Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hometta juustossa

Home juustossa ei tee siitä homejuustoa.
Suurenna näkymä
Hometta juustossa

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kilokalori 22.4.2021 0:07
   Tulos: +865 (891 ääntä)
   Jossu palautti uskoni internettiin ja ihmisiin.

   Lainaa

  2. Tulos: +583 (593 ääntä)
   Alku oli melkosta sotaa, mutta juttu loppuikin sitten yllättävän piristävästi

   Lainaa

  3. Tulos: +298 (308 ääntä)
   Jossun komentti pelasti koko jutun 💜

   Lainaa

  4. Herkkä ilves 22.4.2021 0:33
   Tulos: +152 (162 ääntä)
   Hyvin tyypillinen keskustelu melkeinpä missä tahansa Facebook-ryhmässä tänä päivänä.

   Lainaa

  5. Tulos: -921 (1105 ääntä)
   Noniin, nyt alkoi kiinnostaa kuinka moni tuota tuorejuustoa uskaltais käyttää leipomiseen? 👍🏻 Kyllä 👎🏻 Ei

   Lainaa

  6. Pölypussiton soturi 22.4.2021 0:43
   Tulos: +81 (117 ääntä)
   Mh: Noniin, nyt alkoi kiinnostaa kuinka moni tuota tuorejuustoa uskaltais käyttää leipomiseen? 👍🏻 Kyllä 👎🏻 Ei
   Tästä on ihan "virallinen" ylläpidon tekemä kyselykin menossa. Kännykällä ainakin tuolla ihan ylhäällä 🔝

   Lainaa

  7. Kapeahko hiiri 22.4.2021 2:23
   Tulos: -157 (209 ääntä)
   Nykyään ollaan jotenkin ihan vauhkoina IHAN KAIKEN homeen takia. Kaikki home ei ole vaarallista.

   Lainaa

  8. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 22.4.2021 2:39
   Tulos: +106 (124 ääntä)
   Sinihomejuusto on suurta herkkua, mutta ei homeista tuorejuustoa silti kannata syödä. Penisilliini on oiva keksintö, mutta ei homeista leipää silti kannata syödä. Edes sitä homeläiskästä kauimmaista viipaletta.

   Lainaa

  9. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 22.4.2021 2:40
   Tulos: -2 (26 ääntä)
   Lainaus jäi jonnekin, tuo oli siis osoitettu Kapeahkolle hiirelle.

   Lainaa

  10. katsastamaton maito 22.4.2021 2:51
   Tulos: +135 (139 ääntä)
   Nyrkkisääntönä jos näet ruuassa hometta, se on jo kauttaaltaan homeessa, vaikka ei päälle näy. Poikkeuksena porkkanat, perunat, ynnä muut kovemmat ruoka-aineet, jossa leviäminen on hitaampaa: suositus edelleen pois heitto, mutta hätätilanteessa kun leikkaa homeen ympäriltä about tuuman säteeltä pois, on se suhteellisen turvallista vielä syödä heti. Mitä pehmeämpi ruoka, sitä varmemmin heitettävä roskiin ensimmäisen pilkun esiintyessä, ja tuorejuustoa pehmeämpää saa etsiä.

   Lainaa

  11. Epäselvä papukaija 22.4.2021 2:55
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   Hyvä Jossu!

   Lainaa

  12. ...ääliö 22.4.2021 2:59
   Tulos: +61 (69 ääntä)
   Sitten ihmetellää miten tänäkin päivänä vielä niin paljon ruokamyrkytyksiä. Ehkä jossain tuotteessa/raaka-aineessa homepilkun voikin leikata pois muttei läheskään kaikessa

   Lainaa

  13. Säädytön lehmä 22.4.2021 4:00
   Tulos: +156 (168 ääntä)
   Niina nykyään lapsikuolleisuus on paljon pienempi, eikä se ole vain sattumaa...

   Lainaa

  14. Tulos: +8 (60 ääntä)
   Kapeahko hiiri: Nykyään ollaan jotenkin ihan vauhkoina IHAN KAIKEN homeen takia. Kaikki home ei ole vaarallista.
   Eihän olla.

   Lainaa

  15. Tukintolvana 22.4.2021 4:56
   Tulos: +113 (135 ääntä)
   Mh: Noniin, nyt alkoi kiinnostaa kuinka moni tuota tuorejuustoa uskaltais käyttää leipomiseen? 👍🏻 Kyllä 👎🏻 Ei
   Tuorejuustoa en käyttäisi. Kova juusto on asia erikseen, siinä ei home leviä samalla tavalla juuston sisään kuin pehmeässä. Esimerkiksi parmesaania voi käyttää ihan hyvin kun leikkaa homeisen osan pois. Siksi homeasia juuston kohdalla riippuu juustosta.

   Lainaa

  16. Tulos: +159 (165 ääntä)
   Kapeahko hiiri: Nykyään ollaan jotenkin ihan vauhkoina IHAN KAIKEN homeen takia. Kaikki home ei ole vaarallista.
   Osa homeista on erittäin myrkyllisiä ja ilman laboratoriotutkimusta mahdotonta sanoa mikä home kulloinkin on kyseessä.

   Lainaa

  17. Koskematon raadonsyöjä 22.4.2021 6:04
   Tulos: -76 (80 ääntä)
   Home on terveellistä!

   Lainaa

  18. Äänetön lammas 22.4.2021 6:28
   Tulos: -48 (88 ääntä)
   Mh: Noniin, nyt alkoi kiinnostaa kuinka moni tuota tuorejuustoa uskaltais käyttää leipomiseen? 👍🏻 Kyllä 👎🏻 Ei
   Peukku alas = kommenttisi on huono.

   Lainaa

  19. Alentuva muurahainen 22.4.2021 6:29
   Tulos: -102 (114 ääntä)
   Miksiköhän en ole yllättynyt että se on nimeltään juuri Aleksi, joka tulee googlen antamalla pätevyydellä mouhoamaan ja viisastelemaan.

   Lainaa

  20. Tulos: -98 (110 ääntä)
   Kuinkahan pitkäaikaisen altistuksen Henna ajatteli yhdestä juustokakusta tulevan...

   Lainaa

  21. Tulos: +67 (77 ääntä)
   Pölypussiton soturi: Tästä on ihan "virallinen" ylläpidon tekemä kyselykin menossa. Kännykällä ainakin tuolla ihan ylhäällä 🔝
   Ylläpidon kyselyssä puhutaan juustosta ja tässä on kyseessä tuorejuusto.
   Tuorejuusto ja monet muut tuotteet lentävät kyllä roskiin, jos ovat homeessa. Normaali kova juusto on kuitenkin niitä harvoja elintarvikkeita, joista homehtunee  kohdan voi leikata pois ja tuote on edelleen käyttökelpoinen. 

   Lainaa

  22. Tulos: +37 (41 ääntä)
   Pölypussiton soturi: Tästä on ihan "virallinen" ylläpidon tekemä kyselykin menossa. Kännykällä ainakin tuolla ihan ylhäällä 🔝
   Mutta ylläpidon kysymyksessä tarkennettu että se on tuorejuustoa, en minäkään tuota mokan tuorejuustoa olisi käyttänyt. Sen sijaan höylättävästä juustosta olen ottanut semmoista pintahometta pois ja käyttänyt muuten normaalisti. Ja sen mukaan vastasin ennen kuin luin mokan. Se ei varmaan ole sen terveempää kuin muukaan homeisen tuotteen syönti, mutta näin olen kuitenkin tehnyt. Ja juusto onkin ainoita tuotteita jossa niin teen.

   Lainaa

  23. Kekseliäs mandariini 22.4.2021 7:47
   Tulos: +149 (163 ääntä)
   Kukin syököön itse mitä haluaa. Ihanaa, kun Janica ei tee miehen työkavereiden puolesta päätöstä siitä, syövätkö he hometta vai ei. Tästä keskustelusta tuli taas sellainen olo, että luultavasti jätän kylässä ja työpaikalla jatkossa ainakin kaiken itseleivotun syömättä, kun on näköjään näin yleistä, että se voi olla valmistettu syömäkelvottomista (minun näkemykseni mukaan) tuotteista. Ja ei, en pelkää, että kuolen siihen. Pelkään, että joudun syömään jotain, mitä en halua syödä.

   Lainaa

  24. Päätön mansikka 22.4.2021 7:49
   Tulos: +68 (74 ääntä)
   Ah, taas tää perus: Mene kommentteihin ihan varta vasten vinkumaan ja vittuilemaan, sitten kun kaikki eivät olekaan samaa mieltä tai jaksa sun juttuja, suuri ja hauku kaikki muut yliherkiksi vinkujiksi.

   Lainaa

  25. Tulos: +78 (82 ääntä)
   Homehtunut leipä on kyllä niin pahaa, että itse en ainakaan edes pysty syömään, vaikka kyseisessä palassa ei edes olisi vielä homekukkaa. Että voi myös kakun maku vähän muuttua homeen myötä Ja täällä mokissahan on ennenkin opittu, että homeista ruokaa ei kannata syödä 🙈

   Lainaa

  26. Tulos: -108 (112 ääntä)
   Kilokalori: Jossu palautti uskoni internettiin ja ihmisiin.
   ok boomer

   Lainaa

  27. Itseasiassa 22.4.2021 8:30
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   Pölypussiton soturi: Tästä on ihan "virallinen" ylläpidon tekemä kyselykin menossa. Kännykällä ainakin tuolla ihan ylhäällä 🔝
   Paitsi ylläpidon kysymyksessä puhuttiin vain juustosta ja itse ainakin ajattelin sen tarkoittavan sellaista kovaa juustoa. Tuorejuusto on asia erikseen, siinä homeitiöt käyttäytyvät eri tavalla. Pehmeät juustot meillä lentävät herkästi roskiin, mutta kun normijuustoon kerkeää tulla sitä valkoista päälle, se yleensä höyläillään pois ja loppu osa käytetään äkkiä pois.

   Lainaa

  28. Täydennetty minkki 22.4.2021 8:42
   Tulos: -44 (74 ääntä)
   Eli onko miehellä synttärit ja vaimon hommaksi jää leipoa työkavereille kakku? Erikoinen kuvio.

   Lainaa

  29. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Home, sweet home.

   Lainaa

  30. Tulos: +95 (97 ääntä)
   Täydennetty minkki: Eli onko miehellä synttärit ja vaimon hommaksi jää leipoa työkavereille kakku? Erikoinen kuvio.
   Noo, meillä mies leipoi minun (vaimo) työpaikalle vietävän kakun. Ehkä jokainen tyylillään :) Jos ite ei osaa niin miksei puoliso voisi auttaa. Ymmärrän toki pointtisi vanhentuneista sukupuolirooleista.

   Lainaa

  31. Kummikäki 22.4.2021 9:17
   Tulos: +70 (74 ääntä)
   Vaakku: Homehtunut leipä on kyllä niin pahaa, että itse en ainakaan edes pysty syömään, vaikka kyseisessä palassa ei edes olisi vielä homekukkaa. Että voi myös kakun maku vähän muuttua homeen myötä Ja täällä mokissahan on ennenkin opittu, että homeista ruokaa ei kannata syödä 🙈
   Eikä syöttää toisille. Eikös täällä ollut taannoin joku omasta mielestään fiksu tyttö, joka teki poikaystävälleen täytetyn patongin tarkoituksella homeisesta patongista käytännön pilana? Sitten hekotteli kun toinen oksensi vessassa ruokamyrkytyksen kourissa.

   Lainaa

  32. Raksnoukka 22.4.2021 9:21
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Alentuva muurahainen: Miksiköhän en ole yllättynyt että se on nimeltään juuri Aleksi, joka tulee googlen antamalla pätevyydellä mouhoamaan ja viisastelemaan.
   En minä ainakaan kyllä nyt yhtään osaa sanoa, kerro toki lisää!?

   Lainaa

  33. Taskuton pöllö 22.4.2021 9:39
   Tulos: +47 (49 ääntä)
   Kummikäki: Eikä syöttää toisille. Eikös täällä ollut taannoin joku omasta mielestään fiksu tyttö, joka teki poikaystävälleen täytetyn patongin tarkoituksella homeisesta patongista käytännön pilana? Sitten hekotteli kun toinen oksensi vessassa ruokamyrkytyksen kourissa.
   Feissarimokat - Psykopaatti puolisona Olipa hyvinkin... todella jäätävä olikin.

   Lainaa

  34. Tulos: -57 (69 ääntä)
   Mukavaa, että kaverilta löytyi apu, mutta miksi se ei mennyt kaupasta hakemaan uutta? Siis jos kaverin luo jaksaa ajaa niin miksei kauppaan?

   Lainaa

  35. Mittaamaton gorilla 22.4.2021 9:56
   Tulos: +87 (89 ääntä)
   Zekko: Mukavaa, että kaverilta löytyi apu, mutta miksi se ei mennyt kaupasta hakemaan uutta? Siis jos kaverin luo jaksaa ajaa niin miksei kauppaan?
   Kaikki eivät asu lähellä 24/7 auki olevia kauppoja.

   Lainaa

  36. Tulos: +69 (73 ääntä)
   Selvennän vielä hieman homeen ongelmaa, jos jotain kiinnostaa. Vaara ei piile ainoastaan siinä, että siitä tulisi heti "kipeäksi", vaan siinä, että mykotoksiinit rasittavat elimistöä ilman oireita. Esim. tuon kyseessä olevan juuston toksiinit saattavat rasittaa elimistöä yli kuukauden. Lähes kaikessa ruoassa on pieniä määriä mykotoksiineita. Määrille on asetettu laissa sallitut rajat, mutta mikään määrä ei ole hyväksi. Elimistö ei opi käsittelemään niitä paremmin altistumisen kasvaessa. Yksinkertaistettuna ongelma on samankaltainen, kuin ionisoivan säteilyn kanssa. Röntgenistäkään ei tule heti mitään oireita, mutta pidemmän päälle altistuminen tekee tuhojaan. Ei ole mitään syytä lisätä kuormitusta sen lisäksi, mitä saat jo jatkuvasti vehnän, juuston, maissin, rukiin ja oikeastaan kaiken syömäsi mukana.

   Lainaa

  37. Tulos: +26 (38 ääntä)
   Mittaamaton gorilla: Kaikki eivät asu lähellä 24/7 auki olevia kauppoja.
   Aivan juu. Aamulla ei aivot toimi.

   Lainaa

  38. Näpytön lohikäärme 22.4.2021 10:04
   Tulos: +55 (65 ääntä)
   Mua on alkanut ärsyttää nämä "teräsvatsat", jotka ruuansäästövimmassaan mainostavat puolihomeisen ruuan olevan syötävää ja että haju-/makuaisti ovat parempia huonontuneen ruuan huomaamisessa kuin viimeinen käyttöpäivä. Fun fact: Viimeinen käyttöpäivä ei ole sama kuin parasta ennen -päiväys. Kaikissa ruuissa pilaantumisesta tulevia bakteereita/hometta ei huomaa haistelemalla, joten viimeistä käyttöpäivää kannattaa seurata.

   Lainaa

  39. Kirjautuminen epäonnistui 22.4.2021 11:04
   Tulos: +77 (79 ääntä)
   Kapeahko hiiri: Nykyään ollaan jotenkin ihan vauhkoina IHAN KAIKEN homeen takia. Kaikki home ei ole vaarallista.
   On ihan hyvä ”vauhkota” tässä kohtaa, kun kakku on menossa työpaikalle tarjolle. Jokainen voi omalla kohdallaan päättää, uskaltaako syödä homeista juustoa, mutta mieluiten ei toisten puolesta. Ja vielä kertomatta mitään.

   Lainaa

  40. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Tätä olen aina miettinyt, että jos home on levinnyt kaikkialle ruokaan siinä kohtaa kun siinä on näkyvää hometta, niin eikö se tarkoita sitä että se on läpeensä homeessa jo *ennen* kuin siihen ilmestyy näkyvää hometta? Toisin sanoen, ruoka voi olla pilalla vaikka se ei näytä siltä? Eli ihminen on voinut syödä elämänsä aikana tietämättään vaikka kuinka paljon homeista ruokaa?

   Lainaa

  41. Kirjautuminen epäonnistui 22.4.2021 11:14
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Taskuton pöllö: Feissarimokat - Psykopaatti puolisona Olipa hyvinkin... todella jäätävä olikin.
   Tämä on kyllä yksi Feissarimokien kaikkien aikojen käsittämättömimmistä ihmisistä. Muistin hyvin, vaikka noin vanha onkin. Kiitos kun kaivoit linkin esille, kaikkien kannattaa lukea tuo opetusmateriaalina, vaikkei se hauska ole. 
   Ja sitten voimmekin hetkeksi hiljentyä ja olla kiitollisia, kaikki me, joiden läheiset ja asuinkumppanit eivät harrasta toisten kivuliaita sairastuttamisia ja pidä sitä äärettömän hauskana. 
   Ehkä sittenkään ei ole niin paha elämänkohtalo, jos puoliso aina jättää vaatteitaan lojumaan tai ei ole niin hyvä puhumaan tunteista.

   Lainaa

  42. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Ilmeisesti palajuusto on niin tiivistä että se home ei pysty tunkeutumaan sinne sisään vaan jää pintaan. Niistä voi periaatteessa leikata vaan homeen pois ja juusto on silti ihan syömäkelpoista. Tuorejuustot taas on ihan toinen juttu.

   Lainaa

  43. Löperö pelikaani 22.4.2021 12:40
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Juha: Tätä olen aina miettinyt, että jos home on levinnyt kaikkialle ruokaan siinä kohtaa kun siinä on näkyvää hometta, niin eikö se tarkoita sitä että se on läpeensä homeessa jo *ennen* kuin siihen ilmestyy näkyvää hometta? Toisin sanoen, ruoka voi olla pilalla vaikka se ei näytä siltä? Eli ihminen on [...]
   Käytännössä joo. Eli ei ole mitään syytä syödä näkyvästi homehtunutta ruokaa (pois lukien ne muutamat poikkeuselintarvikkeet), koska altistus on jatkuvaa jo muutenkin ja kuten tuossa yllä jo toinen kommentoija valaistikin, niin keho ei "siedäty" toksiineille vaan niistä voi olla paitsi välittömiä, ohi meneviä seurauksia niin myös pitkäaikaisia ja potentiaalisesti kuolettavia seurauksia, kun ne kasautuu.

   Lainaa

  44. Pelkäämätön soturi 22.4.2021 12:57
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: On ihan hyvä ”vauhkota” tässä kohtaa, kun kakku on menossa työpaikalle tarjolle. Jokainen voi omalla kohdallaan päättää, uskaltaako syödä homeista juustoa, mutta mieluiten ei toisten puolesta. Ja vielä kertomatta mitään.
     Aivan. Itse harrastan ruokahävikin torjumista syömällä kaiken, mikä on aistinvaraisesti kunnossa (homeinen leipä haisee niin kauhealta ettei sitä kukaan syö, homeinen kova juusto on ihan ok jos homeen leikkaa pois. Pehmeä juusto ei ole). 
     Mutta vieraille ja lapselle tarjoan ruokaa joka on sekä oikeaoppisesti, siis päiväyksen mukaan, että aistinvaraisesti kunnossa. 

   Lainaa

  45. Korska ananas 22.4.2021 13:31
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Kilokalori: Jossu palautti uskoni internettiin ja ihmisiin.
   Jossulla on toinen.... paketti tuorejuustoa.

   Lainaa

  46. Kädetön metsämarja 22.4.2021 17:13
   Tulos: +11 (35 ääntä)
   Täydennetty minkki: Eli onko miehellä synttärit ja vaimon hommaksi jää leipoa työkavereille kakku? Erikoinen kuvio.
   Mitäs erikoista tuossa on? Vai oliko kyseessä pakollinen mielensäpahoittaminen koska nainen tekee miehensä eteen jotain?

   Lainaa

  47. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Onpa ihanan runollisesti muuten esitetty tuo ylläpidon kysymys :) "Juustossa hieman on hometta. Pois sen heitänkö vai välipalaksi laitanko? Vai kenties koirille herkuksi annan?"

   Lainaa

  48. Vaiheikas sohvaperuna 22.4.2021 19:42
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   kasperi: Noo, meillä mies leipoi minun (vaimo) työpaikalle vietävän kakun. Ehkä jokainen tyylillään 😊 Jos ite ei osaa niin miksei puoliso voisi auttaa. Ymmärrän toki pointtisi vanhentuneista sukupuolirooleista.
   Jep! Ja itse ainakin tykkään siinä määrin leipoa, että mielelläni puolison työkavereille synttäriherkut loihtisin. Nyt joutuu leipoon vaan omille työkavereille, kun puoliso puuttuu :D

   Lainaa

  49. Jännä puhveli 22.4.2021 20:30
   Tulos: +4 (28 ääntä)
   Vaiheikas sohvaperuna: Jep! Ja itse ainakin tykkään siinä määrin leipoa, että mielelläni puolison työkavereille synttäriherkut loihtisin. Nyt joutuu leipoon vaan omille työkavereille, kun puoliso puuttuu :D
   Sinänsä aika surullista että joutuu selittelemään tuollaista asiaa. Kertoo paljon nykyisistä asenteista ja siitä itsekkyydestä mikä nykynuorissa on valloillaan. Mitään ei voi toisen puolesta tehdä ilman että joutuu selittelemään noille mielensäpahoittajille että miksi menit tekemään ja eikö toinen osaa ja ei sinun kuulu tehdä ja kai se sentään jotain maksoi siitä ja mitäs se toinen tekee sinulle jne... Onneksi poikkeuksiakin löytyy vielä riittävästi.

   Lainaa

  50. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Itseasiassa: Paitsi ylläpidon kysymyksessä puhuttiin vain juustosta ja itse ainakin ajattelin sen tarkoittavan sellaista kovaa juustoa. Tuorejuusto on asia erikseen, siinä homeitiöt käyttäytyvät eri tavalla. Pehmeät juustot meillä lentävät herkästi roskiin, mutta kun normijuustoon kerkeää tulla sitä valkoista [...]
   Ai se valkoinen on hometta kovassa juustossa? 😧 En oo ikinä tajunnut 🙈😁 Hyvä tietää...

   Lainaa

  51. King Arthur 23.4.2021 4:29
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Jossulle pisteitä 100. Mulle joitakin keräilypisteitä siitä että jaksoin lukea muut kommentit.

   Lainaa

  52. Säädytön lehmä 23.4.2021 10:08
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Kekseliäs mandariini: Kukin syököön itse mitä haluaa. Ihanaa, kun Janica ei tee miehen työkavereiden puolesta päätöstä siitä, syövätkö he hometta vai ei. Tästä keskustelusta tuli taas sellainen olo, että luultavasti jätän kylässä ja työpaikalla jatkossa ainakin kaiken itseleivotun syömättä, kun on näköjään näin yleistä, [...]
   Pari vuotta sitten kun todistin tilannetta, jossa elintarvikealan OPETTAJA hihkaisee naureskellen ”KOLMEN SEKUNNIN SÄÄNTÖ!!!” kun on tiputtanut leipätaikinaa lattialle ja nostaa pöydälle takaisin pyöriteltäväksi, mietin vakavasti omien peltojen pystyttämistä ja karjan kasvatusta. 
   Se vuosi minkä vietin kyseisessä talossa, teki totaalisen muutoksen siihen ettei enää tule syötyä muiden valmistamaa ruokaa tai elintarvikkeita joihin he on kosketuksissa olleet. Poikkeuksena muutamat harvat läheiset joista tietää varmuudella et niiden elintarvikehygienia ja muu käsitys hygieniasta on kunnossa. 
   Tuon vuoden aikana mulla oli vatsa enemmän kuralla ja oksennus lens, kuin mitä koko siihen astiaen elämän aikana oli ollut. Tapana kun oli maistella muiden tekemiä tuotteita ja ruokia, koska muut ryhmät teki aina muuta kuin oma. 😐

   Lainaa

  53. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Jännä puhveli: Sinänsä aika surullista että joutuu selittelemään tuollaista asiaa. Kertoo paljon nykyisistä asenteista ja siitä itsekkyydestä mikä nykynuorissa on valloillaan. Mitään ei voi toisen puolesta tehdä ilman että joutuu selittelemään noille mielensäpahoittajille että miksi menit tekemään ja eikö toinen [...]
   Niin, eikös se useimmiten niin mene, että sille synttärisankarille leivotaan kakku? Oli kyse sitten vaimosta tai miehestä tai vaikka hyvästä ystävästä. Ei siinä kyllä mitään erikoista pitäisi olla, eikä se varsinkaan mitenkään epäreilua ole ainakaan.

   Lainaa

  54. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Kilokalori: Jossu palautti uskoni internettiin ja ihmisiin.
   Ei ole kovin kateissa sitten onneksi ollut.

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mulla on näköjään ihan tosi kuiva huumorintaju. Mua nauratti Niinan kommentti, koska se antaa ymmärtää Niinan pomineen lapsena ruuasta homeet suuhunsa.

   Lainaa

  56. Kuriton pingviini 26.4.2021 18:37
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Meillä kyllä kokkikoulussa aikanaan opetettiin, että jos home näkyy, niin se on jo tuotteessa kaikkialla. Ei ollut mitään kovan juuston poikkeuksia. Eli en söisi. Syön kyllä ihan huoletta noita parasta ennen tuotteita pitkäänkin päiväyksen jälkeen, jos näyttää ja haisee normaalisti. Mutta en koskaan homeista.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: home, juustokakku, kuva, mykotoksiinit, philadelphia, terveys, tuorejuusto