Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 140

Nimi taisi alkaa väärällä kirjaimella.
Roskalavalla rapisee, osa 140

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Peeaa vadelma 16.3.2021 0:35
      Tulos: -260 (334 ääntä)
      Mä en tajuu.. Siis silikoninen jääpalamuotti porkkanalle?

      Lainaa

    2. Haikaileva metsämarja 16.3.2021 0:46
      Tulos: +486 (498 ääntä)
      Eli lapselle pakastetaan ruokaa jääpalamuotteihin sopivan pieniä määriä, porkkanasoseita tms.

      Lainaa

    3. Tulos: +199 (215 ääntä)
      Peeaa vadelma: Mä en tajuu.. Siis silikoninen jääpalamuotti porkkanalle?
      Tarkoittanee porkkanasosetta, jonka laittaa jääpalamuotteihin ja pakkaseen kun menee avattuna nopeammin pilalle.

      Lainaa

    4. Tymäkkä vadelma 16.3.2021 0:50
      Tulos: +454 (560 ääntä)
      Mä tulkitsin Sannan aloituksen just samalla tavalla kuin Tiia, että tahtoo säilöä vauvan ekat kiinteät kakat. Noita sannan seuraavia kommentteja en enää osaa tulkita.

      Lainaa

    5. Tulos: +331 (361 ääntä)
      Ai että helpotti oloa kun tarkennettiin, ettei kyseessä ollut lapsen ensimmäisten kiinteiden tuotosten säilöntä

      Lainaa

    6. Tulos: +177 (209 ääntä)
      Tymäkkä vadelma: Mä tulkitsin Sannan aloituksen just samalla tavalla kuin Tiia, että tahtoo säilöä vauvan ekat kiinteät kakat. Noita sannan seuraavia kommentteja en enää osaa tulkita.
      Mä kans ihan viattomasti luulin, et siit on kyse, enkä siis ollu mitenkään vääntämässä sitä, ja jopa yllätyin et kyse olikin ruuan säilömisestä. Johtuiskohan sanavalinnasta, josta tulee mieleen vauvan tuotos, ei vauvalle annettava...
      Mäkään en ymmärrä, mitä muuta Tiia sit kysymällä asiasta teki kuin otti asiasta selvää.

      Lainaa

    7. Sanna (ei mokan Sanna) 16.3.2021 1:51
      Tulos: +172 (294 ääntä)
      Oletan, että kaikki, joilla on ollut vauva ymmärsivät kyllä aloituksen. Kiinteiden aloittaminen on kuitenkin varmaan vauvavuoden yksittäisistä puheenaiheista top kolmosessa. Toisaalta toi aivopieru oli hauska ja ilmaistiin ihan itseironisesti (vaikka ehkä vähän koukeroisesti). Tiia oli tajunnut mokansa, mutta halusi kertoa sen, koska se oli hassu. Siitä tullut reaktio tuli kyllä täysin puun takaa. Ja sivuhuomautuksena. Absurdia, että rikkaus/köyhyys olisi ensisijainen syy, miksi ruokaa ei heitetä roskiin. Itse ajattelin työmäärää (soseiden valmistus vie aikaa ja saa sitten useammaksi kerraksi) ja yleistä käytännölliyyttä ( voi höyryttää ja muussata eri vihanneksia ja tehdä niistä myös sekoituksia) ja tietysti ekologisuutta.

      Lainaa

    8. Vetoisa herne 16.3.2021 2:00
      Tulos: +246 (258 ääntä)
      Tuohan vasta olisikin trendi. 10 vuoden päästä vanhemmat kaivaa kaapista vanhat vauvakirjat ja muut. "Tuossa on pieni kasa sinun hiuksia teipattuna. Voi kun sinulle oli niin nätit hiukset silloin. Tässä rasiassa on sinun ensimmäinen irronnut maitohammas. Olit kyllä niin järkyttynyt silloin kun et tajunnut, mistä oli kyse. Ja tässä on purkillinen sinun p***aa pakastettuna! Vaikka sitä kuinka tuli pihalle, kyllä sinä olet sitä yhä täynnä." Vanhempien huumori on mennyt seuraavalle tasolle.

      Lainaa

    9. apinaattori 16.3.2021 2:02
      Tulos: -168 (182 ääntä)
      T koru joo no ehkä toi oli joku yliinnokas varomaan ettei loukkaa ketään joka kuuluu johki muuhun uskontokuntaan ku risti ympärillä pyörivien porukkaan. Ku onhan näitä nykypäivinä eyt tehdään kaikkensa ettei vaan loukata ketään ja vielä vähiten uskovia. Tai sit joku vaan ei tajuu. Mutta kuka se olen ihminen....

      Lainaa

    10. Hallitsijaton persikka 16.3.2021 2:26
      Tulos: +6 (42 ääntä)
      Äh, ärsyttävää kun Tiia ei vielä selventäny Sannalle että luuli puhuttavan kiinteistä _kakoista_ Ei T-koru vaan t-koru

      Lainaa

    11. Tulos: +95 (129 ääntä)
      Sähkölaite roskikseen hienosti..

      Lainaa

    12. Pekka Kana 16.3.2021 3:04
      Tulos: +55 (89 ääntä)
      Luulin kyllä minäkin, että siellä oltaisiin vauvan kakkendaaleja säilömässä. Noh, minulla ei lapsia ole enkä koskaan ole ollutkaan missään tekemisissä vauvojen kanssa. T: Mies 41v

      Lainaa

    13. Tulos: -161 (205 ääntä)
      Ongelmahan johtuu ennenkaikkea siitä, että naiset eivät jostain syystä vain voi olla riittävän täsmällisiä kun esittävät erilaisia ohjeita tai pyyntöjä. Sama vikahan oli sillä herrasmiehellä, jonka vaimo huusi "Hei heitätkö mun pyyhkeen parvekkeelta", ja sitten veti herneen nenään kun mies teki juuri niinkuin pyydettiin.

      Lainaa

    14. Tornipöllö 16.3.2021 4:12
      Tulos: +132 (146 ääntä)
      Jotenkin ristiriitaista, että ensin sanotaan "en selitä enempää kun ei asia sulle kuulu" ja sitten samaan hengenvetoon "ota asioista selvää ennen kuin alat vääntämään". Milläs otat selvää jos et kerran aio selittää enempää? Sannalle täysi kymppi sekä luetunymmärtämisestä että logiikasta.

      Lainaa

    15. Kyltymätön makkara 16.3.2021 6:34
      Tulos: -65 (103 ääntä)
      Sukka hai: Sähkölaite roskikseen hienosti..
      Pointti missattu hienosti..

      Lainaa

    16. Tulos: +67 (105 ääntä)
      Täällä tyhmä aivopieru ja vauvaton. Sose=kiinteä? onko kaikki paitsi äidinmaito kiinteää? Jos taas trkoitetaan kiinteää ruokaa pieniä paloja, miten kätevä niitä on jääpalamuottiin säilöä. (Anteeksi mahdollinen tymyyteni ja 6.50 unessa olevat aivoni)

      Lainaa

    17. Tulos: +108 (118 ääntä)
      Veri: Täällä tyhmä aivopieru ja vauvaton. Sose=kiinteä? onko kaikki paitsi äidinmaito kiinteää? Jos taas trkoitetaan kiinteää ruokaa pieniä paloja, miten kätevä niitä on jääpalamuottiin säilöä. (Anteeksi mahdollinen tymyyteni ja 6.50 unessa olevat aivoni)
      Käytännössä kaikki paitsi äidinmaito on kiinteää ruokaa. Ja soseina se säilötään jääpalamuotteihin odottelemaan seuraavaa maistelukertaa.

      Lainaa

    18. Tulos: +82 (88 ääntä)
      Jenni: Käytännössä kaikki paitsi äidinmaito on kiinteää ruokaa. Ja soseina se säilötään jääpalamuotteihin odottelemaan seuraavaa maistelukertaa.
      Kaikki paitsi äidinmaito ja korvike. Ja jääpalamuotit on kiinteiden syömistä aloittelevalle vauvalle sopiva kerta-annos. Itsetehdyt soseet kannattaa myös säilöä niihin, kun sitten voi vaihdella ruoka-annoksen koostumusta ottamalla annokseen erilaisia soseista, sen sijaan että pakkasessa olisi yhtä ainoaa bataatti-kukkakaali-perunaa.

      Lainaa

    19. Tulos: +78 (92 ääntä)
      Jaanalle ei olla ainakaan väkisin uskontoja lapsuudessa näköjään tuputettu. Tai ikinä. Lucky bastard.

      Lainaa

    20. Tulos: +47 (71 ääntä)
      Peeaa vadelma: Mä en tajuu.. Siis silikoninen jääpalamuotti porkkanalle?
      Onko täällä äitylit vauhdissa, vai minkä takia tämä kommentti on saanut lähes pelkästään miinusta? Kuka miinustaa kommenttia vain siksi, että joku ei ymmärtänyt jotain ja kysyy selvennystä?

      Lainaa

    21. Kilokalori 16.3.2021 8:55
      Tulos: +76 (88 ääntä)
      Jengi muutenkin säilöö lasten hampaita, syö istukoita, kuivattaa napanuoria, ja teettää leikatuista kynsistä (ja edesmenneiden rakkaiden tuhkista) timantteja. Ihan tosissani minäkin aluksi luulin, että tenavan ensimmäisen pihkatapin säilöminen on joku uusi villitys.

      Lainaa

    22. Tulos: +39 (59 ääntä)
      Silikonisia jääpalamuotteja saa clas ohlsonilta eurolla. Luulisi rahan riittävän.

      Lainaa

    23. katsastamaton maito 16.3.2021 9:40
      Tulos: +82 (86 ääntä)
      "Do you guys know where to get one of those gold necklaces with a T on it?" "...It's a cross." "Across from where?"

      Lainaa

    24. Tulos: +14 (24 ääntä)
      Jaana ilmeisesti ateisti :D mistähän edes saanut ristikorun alunperin

      Lainaa

    25. Daiju leijona 16.3.2021 9:49
      Tulos: +71 (77 ääntä)
      Oon itsekin pakastanut vauvan soseita samalla tavalla, mutta silti kysymyksen asettelu, sekä varmasti se, että luin feissarimokia, sai mut kanssa ajattelemaan ensin ihan muuta kiinteää tavaraa.

      Lainaa

    26. Tulos: +31 (73 ääntä)
      Pekka Kana: Luulin kyllä minäkin, että siellä oltaisiin vauvan kakkendaaleja säilömässä. Noh, minulla ei lapsia ole enkä koskaan ole ollutkaan missään tekemisissä vauvojen kanssa. T: Mies 41v
      Keski-ikäiset miehet kieltoon, jos ne puhuu "kakkendaaleista"!

      Lainaa

    27. Raju marja 16.3.2021 9:59
      Tulos: +48 (56 ääntä)
      Olenko muka ainut joka kiinnittää huomiota Sannan sisustuselementtien paloturvallisuuteen. En uskaltaisi tunkea tuikkukippoihin tuollaisia hörsäkkeitä.

      Lainaa

    28. Tulos: +32 (42 ääntä)
      Veri: Täällä tyhmä aivopieru ja vauvaton. Sose=kiinteä? onko kaikki paitsi äidinmaito kiinteää? Jos taas trkoitetaan kiinteää ruokaa pieniä paloja, miten kätevä niitä on jääpalamuottiin säilöä. (Anteeksi mahdollinen tymyyteni ja 6.50 unessa olevat aivoni)
      Joo, vauvan ruokinnan yhteydessä kiinteillä ruoilla (lyhyesti "kiinteillä") tarkoitetaan kaikkia ruokia jotka eivät ole äidinmaitoa tai korviketta. Soseita tai paloja. Monet vanhemmat tekevät vauvalle erilaisia soseita ja pakastavat ne jääpalamuoteissa, koska vauvat syövät kerralla niin vähän. Monet antavat vauvoille maisteltaviksi myös ei-sosemuodossa olevia ruokia, esimerkiksi palan keitettyä porkkanaa. Näitä ei pakasteta.

      Lainaa

    29. Tulos: +42 (48 ääntä)
      Pekka Kana: Luulin kyllä minäkin, että siellä oltaisiin vauvan kakkendaaleja säilömässä. Noh, minulla ei lapsia ole enkä koskaan ole ollutkaan missään tekemisissä vauvojen kanssa. T: Mies 41v
      Aloitus oli kirjoitettu niin, että minäkin mietin hetken oliko tuosta kyse, ja minulla on kuitenkin kolme lasta.

      Lainaa

    30. Perämerenneito 16.3.2021 12:06
      Tulos: +77 (105 ääntä)
      Juomari: Ongelmahan johtuu ennenkaikkea siitä, että naiset eivät jostain syystä vain voi olla riittävän täsmällisiä kun esittävät erilaisia ohjeita tai pyyntöjä. Sama vikahan oli sillä herrasmiehellä, jonka vaimo huusi "Hei heitätkö mun pyyhkeen parvekkeelta", ja sitten veti herneen nenään kun mies teki juuri niinkuin pyydettiin.
      Kyllä. Naiset usein tekevät sen virheen, että olettavat miesten olevan normaalilla älykkyydellä varustettuja ihmisiä. Our bad!

      Lainaa

    31. Lupaava appelsiini 16.3.2021 12:30
      Tulos: +34 (38 ääntä)
      Sanna on oiva esimerkki siitä, miksi tuntemattomien kanssa ei kannata heittää läppää. Varsinkaan netissä. On hyvin todennäköistä, että vastaanottaja ei ymmärrä viestiä, ja siitä seuraa vain mielipahaa.

      Lainaa

    32. Caramba käärittynä 16.3.2021 12:54
      Tulos: +20 (38 ääntä)
      Tuo Sanna ei kyllä ihan täysillä taida käydä. Kirjoittaa itse siten, että tosiaan voi ymmärtää kahdella tavalla, ei ymmärrä lukemaansa, ja siksi sitten vielä kiskoo herneen nenään.

      Lainaa

    33. Tulos: +37 (45 ääntä)
      Sanna (ei mokan Sanna): Oletan, että kaikki, joilla on ollut vauva ymmärsivät kyllä aloituksen. Kiinteiden aloittaminen on kuitenkin varmaan vauvavuoden yksittäisistä puheenaiheista top kolmosessa. Toisaalta toi aivopieru oli hauska ja ilmaistiin ihan itseironisesti (vaikka ehkä vähän koukeroisesti). Tiia oli tajunnut [...]
      Ei kannata olettaa (ikinä mitään). 
      Itelläni on joskus muinoin ollu kolmekin vauvaa, mut ihan tosissani luulin, että tossa ois ollu kakasta puhe. Johtu tuosta tavasta sanoa se, "vauvan ensikiinteät". 
      Toki tajusin kyllä mitä ja miksi heti kun luin, ettei siitä ollutkaan kyse. Palautui mieleen ( :D ), että aikanaan tuli tosiaan niitä soseita muksuille syötettyä, mutten pakastanu niitä ite ikinä. 
      Tiedän kyllä jääpalamuottikikasta, sitä ei vaan vielä sillon omalla kohdalla ollu käytössä.

      Lainaa

    34. Valakka herne 16.3.2021 14:22
      Tulos: -33 (41 ääntä)
      Perämerenneito: Kyllä. Naiset usein tekevät sen virheen, että olettavat miesten olevan normaalilla älykkyydellä varustettuja ihmisiä. Our bad!
      Mikä teille on normaalia älykkyyttä?

      Lainaa

    35. Pelkäämätön soturi 16.3.2021 15:43
      Tulos: +51 (55 ääntä)
      Valakka herne: Mikä teille on normaalia älykkyyttä?
        Kysyä tarkennusta jos ei ole varma mistä on kyse. En väitä ymmärtäväni kaikkia mieheni puuhia, mutta jos on jotain härpäkettä lähetetty hakemaan tai poistamaan niin pyydän seikkaperäiset ohjeet, jos en tunne asiaa. Jostain syystä tämä "en lue ohjeita, en katso karttaa, enkä varsinkaan kysy mitään, koska kyllä minä tiedän" tuntuu olevan kulttuurissamme enempi miehinen luonteenpiirre (ei, ei tietenkään kaikki miehet).

      Lainaa

    36. Tasoitettu kyyhky 16.3.2021 15:47
      Tulos: +5 (27 ääntä)
      Sanna (ei mokan Sanna): Oletan, että kaikki, joilla on ollut vauva ymmärsivät kyllä aloituksen. Kiinteiden aloittaminen on kuitenkin varmaan vauvavuoden yksittäisistä puheenaiheista top kolmosessa. Toisaalta toi aivopieru oli hauska ja ilmaistiin ihan itseironisesti (vaikka ehkä vähän koukeroisesti). Tiia oli tajunnut [...]
      Hyvä viesti ja olen muuten samaa mieltä, mutta en ymmärrä tuota lopetusta. Mitä absurdia siinä on että jotkut on vähävaraisia? Sanna kertoi että vähävaraisuus on hänelle syy säästää ruokaa, eikä sanonut että se on ainoa syy ruuan säästämiseen. Sinulla voi olla eri syyt, mutta en ymmärrä että mitä absurdia siinä on jos toisella on huonompi taloudellinen tilanne ja siksi ei heitä ruokaa pois.

      Lainaa

    37. Kapeahko muurahainen 16.3.2021 16:24
      Tulos: +50 (50 ääntä)
      T-korusta tuli mieleeni, kun kerran puolisoni neuvoi minulle, miten ajan sairaalalle. "Seuraat vaan niitä punaisia plusmerkkejä kylteissä." :D

      Lainaa

    38. Kurvikas kala 16.3.2021 18:50
      Tulos: +3 (17 ääntä)
      apinaattori: T koru joo no ehkä toi oli joku yliinnokas varomaan ettei loukkaa ketään joka kuuluu johki muuhun uskontokuntaan ku risti ympärillä pyörivien porukkaan. Ku onhan näitä nykypäivinä eyt tehdään kaikkensa ettei vaan loukata ketään ja vielä vähiten uskovia. Tai sit joku vaan ei tajuu. Mutta kuka se olen ihminen....
      Sulle ottaa varmaan koville olla loukkaamatta ketään. Ja kirjoittaminenkin.

      Lainaa

    39. Tulos: +14 (34 ääntä)
      "Kiinteä" on muuten harvinaisen kehno nimitys niille vauvaruoille, jotka ensimmäiseksi aloitetaan. Eihän niissä ole lainkaan mitään kiinteää, vaan nestemäiseksi soseutettuja ja keitettyjä hedelmiä ja vihanneksia. Parempi nimi olisi hyvä keksiä.

      Lainaa

    40. Siskoton opas 16.3.2021 21:28
      Tulos: -20 (32 ääntä)
      Kuka kehtaa tosissaan väittää, ettei ole varaa säilöä porkkanasosetta, samaan aikaan on varaa roikkua facessa tietokoneella/kännykällä. Porkkanan kilohinta on noin 1e/kg, vauva tuskin syö kiloa päivässä? Mua ottaa päähän nää ihmiset joilla on niin kovin rankkaa aina kommenttikentissä.

      Lainaa

    41. Potra ankka 16.3.2021 21:55
      Tulos: +23 (25 ääntä)
      Kahden lapsen veteraanina en ymmärtänyt, että puhuttiin soseista. Ei nimittäin tullut sellaisia koskaan itse valmistettua, vaan ostettua kaupasta ja jos koko purkki ei mennyt kerralla niin laitettua loppu jääkaappiin. Piti ihan googlettaa, että 33 senttiä maksoivat ne pienet luumu ja mango- purkit, mutta toki itse tekemiseen voi muitakin syitä olla kuin taloudelliset.

      Lainaa

    42. Tulos: +20 (32 ääntä)
      En nyt tiedä olenko sitten outo, mutta minusta on omituista että pitää ylipäätään mainita mihin käyttöön etsii vaikka sitä jääpalamuottia. "Otetaan vastaan silikoninen jääpalamuotti", onko se oleellista mainita tekeekö sillä jääpaloja vai säilöökö siihen vauvansosetta tai vaikka sitä pskaa. Sama joskus myynti-ilmoituksissakin, "myydään koska ei ole itsellä tarvetta" tai vastaavaa. Kyllähän tuon jo vähän aavisteleekin siitä että sitä tavaraa ollaan myymässä pois.

      Lainaa

    43. Hillitty ananas 17.3.2021 0:54
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Luulin ihan samaa kuin Tiia, en tajunnut ennen kuin porkkanasta puhuttiin mistä oli oikeasti kyse... :D

      Lainaa

    44. heimosenkeimo 17.3.2021 2:46
      Tulos: -12 (14 ääntä)
      sauvasuttain, ihan paska vehje. valuttaa dieseliä ruokiin ja lähettää microaaltoja liskoihmisille.

      Lainaa

    45. Tulos: +35 (39 ääntä)
      Miksi kukaan heittäisi sauvasekoittimen suoraan roskikseen ilman että kysyisi tarkentavan kysymyksen mitä tarkoitat?Laita pleikkari pois...wööööö kiikutan sen roskiin koska mitään muuta ei voi tarkoittaa

      Lainaa

    46. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Dipoli: Ai että helpotti oloa kun tarkennettiin, ettei kyseessä ollut lapsen ensimmäisten kiinteiden tuotosten säilöntä
      Sama. Itekkin luettuani ymmärsin, että joku haluaa säilöä ekat vauvan p.skat ja laittaa näytille. Kun on lukenut feissarimokia tarpeeksi, en tästäkään olisi ollut yllättynyt. Onneksi tätä rajaa ei sentään vielä rikottu.

      Lainaa

    47. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Nimesi: "Kiinteä" on muuten harvinaisen kehno nimitys niille vauvaruoille, jotka ensimmäiseksi aloitetaan. Eihän niissä ole lainkaan mitään kiinteää, vaan nestemäiseksi soseutettuja ja keitettyjä hedelmiä ja vihanneksia. Parempi nimi olisi hyvä keksiä.
      Siinä vauvan kakassa on vielä vähemmän kiinteää.

      Lainaa

    48. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Peeaa vadelma: Mä en tajuu.. Siis silikoninen jääpalamuotti porkkanalle?
      Ei taida olla lapsiperhearki ihan tuttua. Lapsi kun vetää ensimmäisen kerran kiinteää äruokaa, porkkanasosetta, parsamössöä tms, kukaan ei tee sellaista sormenpään kokoista annosta noin ensi alkuun, vaan isommasta annoksesta loput pitää joko paiskata roskiin tai pakastaa. Useimmat valitsevat jälkimmäisen tavan ja jääpalamuoteissa saa justiinsa sopivan kokoisia annoksia, kun rääpäle opettelee syömään kiinteätä ruokaa, siis muutakin kuin äidinmaitoa.

      Lainaa

    49. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 17.3.2021 23:24
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Jaana, ihanan sekulaaria! Näin pakanana tuntuu mukavan freesiltä tällainen tunnustuksettomuus.

      Lainaa

    50. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Hetken aikaa oli sellainen de ja vu-tunne lukiessa sauvasekoittimesta 😖 En ihan kokonaan voi miestä syyttää tästä kommunikaatiokatkosta. Samassa kokkaussessiossa manasin laitteen kuumenemista. Ehkä tää lause yhdistettynä kehoitukseen laittaa vekotin pois, sai miehen toimimaan niin kuin mies toimii 🤷 Onnellinen loppukin löytyy (uskoisin, aiheen käsittely jäi vähän vaiheeseen.) Meissä molemmissa asuu se pieni ja pihi ituhippi, jätteet kierrätetään. Oman roskiksen tyhjennys maksaa.

      Lainaa

    51. Tulos: +11 (13 ääntä)
      T-koru. T = Tsiisus.

      Lainaa

    52. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Sanna (ei mokan Sanna): Oletan, että kaikki, joilla on ollut vauva ymmärsivät kyllä aloituksen. Kiinteiden aloittaminen on kuitenkin varmaan vauvavuoden yksittäisistä puheenaiheista top kolmosessa. Toisaalta toi aivopieru oli hauska ja ilmaistiin ihan itseironisesti (vaikka ehkä vähän koukeroisesti). Tiia oli tajunnut [...]
      Meillä toinen vauva menossa ja silti mietin että kuka hitto säilöö vauvan sontaa. Ehkä olen vain tottunut siihen että tällainen keissi ei nykymaailmassa olisi edes niin outoa. Syödäänhän sitä istukkaakin joissain piireissä, joten ei siitä kovin pitkä matka ole jätöksien säilömiseen.
      Itse asiassa olen tainnut jopa törmätä siihen jossain, en onneksi livenä tosin.

      Lainaa

    53. Ytimekäs ahven 19.3.2021 14:00
      Tulos: +7 (13 ääntä)
      Sukka hai: Sähkölaite roskikseen hienosti..
      Joo. Näitä valitettavasti riittää. Samanlaisia, kun noi, jotka ei käytä maskia. Ovat niin laiskoja ja itsekkäitä, etteivät voi tehdä mitään, joka ei heti suoraan ole itselle hyödyksi.

      Lainaa

    54. Tottahantoki 28.3.2021 21:57
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      t-koru on eri asia kuin T-koru.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: heittää pois, kiinteä, kirppari, kirppis, kirpputori, koru, muotti, risti, ruoka, sauvasekoitin, säilöntä, t-koru, väärinkäsitys