Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 2

Oletko koskaan nähnyt lentokonetta tai traktoria?
Suurenna näkymä
Puskaradio suhisee, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 70 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +238 (282 ääntä)
   Aja vaan sillä raktorilla. Teet varmaan tärkeää työtä. Nimim. maitovasikka

   Lainaa

  2. Tulos: -97 (349 ääntä)
   Mä oon Sarin kanssa samoilla linjoilla. Eiköhän tuo tosiaan ole savua piipusta koska ilma kylmenee ja tien pinta on nolla ja sitten kosteus-lämpö johon osuu kylmyys = ????? Sanoohan sen jo järkikin.

   Lainaa

  3. Tulos: +295 (299 ääntä)
   Lappeenranta-ryhmän lentokonepostaukset on käsittämättömiä vaikka esim. siitä syystä että meillä täällä tosiaan on lentokenttä lähes keskustassa, joten lentokoneet melko arkinen näky. Ehkä 30% postauksista läpällä ja loput jahtaa koneita ihan pää hiessä, jotta saa ekana postattua tästä harvinaisuudesta kuvan ja ai että kyllä sitä sitten ihmetellään porukalla suuren maailman tyyliin.

   Lainaa

  4. Uuno laama 11.3.2021 0:41
   Tulos: +364 (394 ääntä)
   Marika: minäminäminäminäminäminäminäminä. Pitäiskö itte lähteä tuntia aikaisemmin töihin niin muut ei häiritse?

   Lainaa

  5. Tulos: +279 (289 ääntä)
   Tähän aikaan vuodesta toki harvempi on pellolla, mutta miten Marika ajatteli että maajussi pääsee pellolle, ellei tietä pitkin?

   Lainaa

  6. Reseptivapaa dinosaurus 11.3.2021 0:55
   Tulos: -1 (53 ääntä)
   Nyt on niin sakeat suhinat, että vetävät vertoja itsensä Varg Vikernesin tuotannolle.

   Lainaa

  7. Vastarannan kiiski 11.3.2021 0:57
   Tulos: +213 (221 ääntä)
   Marja: säikähdin kans aamulla, kun tuli joku sellainen metallinen ja kiiltävä laatikko töihin ratsastaessa vastaan. Jotain ääntä se piti ja sen takaa tuli savua. Siinä oli semmoiset jännät mustat pyörylät kulmissa ja se ikäänkuin leijui niiden varassa. Meillä ei 1800-luvulla ole ollut sellaisia ollenkaan.

   Lainaa

  8. Tulos: -193 (211 ääntä)
   traumcity: Mä oon Sarin kanssa samoilla linjoilla. Eiköhän tuo tosiaan ole savua piipusta koska ilma kylmenee ja tien pinta on nolla ja sitten kosteus-lämpö johon osuu kylmyys = ????? Sanoohan sen jo järkikin.
   Jep. Tehdas tai voimala todennäköisemmin kuin lentokone. Lentokoneesta ei jää ihan noin paksua vanaa. Tai en ainakaan ole koskaan nähnyt, toisin kuin piipuista.

   Lainaa

  9. Hallitsijaton persikka 11.3.2021 1:33
   Tulos: -140 (278 ääntä)
   Aivan aiheesta on tuohtunut tuon rtraktorin suhteen. Ite jos ajaisin traktoria niin menisin ite ennen tai jälkeen aamuruuhkien tai vähintäänkin koukkaisin tuon tuostakin bussipysäkille päästen porukan ohi. Ihan aivotonta vallata koko tie aamiruuhkissa ajamalla 30-40km/h, halojatahalloo!

   Lainaa

  10. Tulos: +108 (240 ääntä)
   Voi jumankauta että räjähtää pää näiden "ajakaa nopeusrajoitusten mukaisesti" -tyyppien kanssa. Se numero on SUURIN SALLITTU NOPEUS, ei ainoa sallittu. Kaikki tasan sen verran taikka sen alle on rajoitusten mukaan ajamista. Jos ei tykkää siitä, saa harmittaa, mutta puhukaa edes eksaktia kieltä! :) (Ja jos se ei ole motari, sitä saa kulkea traktorin lisäksi polkupyörällä, hevosella tai vaikka kävellen. Kävelyvauhtini on 4,5 km/h. Hajoo siihen, urpo.)

   Lainaa

  11. Mielipuoli piikkisika 11.3.2021 2:15
   Tulos: +87 (107 ääntä)
   Traktorit asuu siellä emopellollaan. Ei niitten tarvi teitä pitkin mihinkään kuljeksia. Ei taia traktorin kyydissä istuva tätä tietää.

   Lainaa

  12. Luuton mandariini 11.3.2021 2:31
   Tulos: +184 (204 ääntä)
   Kyllähän muut huomioonottava traktorikuski ajaa tien sivuun ja päästää letkan ohi, jos maantiellä ajaa lilometritolkulla. Näitä vaan tuntuu olevan yhä harvemmassa koko ajan.

   Lainaa

  13. Raavas kilpikonna 11.3.2021 2:38
   Tulos: +165 (181 ääntä)
   Tämmösiä näkee yllättävän paljon, jotka väittää et traktorilla ei ole oikein liikkua maanteillä, joilla on rajoitukset tyyliin 80 tai 100. En vaan ole koskaan kuullut mitään aukotonta syväanalyysiä, että mitä pitkin sitä sitten pitäisi mennä, jos sellainen maantie on käytännössä ainoa reitti. Aina tulee vaan se sama "öyh mutta kun liikenne vaarantuu".

   Lainaa

  14. Tulos: +108 (134 ääntä)
   Ei vituta yhtään traktorit, mutta tuollaiset Marikat kyllä :D

   Lainaa

  15. Herkeämätön kani 11.3.2021 6:12
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   leimo: Lappeenranta-ryhmän lentokonepostaukset on käsittämättömiä vaikka esim. siitä syystä että meillä täällä tosiaan on lentokenttä lähes keskustassa, joten lentokoneet melko arkinen näky. Ehkä 30% postauksista läpällä ja loput jahtaa koneita ihan pää hiessä, jotta saa ekana postattua tästä [...]
   Piti mennä ihan vaklaamaan Lepra-ryhmään, mutta en päässyt tämän jutun alkulähteille. Niitä ”valitettavasti kuvassa ei ole lentokonetta” -postauksia kyllä oli, mutta en onnistunut löytämään aitoja ihmettelyjä. Lentokenttä on kyllä vuodesta toiseen aika kiistanalainen aihe, ehkä ne jutut kumpuaa siitä.

   Lainaa

  16. Vesiselvä papaija 11.3.2021 6:25
   Tulos: +36 (80 ääntä)
   Hallitsijaton persikka: Aivan aiheesta on tuohtunut tuon rtraktorin suhteen. Ite jos ajaisin traktoria niin menisin ite ennen tai jälkeen aamuruuhkien tai vähintäänkin koukkaisin tuon tuostakin bussipysäkille päästen porukan ohi. Ihan aivotonta vallata koko tie aamiruuhkissa ajamalla 30-40km/h, halojatahalloo!
   No ethän tekisi noin. Kommenttisi paljastaa tuon minäminäminä-asenteen, joka ei tosiaan joustaisi muiden hyväksi pätkääkään.

   Lainaa

  17. Tulos: +47 (61 ääntä)
   Kyllä meillä päin kulkee myös koululaisia traktorilla, eikä ole pois suljettu, ettei olis tulossa lumitöistä. Ja osa ihan vain laiskuuttaan, koulukuljetus hakee maantieltä ja sinne pitäisi kävellä 300+ metriä.

   Lainaa

  18. Tulos: +36 (38 ääntä)
   leimo: Lappeenranta-ryhmän lentokonepostaukset on käsittämättömiä vaikka esim. siitä syystä että meillä täällä tosiaan on lentokenttä lähes keskustassa, joten lentokoneet melko arkinen näky. Ehkä 30% postauksista läpällä ja loput jahtaa koneita ihan pää hiessä, jotta saa ekana postattua tästä [...]
   Lentokonekuvat on viime aikoina vähän hiljentyneet, mutta tilalle on tullut se paikallisbussien kuvien postaaminen. Kymmenen luokattoman huonoa kuvaa päivässä bussista, ilman mitään fiksua sanottavaa ja niitä porukka kehuu kilpaa.

   Lainaa

  19. Pyörätön kuormaeläin 11.3.2021 6:56
   Tulos: +129 (157 ääntä)
   Luuton mandariini: Kyllähän muut huomioonottava traktorikuski ajaa tien sivuun ja päästää letkan ohi, jos maantiellä ajaa lilometritolkulla. Näitä vaan tuntuu olevan yhä harvemmassa koko ajan.
   Ja edes vähäisellä älyn lahjalla siunattu autoilija tajuaa että jos tiellä on "lähes joka arkiaamu" sama traktori, niin lähtee sitten itse eri aikaan ettei tarvitse kiirehtiä ja jonottaa sen traktorin perässä. Kertoo kyllä Marikan älynlahjoista aika paljon tuo hänen itkupotkukommenttinsa.

   Lainaa

  20. Rehevä ahven 11.3.2021 7:04
   Tulos: +68 (72 ääntä)
   Kc: Tähän aikaan vuodesta toki harvempi on pellolla, mutta miten Marika ajatteli että maajussi pääsee pellolle, ellei tietä pitkin?
   No peltoja pitkin tietysti!

   Lainaa

  21. Myötätunnoton hilleri 11.3.2021 7:06
   Tulos: +116 (126 ääntä)
   Luuton mandariini: Kyllähän muut huomioonottava traktorikuski ajaa tien sivuun ja päästää letkan ohi, jos maantiellä ajaa lilometritolkulla. Näitä vaan tuntuu olevan yhä harvemmassa koko ajan.
   Väistänkö pysäkille vai en ainakin riippuu itellä vähän tienkohdasta ja autoista. Rekat päästän herkemmin ohi jos tietää ettei tule suoria jossa pääsisivät ohi.
   Joskus taas sieltä pysäkiltä on mahdotonta päästä takaisin joten silloin tulee ajettua niin reunassa kuin mahdollista että autot pääsisi ohi. Ja kyllä, yritän välttää ruuhkaisia aikoja, mutta joskus on pakko.
   Hienoa on myös taajamassa, jossa on 40km/h tai 50km/h rajoitus ja ajat tuolla max nopeudella. Silti lähtee auto ohittamaan ja sit tulee autoilijalle kiire kun tulee liikenteenjakaja vastaan. Tai niin kiire ohi, että ei katsota onko traktorilla vilkku vasemmalle.
   Tai käännetään sivutieltä eteen kun ilmeisesti kuvitellaan että traktori kulkee edelleen max 30km/h niinkuin 70-luvilla. Älkää tehkä niin. Autonne jää varmasti toiseksi kun traktori törmää.

   Lainaa

  22. Tulos: +80 (88 ääntä)
   SnaFu: Kyllä meillä päin kulkee myös koululaisia traktorilla, eikä ole pois suljettu, ettei olis tulossa lumitöistä. Ja osa ihan vain laiskuuttaan, koulukuljetus hakee maantieltä ja sinne pitäisi kävellä 300+ metriä.
   Vai voisko olla kyse siitä, että koulupäivän jälkeen on tarve jäädä vaikka harrastukseen ja busseja kotiin ei sitten enää kulje? Että niinä päivinä traktori on järkevämpi valinta.

   Lainaa

  23. Myötätunnoton hilleri 11.3.2021 7:08
   Tulos: +55 (59 ääntä)
   Kc: Tähän aikaan vuodesta toki harvempi on pellolla, mutta miten Marika ajatteli että maajussi pääsee pellolle, ellei tietä pitkin?
   Saattaa tuo traktorikuski olla myös kaupungin työntekijä. Taitaapi joka kunnalla olla traktoreita käytössä.

   Lainaa

  24. Konkaavi hampurilainen 11.3.2021 7:18
   Tulos: +4 (40 ääntä)
   traumcity: Mä oon Sarin kanssa samoilla linjoilla. Eiköhän tuo tosiaan ole savua piipusta koska ilma kylmenee ja tien pinta on nolla ja sitten kosteus-lämpö johon osuu kylmyys = ????? Sanoohan sen jo järkikin.
   Ei. Ei ole.

   Lainaa

  25. Päihtynyt valas 11.3.2021 7:41
   Tulos: -54 (80 ääntä)
   Kc: Tähän aikaan vuodesta toki harvempi on pellolla, mutta miten Marika ajatteli että maajussi pääsee pellolle, ellei tietä pitkin?
   Selkeästi muuta liikennettä hitaampi ajoneuvo aiheuttaa ongelmia ja paikallista ruuhkaa. Minun mielestäni valtatiet ja kantatiet, eli ne joissa tienumerokilpi on punainen(vihreä) ja keltainen, tulisi olla moottoriliikenneteitä eli traktorit ja mopoautot ei sinne sekaan saisi tulla. No ei tämä ehdotus juuri Rymättylää auttaisi. Jos siellä vituttaa traktorikuskit työmatkalla, niin menkööt veneellä. Sieltä nyt isompi kaveri heittää kiven Hansakortteliin.
   Niistä aiheutuu aina vaaratilanteita (No joo juurisyyanalyysin voisi lopettaa myös uhkarohkeisiin ohituksiin), kun töihin kiitävä menninkäisten lauma yrittää ohittaa niitä mitä ihmeellisemmissä paikoissa ja tavoilla. Kyllä siellä pellon toisessakin reunassa menee tie. Pakkoko sinne pääväylälle on tunkea.
   Minä olen tätä mieltä ja raktorikuskeilla ynnä mopojonneilla on oma vastakkainen mielipiteensä. Kyllä minuakin ne tientukot harmittaa ja toivoisin, ettei niitä siellä kulkisi, mutta oikeus heilläkin liikkumiseen.
   Ja on se nyt kumma, jos ei henkilöautolla pääse traktorista ohi!

   Lainaa

  26. Tulos: -27 (69 ääntä)
   Mielipuoli piikkisika: Traktorit asuu siellä emopellollaan. Ei niitten tarvi teitä pitkin mihinkään kuljeksia. Ei taia traktorin kyydissä istuva tätä tietää.
   Ja joka pellollekko pitäisi ostaa sitten oma traktori? Niitä peltoja kun voi omistaa useamman ja ne voivat olla vähän siellä sun täällä. Et tainnut sitä tietää.

   Lainaa

  27. Kiistaton hauki 11.3.2021 8:02
   Tulos: +35 (65 ääntä)
   Pyörätön kuormaeläin: Ja edes vähäisellä älyn lahjalla siunattu autoilija tajuaa että jos tiellä on "lähes joka arkiaamu" sama traktori, niin lähtee sitten itse eri aikaan ettei tarvitse kiirehtiä ja jonottaa sen traktorin perässä. Kertoo kyllä Marikan älynlahjoista aika paljon tuo hänen itkupotkukommenttinsa.
   Ihan näin ilman Marikan puollustamista, jos hypoottisesti miettii tätä sun skenaarioo. Tätä ei pakolla edes pysty toteuttamaan. Kuvitellaan, että Marikalla olis yksi lapsi (tai tuhat) joka pitäisi viedä joka aamu 7.00 päiväkotiin, koska aikasemmin ei voi. Marikalla alkaa työt tasan 8.00 ja ajo kestää 30-45min, niin kyllähän siinä kiire tulee. Ja ei et voi lähtee aikasemmin tai myöhemmin tähän reissulle. Ja ennen kun alat kertoon siitä, että no kyllähän työnantajat voi joustaa tai kyllä päiväkoti voi ottaa pari minuuttia aikasemmin sen lapsen. Ei aina voi...

   Lainaa

  28. Lyhempi alligaattori 11.3.2021 8:06
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Nyt jäi kyllä vähän mietityttämään, että ajaako se traktori joka aamu siis koko matkan Turkuun asti, vähintään Naantalista ja mahdollisesti Rymättylästä asti? Mikähän tässä nyt on taustatarina...

   Lainaa

  29. Laiska tonttu 11.3.2021 8:10
   Tulos: +73 (91 ääntä)
   Ai että traktorilla pitäisi ajaa 80km/h? Luuleeko Marika oikeasti, että traktorien kuljettajat ajavat hitaasti vain kiusatakseen autoilijoita?

   Lainaa

  30. Hööpölööpö 11.3.2021 8:52
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Täytyy kyllä myöntää, että viime viikolla jäin itsekin oikein tuijottamaan lentokonetta. Asun Tampere-Pirkkalan lentokentän laskeutumisreitillä, eli lentokoneet ovat olleet käytännössä päivittäinen näky. Nyt en edes muistanut koska olisin edellisen kerran nähnyt koneen, kuukausia siinä on mennyt.

   Lainaa

  31. Kirjautuminen epäonnistui 11.3.2021 8:56
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Niin jos ihmisiä on systemaattisesti myrkytetty lentokoneilla jo v. 2005 alkaen, niin eiköhän tässä ajassa ole alkaneet jo vaikutukset näkyä? Millä tavalla nämä myrkyt vaikuttavat? Pakko olla joku merkittävä vaikutus, ei kai sitä muuten vaivauduttaisi tekemään. Onko siis ihmisiä kuollut, sairastunut vai tullut hedelmättömäksi merkittävästi enemmän kuin ennen sitä? (Koronaan on tietysti tässä viime aikoina sairastuttu, mutta sitä ei kai kukaan ole vielä keksinyt väittää, että lentokoneet levittäisivät koronaa...?)

   Lainaa

  32. Ennakkoluuloton papaija 11.3.2021 9:02
   Tulos: +29 (43 ääntä)
   Kyöpeli: Voi jumankauta että räjähtää pää näiden "ajakaa nopeusrajoitusten mukaisesti" -tyyppien kanssa. Se numero on SUURIN SALLITTU NOPEUS, ei ainoa sallittu. Kaikki tasan sen verran taikka sen alle on rajoitusten mukaan ajamista. Jos ei tykkää siitä, saa harmittaa, mutta puhukaa edes eksaktia kieltä! [...]
   Itse asiassa poliisi voi nykyään sakottaa alinopeudesta. "Poliisi voi uuden lain myötä antaa alinopeudesta sadan euron liikennevirhemaksun, kertoo Twitterissä poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein.
   Traficomin mukaan uudella lailla lisätään liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä luodaan edellytyksiä liikenteen digitalisoitumiselle ja turvalliselle automaatiolle samalla kun sääntelyä kevennetään." Toki alinopeus tulisi merkitä omalla liikennemerkillään mutta silti

   Lainaa

  33. Muurattu minkki 11.3.2021 9:03
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   Kirjautuminen epäonnistui: Niin jos ihmisiä on systemaattisesti myrkytetty lentokoneilla jo v. 2005 alkaen, niin eiköhän tässä ajassa ole alkaneet jo vaikutukset näkyä? Millä tavalla nämä myrkyt vaikuttavat? Pakko olla joku merkittävä vaikutus, ei kai sitä muuten vaivauduttaisi tekemään. Onko siis ihmisiä kuollut, sairastunut [...]
   Siis tietenkin koronavirus on alun perin levitetty lentokoneiden avulla! Kyllähän nyt Kuka Tahansa Itsenäisesti Ajatteleva sen ymmärtää ... Onneksi itselläni on aina puettuna hopeanhohtoinen päähine, joka estää viruksia näkemästä minua ylhäältä päin!

   Lainaa

  34. Kurvikas susi 11.3.2021 9:42
   Tulos: -34 (56 ääntä)
   Jos traktori on maatalous käytössä ja sen tankissa on moottoripolttoöljyä, sillä ei saisi ajaa muuta kuin maatalousajoa. Eli jos joku huristelee sillä töihin, niin kutsuu poliisit tarkastamaan tankin sisällön, sillä vois loppua traktori ajelut.

   Lainaa

  35. Häveliäs riesa 11.3.2021 10:34
   Tulos: -18 (58 ääntä)
   Ymmärrän täysin että traktori tiellä ottaa päähän, varsinkin jos se todella on joka-aamuinen riesa. Menkääpä Marikaa dissaavat kokeilemaan ite miten mukavaa on ajaa huomattavaa alinopeutta jokaikinen aamu, kun töihinkin olisi kiva päästä.

   Lainaa

  36. Lennonjohtaja 11.3.2021 11:30
   Tulos: +24 (32 ääntä)
   Toj Karin: Jep. Tehdas tai voimala todennäköisemmin kuin lentokone. Lentokoneesta ei jää ihan noin paksua vanaa. Tai en ainakaan ole koskaan nähnyt, toisin kuin piipuista.
   Ei, ei ole tehdas tai voimala, vaan lentokoneen jättämä tiivistymisjuova. Vaikka näyttäisikin hieman erilaiselta kuin aiemmin näkemäsi.

   Lainaa

  37. Masentunut kukka (Pluri) 11.3.2021 12:29
   Tulos: +21 (37 ääntä)
   Toj Karin: Jep. Tehdas tai voimala todennäköisemmin kuin lentokone. Lentokoneesta ei jää ihan noin paksua vanaa. Tai en ainakaan ole koskaan nähnyt, toisin kuin piipuista.
   Mistä lähtien tehtaat ja voimalat on ruvennut lentämään taivaalla?

   Lainaa

  38. Pelkäämätön soturi 11.3.2021 13:23
   Tulos: +16 (28 ääntä)
   SnaFu: Kyllä meillä päin kulkee myös koululaisia traktorilla, eikä ole pois suljettu, ettei olis tulossa lumitöistä. Ja osa ihan vain laiskuuttaan, koulukuljetus hakee maantieltä ja sinne pitäisi kävellä 300+ metriä.
     Aika outoa laiskuutta, jos lähtee mahdollisimman hitaalla kulkuneuvolla ilman mitään syytä, joten saa sitten herätä reippaasti aikaisemmin. Eikö laiska ihminen tai normaalikin haluaisi norua omassa sängyssään niin kauan kuin suinkin?

   Lainaa

  39. Rujo timantti 11.3.2021 13:25
   Tulos: -6 (20 ääntä)
   Aaarrgghh aivoon sattuu. Pääsisipä joskus keskustelemaan tällaisen Marikan kanssa.

   Lainaa

  40. Kiltti tyttö 11.3.2021 13:26
   Tulos: +31 (41 ääntä)
   traumcity: Mä oon Sarin kanssa samoilla linjoilla. Eiköhän tuo tosiaan ole savua piipusta koska ilma kylmenee ja tien pinta on nolla ja sitten kosteus-lämpö johon osuu kylmyys = ????? Sanoohan sen jo järkikin.
   Tän kommentin sarkasmi tais mennä aika monelta ohi :D

   Lainaa

  41. Suora preeriasusi 11.3.2021 13:57
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   traumcity: Mä oon Sarin kanssa samoilla linjoilla. Eiköhän tuo tosiaan ole savua piipusta koska ilma kylmenee ja tien pinta on nolla ja sitten kosteus-lämpö johon osuu kylmyys = ????? Sanoohan sen jo järkikin.
   Nauroin tälle ääneen. Kiitos

   Lainaa

  42. Kahju alligaattori 11.3.2021 13:59
   Tulos: +15 (27 ääntä)
   Kyöpeli: Voi jumankauta että räjähtää pää näiden "ajakaa nopeusrajoitusten mukaisesti" -tyyppien kanssa. Se numero on SUURIN SALLITTU NOPEUS, ei ainoa sallittu. Kaikki tasan sen verran taikka sen alle on rajoitusten mukaan ajamista. Jos ei tykkää siitä, saa harmittaa, mutta puhukaa edes eksaktia kieltä! [...]
   Tieliikenelaissa on nykyisin pykälä joka velvoittaa hitaan ajoneuvon tekemään tilaa rajoitusten mukaan liikkuville. 
   Toisin sanoen traktorikuski on tarvittaessa velvoitettu pysähtymään jokaisella pysäkillä päästääkseen takanatulevan jonon ohitseen

   Lainaa

  43. Tulos: -4 (30 ääntä)
   Marikan jutusta tulee mieleen entinen naapurini jolla oli tarve päästä aina mahdollisimman nopeasti kotiin ja ajaa rekkansa takapihana viereen. Aina kun avasin aamulla verhot niin paskainen rekka paistoi ikkunasta. :D Rekkapenalla oli mahdollisuus ajaa rekka työnantajan tilojen parkkiin mutta se olisi tiennyt muutaman kilsan koukkausta niin ei sitä viitsinyt sitten tehdä. Mietin vain, että olisiko tässä samasta asiasta kyse, jos kerran traktori menee aina samaan osoitteeseen. Duunaria ei kiinnosta bussilla körötellä työmaalle niin ajelee mieluummin traktorilla kotia ja ruuhkauttaa liikenteen. ps. Tämä oli sitten täysin mutuilua

   Lainaa

  44. apinaattori 11.3.2021 15:36
   Tulos: -5 (27 ääntä)
   SE nyt vaan on niin että traktori on liikennekäyttöön tarkoitettu sen lisäksi että sillä saa hoidettua kaikenlaista "turhaa" hommaa niillä pelloilla ja koska laki on nöin niin siinä ei oikein auta muukuin joko ajella perässä ja kiroilla tai hei, mites jos tyytymättömät autoilijat lähtisivät kotoaan hiukan aikaisemmin. EEEi, ei se taida olla mitenkään mahdollista mitä olen joidenkin autoilijoiden suusta kuullut niin heillä on oikeus valittaa kaikista muista, hitaammista tielläliikkujista ja olla varautumatta mihinkään matkaa mahdollisesti hidastavaan. Kirosana, kirosana ja vielä kolmas kirosana. Tesenkin itsekkäät äälimöt, traktori on työkone joka on saatava sinne työmaalle aivan samoin kuin teidän on saatava se maailmaa pelastava hybridinnekin on saatava seisomaan n 8h työmaan parkkipaikalle. Herätys ja harmaa aivosolu liikkeelle, ilman traktoreita maanviljelys olisi suomessa vielä jossain 1800 luvun tasolla ja uskokaa nyt viimein ettei se leipä sinne kaupan hyllylle tule pussiin valmiiksi pakattuna leipätehtaalta vaan ennen sitä se leivän vilja on kylvetty, kasvatettu, kerätty pellolta jne ja ilman traktoreita tulisi monelle suru silmaan jos se ranskanleipä olisikin loppu koska traktorilla ajelu olisi kiellettyä muualla kuin tiellä. SEkava kirjoitus myönnän mutta meni vähän hermot mooisesta TURHASTA valittamisesta. Toki traktoreilla muutakin tehdään kuin pellloilla kynnetään yms mut jotenkin sinne pellollekkin on päästävä, ellei joku piankin keksi lentotraktoria. Ja voi ei kohta niitä rupee oleen tiet täynnä, kevät tulee ja peltohommat alkavat. Saa nähdä kuinka paljon silloin aletaan valittamaan, turhasta.

   Lainaa

  45. Arveluttava vadelma 11.3.2021 16:07
   Tulos: +29 (37 ääntä)
   Laiska tonttu: Ai että traktorilla pitäisi ajaa 80km/h? Luuleeko Marika oikeasti, että traktorien kuljettajat ajavat hitaasti vain kiusatakseen autoilijoita?
   No mä ainakin haluan olla aina eka, niin sen vuoksi lähden ihan tahallaan pahimpaan ruuhka-aikaan traktorillani köröttelemään. On hienoa olla koko letkan keulilla.

   Lainaa

  46. Tulos: -18 (24 ääntä)
   Masentunut kukka (Pluri): Mistä lähtien tehtaat ja voimalat on ruvennut lentämään taivaalla?
   Käyppä joskus katsomassa taivaalle savua päästävän piipun lähellä lähes tyynellä korkeapaineisella säällä. Saatat ehkä huomata että tehtaiden ja voimaloiden piiput ovat tehneet tuota siitä lähtien tietyllä säällä kun ensimmäinen rakennettiin.

   Lainaa

  47. Tulos: +40 (52 ääntä)
   Pahintahan tässä on se, että Marikan kaltaiset vatipäät sitten oikeasti tuolla liikenteessä myöskin tekevät niitä Kamikaze-ohituksia (ohitetaan mutkaan, ohitetaan ylämäkeen, ohitetaan sen autojonon keskeltä tai perältä jne.) jotka täysin ruokottomasti vaarantavat oman ja muiden hengen ja terveyden, ja vielä teeskentelevät että se oli ohitettavan vika.

   Lainaa

  48. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Mmm: Lentokonekuvat on viime aikoina vähän hiljentyneet, mutta tilalle on tullut se paikallisbussien kuvien postaaminen. Kymmenen luokattoman huonoa kuvaa päivässä bussista, ilman mitään fiksua sanottavaa ja niitä porukka kehuu kilpaa.
   Tää onki ainoa paikka missä voi sanoa noista bussikuvista. Jos olisi esittäny siel ryhmässä kysymyksen esim. "miksi näitä tärähtäneitä puolikkaan bussin kuvia pitää julkaista tuhat päivässä", ni ennen kuin painat lähetä ni oisit lentänyt jo pihalle sieltä vihapuheen ja kiusaamisen takia.

   Lainaa

  49. Päätön mansikka 11.3.2021 21:20
   Tulos: +23 (35 ääntä)
   Se on kyllä joka aamu ihan kauhea tilanne kun se traktorikuski aseella uhaten pakottaa tekemään niitä vaarallisia ohituksia :(((

   Lainaa

  50. Puoliavoin lehmä 11.3.2021 21:24
   Tulos: +6 (22 ääntä)
   Kyöpeli: Voi jumankauta että räjähtää pää näiden "ajakaa nopeusrajoitusten mukaisesti" -tyyppien kanssa. Se numero on SUURIN SALLITTU NOPEUS, ei ainoa sallittu. Kaikki tasan sen verran taikka sen alle on rajoitusten mukaan ajamista. Jos ei tykkää siitä, saa harmittaa, mutta puhukaa edes eksaktia kieltä! [...]
   Tarjoan sulle leivoskahvit tuosta hyvästä ❤

   Lainaa

  51. dazedconfused 12.3.2021 5:37
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Minun piipusta tuli kerran tuollainen savu. Se oli hyvä pesällinen.

   Lainaa

  52. Epänormaali kameli 12.3.2021 7:08
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Kahju alligaattori: traktorikuski on tarvittaessa velvoitettu pysähtymään jokaisella pysäkillä päästääkseen takanatulevan jonon ohitseen
   Juu ei ole.

   Lainaa

  53. Kyvykäs kookos 12.3.2021 7:14
   Tulos: +22 (28 ääntä)
   Kiistaton hauki: Ihan näin ilman Marikan puollustamista, jos hypoottisesti miettii tätä sun skenaarioo. Tätä ei pakolla edes pysty toteuttamaan. Kuvitellaan, että Marikalla olis yksi lapsi (tai tuhat) joka pitäisi viedä joka aamu 7.00 päiväkotiin, koska aikasemmin ei voi. Marikalla alkaa työt tasan 8.00 ja ajo [...]
   Marika voi lähteä muutaman minuutin myöhemmin, koska silloin hän pystyy ajamaan pidempään ilman traktorin perässä roikkumista. Eli nopeus on suurempi ja hän saavuttaa tämän traktorin myöhemin, eikä hänen tarvitse roikkua traktorin perässä niin kauaa, mutta on silti samaan aikaan perillä. Tämä siis olettaen että se traktori tosiaan on siellä joka päivä ja ajaa suunnilleen samaan aikaan samaa nopeutta.

   Lainaa

  54. Painoton aprikoosi 12.3.2021 14:17
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Olen asunut Lappeenrannassa nyt viitisen vuotta ja olen jo tovin miettinyt, että paikalliset vaikuttavat toisinaan vähän hitaahkolta porukalta...

   Lainaa

  55. Tulos: +10 (22 ääntä)
   Kurvikas susi: Jos traktori on maatalous käytössä ja sen tankissa on moottoripolttoöljyä, sillä ei saisi ajaa muuta kuin maatalousajoa. Eli jos joku huristelee sillä töihin, niin kutsuu poliisit tarkastamaan tankin sisällön, sillä vois loppua traktori ajelut.
   No eikös ne maataloustyöt sitten ole töitä, jos töihin kerran ajaa verottomalla polttoaineella. Tuollainen kyttääminen ja pilkkujen viilaus, ja sen perusteella toisten elämään vaikuttaminen negatiivisesti on muutenkin ihan sairasta ja ei ainakaan auta ihmisiä ymmärtämään toisiaan. Ehkä olisi vaan parempi hyväksyä että ihmisillä on erilaisia juttuja, ja siellä tiellä voi tulla vastaan traktori, leveäkuljetuslavetti, jalankulkija tai hirvi ja näissä tapauksissa pitää aina käyttäytyä tilanteen vaatimalla tavalla.

   Lainaa

  56. Raimo Summanen 12.3.2021 15:34
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Rujo timantti: Aaarrgghh aivoon sattuu. Pääsisipä joskus keskustelemaan tällaisen Marikan kanssa.
   Ei tuollaisten kanssa kannata keskustella, kun noilla diplomatiataidoilla keskustelun sijaan saa aikaiseksi korkeintaan paasauksen.

   Lainaa

  57. Masentunut kukka (Pluri) 12.3.2021 17:08
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Toj Karin: Käyppä joskus katsomassa taivaalle savua päästävän piipun lähellä lähes tyynellä korkeapaineisella säällä. Saatat ehkä huomata että tehtaiden ja voimaloiden piiput ovat tehneet tuota siitä lähtien tietyllä säällä kun ensimmäinen rakennettiin.
   En usko että tehtaat ovat koskaan tehneet lentokoneen jättämää jälkeä.

   Lainaa

  58. Tottahantoki 13.3.2021 7:38
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Päihtynyt valas: Selkeästi muuta liikennettä hitaampi ajoneuvo aiheuttaa ongelmia ja paikallista ruuhkaa. Minun mielestäni valtatiet ja kantatiet, eli ne joissa tienumerokilpi on punainen(vihreä) ja keltainen, tulisi olla moottoriliikenneteitä eli traktorit ja mopoautot ei sinne sekaan saisi tulla. No ei tämä [...]
   Arvaappa kuinka monta tietä menee Rymättylästä Naantaliin.

   Lainaa

  59. Sitoutunut sorsa 13.3.2021 19:30
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Saattaa tuo traktorikuski olla myös kaupungin työntekijä. Taitaapi joka kunnalla olla traktoreita käytössä.
   Mutta tarina kuulosti siltä, että traktorikuski pärryyttelisi joka aamu Rymättylästä Turkuun, eli neljän kunnan alueella?
   Muutenkin vähän pitempi matka, kuin vain jostain kotitilalta pellon reunaan tms. mitä sitäkin täällä arvuuteltiin...

   Lainaa

  60. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Toj Karin: Jep. Tehdas tai voimala todennäköisemmin kuin lentokone. Lentokoneesta ei jää ihan noin paksua vanaa. Tai en ainakaan ole koskaan nähnyt, toisin kuin piipuista.
   Mä en ihan tälläistä vastausta odottanut, koska koko mun viesti Saria dissasi.  
   Sari pokalla naamalla miettii,että koska tienpinnat on nollassa ja pakkanen kiristyy niin ehkä sen takia  tehtaiden piiput tuputtaa savua tuonne 10km korkeuteen.
   Toj Karin: Käyppä joskus katsomassa taivaalle savua päästävän piipun lähellä lähes tyynellä korkeapaineisella säällä. Saatat ehkä huomata että tehtaiden ja voimaloiden piiput ovat tehneet tuota siitä lähtien tietyllä säällä kun ensimmäinen rakennettiin.
   Mun mielestä sun pitäisi mennä pois

   Lainaa

  61. Kekseliäs mandariini 15.3.2021 7:09
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Sitoutunut sorsa: Mutta tarina kuulosti siltä, että traktorikuski pärryyttelisi joka aamu Rymättylästä Turkuun, eli neljän kunnan alueella? Muutenkin vähän pitempi matka, kuin vain jostain kotitilalta pellon reunaan tms. mitä sitäkin täällä arvuuteltiin...
   Niinhän se kuulosti. Todellisuus kuitenkin on varmasti jotain sellaista, että Marika tekee sen vaarallisen ohituksensa kilometrin sisällä siitä kun tulee traktorin perään, joten hän ei edes tiedä, kuinka pitkälle traktori oikeasti ajaa. Ja tämä tapahtuu maksimissaan kaksi kertaa viikossa, mutta koska niitä kolmea muuta päivää ei pilaa juuri se traktori, niin niitä ei oteta huomioon. Vai luuletko tosiaan, että Marika tai kukaan muukaan on yhtenäkään päivänä roikkunut sen traktorin perässä oikeasti Rymättylästä Turkuun, että voisi tietää, mihin se on menossa?

   Lainaa

  62. Päihtynyt valas 15.3.2021 7:43
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Tottahantoki: Arvaappa kuinka monta tietä menee Rymättylästä Naantaliin.
   Et vissiin ymmärtänyt lukemaasi? Arvaan kuitenkin 1. Tie 189. Toki tämän reitin ollessa täysin tukossa voit kiertää Merimaskun ja Lemun kautta.

   Lainaa

  63. Päheä kuguaari 15.3.2021 14:10
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Epänormaali kameli: Juu ei ole.

   Tai jos ajaa tavallista hitaammin, niin pitää antaa osata myös väistää muuta liikennettä.

   Väistämisestä uusi laki sanoo näin: ”Muita ajoneuvoja olennaisesti hitaammin ajavan on kapealla tai mutkaisella ajoradalla, taikka vastaantulevan liikenteen ollessa vilkasta, ohituksen helpottamiseksi tarvittaessa vähennettävä nopeutta ja mahdollisuuksien mukaan annettava tietä”. (3 luku 33 §)

   Lainaa

  64. Pelkäämätön soturi 16.3.2021 10:04
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Toj Karin: Jep. Tehdas tai voimala todennäköisemmin kuin lentokone. Lentokoneesta ei jää ihan noin paksua vanaa. Tai en ainakaan ole koskaan nähnyt, toisin kuin piipuista.
   Miksiköhäm näistä Karenin, pun intended, kommenteista tulee lähes joka viikko mieleen, että tämä tyyppi on joko avohoidossa tai muun holhouksen alla?
   Oonko ainoa? 

   Lainaa

  65. Raimo Möhkijä 16.3.2021 14:50
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Mä saatan ehkä tietää tän kyseisen Marikan. Hänellä on pointtinsa, traktori voisi varmasti ahkerammin päästellä jonon ohi. Mutta toisaalta tiedän, että tämä kyseinen Kare..eiku Marika olisi juuri tuollainen (jo analysoitu) ylidramatisoiva kamikazekuski, joka ei ole koskaan roikkunut sen traktorin perässä yli 2 minuuttia ja max 2x/viikko.

   Lainaa

  66. Kellotuleetonverran 16.3.2021 22:32
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Vai että myrkytetään kansaa. Voisiko joku kertoa että mitä myrkkyä se sitten on ja miksi salaliittoorganisaatio haluaisi myrkyttää rahaa tuottavat kuluttajat?

   Lainaa

  67. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Uuno laama: Marika: minäminäminäminäminäminäminäminä. Pitäiskö itte lähteä tuntia aikaisemmin töihin niin muut ei häiritse?
   Siinä on vaan sellainen pieni vissi, että yksikään maataloustyön siirtymä ei ole sidottu aikataulullisesti aamuruuhkaan eli voi hyvin tehdä sen siirtymän vaikka tuntia tai kolmea myöhemmin.

   Lainaa

  68. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Toj Karin: Jep. Tehdas tai voimala todennäköisemmin kuin lentokone. Lentokoneesta ei jää ihan noin paksua vanaa. Tai en ainakaan ole koskaan nähnyt, toisin kuin piipuista.
   Ei taida siel teil päin paljoo lentokonei liikkuu?

   Lainaa

  69. Tottahantoki 29.3.2021 6:05
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Sitoutunut sorsa: Mutta tarina kuulosti siltä, että traktorikuski pärryyttelisi joka aamu Rymättylästä Turkuun, eli neljän kunnan alueella? Muutenkin vähän pitempi matka, kuin vain jostain kotitilalta pellon reunaan tms. mitä sitäkin täällä arvuuteltiin...
   Miten niin neljän? Kolmen.

   Lainaa

  70. Lobbaava piikkisika 3.5.2021 17:11
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tottahantoki: Miten niin neljän? Kolmen.
   Siinä tapauksessa, jos traktori tulee Rymättylästä asti (eikä vain suunnasta), kuntia on neljä - Rymättylä, Naantali, Raisio ja Turku.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: chemtrail, kuva, lentokoneet, liikenne, ruuhka, salaliittoteoria, traktori