Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Eliitin huipulla

Suomalaiset voi jakaa kahteen kastiin. Kumpaan sinä kuulut?
Suurenna näkymä
Eliitin huipulla

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 110 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +642 (662 ääntä)
   Itselläni oli Netflix vaikka elin työmarkkinatuella. Olinko silloinkin elitistipaska?

   Lainaa

  2. Captain Obvious 9.3.2021 0:13
   Tulos: +689 (707 ääntä)
   Kirsi on oikeassa siinä, että kaikki eivät nykyään osaa enää käyttäytyä.

   Lainaa

  3. traumcity 9.3.2021 0:15
   Tulos: +285 (315 ääntä)
   Kirsi se on nyt vähän sellainen juttu tässä, että me ollaan uppouduttu syvälle valintojen maailmaan. Myy se sun telkkarisi pois ja saat monta kuukautta Netflixiä niillä rahoilla.

   Lainaa

  4. Tulos: +308 (324 ääntä)
   Hauska eliitin määritelmä, että on lähinnä hömppäviihdettä välittävä aivonnollaus-paketti. Joka maksaa 7,90 kuussa. Okei, kyllä siitäkin kertyy vuodessa. Mutta jos ottais sen yhden ilmaiskuukauden ja silloin tällöin maksaa kuukauden saa kyllä aika halvalla katsottia sieltä vaikka ne stranger thingssit

   Lainaa

  5. Lavastettu marsu 9.3.2021 0:21
   Tulos: +250 (262 ääntä)
   Jimbo: Itselläni oli Netflix vaikka elin työmarkkinatuella. Olinko silloinkin elitistipaska?
   Kauhea sua kun yhteiskunnan varoja tuhlasit tuollaiseen elitisti-roskaan :o häpeäisit! Ja kehtaat asialla vielä leveillä, pitäisit vaan mölyt mahassas! T. Kirsi

   Lainaa

  6. Uuno laama 9.3.2021 0:21
   Tulos: +230 (240 ääntä)
   Pitäiskö Kirsin laittaa omat tavoitteet vähän korkeammalle ja lakata valittamasta? Netflix ei riitä Suomessa eliittiin.

   Lainaa

  7. traumcity 9.3.2021 0:33
   Tulos: +184 (190 ääntä)
   Uuno laama: Pitäiskö Kirsin laittaa omat tavoitteet vähän korkeammalle ja lakata valittamasta? Netflix ei riitä Suomessa eliittiin.
   Jep rima ei ole nyt kovin korkealla, mutta Kirsi onnistuu silti alittamaan sen ihan heittämällä.

   Lainaa

  8. Nauhoitettu pelikaani 9.3.2021 0:40
   Tulos: +160 (186 ääntä)
   Itsellä ei ole telkkaria ollut vuosiin (läppäri+netflix riittää tälle elitispaskalle) mutta eikö nykyään pidä olla joku digiboxi tms, kai sekin jotain maksaa, ja se TV toki myös? Ja ainakin meidän kulmilla, silloin kultaisella 90-luvulla ne koulukaverit joilla oli satelliittikanavia rehenteli kyllä sillä ihan täysillä :D

   Lainaa

  9. Saita nektariini 9.3.2021 0:53
   Tulos: +200 (204 ääntä)
   Nekin oli varmaan Kirsin mielestä elitistipaskoja, joilla oli varaa maksaa TV-lupamaksu silloin aikoinaan.

   Lainaa

  10. Lakattu meduusa 9.3.2021 1:10
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Schitt's Creek alkaa nyt jollain näistä normikanavista. Onko hyvä? Hyvin oon malttanut odottaa. Kuten monet leffatkin etanavauhdilla "telkkarista" toimitettuna. Ei jaksa pistää energiaa noihin Cmoreihin ja netflixeihin. T. Tunnen muutaman Kirsin

   Lainaa

  11. Toj Karin 9.3.2021 1:27
   Tulos: +67 (87 ääntä)
   Oon ihan sanaton. Mistä helvetistä noita Kirsejä oikein tulee? Mikä saa ihmisen käyttäytymään noin?

   Lainaa

  12. Nousematon kotieläin 9.3.2021 1:28
   Tulos: +173 (175 ääntä)
   Ei ne kolme kanavaa silloin 90-luvulla kaikilla näkynyt. Oli aika ankeaa kun kaverit koulussa puhui jostain piirretyistä ja omilla kanavilla näkyi vain jotain tsekkiläisiä 70-luvun animaatioita. Prkleen elitistit.

   Lainaa

  13. Tyyni tonttu 9.3.2021 1:54
   Tulos: +146 (148 ääntä)
   Meillä näky nelonen, mutta kaverin luona 50km pääs ei, sillo 90-2000-lukujen taitteessa. Oltiin eliittiä.

   Lainaa

  14. Haikaileva metsämarja 9.3.2021 2:00
   Tulos: +153 (155 ääntä)
   Itselläni kyllä erilainen käsitys elitistipaskoista. Mikäli netflix on elitismiä niin kolmioleipä on jo keskiluokkaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +53 (77 ääntä)
   Nauhoitettu pelikaani: Itsellä ei ole telkkaria ollut vuosiin (läppäri+netflix riittää tälle elitispaskalle) mutta eikö nykyään pidä olla joku digiboxi tms, kai sekin jotain maksaa, ja se TV toki myös? Ja ainakin meidän kulmilla, silloin kultaisella 90-luvulla ne koulukaverit joilla oli satelliittikanavia rehenteli kyllä sillä ihan täysillä :D
   Huomaa kyllä ettei sulla ole ollut telkkaria vuosiin ku edes puhut digibokseista :D Ne on todella harvinaisia nykyään, telkkareissa on digiin kykenevät vastaanottimet nykyään sisäänrakennettuna, ollut jo vuosia.

   Lainaa

  16. Tulos: -40 (66 ääntä)
   Toj Karin: Oon ihan sanaton. Mistä helvetistä noita Kirsejä oikein tulee? Mikä saa ihmisen käyttäytymään noin?
   Alkon kautta sossusta.

   Lainaa

  17. apinaattori 9.3.2021 3:39
   Tulos: +96 (100 ääntä)
   Toimeentulotukieliittipaska tässä vetelee aamukahvia klo 3.3o kun ei enää väsytä ja kohta mä laitan ton eliitti kanavan pyöriin ja odotan päivän nousua.

   Lainaa

  18. Tulos: -77 (113 ääntä)
   Köyhien ei pitäisi lisääntyä, eikä käyttää nettiä. Siitä seuraa vain Kirsin kaltaisia kiukuttelevia ämmiä.

   Lainaa

  19. Tulos: -44 (72 ääntä)
   Kasvattaako Kirsi puolta Suomen orvoista, vai eikö opiskelu maittanut nuoruudessa, jotta siitä köyhyydestä olisi saanut itsensä kammettua? En ole maailmam viisain tai ahkerin, mutta silti itseäni hölmömmät ja laiskemmatkin pystyvät elämään suoratoistopalveluiden tilaajina. 90-luvusta en tiedä muuta kuin sitcomien kautta, mutta kyllä 2000-luvulla ainakin pystyi elvistelemään ties millä maksukanavilla sun muilla.

   Lainaa

  20. Auttava kantojuhta 9.3.2021 5:21
   Tulos: +8 (52 ääntä)
   Sitä kun pitää kaikki rahat työntää keskikaljaan tms niin ei riitä edes kympin kuukausimaksuun Netflixistä. Voi luoja.

   Lainaa

  21. Minävain 9.3.2021 6:42
   Tulos: +51 (67 ääntä)
   Jimbo: Itselläni oli Netflix vaikka elin työmarkkinatuella. Olinko silloinkin elitistipaska?
   Senkin elitistipaska! 
   Sano nyt vielä, että et kuluta 100€/kk viinaan ja tupakkaan niin, kun me oikeat köyhät! 

   Lainaa

  22. jukkapalmu 9.3.2021 6:45
   Tulos: -49 (55 ääntä)
   Niin no ei se Netflix yksinään kyllä riitä. Jos on vanha tv eikä chromecastia.

   Lainaa

  23. Tulos: +15 (27 ääntä)
   Kyllä on taas ihme vertaus 90-.vs. 21 luku. Nythän kaikki asiat ovat ihan samanlailla. Muistaakseni 90 luvulla piti maksaa niistä kolmesta kanavasta tv-lupa ja sitä sitten valvottiin. Jos ei maksanut ja jäi kiinni, niin tuli sakkoja ja joutui sitten maksamaan. Nyt kyseinen lupa on muutettu veroksi, mmutta silloin sillä "sai" kanavaa, mutta nyt niiden kanavien lisäkisi jo nettipalveluja jne... samaan hintaan. Ja netfixin kuukausi hinta Kirislle olisi kaksi olut tuoppia.

   Lainaa

  24. Ruostunut pingviini 9.3.2021 7:24
   Tulos: +78 (84 ääntä)
   Mites, ku meillä on sekä Netflix että Cmore (ja satunnaisesti myös HBO), niin oonko jo jotain parempaa eliittiä? Ku eihän nyt tuollaiseen settiin voi olla varaa, jos ei kuulu vähintään Herlinien sukuun tms.

   Lainaa

  25. Tulos: +67 (73 ääntä)
   jukkapalmu: Niin no ei se Netflix yksinään kyllä riitä. Jos on vanha tv eikä chromecastia.
   Eikös se Netflix näy samalla sovelluksella, millä pääsee nettiin?

   Lainaa

  26. Tulos: +119 (123 ääntä)
   Nousematon kotieläin: Ei ne kolme kanavaa silloin 90-luvulla kaikilla näkynyt. Oli aika ankeaa kun kaverit koulussa puhui jostain piirretyistä ja omilla kanavilla näkyi vain jotain tsekkiläisiä 70-luvun animaatioita. Prkleen elitistit.
   Mikä sulla on Myyrää vastaan? 😔

   Lainaa

  27. Sepposeponseponseppo 9.3.2021 7:40
   Tulos: +39 (49 ääntä)
   Luovuin telkkarista jotta välttyisin TV-lupamaksun maksamiselta (toimi se parivuotta kunne siirtyi verotukseen) ja netflix oli kyllä ihan maksamisen arvoinen, että pääsi warettamasta sarjoja. Sitäpaitsi taitaa olla kaikenlainen viihteen tuijottaminen enemmänkin työväenluokan huvi, eliitti tekee senkin ajan ihan jotain muuta.

   Lainaa

  28. Mahtaileva muurahainen 9.3.2021 7:46
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Hmm, meil on netflix, mut tv kanavat ei näy. 🤔

   Lainaa

  29. Katkera lintu 9.3.2021 7:54
   Tulos: -37 (43 ääntä)
   Uuno laama: Pitäiskö Kirsin laittaa omat tavoitteet vähän korkeammalle ja lakata valittamasta? Netflix ei riitä Suomessa eliittiin.
   Kyllä se nykymenolla muutaman vuoden kuluttua riittää.

   Lainaa

  30. Lokeroton tuhatjalkainen 9.3.2021 8:18
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Ysärillä kersat joiden taloissa oli kaapeli, lesoili cartoon networkilla ja myöhemmin MTV:llä.

   Lainaa

  31. Vihanta soturi 9.3.2021 8:23
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   Mimmi: Mikä sulla on Myyrää vastaan? 😔
   Mietin kans, että Myyrähän on just paras :D

   Lainaa

  32. Patalaiska lohikäärme 9.3.2021 8:25
   Tulos: +71 (75 ääntä)
   Rakas päiväkirja, tänään opin, että olen elitistipaska.

   Lainaa

  33. totuuden_torvi 9.3.2021 8:35
   Tulos: +29 (51 ääntä)
   Kirsi todistaa tutkimukset ja uutisoinnin, että vähävaraisuus periytyy hyvin suurella todennäköisyydellä, todeksi. Ystävälliset kommentit paljastavat myös, että mieluummin haukkuu muita sen sijaan, että tekisi itse asialle jotain.

   Lainaa

  34. totuuden_torvi 9.3.2021 8:38
   Tulos: +31 (39 ääntä)
   Toj Karin: Oon ihan sanaton. Mistä helvetistä noita Kirsejä oikein tulee? Mikä saa ihmisen käyttäytymään noin?
   Netflixittömyys vissiin ottaa lujille. Pitäskin jaksaa irtisanoa se, kun ei oikeen tule katottua. Tai ehkä vain pidän sen enkä käytä - ihan vain, koska se ärsyttää Kirsiä.

   Lainaa

  35. Vihanta soturi 9.3.2021 8:46
   Tulos: -31 (61 ääntä)
   totuuden_torvi: Kirsi todistaa tutkimukset ja uutisoinnin, että vähävaraisuus periytyy hyvin suurella todennäköisyydellä, todeksi. Ystävälliset kommentit paljastavat myös, että mieluummin haukkuu muita sen sijaan, että tekisi itse asialle jotain.
   Luulenpa, että tässä sinun tutkimuksessasi on liian vähän näytteitä, jotta se olisi luotettava. Olen itse vähävaraisesta perheestä ja tienaan jo näin urani alkupuolella ylemmän keskiluokan ansioita. Nyt sinulla on siis kaksi näytettä ja johtopäätöksesi muuttuu sellaiseksi, ettei vähävaraisella taustalla ole merkitystä. Suosittelen silti keräämään enemmän näytteitä.

   Lainaa

  36. Rampa päärynä 9.3.2021 8:49
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Filmnetillä sentään vielä pystyi lesoilemaankin.

   Lainaa

  37. Elitisti sossupummi 9.3.2021 8:58
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   Minulla on netflix ja ostan vaatteeni kirpparilta ja saan rahani sossusta. Olenko elitisti, koska maksan hurjan 10e/kk video palvelusta, koska telkkarista ei tule muuta kuin roskaa? Muistan kyllä, että juurikin siellä ysärillä leveiltiin kun joillakin näkyi MTV mut kaikilla ei. Itse en päässyt kotona nauttimaan MTV tarjonnasta vaan piti mennä kaverille tai katsoa koulussa. Olin varmaan sitten elitisti myös ysärillä, kun muistan yli kolme kanavaa.

   Lainaa

  38. Tulos: +52 (54 ääntä)
   Haikaileva metsämarja: Itselläni kyllä erilainen käsitys elitistipaskoista. Mikäli netflix on elitismiä niin kolmioleipä on jo keskiluokkaa.
   Paitsi että parin kolmioleivän hinnalla saa Netflixiä kuukauden. Kolmioleipä on aatelia.

   Lainaa

  39. Tulos: +27 (29 ääntä)
   jukkapalmu: Niin no ei se Netflix yksinään kyllä riitä. Jos on vanha tv eikä chromecastia.
   Niin, ehkä hän tosiaan käyttää facebookkia kirjaston koneella.

   Lainaa

  40. Brightburn 9.3.2021 9:53
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Jaa-a, tiedäpä nyt niin tuosta, ettei muka lesoiltu... :D Mulla oli 90-luvulla peruskoululaisena yks kaveri, jonka perheellä oli Filmnet. En kyllä voi sanoa, et se olisi ollut siitä kovin hiljaa. Perussettii oli yleensä se, et tämä kaveri lesoili koulussa mitä kaikkea leffoja oli katsonut. Sit kun mä sille toisinaan kommentoin, etä sä katot ihan sikana telkkaria, niin se aina vastasi, et en mä kato telkkaria, mä katon Filmnettiä. (Ihan ku se olis jotenkin tosi eri asia. :D )

   Lainaa

  41. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 9.3.2021 9:54
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Tupakkiaskin nykyhinnalla saa köyhäkin Netflixun.

   Lainaa

  42. Rampa päärynä 9.3.2021 9:59
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   jukkapalmu: Niin no ei se Netflix yksinään kyllä riitä. Jos on vanha tv eikä chromecastia.
   Chromecastin saa torista noin kympillä. Uutenakin välillä tarjouksessa alle 20€. 
   Toki jos sulla on vielä kuvaputki-tv, sitten kyllä on Netflix aika turha. 

   Lainaa

  43. totuuden_torvi 9.3.2021 10:06
   Tulos: +46 (62 ääntä)
   Vihanta soturi: Luulenpa, että tässä sinun tutkimuksessasi on liian vähän näytteitä, jotta se olisi luotettava. Olen itse vähävaraisesta perheestä ja tienaan jo näin urani alkupuolella ylemmän keskiluokan ansioita. Nyt sinulla on siis kaksi näytettä ja johtopäätöksesi muuttuu sellaiseksi, ettei vähävaraisella [...]
   Suosittelen seuraamaan joskus uutisia. Jos olet niin hyvin toimeentuleva kuin kerrot, oletan sinun olevan perillä maailman tilanteesta ja uutisista. Kyseessä ei ole minun tutkimus, koska en ole tutkija enkä kerää myöskään näytteitä. Tässä yksi uutinen Köyhyys periytyy, mutta noidankehän voi särkeä – Tutkijat selvittivät, miten lapsuuden vaikeista oloista voi nousta - Kotimaa | HS.fi  Se on valitettavasti maksumuurin takana eli tarkoitettu vain eliiteille.

   Lainaa

  44. Tulos: -49 (57 ääntä)
   Voi lol. Vieläkö jotkut reppanat maksaa leffoista ja sarjoista. Säälittävää.

   Lainaa

  45. Rosebud Motel 9.3.2021 10:15
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Lakattu meduusa: Schitt's Creek alkaa nyt jollain näistä normikanavista. Onko hyvä? Hyvin oon malttanut odottaa. Kuten monet leffatkin etanavauhdilla "telkkarista" toimitettuna. Ei jaksa pistää energiaa noihin Cmoreihin ja netflixeihin. T. Tunnen muutaman Kirsin
   SC on erittäin hyvä sarja. Jaksot vaan niin lyhyitä, että pakko katsoa se viisi aina putkeen. Valintojen maailma. Itse en jaksaisi enää odottaa, että ohjelma tulee ilmaiskanavalta ja sitten katsoa kerran viikossa.

   Lainaa

  46. totuuden_torvi 9.3.2021 10:16
   Tulos: +31 (43 ääntä)
   Vihanta soturi: Luulenpa, että tässä sinun tutkimuksessasi on liian vähän näytteitä, jotta se olisi luotettava. Olen itse vähävaraisesta perheestä ja tienaan jo näin urani alkupuolella ylemmän keskiluokan ansioita. Nyt sinulla on siis kaksi näytettä ja johtopäätöksesi muuttuu sellaiseksi, ettei vähävaraisella [...]
   Jos tuosta nyt haluat vääntää, niin tottakai on jälkeäisiä, joiden varallisuus poikkeaa jopa valtavasti vanhempiensa tuloista - joskus hyvässä ja joskus pahassa. Tiedän itsekin molempia tapauksia ja voihan tuohon käyttää esimerkkinä vaikkapa jotakin Jenkkiräppäreitä, jotka ovat kotoisin suunnilleen kadulta ja nyt asuvat ostoskeskuksen kokoisissa taloissa. Fakta vain on, että kotoa saatu malli periytyy helposti.
   Koska tämä tuntuu olevan sinulle uusi tieto, niin tässä esimerkiksi Turun tutkimuskatsaus vuodelta 2017 aiheesta "Ylisukupolvinen kasautuva huono-osaisuus Turussa ja muissa Suomen suurissa kaupungeissa". Heti sivun 2 alussa hyvä tiivistys siitä, mitä tuossa käsitellään Tutkimuskatsauksia 2_2017.pdf (turku.fi)

   Lainaa

  47. Kollo hylje 9.3.2021 10:36
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Olen kyllä kiinnittänyt huomiota, että Hesarin kulttuurisivuilla annetaan aika paljon palstatilaa Netflixin/HBO:n/Disney+:n ym. maksullisten tahojen tarjonnalle. Välillä vähän ärsyttää näiden tv-sarja-arvosteluiden ja kolumnien näkeminen, toisaalta joskus yrittää pistää mainostetut sarjat korvan taakse, jos ne vaikka joskus tulevat ilmaiskanaville.

   Lainaa

  48. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Se neljä euroa kuussa, mitä maksan jaetusta tilistä kyllä on varsinainen eliitin merkki. :D

   Lainaa

  49. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Lakattu meduusa: Schitt's Creek alkaa nyt jollain näistä normikanavista. Onko hyvä? Hyvin oon malttanut odottaa. Kuten monet leffatkin etanavauhdilla "telkkarista" toimitettuna. Ei jaksa pistää energiaa noihin Cmoreihin ja netflixeihin.
   Kollo hylje: Välillä vähän ärsyttää näiden tv-sarja-arvosteluiden ja kolumnien näkeminen, toisaalta joskus yrittää pistää mainostetut sarjat korvan taakse, jos ne vaikka joskus tulevat ilmaiskanaville.
   Suoratoistopalveluiden alkuperäissarjoja ja -elokuvia ei tulla luultavasti koskaan näkemään ilmaiskanavilla. 
   "Vanhan mallin" mukaan sarjat myytiin ympäri maailmaa eri kanaville, koska esim. Disneyllä ei ollut muuta tapaa saada rahaa Suomesta.
   Nykyään, jos Disney tuottaa alkuperäissarjan Disney plussaan, heillä ei ole kiinnostusta myydä sitä eteenpäin muille, sillä koko palvelun vetonaula on yksinoikeus kyseiseen materiaaliin. 
   Schitt's Creek ei ole minkään suoratoistopalvelun alkuperäissarja, vaan sen on tuottanut CBC eli "Kanadan YLE", joka tietysti myy sitä eteenpäin vanhan mallin mukaan kaikille halukkaille (mukaan lukien suoratoistopalveluille).

   Lainaa

  50. Saita nektariini 9.3.2021 11:14
   Tulos: +42 (46 ääntä)
   Saita nektariini: Nekin oli varmaan Kirsin mielestä elitistipaskoja, joilla oli varaa maksaa TV-lupamaksu silloin aikoinaan.
   Pitipä vielä katsoa hinnat, TV-lupamaksu oli viimeisenä vuotenaan 252€/vuosi/talous, eli reippaasti yli kaksi kertaa kalliimpi kuin Netflix vuodessa (95,88€). Oi, mitä elitismiä!

   Lainaa

  51. Laajahko sakaali 9.3.2021 12:10
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Minulle jäi vielä epäselväksi, että mitä Kirsin mielestä pitäisi vastata kysymykseen, että miltä kanavalta jokin sarja tulee, jos se tulee Netflixistä. Netflix kun ei Kirsin mukaan käynyt vastaukseksi, koska se ei ole kanava eikä kaikilla ole siihen varaa.

   Lainaa

  52. Lakattu meduusa 9.3.2021 12:19
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Kollo hylje: Olen kyllä kiinnittänyt huomiota, että Hesarin kulttuurisivuilla annetaan aika paljon palstatilaa Netflixin/HBO:n/Disney+:n ym. maksullisten tahojen tarjonnalle. Välillä vähän ärsyttää näiden tv-sarja-arvosteluiden ja kolumnien näkeminen, toisaalta joskus yrittää pistää mainostetut sarjat korvan taakse, jos ne vaikka joskus tulevat ilmaiskanaville.
   Sama

   Lainaa

  53. Tulos: +8 (22 ääntä)
   JA KAIKILLA PITÄÄ OLLA TASAN SAMAN VERRAN JOKA ASIAA JA JOS JOKU PASKA ON VARASTANUT JOSTAIN ENEMMÄN NIIN TURPA KIINNI JA NYKYÄÄN EI OSATA KÄYTTÄYTYÄ

   Lainaa

  54. Tulos: +27 (31 ääntä)
   huhhuh, nyt ollaan kyllä kateellisuuden äärirajoilla jos netflix menee noin pahasti tunteisiin :D

   Lainaa

  55. Tulos: +50 (54 ääntä)
   - Hieno talvi. Oletteko käyneet hiihtämässä? - EN KESTÄ SITÄ KUN ELIITTIPASKAT KUVITTELEE, ETTÄ KAIKILLA ON VARAA SUKSIIN!

   Lainaa

  56. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Minä sitten kai olen oikein eliitti elitistipaska kun käytän 11€/kk Final Fantasy XIV:een.

   Lainaa

  57. totuuden_torvi 9.3.2021 13:22
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Laajahko sakaali: Minulle jäi vielä epäselväksi, että mitä Kirsin mielestä pitäisi vastata kysymykseen, että miltä kanavalta jokin sarja tulee, jos se tulee Netflixistä. Netflix kun ei Kirsin mukaan käynyt vastaukseksi, koska se ei ole kanava eikä kaikilla ole siihen varaa.
   Kirsi ei voi myöskään pelata Trivial Pursuitia tms, koska siinä voisi olla kysymys: "Mikä italailainen autovalmistaja on kotoisin Maranellosta?" Vastaus olisi Ferrari, mutta se ei käy, koska Kirsillä ei ole varaa.

   Lainaa

  58. Kurvikas susi 9.3.2021 13:34
   Tulos: +3 (23 ääntä)
   Veikkaan, että Kirsi polttaa askin päivässä tupakkaa mutta (tai juuri sen takia) ei rahat riitä netflixiin.

   Lainaa

  59. Pysäyttävä omena 9.3.2021 13:37
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Olen elitistipaska ja ylpeä siitä.

   Lainaa

  60. Muurattu minkki 9.3.2021 13:38
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Shinobi: Minä sitten kai olen oikein eliitti elitistipaska kun käytän 11€/kk Final Fantasy XIV:een.
   Tajusin olevani suurimmista suurinta eliitin yläluokkaa, sillä minulla on Netflixin lisäksi myös 16,90€/kk maksava äänikirjapalvelu! Onneksi nykyään on aina maski naamalla, muuten varmasti alkaisi sataa nenään sisään tästä eteenpäin, kun alan omaksua uuden roolini mukaista käyttäytymistä!!!

   Lainaa

  61. Pelkäämätön soturi 9.3.2021 14:21
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Mahtaileva muurahainen: Hmm, meil on netflix, mut tv kanavat ei näy. 🤔
     Yle Areena on ystäväsi :)
     Mitäköhän Kirsi sanoi ennen pandemiaa jos joku olisi todennut ettei tarvitse Netflixiä, koska käy mieluummin ulkona elokuvissa/ teatterissa.. Netflix ja HBO'han ovat tyypillisesti sellaisia hankintoja jotka tulee tehtyä, kun ei hetkeen ole päässyt mihinkään eikä oleta vielä hetkeen pääsevänsäkään? 

   Lainaa

  62. Bakteeriton omena 9.3.2021 15:11
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Jimbo: Itselläni oli Netflix vaikka elin työmarkkinatuella. Olinko silloinkin elitistipaska?
   Tietenkin!

   Lainaa

  63. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Hienosti uhriuduttu Kirsi!

   Lainaa

  64. Päihteetön hirmulisko 9.3.2021 15:54
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   Itse olen elänyt pitkään köyhyysrajan alapuolella, mutta silti on ollut varaa töllöttää päiväkännipöhnässä netflixiä ja amazonia ja nyt päälle vielä disneyplussaa. Päätin tosin netflixin tilaamisen disney+ takia että riittää rahat siihen pussikaljoitteluun kotona. Elitistipaskakin näköjään juopon ja syrjäytyneen työttömän lisäksi, vai niin. Haista, Kirsi, paska ja pistä elämäsi parempaan järjestykseen jos ei kerta riitä rahat edes yhteen suoratoistopalveluun vaan pitää katkerana ja kateellisena paskoa muiden muroihin.

   Lainaa

  65. Vessapaperiton avokado 9.3.2021 16:10
   Tulos: -10 (22 ääntä)
   Ite en käytä netflixiä ku en halua tukea noita firmoja. Ja en kattele teeveetä paljoakaan, jos tulee jotain jota haluan katella ostan sen VHS kasetilla eikusiis DVDnä Mua väsyttää se et sulla pitää olla kolmetoista eri rahareikää et saisit kateltua mitään, ja kaikki ohjelman ei näy sulla koska copyright jauhantaa ym moska. Ja mua myös väsyttää että et edes voi kokailla 2viikkoa/kuukaudekso ilman et annat korttitietosi. Mieluiten haluan kuvitella et omistan jotain, ostan musiikin digitaalisena mp3 tiedostona ja pidän ne puhelimen muistikortilla, käyttäisin mp3 soitinta mutta ne on vaikea löytää

   Lainaa

  66. Rehevä ahven 9.3.2021 16:52
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Meillä ei ole näkynyt tv kanavia kymmeneen vuoteen! Ja itseasiassa oma lapseni ei ole koskaan katsonut "tv-ohjelmia". Kiellän kaikkia puhumasta näistä normaalien kanavien ohjelmista sekä minulle että lapselleni!

   Lainaa

  67. Arkkienkeli 9.3.2021 16:54
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   NetFlix maksaa alle kympin kuukaudessa ja maksaminen tekee minustakin elitistipaskan. Entäs jos röökiin menee 10€ päivässä?

   Lainaa

  68. Arkkienkeli 9.3.2021 16:57
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Nousematon kotieläin: Ei ne kolme kanavaa silloin 90-luvulla kaikilla näkynyt. Oli aika ankeaa kun kaverit koulussa puhui jostain piirretyistä ja omilla kanavilla näkyi vain jotain tsekkiläisiä 70-luvun animaatioita. Prkleen elitistit.
   Meilläpä näkyi +2 lisää. Meinaan ruotsin 1 & 2 kanava. Ah sitä elitistien juhlaa Tornionjokilaaksossa.

   Lainaa

  69. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Minävain: Senkin elitistipaska!  Sano nyt vielä, että et kuluta 100€/kk viinaan ja tupakkaan niin, kun me oikeat köyhät! 
   Kyllä mulla meni yli 100€/kk tupakkaan ja viinaan. Nyt töissä käydessä ei enää mene tupakkaan euroakaan ja alkoholiin menee ehkä 100-150€/kk, tosin määrä on vähentynyt ja laatu parantunut huomattavasti.
    Nyt siis vasta elitistipaska olenkin vaikka verotietojen mukaan olenkin pienituloinen ja lähes köyhyysrajalla.

   Lainaa

  70. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Kurvikas susi: Veikkaan, että Kirsi polttaa askin päivässä tupakkaa mutta (tai juuri sen takia) ei rahat riitä netflixiin.
   Mä veikkaan että Kirsi uhraa lampaita Luciferille takapihallaan öisissä messuissaan ja kuuntelee samalla Abbaa. 
   Ei Kirsin viesteissä toki puhuttu lampaista, tupakasta tai Abbasta mitään, joten minä ja sinä vaikutetaan aika tyhmiltä kun mutulla veikkaillaan mistään mitään tietämättä.

   Lainaa

  71. Väritön persikka 9.3.2021 18:58
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Kaikkea sitä oppii internetistä. Olen myös elitistipaska, koska katson Netflixiä. Mutta lisäksi mulla on Spotify. Ja kännykässäkin netti. Kirsi varmaan käyttää vielä 3310:aa, joten ei varmaan sais sit sanoa, että on älypuhelin, josta voi kattoa Netflixiä ja kuunnella musaa.

   Lainaa

  72. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Vessapaperiton avokado: Ite en käytä netflixiä ku en halua tukea noita firmoja. Ja en kattele teeveetä paljoakaan, jos tulee jotain jota haluan katella ostan sen VHS kasetilla eikusiis DVDnä Mua väsyttää se et sulla pitää olla kolmetoista eri rahareikää et saisit kateltua mitään, ja kaikki ohjelman ei näy sulla koska [...]
   "käyttäisin mp3 soitinta mutta ne on vaikea löytää"
   No eihän ole :D Siis kaupasta tai googlettamalla. 
   Mut jos puhut jostain hukkaamastasi soittimesta niin sitten idk.

   Lainaa

  73. Iloinen mandariini 9.3.2021 22:37
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Vau. Nousin juuri yliopisto-opiskelijan rupuisesta köyhäilyelämästä suoraan eliittiin! Kiitos, Netflix! Nyt makaroninsyöntikin tuntuu ihan juhlalta.

   Lainaa

  74. Suora preeriasusi 9.3.2021 22:54
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Iloinen mandariini: Vau. Nousin juuri yliopisto-opiskelijan rupuisesta köyhäilyelämästä suoraan eliittiin! Kiitos, Netflix! Nyt makaroninsyöntikin tuntuu ihan juhlalta.
   Noo, maailman mittakaavassa yliopisto-opiskelu on aika eliittiä. Toki sellainen kannattaa kuitenkin käydä, niin ei jääne pysyvästi sinne köyhyysrajan alapuolelle. Paitsi tietysti jos on humanisti.
   ;)

   Lainaa

  75. Kiltti tyttö 9.3.2021 23:08
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Toj Karin: Oon ihan sanaton. Mistä helvetistä noita Kirsejä oikein tulee? Mikä saa ihmisen käyttäytymään noin?
   Kateus. Kurkkua korventava, korvia kuumottava, suupielet irveen vääntävä kateus.

   Lainaa

  76. heimosenkeimo 9.3.2021 23:52
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   odotin yh-äiti korttia mutta se tulikin yllättävästi jo lapsuuden traumana.

   Lainaa

  77. Auraamaton ankerias 10.3.2021 1:41
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   No mitä ihmettä... Ei meilläkään ole telkkaria josta näkyisi jotkut antenni- tai puhumattakaan kaapelilähetyksistä. Ollaan vissiin eliittiä, kun vain tietokoneelta tai videotykiltä katsotaan netflixiä yms. kun ei ole varaa ostaa uutta isoa digikanavia tukevaa telkkaria.

   Lainaa

  78. Hillitty ananas 10.3.2021 2:09
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Ihmisviha: Voi lol. Vieläkö jotkut reppanat maksaa leffoista ja sarjoista. Säälittävää.
   Meidän "reppanoiden" ansiosta sulla on edelleen leffoja ja sarjoja katsottavana. Eipä niitä taidettais ihan hirveästi tehdä jos ei kukaan niiden katsomisesta maksaisi mitään ikinä.

   Lainaa

  79. Hillitty ananas 10.3.2021 2:10
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Saita nektariini: Nekin oli varmaan Kirsin mielestä elitistipaskoja, joilla oli varaa maksaa TV-lupamaksu silloin aikoinaan.
   Ei kai sentään, tv kun oli kuitenkin lähes kaikilla vaikkei lupamaksuja ois maksanutkaan. Toimi se ilman maksujakin, ja itse tiedän monia jotka eivät maksaneet vaikka varaa olisi ollutkin.

   Lainaa

  80. Elitistipummi 10.3.2021 3:29
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   "Nykyään ne joilla on varaa tekee mitä tahtoo ja meille muille haistatetaan paskat!!" Nohnoh äläs nyt Kirsi, kyllä jo ihan aikojen alusta asti ne ovat piirtäneet joilla on liitua

   Lainaa

  81. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Rampa päärynä: Chromecastin saa torista noin kympillä. Uutenakin välillä tarjouksessa alle 20€. Toki jos sulla on vielä kuvaputki-tv, sitten kyllä on Netflix aika turha. 
   Mulla on ikivanha telkkari, mutta nykyään on myös tällaisia älypuhelimia, joihin voi asentaa erilaisia sovelluksia. Myös Netflixin.

   Lainaa

  82. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Itsekin olen joskus ollut rahallisesti sen verran tiukilla, että Netflix tuntui liialliselta panostukselta joka kuukausi. Varsinkin jos halusin katsoa suunnilleen yhden leffan kuussa. MUTTA ei se koskaan tehnyt muista elitistipaskoja. Toki saavat puhua leffoista ja sarjoista! Hyvä heille! Ja usein monilla muillakin kavereilla oli rahat vähissä, mutta Netflixistä oli paljon iloa. Joten maksoivat sen kimpassa, tai nipistivät menoista. Melkoista "elitistipaskaa".

   Lainaa

  83. Kiertävä raadonsyöjä 10.3.2021 12:35
   Tulos: -11 (15 ääntä)
   Netissä on vaikka kuinka suoratoisto sivuja joihin ei tarvitse rekisteröityä, eikä sinne maksaa mitään ja näkee uusimpia leffoja ja sarjoja ihan suoraan.

   Lainaa

  84. Kiertävä raadonsyöjä 10.3.2021 12:37
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kiertävä raadonsyöjä: Netissä on vaikka kuinka suoratoisto sivuja joihin ei tarvitse rekisteröityä, eikä sinne maksaa mitään ja näkee uusimpia leffoja ja sarjoja ihan suoraan.
   No toki tuollaiset ovat vähän hämäriä sivuja, mutta eikai se katsominen sinänsä laitonta ole, ei ainakaan rangaistavaa. Toki, JOS tuollaisilla käy, on syytä olla palomuuri, virusturva ja adblockit ajantasalla ja kunnolla säädetty.

   Lainaa

  85. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Eihän sitä netflixiä tarvi jatkuvasti tilata? Voihan sen ottaa välillä vaikka kuukaudeksi ja sit peruuttaa tilaus heti ettei se ota maksua seuraavalta kuulta enää. :D

   Lainaa

  86. Nocebo-efekti 10.3.2021 14:06
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   traumcity: Kirsi se on nyt vähän sellainen juttu tässä, että me ollaan uppouduttu syvälle valintojen maailmaan. Myy se sun telkkarisi pois ja saat monta kuukautta Netflixiä niillä rahoilla.
   Niin tai lopettaa sen tupakoinnin ja alkoholin käytön niin riittää rahaa vaikka kaikkiin maksullisiin palveluihin.

   Lainaa

  87. Ryönäpetteri 10.3.2021 17:01
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Kirsi kun jättäisi kerran kuussa sen kossupullon ostamatta niin saisi esim netflixin

   Lainaa

  88. Brutaali salaatti 10.3.2021 19:48
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   On hienoa tietää, että minä rajusti köyhyysrajan alapuolella elävä kuulunin Eliittiin, koska minulla on varaa maksaa Netflix jäsenyys...

   Lainaa

  89. Puoliavoin lehmä 10.3.2021 21:48
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Nauhoitettu pelikaani: Itsellä ei ole telkkaria ollut vuosiin (läppäri+netflix riittää tälle elitispaskalle) mutta eikö nykyään pidä olla joku digiboxi tms, kai sekin jotain maksaa, ja se TV toki myös? Ja ainakin meidän kulmilla, silloin kultaisella 90-luvulla ne koulukaverit joilla oli satelliittikanavia rehenteli kyllä sillä ihan täysillä :D
   Ennen elitistipaskatkin oli parempia.

   Lainaa

  90. Puoliavoin lehmä 10.3.2021 21:53
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Reppuli: Itsekin olen joskus ollut rahallisesti sen verran tiukilla, että Netflix tuntui liialliselta panostukselta joka kuukausi. Varsinkin jos halusin katsoa suunnilleen yhden leffan kuussa. MUTTA ei se koskaan tehnyt muista elitistipaskoja. Toki saavat puhua leffoista ja sarjoista! Hyvä heille! Ja usein [...]
   Oon pienituloinen eläkeläinen ja lapseni elävät opintolainalla, mutta niinpä vain pääsimme elitistipaskoiksi käyttämällä Netflixin perhetiliä.
   Ja jää vielä rahaa viinaan ja tupakkaankin, mutta sen laitamme säästöön kun emme ryyppää emmekä polta.
   Ostamme sillä 1000 vuotta lisää Netflixiä. Tai HBO:ta tai Disneytä, ettei tartte korona-aikana seinää tuijottaa.

   Lainaa

  91. Hupsu ahven 10.3.2021 22:36
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Olli: Huomaa kyllä ettei sulla ole ollut telkkaria vuosiin ku edes puhut digibokseista 😁 Ne on todella harvinaisia nykyään, telkkareissa on digiin kykenevät vastaanottimet nykyään sisäänrakennettuna, ollut jo vuosia.
   Minä ostin viime kuussa DVD soittimen kahdella digi-virittimellä ja 160 gb kovalevyllä :D Maksoi melkein neljän kuukauden netflixit. Olen varmaan elitistipaska kun näin kehun, mutta menköön...

   Lainaa

  92. Viriili riesa 10.3.2021 23:17
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Mimmi: Mikä sulla on Myyrää vastaan? 😔
   Kiitos, just tätä olin itsekin tulossa sanomaan!

   Lainaa

  93. Virtaava susi 11.3.2021 0:08
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Jimbo: Itselläni oli Netflix vaikka elin työmarkkinatuella. Olinko silloinkin elitistipaska?
   Mulla on uus avomersu, muttei onneksi netflixiä. Siispä en ole elitistipaska..:D

   Lainaa

  94. Iloinen mandariini 11.3.2021 0:31
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Suora preeriasusi: Noo, maailman mittakaavassa yliopisto-opiskelu on aika eliittiä. Toki sellainen kannattaa kuitenkin käydä, niin ei jääne pysyvästi sinne köyhyysrajan alapuolelle. Paitsi tietysti jos on humanisti. ;)
   Onneksi sentään Suomessa kuka tahansa kansalainen voi laittaa asumis- ja opintotuen vuokraan ja sitten maksaa laskut ja makaronit lainarahalla ja opiskella. Lukukausimaksuja ei onneksi ole, mutta silti tämä elitismi maksaa ainakin 20 000e lainarahalla että pysyy hengissä ne kriittiset 5 vuotta. Onneksi en ole humanisti, joskin saatan silti jäädä työttömäksi kun korona-aikana joka toinen on valmistunut oman elämänsä biotieteilijäksi... ;)

   Lainaa

  95. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Nauhoitettu pelikaani: Itsellä ei ole telkkaria ollut vuosiin (läppäri+netflix riittää tälle elitispaskalle) mutta eikö nykyään pidä olla joku digiboxi tms, kai sekin jotain maksaa, ja se TV toki myös?
   Itsellenikin periaatteessa riittäisi pelkkä läppäri, mutta Netfflixinkin katsominen on huomattavasti mukavampaa isolta ruudulta.

   Lainaa

  96. Kihara muurahainen 11.3.2021 7:41
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Täälä yks elitistipaska jolla sattuu tällä hetkelläkin olemaan useampi suoratoistopalvelu. Jos yhtään tutustuisi palveluihin, niin tietäisi ilmaisista kokeilujaksoista ja siitä kuinka monesti on puoleenhintaan saatavilla palvelu ja välillä on saatavilla ihan ilmaiskoodeja. Mutta paska ku paska, joten jatkan lähes ilmaisten palveluiden katselua.

   Lainaa

  97. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Sam: Kyllä on taas ihme vertaus 90-.vs. 21 luku. Nythän kaikki asiat ovat ihan samanlailla. Muistaakseni 90 luvulla piti maksaa niistä kolmesta kanavasta tv-lupa ja sitä sitten valvottiin. Jos ei maksanut ja jäi kiinni, niin tuli sakkoja ja joutui sitten maksamaan. Nyt kyseinen lupa on muutettu veroksi, [...]
   Oiskohan tää kuitenki 20-luku 😂

   Lainaa

  98. Kollo hylje 11.3.2021 11:38
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Hattu: Suoratoistopalveluiden alkuperäissarjoja ja -elokuvia ei tulla luultavasti koskaan näkemään ilmaiskanavilla.  "Vanhan mallin" mukaan sarjat myytiin ympäri maailmaa eri kanaville, koska esim. Disneyllä ei ollut muuta tapaa saada rahaa Suomesta. Nykyään, jos Disney tuottaa alkuperäissarjan Disney [...]
   Juuri olen kyllä katsonut Netflixin sarjaa "Anna, a lopussa" Yle Areenasta.

   Lainaa

  99. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Kollo hylje: Juuri olen kyllä katsonut Netflixin sarjaa "Anna, a lopussa" Yle Areenasta.
   Tämäkään ei ole Netflixin alkuperäissarja, vaan myös "Kanadan Ylen" tuotantoa.

   Lainaa

  100. Kansallisglobalisti 11.3.2021 14:11
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Olenko sitten jotain überkastia, kun mulla on HBO, Netflix, Prime, Viaplay ja YouTube premium? :D

   Lainaa

  101. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Tälle Kirsin keissille en nyt keksi muuta perustetta, kuin jokin valtava, sanoittamaton ja sisäinen raivo, jolle ei oikein tunnu löytyvän turvallista purkautumisväylää.

   Lainaa

  102. Rääkivä hylje 11.3.2021 21:47
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Joku: Tälle Kirsin keissille en nyt keksi muuta perustetta, kuin jokin valtava, sanoittamaton ja sisäinen raivo, jolle ei oikein tunnu löytyvän turvallista purkautumisväylää.
   Piri lopussa ja rahat ja hermot

   Lainaa

  103. Rahakas kurkku 12.3.2021 2:46
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Kansallisglobalisti: Olenko sitten jotain überkastia, kun mulla on HBO, Netflix, Prime, Viaplay ja YouTube premium? :D
   Millä ajalla kerkee kattomaan nuin montaa suoratoistopalvelua..??

   Lainaa

  104. Tarkentuva dinosaurus 12.3.2021 5:41
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Captain Obvious: Kirsi on oikeassa siinä, että kaikki eivät nykyään osaa enää käyttäytyä.
   Aina on ollut ihmisiä jotka eivät osaa käyttäytyä.

   Lainaa

  105. Taivukas sohvaperuna 12.3.2021 13:35
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   eiks kukaan oo kuullu piratebaysta...

   Lainaa

  106. Öljytön pelikaani 13.3.2021 19:52
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Taivukas sohvaperuna: eiks kukaan oo kuullu piratebaysta...
   Ketään ei enää kiinnosta.

   Lainaa

  107. Puhelias ankerias 14.3.2021 0:33
   Tulos: -1 (13 ääntä)
   Heh, ja kuvitelkaa että Vasemmistoliitto on täynnä tällaisia ihmisiä. :D

   Lainaa

  108. Luova hirmulisko 14.3.2021 9:31
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Puhelias ankerias: Heh, ja kuvitelkaa että Vasemmistoliitto on täynnä tällaisia ihmisiä. :D
   Sinunlaisia? Jotenkin vaikeaa kuvitella, mutta kai se täytyy uskoa kun kerran noin vakuuttavasti kerrot.

   Lainaa

  109. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Jimbo: Itselläni oli Netflix vaikka elin työmarkkinatuella. Olinko silloinkin elitistipaska?
   Jep.  Netflix on halvinta mitä on.  Kävelykin aiheuttaa nälkää.

   Lainaa

  110. Puhelias ankerias 15.3.2021 15:14
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Luova hirmulisko: Sinunlaisia? Jotenkin vaikeaa kuvitella, mutta kai se täytyy uskoa kun kerran noin vakuuttavasti kerrot.
   Ei. Puhuin katkerista ihmisistä keiden mielestä Netflixin omistaninen on elitismiä.
   Ihme kun eivät ole vaatimassa elitisteille Netflix-veroa. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: eliitti, filmnet, hbo, köyhät, netflix, rikkaat, sarjat, tv