Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 47

Tämä iskurepliikki toimii aina.
Suurenna näkymä
Näin saat naisia, osa 47

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 23 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Peeaa vadelma 11.3.2021 0:19
   Tulos: +478 (480 ääntä)
   Monenlaisista fetisseisetä oon kuullut, mut en vielä, et jollakin alkaa haluttaan Merilapin Sora -yhtiön facepäivityksestä.. 😳

   Lainaa

  2. Tulos: -31 (149 ääntä)
   Peeaa vadelma: Monenlaisista fetisseisetä oon kuullut, mut en vielä, et jollakin alkaa haluttaan Merilapin Sora -yhtiön facepäivityksestä.. 😳
   Lumensiirtoa kai ne loskat naamallekin on, että sikäli.

   Lainaa

  3. Tulos: -22 (94 ääntä)
   Peeaa vadelma: Monenlaisista fetisseisetä oon kuullut, mut en vielä, et jollakin alkaa haluttaan Merilapin Sora -yhtiön facepäivityksestä.. 😳
   No tottahan nyt Eki 60 vee:lle tulee Thaimaan lady-boyt mieleen miehekkäästä röiukkomainoksesta.

   Lainaa

  4. Eliötön koira 11.3.2021 6:39
   Tulos: +97 (137 ääntä)
   Toj Karin: No tottahan nyt Eki 60 vee:lle tulee Thaimaan lady-boyt mieleen miehekkäästä röiukkomainoksesta.
   Niin kenelle ne lady-boyt tulikaan mieleen...?

   Lainaa

  5. Tulos: -52 (90 ääntä)
   Tuo toinen on tinderistä ja n. 7/10 naisesta laittaa tiedoksi: "kerro sun huonoin iskurepla nii saadaan keskustelun aihetta." Eli aika tylsä... Sori pettymys.

   Lainaa

  6. Räkäpää 11.3.2021 9:17
   Tulos: +92 (94 ääntä)
   Erkki... Tiedän tunteen, mutta vähän käytöstapoja, kiitos.

   Lainaa

  7. Niin kutsuttu kesyaasi 11.3.2021 9:18
   Tulos: +191 (193 ääntä)
   "Elämän koulu" tai vielä parempi variantti, "Elämän kova koulu" on kyllä sellainen lause joka kertoo ihan tarpeeksi ko. ihmisestä.

   Lainaa

  8. Muurattu minkki 11.3.2021 9:18
   Tulos: +49 (57 ääntä)
   Vapaat naiset on sähköautoille.

   Lainaa

  9. Tulos: +44 (86 ääntä)
   Nämä kusiset messengerkeskustelut voisi kyllä jättää julkaisematta. Onko tuo tosiaan ollut lähettäjän mielestä _niiin hauska_, että on nähnyt jopa vaivaa lähettääkseen tuon 60-luvun vitsikirjoistakin löytyvän letkautuksen feissarimokiin herran vuonna 2021?

   Lainaa

  10. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Markku nosti termin "puskaradio" ihann uudelle levelille. XD

   Lainaa

  11. Tulos: -31 (43 ääntä)
   Eliötön koira: Niin kenelle ne lady-boyt tulikaan mieleen...?
   Eki 60 vee:lle.

   Lainaa

  12. Syvä vadelma 11.3.2021 11:04
   Tulos: +119 (119 ääntä)
   Tjoo. Olen ollut sinkkuna 12 vuotta mutta silti en pysty kuvittelemaankaan että johonkin julkiseen fb-ryhmään valittelisin ja kerjäisin sääliä siellä. Alkaa hävettää pelkkä ajatus.

   Lainaa

  13. Tornipöllö 11.3.2021 13:37
   Tulos: +86 (86 ääntä)
   Markku, en ole mikään alan asiantuntija mutta epäilen, että facessa on parempiakin paikkoja löytää seuraa etsiviä sinkkuja kuin Kuopion puskaradio.

   Lainaa

  14. Pelkäämätön soturi 11.3.2021 16:20
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Vaikuttaa lähinnä siltä, että joidenkin pitäisi asentaa tietokoneeseensa alkolukko.

   Lainaa

  15. apinaattori 11.3.2021 17:40
   Tulos: -10 (56 ääntä)
   Vaikken ole vasta "kuin" herra 47v niin Tinder on minulle kertakokeilun jälkkeen nounou juttu. Se tunne kun kohtaat naisen livenä ilman tinderillä sovittuja treffejä, siinä on sitä jotain. Sanat tuntuu jämähtävän kurkkuun tai jonnekkin ja ulosanti on luokkaa ööö onpa kiva keli(räntäsda ja tuuli tms) tai sitten sanoista, tai sen tapaisista tulee huulilya jotain öööääääöööäääölööö pitsaa, siitä mä tykkään ja muuta varsin fiksua. Mutta mielestäni, niin kauheaa kuin se onkin, se on parasta etenkin kun se kaikki tapahtuu niin nopeasti ja toivon mukaan kohta kävelläänkin joo käsikädessä, ja minä sönnkötän vielä jotan mutta selkeästi jo vähemmän ja jopa ymmärrettävästi, ainakin uskon niin. ;imulle ei tinderit iske mutta jokainen tavallaan ja onhan sitä kautta monikin löytänyt kumppanin, jotkut "tosimiehet" juttujensa mukaan jopa monia ja vieläpä saman illan aikana, joopa joo. Mutta itse olen näissä jutuissa hiukan vanhanaikainen, ja elellyt yksin jo toistakymmentä vuotta. Mutten silti ole edes harkinnut liittymistä tndriin. Jos sen joku tuntee omakseen nii hienoa, en sitä kiellä etteikö houkuttaisi. Olen kuulemma ihan ihayvännäköinnen kaveri ja kuulemma ottajia löytyisi jos nalkaisin tinderin kautta toimiin mutta kun ei kiinnosta. Kyse ei ole periaatteista missään mielessä vaan siitä minkä jo aiemmin kirjoitin. Ex vaimoni tapasin ansimmäisen kerran erään kylmänä talvi päivänä ja hänestä näkyi vain nenä huivin ja pipon alta ja se oli siinä, ihastuin hänen nenäänsä joka oli ainoa osa kasvoistaan jonka näin mutta siitä hetkestä kesti ehkä n. 2viikkoa ja olimme yhdessä ja sitten avioiduimme mutta ´, yllätysyllätys, amfetamiini ja parisuhde on melkoisen huono juttu parisuhteen ylläpitoa ajatellen ja erohan siinä tuli. Mutta se selvä ettei edes trinreri olisi liittoamme pelastanut. Älkää hyvät ihmiset koskaan kokeilko kovia huumeita,voin kertoa yli 20 vuoden kokemuksella ettei niistä seuraa mitään hyvää kuin ehkä hetkeksi ja sitten se on ohi. Yole kasvaa ja se hyvä olo jonka koit joskus ekoilla kertaa, on ikuisesti menetetty. Se hyvä olo on aluksi todentotta hyvä olo mutta se on ohi viimeistään 5-10 käyttökerran jälkeen eikä koskaan enää tule takaisin. Anteeksi tästä huumevalistuksesta mutta jutun alku jatkui asiasta kenkälusikkaan ja toisaalta jos joku jolla on pyörinyt mielessä ihan vain kokeilla pulverinskeidaa sattuu lukemaan tämän ja pysähtyy kenties miettimään aikeitaan uusiksi niin silloin tämäkin juttu on tehnyt tehtävänsä. Tuskinpa, mutta nämä on niitä juttuja että jos yksikin nuori saadaan peastettua vaikka sitten pitkällä Feissarimoka kommentilla niin silloin tämäkin vuodatus kannatti, Sen verran vielä että uskon tietäväni mistä kirjoitan koska takana on yli 20 vuotta piikkipasxaa ja vaikkai se tietystikkään ole aina yhtä helvettiä, kyllä se välillä oli kivaakin niin verrattuna niihin ikäviin asioihin ei ne hauskat hetket korvaa sitä kamaluutta mitä olen elänyt. Se että joku sanoo että mikset lopeta on sama kuin sanoisi vakavasti masentuneelle että heeei Piristy niin kyllä se masennus siitä helpotta. Jokainen nisti lopettaisi välittömästi jos se olisi niin helppoa mutta kun se ei ole. Syitä aloittamiseen on vaikka kuinka paljon, yhtä paljon kuin on koukussa oleviakin, mutta itse sen päätöksen tekee se on selvää mutta taustalla saattaa olla jotain sellaista josta ne ketkä ovat sitä mieltä että se on aina oma syy jos käyttää, ei ole heillä aavistustakaan. Itselläni hyväksikäyttöä jonka kulku oli jotain niin kamalaa ettei sitä voi käsittää. En edes minä itse, mutta edelleen kukaan ei väkisin sitä piikkiä käteeni iskenyt. Minuun iskettiin henkinen veitsi jonkun, lähimmän ihmisen toimesta, lapsena ja se oli jotain sellaista mitä en koskaan toivo kenellekkään. Te kenellä on äiti vielä olemassa, halatkaa häntä. Oma äitini elää, valitettavasti, ja vain useampi miljoona saisi minut harkitsemaan hänen halaamistaan. Hän on se josta kaikki loppupleissä johtuu. Mutta joo lähtipä lapasesta jos toki asiaakin taisi tulla, vaikkei ehkä iham oikeaan paikkaan. Mutta kiitos sinulle jos jaksoit lukea loppuun vuodatukseni. Ja mukavaa kevään odotusta kaikille, teillekkin jotka pian antavat palautetta kirjoitukestani. Joskus nää jutut vaan purkautuu aika ja paikkaa katsomatta ja tämä anonyyminä avautuminen tuli sopivasti eteen. Lupaan ettenenää ikinä eksy kommenteissani näin, avannon kautta äitini haudan, jonne hän toivon mukaan on pian päätyvä. Mutta nikäpä pahan ytappaisi, en ainakaan minä vaikka sekin on mielessä pyörinyt. No nii kiitti ja moi.

   Lainaa

  16. Arkkienkeli 11.3.2021 17:51
   Tulos: -13 (17 ääntä)
   Nimimerkin "Tom" kommentti huvitutti. Täytyypä muistaa tuo, kun joku valittaa ettei pääse parisuhteeseen.

   Lainaa

  17. Tulos: +54 (56 ääntä)
   apinaattori: Vaikken ole vasta "kuin" herra 47v niin Tinder on minulle kertakokeilun jälkkeen nounou juttu. Se tunne kun kohtaat naisen livenä ilman tinderillä sovittuja treffejä, siinä on sitä jotain. Sanat tuntuu jämähtävän kurkkuun tai jonnekkin ja ulosanti on luokkaa ööö onpa kiva keli(räntäsda ja tuuli tms) [...]
   Mitä

   Lainaa

  18. Tulos: +12 (20 ääntä)
   apinaattori: Vaikken ole vasta "kuin" herra 47v niin Tinder on minulle kertakokeilun jälkkeen nounou juttu. Se tunne kun kohtaat naisen livenä ilman tinderillä sovittuja treffejä, siinä on sitä jotain. Sanat tuntuu jämähtävän kurkkuun tai jonnekkin ja ulosanti on luokkaa ööö onpa kiva keli(räntäsda ja tuuli tms) [...]
   Mulle kävi kanssa just näin.

   Lainaa

  19. Suomenhevosella 11.3.2021 22:13
   Tulos: +31 (37 ääntä)
   apinaattori: Vaikken ole vasta "kuin" herra 47v niin Tinder on minulle kertakokeilun jälkkeen nounou juttu. Se tunne kun kohtaat naisen livenä ilman tinderillä sovittuja treffejä, siinä on sitä jotain. Sanat tuntuu jämähtävän kurkkuun tai jonnekkin ja ulosanti on luokkaa ööö onpa kiva keli(räntäsda ja tuuli tms) [...]
   Tämä herätti minussa huvitusta sekä myötätuntoa. Tsemppiä apinaattori!

   Lainaa

  20. Räkäpää 12.3.2021 13:17
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   apinaattori: Vaikken ole vasta "kuin" herra 47v niin Tinder on minulle kertakokeilun jälkkeen nounou juttu. Se tunne kun kohtaat naisen livenä ilman tinderillä sovittuja treffejä, siinä on sitä jotain. Sanat tuntuu jämähtävän kurkkuun tai jonnekkin ja ulosanti on luokkaa ööö onpa kiva keli(räntäsda ja tuuli tms) [...]
   Tsemppiä jäbälle vaan. Nähtävästi tarvitset sitä.

   Lainaa

  21. Abstrakti kuormaeläin 12.3.2021 21:49
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Toj Karin: Eki 60 vee:lle.
   Koska hänhän ne ensimmäisenä mainitsi... eiku! Kukas se olikaan...

   Lainaa

  22. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Ei kun siis pitäkää ne elämän koulut profiileissanne niin tietää varoa kaukaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +2 (2 ääntä)
   apinaattori: Vaikken ole vasta "kuin" herra 47v niin Tinder on minulle kertakokeilun jälkkeen nounou juttu. Se tunne kun kohtaat naisen livenä ilman tinderillä sovittuja treffejä, siinä on sitä jotain. Sanat tuntuu jämähtävän kurkkuun tai jonnekkin ja ulosanti on luokkaa ööö onpa kiva keli(räntäsda ja tuuli tms) [...]
   Kirjoitteletko sattumoisin myös Pelaajan sivuille?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: cv, elämänkoulu, iskurepliikki, messenger, orpokoti, sinkku, viesti, vinkki, yv