Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 310

Outoja merkkejä lumessa.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 310

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -133 (255 ääntä)
   C:n postaus oli pelkkää sarkasmia ja se tuli ilmi melkeinpä samantien. Kommentteja ketjussa oli satoja kun naiset menettivät järkensä palon eivätkä ymmärtäneet lukea edellisiä kommentteja. Isompi moka tässäkin oli se että niin moni otti tämän tosissaan. 😁

   Lainaa

  2. Kilokalori 18.2.2021 0:51
   Tulos: -17 (131 ääntä)
   "Joku teki perseilyni näkyväksi, nyt hävettää mutta piilotan sen kovan uhon alle." - Tuomo

   Lainaa

  3. Tulos: +138 (256 ääntä)
   C:n kommentissa ei kylläkään ole mitään mokaa, vaan täyttä asiaa. Suorastaan raivostuttaa sellaiset ihmiset, jotka välinpitämättömästi antaa rakkiensa tehdä tarpeensa liki ihmisten pihoihin. Käsitän kyllä, että umpimetsään on esim. Helsingin keskustasta luultavasti mahdotonta päästä, mutta hei ihan oikeesti.... EI TALON PIHAAN, KIITOS! Itse katselin yks päivä parvekkeelta, kun naapurin eukko kusetti koiraansa toisen talon hiekkalaatikolla.... joiltakin koirat pitäisi yksinkertaisesti kieltää.

   Lainaa

  4. Kummikäki 18.2.2021 2:42
   Tulos: +171 (201 ääntä)
   Ostoslista? Nevöhööd.

   Lainaa

  5. katsastamaton maito 18.2.2021 2:48
   Tulos: +468 (490 ääntä)
   Olet maustehyllyllä. Katseesi osuu muskottipähkinään. Vajoat takaumaan. "Tätä pitääkin muistaa ostaa lisää ennen seuraavaa kertaa", entinen itsesi sanoo hellan ääressä. Palaat nykyhetkeen. Otat muskottipähkinäpurkin hyllyltä. Kävelet kotiin mauste ostoskassin pohjalla pyörien. Avaat maustekaapin. Kaapissa on neljä muskottipähkinäpurkkia sen yhden vajaan lisäksi. Laitat kuudennen purkin hyllylle. Kuluu kuukausi tai kaksi. Muistat vain sen vajaan. Olet maustehyllyllä.

   Lainaa

  6. Vajoava kissa 18.2.2021 2:51
   Tulos: +56 (76 ääntä)
   Ihmiset voisivat kokeilla kantaa ja käyttää kakkapussia ainakin Kirsinmäessä, säästyy maalit ja kengänpohjat

   Lainaa

  7. King Arthur 18.2.2021 2:54
   Tulos: +186 (210 ääntä)
   C:n postaus oli selkeä vitsi ja naurahdin sille. MUTTA. Olen koiranomistajana kokenut sellaisia tilanteita joiden vuoksi jouduin miettimään kaksi sekuntia ennen kuin uskalsin todeta sen vitsiksi. Viimeisin tilanne sattui viime kesänä kun aamu-unisena könysin koiran kanssa lenkille, ja se päästi yön aikana pidätellyt pissat vasten ensimmäistä puuta. Siinä tuli samaan aikaan kaksi aikuista lapsikatraineen ohittamaan sillä metsäpolulla, ja lasta olkapäillään kantava isä totesi että "kivasti sotkette siinä puita, kohta valuu polullekin". Olen myös joskus ihan vain kävellyt oman pihani läpi viemään roskia, koira hihnassa mukana, ja perään huudellaan että älä täällä kuseta koiria (koira ei edes pissannut minnekään, oli vaan mukana pihalla). Jäävuoren huippu viideltätoista vuodelta. Kakkatarinoita on rutkasti enemmän.

   Lainaa

  8. Tulos: +180 (196 ääntä)
   King Arthur: C:n postaus oli selkeä vitsi ja naurahdin sille. MUTTA. Olen koiranomistajana kokenut sellaisia tilanteita joiden vuoksi jouduin miettimään kaksi sekuntia ennen kuin uskalsin todeta sen vitsiksi. Viimeisin tilanne sattui viime kesänä kun aamu-unisena könysin koiran kanssa lenkille, ja se päästi yön [...]
   Koiraa lenkittäessäni käski ohi kulkeva rouvashenkilö kiukkuisesti keräämään koirani jätökset pussiin. Niin... noi narttukoirat tuppaa kyykistymään pissalle, mutta toki voin kauhoa sitä lunta muovipussiin ja heittää sulamaan lähimpään roskikseen jottei kenellekään tulisi paha mieli keltaisesta lumesta. Ekologista.

   Lainaa

  9. Mustavalkea pulu 18.2.2021 5:20
   Tulos: -23 (75 ääntä)
   Kala: C:n postaus oli pelkkää sarkasmia ja se tuli ilmi melkeinpä samantien. Kommentteja ketjussa oli satoja kun naiset menettivät järkensä palon eivätkä ymmärtäneet lukea edellisiä kommentteja. Isompi moka tässäkin oli se että niin moni otti tämän tosissaan. 😁
   Olipa jännä jekku se HIHIHIHI jummijammi eri kehveli voi jukupätkä!

   Lainaa

  10. Tulos: -298 (318 ääntä)
   katsastamaton maito: Olet maustehyllyllä. Katseesi osuu muskottipähkinään. Vajoat takaumaan. "Tätä pitääkin muistaa ostaa lisää ennen seuraavaa kertaa", entinen itsesi sanoo hellan ääressä. Palaat nykyhetkeen. Otat muskottipähkinäpurkin hyllyltä. Kävelet kotiin mauste ostoskassin pohjalla pyörien. Avaat [...]
   Olet idiootti.

   Lainaa

  11. heimosenkeimo 18.2.2021 6:37
   Tulos: +6 (62 ääntä)
   itsellä niin päin että ku pyyhkii perseen sormin muutaman viikon nii muistaa ostaa paperia.

   Lainaa

  12. Tulos: +76 (84 ääntä)
   Mulla taas on kaapit täynnä leivinjaujetta ja puuroriisiä :D

   Lainaa

  13. Tulos: +214 (220 ääntä)
   Kerran minulle tuli joku naapuri huutamaan, ettei saa kusettaa koiria talon nurkan nurmella. Sanoin, että asia selvä ja jatkoin seisoskelua kahden kissani kanssa :D Ilmeisesti heijastinliivit hämäsi. (Kisut ei tykkää tehdä tarpeitaan ulkona.)

   Lainaa

  14. Rasittava persikka 18.2.2021 7:52
   Tulos: +96 (126 ääntä)
   Tuo jätösten merkkaaminen on ihan loistava veto! Osaisi helpommin väistää pommit juostessa, kun ne näkyy selvästi. Voi kun edes tästä tulisi buumi, kun ei kaikki koirien omistajat kuitenkaan tajua kerätä kakkoja pois.

   Lainaa

  15. Joku ihme Pelle 18.2.2021 8:05
   Tulos: +138 (144 ääntä)
   Zippo: Kerran minulle tuli joku naapuri huutamaan, ettei saa kusettaa koiria talon nurkan nurmella. Sanoin, että asia selvä ja jatkoin seisoskelua kahden kissani kanssa 😁 Ilmeisesti heijastinliivit hämäsi. (Kisut ei tykkää tehdä tarpeitaan ulkona.)
   Mulla on naapurissa on suuri musta kisu joka kulkee valjaissa. Hän on suuri ja tykkää moikata koiria, joskin hyyyyvin varovaisesti. Joskus ollaan juteltu omistajan kanssa kun ollaan totutettu hänen kissaa mun koiraan. Kissa ei juuri muuta tee ulkona kuin käveleskelee, haistaa asioita ja istuu puun alla. Silti oli omistajan mukaan sanottu että älä täällä kuljeta lemmikkiäs kuseksimassa. Ihmiset on.

   Lainaa

  16. Tulos: +75 (109 ääntä)
   Ei mulla muuten väliä minne ihmiset koiriaan kusettaa, mutta kyllähän se ottaa päähän kun ne keltaiset lumet on oman portin pielessä. Sitten siihen käy päälle lirauttamassa koko naapuruston koirat. Että kyllä sen verran on lupa katsoa?

   Lainaa

  17. Numeroitu mansikka 18.2.2021 8:26
   Tulos: -22 (114 ääntä)
   Täällä ihmiset antaa koiriensa pissata just siihen kävelytielle / porttikongin kupeeseen / pihapolun varteen / rapun eteen ja onhan se ihan hemmetin törkysen näköstä ja ei sitä kiva ole kulkea. Eikä kyse ole pienistä pissoista, vaan suurin piirtein kaikki alueen koirat näyttää käyneen saman pihan läpi. Sitä on kaikkialla. Tuskin antavat kesällä pissata samoihin paikkoihin tai tulisi pahaa silmää. Koiranomistajien ajattelemattomuus ja itsekkyys...

   Lainaa

  18. Hillitty ananas 18.2.2021 8:38
   Tulos: -49 (109 ääntä)
   Ihme dementikko pitää olla jos kerta toisensa jälkeen unohtaa mitä piti ostaa ja ostaa aina just jotain jota oli jo ennästään kotona ihan liikaakin... Ostoslista ois varmaan näille hyvä keksintö.

   Lainaa

  19. Hillitty ananas 18.2.2021 8:38
   Tulos: +123 (143 ääntä)
   Voiskin ruveta maalilla merkkaamaan tupakantumppeja ja muita ihmisten ympäriinsä heittelemiä roskia...

   Lainaa

  20. Särkymätön alpakka 18.2.2021 8:56
   Tulos: +186 (188 ääntä)
   Edellisenä talvena mietittiin, miksi joku antaa koiransa jatkuvasti kusta kerrostalon oven läheisyyteen. Kunnes naapurin setä jäi kiinni itse teossa. Ei kai baarista kotiin tullessaan jaksanut pidätellä kotiin asti. Koirien pissat ovat tämän jälkeen harmittaneet yllättävän vähän.

   Lainaa

  21. Kirjautuminen epäonnistui 18.2.2021 9:10
   Tulos: +33 (45 ääntä)
   Rasittava persikka: Tuo jätösten merkkaaminen on ihan loistava veto! Osaisi helpommin väistää pommit juostessa, kun ne näkyy selvästi. Voi kun edes tästä tulisi buumi, kun ei kaikki koirien omistajat kuitenkaan tajua kerätä kakkoja pois.
   Voitaisiinko sopia, että koiranomistajat tekisivät sen itse, näin kätevästi heti koiran kakattua?🤔

   Lainaa

  22. Tulos: +15 (33 ääntä)
   Sopu90: C:n kommentissa ei kylläkään ole mitään mokaa, vaan täyttä asiaa. Suorastaan raivostuttaa sellaiset ihmiset, jotka välinpitämättömästi antaa rakkiensa tehdä tarpeensa liki ihmisten pihoihin. Käsitän kyllä, että umpimetsään on esim. Helsingin keskustasta luultavasti mahdotonta päästä, mutta hei ihan [...]
   Kommentin kontekstista ei tule selväksi onko kusi talon porraskäytävän vieressä, vai keskellä metsää kulkevan kävelytien laidassa. Värität tulkintaasi vähän turhan voimakkaasti omilla oletuksillasi, vaikka ne ovatkin positiivisia.

   Lainaa

  23. Pilkkottu herukka 18.2.2021 9:21
   Tulos: +33 (45 ääntä)
   Asun kadulla jossa maali loppuisi 10 metrin jälkeen. 50 metrin päässä alkaisi pitkät metsäiset ulkoilureitit, mutta koiria ei ulkoiluteta korttelia kauempana.

   Lainaa

  24. Pehmeä jänis 18.2.2021 9:38
   Tulos: -54 (58 ääntä)
   katsastamaton maito: Olet maustehyllyllä. Katseesi osuu muskottipähkinään. Vajoat takaumaan. "Tätä pitääkin muistaa ostaa lisää ennen seuraavaa kertaa", entinen itsesi sanoo hellan ääressä. Palaat nykyhetkeen. Otat muskottipähkinäpurkin hyllyltä. Kävelet kotiin mauste ostoskassin pohjalla pyörien. Avaat [...]
   Orrastava dementtia on ihmeellinen juttu

   Lainaa

  25. Kollo hylje 18.2.2021 9:40
   Tulos: +14 (56 ääntä)
   Jos olisin diktaattori, ensimmäisestä keräämättömästä koiranpaskasta menettäisi koiransa (huostaanotto). Varmaan vajainkin miettii viimeistään viidennen koiran jälkeen, että ehkä olisi vain helpompaa kerätä jätökset, ettei koko korttelin väestön tarvitse ihastella niitä. Täällä päin on rehellisesti paikoitellen metrin välein jätöksiä. Sitten tosiaan voisi olla vähän pelisilmää, minne päästää koiran kuselle. Eli vältettäisiin talojen sisäpihoja, heti ulko-ovia, toisten ihmisten omaisuutta (esim. autoja), asioita, joissa on kieltomerkki koiran ulkoiluttamiselle (esim. postin laatikot), kapeat polut jne.

   Lainaa

  26. Spesifi orava 18.2.2021 9:46
   Tulos: +68 (88 ääntä)
   Koirien pissat mua ei jaksa kiinnostaa mut miten se on niiiin vaikeaa varautua lenkille lähtiessään niillä kakkapusseilla. Kiva vetää lapsia pulkassa ja väistellä kakkoja, joista osa on keskellä kävelytietä. Lapset ku tykkää laahata käsiä maata pitkin pulkassa matkatessaan. Vois tulla joku tarpeeksi suuri lemmikkivero, jonka avulla kunnat vois maksaa jonku siivoamaan ne Fifien paskat pois.

   Lainaa

  27. Kopiseva maksamato 18.2.2021 9:57
   Tulos: +45 (51 ääntä)
   Joskus kaupungissa oma koira kävi vääntämässä jönssit sellaisen tiheän ja matalan puskan alle, jonne en olisi niitä päässyt keräämään poikkomatta oksia mennessäni. Mietin mielessäni, että hyvän paikan koiru valitsi kerrankin, siellä eivät tosiaan ketään haittaa. Eiköhän silti kaksi ohikulkevaa n. 10v poikaa alkaneet asiasta huomautella ":D"

   Lainaa

  28. King Arthur 18.2.2021 10:09
   Tulos: +78 (84 ääntä)
   Piupali: Ei mulla muuten väliä minne ihmiset koiriaan kusettaa, mutta kyllähän se ottaa päähän kun ne keltaiset lumet on oman portin pielessä. Sitten siihen käy päälle lirauttamassa koko naapuruston koirat. Että kyllä sen verran on lupa katsoa?
   Itseänikin risoo tämä. Olen kouluttanut koiran siten että se kusi ei lennä kenenkään portille tai huolletulle piha-alueelle (kuten järjestyslaki nykyään määrää). Keltainen lumi ei niinkään haittaa, mutta se että tulee sitten sanomista kaikille koiranomistajille siitä kun joku on törppö. En silloin nuorempana uskaltanut, mutta nykyään saatan huudella perään jos joku toinen ei poimi koiransa jälkiä. "Anteeks hei, huomasin että sulla ei ollutkaan kakkapusseja enää jäljellä, tässä on mulla taskussa, saat!" Aina on taskulämpimiä koirankakkapusseja tarjolla. Teen sen siksikin että kun muutin tälle alueelle aikanaan, päätin ottaa ottaa ekan oman koiran. Heti oli otsikoissa että täällä levitellään myrkkypullia maastoon (jos ette tiedä niin kyseessä on lihapullat joihin on laitettu rotanmyrkkyä). Muitakin koira-ansoja on aseteltu maastoon tässä lähellä. Yksi tuttu kultainennoutaja kuoli syötyään myrkytettyjä kananrääppeitä jotka oli jätetty koirapuistoon. Ne oli kaivettu kuoppaan jotta omistajat ei huomaisi. Näin vihaisia ihmiset voi olla koirien jätöksistä ja olemassaolosta. Jos opeteltaisi kaikki ottamaan toisemme huomioon, niin koiraihmiset kuin nekin joille koirat ei ole mieleen. Miten?

   Lainaa

  29. Osaamaton ampiainen 18.2.2021 10:17
   Tulos: +48 (54 ääntä)
   Ei voi kyllä väittää etteikö kerrostalorykelmän sisäpihalla olevat jätökset ottaisi päähän aina silloin tällöin.

   Lainaa

  30. Humalikas fretti 18.2.2021 10:23
   Tulos: -18 (40 ääntä)
   koirankakka hajoaa luontoon - onneksi. Mutta eikö sitä voisi näin talvisaikaan heittää vaikka vähän kauemmaksi sinne hankeen? Ihanaa ajatella kun tulee taas se koirankakkahajukausi. Jos tätä olisi ollut Suomessa jo vuosisatoja meillä olisi varmaan keväällä paskakuu... Kuukausi jonka aikana talven aikana jäätynyt paska haisee.

   Lainaa

  31. King Arthur 18.2.2021 10:28
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Humalikas fretti: koirankakka hajoaa luontoon - onneksi. Mutta eikö sitä voisi näin talvisaikaan heittää vaikka vähän kauemmaksi sinne hankeen? Ihanaa ajatella kun tulee taas se koirankakkahajukausi. Jos tätä olisi ollut Suomessa jo vuosisatoja meillä olisi varmaan keväällä paskakuu... Kuukausi jonka aikana talven aikana jäätynyt paska haisee.
   Paskakuu on hieno nimi! Mutta ei se ole mitään verraten niihin aikoihin kun kotieläinten (lehmät, siat, hevoset, lampaat, koirat ja kissat) haisivat paskalle ympäri vuoden. Karjaa jopa pidettiin samoissa tiloissa ihmisten kanssa jotta tuottaisivat lämpöä silloin kun tulisija ei pala. Mieti SITÄ häjua.

   Lainaa

  32. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Kala: C:n postaus oli pelkkää sarkasmia ja se tuli ilmi melkeinpä samantien. Kommentteja ketjussa oli satoja kun naiset menettivät järkensä palon eivätkä ymmärtäneet lukea edellisiä kommentteja. Isompi moka tässäkin oli se että niin moni otti tämän tosissaan. 😁
   Sarkasmi on siitä haasteellista, että kun joku oikeasti näkee vaivaa käydäkseen spray-maalin kanssa kylän kaikilta tienpenkereiltä merkkaamassa koiranläjät, niin sarkasmia ei välttämättä tunnista sarkasmiksi ellei se ole tarpeeksi ylivedettyä. C:n kommentti ei mielestäni ollut.
   Terv. mulla on kaapissa 5 pulloa Poppamiehen Scorpion-kastiketta. K-kaupassa käy aina sama deja vu maustehyllyllä. ”Tää oli varmaan se, mikä oli loppu.” 🤦🏻‍♀️

   Lainaa

  33. Takiton viinirypäle 18.2.2021 11:00
   Tulos: +72 (88 ääntä)
   Mielestäni on aivan käsittämätöntä, kun koirankakalle löytyy aina puolustajia ja niistä valittajista sanotaan vähättelevästi "Kyl jollain on tylsä elämä, jos tollanen risoo". Jätösten kerääminen yksiselitteisesti kuuluu lakiin ja ympäristö ei yksinkertaisesti kestä, jos kukaan ei keräisi jätöksiä. Vaikka koirankakka maatuisikin, se ei vain maadu tarpeeksi nopeasti. Sama koira ehtii vääntää 30 torttua ennen kuin se ensimmäinen läjä on maatunut. Välttämättä se ensimmäinenkään ei ole maatunut, jos se on asvaltilla tai ihan perusnurmikolla, joka ei vilise hajottajia. Eli yksikin kakkoja keräämätön onnistuu helposti tekemään asuinkorttelistaan kunnon kakkalandian. Ja ennen kuin kukaan ehtii sanoa: kaikki muutkin roskat ovat ärsyttäviä. Inhottavan hyväksyttyä vaikuttaa olevan purkan sylkeminen tai tupakantumpin heittäminen maahan. Mutta eniten köyryniskaa ja väistelyä aiheuttavat koirankakat.

   Lainaa

  34. Tulos: +54 (78 ääntä)
   Jospa ihmiset vaan suhtautuisi samanlaisella intohimolla roskaamiseen! Roskien laittaminen roskikseen kun on vieläpä koirankakan keräämistäkin helpompaa ja useimmat pikkuroskat, kuten käärepaperit, käytetyt maskit, tyhjät mukit, röökiaskit ynnä muut, eivät paljoa paina eivätkä haise, joten ne pitäisi kyetä kantamaan omassa pikku kätösessä lähimpään roskikseen. Sen sijaan, että kadulla kävellessä vastaan tulee maski, muovipussi, maski, karkkipaperi, tyhjä röökiaski, maski, lasin sirpaleita, maski ja niin edelleen. Liikun paljon myös luonnossa ja aina joutuu v*ttuuntumaan katsellessa ympäristöön viljeltyjä tyhjiä pulloja, tölkkejä, kääreitä ja muovipusseja, jotka jaksetaan kyllä kantaa sinne metsään vieläpä sisältöineen, mutta tyhjät kääreet yms on yhtäkkiä ylivoimaisia kantaa pois ja ne pitää heittää lähimpään puskaan jottei kunto petä taakan alla. Wtf ihmiset? Nykypäivänä sillä voisi melkein mitata ihmisen älykkyyttä, että osaako viedä omat roskansa roskikseen vai ei. Tässä kohtaa ei tien reunasssa kököttävä koirankakka paljoa itketä. Jos pitäisi valita, astutko paljain jaloin kesäisellä hiekkarannalla mieluiten kakkaan, lasinsirpaleeseen vai huumeruiskuun, niin kyl se on se kakka. (Tietty en mieluiten mihinkään näistä, kakatkin pitää kerätä siinä missä roskatkin, mutta jos nyt pitäisi valita niin....) Ihan nyt vaan villi veikkaus, mutta jotenkin tuntuu, että osa noista koirankakka-itkijöistä ei kuitenkaan osaa itse omia jätöksiään kantaa lähimpään roskiin. Kun ne on helpompi sillee huomaamattomasti tiputtaa kädestä ja jatkaa matkaa kevyemmin askelin.

   Lainaa

  35. Reseptivapaa dinosaurus 18.2.2021 12:35
   Tulos: +69 (69 ääntä)
   Särkymätön alpakka: Edellisenä talvena mietittiin, miksi joku antaa koiransa jatkuvasti kusta kerrostalon oven läheisyyteen. Kunnes naapurin setä jäi kiinni itse teossa. Ei kai baarista kotiin tullessaan jaksanut pidätellä kotiin asti. Koirien pissat ovat tämän jälkeen harmittaneet yllättävän vähän.
   Täällä kävi samankaltainen tarina pari vuotta sitten! Syyteltiin kaikki taloyhtiön koirat ja jopa lapsetkin, kun rapussa haisi ammoniakki. Syyllinen olikin sitten yksi niistä äänekkäimmistä syyttäjistä, alakerran viinaan menevä ukko, joka inhosi sekä lapsia, että koiria. Hän oli ilmeisesti aikonut häätää koirat taloyhtiöstä kuseksimalla itse rappuun ja syyttämällä siitä koiria. Ukko sai lopulta itse lähtöpassit.

   Lainaa

  36. Verifioitava herkkuruoka 18.2.2021 12:36
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Onneksi viime talvena ei ollut keltaista lunta, kun ei ollu lunta lainkaan eteläisessä osassa maata. Puolensa joka asiassa.

   Lainaa

  37. Liekehtivä valas 18.2.2021 13:53
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Mun puoliso ostaa AINA juustoa käydessään kaupassa. Vaikka olisi ostanunt aamulla viimeksi Oltermannin samalla kun osti työmatkalla kahvin. Sillä on sekä työpaikan jääkaapissa että meidän kodin jääkaapissa aina 4-5 juustopakettia. Vähintään. Minä en käytä juustoa ja lapsella on maitoallergia. Yksin syö juustojaan. Ja ostaa niitä. Lisää. Joka kerta. "Koska muistin ettei juustoa ehkä ollut" ...tätä on jatkunut vuosien ajan. Jatkuvaa kettuilua kuulee minulta, mikään ei auta.

   Lainaa

  38. Tornipöllö 18.2.2021 15:05
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Tervetuloa vain tuo kakkojen merkkaaja tännekin. Parempi ratkaisu sekin, kuin se että joku neropatti oli tänään ilmeisesti kerännyt läheiseltä kävelytieltä kaikki jäätyneet koirankakat, jotka oli löytänyt, ja asetellut ne pieneen sievään kasaan aivan keskelle tietä. Onhan se ällöttävää, kun ei osata siivota lemmikkinsä jälkiä, mutta joku roti nyt.

   Lainaa

  39. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Takiton viinirypäle: Mielestäni on aivan käsittämätöntä, kun koirankakalle löytyy aina puolustajia ja niistä valittajista sanotaan vähättelevästi "Kyl jollain on tylsä elämä, jos tollanen risoo". Jätösten kerääminen yksiselitteisesti kuuluu lakiin ja ympäristö ei yksinkertaisesti kestä, jos kukaan ei keräisi jätöksiä. [...]
   Se maatuva kakka muovipussissa vaan ei myöskään ole luonnon kannalta mikään hyvä ratkaisu. Itse kerään kyllä kakat jos ne sattuvat tien laitaan tai muuhun kohtaan, jossa saattavat olennaisesti häiritä kanssakulkijoita, mutta en mistään metsiköstä tai pusikosta. Sillä kakalla on taipumus lannoittaa maaperää maatuessaan, jonka takia luonto ei huku myöskään kaikkien sinne ulostavien villieläimien jätöksiin. Ei toki toimi aivan samalla tavalla jonkun kävelytien reunassa tai taloyhtiön pihassa, missä maapera ja kasvusto on muutenkin ihan kuohittu.

   Lainaa

  40. Tulos: +15 (29 ääntä)
   Brightburn: Jospa ihmiset vaan suhtautuisi samanlaisella intohimolla roskaamiseen! Roskien laittaminen roskikseen kun on vieläpä koirankakan keräämistäkin helpompaa ja useimmat pikkuroskat, kuten käärepaperit, käytetyt maskit, tyhjät mukit, röökiaskit ynnä muut, eivät paljoa paina eivätkä haise, joten ne [...]
   Itse harrastin ennen korona-aikaa lenkkeilyä koiran ja roskapussin kanssa, keräsin aina jokaisen lenkillä vastaantulevan roskan talteen. Ihmetyttää kovasti mikseivät noi kakkahysteerikot voi kakkoja keräillessään ja merkkaillessaan spreijata ja kasata myös vastaantulevia roskia samalla vaivalla? Ehkä siksi, että ihmisten jätteet ovat vielä tiheämässä kuin koirien ja jos aikoo jokaisen tupakantumpinkin poimia, niin saa helposti kyykistyä parin askeleen välein.

   Lainaa

  41. Tulos: +10 (30 ääntä)
   koiran kakkojen keräämistä vaaditaan, mutta roskiksista pihistellään. joitain kertoja olen livauttanut kakkapussin ohi mennessä omakotitalon roskikseen, koska lähimmät roskikset on olleet niin kaukana. ainakin täällä oulussa noin 10v sitten roskisten määrä väheni reilusti, yritettin kai säästää huollossa. en kyllä siksi ihmettele että jätöksiä näkee. kyllähän niitä on ärsyttävää roudata mukana joskus pitkiäkin matkoja. samalla vaivalla millä nuo jätökset spreijjaa, ne vois kerätä poiskin. ei tuo spreijaus yhtään siistimmältä näytä. varsinkin talvella ihan iisi nappasta mukaan pussiin. itsekin joskus kerään muidenkin koirien jätöksiä huonosta omatunnosta, kun olen joskus unohtanut ostaa pusseja ja oman koiran kakat on jääneet poimimatta. ehkä seuraava trendilaji roskankeruulenkkeilyn rinnalle ois kakanpoimintalenkkeily...

   Lainaa

  42. Tukkeutunut vesimeloni 18.2.2021 18:46
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Noissa lojumaan jätetyissä koiranläjissä on sekin huono puoli, että ne saattavat levittää tauteja tai loisia muihin koiriin.

   Lainaa

  43. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Numeroitu mansikka: Täällä ihmiset antaa koiriensa pissata just siihen kävelytielle / porttikongin kupeeseen / pihapolun varteen / rapun eteen ja onhan se ihan hemmetin törkysen näköstä ja ei sitä kiva ole kulkea. Eikä kyse ole pienistä pissoista, vaan suurin piirtein kaikki alueen koirat näyttää käyneen saman pihan [...]
   Tän on pakko olla sarkasmia ainakin tolta "tuskin antavat kesällä pissiä jne" kohdasta.

   Lainaa

  44. Kannatettava flamingo 18.2.2021 22:00
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   King Arthur: C:n postaus oli selkeä vitsi ja naurahdin sille. MUTTA. Olen koiranomistajana kokenut sellaisia tilanteita joiden vuoksi jouduin miettimään kaksi sekuntia ennen kuin uskalsin todeta sen vitsiksi. Viimeisin tilanne sattui viime kesänä kun aamu-unisena könysin koiran kanssa lenkille, ja se päästi yön [...]
   Mun koiralla oli ummetusta, oli talvi ja koira tykkäs lumikasojen päälle mennä torttuja vääntämään, niin kuin tälläkin kertaan, vaikkei ulos mitään tullutkaan.
    
   Eräs tarkkaavainen koiran ulkoiluttaja seisoskeli mäen alla 400m päässä, kun lähden liikkelle hän karjuu "KORJAA NE KAKAT!!! EIKÖ OO PUSSIA?!?!?" Huusin takas, ettei tullut mitään, mutta ei kuullut. "TUONKO PUSSIN PERKELE". 
   Siinä vaiheessa päätin vain pussittaa lunta ja lähtee menee, kun koira oli kipeenä vieressäni. 
   Muuten olisin rouvalle näyttänyt, että sitä torttua ei tullut..

   Lainaa

  45. Pelottava avokado 18.2.2021 23:48
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Luonto varmaan tykkää tuosta tiemerkintäkokeilusta jos ruvetaan maalaamaan jokaikinen pökäle :p

   Lainaa

  46. Numeroitu mansikka 19.2.2021 0:22
   Tulos: +6 (22 ääntä)
   PIN: Tän on pakko olla sarkasmia ainakin tolta "tuskin antavat kesällä pissiä jne" kohdasta.
   Väännän rautalangasta: näin talvella ihmisillä jotenkin kummallisesti unohtuu missä kulkee kävelytie, mitkä ovat pihaportin pielet, missä on suora kulku ovelle jne. ja annetaan koirien tehdä tarpeensa suurin piirtein ihan mihin tahansa "kun siinähän on lunta". Kesällä näin ei ole, vaan yhtäkkiä koiran omistaja taas huomaakin, että eihän tähän pihaan nyt voi pissata ja vie koiran kauemmas.
   En kyllä ymmärrä noita miinuksia. Kalikka tainnut kalahtaa.... 

   Lainaa

  47. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Luin ton muropostauksen Strömssöö-ryhmästä melkeen kokonaan läpi ja nauroin itteni solmuun :D Luin kaks tuntia sitä, siel oli yli 700 kommenttia :'D

   Lainaa

  48. Paranormaali nektariini 19.2.2021 20:42
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   Numeroitu mansikka: Väännän rautalangasta: näin talvella ihmisillä jotenkin kummallisesti unohtuu missä kulkee kävelytie, mitkä ovat pihaportin pielet, missä on suora kulku ovelle jne. ja annetaan koirien tehdä tarpeensa suurin piirtein ihan mihin tahansa "kun siinähän on lunta". Kesällä näin ei ole, vaan yhtäkkiä [...]
   Miinustin, koska en ymmärtänyt logiikkaasi. Itse taas kiinnitän talvella huomattavasti enemmän huomiota siihen, mihin koira kusee, koska se kusi oikeesti näkyy lumessa. En toki kesälläkään kehtais mihinkään oven eteen kusettaa, mutta jos käy vahinko niin talvella hävettää enemmän ku kesällä.

   Lainaa

  49. Paranormaali nektariini 19.2.2021 20:43
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Kollo hylje: Jos olisin diktaattori, ensimmäisestä keräämättömästä koiranpaskasta menettäisi koiransa (huostaanotto). Varmaan vajainkin miettii viimeistään viidennen koiran jälkeen, että ehkä olisi vain helpompaa kerätä jätökset, ettei koko korttelin väestön tarvitse ihastella niitä. Täällä päin on rehellisesti [...]
   Imo sama sääntö koskemaan lapsia, ensimmäinen lapsen millä tahansa aiheuttama sotku jossain niin lapsi huostaan samantien. Miettisivätpähän vähän tuota lisääntymistä.

   Lainaa

  50. Itseasiassa 21.2.2021 10:04
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Yks päivä huomasin tien vieressä penkassa kolme jäänyttä asiaa. Ensin kiinnitin huomion maskiin ja meinasin paheksua, mutta vieressä olikin lapanen, joten maski on voinut tippua samalta henkilöltä kuin hanskakin. Mutta koska maskeja nyt kutsutaan tämän päivän koiranpaskoiksi, niin onneksi kolmantena oli myös ehta paska. Astun mieluummin vahingossa maskin kuin koiran paskaan, kunhan alla ei ole lunta niin että voisin liukastua. Kokemuksesta voin sanoa, ettei se uloste lähde kengästä millään,eikä sen pesuyritys ollut mitenkään miellyttävä.

   Lainaa

  51. Itseasiassa 21.2.2021 10:11
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Rasittava persikka: Tuo jätösten merkkaaminen on ihan loistava veto! Osaisi helpommin väistää pommit juostessa, kun ne näkyy selvästi. Voi kun edes tästä tulisi buumi, kun ei kaikki koirien omistajat kuitenkaan tajua kerätä kakkoja pois.
   Ei se ole pelkästä tajuamisesta, lain mukaan koiran omistajan tai haltijan on pidettävä huolta siitä, että koiran uloste ei jää ympäristöön hoidetulla alueella taajamassa. Jättämisestä voi saada sakot.

   Lainaa

  52. moka-addikti 22.2.2021 17:21
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Muut puhuu koirankakasta, mutta mä edelleen mietin sitä, miten hieno hetki se on varmasti ollut, kun Hanna laski kaikki 290 liivatelehteään. :D

   Lainaa

  53. Synnitön käärme 23.2.2021 8:57
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Nimi: Se maatuva kakka muovipussissa vaan ei myöskään ole luonnon kannalta mikään hyvä ratkaisu. Itse kerään kyllä kakat jos ne sattuvat tien laitaan tai muuhun kohtaan, jossa saattavat olennaisesti häiritä kanssakulkijoita, mutta en mistään metsiköstä tai pusikosta. Sillä kakalla on taipumus lannoittaa [...]
   Sekajäte poltetaan, joten kakat voi kerätä muovipussiin ja laittaa jäteastiaan ihan hyvällä omallatunnolla. Vertaus luonnoneläimiin ontuu sikäli, että lemmikkikoiria on pienellä alueella huomattavasti enemmän kuin mitään vastaavan kokoluokan luonnoneläimiä, ja siksi myös ulostekuormitus on aivan eri luokkaa. Suomessa on koiria lähes 90 kertaa niin paljon kuin susia, karhuja, ahmoja ja ilveksiä yhteenlaskettuna. Lihansyöjien uloste ei ole mikään erityisen hyvä lannoite muutenkaan, ja lisäksi on riski tautien leviämiestä.

   Lainaa

  54. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Rasittava persikka: Tuo jätösten merkkaaminen on ihan loistava veto! Osaisi helpommin väistää pommit juostessa, kun ne näkyy selvästi. Voi kun edes tästä tulisi buumi, kun ei kaikki koirien omistajat kuitenkaan tajua kerätä kakkoja pois.
   Jossain päin kakkakohat liputettiin samalla lailla kuin rikossarjoissa onnettomuus ja murhapaikat.

   Lainaa

  55. Tulos: -10 (10 ääntä)
   Anni ei taida sinulla päässä oikein ajatukset kulkea oikealla lailla. Viitsisitkö ottaa siitä loppuneesta muropaketista kuvan sillä käännykälläsi eikä niitä typeriä duckface kuvia omasta naamasta kokoajan joita ei kukaan tahdo nähdä.

   Lainaa

  56. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Synnitön käärme: Sekajäte poltetaan, joten kakat voi kerätä muovipussiin ja laittaa jäteastiaan ihan hyvällä omallatunnolla. Vertaus luonnoneläimiin ontuu sikäli, että lemmikkikoiria on pienellä alueella huomattavasti enemmän kuin mitään vastaavan kokoluokan luonnoneläimiä, ja siksi myös ulostekuormitus on aivan eri [...]
   >>Lihansyöjien uloste ei ole mikään erityisen hyvä lannoite muutenkaan, ja lisäksi on riski tautien leviämiestä. Ontuu paljon tuokin selitys,   suurin osa koirista ei syö lihaa vaan niin kuivanappuloita mitä tehdään vaikka mistä. Näiden nappulaa syövien koirien paska on isoja ja haisevat pahalta.   Oikeaa lihaa syövien koirilla paskan määrää on huomattavasti vähäisempi

   Lainaa

  57. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Paranormaali nektariini: Imo sama sääntö koskemaan lapsia, ensimmäinen lapsen millä tahansa aiheuttama sotku jossain niin lapsi huostaan samantien. Miettisivätpähän vähän tuota lisääntymistä.
   Voin kyllä kerätä lapseni ulosteen jos sellaista ulos sattuu ilmestymään. Ei kyllä ole ikinä sellaista tapahtunut kun lapsilla on ensin vaipat ja sitten ne opetetaan käymään vessassa. Ainakin meillä. Samoin vahingot kyllä korvataan jos sen tekee alaikäinen. Tosin oma on ainakin nyt sen verran asiallinen että tuskin on kauheasti vahinkoakaan tekemässä ja jos, niin vahingossa tai sitten teini-iän typeryyksissä. Ettei tässä vain olisi hieman eri asia kyseessä verrattuna koiriin?Oikeastihan tässä taisi osua kritiikki kohteeseen kun noin meni tunteisiin :D Opettele nyt vain keräämään ne koirasi läjät niin ei tarvitse vihata lapsia.
   Ja jos itket että "yhyy, ei ole kasvatettu lapsia kunnolla" niin yhtä lailla on paskasti koulutettuja koiria. Enemmän silti niitä omistajia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: crunchy, kaupassa, kauppa, koiran kakka, liikaa, lumi, maali, merkki, murot, ostaa, ostokset, pirkka, talvi