Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 397

Jos tällä kuvalla ei mene kaupaksi, niin ei millään.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 397

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +663 (713 ääntä)
   No on kyllä hieman omituiset perseeseen tungetut leggingsit, kaikkea sitä näkee.

   Lainaa

  2. Tulos: +627 (637 ääntä)
   Mitä helvettiä Jonin suihkussa ehti tapahtumaan kuvien välillä?

   Lainaa

  3. Vuotava sorsa 25.2.2021 0:14
   Tulos: +586 (598 ääntä)
   Olisin kyllä halunnut nähdä kyseiset housut Rainen päällä.

   Lainaa

  4. Tulos: +474 (520 ääntä)
   Jotenkin niin kirottua, että on olemassa housuja jotka menee *tarkoituksella* persvakoon

   Lainaa

  5. Tulos: +441 (445 ääntä)
   Ilman koronaa Raine olisi nuo ostanut itselleen?

   Lainaa

  6. Lakattu meduusa 25.2.2021 1:23
   Tulos: +259 (273 ääntä)
   Ville: Ilman koronaa Raine olisi nuo ostanut itselleen?
   "Onko VARMASTI käyneet syvällä? Ostan!! Älä turhaan pese." T. Raine

   Lainaa

  7. Yöpyvä manaatti 25.2.2021 1:58
   Tulos: +58 (162 ääntä)
   keijol: No on kyllä hieman omituiset perseeseen tungetut leggingsit, kaikkea sitä näkee.
   Apua: Jotenkin niin kirottua, että on olemassa housuja jotka menee *tarkoituksella* persvakoon
   Ihan kokemuksesta voin sanoa että nuo ei mene persvakoon yhtään sen enempää kuin tavalliset leggingsit tai pitkät kalsarit tai mitkään muutkaan jalkaan tungettavat lahkeelliset housuoletetut. Perssaumaan on ommeltu rypytykset joiden tarkoitus on kyllä korostaa peräsimen muotoa.

   Lainaa

  8. Kaareva kolibri 25.2.2021 2:34
   Tulos: +60 (86 ääntä)
   Apua: Jotenkin niin kirottua, että on olemassa housuja jotka menee *tarkoituksella* persvakoon
   Noiden housujen kesäversiota kutsutaan stringeiksi

   Lainaa

  9. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 25.2.2021 2:54
   Tulos: +90 (96 ääntä)
   En nyt hoksaa tuota Jonin mokaa. Mitkä oranssit möhnät ilmestyy seinille teippien irrotuksen yhteydessä? Kapteeni Päivänselvä, ohoi...?

   Lainaa

  10. Hieno konna 25.2.2021 3:52
   Tulos: -259 (303 ääntä)
   Legginssit= alushousut, ajaa saman asian kuin paksut sukkahousut. Jegginssit(farkkulegginssit)= farkut. Tämän kun nuo huomio h*orat erottaisi toisistaan

   Lainaa

  11. apinaattori 25.2.2021 5:45
   Tulos: -121 (133 ääntä)
   Hieno konna: Legginssit= alushousut, ajaa saman asian kuin paksut sukkahousut. Jegginssit(farkkulegginssit)= farkut. Tämän kun nuo huomio h*orat erottaisi toisistaan
   Kuvitellaann että housujen myyjä on omilla kuvillaan korostamassa kaupankäyntiään, no valitettavasti hänen peräosansa on kenties kiinnostanut mm Hienon Konnan avokkia, avohoidettavaa(?) tms jolloin Ronjasta tulikin jo huomio hxxxa. Ja eipä sillä, tuo rusetti on ekassa kuvassa juuri oikeassa kohdassa eli siinä mistä sitä et miehenä millään voi sitä katsoa vähäänkään pidempään (vaikka pitäisitkin ruseteista ja juurikin tuosta kys kappaleesta eritoten).

   Lainaa

  12. Karkea albatrossi 25.2.2021 6:23
   Tulos: +186 (192 ääntä)
   apinaattori: Kuvitellaann että housujen myyjä on omilla kuvillaan korostamassa kaupankäyntiään, no valitettavasti hänen peräosansa on kenties kiinnostanut mm Hienon Konnan avokkia, avohoidettavaa(?) tms jolloin Ronjasta tulikin jo huomio hxxxa. Ja eipä sillä, tuo rusetti on ekassa kuvassa juuri oikeassa kohdassa [...]
   Siis mitä häh? Kommentissa ei oo mitään järkeä.

   Lainaa

  13. Tulos: +204 (222 ääntä)
   Hieno konna: Legginssit= alushousut, ajaa saman asian kuin paksut sukkahousut. Jegginssit(farkkulegginssit)= farkut. Tämän kun nuo huomio h*orat erottaisi toisistaan
   Öö mitä? Sori nyt vaan, mutta ainakin minä ja varmaan suurin osa muistakin kyllä pitää legginsien alla alushousuja, koska ne EI ole alushousut. Ja jegginsit ei ole farkut, vaan farkulta näyttävät legginsit

   Lainaa

  14. Peruuttamaton liitu 25.2.2021 8:30
   Tulos: +138 (140 ääntä)
   Vaakku: Öö mitä? Sori nyt vaan, mutta ainakin minä ja varmaan suurin osa muistakin kyllä pitää legginsien alla alushousuja, koska ne EI ole alushousut. Ja jegginsit ei ole farkut, vaan farkulta näyttävät legginsit
   Niinpä, enkä kyllä ainakaan itse ole myöskään sukkahousuja koskaan ilman alushousuja pitänyt. Tai sitten Hieno konna ei tiedä, mitkä alushousut on.

   Lainaa

  15. Makaaberi pomelo 25.2.2021 8:41
   Tulos: +59 (59 ääntä)
   Peruuttamaton liitu: Niinpä, enkä kyllä ainakaan itse ole myöskään sukkahousuja koskaan ilman alushousuja pitänyt. Tai sitten Hieno konna ei tiedä, mitkä alushousut on.
   Kuitenkin niin varma on alushousuasiastaan, että on varaa haukkua muita.

   Lainaa

  16. Käärinliinaton metsämarja 25.2.2021 9:17
   Tulos: -17 (95 ääntä)
   Legginsit on naisten pitkät kalsarit. Pitkien kalsareiden alle voi laittaa alushousut.

   Lainaa

  17. Tulos: +99 (111 ääntä)
   Peruuttamaton liitu: Niinpä, enkä kyllä ainakaan itse ole myöskään sukkahousuja koskaan ilman alushousuja pitänyt. Tai sitten Hieno konna ei tiedä, mitkä alushousut on.
   Taitaa Hieno Konna olla vähemmän hieno herrasmies joka ei ole sukkahousuja eläessään pitänyt jalassa ja kokee oikeudekseen huoritella naisia vedoten kangaskappaleeseen, jolla he ovat päättänyt ihonsa peittää. On se kumma kun "meille miehille" ei ikinä kelpaa, kehoa ihmartelevia vaatteita käyttävät naiset on huoria (paitsi tietysti ei silloin jos ne sattuvat harrastamaan seksiä) ja kehoa peittävät naiset on ihan tylsiä ja varmaan vaan piilottelevat vatsamakkaroita. Antas vaan toisen käyttää pyllyhousuja jos haluaa. Varmasti onkin tarkoitus tuollasten korostaa takamusta, mutta ei silti tarvitse toljottaa pitkään tai varsinkaan vieraan kommentoida, kähmimisestä nyt puhumattakaan.

   Lainaa

  18. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Ja just kun olisin halunnut nähdä Rainen rusettilegginssit päällä! :(

   Lainaa

  19. Kimo haltija 25.2.2021 10:36
   Tulos: +37 (71 ääntä)
   Käärinliinaton metsämarja: Legginsit on naisten pitkät kalsarit. Pitkien kalsareiden alle voi laittaa alushousut.
   Ensimmäinen virke väärin. Jälkimmäinen oikein.

   Lainaa

  20. Neuvoton hanki 25.2.2021 11:36
   Tulos: +51 (57 ääntä)
   Nyt onkin hyvä aika kysyä että onko noi persvakoon uppoavat housut jotenkin tosi hyvän tuntuiset niitä käyttävien mielestä? Itseäni ahdistaa jo kun löysät bokserit vetäytyy nivustaipeeseen niin on vähän hankala kuvitella että ainakaan itse pitäisin tuosta.

   Lainaa

  21. Tulos: -19 (41 ääntä)
   Vaakku: Öö mitä? Sori nyt vaan, mutta ainakin minä ja varmaan suurin osa muistakin kyllä pitää legginsien alla alushousuja, koska ne EI ole alushousut. Ja jegginsit ei ole farkut, vaan farkulta näyttävät legginsit
   Voihan sitä käyttää ihan perusveijojakin housuina, mut se on ihan sama asia kuin kulkea legginseissä julkisilla paikoilla.

   Lainaa

  22. Tulos: -10 (24 ääntä)
   Kimo haltija: Ensimmäinen virke väärin. Jälkimmäinen oikein.
   Tarkoititko että legginsit eivät ole pitkät kalsarit kun hankkii sopivan pituiset ?

   Lainaa

  23. Pahamaineinen greippi 25.2.2021 13:25
   Tulos: +25 (47 ääntä)
   Tylsimys: Tarkoititko että legginsit eivät ole pitkät kalsarit kun hankkii sopivan pituiset ?
   Legginsin eivät ole kalsarit. Eivät pitkät eikä lyhyet.

   Lainaa

  24. Pelkäämätön soturi 25.2.2021 14:24
   Tulos: +45 (71 ääntä)
   Pahamaineinen greippi: Legginsin eivät ole kalsarit. Eivät pitkät eikä lyhyet.
     Leggingsit ovat urheiluvaate, niitä pidetään salilla, joogatunneilla, tanssitunneilla tms. Tai jos haluaa olla "urheilullisen" näköinen ja vaikuttaa siltä että saattaisi olla menossa sellaiselle, vaikkei olekaan (jälkimmäinen on omasta mielestäni ärsyttävää, mutta eipä se minun takapuoltani kutita miten muut verhoavat omansa). Leggingsejä voi myös pitää sukkahousujen asemasta hameen alla jos on tosi kylmä, mutta niin voi tarvittaessa muitakin (tarpeeksi tyköistuvia) housuja. 
     Leggingsit eivät ole alusvaate, ja naiset jotka treenaavat eivät ole huomiohuoria -ellet sitten luule, että urheiluakin harrastetaan vain, jotta olisi parempi takapuoli hyypiöiden kommentoitavaksi. Olen puhunut.

   Lainaa

  25. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Tuo legginssiasu +tennarit näyttävät värinsä takia siltä, että niissä on tarkoitus cossata Väiski Vemmelsäärtä. Olisi vielä valkoinen tuo rusetti, kävisi hännästä. 😊 Ja mikäs siinä, Väiskihän on hauska.

   Lainaa

  26. Pisteliäs kotieläin 25.2.2021 16:07
   Tulos: 0 (52 ääntä)
   Pahamaineinen greippi: Legginsin eivät ole kalsarit. Eivät pitkät eikä lyhyet.
   Eivät ehkä virallisesti, mutta vaikutelma ja ulkonäkö on sama. Legginsit jalassa näyttää siltä, kuin kulkisi kalsareissa. Tämä on minun mielipide ja tiedän etten ole sen kanssa yksin.

   Lainaa

  27. Tulos: +39 (53 ääntä)
   Pisteliäs kotieläin: Eivät ehkä virallisesti, mutta vaikutelma ja ulkonäkö on sama. Legginsit jalassa näyttää siltä, kuin kulkisi kalsareissa. Tämä on minun mielipide ja tiedän etten ole sen kanssa yksin.
   Ei ole mekkokaan hame vaikka vaikutelma on sama. Hyvät legginssit ovat aina ihonmyötäiset, kalsarit taas vähän väljemmät jotta ovat lämpimät kun ilmaakin jää vaatekerrosten väliin. Vaikutelmamielipiteen voisi sanoa mistä tahansa vaatekappaleista. Kaikki paidatkin vaikuttavat samalta kun niissä on kaksi hihaa tai kaksi reikää josta kädet pääsevät tulemaan. Silti toinen paita on aluspaita ja toinen ei.
   Ei ole kukaan tällä pallolla mielipiteen kanssa yksin kun meitä on niin monta, mielipiteesi ei kuitenkaan tee väitettä oikeaksi.

   Lainaa

  28. Tulos: +37 (49 ääntä)
   Tänään tuli lukion pihalla nuorisoa vastaan ja niillä oli jalassa jotkut yöpaidan/kotiasun housut. Toisella pinkit, toisella leopardikuvioiset. Pinkit vaikuttivat joltakin velourilta, leopardit satiinilta tms. Minulla oli jalassa legginssit. En koe, että tilanteessa kukaan oli pukeutunut "väärin". Antaa porukan käyttää vaatteina vaikka pottusäkkejä, se ei muille kuulu.

   Lainaa

  29. jormakainen 25.2.2021 19:42
   Tulos: -39 (67 ääntä)
   Alunperinhän legginssit on ollut pitkät kalsarit, mutta jostain kumman syystä porukka haluaa nykyää kävellä kalsarit jalassa kylillä ja esim salilla :D Sitten loukkaannutaan kun joku vanha patu kysyy, että unohtuko laittaa housut jalkaa ja lopuksi toteaa, että hywät witut...

   Lainaa

  30. Kykenevä orja 25.2.2021 21:21
   Tulos: +15 (33 ääntä)
   Pisteliäs kotieläin: Eivät ehkä virallisesti, mutta vaikutelma ja ulkonäkö on sama. Legginsit jalassa näyttää siltä, kuin kulkisi kalsareissa. Tämä on minun mielipide ja tiedän etten ole sen kanssa yksin.
   Jos tosiaan et erota kalsareita legginseistä niin se on vain ja ainoastaan sinun asiasi ja jossain määrin ongelmasi. Se että on olemassa muitakin, joille eri asioiden erottaminen toisistaan on kovin haastavaa, ei tarkoita sitä että he (tai sinä) olisivat oikeassa.

   Lainaa

  31. Synnitön fretti 25.2.2021 21:22
   Tulos: +18 (38 ääntä)
   jormakainen: Alunperinhän legginssit on ollut pitkät kalsarit
   Ei ole.

   Lainaa

  32. Tulos: -2 (38 ääntä)
   Mitä eroa on alusvaatteilla nyt / ennenvanhaan? Kun ennen halusi nähdä pakarat niin piti raottaa alusvaatteita. Jos nykyään haluaa nähdä alusvaatteet pitää raottaa pakaroita.

   Lainaa

  33. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Pakko työntää lusikkansa tähän leggins-keskusteluun. Muistan, että silloin kun legginssit tuli n. 10 vuotta sitten suosioon, niin aluksi niitä oli valikoimassa aika rajallisesti ja ne oli melko ohuita. Jopa ne paksuimmat oli sellaisia, että niistä paistoi alushousut läpi. Silloin tosiaan paljon puhuttiin, että ei legginssejä voi käyttää kuten perus housuja, koska niistä näkyy kriittiset alueet läpi. Silloinhan oli myös muodissa käyttää legginssien päällä esim. shortseja. MUTTA. Ajan kuluessa ja legginssien suosion kasvaessa niiden valikoima on kasvanut ja käyttötapa muuttunut. Kun shortsi-legginssi-yhdistelmä ei enää ole in, niin täytyihän vaateliikkeiden alkaa panostaa materiaaliin niin, että legginssejä voisi käyttää myös sellaisenaan. Eli asiat muuttuu. Nykyään legginssejä on olemassa tosi erilaisia, ja ne kaikista paksuimmat on tosiaan ihan sellaisenaan tarkoitettu käytettäväksi. Juuri tilasin EMP:ltä kasan erilaisia paksuja, kuviollisia legginssejä. En todellakaan mun hienoja AC/DC-legginssejä alkais minään pitkinä kalsareina käyttämään. Ne on tosi laadukasta materiaalia ja liian hienot - ja kalliit - kalsareiksi. 😂

   Lainaa

  34. Kummikäki 26.2.2021 9:13
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   Mielestäni Ace on oikeassa. Minun nuoruudessani 80- ja 90-luvuilla puhuttiin trikoista, termi ”legginssit” taisi tulla käyttöön joskus vuosituhannen vaihteessa. Se, mikä on julkiseen käyttöön sopivaa, saati tyylikästä, on vaihdellut kautta historian ja tulee jatkossakin todennäköisesti vaihtelemaan. Ihmisten, erityisesti naisten ja tyttöjen pukeutumisen arvostelu kertoo mielestäni enemmän arvostelijan mielenlaadusta kuin kohteiden moraalista. Mitä hyvänsä päälleen laittaa, aina löytyy joku, jolla on jotain valittamista.

   Lainaa

  35. Tilattava tuhatjalkainen 27.2.2021 19:08
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Ace: Pakko työntää lusikkansa tähän leggins-keskusteluun. Muistan, että silloin kun legginssit tuli n. 10 vuotta sitten suosioon, niin aluksi niitä oli valikoimassa aika rajallisesti ja ne oli melko ohuita. Jopa ne paksuimmat oli sellaisia, että niistä paistoi alushousut läpi. Silloin tosiaan paljon [...]
   Lisään vielä, että ennen legginsejä käytettiin myös tunikojen, mekkojen ja pitkien paitojen kanssa, joten ei niin haitannut, vaikka olisikin näkynyt housuista läpi :)

   Lainaa

  36. Mielipuoli piikkisika 28.2.2021 4:16
   Tulos: +2 (20 ääntä)
   "Varmasti onkin tarkoitus tuollasten korostaa takamusta, mutta ei silti tarvitse toljottaa pitkään". Mikä muu pointti takamuksen korostamisella on, kun tuijotusten kerääminen? Korostamisella halutaan sananmukaisesti nostaa joku kohta huomion kohteeksi. Sama, jos pitäisi paitaa, jossa on keskellä mahaa bullseye, ja sitten moittisi ihmisiä siitä, että tuijottaa navan kohtaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +6 (14 ääntä)
   No on kyllä hirveän näköset ”housut”

   Lainaa

  38. Valittava katkarapu 28.2.2021 14:31
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Leggingsit ovat urheiluvaate, niitä pidetään salilla, joogatunneilla, tanssitunneilla tms. Tai jos haluaa olla "urheilullisen" näköinen ja vaikuttaa siltä että saattaisi olla menossa sellaiselle, vaikkei olekaan (jälkimmäinen on omasta mielestäni ärsyttävää, mutta eipä se minun takapuoltani kutita [...]
   Ei, ne on urheilutrikoot. Vaikka melko samalta näyttäisivätkin ja urheilutrikoita käytetään monesti leggingseinä, ja jotkut leggingsejä urheilussa.

   Lainaa

  39. Tulos: -18 (18 ääntä)
   kyl mulle kelpais katella muijii tuol ulkosalla vaik kesällä tollaset pääl, turha lässyttää muuta ellet ny homo oo 😂

   Lainaa

  40. Ryönäpetteri 28.2.2021 18:41
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Rainella ois kiva nähä noi

   Lainaa

  41. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Tilattava tuhatjalkainen: Lisään vielä, että ennen legginsejä käytettiin myös tunikojen, mekkojen ja pitkien paitojen kanssa, joten ei niin haitannut, vaikka olisikin näkynyt housuista läpi :)
   Joo, juuri näin! :)

   Lainaa

  42. Odottamaton karjalanpiirakka 1.3.2021 14:39
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Hieno konna: Legginssit= alushousut, ajaa saman asian kuin paksut sukkahousut. Jegginssit(farkkulegginssit)= farkut. Tämän kun nuo huomio h*orat erottaisi toisistaan
   Mitä järkeä sensuroida mitään huorasanaa kun kaikki kuitenkin tietää että huorittelet. PS. olet myös väärässä.

   Lainaa

  43. Ujosteleva metsämarja 1.3.2021 22:25
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   jormakainen: Alunperinhän legginssit on ollut pitkät kalsarit, mutta jostain kumman syystä porukka haluaa nykyää kävellä kalsarit jalassa kylillä ja esim salilla 😁 Sitten loukkaannutaan kun joku vanha patu kysyy, että unohtuko laittaa housut jalkaa ja lopuksi toteaa, että hywät witut...
   No onhan tuo "vanhalta patulta" oksettavaa käytöstä. Onko se muka leggingsejä käyttävän naisen vika, jos joku irstas vanha äijä puhuu tuolla tavalla? Ainahan miehet on keksineet vaikka mitä kommentteja. Siitäkään ei ole kovin pitkä aika kun naisilla oli aina oltava hame tai mekko, ja housut naisen päällä oli säädyttömät. Oma mummoni ei pitänyt koskaan housuja, eikä tykännyt kun äitini osti farkut. (Äiti oli jo yli 30-vuotias.) Tämä leggingsikeskustelu tuntuu varmasti hölmöltä nuorten mielestä ja jossain vaiheessa ihmiset alkavat vaan tottua asiaan.

   Lainaa

  44. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Korona on perseestä, mutta Rainen mielestä se myös tulee sieltä 🤔 Oikeasti kai sitä samalla logiikalla pitäisi keittää kaikki kirppikseltä ostetut vaatteet, ihan yhtä hyvin se korona kulkeutuu ihan käsistäkin, jaloista tai mistä vaan siihen vaatteeseen. Mutta Raine näki ongelmaksi vain sen, että housu "menee aika syvälle", ei sen, että se ylipäätään on jonkun päällä

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (1 ääni)
   Hieno konna: Legginssit= alushousut, ajaa saman asian kuin paksut sukkahousut. Jegginssit(farkkulegginssit)= farkut. Tämän kun nuo huomio h*orat erottaisi toisistaan
   Ja vielä kun se osattais kirjottaa oikein.
   Se on leggingsit, ei legginssit.

   Lainaa

  46. Tottahantoki 13.3.2021 10:05
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Haluan nähdä kuva, jossa Raine pukee nuo housut päällensä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: housut, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, leggingsit, rusetti, shampoo, teippi, teline