Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kasvot puhelimessa

Yksi kaikkien aikojen järjettömimmistä keskusteluista.
Puhelimen kasvot

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 72 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +507 (517 ääntä)
   Huhheijaa. Tähän ei voi paljon enempää sanoa.

   Lainaa

  2. Kuivakas vihannes 31.12.2020 0:31
   Tulos: -671 (801 ääntä)
   Aila halpamaista Timolta yrittää saada puhelimen omistaja luovuttamaan PIN-koodinsa. Olisi sen puhelimen perään varmasti muutenkin ennen pitkää kyselty, ja jos ei omistajaa ala kuulua, ravintolan kuuluu toimittaa löytötavara poliisille. Surullinen muoti tämä FB-löytötavaratoimistoleikki. Ainakaan minun puhelimeni sisältö ei Timoille kuulu!

   Lainaa

  3. Maukas koira 31.12.2020 0:39
   Tulos: +275 (295 ääntä)
   Odotin että draama syntyy tuosta PIN-koodin pyytämisestä. Väärässä olin.

   Lainaa

  4. Käteisvapaa papukaija 31.12.2020 0:41
   Tulos: +138 (230 ääntä)
   Hätäpuhelu-napin kautta saaattaisi löytyä puhelimen omistajan nimi ja hänen läheisensä puhelinnumero. Ainakin syytä olisi kaikkien päivittää omaan puhelimeensa tarvittavat hätätilannetiedot... Todennäköisesti tuokin puhelin on kuvassa olevan lapsen vanhemman puhelin.

   Lainaa

  5. Sietämätön maito 31.12.2020 0:43
   Tulos: +723 (733 ääntä)
   Kuivakas vihannes: Aila halpamaista Timolta yrittää saada puhelimen omistaja luovuttamaan PIN-koodinsa. Olisi sen puhelimen perään varmasti muutenkin ennen pitkää kyselty, ja jos ei omistajaa ala kuulua, ravintolan kuuluu toimittaa löytötavara poliisille. Surullinen muoti tämä FB-löytötavaratoimistoleikki. Ainakaan minun puhelimeni sisältö ei Timoille kuulu!
   Kun mainitaan, että puhelin on noudettavissa ravintolasta, eiköhän se meinaa, että omistaja voi kävellä paikalle ja näpytellä koodin itse puhelimeen. Eikä luovuttaa sitä Timolle.

   Lainaa

  6. Tulos: +541 (551 ääntä)
   Seuraavalla viikolla koulussa: ”Hei Allu, vieläks sun mutsis ragee?”

   Lainaa

  7. Puolikiero_savolainen 31.12.2020 1:14
   Tulos: +294 (310 ääntä)
   ”Törkeää sinulta julkaista tästä pojasta todella sumuinen kuva, josta häntä ei edes tunnista! Ei ole aikuismaista.” Ninan sisäinen ääni: sano se! ”Hähähä, mun poika joka on 13 vee ja sen kuvat varmaan näkyy myös julkisesti, niin on tuleva miljönääri!” Voi veljet ja siskot, on meitä moneen junaan. Ja kyllä, osa jää asemalle.

   Lainaa

  8. Tulos: +423 (439 ääntä)
   Kuivakas vihannes: Aila halpamaista Timolta yrittää saada puhelimen omistaja luovuttamaan PIN-koodinsa. Olisi sen puhelimen perään varmasti muutenkin ennen pitkää kyselty, ja jos ei omistajaa ala kuulua, ravintolan kuuluu toimittaa löytötavara poliisille. Surullinen muoti tämä FB-löytötavaratoimistoleikki. Ainakaan minun puhelimeni sisältö ei Timoille kuulu!
   Niin siis se omistaja tulee ja näpyttelee sen pin-koodin suoraan siihen puhelimeen.
   Miten tätä edes voi ymmärtää millään muulla tavalla?

   Lainaa

  9. Valmistettu peruna 31.12.2020 2:00
   Tulos: +28 (98 ääntä)
   Irvikisu: Niin siis se omistaja tulee ja näpyttelee sen pin-koodin suoraan siihen puhelimeen.Miten tätä edes voi ymmärtää millään muulla tavalla?
   Esimerkiksi niin, että lapsen oikeuksia on rikottu. 
   Liekö edes miljonääri...

   Lainaa

  10. Limetinvihreä rotta 31.12.2020 2:13
   Tulos: +158 (196 ääntä)
   Käteisvapaa papukaija: Hätäpuhelu-napin kautta saaattaisi löytyä puhelimen omistajan nimi ja hänen läheisensä puhelinnumero. Ainakin syytä olisi kaikkien päivittää omaan puhelimeensa tarvittavat hätätilannetiedot... Todennäköisesti tuokin puhelin on kuvassa olevan lapsen vanhemman puhelin.
   Miten ihmeessä tämä on saanut miinusta? Ihmiset luulee, että tuo tarkoittaa hätänumeroon soittoa? 🤦🏻‍♀️

   Lainaa

  11. Soinniton ananas 31.12.2020 2:28
   Tulos: +267 (273 ääntä)
   Kyllä ALLU tietää mikä on oikein, keskustelin hänen kanssaan! Hän on sentään miljonääri! 13 v_nä!!

   Lainaa

  12. Tulos: +78 (104 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: ”Törkeää sinulta julkaista tästä pojasta todella sumuinen kuva, josta häntä ei edes tunnista! Ei ole aikuismaista.” Ninan sisäinen ääni: sano se! ”Hähähä, mun poika joka on 13 vee ja sen kuvat varmaan näkyy myös julkisesti, niin on tuleva miljönääri!” Voi veljet ja siskot, on meitä moneen junaan. Ja kyllä, osa jää asemalle.
   Paitsi että luultavasti kuvan on plurranut FM-tiimi ja päivityksessä ollut iha sensuroimaton versio. Muuten komppaan kommenttiasi. 😊

   Lainaa

  13. Tulos: +124 (138 ääntä)
   Paitsi nyt kun luin tarkemmin niin ehkä tuo "aika harmaa kuva", viittaa siihen, että kuva sensuroitu jo valmiiksi, mikä tekee Ninan sekoilusta vielä omituisempaa. 🤔

   Lainaa

  14. Tukintolvana 31.12.2020 3:51
   Tulos: +111 (119 ääntä)
   Käteisvapaa papukaija: Hätäpuhelu-napin kautta saaattaisi löytyä puhelimen omistajan nimi ja hänen läheisensä puhelinnumero. Ainakin syytä olisi kaikkien päivittää omaan puhelimeensa tarvittavat hätätilannetiedot... Todennäköisesti tuokin puhelin on kuvassa olevan lapsen vanhemman puhelin.
   Ajattelin samaa että se on varmaan vanhemman puhelin joka olisi laittanut lapsestaan kuvan taustaksi. Tuon kuvan julkaisu voi auttaa myös lapsen/perheen tuntevaa hyvällä lykyllä vinkkaamaan, mistä kadonnut puhelin löytyy, jos ei satu puhelimen omistajan silmään. Toivottavasti puhelin löysi omistajansa!

   Lainaa

  15. Tulos: +158 (172 ääntä)
   Nina taisi alkaa avautuun "lastenoikeiksista" vai ja ainostaan, että pääsi sen varjolla kehuskelemaan omalla miljönääri lapsellaan.

   Lainaa

  16. Tulos: +44 (62 ääntä)
   Limetinvihreä rotta: Miten ihmeessä tämä on saanut miinusta? Ihmiset luulee, että tuo tarkoittaa hätänumeroon soittoa? 🤦🏻‍♀️
   Sinäpä sen sanoit! Meinasin tuota itsekin tulla ihmettelemään.

   Lainaa

  17. Tulos: +73 (79 ääntä)
   Käteisvapaa papukaija: Hätäpuhelu-napin kautta saaattaisi löytyä puhelimen omistajan nimi ja hänen läheisensä puhelinnumero. Ainakin syytä olisi kaikkien päivittää omaan puhelimeensa tarvittavat hätätilannetiedot... Todennäköisesti tuokin puhelin on kuvassa olevan lapsen vanhemman puhelin.
   Kiitos tiedosta! En tiedä miksi en aikaisemmin ole kiinnittänyt asiaan huomiota :)

   Lainaa

  18. Tulos: +39 (67 ääntä)
   Voi kun näkisi Ninan kuvan, niin tietäisi, miltä tosi idiootti näyttää.

   Lainaa

  19. Tulos: +251 (255 ääntä)
   Kummikäki: Seuraavalla viikolla koulussa: ”Hei Allu, vieläks sun mutsis ragee?”
   "Hei Allu, oisko sulla heittää vitonen Pokemon-kortteihin kun oot mutsis mukaan miljonääri. Ca'moon, auta kavereitas tai sulla ei oo kohta kavereita". Jos tarina on tosi ja poika perii miljoonan joskus, niin kiittää varmaan äitiään ihan tosi paljon huomiosta jota tommonen huutelu ja käytös netissä aiheuttaa...

   Lainaa

  20. Oireeton hamsteri 31.12.2020 7:24
   Tulos: +109 (151 ääntä)
   Mun käy kyllä Allua tässä hommassa vähä sääliksi.. tai oikeastaan aika paljonkin. Minkälainen ihminen ja äiti tollanen on kotona? Voiko tolla olla kavereita? Kuka tuota on käyny jyystää että on ylipäätään lapsen saanut?

   Lainaa

  21. Hiilineutraali peura 31.12.2020 7:51
   Tulos: +215 (223 ääntä)
   Joo ei ollut jutun pointti, mutta miksi kaikki tuossa mokassa olettaa, että kyseessä on tuon kuvan pojan puhelin? Eiköhä todennäköisemmin esimerkiksi pojan vanhemman luuri... Vai kuinka moni pitää omaa naamaansa puhelimen taustakuvana?

   Lainaa

  22. Lempääläläinen 31.12.2020 8:21
   Tulos: +232 (238 ääntä)
   Surullisinta tässä jutussa oli se, että Nina itse kommentoi monta monta kertaa, että poika pyytää lopettamaan ja pojan isä myös. Silti Nina jatkoi todella pitkään tätä leuhkimista, tämä feissarimokien versio on vain murto-osa keskustelusta.

   Lainaa

  23. Susiruma riesa 31.12.2020 9:09
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Tuolla älyn määrällä ei taida jäädä allulle mitään perittävää...

   Lainaa

  24. Tulos: -156 (214 ääntä)
   Ymmärrän kyllä Ninan tuohtumuksen. Itse en ole lapsestani ainuttakaan kuvaa mihinkään someen laittanut (ja olen kieltänyt kaikkia sukulaisia ja kavereitakin laittamasta), mutta puhelimen taustakuvana lapsi on (ei lukitusnäyttö, mutta kuitenkin) ja pahastuisin, jos kadottaisin puhelimeni ja joku tuntematon laittaisi siitä kuvan, jossa taustakuvani eli lapseni näkyisi, faceen. Ninalla on ihan oikea huoli, mutta argumentti oli huono ja meni väärään suuntaan.

   Lainaa

  25. Teräksetön metso 31.12.2020 9:41
   Tulos: +186 (194 ääntä)
   Tiivistettynä: Timo on väärässä, koska Niinan lapsi on miljonääri.

   Lainaa

  26. Hämärä sirkka 31.12.2020 9:53
   Tulos: +139 (161 ääntä)
   Ja nyt kaikki tietää minkä näköinen Allu on ja että sillä on miljoonia rahaa. Hyvin toimittu Nina.

   Lainaa

  27. Tornipöllö 31.12.2020 10:06
   Tulos: +193 (201 ääntä)
   Nina oikein mainostaa sitä että hänen lapsensa on/tulee olemaan miljonääri ja hänen julkisessa profiilissaan on kuvia hänen perheestään, oletettavasti myös tästä miljoonaperijästä. Hyvässä lykyssä myös asuinpaikka on ilmoitettu. Toivottavasti kukaan rikollisuuteen taipuvainen ei nähnyt tätä kommenttiketjua, tuossa on meinaan kidnappauksen tai jonkun muun laittomuuden ainekset aika kivasti valmiina.

   Lainaa

  28. Tulos: +92 (96 ääntä)
   Lempääläläinen: Surullisinta tässä jutussa oli se, että Nina itse kommentoi monta monta kertaa, että poika pyytää lopettamaan ja pojan isä myös. Silti Nina jatkoi todella pitkään tätä leuhkimista, tämä feissarimokien versio on vain murto-osa keskustelusta.
   Tän kun pääsis lukemaan kokonaan.

   Lainaa

  29. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Nina on vuoden voittaja. Palkkioksi hän saa elää tän vuoden uudelleen.

   Lainaa

  30. Kirpeä ampiainen 31.12.2020 12:33
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Hei mikä tää hätäpuhelunappi on? Mulla on vanha IPhone ja siinä ei pääse ilman sormenjälkeä tai numerokoodia mihinkään. Onko siis uusissa luureissa joku hieno hätäpuheluominaisuus josta löytyy omaisten tiedot? Sehän kuulostaa mahtavalta keksinnöltä esim. onnettomuustilanteissa. Miten se toimii? Valaiskaa wanhalla soittelijaa!

   Lainaa

  31. Tulos: +40 (48 ääntä)
   Kirpeä ampiainen: Hei mikä tää hätäpuhelunappi on? Mulla on vanha IPhone ja siinä ei pääse ilman sormenjälkeä tai numerokoodia mihinkään. Onko siis uusissa luureissa joku hieno hätäpuheluominaisuus josta löytyy omaisten tiedot? Sehän kuulostaa mahtavalta keksinnöltä esim. onnettomuustilanteissa. Miten se toimii? Valaiskaa wanhalla soittelijaa!
   Myös vanhoissa iPhoneissa on tuo toiminto. iPhoneissa se ei ole nätisti esillä, vaan jonkun näppäinyhdistelmän tms. takana, jota kukaan ei hätätilanteen tullen muista.

   Lainaa

  32. Tulos: +63 (71 ääntä)
   Kuivakas vihannes: Aila halpamaista Timolta yrittää saada puhelimen omistaja luovuttamaan PIN-koodinsa. Olisi sen puhelimen perään varmasti muutenkin ennen pitkää kyselty, ja jos ei omistajaa ala kuulua, ravintolan kuuluu toimittaa löytötavara poliisille. Surullinen muoti tämä FB-löytötavaratoimistoleikki. Ainakaan minun puhelimeni sisältö ei Timoille kuulu!
   Ei tässä kukaan mitään tietoja luovuta. Noutajan vaan pitää todistaa olevansa puhelimen omistaja avaamalla se. Ja sen voi aina jälkikäteen vaihtaa. Parempi näin kuin antaa puhelin ensimmäiselle huijarille joka sitä keksii somepostauksen huomattuaan kysellä.

   Lainaa

  33. Kurvikas susi 31.12.2020 12:56
   Tulos: +128 (132 ääntä)
   "ALLU on tosiaan miljoonaperijä" eli kyseinen poika ei luultavasti ole itse tehnyt mitään rahojensa eteen, miksi Nina siis antaa ymmärtää, että kyseinen poika tietäisi erityisen hyvin oikeuksista, jotka liittyy lasten kuvien julkaisemiseen netissä? Tekeekö pelkkä rahan omistaminen viisaaksi?

   Lainaa

  34. Hyödytön papukaija 31.12.2020 12:57
   Tulos: +141 (143 ääntä)
   Öhö: Ymmärrän kyllä Ninan tuohtumuksen. Itse en ole lapsestani ainuttakaan kuvaa mihinkään someen laittanut (ja olen kieltänyt kaikkia sukulaisia ja kavereitakin laittamasta), mutta puhelimen taustakuvana lapsi on (ei lukitusnäyttö, mutta kuitenkin) ja pahastuisin, jos kadottaisin puhelimeni ja joku [...]
   Mutta Ninahan nimenomaan ON laittanut omista lapsistaan kuvia Facebookkiinsa?

   Lainaa

  35. Pilvetön hirvi 31.12.2020 13:00
   Tulos: +49 (53 ääntä)
   Kirpeä ampiainen: Hei mikä tää hätäpuhelunappi on? Mulla on vanha IPhone ja siinä ei pääse ilman sormenjälkeä tai numerokoodia mihinkään. Onko siis uusissa luureissa joku hieno hätäpuheluominaisuus josta löytyy omaisten tiedot? Sehän kuulostaa mahtavalta keksinnöltä esim. onnettomuustilanteissa. Miten se toimii? Valaiskaa wanhalla soittelijaa!
   Androidissa löytyy hätäpuhelu-nappia painamalla numeronäppäimistö, jotta voi soittaa häkeen sekä Hätätilannetiedot-nappi, jonka takaa löytyy puhelimen omistajan nimi, veriryhmä, sairaudet, lääkitykset, elinluovutustahto ja yhteystiedot halutuille henkilöille. Edellyttäen siis, että puhelimen omistaja on ne sinne täyttänyt. Jokaisen ne kannattaa täyttää, sillä onnettomuustilanteessa tiedot voi jopa pelastaa sun hengen.

   Lainaa

  36. Pilvetön hirvi 31.12.2020 13:03
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Unohtui sanoa, että kuten julkaisun kuvasta näkyykin, on hätäpuhelunappi näkyvissä Androidin lukitusnäytöllä, ja sitä painamalla löytyy nuo edellisessä kommentissani kertomani jutut.

   Lainaa

  37. Tulos: -31 (63 ääntä)
   Hyödytön papukaija: Mutta Ninahan nimenomaan ON laittanut omista lapsistaan kuvia Facebookkiinsa?
   Niin on, mutta puhelimen omistaja ei ehkä ole. Ja sitä Nina yritti mielestäni sanoakin, ettei ole ookoo laittaa toisen lapsesta (tai itseasiassa kenestäkään) kuvaa nettiin ilman lupaa.

   Lainaa

  38. Tulos: -51 (75 ääntä)
   Siihen on syynsä miksi Nina on vain siivooja. Repiköön siitä.

   Lainaa

  39. Pelkäämätön soturi 31.12.2020 14:08
   Tulos: +105 (107 ääntä)
   Öhö: Niin on, mutta puhelimen omistaja ei ehkä ole. Ja sitä Nina yritti mielestäni sanoakin, ettei ole ookoo laittaa toisen lapsesta (tai itseasiassa kenestäkään) kuvaa nettiin ilman lupaa.
     Mutta ylläolevan postittajan mukaan Ninan lapsi ja lapsen isä ovat pyytäneet että Nina olisi hiljaa ja lopettaisi leveilyn, eli lupaa ei ole. Pata kattilaa soimaa, tai itseasiassa koko hiilikaivos kattilaa soimaa, ottaen huomioon että "tältä poikani näyttää joka kulmasta, ja hän on sitten muuten miljoonaperijä" on aika paljon haitallisempaa tietoa julkisena kuin "jonkun tämännäköisen vanhempi on huolimaton puhelimensa kanssa".
     (-> tutkimaan puhelimen hätäpuheluasetuksia, en ollut sellaisista kuullutkaan). 

   Lainaa

  40. Kirjautuminen epäonnistui 31.12.2020 14:23
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Tämä kyllä kuuluu yhdeksi Feissarimokien kaikkien aikojen parhaista! Tuli jotenkin mieleen ”Tiedätkö kuinka kalliissa hotellissa olen yöpynyt?” https://www.feissarimokat.com/2018/11/kesa-vai-talviaika/

   Lainaa

  41. Kirpeä ampiainen 31.12.2020 15:57
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Pilvetön hirvi: Androidissa löytyy hätäpuhelu-nappia painamalla numeronäppäimistö, jotta voi soittaa häkeen sekä Hätätilannetiedot-nappi, jonka takaa löytyy puhelimen omistajan nimi, veriryhmä, sairaudet, lääkitykset, elinluovutustahto ja yhteystiedot halutuille henkilöille. Edellyttäen siis, että puhelimen [...]
   Tosi mielenkiintoista! Tietäiskö joku miten iPhonesta saisi löytymään vastaavan ominaisuuden? Kaivelin asetuksista mutta en löytänyt mitään tällaista 😞

   Lainaa

  42. Tulos: -41 (51 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Mutta ylläolevan postittajan mukaan Ninan lapsi ja lapsen isä ovat pyytäneet että Nina olisi hiljaa ja lopettaisi leveilyn, eli lupaa ei ole. Pata kattilaa soimaa, tai itseasiassa koko hiilikaivos kattilaa soimaa, ottaen huomioon että "tältä poikani näyttää joka kulmasta, ja hän on sitten muuten [...]
   En missään vaiheessa ottanut kantaa Ninan itsensä toimiin, vaan yritin vain selventää, ettei ihmiset saisi laittaa toisista kuvaa nettiin ilman lupaa (jota Ninakin yritti aluksi sanoa). Nina on miljonääripoikansa äiti (eli ei tuntematon ihminen ja saa (mielestään) päättää poikansa asioista) ja on joskus laittanut kuvia luvan kanssa (tai ilman, ihan sama, hän on poikansa äiti) nettiin ja tällä kertaa juttu lähti niin komeasti lapasesta, että nyt se kielto varmasti tuli, ettei saa enää levittellä tietoja perheestään. Ja ymmärtääkseni puhelimen hukkaaminen voi olla aika pahakin juttu, jos siellä on jotain arkaluontoista/henkilökohtaista materiaalia.

   Lainaa

  43. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Laittakaa ihmiset se ice puhelinnumero etunäytölle, jos vain puhelimen mallissa on mahdollisuus. Näin voi pitää puhelimen lukittuna, mutta sen kadotessa tai onnettomuuten joutuessa muut näkevät, kenelle voi soittaa.

   Lainaa

  44. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Kirpeä ampiainen: Tosi mielenkiintoista! Tietäiskö joku miten iPhonesta saisi löytymään vastaavan ominaisuuden? Kaivelin asetuksista mutta en löytänyt mitään tällaista 😞
   Voit lisätä hätäyhteyshenkilöt yhteystiedoista. Valitse henkilö, muokkaa tietoja ja sieltä. Lukitun puhelimen tiedot näkee, kun painaa virtanäppäintä ja volumea pohjassa samaan aikaan. Omia tietoja muokkaamalla sinne saa myös veriryhmän yms.  

   Lainaa

  45. Masentunut kukka (Pluri) 31.12.2020 21:40
   Tulos: +2 (34 ääntä)
   Öhö: Ymmärrän kyllä Ninan tuohtumuksen. Itse en ole lapsestani ainuttakaan kuvaa mihinkään someen laittanut (ja olen kieltänyt kaikkia sukulaisia ja kavereitakin laittamasta), mutta puhelimen taustakuvana lapsi on (ei lukitusnäyttö, mutta kuitenkin) ja pahastuisin, jos kadottaisin puhelimeni ja joku [...]
   Ymmärrät Ninan tuohtumuksen siitä että joku muu kuin hän jakaa kuvia lapsesta netissä vaikka hän itse jakaa lapsestaan netissä kuvia ja mainostaa tämän olevan miljonääri. On meitä jumankauta moneen junaan. Sun ja Ninan kaltaiset ihmiset ovat oksettavia mielestäni.

   Lainaa

  46. Tulos: -40 (78 ääntä)
   Masentunut kukka (Pluri): Ymmärrät Ninan tuohtumuksen siitä että joku muu kuin hän jakaa kuvia lapsesta netissä vaikka hän itse jakaa lapsestaan netissä kuvia ja mainostaa tämän olevan miljonääri. On meitä jumankauta moneen junaan. Sun ja Ninan kaltaiset ihmiset ovat oksettavia mielestäni.
   Yritänpä vääntää rautalangasta. Minua ei haittaa se, että Nina jakaa kuvia OMASTA lapsestaan. Minua haittaa se, että joku tuntematon tyyppi (tässä tapauksessa Timo) jakaa kuvan JONKUN TOISEN lapsesta, jota ei tunne. Vaikka Timon tarkoitus olikin hyvä (löytää puhelimen omistaja), niin ei se silti ole oikein, että hän jakaa TOISTEN kuvia ilman lupaa. Ehkä pojan vanhemmat ei edes ole facessa eikä näin ollen jaa kuviaan kaikille. Ja kyllä, mielestäni Nina on hullu akka, mutta silti oikeassa siinä, ettei Timolla ollut oikeutta jakaa jonkun lapsen kuvaa netissä.

   Lainaa

  47. Kolea puhveli 1.1.2021 0:39
   Tulos: +59 (61 ääntä)
   Mä veikkaan että Allu niin häpeää äitinsä puolesta silmät päästään jossain

   Lainaa

  48. Apea mandariini 1.1.2021 3:33
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   Niin, miljonäärit ovatkin aina maailman älykkäintä kärkeä ja ehdottomasti aina oikeassa vaikka olisivat vasta esiteinejä. Ninan mielestä Donald Trump on sitten varmasti oikea yli-ihminen, käytöskin mätsää Trumpin äänekkäimmän kannattajajoukon tyyliin. Poikaparka, enkä suinkaan tarkoita tätä puhelimen näytöllä olevaa poikaa.

   Lainaa

  49. Lempääläinen 1.1.2021 3:49
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Lempääläläinen: Surullisinta tässä jutussa oli se, että Nina itse kommentoi monta monta kertaa, että poika pyytää lopettamaan ja pojan isä myös. Silti Nina jatkoi todella pitkään tätä leuhkimista, tämä feissarimokien versio on vain murto-osa keskustelusta.
   Ärsytti kun en ehtiny lukeen koko keskustelua XD

   Lainaa

  50. Syövyttävä lihapulla 1.1.2021 9:14
   Tulos: +8 (20 ääntä)
   Allu, siivoojan poika. Melkein miljonääri. Ehkä joskus tulevaisuudessa, jos äiti saa rahaa kasaan perijälleen. Aluvanteet ei koskaan tästä varmasti koulussa kuule. Tämä perijä kuulee tästä vielä aikuisenakin, kiitos äidin.

   Lainaa

  51. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Käteisvapaa papukaija: Hätäpuhelu-napin kautta saaattaisi löytyä puhelimen omistajan nimi ja hänen läheisensä puhelinnumero. Ainakin syytä olisi kaikkien päivittää omaan puhelimeensa tarvittavat hätätilannetiedot... Todennäköisesti tuokin puhelin on kuvassa olevan lapsen vanhemman puhelin.
   Näppärää! Enpäs itse tiennyt tätä!

   Lainaa

  52. Epäsiisti kärpänen 1.1.2021 19:01
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   "Olen oikeassa koska olen miljonääri" Ihmisten logiikka jaksaa hämmästyttää.

   Lainaa

  53. Epäsiisti kärpänen 1.1.2021 19:06
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Tai itse asiassa: "olen oikeassa, koska lapseni on miljonääri"

   Lainaa

  54. Turvaisa vuohi 1.1.2021 21:23
   Tulos: +29 (45 ääntä)
   Öhö: Yritänpä vääntää rautalangasta. Minua ei haittaa se, että Nina jakaa kuvia OMASTA lapsestaan. Minua haittaa se, että joku tuntematon tyyppi (tässä tapauksessa Timo) jakaa kuvan JONKUN TOISEN lapsesta, jota ei tunne. Vaikka Timon tarkoitus olikin hyvä (löytää puhelimen omistaja), niin ei se silti ole [...]
   Ei se jankuttamalla yhtään sen fiksummalta kuulosta. Todennäköisesti puhelimen omistaja selvisi, eikä mitään oikeaa vahinkoa ole tapahtunut. Tuo julkaisukin on jo poistettu, mutta suurimman vahingon tässä kärsi Nina ja hänen poikansa. Tajuatko että Suomi on täynnä valvontakameroita joiden kuvissa sinä ja lapsesi väkisinkin olette? Fb-kuva puhelimesta ilman nimeä ei kiinnosta ketään, joten lakkaa vinkumasta.

   Lainaa

  55. Tulos: -25 (31 ääntä)
   Turvaisa vuohi: Ei se jankuttamalla yhtään sen fiksummalta kuulosta. Todennäköisesti puhelimen omistaja selvisi, eikä mitään oikeaa vahinkoa ole tapahtunut. Tuo julkaisukin on jo poistettu, mutta suurimman vahingon tässä kärsi Nina ja hänen poikansa. Tajuatko että Suomi on täynnä valvontakameroita joiden kuvissa [...]
   Kun en osaa selvemminkään kirjoittaa, niin mitä muuta voin tehdä. Kun ihmiset ei selvästikään ymmärrä, että kellään muulla ei ole oikeutta jakaa kuvia lapsista kuin lapsella itsellään (jos on tarpeeksi vanha ja ymmärtää) ja lapsen vanhemmilla. Timo olisi voinut vain kirjoittaa, että "puhelin mallia [x] löynyt paikasta [x], toimitin henkilökunnalle" ja jättää kuva ottamatta ja julkaisematta, eikä kenelläkään olisi ollut mitään valittamista. Olisi Nina ja hänen poikansakin jääneet tuntemattomiksi. Mutta onneksi osalle selvisi hätänapin mysteeri, että jotain hyvää tästäkin paskamyrskystä.

   Lainaa

  56. Taittumaton norppa 2.1.2021 7:31
   Tulos: -78 (78 ääntä)
   Käteisvapaa papukaija: Hätäpuhelu-napin kautta saaattaisi löytyä puhelimen omistajan nimi ja hänen läheisensä puhelinnumero. Ainakin syytä olisi kaikkien päivittää omaan puhelimeensa tarvittavat hätätilannetiedot... Todennäköisesti tuokin puhelin on kuvassa olevan lapsen vanhemman puhelin.
   Et oikeasti tajua, että hätäpuhelu menee hätäkeskukseen? 😂

   Lainaa

  57. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Miten kukaan voi olla noin hiton pihalla ja sekaisin (Nina)? Lapsiparat.

   Lainaa

  58. Ohuehko soitin 2.1.2021 15:54
   Tulos: -21 (25 ääntä)
   Öhö: Yritänpä vääntää rautalangasta. Minua ei haittaa se, että Nina jakaa kuvia OMASTA lapsestaan. Minua haittaa se, että joku tuntematon tyyppi (tässä tapauksessa Timo) jakaa kuvan JONKUN TOISEN lapsesta, jota ei tunne. Vaikka Timon tarkoitus olikin hyvä (löytää puhelimen omistaja), niin ei se silti ole [...]
   Ja titte mä heläsin.

   Lainaa

  59. Miehevä keiju 2.1.2021 16:09
   Tulos: +31 (39 ääntä)
   Öhö: Kun en osaa selvemminkään kirjoittaa, niin mitä muuta voin tehdä. Kun ihmiset ei selvästikään ymmärrä, että kellään muulla ei ole oikeutta jakaa kuvia lapsista kuin lapsella itsellään (jos on tarpeeksi vanha ja ymmärtää) ja lapsen vanhemmilla. Timo olisi voinut vain kirjoittaa, että "puhelin mallia [...]
   Itse asiassa ei ole lapsen vanhemmallakaan sitä oikeutta ilman lapsen suostumusta. Jos lapsi ei ole tarpeeksi vanha antamaan suostumustaan, ei hänestä pitäisi laittaa mitään tunnistettavia kuvia nettiin

   Lainaa

  60. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Kirpeä ampiainen: Tosi mielenkiintoista! Tietäiskö joku miten iPhonesta saisi löytymään vastaavan ominaisuuden? Kaivelin asetuksista mutta en löytänyt mitään tällaista 😞
   https://support.apple.com/fi-fi/guide/iphone/iphec639eb15/ios

   Lainaa

  61. Karmia maito 2.1.2021 19:34
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Allu parka. Toivottavasti elämä menee hänellä hyvin. Voi olla haastetta saada tasapainoista elämää näillä lähtökohdilla.

   Lainaa

  62. Tulos: -6 (24 ääntä)
   Miehevä keiju: Itse asiassa ei ole lapsen vanhemmallakaan sitä oikeutta ilman lapsen suostumusta. Jos lapsi ei ole tarpeeksi vanha antamaan suostumustaan, ei hänestä pitäisi laittaa mitään tunnistettavia kuvia nettiin
   Kuvan lapsesta saa ihan vapaasti laittaa nettiin. Kunhan ei loukata, eikä mainosteta kuvalla. Esim voin ottaa kuvan kävelykadulla ja vaikka myydä sen, mutta pärstästä mainoksessa ei oo ok. Kaikki siinä välillä on "harmaata".

   Lainaa

  63. Mahtaileva ihminen 2.1.2021 23:33
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Onko tuo kuvassa oleva poika edes puhelimen omistaja vai liekö omistaja äitinsä tai isänsä?

   Lainaa

  64. Varastoitu kuguaari 3.1.2021 5:34
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Kirpeä ampiainen: Hei mikä tää hätäpuhelunappi on? Mulla on vanha IPhone ja siinä ei pääse ilman sormenjälkeä tai numerokoodia mihinkään. Onko siis uusissa luureissa joku hieno hätäpuheluominaisuus josta löytyy omaisten tiedot? Sehän kuulostaa mahtavalta keksinnöltä esim. onnettomuustilanteissa. Miten se toimii? Valaiskaa wanhalla soittelijaa!
   Mun vanhassa iPhonessa tulee lukitusnäyttöön kotivalikkoa painaessa ”Hätätilanne”, jota painaessa tulee puhelinnäppäimistö, jonka alareunassa näkyy ”sos-tiedot”, jota painaessa näkyy ne tiedot, jotka olen sinne Terveys-appiin ladannut Sos-tietoihin. (Mm veriryhmä, lääkitykset, läheisten numeroita, allergiat mm lääkeaineallergia.)

   Lainaa

  65. Aineeton leopardi 3.1.2021 11:52
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Kirpeä ampiainen: Hei mikä tää hätäpuhelunappi on? Mulla on vanha IPhone ja siinä ei pääse ilman sormenjälkeä tai numerokoodia mihinkään. Onko siis uusissa luureissa joku hieno hätäpuheluominaisuus josta löytyy omaisten tiedot? Sehän kuulostaa mahtavalta keksinnöltä esim. onnettomuustilanteissa. Miten se toimii? Valaiskaa wanhalla soittelijaa!
   Puhelimen ollessa lukittuna paina kotinäppäintä. Näytölle ilmestyy koodinäppäimistö ja sen alla on tekstit Hätätilanne ja Kumoa. Paina Hätätilanne-kohdasta. Tästä pääset (yleensä) valkoiseen näkymään ja vasemmalla alhaalla on punaisella SOS-tiedot. Siellä lukee tai ainakin tulisi olla omia terveystietoja jne ja läheisten yhteystiedot. Itsellä on siellä ylhäällä mm. puolisoni ja vanhempieni numerot.

   Lainaa

  66. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Pilvetön hirvi: Androidissa löytyy hätäpuhelu-nappia painamalla numeronäppäimistö, jotta voi soittaa häkeen sekä Hätätilannetiedot-nappi, jonka takaa löytyy puhelimen omistajan nimi, veriryhmä, sairaudet, lääkitykset, elinluovutustahto ja yhteystiedot halutuille henkilöille. Edellyttäen siis, että puhelimen [...]
   Tämä vaatinee pientä kulttuurinmuutosta pelastustoimessa, sillä me etsitään ensin lompakko ja sieltä KELA-kortti josta kattellaan merkityt sairaudet yms... Ei tosiaan niin kattava kuin puhelimeen luetellut tiedot, mutta tällä hetkellä aika harva tajuaa potilaan puhelinta penkoa.

   Lainaa

  67. Lerppu kookos 4.1.2021 18:33
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Kuivakas vihannes: Aila halpamaista Timolta yrittää saada puhelimen omistaja luovuttamaan PIN-koodinsa. Olisi sen puhelimen perään varmasti muutenkin ennen pitkää kyselty, ja jos ei omistajaa ala kuulua, ravintolan kuuluu toimittaa löytötavara poliisille. Surullinen muoti tämä FB-löytötavaratoimistoleikki. Ainakaan minun puhelimeni sisältö ei Timoille kuulu!
   Ei tuo Timo sitä koodia haluakaan, eihän se luuri edes ole sillä vaan baarissa. Mä olen pari kertaa unohtanut puhelimen baariin ja hakiessa on työntekijä vaan halunnut nähdä että saan sen auki varmistaakseen että palautuu oikealle ihmiselle. Ihan normaali ja fiksu käytäntö. Ja oletettavasti menee löytötavaratoimistoon jos ei muutamaan päivään kukaan tuu kyselemään.

   Lainaa

  68. Liittoutumaton tiikeri 5.1.2021 1:27
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Taittumaton norppa: Et oikeasti tajua, että hätäpuhelu menee hätäkeskukseen? 😂
   Et oikeasti tajua, ettei hätäpuhelunapista lähde hätäpuhelu, vaan aukeaa näppäimistö, josta voi näpyttää 112, ja nappi, josta pääsee katsomaan puhelimen omistajan tiedot, mikäli hän on ne puhelimeensa laittanut? Sä selvästikään et niin ole tehnyt 🤦‍♂️
   Voi häken taskupuheluiden määrää, jos lukitusnäytöltä voisi yhdellä painalluksella soittaa hätäpuhelun... 

   Lainaa

  69. Autoton pomelo 5.1.2021 8:48
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Turvaisa vuohi: Ei se jankuttamalla yhtään sen fiksummalta kuulosta. Todennäköisesti puhelimen omistaja selvisi, eikä mitään oikeaa vahinkoa ole tapahtunut. Tuo julkaisukin on jo poistettu, mutta suurimman vahingon tässä kärsi Nina ja hänen poikansa. Tajuatko että Suomi on täynnä valvontakameroita joiden kuvissa [...]
   Nina se tässä pahin oli. Jos pojan kuva näkyi nyt jonkun aikaa jossain Facebook ryhmässä ja syystä, että hänen tai hänen vanhempansa omistama puhelin on löytynyt niin ei siinä mitään vaaraa ole. Nämä "älä jaa lapsen kuvaa" varoitukset ovat yleensä niille, jotka jakavat lapsistaan jotain kylpykuvia tai uimapukukuvia jotka sitten voivat teoriassa päätyä jonnekin pervojen käsiin. Jonkun random pojan naamakuva ei ketään kiinnosta.

   Lainaa

  70. Rakastettava marja 9.1.2021 12:02
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Taittumaton norppa: Et oikeasti tajua, että hätäpuhelu menee hätäkeskukseen? 😂
   Missään ei väitetty mitään muuta. Kyse oli hätäpuhelu-painikkeesta, joka ei kyllä soita yhtään mihinkään. Nolasit itsesi. Ääliö.

   Lainaa

  71. Tulos: +1 (1 ääni)
   Lempääläläinen: Surullisinta tässä jutussa oli se, että Nina itse kommentoi monta monta kertaa, että poika pyytää lopettamaan ja pojan isä myös. Silti Nina jatkoi todella pitkään tätä leuhkimista, tämä feissarimokien versio on vain murto-osa keskustelusta.
   Voi vitsi. Pääsisipä luķee koko keskustelun

   Lainaa

  72. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tässä tulee mieleen kaverin sisarusten kohtelu. En tiedä oltiinko menty rikkaisiin naimisiin vai mitä mutta ero tuli ja kun lapset perivät isänsä niin äippä veti kaiken omaan hihaan kun lapset oli vielä alaikäisiä ja vanhemmalla oikeus tiliin. Lapsilla kiva herätys todellisuuteen kun prinnönjaossa olleet kymppitonnit olikin vaihtuneet kymppeihin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kasvot, kuva, lapsi, löytötavarat, miljonääri, poika, puhelin, rikas