Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Luontoilta, osa 32

Minkä eläimen hampaat näet kuvassa?
Luontoilta, osa 32

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +239 (263 ääntä)
   Ilmiselvästi Tyrannosaurus Rexin purukalusto Liitukaudelta. Juntit!

   Lainaa

  2. Makaaberi hevonen 31.12.2020 0:44
   Tulos: -54 (128 ääntä)
   Miettikää miten creepyä, jos nuo oikeasti olisivatkin olleet ihmisen.

   Lainaa

  3. Tulos: +196 (202 ääntä)
   Voisiko joku asiasta oikeasti tietävä kertoa, että minkä elikon purukalusto tuo nyt on :D

   Lainaa

  4. Hyvänsuopa lepakko 31.12.2020 2:24
   Tulos: +306 (392 ääntä)
   Nyt en ymmärrä tota porokuvaa. Tsuumailin heijastumat ikkunassa ja tutkin taustan metsikön, ja nyt jos se hauskuus on siinä, että ne seisoo tuolla ”ihanku käsivarrella” ni en kestä

   Lainaa

  5. Soinniton ananas 31.12.2020 2:32
   Tulos: +171 (175 ääntä)
   Alin oli täynnä monenlaista, mutta A:n "väärälle henkilölle nauruhymiöitä" -yv vei ilon ylimmilleen!

   Lainaa

  6. Tulos: +68 (184 ääntä)
   Kyseessä on metsäkauriin ulompi hammaslohko; puolta (vasen CONTRA oikea) en valitettavasti pysty erottamaan. Edelleen, koska kuva on hieman huono, joudun arvioimaan, mutta noin 2-3 vuotias yksilö kyseessä. Omalla työurallani olen keskittynyt hirvi- ja sorkkaeläimien tutkimiseen eli olen flatologi, joskin nyt jo päätoimisesti eläkkeellä muutaman vuoden. Maa- ja metsätalousministeriön erityisasiantuntijana erityisesti riistakantaa koskevissa kysymyksissä ja lausunnoissa meni noin 25 vuotta ja myös Eurooppakomission Suomen puolen väliedustustossa ennen kuin ko. osasto lakkautettiin. Muistakaahan ihmiset, että kauris ei ole mikään lelu ja löytyneisiin hampaisiin ei tulisi koskea, vaikka uteliaisuus heräisi.

   Lainaa

  7. Tukintolvana 31.12.2020 3:55
   Tulos: +92 (98 ääntä)
   Makaaberi hevonen: Miettikää miten creepyä, jos nuo oikeasti olisivatkin olleet ihmisen.
   Creepy leuan muoto tai koko kieltämättä.

   Lainaa

  8. Ruskea gorilla 31.12.2020 4:03
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   Annen postaus on todiste siitä ett osa "feissarimokista" on selkeästi voiton puolella. Eli eiköhän kyse ole ajatusleikistä että kuvan eläimet olisivat ikään kuin kuskin käsivarrella. Vitsin selittäminen tekee siitä aina paremman, toivon...

   Lainaa

  9. Jääkylmä pelikaani 31.12.2020 4:42
   Tulos: +137 (141 ääntä)
   Jaakko N.: Kyseessä on metsäkauriin ulompi hammaslohko; puolta (vasen CONTRA oikea) en valitettavasti pysty erottamaan. Edelleen, koska kuva on hieman huono, joudun arvioimaan, mutta noin 2-3 vuotias yksilö kyseessä. Omalla työurallani olen keskittynyt hirvi- ja sorkkaeläimien tutkimiseen eli olen flatologi, [...]
   Flatologi tutkii  nisäkkäiden ruoansulatuselimistössä elävien symbioottisten bakteerien ja hiivojen tuottamaa suolikaasua

   Lainaa

  10. Tulos: +107 (125 ääntä)
   Jaakko N.: Kyseessä on metsäkauriin ulompi hammaslohko; puolta (vasen CONTRA oikea) en valitettavasti pysty erottamaan. Edelleen, koska kuva on hieman huono, joudun arvioimaan, mutta noin 2-3 vuotias yksilö kyseessä. Omalla työurallani olen keskittynyt hirvi- ja sorkkaeläimien tutkimiseen eli olen flatologi, [...]
   Miksi löytyneisiin eläinten luihin ei saisi koskea? Miksi niitä ei voisi käyttää leluina tai tehdä niistä leluja tai vaikka koriste-esineitä? Miten elävä(?) kauris vaikuttaa siihen ettei kuolleen kauriin jäänteisiin saisi koskea?

   Lainaa

  11. Tulos: +134 (152 ääntä)
   Toj Karin: Miksi löytyneisiin eläinten luihin ei saisi koskea? Miksi niitä ei voisi käyttää leluina tai tehdä niistä leluja tai vaikka koriste-esineitä? Miten elävä(?) kauris vaikuttaa siihen ettei kuolleen kauriin jäänteisiin saisi koskea?
   Siksi koska flatologi kieltää. Ja kauriit voivat tehdä asiasta valituksen EU:n sorkkaeläinten oikeuksien virastolle.

   Lainaa

  12. Oireeton hamsteri 31.12.2020 7:29
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Olisin veikannut jonku vuohen tms alaleuan niitä etummaisia hampaita mutta liekkö niitä metsästä löytyy? T. Elementtityöntekijä

   Lainaa

  13. Oireeton hamsteri 31.12.2020 7:30
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Nyt en muuten tiedä mistä ton metsän tohon vetäisin mut kuitenki 😂

   Lainaa

  14. Myötätunnoton hilleri 31.12.2020 7:52
   Tulos: +51 (69 ääntä)
   Toj Karin: Miksi löytyneisiin eläinten luihin ei saisi koskea? Miksi niitä ei voisi käyttää leluina tai tehdä niistä leluja tai vaikka koriste-esineitä? Miten elävä(?) kauris vaikuttaa siihen ettei kuolleen kauriin jäänteisiin saisi koskea?
   Koska ne ovat sen alueen metsästysoikeuden haltijan omaisuutta. Jos sellaista ei ole, raato kuuluu valtiolle. Kyllä, tämä on lailla.säädetty. Eli ei, jos ajat jäniksen päälle ja se kuolee, et saisi ottaa sitä mukaan ja tehdä ruokaa.
   Toinen lienee tautiriski, et tiedä mihin se on kuollut.

   Lainaa

  15. Eriskummallinen lihapiirakka 31.12.2020 9:49
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Asiakkaalta lentäneet tekarit! T. laitekuski

   Lainaa

  16. Tulos: -22 (40 ääntä)
   Toj Karin: Miksi löytyneisiin eläinten luihin ei saisi koskea? Miksi niitä ei voisi käyttää leluina tai tehdä niistä leluja tai vaikka koriste-esineitä? Miten elävä(?) kauris vaikuttaa siihen ettei kuolleen kauriin jäänteisiin saisi koskea?
   Covid-19 on tämänhetkisen arvauksen mukaan levinnyt ihmisiin kuolleesta eläimestä...

   Lainaa

  17. Tulos: +75 (93 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Koska ne ovat sen alueen metsästysoikeuden haltijan omaisuutta. Jos sellaista ei ole, raato kuuluu valtiolle. Kyllä, tämä on lailla.säädetty. Eli ei, jos ajat jäniksen päälle ja se kuolee, et saisi ottaa sitä mukaan ja tehdä ruokaa.Toinen lienee tautiriski, et tiedä mihin se on kuollut.
   Sehän kuoli koska ajoin sen päälle ?

   Lainaa

  18. Pilkkottu herukka 31.12.2020 10:27
   Tulos: +66 (74 ääntä)
   Ruskea gorilla: Annen postaus on todiste siitä ett osa "feissarimokista" on selkeästi voiton puolella. Eli eiköhän kyse ole ajatusleikistä että kuvan eläimet olisivat ikään kuin kuskin käsivarrella. Vitsin selittäminen tekee siitä aina paremman, toivon...
   Joo no kuvaan oli joku hauska kommentti "onko nuo niitä käsivarren poroja?" Kaikki tietävät Käsivarren Lapin.

   Lainaa

  19. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Mäkin veikkasin ekaks jotain peuraeläintä t. kemian opiskelija

   Lainaa

  20. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Onpas isoja hirvikärpäsiä

   Lainaa

  21. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Pheebs: Voisiko joku asiasta oikeasti tietävä kertoa, että minkä elikon purukalusto tuo nyt on :D
   Ryhmään kuuluvana muistelisin nähneeni julkaisussa editin, jossa kerrottiin kyseessä olevan kauriin / peuran alaleuka. Näin muistelisin, mutta en lukenut julkaisua tarkemmin...

   Lainaa

  22. Kirjautuminen epäonnistui 31.12.2020 14:15
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Jozz: Ilmiselvästi Tyrannosaurus Rexin purukalusto Liitukaudelta. Juntit!
   Minusta tässä oli hauskinta nuo titteliallekirjoitukset, ja sama linja näköjään jatkuu kommenteissa😄

   Lainaa

  23. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Hyvänsuopa lepakko: Nyt en ymmärrä tota porokuvaa. Tsuumailin heijastumat ikkunassa ja tutkin taustan metsikön, ja nyt jos se hauskuus on siinä, että ne seisoo tuolla ”ihanku käsivarrella” ni en kestä
   Itse ajattelin, että liittyisi tohon: "Siellä porotkin tulevat iholle". Ja sitten *näyttää* siltä, että porot tosiaan seisoisivat iholla.

   Lainaa

  24. Metsästästäjä 31.12.2020 18:37
   Tulos: -8 (24 ääntä)
   Sarppa: Sehän kuoli koska ajoin sen päälle ?
   Se ei vaikuta asiaan mitenkään, vaan kuten yllä kerrottiin, niin omistajuuteen vaikuttavat metsästysalueen rajat. Metsästysoikeuden haltijalla on myös velvollisuus hoitaa nämä raadot pois ja hävittää asianmukaisin keinon, tai jos eläin ei olekkaan kolarissa kuollut, niin pyrkiä etsimään se ja tarkistaa onko eläin loukkaantunut tai kuollut etäämmälle. Ne on niitä hauskoja herätyksiä yöaikaan, kun poliisi ilmoittaa, että taas olisi samalla tieosuudella yksi puolikuollut elukka etsittävänä, mistä on jo samalla viikolla haettu 7 raatoa. Rahallista korvaustahan siitä ei saa, kuin lähinnä puhelinkuluista.

   Lainaa

  25. Tahraton järvisieni 31.12.2020 21:41
   Tulos: +23 (33 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Koska ne ovat sen alueen metsästysoikeuden haltijan omaisuutta. Jos sellaista ei ole, raato kuuluu valtiolle. Kyllä, tämä on lailla.säädetty. Eli ei, jos ajat jäniksen päälle ja se kuolee, et saisi ottaa sitä mukaan ja tehdä ruokaa.Toinen lienee tautiriski, et tiedä mihin se on kuollut.
   Ajat autolla yli etkä silti tiedä mihin elukka kuoli? Ehkä se pelästyi autoa.

   Lainaa

  26. Särytön luovuttaja 31.12.2020 22:09
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Poron alahampaat mun mielestä T. Työtön alkoholisti.

   Lainaa

  27. Leipäressu 1.1.2021 14:49
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   Kyseessä on selvästi hauen alaleuka. T. Lapsimiljönäärin mutsi

   Lainaa

  28. Lähtemätön pomelo 1.1.2021 18:26
   Tulos: -21 (33 ääntä)
   Jaakko N.: Kyseessä on metsäkauriin ulompi hammaslohko; puolta (vasen CONTRA oikea) en valitettavasti pysty erottamaan.  [...]
   Jössös että ahistaa nää hienoja sivistyssanoja käyttävät "oppineet" henkilöt ja vielä piti isolla kirjottaa, että varmasti kaikki näkee sun olevan erilainen. Miten olis ollut vaan (vasen vai oikea), niin tavallinen tallaaja asian ilmasee?

   Lainaa

  29. Kerperossi 2.1.2021 15:57
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Se joka noita sanoo ihmishampaiksi pitää ihan ensin juosta optikolle ja toiseksi ainakin hoitaja voisi vaihtaa ammattia. Nyt kannattaa viimeistään sivistää itseään ja lukasta sitä biologiankirjaa. Ei voi kuin nauraa näille urpoille. Selkeät kauriin hampaat ovat. T. Ihan tavallinen jantteri, jolla on maalaisjärki tallella

   Lainaa

  30. Karkea albatrossi 2.1.2021 17:15
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   "Poliisille ilmo. Varmuudeksi." Eka aattelin, että ehkä kunnianloukkauksesta, kun kommentit ovat niin kamalan "ilkeitä", mutta tais ollakin syynä " Ihmisen" hampaat. Ja otan osaa sen virkailijan puolesta,joka ko. ilmoituksen joutuu käsittelemään.

   Lainaa

  31. King Arthur 3.1.2021 7:57
   Tulos: 0 (12 ääntä)
   Metsästästäjä: Se ei vaikuta asiaan mitenkään, vaan kuten yllä kerrottiin, niin omistajuuteen vaikuttavat metsästysalueen rajat. Metsästysoikeuden haltijalla on myös velvollisuus hoitaa nämä raadot pois ja hävittää asianmukaisin keinon, tai jos eläin ei olekkaan kolarissa kuollut, niin pyrkiä etsimään se ja [...]
   Miksi tämä saa miinusta? Noin se tosiaan menee. Etkä hyödy edes lihasta jos eläin on maannut kuolleena sopivan aikaa, tai muuten ruhjoutunut törmäyksessä.

   Lainaa

  32. Kähärä henkilö 3.1.2021 18:33
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Hampaista en tiedä muuta kuin että ne ei ole ainakaan minun. T. Kotimutsi

   Lainaa

  33. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Nyt ne on sen koiran. KTM

   Lainaa

  34. Painava minkki 5.1.2021 9:40
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Lähtemätön pomelo: Jössös että ahistaa nää hienoja sivistyssanoja käyttävät "oppineet" henkilöt ja vielä piti isolla kirjottaa, että varmasti kaikki näkee sun olevan erilainen. Miten olis ollut vaan (vasen vai oikea), niin tavallinen tallaaja asian ilmasee?

   Sulla ehkä meni nyt jotain ohi.

   Lainaa

  35. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Myötätunnoton hilleri: Koska ne ovat sen alueen metsästysoikeuden haltijan omaisuutta. Jos sellaista ei ole, raato kuuluu valtiolle. Kyllä, tämä on lailla.säädetty. Eli ei, jos ajat jäniksen päälle ja se kuolee, et saisi ottaa sitä mukaan ja tehdä ruokaa.Toinen lienee tautiriski, et tiedä mihin se on kuollut.
   Sarppa: Sehän kuoli koska ajoin sen päälle ?
   Metsästästäjä: Se ei vaikuta asiaan mitenkään, vaan kuten yllä kerrottiin, niin omistajuuteen vaikuttavat metsästysalueen rajat. Metsästysoikeuden haltijalla on myös velvollisuus hoitaa nämä raadot pois ja hävittää asianmukaisin keinon, tai jos eläin ei olekkaan kolarissa kuollut, niin pyrkiä etsimään se ja [...]
   King Arthur: Miksi tämä saa miinusta? Noin se tosiaan menee. Etkä hyödy edes lihasta jos eläin on maannut kuolleena sopivan aikaa, tai muuten ruhjoutunut törmäyksessä.
   King Arthur, siksi se sai miinusta, kun Metsästästäjä ei tajunnut, että Sarppa erittäin selkeästi viittasi Myötätunnottoman Hillerin viimeiseen lauseeseen, eikä siihen, kelle se raato kuuluu. Sarppaa ei todennäköisesti kiinnostanut kelle raato kuuluu, vaan se, että jos elukan päälle on just ajanut niin aika suurella todennäköisyydellä voi päätellä että se kuoli juurikin siihen, että sen päälle juuri ajettiin autolla.

   Lainaa

  36. Hillitön merihevonen 4.8.2021 11:10
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Särytön luovuttaja: Poron alahampaat mun mielestä T. Työtön alkoholisti.
   Luulisin että kuvassa on osaproteesi ihmisen yläleuasta. Aivastanut sen vahingossa pusikkoon.
    T. kapakkastrategi 

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (0 ääntä)
   En lukenut muita kommentteja mutta jos hoitajien taso on oikeasti tätä luokkaa niin toivon sairastuvani vakavasti mieluummin reissullani kuin täällä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hampaat, ihminen, kuva, luonto, peura, porot, tekohampaat