Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 471

Kaveri kehui, että ostaa uuden auton...
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 471

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Istun vessassa 5.1.2021 1:10
   Tulos: -29 (175 ääntä)
   Pääsee Timon kaveri autokaupoille tänä keväänä!🙂

   Lainaa

  2. Säälimätön metsämarja 5.1.2021 1:41
   Tulos: +375 (377 ääntä)
   Inkeri tsemppaakin näin kätevästi kerralla kaikkia, ei tarvitse jokaiselle erikseen alkaa kommentoimaan. :D

   Lainaa

  3. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Tyypillistä menoa Oulun puskaradiossa. Valitettavasti.

   Lainaa

  4. Tulos: +17 (49 ääntä)
   Väsynyt: Tyypillistä menoa Oulun puskaradiossa. Valitettavasti.
   Ilmeisesti teidän vesijohtovedessä on muutakin vikaa, kuin taipumus kasvattaa juojansa varpaat pidemmäksi kuin sormet..

   Lainaa

  5. Kopiseva robotti 5.1.2021 6:54
   Tulos: +21 (45 ääntä)
   Istun vessassa: Pääsee Timon kaveri autokaupoille tänä keväänä!🙂
   Noo... Eipäs vielä ostella Wünderbaumeja. Paljon pelejä jäljellä - paitsi Ilveksellä. Ja Jypillä

   Lainaa

  6. King Arthur 5.1.2021 7:44
   Tulos: +186 (192 ääntä)
   Tosi hyvin kommentoitu, olet taitava ja hyvä. -Inkerin hengessä

   Lainaa

  7. jukkapalmu 5.1.2021 7:46
   Tulos: -72 (148 ääntä)
   Tässä kun olen nyt 24 vuotta eläny omassa kämpässä niin olen jo ehtinyt tajuamaan, että hintojen kyttääminen ja aina sen halvimman ostaminen vaikuttaa vaan siihen että syöt sitä paskinta aina. Ei sulla ole rahaa sen enempää. Jos ruokakaupassa haluaa säästää, niin sillon jätetään ostamatta ne turhuudet eikä osteta leivän päälle mitään missä lukee "Palvi" eikä sanaa "Kinkku" ole mainittu pakkauksessa ollenkaan. Jos haluaa lohta niin sitä voi ostaa sieltä missä sitä on myynnissä. Jos kilohintaa on pakko katsoa niin se on sen merkki ettei ole varaa ostaa sitä lohta ollenkaan. Monelle se on tottakai tapa, mutta sen halvemman perässä juoklseminen vaikuttaa elämänlaatuun eikä lompakon paksuuteen. Ostakaa sitä pippurimeetwurstia ja jättäkää ne vanukkaat ja sipsit ostamatta.

   Lainaa

  8. King Arthur 5.1.2021 8:02
   Tulos: +145 (147 ääntä)
   jukkapalmu: Tässä kun olen nyt 24 vuotta eläny omassa kämpässä niin olen jo ehtinyt tajuamaan, että hintojen kyttääminen ja aina sen halvimman ostaminen vaikuttaa vaan siihen että syöt sitä paskinta aina. Ei sulla ole rahaa sen enempää. Jos ruokakaupassa haluaa säästää, niin sillon jätetään ostamatta ne [...]
   Ei voi täysin allekirjoittaa. Vähän sama kuin minä pienituloisena yksineläjänä sanoisin että ostakaa te muutkin vaan pakastekalaa, kananmunia ja ruisleipää. Miksette muka ymmärrä että muu on turhaa? Ihmiset säästää mistä säästää. Ruokakuluista kai ensinnä. Tai viimosena, vatunmarjastako minä tiiän.

   Lainaa

  9. Tulos: +46 (46 ääntä)
   Voi Pekka-parka "Se viimeksi nauraa, kenellä on pisimmät piuhat"

   Lainaa

  10. Raavas kilpikonna 5.1.2021 8:49
   Tulos: +38 (42 ääntä)
   Jos Timon kaverin auto on kuvanmukaisessa kunnossa, olen valmis ostamaan sen pois, sitten kun hetki koittaa. :)

   Lainaa

  11. jukkapalmu 5.1.2021 10:51
   Tulos: -50 (80 ääntä)
   King Arthur: Ei voi täysin allekirjoittaa. Vähän sama kuin minä pienituloisena yksineläjänä sanoisin että ostakaa te muutkin vaan pakastekalaa, kananmunia ja ruisleipää. Miksette muka ymmärrä että muu on turhaa? Ihmiset säästää mistä säästää. Ruokakuluista kai ensinnä. Tai viimosena, vatunmarjastako minä tiiän.
   Tarkoitin vaan että jos on rahasta tiukkaa ja pitää miettiä kaupassa ostoksia niin kannattaa ennemmin miettiä mitä vois jättää ostamatta eikä sitä että mikä on halvin.

   Lainaa

  12. Seurannut gerbiili 5.1.2021 11:14
   Tulos: +113 (121 ääntä)
   jukkapalmu: Tarkoitin vaan että jos on rahasta tiukkaa ja pitää miettiä kaupassa ostoksia niin kannattaa ennemmin miettiä mitä vois jättää ostamatta eikä sitä että mikä on halvin.
   Eli jos vaikka lidlissä on tarjouksessa kympin kilo lohta, niin turha lähteä sitä sieltä hakemaan vaan ostaa suoraan prismasta kahdella kympillä samanlainen pakkaus ja ostaa vaan vähemmän muuta samalla?

   Lainaa

  13. Seläkkeetön tiikeri 5.1.2021 11:17
   Tulos: +110 (112 ääntä)
   jukkapalmu: Tarkoitin vaan että jos on rahasta tiukkaa ja pitää miettiä kaupassa ostoksia niin kannattaa ennemmin miettiä mitä vois jättää ostamatta eikä sitä että mikä on halvin.
   Siinä vaiheessa kun rahasta on ihan oikeasti tiukkaa, on varmasti jo jätetty ostoslistalta turhat pois. Ja edelleen etsitään sitä mikä on halvin, että saadaan edes se välttämätön hankittua.

   Lainaa

  14. Tulos: +85 (85 ääntä)
   jukkapalmu: Tässä kun olen nyt 24 vuotta eläny omassa kämpässä niin olen jo ehtinyt tajuamaan, että hintojen kyttääminen ja aina sen halvimman ostaminen vaikuttaa vaan siihen että syöt sitä paskinta aina. Ei sulla ole rahaa sen enempää. Jos ruokakaupassa haluaa säästää, niin sillon jätetään ostamatta ne [...]
   Kyllä mä katson hintoja, vaikka sekä itsellä että puolisolla on työpaikat eikä ole velkaa. Enkä osta sipsejäkään.

   Lainaa

  15. Tulos: +69 (73 ääntä)
   jukkapalmu: Tarkoitin vaan että jos on rahasta tiukkaa ja pitää miettiä kaupassa ostoksia niin kannattaa ennemmin miettiä mitä vois jättää ostamatta eikä sitä että mikä on halvin.
   Tai katsoa ainesosaluetteloa ja päätellä, missä maksaa sisältö ja missä lähinnä merkki ja pakkaus. Yllättävän usein kaiken maailman pirkat tulevat samalta linjastolta kuin kalliimmatkin tuotteet.

   Lainaa

  16. Tulos: +22 (84 ääntä)
   Seläkkeetön tiikeri: Siinä vaiheessa kun rahasta on ihan oikeasti tiukkaa, on varmasti jo jätetty ostoslistalta turhat pois. Ja edelleen etsitään sitä mikä on halvin, että saadaan edes se välttämätön hankittua.
   Taisi jukkapalmun pointti olla nimenomaan se, että näin ei ole. 
   Pari vuotta sitten tuli dokumentti suomalaisista pienituloisista. Siellä oli yksi nuori perhe, jonka mielestä on mukavampaa, kun molemmat vanhemmat ovat päivät kotona, joten työtä ei edes haettu. Kamala valitus siitä, kuinka sossu ei ymmärrä antaa riittävästi rahaa uuteen pesukoneeseen, koska heille kelpaa vain markkinoiden kallein malli. Ja yksi otos oli kaupan kassalla. Itse en ole pienituloinen, mutta en silti ole raaskinut tuhlata ruokaostoksilla sellaisiin turhuuksiin kuin mitä heidän kärrystään löytyi. Tarkkaan en muista, mitkä kaikki artikkelit siinä järkytti, mutta tupakkamäärän lisäksi järkytti ainakin kalliit tuoremehupurkit, joita ostettiin määrästä päätellen ihan janojuomaksi.
   Eikä siinä mitään, valintoja tietty kaikki - niin tupakka kuin tuoremehutkin, mutta laittoi miettimään lähinnä sitä valituksen aiheellisuutta ja toisaalta yhteiskunnan vastuun määrää.

   Lainaa

  17. Tulos: -11 (35 ääntä)
   >nykyjään Jos kaveri ajelee 1985 Samaralla niin ehkä oikeampi termi olisi _edelleen_

   Lainaa

  18. Suureeton muurahainen 5.1.2021 11:51
   Tulos: +46 (58 ääntä)
   Saaga: Taisi jukkapalmun pointti olla nimenomaan se, että näin ei ole.  Pari vuotta sitten tuli dokumentti suomalaisista pienituloisista. Siellä oli yksi nuori perhe, jonka mielestä on mukavampaa, kun molemmat vanhemmat ovat päivät kotona, joten työtä ei edes haettu. Kamala valitus siitä, kuinka sossu ei [...]
   No kyllä on. Tai sitten ei ole rahasta tiukkaa. Vaikka pari vuotta sitten tulikin dokumentti jossa joku perhe valitti.

   Lainaa

  19. Estävä näätä 5.1.2021 13:22
   Tulos: -32 (84 ääntä)
   Saaga: Taisi jukkapalmun pointti olla nimenomaan se, että näin ei ole.  Pari vuotta sitten tuli dokumentti suomalaisista pienituloisista. Siellä oli yksi nuori perhe, jonka mielestä on mukavampaa, kun molemmat vanhemmat ovat päivät kotona, joten työtä ei edes haettu. Kamala valitus siitä, kuinka sossu ei [...]
   Mihin tarkoitukseen vähätuloinen sitten saisi sinulta luvan ostaa tuoremehua? Vai tarkoitatko että terveellinen tuoremehu tulisi korvata jollain sokeritiivisteliejulla? Tuoremehua ei saa juoda jos haluaa kalliin pesukoneen (what!?)!? Vai mikä tuo tuoremehuläppä oikein oli, että ihan järkytti sinua?

   Lainaa

  20. King Arthur 5.1.2021 13:34
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   jukkapalmu: Tarkoitin vaan että jos on rahasta tiukkaa ja pitää miettiä kaupassa ostoksia niin kannattaa ennemmin miettiä mitä vois jättää ostamatta eikä sitä että mikä on halvin.
   Ja minä sitä että kannattaa miettiä mikä ON halvin ja ravitsevin. Visukinttuvuodet on melkein selätetty. Ei siinä mitään sipsejä, palvia tai vanukkaita punnita. Vaikka sinä vissiin tiiät viisaampana paremmin mitä muut ostelee.

   Lainaa

  21. King Arthur 5.1.2021 13:48
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Saaga: Taisi jukkapalmun pointti olla nimenomaan se, että näin ei ole.  Pari vuotta sitten tuli dokumentti suomalaisista pienituloisista. Siellä oli yksi nuori perhe, jonka mielestä on mukavampaa, kun molemmat vanhemmat ovat päivät kotona, joten työtä ei edes haettu. Kamala valitus siitä, kuinka sossu ei [...]
   Tätä en ottanutkaan huomioon. Yleensä on vähävaraisilla niin tarkkaan laskettuna että riittääkö tuohon ja tähän. Sitten ilmeisesti on ihmisiä jotka elävät yli varojensa tietämättään, osaamattomuuttaan. Surullista sekin. Itsellä oli joskus parikymppísenä söin sen verran makarooneja mitä tölkkejä keräämällä sain, Kela ja työkkäri kun eivät maksaneet pennin jeniä "opiskelijalle, täysaikaisväliaikaistyönhakijalle, mahdolliselle liikemiehelle", milloin millekään. Mutta että siinä senttejä laskellessa olisin ottanut leikkelettä, vanukkaita tai sipsejä? Hakematta töitä? Koska on mukavampaa? No vtu en ymmärrä ketään muutenkaan niin menköön oikeuden piikkiin.

   Lainaa

  22. Pelkäämätön soturi 5.1.2021 14:56
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Saaga: Taisi jukkapalmun pointti olla nimenomaan se, että näin ei ole.  Pari vuotta sitten tuli dokumentti suomalaisista pienituloisista. Siellä oli yksi nuori perhe, jonka mielestä on mukavampaa, kun molemmat vanhemmat ovat päivät kotona, joten työtä ei edes haettu. Kamala valitus siitä, kuinka sossu ei [...]
    Ihmettelen, miten tuo olisi mahdollista? Kelan tuet ovat käsittääkseni jokseenkin vaatimattomia (yritin selvittää Kelan sivuilta, mutta se osoittautui liiian hankalaksi. Sen sain selville, että toimeentulotuki on 504 E ja hyväksyttävä asumismeno, josta korvataan 80%, 520 E Helsingissä). Vaikka olisi miten kädetön taloutensa suunnittelussa, niin ei sellaista rahaa voi käyttää, mitä ei ole. Eli mistä tuo perhe ottaisi mehurahansa? Onko heillä ilmoittamattomia tuloja (rahaa vaikka sukulaisilta, tai sitten jotain hämärämpää), vai käyttävätkö he kaikki rahansa kerralla ja loppukuusta on sitten tosissaan nälkä vieraana? Eihän Kelasta saa lisää rahaa "mutkumähaluun" -lomakkeella (tai jos saa, niin kertokaa ihmeessä miten, se verkkosivu oli tosiaan harvinaisen vaikeatajuinen).

   Lainaa

  23. Masentunut kukka (Pluri) 5.1.2021 15:36
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Pulu: Kyllä mä katson hintoja, vaikka sekä itsellä että puolisolla on työpaikat eikä ole velkaa. Enkä osta sipsejäkään.
   Ymmärrän hyvin sinua mutta ymmärrän myös jukka palmun kommentin jossain määrin. Se toki kertoo tietämättömyydestä mitä on olla oikeasti pienituloinen. Itse olen ollut oikeasti tiukoilla ja kun siitä tilanteesta pääsin niin olen ostanut mitä mieli tekee kun on rahaa ja loppukuusta ennen tiliä sitten kitsastellaan. Tekee hyvää nauttia kolme viikkoa ja viikon verran muistella mitä se on kun jokainen sentti täytyy laskea. Totaalista idiotismia mutta näin mä elän.

   Lainaa

  24. Lentävä lapamato 5.1.2021 16:46
   Tulos: +4 (40 ääntä)
   Masentunut kukka (Pluri): Ymmärrän hyvin sinua mutta ymmärrän myös jukka palmun kommentin jossain määrin. Se toki kertoo tietämättömyydestä mitä on olla oikeasti pienituloinen. Itse olen ollut oikeasti tiukoilla ja kun siitä tilanteesta pääsin niin olen ostanut mitä mieli tekee kun on rahaa ja loppukuusta ennen tiliä sitten [...]
   Suuri osa ihmisistä on "vähävaraisia" siksi, koska eivät osaa käyttää rahojaan oikein. Rahaa pöllytetään lähes estoitta niin kauan kuin sitä on, ja se jälkeen kärvistellään loppukuu sitä seuraava tiliä. 
   Ymmärrän kyllä heitä, jotka oikeasti ovat vähävaraisia ja ovat aina joutuneet laskemaan senttejä, heitä en tuomitse. Mutta kun paljon on niitä ihmisiä jouden köyhyys johtuu omasta osaamattomuudesta. 
   Se onko se suoraan näiden ihmisten oma vika, vai johtuuko syy yhteiskunnasta, eli tavastaan kouluttaa ihmisiä, on sitten eri kysymys. Kyllähän suomessa käytännässä kaikki osaavat lukea, kirjoittaa ja laskea, joten miksi ei pieni talousoppikin olisi hyväksi. 

   Lainaa

  25. Puikea kurkku 5.1.2021 16:54
   Tulos: +32 (40 ääntä)
   Estävä näätä: Mihin tarkoitukseen vähätuloinen sitten saisi sinulta luvan ostaa tuoremehua? Vai tarkoitatko että terveellinen tuoremehu tulisi korvata jollain sokeritiivisteliejulla? Tuoremehua ei saa juoda jos haluaa kalliin pesukoneen (what!?)!? Vai mikä tuo tuoremehuläppä oikein oli, että ihan järkytti sinua?
   En ole edellinen kommentoija, mutta mielestäni pointti ei ollut tuoremehu, vaan se kontrasti, että valitetaan yhteiskunnan antamasta rahamäärästä, kun samalla ostetaan kalliita tarpeettomia tuotteita, esimerkkinä tupakka ja kallis mehu. Tuskin kirjoittaja olisi tuonut asiaa esille, jos kärryssä olisi ollut 0,59€ rainbow mehua. 
   Itse pienituloisena työssäkäyvänä en ostaisi mehua, joka muuten ei todellakaan ole terveellistä millään mittapuulla, koska vesi on ilmaista tai maidosta saa sentään proteiiniä. Toki joskus ostan turhuuksia, koska haluan nauttia elämästä, mutta ei niitä silloinkaan ole kärrykaupalla varaa ostaa. Joko kallis juusto tai suklaalevy, ei samassa kuussa molempia. 
   Mutta tämä on vaikea aihe, koska ei ole tarkoitus solvata huono-osaisi omasta taloudenpidostaan, mutta ainakin omassa lähipiirissä on ihmisiä jotka samaan aikaan valittaa rahojen puutetta ja ostavat velaksi tonnin puhelimia. Ehkä koulussa pitäisi opettaa taloudenpitoa käytännön kurssina, koska ei kaikki saa hyvää mallia kotoaan. 

   Lainaa

  26. Tulos: +14 (14 ääntä)
   otk: >nykyjään Jos kaveri ajelee 1985 Samaralla niin ehkä oikeampi termi olisi _edelleen_
   Mitäs jos ajaa Škoda Favoritilla, kuten Timon kaveri?

   Lainaa

  27. Arkkienkeli 5.1.2021 18:33
   Tulos: -24 (32 ääntä)
   Me nyt 50-60v. annoimme nuoremmille internetin ja he eivät osaa mennä lähikaupan sivuille katsomaan tuotevalikoiman hintoja.

   Lainaa

  28. Hellä mäyrä 5.1.2021 18:42
   Tulos: +46 (56 ääntä)
   Arkkienkeli: Me nyt 50-60v. annoimme nuoremmille internetin ja he eivät osaa mennä lähikaupan sivuille katsomaan tuotevalikoiman hintoja.
     Teidän vanhemmat antoivat teille taistelemansa hienon, itsenäisen maan, jossa suurimmalla osalla oli hyvä toimeentulo ja terveellistä ja turvallista elää. Ja mitenkäs sitten kävikään... Teinä en viitisisi paljoa viisastella.

   Lainaa

  29. Arkkienkeli 5.1.2021 18:43
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   jukkapalmu: Tässä kun olen nyt 24 vuotta eläny omassa kämpässä niin olen jo ehtinyt tajuamaan, että hintojen kyttääminen ja aina sen halvimman ostaminen vaikuttaa vaan siihen että syöt sitä paskinta aina. Ei sulla ole rahaa sen enempää. Jos ruokakaupassa haluaa säästää, niin sillon jätetään ostamatta ne [...]
   Jaa-a, tässä 35 vuotta omassa tönössä asuttuani olen ehtinyt tajuamaan että ihmisillä on erilaisia tarpeita. Ei halvemman lohen hakeminen ole kohtuutonta. Osa repii hirveitä hintoja (PKS) ja täällä pohjoisessa saa noin 6€/kg. Tai sitten pyytää itse. Ja mitä "juoklseminen"tarkoittaa. Suomea se ei ole.

   Lainaa

  30. Sinkitty etana 6.1.2021 0:58
   Tulos: -25 (25 ääntä)
   jukkapalmu: Tässä kun olen nyt 24 vuotta eläny omassa kämpässä niin olen jo ehtinyt tajuamaan, että hintojen kyttääminen ja aina sen halvimman ostaminen vaikuttaa vaan siihen että syöt sitä paskinta aina. Ei sulla ole rahaa sen enempää. Jos ruokakaupassa haluaa säästää, niin sillon jätetään ostamatta ne [...]
   On muuten totta tämä. Tarjousten perässä kipittelyn sijaan pitää ostaa vaikka kalliimpaa mutta vähemmän. Ei läski kerry

   Lainaa

  31. Pelkäämätön soturi 6.1.2021 1:13
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Lentävä lapamato: Suuri osa ihmisistä on "vähävaraisia" siksi, koska eivät osaa käyttää rahojaan oikein. Rahaa pöllytetään lähes estoitta niin kauan kuin sitä on, ja se jälkeen kärvistellään loppukuu sitä seuraava tiliä. Ymmärrän kyllä heitä, jotka oikeasti ovat vähävaraisia ja ovat aina joutuneet laskemaan senttejä, [...]
     ...sain tuossa Kelan käytäntöjä edellistä postia varten tarkastellessani selville myös, että kaikki mahdollinen, vaikka teinin ansaitsemat lapsenvahtipalkkiot, lasketaan tuloksi, ja mitään omaisuutta ei saa olla jos toimeentulotukea haluaa. Pidän itse talouttani aika niukilla (kirpparit ja hernekeitto kunniaan), koska saan paljon irti siitä,että talous on tasapainossa tai ylijäämälläkin. Tiliotetta katsoessa syntyvä turvallisuuden tunne motivoi taloudellisuuteen. Toimeentulotuessahan on se ongelma, ettei sen pitäisi olla muuta kuin väliaikainen hätävara, mutta se on mennyt jo ylisukupolviseksi elannon lähteeksi. Miten kukaan voi oppia hoitamaan talouttaan vastuullisesti, jos oppii jo kotona, että kaikki mikä tulee pitää tuhlata, tai muuten ei tule enempää? Voisi ajatella, että toimeentuloperheiden lapsille pitäisi olla joku systeemi jossa he voisivat säästää esim. omat kesätyörahansa sen vaikuttamatta perheen tuloihin. Tai sitten voisi ajatella kansalaispalkkaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +20 (20 ääntä)
   jukkapalmu: Tässä kun olen nyt 24 vuotta eläny omassa kämpässä niin olen jo ehtinyt tajuamaan, että hintojen kyttääminen ja aina sen halvimman ostaminen vaikuttaa vaan siihen että syöt sitä paskinta aina. Ei sulla ole rahaa sen enempää. Jos ruokakaupassa haluaa säästää, niin sillon jätetään ostamatta ne [...]
   En saa tästä ihan kiinni. Siis oletko omasta kokemuksestasi todennut, että ei ole varaa hyvään ja siksi et kyttää hintoja ollenkaan? Että halvimman lohen ostaminen kalleimman sijaan ei näkyisi lompakossa? Entä miten sen halvimman kilohinnan etsiessäsi ostaisit ”paskinta aina”, kun eikö se lohi nyt aika samaa ole siitä huolimatta, mistä sen parhaan diilin kulloinkin saa? 
   Noh, ymmärsin sinut sitten oikein tai väärin niin oma mielipiteeni on, että vastaavien tuotteiden joukosta on kyllä merkitsevää etsiä sitä halvinta jos johonkin muuhunkin haluaa tai on tarvetta säästää. Siinä vaiheessa kun laskut on maksettu ja ruokaa ostettu elämisen turvaksi asti, on nimenomaan arkielämänlaadullisesti merkitsevää, saiko ostoksia tehdessään säästettyä vähän ekstraeuroja esimerkiksi herkkuihin tai ruoan monipuolistamiseen tai vaikka unelmien loma -säästölippaaseen.

   Lainaa

  33. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Aina yhtä kiva lukea Oulun puskaradiossa kunnon vittuilua, harmi ku Rovaniemen puskaradiossa sitä ei sallita vähääkää.

   Lainaa

  34. Auraamaton ankerias 7.1.2021 2:27
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Haluan tavata sen tyypin joka vieläkin ajaa Skoda Favoritilla! Nimittäin on nykyään melkoisen harvinainen auto Suomen liikenteessä. Itse joskus aikoinaan omistin samanmoisen kulkuvälineen, ja on jäänyt vain lämpimiä muistoja tästä kyseisestä autosta :) Eihän se tietysti mikään paras mahdollinen kulkine ollut, mutta hintaluokassaan suorastaan loistava kapine sorateitä paljon ajavalle.

   Lainaa

  35. Kilokalori 7.1.2021 13:11
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Miksi minulle tuli vaan ensimmäisenä mieleen, että Inkeri on harvinaisen hyvä trolli, ja kettuili rivien välistä kerralla koko ryhmälle toistaitoisia väkertelijöitä. "Ei tarvitse."

   Lainaa

  36. Vauhdikas kirsikka 13.1.2021 12:31
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Kilokalori: Miksi minulle tuli vaan ensimmäisenä mieleen, että Inkeri on harvinaisen hyvä trolli, ja kettuili rivien välistä kerralla koko ryhmälle toistaitoisia väkertelijöitä. "Ei tarvitse."
   Tämä oli minun laittama vinkkaus (tuntuu ihan julkkikselta ja tekisi mieli kertoa asiasta kaikille, kun tämän löysin täältä. )ja ihan tosissaan Inkeri oli. Oli muihinkin kommentoinut vähän hassusti. Mun sydän suli ja taisin ääneenkin todeta "awwww".

   Lainaa

  37. Sisempi tomaatti 27.1.2021 22:03
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Janica sai vastauksen, ei kelvannu. Opettelis kysymään.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auto, hinta, ilves, kauppa, kiusata, lohi, mummo, poliisit