Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koronakatsaus, osa 16

Kauppias selkeyttää uusia aukioloaikoja.
Koronakatsaus, osa 16

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +353 (379 ääntä)
   Marian DNA tosiaan vaikuttaa vahingoittumattomalta.

   Lainaa

  2. Tulos: +367 (395 ääntä)
   Tulihan Marialta pyramidisalaliittouskomus kun vähän puristi! Sitten kaikille tiedoksi, ettei mRNA-rokote muuta DNA:ta, koska mRNA ei mene tumaan sisälle. Translaatio (onkohan oikea termi) tapahtuu ribosomeissa, jotka sijaitsevat solulimassa.

   Lainaa

  3. Tulos: -218 (344 ääntä)
   Tuostakin tekstistä sai enemmän selvää ku hallituksen sekoilusta.

   Lainaa

  4. Tulos: +356 (370 ääntä)
   Nyt on pikkuisen Nordinin makua Mariassani.

   Lainaa

  5. Soinniton ananas 17.12.2020 0:30
   Tulos: +209 (219 ääntä)
   Ai vitsit, Maria servas kaikki! Aukoton kolmiokuvaaja! Kauppiaalle voimia, kyllä se vuosi kohta vaihtuu.

   Lainaa

  6. Tulos: -64 (104 ääntä)
   Liekö Google kääntäjällä kauppiaankielisestä tekstistä käännetty?

   Lainaa

  7. Tornipöllö 17.12.2020 1:01
   Tulos: +443 (479 ääntä)
   Onhan se aika hassua, että maskeja ja muita suosituksia tottelevat ihmiset ovat Marian kaltaisten mielestä lampaita. Aivan yhtä laillahan hekin uskovat ylemmiltä tahoilta tulevaan informaatioon, heillä se vain tulee tutkijoiden ja muiden ammattilaisten sijaan vähän muunlaisista lähteistä. Viime kädessä olemme siis kaikki lampaita. Että bää bää vaan sinne naapurilaumaankin, Maria! Suo anteeksi, jos en tule lähietäisyydelle tervehtimään.

   Lainaa

  8. Tulos: +61 (71 ääntä)
   Onks toi tiedote oikeasti jossain esillä?

   Lainaa

  9. Tulos: +108 (116 ääntä)
   Millä logiikalla Riku osasi kirjoittaa kaikki muut yhdyssanat oikein, mutta koronavilkku meni väärin?

   Lainaa

  10. Soinniton ananas 17.12.2020 1:35
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Soinniton ananas: Ai vitsit, Maria servas kaikki! Aukoton kolmiokuvaaja! Kauppiaalle voimia, kyllä se vuosi kohta vaihtuu.
   Samperi, siinä oli muuten sittenkin aukko.

   Lainaa

  11. Tulos: +141 (173 ääntä)
   Jos vaikka varattaisiin näille Marioille oma maa-alue jostain ja annettaisiin siellä olla suojassa meidän yhteiskunnan salaliitoilta ja katsottaisiin, kauanko kestäisi, että keksisivät pyörän uudestaan. Ehkä he sitten joskus huomaisivat, että vaikka käsky tai suositus tulee terveyteen erikoistuneelta organisaatiolta, ei se tee siitä salaliittoa. Saisivat samalla näytteen rokotteettomasta yhteiskunnasta, eivätkä vammauttaisi meidän muiden ryhmäsuojaa ja kaikki voittavat.

   Lainaa

  12. Tulos: -144 (314 ääntä)
   Unpopular opinion: en kyllä minäkään ota rokotetta, koska varmasti _turvallista_ rokotetta ei kehitetä kuukausissa. Se, että korona lähti ja haittavaikutuksia ei ollut, ei tarkoita sitä, ettei haitavaikutuksia tule ilmestymään viikkojen, kuukausien tai vuosien jälkeen. Juuri tästä syystä farmaseutiset firmat yrittävät ostosopimuksissa vapautua vastuusta mahdollisista haittavaikutuksista - koska noin nopea rokotteen kehittäminen ei pysty tuottamaan riittävästi todisteita rokotteen turvallisuudesta pitkällä tähtäimellä. Lähde: https://amp.ft.com/content/12f7da5b-92c8-4050-bcea-e726b75eef4d?__twitter_impression=true Antakaa niitä peukkuja alaspäin tulemaan.

   Lainaa

  13. Tulos: +225 (261 ääntä)
   Karoliina: Unpopular opinion: en kyllä minäkään ota rokotetta, koska varmasti _turvallista_ rokotetta ei kehitetä kuukausissa. Se, että korona lähti ja haittavaikutuksia ei ollut, ei tarkoita sitä, ettei haitavaikutuksia tule ilmestymään viikkojen, kuukausien tai vuosien jälkeen. Juuri tästä syystä [...]
   Mutta koronan kaikki pitkäaikaisvaikutukset onneksi tunnetaan täydellisesti. Koronarokotteen kehitys on ollut nopeampaa lähinnä siksi, ettei sen kanssa olla jouduttu pyörittelemään peukaloita kuukausien ajan ennen jokaisen uuden testivaiheen aloittamista, vaan niiden aloittamiseen on annettu luvat noin heti, kun edellisessä vaiheessa ei ole ongelmia ollut. Se on silti käynyt läpi ihan samat testivaiheet ja laatuvaatimukset kuin muutkin uudet rokotteet. RNA-rokotetekniikkaakin on kehitetty jo jonkin aikaa ennen tätä rokotetta ja sitten sovellettu. 
   Toki kaikissa rokotteissa ja lääkkeissä on omat haittavaikutuksensa ja joku niitä valitettavasti aina saa. Mutta voi vähän miettä todennäköisyyksiä sille, tuleeko niitä todennäköisemmin rokotteesta vai taudista. Ja mitkä on ne pitkäaikaisvaikutukset niille, joille mahdollisesti sen taudin itse tartuttaa.

   Lainaa

  14. Tulos: +29 (59 ääntä)
   Nykyään näitä salateorioita on niin paljon, että järkevää tietoa rupeaa olemaan vaikea löytää. Dna-rokote tosiaan ei muuta sinun DNA:tasi, vaan, sinun immuniteettisi kerää virusten DNA:ta, jotta valkosolut voisi tunnistaa väärät virukset ja hävittää ne. Sama juttu tapahtuu myös normaalin sairastamisen yhteydessä.

   Lainaa

  15. Vaikea lihapulla 17.12.2020 6:42
   Tulos: -96 (152 ääntä)
   Just: Mutta koronan kaikki pitkäaikaisvaikutukset onneksi tunnetaan täydellisesti. Koronarokotteen kehitys on ollut nopeampaa lähinnä siksi, ettei sen kanssa olla jouduttu pyörittelemään peukaloita kuukausien ajan ennen jokaisen uuden testivaiheen aloittamista, vaan niiden aloittamiseen on annettu luvat [...]
   Eihän sitä tautia siinä vaiheessa enää tartuta muihin kuin niihin jotka eivät ole rokotetta ottaneet. Ts. ottavat tietoisen riskin asian suhteen. Kuten minäkin. En minäkään ala mitään muutaman kuukauden ikäistä rokotetta ottamaan. Katsotaan sitten muutaman vuoden päästä että missä kunnossa beta-testaajat ovat, ellen sitten ole siihen mennessä kupsahtanut koronaan tai johonkin uuteen nuhaan.

   Lainaa

  16. katsastamaton maito 17.12.2020 7:04
   Tulos: +167 (181 ääntä)
   Just: Mutta koronan kaikki pitkäaikaisvaikutukset onneksi tunnetaan täydellisesti. Koronarokotteen kehitys on ollut nopeampaa lähinnä siksi, ettei sen kanssa olla jouduttu pyörittelemään peukaloita kuukausien ajan ennen jokaisen uuden testivaiheen aloittamista, vaan niiden aloittamiseen on annettu luvat [...]

   Juuri tämä. Se, miksi rokotteissa ja muissa yleensä kestää ei johdu siitä, että prosessi on pakko kestää niin pitkään toimiakseen, vaan hommaa hidastaa resurssipulat, tutkijoiden vähyys, ruuhkautuneet byrokraattiset osat, politiikot, rahoitus, ynnä muut. Koronan tapauksessa näiden kanssa ei ole tarvinnut odottaa, vaan valtiot ja tutkimuslaitokset ovat laittaneet sen etusijalle aika yksimielisesti ja ovat jopa jakaneet informaatiota keskenään, mikä on kapitalisistisessa yhteiskunnassa suhteellisen harvinaista.

   Lainaa

  17. Tulos: +76 (78 ääntä)
   X: Millä logiikalla Riku osasi kirjoittaa kaikki muut yhdyssanat oikein, mutta koronavilkku meni väärin?
   Kännykän tekstin korjaus ei tunne sanaa koronavilkku, mutta tuntee sanat korona ja vilkku. Oon huomannut että ihmiset eivät yhtään tarkista mitä kirjoittavat, vaan näpyttelevät sokkona menemään ja ulkoistavat tekstin oikoluvun kokonaan kännykän näppikselle. Tai siltä se monesti vaikuttaa.

   Lainaa

  18. Tulos: +95 (111 ääntä)
   Just: Mutta koronan kaikki pitkäaikaisvaikutukset onneksi tunnetaan täydellisesti. Koronarokotteen kehitys on ollut nopeampaa lähinnä siksi, ettei sen kanssa olla jouduttu pyörittelemään peukaloita kuukausien ajan ennen jokaisen uuden testivaiheen aloittamista, vaan niiden aloittamiseen on annettu luvat [...]
   Tämä ja nyt kun vielä tiedetään se, että koronan sairastaminen ei tuo immuniteettiä, niin senhän pystyy sairastamaan kaksi - kolme kertaa vuodessa, niin eiköhän sellainen sairastelu ala jo kehossa näkymään, vaikka se olisikin "oireeton", niin siinä keho joutuu taisteleen virusta vastaan. Mutta sehän on jokaisen valinta, jos haluaa kehonsa pilata.

   Lainaa

  19. Tulos: +81 (83 ääntä)
   Onko tuo nyt se sellainen pyramidihuijaus?

   Lainaa

  20. Toinen urpo valas 17.12.2020 8:28
   Tulos: -100 (128 ääntä)
   Salemankka: Tuostakin tekstistä sai enemmän selvää ku hallituksen sekoilusta.
   Miksi tällä kommentilla on miinuksia🤔
   Tottahan tuo on.

   Lainaa

  21. Tulos: +83 (103 ääntä)
   Miettikääpä, jos tuo rokote (ja koko korona) olisikin jonkin tahon suunnitelma vähentää syntyvyyttä, kun näin(kin) jotkut tuntuvat uskovan. Siinäpä sitä olisi ko. idean kehittäjillä miettimistä, kun kaikki vähänkin fiksummat olisivat sitten kohta lapsettomia, ja ainoastaan lauma idiootteja pystyisi enää lisääntymään... :D

   Lainaa

  22. Mukava Norppa 17.12.2020 10:39
   Tulos: +106 (120 ääntä)
   Vaikea lihapulla: Eihän sitä tautia siinä vaiheessa enää tartuta muihin kuin niihin jotka eivät ole rokotetta ottaneet. Ts. ottavat tietoisen riskin asian suhteen. Kuten minäkin. En minäkään ala mitään muutaman kuukauden ikäistä rokotetta ottamaan. Katsotaan sitten muutaman vuoden päästä että missä kunnossa [...]
   Kunpa se olisikin näin, mutta ei se ihan niin mene. On myös joukko ihmisiä, jotka eivät moninaisista syistä voi ottaa rokotetta, vaikka haluaisivatkin, jolloin heitä suojaa se, että riittävän suuri osa väestöstä on rokotettu ja antavat laumasuojan näille, joita ei voida rokottaa. Usein ne syyt, joiden vuoksi ei voi rokottaa, altistavat myös pahemmille oireille silloin, kun tauti tosiaan tarttuu, joten heitäkin suojataksemme meidän kynnelle kykenevien pitäisi rokote ottaa. Jonkinlainen yhteisöllisyyden tunto ja vastuun otto muistakin, kuin omasta persauksestaan olisi varsin tervetullutta ajattelutapaa tähän meidän kovin yksilökeskeiseksi muodostuneessa yhteiskunnassamme.

   Lainaa

  23. Päihteetön hirmulisko 17.12.2020 10:52
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   "Kuinka tunnistat aivohalvauksen - oireet voivat yllättää!"

   Lainaa

  24. Tulos: +57 (63 ääntä)
   Ah corona, tuo salaliittoteorioiden salaliittoisin teoria. Herätkää ihmiset, tää on vaan disneyn salaliitto et ne voi heittää Mulanin disney+ ja vaatia siitä 30dollaria.

   Lainaa

  25. Kopiseva maksamato 17.12.2020 11:07
   Tulos: -14 (64 ääntä)
   Koronarokote ei tuo suojaa tartuntaa vastaan, vaan suojaa ottajaansa virustaudit vakavilta oireita! Siten myös rokotetut voivat levittää tautia oireettomina, eikä tautiin voida saada edes rokotteilla laumasuojaa, sillä taudin voi sairastaa useita kertoja. Rokotteesta huolimatta. Rokote suojaa siis vain ottajaansa taudin vakavammilta muodoilta. Tämän valossa, en näe tarpeelliseksi moralisoida muiden ihmisten rokottautumista tai rokottautomuutta.

   Lainaa

  26. Kopiseva maksamato 17.12.2020 11:10
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Tässä vielä yksi lähdeteksti edelliseen: "Suomalaisasiantuntija: Ylistetty koronarokote suojaa vain sen saajaa – ei estä tartuntoja ”Kyse on vielä vain oireiden estämisestä.” https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007611176.html

   Lainaa

  27. Kirjautuminen epäonnistui 17.12.2020 11:23
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Mikä mahtaakaan olla rikosnimike tuossa tekstiviestin lähettämisessä?

   Lainaa

  28. Tulos: +5 (33 ääntä)
   Ronde: Marian DNA tosiaan vaikuttaa vahingoittumattomalta.
   Taitaa löytyä Marian DNA:sta vähän serkusten yhteistä DNA:tai.

   Lainaa

  29. Patalaiska lohikäärme 17.12.2020 12:18
   Tulos: -14 (34 ääntä)
   Sam: Tämä ja nyt kun vielä tiedetään se, että koronan sairastaminen ei tuo immuniteettiä, niin senhän pystyy sairastamaan kaksi - kolme kertaa vuodessa, niin eiköhän sellainen sairastelu ala jo kehossa näkymään, vaikka se olisikin "oireeton", niin siinä keho joutuu taisteleen virusta vastaan. Mutta sehän on jokaisen valinta, jos haluaa kehonsa pilata.

   Koronan sairastaminen tuo immuniteetin, joka kestää tämän hetkisen tiedon valossa 3-7 kk.

   Lainaa

  30. Tulos: +10 (12 ääntä)
   lieventää kiristää säädetään puretaan

   Lainaa

  31. Siirretty greippi 17.12.2020 12:45
   Tulos: -25 (49 ääntä)
   Kauppiaalle on ilmeisesti Krista Kiuru sanellut ohjeistuksen.

   Lainaa

  32. Tulos: +17 (17 ääntä)
   tonique: Tulihan Marialta pyramidisalaliittouskomus kun vähän puristi! Sitten kaikille tiedoksi, ettei mRNA-rokote muuta DNA:ta, koska mRNA ei mene tumaan sisälle. Translaatio (onkohan oikea termi) tapahtuu ribosomeissa, jotka sijaitsevat solulimassa.
   Joo juuri näin Pfizerin ja Modernan rokotteet toimii. Mutta tosiaan noista salaliittoteoreetikoista: vaikka omassa ajatusmaailmassa heittää vähän isommin niin se ei tarkoita että muu maailma ajattelee samoin. Ensin vähän itsekritiikkiä ja sitten vasta avautumaan asioista.

   Lainaa

  33. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Liittyy vahvasti, sarjis ja sen saateteksti: https://www.instagram.com/p/CIyeOEpMPQ0/

   Lainaa

  34. Pelkäämätön soturi 17.12.2020 13:08
   Tulos: +55 (67 ääntä)
   Rokotteilla ei yleensä ole sivuvaikutuksia, yhdellä oli: ystävämme pandemrix. Sekään ei aiheuttanut sivuvaikutuksia kaikilla, vain niillä joilla oli jo valmiiksi perinnöllinen taipumus narkolepsiaan. Moinen taipumus on hyvin harvinainen, muille rokotetuille ei käynyt kuinkaan. Ikävää tietysti niille, joille kävi, mutta tulee mieleen kohuotsikko jonka mukaan hiusten värjääminen mustaksi tuplaa syövän riskin. Leipäteksti lukemalla kävi sitten ilmi, että kyse oli yhdestä syöpätyypistä, riski oli aluksi tyyliin yksi miljardista, värin kanssa kaksi miljardista. Hui. Koronalla tiedetään satavarmasti olevan sivuvaikutuksia, joihin kuuluu mm. kuolema. Ellei tosissaan usko, että rokote sisältää siruja jotka tekevät meistä Bill Gatesin orjia tms, niin ei ole mitään järkevää syytä olla sitä ottamatta. Vaikka kieltäytykää toki, more for me. Ettekä sitten tunge koronoinenne sairaaloihin ottamaan vuodepaikkoja niiltä jotka tarvitsevat.

   Lainaa

  35. Myötätunnoton hilleri 17.12.2020 13:21
   Tulos: -10 (22 ääntä)
   Sam: Tämä ja nyt kun vielä tiedetään se, että koronan sairastaminen ei tuo immuniteettiä, niin senhän pystyy sairastamaan kaksi - kolme kertaa vuodessa, niin eiköhän sellainen sairastelu ala jo kehossa näkymään, vaikka se olisikin "oireeton", niin siinä keho joutuu taisteleen virusta vastaan. Mutta sehän on jokaisen valinta, jos haluaa kehonsa pilata.
   Onkohan yksi tapaus joka on maailmanlaajuisesti todettu uudeksi tartunnaksi. Muut on arvailua (eli on mahdollisuus että virus säilyy kehossa ja aktivoituu uudelleen)
   Eikö rokotteen perimmäinen tarkoitus ole estää vaikean ja vakavan tautimuodon eli pysyvät keuhkovauriot ja kuolemat, ei niinkään koko tartuntaa. Näin minä olen asian käsittänyt. Eli perusterveet ja nuoret ei ole siksi ensisijainen kohderyhmä, koska he vähemmän tuota vakavaa muotoa saavat. Heillähän taudinkuva ei juurikaan poikkea kausinfluenssasta.
   Kannataa myös muistaa jos puhutaan "alle nelikymppisestä perusterveestä teholla". Voit olla perusterve, mutta jos olet teinistä tupakoinut eli sen 20-25 vuotta niin ei keuhkot oikein priimaa ole.

   Lainaa

  36. Luiseva harakka 17.12.2020 14:41
   Tulos: -24 (48 ääntä)
   Pelkäämätön soturi: Rokotteilla ei yleensä ole sivuvaikutuksia, yhdellä oli: ystävämme pandemrix. Sekään ei aiheuttanut sivuvaikutuksia kaikilla, vain niillä joilla oli jo valmiiksi perinnöllinen taipumus narkolepsiaan. Moinen taipumus on hyvin harvinainen, muille rokotetuille ei käynyt kuinkaan. Ikävää tietysti niille, [...]
   Yleensä rokotteita testataan vuosia ja siinä selviää onko rokotteella haittavaikutuksia ja minkälaisia. Nyt meillä ei ole vuosia aikaa mutta en silti aio ottaa rokotetta ainakaan ennen ensi kesää, jos vielä silloinkaan. Pandemrix nimenomaan osoitti sen minkä takia on hyvin tärkeää että rokotteita testataan riittävästi. Helpointa on sanoa että koronarokotteet ovat täysin turvallisia, mutta se on täyttä valhetta koska kenelläkään, edes rokotteiden kehittäjillä, ei ole siitä varmuutta koska niitä ei ole testattu tarpeeksi.
   En puhu kenenkään puolesta enkä sano mitä muiden pitäisi tehdä, kukin tehköön kuten parhaaksi näkee. Toivottavasti olen turhaan huolissani haittavaikutuksista, mutta pandemrixiä ei jaettu koko maapallon (tai edes Suomen) väestölle mikä on tarkoituksena koronarokotteissa. Voidaan puhua muutamista henkilöistä Suomessa kun puhutaan narkolepsiasta pandemrixin haittavaikutuksena, muutamista sadoista kokonaisuudessaan, mutta jos se rokote olisi annettu seitsemälle miljardille ihmiselle niin puhuttaisiin varmasti vähintään tuhansista, huonolla tuurilla jopa parista miljoonasta sairastuneesta. En ole rokoteskeptinen ylipäänsä enkä usko mihinkään salaliittoteorioihin. Maailmalla on kiire päästä koronasta eroon ja ymmärrän sen oikein hyvin, mutta en tosiaan ota riskiä elämälläni ellei vaikuta siltä että maailma pysähtyy uudelleen kuten viime keväänä, tai ellei tilanne mene vielä huonompaan suuntaan.

   Lainaa

  37. Tulos: -7 (29 ääntä)
   Eihän sitä ikinä oikein tiedä mistä lääkkeestä/rokotuksesta saa sivuoireita. Itse sain vakavia sivuoireita lääkkeestä, jota olin aiemmin käyttänyt ilman ongelmia. Koronarokote pelottaa juuri siitä syystä, että on nopeasti tuotu markkinoille. En vielä tiedä aionko rokotetta ottaa.

   Lainaa

  38. Lukematon käärme 17.12.2020 16:04
   Tulos: +26 (38 ääntä)
   Okei, eläydytään hetkeksi mukaan tähän villiin kulkutautimyönteisten keskusjärjestön keksimään fantasiaan että rokote muuttaisi DNA:ta. Ainakaan Marialla ei ole yhtään mitään menetettävää. Tuosta ei ainakaan tyhmemmäksi muutu. Ja sitten muistetaan tulla fantasiamaailmasta takaisin. Otetaan se rokote kun sellaisen ovat hienot, mahtavat, älykkäät ihmiset kovalla työllä kehittäneet.

   Lainaa

  39. Lukematon käärme 17.12.2020 16:06
   Tulos: +46 (64 ääntä)
   Johanna: Eihän sitä ikinä oikein tiedä mistä lääkkeestä/rokotuksesta saa sivuoireita. Itse sain vakavia sivuoireita lääkkeestä, jota olin aiemmin käyttänyt ilman ongelmia. Koronarokote pelottaa juuri siitä syystä, että on nopeasti tuotu markkinoille. En vielä tiedä aionko rokotetta ottaa.
   Koronarokote on tuotu markkinoille sen vuoksi nopeasti koska sen kehitykseen on panostettu enemmän kuin mihinkään muuhun rokotteeseen aikaisemmin. Se on aika paljon paremmin tutkittu kuin puhdistamon kollageeni beauty tms höpöhöpötuotteet jota luultavasti käytät.

   Lainaa

  40. Arkkienkeli 17.12.2020 17:53
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   X: Millä logiikalla Riku osasi kirjoittaa kaikki muut yhdyssanat oikein, mutta koronavilkku meni väärin?
   Luepa uudestaan...

   Lainaa

  41. Tulos: +52 (66 ääntä)
   Mulla ei ole mitään hajua, mitä kauppias yrittää selittää. Ja tympii lähinnä nuo vitsit hallituksen sekoilusta, eikö oikeasti käsitetä miten vaikea siellä on tasapainoilla koronan suhteen? Jos kaiken sulkee, niin lähtee ihmisiltä työt, tulot, ja mielenterveys. Ongelmana on ihan vain ne juntit, jotka eivät yksinkertaisia ohjeita osaa noudattaa. Ja kunpa olisikin mahdollista, että kaikilta koronankieltäjiltä kiellettäisiin sairaanhoito asiaan liittyen. Säästettäis se niille, jotka takiaan kärsivät.

   Lainaa

  42. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Dipoli: Jos vaikka varattaisiin näille Marioille oma maa-alue jostain ja annettaisiin siellä olla suojassa meidän yhteiskunnan salaliitoilta ja katsottaisiin, kauanko kestäisi, että keksisivät pyörän uudestaan. Ehkä he sitten joskus huomaisivat, että vaikka käsky tai suositus tulee terveyteen erikoistuneelta [...]
   Maria saattaisi väittää vastaan, jos sille kertoisi, että "hei, siellä sinun sisuksissa on jo sitä mRNA:ta eli lähetti-RNA:ta ja ne ovat merkittävä osa sitä pakettia, jossa ohjaillaan DNA:n emäsjärjestystä.

   Lainaa

  43. Tulos: -26 (34 ääntä)
   StationX: Maria saattaisi väittää vastaan, jos sille kertoisi, että "hei, siellä sinun sisuksissa on jo sitä mRNA:ta eli lähetti-RNA:ta ja ne ovat merkittävä osa sitä pakettia, jossa ohjaillaan DNA:n emäsjärjestystä.
   Eli mRNA ohjaa DNA:n toimintaa, eikö? Eli eikö silloin muuteta DNA:n toimintaa muuntamalla sitä käskyä jolla se toimii? Sterilisaatio naisilla on vakava uhka tässä tapauksessa.

   Lainaa

  44. Valittava katkarapu 18.12.2020 18:05
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Toi "kauppiaan teksti" on pyörinyt ympäri inter websiä maaliskuusta asti

   Lainaa

  45. Tervetullut undulaatti 18.12.2020 21:27
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Kopiseva maksamato: Tässä vielä yksi lähdeteksti edelliseen: "Suomalaisasiantuntija: Ylistetty koronarokote suojaa vain sen saajaa – ei estä tartuntoja ”Kyse on vielä vain oireiden estämisestä.” is.fi/kotimaa/art-2000007611176.html
   Kuten varmaan tiedät, on kehitetty erilaisia rokotteita. Niillä on eri vaikutusmekanismeja.

   Lainaa

  46. luonnotonta 18.12.2020 21:31
   Tulos: -1 (15 ääntä)
   Enpä ota minäkään rokotetta, mutta en minä siitä mitään illuminatia tai 5G:tä syytä. Mulle riitti sikaflunssarokotteen ottaneiden jälkimaininkien seuraaminen sivusta :D

   Lainaa

  47. Tupakoiva jyrsijä 19.12.2020 10:40
   Tulos: -11 (15 ääntä)
   Enpä ajatellu ottaa rokotetta, aika hölynpölyä mielestäni.

   Lainaa

  48. Tulos: -1 (9 ääntä)
   BigM: Miettikääpä, jos tuo rokote (ja koko korona) olisikin jonkin tahon suunnitelma vähentää syntyvyyttä, kun näin(kin) jotkut tuntuvat uskovan. Siinäpä sitä olisi ko. idean kehittäjillä miettimistä, kun kaikki vähänkin fiksummat olisivat sitten kohta lapsettomia, ja ainoastaan lauma idiootteja pystyisi enää lisääntymään... :D
   Eli he olisivat idiootteja vaikka olisivat olleet oikeassa? Sinulla on ainakin selkeästi sellaisen vähän fiksumman logiikka.

   Lainaa

  49. Jäätynyt rotta 20.12.2020 16:56
   Tulos: -18 (30 ääntä)
   Juu ei kiitos noille rokotteille. Eikä siinä mitään salaliittoja tarvita. Ne ottaa etkä haluaa ja jos ei pysty muka ottamaan ja sen lisäksi vielä kuuluu riskiryhmään niin kannattaa pysyä loitolla toisista ihmisistä. En koe minkäänlaisia omantunnon tuskia asian suhteen. Ja niin kauan kuin minun veroeuroillani rahoitetaan läskien, tupakoitsijoiden, alkoholin käyttäjien ja huumeidenkäyttäjien kustannuksia, ei tuo "maksa sitten itse hoitosi" -argumentti päde. Palataan siihen argumenttiin sitten kun em. roskasakki maksaa itse omat hoitonsa.

   Lainaa

  50. Vauhdikas lihapiirakka 20.12.2020 17:30
   Tulos: +8 (18 ääntä)
   Jäätynyt rotta: Juu ei kiitos noille rokotteille. Eikä siinä mitään salaliittoja tarvita. Ne ottaa etkä haluaa ja jos ei pysty muka ottamaan ja sen lisäksi vielä kuuluu riskiryhmään niin kannattaa pysyä loitolla toisista ihmisistä. En koe minkäänlaisia omantunnon tuskia asian suhteen. Ja niin kauan kuin minun [...]
   Sinähän se olet varsinainen mestari. :D

   Lainaa

  51. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Nimi: Eli he olisivat idiootteja vaikka olisivat olleet oikeassa? Sinulla on ainakin selkeästi sellaisen vähän fiksumman logiikka.
   Kello jonka viisarit ei liiku näyttää silti oikean ajan kaksi kertaa päivässä. Eli vaikka nyt kauhealla tsägällä tuossa skenaariossa sattuisikin olemaan oikeassa, ei se tarkoita etteikö silti olisi idiootti.

   Lainaa

  52. Qkuukukanuqquu 27.12.2020 20:54
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Voi teitä jotka luulette, että nuo tahot ajavat ihmisten etua.

   Lainaa

  53. Istun vessassa 7.1.2021 16:21
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Hauskoja nää Mariat, jotka kattelee muiden hörhöjen videoita "lampaita" koskien netistä ja tulevat sitten levittämään oikeisti tärkeisiin uutisiin tuota propagandaansa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aukioloajat, korona, koronavilkku, moderna, rokote, rokotteet, salaliittoteoria, tekstiviestit