Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Herätys, ovikello soi!

Oven takana on tuntematon mies.
Herätys, ovikello soi!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +291 (309 ääntä)
   Olikohan mystinen jalkahieroja napannut takkiinsa uuden karvareuhkan bar cafe perätuvan wc-tiloista?

   Lainaa

  2. Soinniton ananas 17.12.2020 0:26
   Tulos: +311 (343 ääntä)
   Kyllähän sitä nyt sukkahousuja vastaan antaisi vieraan koijarin tulla kotiini hieroskelemaan kantapohjiani! Ammattilainenkin vielä! Oikeasti vähän surulliselta tapaukselta kuulostaa, jos tuolla lailla pyörii tuntemattomien ovien takana pyytelemässä jalkoja hierottavaksi. Sääliksi käy.

   Lainaa

  3. Tulos: -79 (189 ääntä)
   No mutta hei, ei kerta homoksi tee.

   Lainaa

  4. King Arthur 17.12.2020 1:37
   Tulos: +394 (414 ääntä)
   Tulee mieleen se tarina jossa nuorimies liftasi rekan kyytiin, ja kuski alkoi kauppaamaan rahaa sitä vastaan että tämä sovittaisi erilaisia käsineitä hänelle malliksi. En tiedä miksi nämä häiriköijät saavat sääliä ja sympatiaa, kun tuo hanskamieskin paljastui sarjamurhaajaksi. Miksi sukkahousumies olisi ollut sen enempää viattomilla aikeilla liikkeellä jos kerta säikähti mahdollista silminnäkijää rapussa? Ehkä olen lukenut liikaa tosielämän sekopäistä tunteakseni mitään sääliä tuollaista oven taakse ilmestyvää rimputtelijaa kohtaan.

   Lainaa

  5. Tulos: +130 (142 ääntä)
   On sellasii ihmisii jotka kiihottuu toisten jaloista, haluaa esim. Maksaa siitä että saa kuvia jonkun jaloista tietynlaiset kengät jalassa jne. En tuomitse mutta kaikenlaista ryhmää sitä maailmassa on..

   Lainaa

  6. Herkkä herukka 17.12.2020 3:38
   Tulos: +80 (116 ääntä)
   King Arthur: Tulee mieleen se tarina jossa nuorimies liftasi rekan kyytiin, ja kuski alkoi kauppaamaan rahaa sitä vastaan että tämä sovittaisi erilaisia käsineitä hänelle malliksi. En tiedä miksi nämä häiriköijät saavat sääliä ja sympatiaa, kun tuo hanskamieskin paljastui sarjamurhaajaksi. Miksi sukkahousumies [...]
   On tullut joskus saatua ilmaista hierontaa, muistelisin että sain tarjouksen ihan paperilapulla postilaatikkoon.
   Tapahtui paikassa, jossa hierojia koulutettiin. Pari tyyppiä oli minun kimpussa kera opettajan. Osoite oli ko. oppilaitos. Yhteystietona opettajan työnumero ja koulun vaihde.
   Näin sitä voi saada ilmaista hierontaa (ainakin joskus 2000-luvun alussa) ilman että päätyy pakastimeen jauhelihaksi, puettavaksi skinsuitiksi tai muuten vain läähätellen hiplatuksi.
   On tullut saatua epämääräisempikin tarjous Helsingin rautatieasemalla. Olisin saanut 100 € siitä että tulen vessaan ja annan imeskellä hiuksiani (olisi tietenkin pessyt hampaat minun nähden ennen toimitusta). Päätin kuitenkin pitää päivätyöni.

   Lainaa

  7. Soinniton ananas 17.12.2020 4:41
   Tulos: +144 (176 ääntä)
   King Arthur: Tulee mieleen se tarina jossa nuorimies liftasi rekan kyytiin, ja kuski alkoi kauppaamaan rahaa sitä vastaan että tämä sovittaisi erilaisia käsineitä hänelle malliksi. En tiedä miksi nämä häiriköijät saavat sääliä ja sympatiaa, kun tuo hanskamieskin paljastui sarjamurhaajaksi. Miksi sukkahousumies [...]
   Kyllä mua tosielämän sekopäät kaikkien muiden tunteiden ohella säälittää. Ei sääli tarkoita, että henkilön toiminta pitäisi hyväksyä saati sympatiaa. Ei sääli ole mikään lahja, joka annetaan. Se on sääliä ihmiselämää ja sen hukkaan valumista kohtaan. Sääli ei ole positiivisia ajatuksia. Kyllä mä hanskakuristajaakin säälin, siitä tilasta jossa on ja siitä jamasta mihin itseään ajaa. Ei se silti tarkoita, että se mun mielestäni ansaitsisi yhtään vähempää kuin saa. Mun mielestä hanskakuristajan lailla käyttäytyvää täytyy voida lain voimalla pitää käyttäytymästä yhteiskunnassa sillä tavalla. On se silti sääli, että ihmiselämiä valuu omalla tavallaan hukkaan tällaisten asioiden ympärille kietoutuneena. En ymmärrä, hyväksy tai suvaitse. Säälin.

   Lainaa

  8. Innostunut noita 17.12.2020 5:35
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   King Arthur: Tulee mieleen se tarina jossa nuorimies liftasi rekan kyytiin, ja kuski alkoi kauppaamaan rahaa sitä vastaan että tämä sovittaisi erilaisia käsineitä hänelle malliksi. En tiedä miksi nämä häiriköijät saavat sääliä ja sympatiaa, kun tuo hanskamieskin paljastui sarjamurhaajaksi. Miksi sukkahousumies [...]
   Tässä reilu viikon kuunnellut töissä true crime podcasteja, joissa on enimmäkseen sarjamurhaajista kertovia juttuja, niin jotenkin tuli mieleen sama.

   Lainaa

  9. Räkäpää 17.12.2020 7:01
   Tulos: +158 (160 ääntä)
   adalmiina: On sellasii ihmisii jotka kiihottuu toisten jaloista, haluaa esim. Maksaa siitä että saa kuvia jonkun jaloista tietynlaiset kengät jalassa jne. En tuomitse mutta kaikenlaista ryhmää sitä maailmassa on..
   On toki ja saa ollakin, mutta ei sitä tarvi ovelta ovelle kiertää. Hakekoot seuraa fetissiin liittyviltä foorumeilta.

   Lainaa

  10. Pällitesti kettu 17.12.2020 8:08
   Tulos: +94 (100 ääntä)
   adalmiina: On sellasii ihmisii jotka kiihottuu toisten jaloista, haluaa esim. Maksaa siitä että saa kuvia jonkun jaloista tietynlaiset kengät jalassa jne. En tuomitse mutta kaikenlaista ryhmää sitä maailmassa on..
   On on, mutta kyllä tuomitsen kun tilanne on tuommoinen. Ei ihan sosiaalisesti hyväksyttävä lähestymistapa vaikka kuinka vaan jalkoja haluaiskin hieroskella. Jotkut kiihottuu k*lleista, eikä nekään (toivottavasti) ihan vaan random ihmisten oville mene kolkuttelemaan notta "kiinnostaisko pienet hieronnat".

   Lainaa

  11. Tulos: +113 (115 ääntä)
   adalmiina: On sellasii ihmisii jotka kiihottuu toisten jaloista, haluaa esim. Maksaa siitä että saa kuvia jonkun jaloista tietynlaiset kengät jalassa jne. En tuomitse mutta kaikenlaista ryhmää sitä maailmassa on..
   Fetissit on täysin ok niin kauan kun ei häiritä randomeita ihmisiä. Netti on täynnä ihmisiä jotka tarjoavat näitä fetissi palveluja ettei tarvitse mennä koputtelenaan muiden ovia. 
   Niin ja tämän takia en avaa ovea ellen tiedä kuka sielä oven takana on. 

   Lainaa

  12. Kurvikas susi 17.12.2020 14:13
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   adalmiina: On sellasii ihmisii jotka kiihottuu toisten jaloista, haluaa esim. Maksaa siitä että saa kuvia jonkun jaloista tietynlaiset kengät jalassa jne. En tuomitse mutta kaikenlaista ryhmää sitä maailmassa on..
   Mä haluaisin kuvia naisista pitkävartiset kumpparit jalassa ja sadevaatteet päällä. Olen outo, tiedän sen. :)
   En sentään mene kenenkään ovelle moista pyytelemään, niin outo en sentään ole.

   Lainaa

  13. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Kurvikas susi: Mä haluaisin kuvia naisista pitkävartiset kumpparit jalassa ja sadevaatteet päällä. Olen outo, tiedän sen. :) En sentään mene kenenkään ovelle moista pyytelemään, niin outo en sentään ole.
   Tällä sivustolla on joskus vuosia sitten ollut senkaltainen kuva, tekstinä ”myydään näkymättömyysviitta, ei toimi”. Mutta en muista sen mokan otsikkoa.

   Lainaa

  14. Väsynyt hamsteri 17.12.2020 20:56
   Tulos: -21 (45 ääntä)
   En käsittänyt miksi oli nii vaikea sanoa ei ja sulkea ovea. Tai vain sulkea ovea. Olenko outo?

   Lainaa

  15. Takimmaisempi hanki 18.12.2020 0:15
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Kummikäki: Tällä sivustolla on joskus vuosia sitten ollut senkaltainen kuva, tekstinä ”myydään näkymättömyysviitta, ei toimi”. Mutta en muista sen mokan otsikkoa.
   https://www.feissarimokat.com/2014/01/kirpputorin-loytoja-osa-57/ tarkoitatko tuota? ;)

   Lainaa

  16. Tulos: +5 (29 ääntä)
   Väsynyt hamsteri: En käsittänyt miksi oli nii vaikea sanoa ei ja sulkea ovea. Tai vain sulkea ovea. Olenko outo?
   Olet.

   Lainaa

  17. Obeesi valas 18.12.2020 1:37
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kummikäki: Tällä sivustolla on joskus vuosia sitten ollut senkaltainen kuva, tekstinä ”myydään näkymättömyysviitta, ei toimi”. Mutta en muista sen mokan otsikkoa.
   https://www.feissarimokat.com/2014/01/kirpputorin-loytoja-osa-57/

   Lainaa

  18. Kurvikas susi 18.12.2020 4:53
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Kummikäki: Tällä sivustolla on joskus vuosia sitten ollut senkaltainen kuva, tekstinä ”myydään näkymättömyysviitta, ei toimi”. Mutta en muista sen mokan otsikkoa.
   Tiedän mitä tarkoitat, tykkään tavallisista sadevaatteissa, en läpinäkyvästä. :)

   Lainaa

  19. Tulos: -2 (8 ääntä)
   King Arthur: Tulee mieleen se tarina jossa nuorimies liftasi rekan kyytiin, ja kuski alkoi kauppaamaan rahaa sitä vastaan että tämä sovittaisi erilaisia käsineitä hänelle malliksi. En tiedä miksi nämä häiriköijät saavat sääliä ja sympatiaa, kun tuo hanskamieskin paljastui sarjamurhaajaksi. Miksi sukkahousumies [...]
   En usko että kyseessä olisi minkäänlainen murhaaja, "vain" raiskaaja.

   Lainaa

  20. Pohjaanpalanut papaija 18.12.2020 13:40
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Soinniton ananas: Kyllähän sitä nyt sukkahousuja vastaan antaisi vieraan koijarin tulla kotiini hieroskelemaan kantapohjiani! Ammattilainenkin vielä! Oikeasti vähän surulliselta tapaukselta kuulostaa, jos tuolla lailla pyörii tuntemattomien ovien takana pyytelemässä jalkoja hierottavaksi. Sääliksi käy.
   Ei sureta eikä säälitä vaan pistää vihaksi. Pitääkö ihan kotiovelle asti tulla häiriköimään ja ehottelemaan?

   Lainaa

  21. Sinkitty orava 18.12.2020 14:46
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   adalmiina: On sellasii ihmisii jotka kiihottuu toisten jaloista, haluaa esim. Maksaa siitä että saa kuvia jonkun jaloista tietynlaiset kengät jalassa jne. En tuomitse mutta kaikenlaista ryhmää sitä maailmassa on..
   Häh no mitä sitten? Eiköhän jokainen sen tiedä, että erilaisia fetissejä on olemassa, eikä jalkafetissi ole mitenkään harvinaisimmasta päästä. Sellaisia palveluksia ei silti mennä tuntemattomien kotoa vonkaamaan.

   Lainaa

  22. Tupakoiva jyrsijä 19.12.2020 21:48
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Onko tämä tositarina? Kuulostaa hemmetin oudolta. :D

   Lainaa

  23. Epäsuora mango 19.12.2020 22:15
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Joku acid cineman kaltasen huumoriryhmän tempaus?

   Lainaa

  24. Tulos: +16 (18 ääntä)
   adalmiina: On sellasii ihmisii jotka kiihottuu toisten jaloista, haluaa esim. Maksaa siitä että saa kuvia jonkun jaloista tietynlaiset kengät jalassa jne. En tuomitse mutta kaikenlaista ryhmää sitä maailmassa on..
   Ei siinä mitään, kai jalatkin voi olla ihan söpöjä. Tykkäähän monet naiset ja miehetkin esim. erilaisista kengistä, jotkut jopa lähes pakkomielteisesti. Kyllähän maailmaan fantasioita mahtuu ja pienet fetissit voivat piristää arkea. 
   Mutta tuon sukkahousuhierojan touhut kuulostivat kyllä niin creepyiltä että en ihmettelisi jos häneltä löytyisi kadonneita henkilöitä pakastimesta. "Opiskelee hierojaksi koulun puolesta" ja rukoilee randomien ovien takana että pääsee hieromaan? Tarjoaa sukkahousuja ja maksua hieronnasta? Yleensä ihmiset maksavat siitä että pääsevät hierottavaksi. Kannattaa harkita kenelle avaa ovensa.

   Lainaa

  25. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Takimmaisempi hanki: feissarimokat.com/2014/01/kirpputorin-loytoja-osa-57 tarkoitatko tuota? ;)
   Joo, just se.

   Lainaa

  26. Relevantti kobra 24.12.2020 13:35
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Vasta eräässä oululaisessa ryhmässä kyseli joku mies, että löytyykö ryhmästä henkilöitä jotka tykkää jalkahieronnasta ja käyttää sukkahousuja, polvisukkia tai stay upeja. Mahtoi olla sama tyyppi.

   Lainaa

  27. Tulos: +1 (1 ääni)
   Jepjoo: No mutta hei, ei kerta homoksi tee.
   Ja kymmenes kerta nollaa tilanteen!

   Lainaa

  28. Tulos: +1 (1 ääni)
   Miksi ensinnäkään avata ovea tuntemattomille?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asunto, asuntola, hieroja, jalkahieronta, opiskelija, sukkahousut