Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 303

Miesten vessan ongelma ratkaistu?
Kuvakooste, osa 303

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +271 (349 ääntä)
   Miten ton reuhkan pitäs auttaa sihtaamaan?

   Lainaa

  2. Soinniton ananas 17.12.2020 0:22
   Tulos: +300 (324 ääntä)
   Harva tietää, että Ylivieskan aseman laiturilta 3 1/3 pääsee junalla Tyyrispahkiin, akkojen ja ukkojen kouluun, jossa koulutetaan loitsinnan saloihin nuoria Pohjan akkoja ja ukkoja. Harva tietää myöskään, että wc-tilojen hygieniaa parannetaan lisäämällä erilaisia pörrö- ja pehmopintoja.

   Lainaa

  3. Tulos: +71 (147 ääntä)
   Jonna kuuluu niihin vittuperkeleisiin, jotka aina nähdessään jonkun kuolleen kissan/koiran/muun lemmikin päättää ensimmäisenä, että nyt on naapurustossa joku hullu psykopaatti, joka viljelee myrkkyä joka paikkaan ja metsästää kissoja.koskaan ei ole voinut jäädä auton alle tai toisen eläimen tappamaksi. Ei. Aina on joku hullu liikkeellä.

   Lainaa

  4. Tulos: -29 (69 ääntä)
   Salemankka: Miten ton reuhkan pitäs auttaa sihtaamaan?
   Valot pois päältä ja karvat ympärille jne, jne.

   Lainaa

  5. Tulos: +138 (168 ääntä)
   Yritin tuossa miettiä, mikä tuon karvareuhkan tarkoitus on sihtaamisen helpottamisessa. Onko tuon tarkoitus houkutella miehiä lepuuttamaan kikkeliä reunusta vasten toimituksen ajan?

   Lainaa

  6. Tulos: +167 (173 ääntä)
   Mistä tuo Jonna sai päähänsä, että olisi neulojen kääreitä? Jos lähistöltä olisi löytynyt vielä neulojen "tuppia" tai jotain niiden näköistä, niin voisin ymmärtää äkillisen assosiaation.

   Lainaa

  7. Aivoton susi 17.12.2020 5:36
   Tulos: +217 (219 ääntä)
   Dipoli: Mistä tuo Jonna sai päähänsä, että olisi neulojen kääreitä? Jos lähistöltä olisi löytynyt vielä neulojen "tuppia" tai jotain niiden näköistä, niin voisin ymmärtää äkillisen assosiaation.
   Koska ihmiset näkee asioita, mitä haluavat nähdä

   Lainaa

  8. Tunnustamaton mestari 17.12.2020 5:36
   Tulos: +276 (286 ääntä)
   Tuo pisuaarin karvareunus taitaa pyrkiä symboloimaan pimppikarvoja🤦🏼‍♀️ Oletus olisi siis, että kaikki miehet haluavat osua pimpsaan. (Öööö virtsaamalla, okei Tuula?) Aika kauhea ajatus ja aika kauheaa, että oma pääni tuotti sen. Menen huuhtelemaan aivoistani pois tätä mielikuvaa.

   Lainaa

  9. Aivoton susi 17.12.2020 5:37
   Tulos: +362 (366 ääntä)
   Mä jo näen sieluni silmissä, miten toi karvareuhka on illan päätteeksi täysin märkä ja se haju seuraavana päivänä on jotakin kammottavaa.

   Lainaa

  10. Tulos: +135 (141 ääntä)
   Salemankka: Miten ton reuhkan pitäs auttaa sihtaamaan?
   Toi on semmonen mukahauska juttu, että jos joku vaikka pimeessä koittaa sörkkii auton lämppärin johtoa pistorasiaan niin siihen voi hulvattomasti heittää, että löytyiskö paremmin, jos ois karvoja ympärillä. Pimppiin sillä siis puhtaasti viitataan.

   Lainaa

  11. Väljä kavioeläin 17.12.2020 6:33
   Tulos: -164 (206 ääntä)
   Aivoton susi: Mä jo näen sieluni silmissä, miten toi karvareuhka on illan päätteeksi täysin märkä ja se haju seuraavana päivänä on jotakin kammottavaa.
   Pystyt siis kuvittelemaan miltä tuntuu kun kostean illan jälkeisenä aamuna nainen pyytää menemään kielen kanssa "sinne."

   Lainaa

  12. Tulos: +241 (249 ääntä)
   Väljä kavioeläin: Pystyt siis kuvittelemaan miltä tuntuu kun kostean illan jälkeisenä aamuna nainen pyytää menemään kielen kanssa "sinne."
   Minkälaisia naisia sä oot oikein tapaillu?

   Lainaa

  13. Räkäpää 17.12.2020 6:57
   Tulos: +186 (190 ääntä)
   Väljä kavioeläin: Pystyt siis kuvittelemaan miltä tuntuu kun kostean illan jälkeisenä aamuna nainen pyytää menemään kielen kanssa "sinne."
   Valtaosassa taloja on suihku.

   Lainaa

  14. Punavihreä sohvaperuna 17.12.2020 7:04
   Tulos: -69 (85 ääntä)
   Räkäpää: Valtaosassa taloja on suihku.
   Pallo on pyöreä.

   Lainaa

  15. Vartia / Lukijon käynyt 17.12.2020 8:02
   Tulos: +98 (114 ääntä)
   Luuleeko Tuula, että miehet tykkää pissata pinppiin sisään?

   Lainaa

  16. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Only in peräseinäjoki

   Lainaa

  17. Tulos: +88 (90 ääntä)
   Toihan näyttää siltä että nyt on pisuaari varustettu kakkoshätää varten, sen kun nojaa kankkunsa miellyttävää pehmustetta vasten. Ehkä kuitenkin kertakäyttöinen ratkaisu.

   Lainaa

  18. Makaaberi persikka 17.12.2020 9:56
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Juoksemalla tuota tolppaa päin pääsee vain sinne puuttuvalle raide kolmoselle.

   Lainaa

  19. Kiva raadonsyöjä 17.12.2020 10:12
   Tulos: +151 (185 ääntä)
   Kysyn miehiltä nyt vilpittömästi, että miksi ette voi pissiä istuen jos ette osaa tähdätä pönttöön? (Ihmisten kodeissa siis, missä ei edes ole noita pisuaareja.) Mikään ei nosta verenpainetta nopeammin kuin koko vessan löyhkääminen virtsalta ja tahmea lattia pöntön ympärillä miespuolisen vieraan jäljiltä. Onko se miehisyysjuttu? Kai tiedätte, ettei kukaan näe mitä siellä vessassa toimitatte?

   Lainaa

  20. Tulos: +134 (134 ääntä)
   "Bob Marli" sai aikaan hysteerisiä hihityksiä XD

   Lainaa

  21. Kirjautuminen epäonnistui 17.12.2020 11:30
   Tulos: +94 (98 ääntä)
   On sekin vakava asia, kun pillimehun roskat tiputellaan maahan :(

   Lainaa

  22. Tuoksuva järvisieni 17.12.2020 12:37
   Tulos: +63 (63 ääntä)
   Iso Hoo: "Bob Marli" sai aikaan hysteerisiä hihityksiä XD
   Sai aikaan valonpilkahduksen muuten niin ankeaan päivään. Bob Marli. 😂

   Lainaa

  23. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Eiku Bob Marli olikin hauskin :D:D

   Lainaa

  24. Pelkäämätön soturi 17.12.2020 12:55
   Tulos: -22 (34 ääntä)
   Kiva raadonsyöjä: Kysyn miehiltä nyt vilpittömästi, että miksi ette voi pissiä istuen jos ette osaa tähdätä pönttöön? (Ihmisten kodeissa siis, missä ei edes ole noita pisuaareja.) Mikään ei nosta verenpainetta nopeammin kuin koko vessan löyhkääminen virtsalta ja tahmea lattia pöntön ympärillä miespuolisen vieraan [...]
     Ehkäpä ei näe, mutta huomaa sitten myöhemmin kyllä....

   Lainaa

  25. Ymmärrettävä haukka 17.12.2020 13:17
   Tulos: -65 (79 ääntä)
   Salemankka: Miten ton reuhkan pitäs auttaa sihtaamaan?
   Jaa-a. Naisen logiikka on pettämätön jälleen kerran.

   Lainaa

  26. Suvereeni peruna 17.12.2020 15:23
   Tulos: +154 (162 ääntä)
   Syitä miksi miehet eivät osu pönttöön: - Ei ole ollut opettamassa sellaista isää, joka itsekin osuu pönttöön tai jota ylipäätänsä kiinnostaisi opettaa poikansa siistiksi ja muut huomioon ottavaksi. Paskaperseisyys periytyy isältä pojalle, ellei siihen puututa ajoissa. - Pitkä esinahka, jota ei viitsitä vetää kusemisen ajaksi terskan taakse, jonka vuoksi virtsasuihku purkautuu esinahkakerrosten läpi ympäriinsä roiskuavana. Jotkut miehet ovat uskotelleet itselleen, että jos ei koske esariin, ei tarvitse pestä käsiä kusemisen jälkeen. - Joillakin virtsasuihku "hajoaa" kahdeksi virraksi virtsa-aukon seinämien toisiinsa liimautumisen vuoksi, mikä johtuu kuivuneesta siemennesteestä tai touhutipoista. Silloin roiskuu herkemmin, koska kahta eri suuntaan menevää virtaa on vaikeampi hallita. Kusemisen aikana tukkeuma aukeaa kuivuneiden limojen liuetessa pois, jolloin virtsasuihku muuttuu taas yhtenäiseksi. Tämä on harvoin tahallista ja sitä voi ehkäistä virtsaamalla pian laukeamisen jälkeen, jolloin siemennesteen jämät huuhtoutuvat pois ja siten virtsaputkessa mahdollisesti elelevät bakteerit menettävät ravintonsa, koska ravinteikas siemenneste on hyvä bakteerien kasvatusalusta. Touhutippoja voi valua huomaamatta ja harvemmin kukaan menee niiden takia kuselle. - Joko puhdasta laiskuutta, piittaamattomuutta tai sitten kuvitellaan tähtäämisen olevan homoa, koska "liiallinen" siisteys on aina homoa. Tämä taas liittyy niihin naurettaviin käsityksiin miehisyydestä ja miehisestä käytöksestä. Se seuraava mies, joka menee kuselle edellisen ympäriinsä kusseen jälkeen, ei ajattele sotkijan olevan miehekäs alfa vaan todennäköisesti vittuuntuu. - Merkittävä älyllinen vajaus, hetkellinen tai pysyvä sokeus, vammaisuus, peniksen sairaudet- ja vauriot, kusipaskaperseisyys ja yleinen kusipäisyys. Julkisissa vessoissa ympäriinsä kuseskelu voi johtua myös siitä, että kun ei ole omasta tai äidin vessasta kyse, ei tarvitse piitata siisteydestä. Ne kädet kannnattaa pestä myös pelkän kusemisen jälkeen, koska jos joudut koskemaan pytyn huuhtelunappiin, ovenkahvoihin tai mihin tahansa muuhun asiaan vessassa, on suuri riski, että joku toinen on koskenut niihin kusisilla tai kullilimaisilla käsillään. Miesten vessat on lähes poikkeuksetta aina saastaisempia kuin naisten vessat. Luulisi, että toisen miehen kulli- ja eritetahrat kammottaisi sen verran, että pesisi kädet ihan mielellään. Eikä penis todellakaan ole puhdas jos sitä on haudutettu kusisissa ja pallihikisissä kalsareissa, joten turha kuvitella, että käsiä ei tarvitse pestä jos koskee vaan omaaan vehkeeseen.

   Lainaa

  27. Kapeahko muurahainen 17.12.2020 15:36
   Tulos: +58 (60 ääntä)
   Dipoli: Mistä tuo Jonna sai päähänsä, että olisi neulojen kääreitä? Jos lähistöltä olisi löytynyt vielä neulojen "tuppia" tai jotain niiden näköistä, niin voisin ymmärtää äkillisen assosiaation.
   Jotkut ihmiset vaan näkee huumeita ja niihin liittyviä välineitä kaikkialla. Itsekin kerran väänsin bussipysäkillä jonkun idiootin kanssa, joka kivenkovaan väitti maassa lojuvaa mynthon-pastillia "huumenapiksi".

   Lainaa

  28. Pelkäämätön soturi 17.12.2020 16:09
   Tulos: +85 (95 ääntä)
   Kapeahko muurahainen: Jotkut ihmiset vaan näkee huumeita ja niihin liittyviä välineitä kaikkialla. Itsekin kerran väänsin bussipysäkillä jonkun idiootin kanssa, joka kivenkovaan väitti maassa lojuvaa mynthon-pastillia "huumenapiksi".
     Siskoni oli kerran kotona jonkun viikonlopun, itse olin jo muuttanut pois ja vanhempani olivat jossain. Tuli sitten hätäsoitto että lattialta oli löytynyt "huumenappi" ja tiesinkö että siskoni on narkkari? Joo, en tiennyt. (Tietääkseni ekstaasin tms nappihuumeiden vetäjät ja katuojassa piikittävät narkkarit eivät ole samaa porukkaa, mutta mitäpä minä tiedän). 
     Sisko vannoi viattomuuttaan ja sanoi ettei tiedä mistään huumenapeista mitään, mutta vanhempanihan lähettivät tämän johonkin kemian labraan tutkittavaksi (napin, ei siskoa) ja sen ajan sisko oli arestissa. Lopputulos: buranaa (tai aspiriinia tms, en ollut paikalla), luultavasti pudonnut vanhemmilta itseltään. 
     Ihmettelen kuka näistä moraalipaniikeista hyötyy; vanhempani olivat ja ovat ehkä edelleenkin vakuuttuneita, että kaikkien koulujen ovilla vaanii huumemies joka haluaa myrkyttää lapset pelkkää pahuuttaan. Kouluaikanani koulussa tehtiin "valistusnäytelmä" jossa kiltti kotityttö "saa huumeen" (kannabispiikin kai, niihinhän jää koukkuun jo kerrasta /s), tulee hulluksi, murtaa äitinsä sydämen ja lopuksi kuolee. Koska tottakai. Samalla tosin myös valistettiin saatananpalvonnan räjähdysmäisestä leviämisestä (se liittyy huumeidenkäyttöön ja siihenkin kuolee). 
     Ja niinpä Herran vuonna 2020 huumeista ei vieläkään pystytä keskustelemaan järkevästi, edes yritys erottaa hölynpöly faktoista on "huumemyönteistä" ja sellaisena epäilyttävää. Miksi? Kuka tästä sekoilusta hyötyy? 
     (Disclaimer: oma päihteeni on valkoviini. Ihmettelen tätä skeptikkona, en pössyttelyaktivistina. Tai saatananpalvojana). 

   Lainaa

  29. Tulos: +77 (87 ääntä)
   Istualtaan pissaavat miehet on ihania. Jostain syystä melkein kaikki seurustelukumppanini ovat olleet näitä; ei tarvitse lattiaa pissasta moppailla. Plus muistan lukeneeni tutkimuksesta, jonka mukaan on parempi eturauhaselle että mies virtsaa istualtaan ja rakko tyhjenee kunnolla.

   Lainaa

  30. Riehakas salaatti 17.12.2020 17:15
   Tulos: -18 (44 ääntä)
   Piparjuuri: Istualtaan pissaavat miehet on ihania. Jostain syystä melkein kaikki seurustelukumppanini ovat olleet näitä; ei tarvitse lattiaa pissasta moppailla. Plus muistan lukeneeni tutkimuksesta, jonka mukaan on parempi eturauhaselle että mies virtsaa istualtaan ja rakko tyhjenee kunnolla.
   Muuten oikein, mutta täysin väärin. Terve mies virtsaa seisaaltaan terveemmin. Eturauhasen liikakasvun takia voi olla parempi pissiä istualtaan. Itse toki lirittelen istualtaan koska olen laiska.

   Lainaa

  31. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Banaani: Yritin tuossa miettiä, mikä tuon karvareuhkan tarkoitus on sihtaamisen helpottamisessa. Onko tuon tarkoitus houkutella miehiä lepuuttamaan kikkeliä reunusta vasten toimituksen ajan?
   No se on se vanha sanonta "ei osu kun ei ole karvoja ympärillä"

   Lainaa

  32. Trendikäs piikkisika 17.12.2020 17:22
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Ylivieskan aseman laitureiden numeroinnissa ei ole mitään väärää. Ratapiharemontin yhteydessä poistettiin vanha raide numero kolme. Nykyään tosin raiteiden numerot ovat vaihtuneet, joten entinen nelosraide on kolmonen jne.

   Lainaa

  33. Tulos: +68 (70 ääntä)
   Kiva raadonsyöjä: Kysyn miehiltä nyt vilpittömästi, että miksi ette voi pissiä istuen jos ette osaa tähdätä pönttöön? (Ihmisten kodeissa siis, missä ei edes ole noita pisuaareja.) Mikään ei nosta verenpainetta nopeammin kuin koko vessan löyhkääminen virtsalta ja tahmea lattia pöntön ympärillä miespuolisen vieraan [...]
   Osallehan se on tästä kiinni, ja siitä, etteivät ne itse muutenkaan vessaa siivoa.
   Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että jos sitä miehuutta pitää pönkittää niin paljon, ettei kehtaa kusta istualleen, niin ei se miehuus mitenkään vahvaa ole ollut alunperinkään. 

   Lainaa

  34. Lypsylämmin roska 17.12.2020 21:52
   Tulos: +41 (41 ääntä)
   Kapeahko muurahainen: Jotkut ihmiset vaan näkee huumeita ja niihin liittyviä välineitä kaikkialla. Itsekin kerran väänsin bussipysäkillä jonkun idiootin kanssa, joka kivenkovaan väitti maassa lojuvaa mynthon-pastillia "huumenapiksi".
   Mulla tipahti viime kesänä b-vitamiinitabletti parvekkeelta. Olin aika varma, että joku vielä uskoo asuvansa huumekämpän alakerrassa. Ilmeisesti ei ollutkaan kovin kaukaa haettu ajatus.

   Lainaa

  35. Itseasiassa 17.12.2020 22:23
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Aivoton susi: Mä jo näen sieluni silmissä, miten toi karvareuhka on illan päätteeksi täysin märkä ja se haju seuraavana päivänä on jotakin kammottavaa.
   Mulle tuli sama mielikuva ja pikkusen samalla oksennusta suuhun.

   Lainaa

  36. norjalainen 18.12.2020 0:42
   Tulos: -16 (40 ääntä)
   @Suvereeni peruna: Totta osittain. Mutta miksi naisten vessat ovat miesten vessoja huomattavasti pahemmassa kunnossa. Kuinka vaikeaa ne tampoonit on laittaa roskiin, tarviiko sen pöntön päällä "leijua" jotta se kusi ei lentäisi pitkin lattiaa...T.siivoaja

   Lainaa

  37. Karvas gaselli 18.12.2020 3:14
   Tulos: -14 (28 ääntä)
   Piparjuuri: Istualtaan pissaavat miehet on ihania. Jostain syystä melkein kaikki seurustelukumppanini ovat olleet näitä; ei tarvitse lattiaa pissasta moppailla. Plus muistan lukeneeni tutkimuksesta, jonka mukaan on parempi eturauhaselle että mies virtsaa istualtaan ja rakko tyhjenee kunnolla.
   Mä käyn harvakseltaan istualtaan kusella. Lähinnä kännissä, väsyneenä, tms. Ja mulla ainakin tyhjentyy rakko paljon huonommin istualtaan. Joka ikinen kerta noustessa kusta tulee vielä. Eikä pelkästään tippoja, vaan ihan loraus tulee. Aina ei muista ottaa paperia vehkeen eteen noustessa, ja sit vituttaa kun housut lattia kusessa. Veikkaan,että olet lukenut jostain naistenpalstalta siitä "tutkimuksesta". Tietysti ihmisissä on eroja, ja saattaa tyhjentyä paremmin, mutta ei ainakaan mulla.

   Lainaa

  38. totuuden_torvi 18.12.2020 8:53
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   Suvereeni peruna: Syitä miksi miehet eivät osu pönttöön: - Ei ole ollut opettamassa sellaista isää, joka itsekin osuu pönttöön tai jota ylipäätänsä kiinnostaisi opettaa poikansa siistiksi ja muut huomioon ottavaksi. Paskaperseisyys periytyy isältä pojalle, ellei siihen puututa ajoissa. - Pitkä esinahka, jota ei [...]
   Kiitos hyvästä kirjoituksesta ja vastauksesta. Kerroit tuossa omat ajatukseni ja opetit samalla lisätietoa minullekin tuosta seinien liimaantumisesta eli hajonneen suihkun syistä. Ainoa osin eriävä mielipide tuosta: "Miesten vessat on lähes poikkeuksetta aina saastaisempia kuin naisten vessat". Noin minäkin miehenä asian miellän, mutta olen kuullut ennen yökerhojen (ainakin Onnela) siivonneen kokemuksista, että naisten vessa oli aina paljon miesten vessaa kamalampi. Kuulemma paperit on revitty ympäriinsä jne. Tuossa voi toki olla mielipideasia, että naisten vessa näyttää sotkuisemmalta paperin takia, mutta miesten vessasta löytyy enemmän kusta lattialta. Todennäköisesti oksennuksen ja paskan määrä menee aika tasan. Ajatuskin yökkäyttää!
   En tarkemmin kotiopeista muista, mutta täytynee olla isälle kiitollinen, koska jostakin olen siisteyden oppinut heteroudesta huolimatta. Hyvä kysymys esittäjältä, koska olen elämäni hämmästellyt samaa asiaa ja luultavasti tulen kuolemaan saamatta vastausta näiltä kusisukilta. Vaikea ymmärtää, mikä siinä on niin vaikeeta ja miksi aikuinen ihminen ei siivoa omia jälkiään edes kotona. Julkisissa, joskus naisten epäonneksi myös yhteisvessoissa, näkee kusta vessanrenkaalla. Jos kusee seisaaltaan, kuka hitto ei nosta sitä rengasta ylös muita ihmisiä ajatellen ihan jo varmuuden vuoksi, koska vahinkoja voi sattua kenellä vain.
   Sen verran yleistä tuo sotkeminen on, että aivan oikeasti, jos mietin vaikkapa juhlien järjestämistä tai jotakin muuta illanistujaista, tulee mieleeni ihmisiä, joita en halua siksi paikalle, että en luota heidän tähtäykseensä. Onneksi suurin osa kavereista ja sukulaisista ovat siistejä, mutta ainakin yksi sotkee pöntön reunoja aivan hirveästi. Hyi helvetti!
   PS. Tuli vähän turhan pitkä viesti.

   Lainaa

  39. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Karvas gaselli: Mä käyn harvakseltaan istualtaan kusella. Lähinnä kännissä, väsyneenä, tms. Ja mulla ainakin tyhjentyy rakko paljon huonommin istualtaan. Joka ikinen kerta noustessa kusta tulee vielä. Eikä pelkästään tippoja, vaan ihan loraus tulee. Aina ei muista ottaa paperia vehkeen eteen noustessa, ja sit [...]
   Alunperin luin aiheesta muistaakseni Tiede-lehdestä, enkä nyt löydä kyseistä tiedeuutista tähän hätään. Tällainen meta-analyysi löytyi, jonka mukaan terveillä miehillä eroa ei ole, mutta virtsatie- ja eturauhasongelmiin tapuivaisilla istuminen on parempi tapa. Lähteitä löytyi myös siihen suuntaan että vanhemmilla miehillä istuminen voi ehkäistä eturauhasvaivoja.
   https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0101320
   Ensi kerralla voisit jättää olettamatta toisten tiedelukutaitoa sen perusteella että "mulla ei ainakaan ole noin". Yksilöt kun ovat luonnollisesti erilaisia, joten tarvitsemme systemaattista tutkimusta yleistettävien tulosten saamiseksi.

   Lainaa

  40. Tervetullut undulaatti 18.12.2020 21:14
   Tulos: -45 (55 ääntä)
   Suvereeni peruna: Syitä miksi miehet eivät osu pönttöön: - Ei ole ollut opettamassa sellaista isää, joka itsekin osuu pönttöön tai jota ylipäätänsä kiinnostaisi opettaa poikansa siistiksi ja muut huomioon ottavaksi. Paskaperseisyys periytyy isältä pojalle, ellei siihen puututa ajoissa. - Pitkä esinahka, jota ei [...]
   Tämä kommentti jokseenkin tiivistää Feissarimokissa esiintyvän miesvihan. Kyllä se siitä, jaksuhali ja tsemppiä.

   Lainaa

  41. luonnotonta 18.12.2020 21:36
   Tulos: -11 (15 ääntä)
   Salemankka: Miten ton reuhkan pitäs auttaa sihtaamaan?
   oletan että olet nainen, muuten tietäisit

   Lainaa

  42. Tulos: +29 (37 ääntä)
   norjalainen: @Suvereeni peruna: Totta osittain. Mutta miksi naisten vessat ovat miesten vessoja huomattavasti pahemmassa kunnossa. Kuinka vaikeaa ne tampoonit on laittaa roskiin, tarviiko sen pöntön päällä "leijua" jotta se kusi ei lentäisi pitkin lattiaa...T.siivoaja
   En ikinä, siis ikinä, ole nähnyt tamponia tai sidettä vessan lattialla. Naisten vessat on yleisesti siistejä. Ihan pari kertaa on tarvinnut koppia vaihtaa ja se on ollut jonkun tukkeutuneen pöntön takia.

   Lainaa

  43. Tupakoiva jyrsijä 19.12.2020 10:28
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Olen aina epäillyt, että trip pillimehuissa on LSD:tä.

   Lainaa

  44. Tukkeutunut vesimeloni 19.12.2020 19:27
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kyllä naisten vessatkin on ihan törkeässä kunnossa monin paikoin. Yleensä kun esim. huoltoasemillekin menee, on kolmas yrittämäni koppi vasta sellainen, jossa voi asioida. Millon vessa on vetämättä, lattia kusesta märkänä, täynnä vessapaperia yms. Ja olikos jossain tutkimus, että kolmasosa naisista ei pese käsiään käytyään vessassa. Mitä jos joku on käynyt ripulipaskalla siinä kopissa, jossa asioit ja koskenut ripulikäsillään pöntönnuppiin, ovenkahvaan jne..? Kandeisko pestä niitä käsiä...

   Lainaa

  45. Tupakoiva jyrsijä 19.12.2020 21:47
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Tukkeutunut vesimeloni: Kyllä naisten vessatkin on ihan törkeässä kunnossa monin paikoin. Yleensä kun esim. huoltoasemillekin menee, on kolmas yrittämäni koppi vasta sellainen, jossa voi asioida. Millon vessa on vetämättä, lattia kusesta märkänä, täynnä vessapaperia yms. Ja olikos jossain tutkimus, että kolmasosa naisista [...]
   Hyh hyh mitä sikoja, oli sitten mies tai nainen. :D

   Lainaa

  46. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Kiva raadonsyöjä: Kysyn miehiltä nyt vilpittömästi, että miksi ette voi pissiä istuen jos ette osaa tähdätä pönttöön? (Ihmisten kodeissa siis, missä ei edes ole noita pisuaareja.) Mikään ei nosta verenpainetta nopeammin kuin koko vessan löyhkääminen virtsalta ja tahmea lattia pöntön ympärillä miespuolisen vieraan [...]
   Miksi miehet eivät tykkää pissiä istuen, tässä vilpitön vastaus vilpittömään kysymykseesi:
   - Jos ei tarvitse istua paskalle niin seisten virtsaaminen on paljon helpompaa, vaivattomampaa, nopeampaa ja hygieenisempää - ainakin itselle.
   - Julkisissa vessoissa ei tarvitse arvuutella onko wc-pytty ja rengas kustu ja paskottu muiden toimesta saastaiseksi, eikä tarvitse alkaa sitä pyyhkimään paperilla ennen itse virtsaamista.
   - Mikäli on vähän isommalla varusteltu mies, niin pöntölle istuessa se molo koskettelee helposti niitä pytyn sisäpintoja yms. mikä on erittäin epämiellyttävää varsinkin niissä julkisissa käymälöissä.
   - Miehen virtsatessa istualtaan se kusisuihku lentää miehen anatomiasta johtuen helposti sellaisessa kulmassa pöntön reunoja vasten että se kusi roiskuu reisille ja joka paikkaan. Sitten on mukavaa paperilla pyyhkiä jalat ja perse siitä kusesta.
   - Kahta edellistä ongelmaa pystyy jotenkin kompensoimaan auttamalla ja ohjaamalla kädellä sitä vehjettä, mutta edelleen: seisten kuseminen on vain paljon helpompaa.
   Tuossa olikin jo aiempia vastauksia missä oli myöskin perusteltu syitä miksi virtsasuihku saattaa joskus olla arvaamaton, tiputella, tms. anatomiasta tai terveydellisistä syistä johtuen, joten en paneudu siihen sen enempää.
   Ja joillakin se kusi vain tulee sieltä päästä asti sellaisella paineella että miesten julkisten vessojen siisteys on mitä on. Ja erityisesti humalatilassa saattaa jotkut sortua virhearviointeihin ja yleiseen välinpitämättömyyteen.
   Siitäkin huolimatta että olen mies, osaan virtsata siististi, nostan renkaan ennen suoritusta, lasken kannen sen jälkeen, jne. Ja jos viimeinen tippa osuu joskus pöntön reunalle niin sen voi pyyhkäistä paperilla veks.

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Siskoni oli kerran kotona jonkun viikonlopun, itse olin jo muuttanut pois ja vanhempani olivat jossain. Tuli sitten hätäsoitto että lattialta oli löytynyt "huumenappi" ja tiesinkö että siskoni on narkkari? Joo, en tiennyt. (Tietääkseni ekstaasin tms nappihuumeiden vetäjät ja katuojassa piikittävät [...]
   Itse narkomaani kun olen toivoisin asiosta puhuttavan niinkuin ne ovat. Juuri tämä hassis-piikki meininki vie pohjan kaikelta huume valistukselta.  Kokeilet pilveä kerran ja huomaat ettet olekaan katuoja nisti, mikä se sitten onkaan, ja kun huomaat et sinulle on valehdeltu niin miksi uskoisit heroiinin olevan sen kummempaa? En toivoisi tätä tuskaa ja paskaa jota olen kokenut kenenkään kokevan ja nykyinen järjestelmä ei toimi.  Hysteria pelitä ei, voin kertoa omasta kokemuksesta. Ps nyt pitää lataa pesä ja mennä paukuille ;)

   Lainaa

  48. Kähärä henkilö 27.12.2020 23:19
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Aivoton susi: Mä jo näen sieluni silmissä, miten toi karvareuhka on illan päätteeksi täysin märkä ja se haju seuraavana päivänä on jotakin kammottavaa.
   Minäkin haistoin jo sen hajun. Yök

   Lainaa

  49. Tippa Maddick 7.6.2021 15:44
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Höpö: Itse narkomaani kun olen toivoisin asiosta puhuttavan niinkuin ne ovat. Juuri tämä hassis-piikki meininki vie pohjan kaikelta huume valistukselta.  Kokeilet pilveä kerran ja huomaat ettet olekaan katuoja nisti, mikä se sitten onkaan, ja kun huomaat et sinulle on valehdeltu niin miksi uskoisit [...]
   Vanhahan tämä jo on, mutta asia on vakava. Yksi ainoa huumevalistus kolahti aikoinaan. Kyseessä oli vanha (on niitäkin) narkkari, joka otti asian puheeksi juuri noin. Sanoi itse kokeilleensa ensin miedompia pössyttelemällä ja suuresti yllättyneensä kun ei saman tien jäänytkään koukkuun ja muuttunut rikolliseksi. Kuningasidea oli sitten että jos kerran tuostakin valehdeltiin niin mitä jos kokeillaan kunnon kamaa, heroiinia. Siitähän sanottiin silloin että tulee kamalan huono olo ja sitten sitä suurinpiirtein heti oikaisee koipensa. Paskapuhetta, sanoi tuo kaveri. Ei tule kamala olo, päinvastoin aivan sanoinkuvaamattoman, helvetin hyvä olo, eikä siihen edes kuole. Loppu olikin sitten historiaa. Sanoi myös tuolloin kasarilla virallisen totuuden vastaisesti että lieveilmiöistä johtuu suurin osa huumeiden käyttöön liittyvistä ongelmista, kun kamaa on saatava niin sitä on vaan saatava, viis keinoista. Itse oli tullut uskoon ja lopettanut, mutta sanoi että sen varaan ei kannata laskea, alkaa sitten vaan ilman välivaiheita uskovaiseksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bob marley, juna-asema, kassa, kauppa, kuva, miesten vessa, neulat, numerot, pillimehu, trip, vessa, wc