Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 468

Vuoden kuumin kalenteri on löytynyt.
Sekalaisia, osa 468

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 45 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +420 (428 ääntä)
   Mun mies haluaa Pappa of Finland kalenterin.

   Lainaa

  2. Tulos: +362 (372 ääntä)
   Pizzeria ja pub Teheran on keksinyt nokkelan tavan saada vain hyviä asiakkaita. Mikä voisi mennä pieleen.

   Lainaa

  3. Soinniton ananas 17.12.2020 0:35
   Tulos: +254 (274 ääntä)
   Villi ostonhimo iski, Salaojamestarit-seinäkalenteri!! Miksei Facebook ole osannut markkinoida minulle sitä mitä oikeasti mieleni halajaa? Suututtaa! Menin jo hankkimaan kalenterin ensi vuodelle! Toivottavasti Salaojamestarit toteuttavat kalenterin seuraavanakin vuonna

   Lainaa

  4. Soinniton ananas 17.12.2020 0:47
   Tulos: +97 (131 ääntä)
   Salaojamestarien verkkokaupassa on muuten timanttista merkkaa, kannattaa käydä katsomassa! maatyot.fi

   Lainaa

  5. Tulos: +173 (187 ääntä)
   Ite säästän vähät rahani Salaojamestarit -huppariin, kiitos vain! Siinä on selässä nimittäin listattuna päivämäärineen ojat joissa ovat kaivelleet.

   Lainaa

  6. Tyyni tonttu 17.12.2020 1:08
   Tulos: +178 (182 ääntä)
   Ohhhhhhhhhh boy

   Lainaa

  7. Tornipöllö 17.12.2020 1:08
   Tulos: +116 (118 ääntä)
   Pizzeria ja pub Teheranissa on selvästi edelleenkin epäilemättä Vaasan paras palvelu. https://www.feissarimokat.com/2018/05/ravintola-avautuu/

   Lainaa

  8. Kielitieteilijä 17.12.2020 1:18
   Tulos: +38 (82 ääntä)
   Ronde: Pizzeria ja pub Teheran on keksinyt nokkelan tavan saada vain hyviä asiakkaita. Mikä voisi mennä pieleen.
   Onneksi ravintolan nimi on houkutteleva; hyvästä pizzasta ja oluesta Teheranin kylä tunnetaan. Ja tietysti anteliaista vosuista ja hyvästä meiningistä.

   Lainaa

  9. Kathleen Glasgow 17.12.2020 1:45
   Tulos: +69 (81 ääntä)
   Soinniton ananas: Salaojamestarien verkkokaupassa on muuten timanttista merkkaa, kannattaa käydä katsomassa! maatyot.fi
   Vilpittömät kiitokset vinkistä. Tuolla on esim. ihastuttava kuusikoriste!

   Lainaa

  10. King Arthur 17.12.2020 2:03
   Tulos: +97 (101 ääntä)
   Tahdon tietää mitkä lääkkeet Katja sai, taudinkuva kuulostaa nimittäin tutulta! En tiennyt että tähän saa apua.

   Lainaa

  11. Tulos: +131 (135 ääntä)
   Olisi kyllä parasta ikinä mennä johonkin ravintolaan, jossa saa sitä parempaa ruokaa mitä parempi asiakas on. Siellä kaikki voisi kilpaa olla maltillisia ja kiitollisia, antaa positiiviset ja negatiiviset palautteet asiallisesti, tulla pöytävarauksiinsa ajallaan, syödä maailmanluokan ruokaa, lähteä ollessaan valmiita jäämättä norkoilemaan tunneiksi pöytään ja yhteistuumin tarjota roskiksesta kaivetut eilisen nakkikorin jämät sille, joka nälvii ja huutaa tarjoilijalle, kuin tällä ei olisi ihmisoikeuksia. Siis teoriassa. Käytännössähän tuo on katastrofi jo ennen ajatuksen muodostumista.

   Lainaa

  12. Luuton mandariini 17.12.2020 3:43
   Tulos: -54 (108 ääntä)
   Miksi joku maksaisi mainoskrääsästä? Nuo firman logolla ja kuvilla varustetut kalenterit ja mukit ja muut krääsät on tarkoitettu mainoslahjaksi. Tosin onhan ne krääsää lahjanakin, mutta kuka hullu tuollaisesta roskasta maksaisi?

   Lainaa

  13. Herkkä herukka 17.12.2020 4:02
   Tulos: +110 (118 ääntä)
   Dipoli: Olisi kyllä parasta ikinä mennä johonkin ravintolaan, jossa saa sitä parempaa ruokaa mitä parempi asiakas on. Siellä kaikki voisi kilpaa olla maltillisia ja kiitollisia, antaa positiiviset ja negatiiviset palautteet asiallisesti, tulla pöytävarauksiinsa ajallaan, syödä maailmanluokan ruokaa, lähteä [...]
   Omalla pienellä paikkakunnalla tuo asiakaspalvelun laatu olemalla oikein malliasiakas on tullut testattua. En ruokavalion ja paikkakunnan pienuuden vuoksi juuri käynyt ulkona syömässä, mutta nyt tähän hyppykuppa-aikaan olen halunnut käydä ostamassa mahdollisimman paljon safkaa mukaan, kun oma taloustilanne on onneksi hyvin vakaa koronasta huolimatta. 
   Melkoisia spesiaalitilauksia sitä on lopulta tullut saatua, vaikka alkuun olin toki hyvin varovainen. Viimeisimmät setit oli kuusi veganisoitua burgeria, yksi kokonaan listan ulkopuolelta halvemmalla hinnalla, ihan minua varten ostetulla juustolla, mahdollisimman vähällä sipulilla, paholaisenhillo ilman siihen yleensä ko. paikassa laitettua valkosipulia, jos saisi vielä mukaan mahdollisimman vähällä pakkauksella ja ai niin, ennakkoon ei pysty maksamaan mutta ihan varmasti tulen hakemaan sitten soossintekopäivänä. Tähän on vaadittu useita käyntejä, alkuun hyvin varovaisin toivein, nykyisin on tullut saatua ilmaisia lisukkeitakin mukaan ihan kysymättä ja listalle on ilmestynyt harvoin vegaanisena saatava paikallinen herkku jälkiruoaksi. 
   Tuli huomattua että hirveän ystävällisellä asenteella, useilla käynneillä ja kohtuullisen jättimäisillä tilauksilla sitä on saanut ihan hämmästyttävän hyvää palvelua. Ekalla kerralla haaveena oli saada burgeri ilman majoa, juustoa, pihviä ja jos saisi noiden tilalle vaikka lisätomaattia. Nyt ko. mestasta on tullut vakiopaikka laiskoille ruoanlaittopäiville ihan siksi, että palvelu on timattia ja omistaja ottautui erikoisruokavalion duunailuun ihan uskomattomalla tarmolla.
   Toki omassakin työssä on jotenkin muodostunut se linja, että aasiakkaat saavat ainoastaan asiallista palvelua ilman mitään ylimääräistä vaivannäköä joka ei minulle oikeasti kuulu, tavalliset sen normaalin ystävällisen setin kohtuullisella vaivannäöllä ja ne muutamat superasiakkaat on niitä joiden asiaa voin jäädä vaikka ilmaiseksi työpäivän jälkeen selvittämään, kun tietää että sieltä on tulossa oikeasti ilahtunut asiakas, isolla ostolla ja siitä täysin ylimääräisestä vaivasta saa kaikki todella hyvän mielen.
   Toki tätä linjausta ei julkisesti ole tehty, eikä varsinkaan fabossa, saati kerrottu tarjolla olevan palvelun paskuudesta niille aasiakkaille. Mutta voi pojat kun se spontaanisti paikalle sattunut unelma-asiakas vaan ilahduttaa. 

   Lainaa

  14. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Soinniton ananas: Salaojamestarien verkkokaupassa on muuten timanttista merkkaa, kannattaa käydä katsomassa! maatyot.fi
   Iso kiitos tästä!

   Lainaa

  15. Tulos: +173 (187 ääntä)
   Luuton mandariini: Miksi joku maksaisi mainoskrääsästä? Nuo firman logolla ja kuvilla varustetut kalenterit ja mukit ja muut krääsät on tarkoitettu mainoslahjaksi. Tosin onhan ne krääsää lahjanakin, mutta kuka hullu tuollaisesta roskasta maksaisi?
   Jos kaikki tuotteet, joissa on jonkun firman logo, ovat mainoskrääsää, miksi sitten maksaa mistään merkkituotteesta yhtään mitään?

   Lainaa

  16. Soiva hanki 17.12.2020 5:56
   Tulos: +99 (121 ääntä)
   Kukaan ei ole vielä puuttunut tuohon, että apteekissa on yleensä vain yksi apteekkari, eli omistaja. Farmaseutteja ne työntekijät yleensä on.

   Lainaa

  17. Taskuton sakaali 17.12.2020 7:10
   Tulos: +114 (124 ääntä)
   Soiva hanki: Kukaan ei ole vielä puuttunut tuohon, että apteekissa on yleensä vain yksi apteekkari, eli omistaja. Farmaseutteja ne työntekijät yleensä on.
   Kiitos, olin tulossa kommentoimaan juuri tätä.. :D Kuulosti omaan korvaan siltä, kuin olisi koko apteekin omistus vaihtunut ennenkuin postaaja sai lääkkeensä. :D

   Lainaa

  18. Tulos: -29 (69 ääntä)
   Päivin baarissa ne luultavasti tapasivat ensimmäistä kertaa ja miehen baarissa harrastivat vessassa seksiä ekaa kertaa julkisella paikalla.

   Lainaa

  19. Köydetön hamsteri 17.12.2020 7:42
   Tulos: +4 (22 ääntä)
   Apteekkari, farmaseutti. Kirjoitusasu sentään melkein muistuttaa toisiaan.

   Lainaa

  20. Kassatyttö 17.12.2020 8:55
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Soiva hanki: Kukaan ei ole vielä puuttunut tuohon, että apteekissa on yleensä vain yksi apteekkari, eli omistaja. Farmaseutteja ne työntekijät yleensä on.
   Tähän omakin huomio osui. Apteekkari (1 kpl) omistaa apteekin js töissä on farmaseutteja ja proviisoreita asiantuntijoina sekä teknistä henkilökuntaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +51 (53 ääntä)
   Nyt olis Vaasassa jollekin hyvä bisnes tarjolla! Nimittäin legendaarinen Teheran (valitettavasti?) joutuu lopettamaan, ja kuulemma kaikki muu paitsi vaimo on myynnissä

   Lainaa

  22. Juovikas appelsiini 17.12.2020 10:10
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Soiva hanki: Kukaan ei ole vielä puuttunut tuohon, että apteekissa on yleensä vain yksi apteekkari, eli omistaja. Farmaseutteja ne työntekijät yleensä on.
   Meinasin itsekin tulla samaa sanomaan. Ellei kato oo yhteisomistuksessa. XD

   Lainaa

  23. Ponne Jarkka 17.12.2020 10:14
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Ronde: Pizzeria ja pub Teheran on keksinyt nokkelan tavan saada vain hyviä asiakkaita. Mikä voisi mennä pieleen.
   Tuo juttu taitaa olla jo useamman vuoden takaa...

   Lainaa

  24. Pelkäämätön soturi 17.12.2020 12:29
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Kummikäki: Jos kaikki tuotteet, joissa on jonkun firman logo, ovat mainoskrääsää, miksi sitten maksaa mistään merkkituotteesta yhtään mitään?
     Erittän hyvä kysymys. Paitsi noista Salaojamestarien boksereista saattaisin maksaakin...

   Lainaa

  25. Tulos: +17 (23 ääntä)
   Aika hyvä esimerkki siitä, miten yrityksen kannattaa ja ei kannata käyttäytyä somessa.

   Lainaa

  26. Lokasuojaton rotta 17.12.2020 17:20
   Tulos: -15 (47 ääntä)
   Soiva hanki: Kukaan ei ole vielä puuttunut tuohon, että apteekissa on yleensä vain yksi apteekkari, eli omistaja. Farmaseutteja ne työntekijät yleensä on.
   Ketään muuta ei kiinnostanut alkaa neppailemaan ja pätemään tuollaisella.

   Lainaa

  27. Raaka lokki 17.12.2020 18:58
   Tulos: -44 (66 ääntä)
   FB-mainonnan laadun perusteella väitän, että tuo Salaojamestarien "moka" on heidän oman työntekijänsä kirjoittama kommentti, joka kuuluu mainoskampanjaan ja itse lähetetty tänne feissarimokiin ilmaisen näkyvyyden lisäämiseksi. Epäilen myös, että osa tässä kommentoijista, jotka ylistävät kyseistä kauppaa ja jakavat linkkiä uudestaan ja uudestaan, ovat myöskin kyseisen firman palkkalistoilla. Ehkä jopa yksi ja sama henkilö eri nimillä. Ei jatkoon.

   Lainaa

  28. Väsynyt hamsteri 17.12.2020 21:03
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   Soinniton ananas: Salaojamestarien verkkokaupassa on muuten timanttista merkkaa, kannattaa käydä katsomassa! maatyot.fi
   merkkaa? MERKKAA? ei prkl...kielletyt sanat listalle heti! Vai olenko outo?

   Lainaa

  29. Grillattu soturi 17.12.2020 22:09
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Luuton mandariini: Miksi joku maksaisi mainoskrääsästä? Nuo firman logolla ja kuvilla varustetut kalenterit ja mukit ja muut krääsät on tarkoitettu mainoslahjaksi. Tosin onhan ne krääsää lahjanakin, mutta kuka hullu tuollaisesta roskasta maksaisi?
   No mua ei sinänsä haittaa. Mietityttää vaan, että kun useat firmojen mainoskrääsälahjat on vähennyskelposta kamaa.

   Lainaa

  30. Sitkeä maahinen 17.12.2020 22:37
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Väsynyt hamsteri: merkkaa? MERKKAA? ei prkl...kielletyt sanat listalle heti! Vai olenko outo?
   Et ole outo. Kielletään.

   Lainaa

  31. Karvas gaselli 18.12.2020 4:07
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Väsynyt hamsteri: merkkaa? MERKKAA? ei prkl...kielletyt sanat listalle heti! Vai olenko outo?
   Mitä toi edes tarkoittaa?

   Lainaa

  32. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Karvas gaselli: Mitä toi edes tarkoittaa?
   Merchandise

   Lainaa

  33. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Karvas gaselli: Mitä toi edes tarkoittaa?
   olisko mukahauska lyhennössuomennos Merchandise (oheistuote) -sanasta

   Lainaa

  34. katsastamaton maito 19.12.2020 1:35
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Sarppa: olisko mukahauska lyhennössuomennos Merchandise (oheistuote) -sanasta

   merchandise; engl. -> merch; engl. slang -> merkka; suomi, slang.

   Lainaa

  35. heimosenkeimo 19.12.2020 2:13
   Tulos: +1 (1 ääni)
   samputti vieköö

   Lainaa

  36. Tupakoiva jyrsijä 19.12.2020 10:45
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Pappa on kova äijä!

   Lainaa

  37. Itseasiassa 19.12.2020 19:48
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Tornipöllö: Pizzeria ja pub Teheranissa on selvästi edelleenkin epäilemättä Vaasan paras palvelu. feissarimokat.com/2018/05/ravintola-avautuu
   Hyvin sillä menee. Osti naapurin lähiökuppilan tilat ja purki niiden vuokrasopimuksen. Tervettä kilpailua.

   Lainaa

  38. Itseasiassa 19.12.2020 19:51
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Vaakku: Nyt olis Vaasassa jollekin hyvä bisnes tarjolla! Nimittäin legendaarinen Teheran (valitettavasti?) joutuu lopettamaan, ja kuulemma kaikki muu paitsi vaimo on myynnissä
   Ai vi**u. Valitettavasti en oo kertaakaan kerennyt käymään ja vieläkään ei ole kiire.

   Lainaa

  39. Pizzeria iso khram 19.12.2020 21:50
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Ei olla meilla paska-asiakas.

   Lainaa

  40. Hallava lihapulla 20.12.2020 17:02
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Käsikirjoitettu sketsi tuo alin mainos.

   Lainaa

  41. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Missä apteekissa on useampi apteekkari?

   Lainaa

  42. Tulos: -9 (17 ääntä)
   King Arthur: Tahdon tietää mitkä lääkkeet Katja sai, taudinkuva kuulostaa nimittäin tutulta! En tiennyt että tähän saa apua.
   Toivottavasti ja luultavasti jotain laihdutusta edistävää, jos kerran jäi hanuristaan tuoliin kiinni.

   Lainaa

  43. Erisuuri mestari 21.12.2020 19:28
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Haluan käydä tuolla teheran pitseriassa, vaikuttaa mukavalta paikalta.

   Lainaa

  44. Taipumaton tohtori 21.12.2020 22:16
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Gunilla: Missä apteekissa on useampi apteekkari?
   Alkoiko jöpöttämään?

   Lainaa

  45. Ryönäpetteri 22.12.2020 2:48
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Taisi Salaojamestarien verkkosivut saaden yleisöryntäyksen, mahtaakohan sivut kestää pystyssä

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: apteekki, baari, kalenteri, lääkkeet, pizzeria, salaojamestarit, teheran