Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Joulupukki matkaan jo käy, osa 2

Pandemiasta johtuen joulupukilla on erinäisiä ongelmia.
Joulupukki matkaan jo käy, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -27 (163 ääntä)
   Noin yks toinenkin Pirjo joskus sanoi ja nyt 18 vuotta elareita maksaneena

   Lainaa

  2. Tulos: -53 (73 ääntä)
   hieman vituttaa.

   Lainaa

  3. Tulos: +323 (333 ääntä)
   Miten ihmiset jaksaa vuodesta toiseen pahoittaa mielensä siitä, että joulupukin tilaaminen maksaa? On sitten tilaamatta jos hinta häiritsee tai miettii, mitä itse veloittaisi siitä, että tekee saman homman matkoineen.

   Lainaa

  4. Tulos: +189 (193 ääntä)
   Dipoli: Miten ihmiset jaksaa vuodesta toiseen pahoittaa mielensä siitä, että joulupukin tilaaminen maksaa? On sitten tilaamatta jos hinta häiritsee tai miettii, mitä itse veloittaisi siitä, että tekee saman homman matkoineen.
   Niinpä. Tästä tuli mieleen, kuinka lääkäreille aletaan sukujuhlissa kertoa mystisistä oireista ja/tai pyydetään vähän vilkaisemaan, parturi-kampaajat saavat olla sakset ojossa käydessään kaverilla kylässä ja pakettiauton omistajaa pyydetään muuttokuskiksi joka toinen viikonloppu pizzapalkalla. Jos kasvattaa tuuhean parran, alkaako silloin ropista niskaan pukkeilupyyhtöjä? En voi testata koska itselleni ei parta kasva.

   Lainaa

  5. Soinniton ananas 24.12.2020 1:40
   Tulos: -7 (117 ääntä)
   Voi, pukilla on ollut vähän raskas vuosi... Ramin partamokaa en oikein tajunnut. Toisaalta monin paikoin vietetään joulua juuri tuolloin, toisaalta 25.12. saapuessaan parta olisi myöhässä myös siellä, missä pukki käy yöllä 24. ja 25. välissä. Mutta pitääkö kiinalaisen toimittajan olla tästä sitten kovin perillä? Suurin moka taisi olla liian myöhäinen jouluroinan tilaaminen Kiinasta. Ohhoh.

   Lainaa

  6. Tulos: +107 (133 ääntä)
   Vakiinnutetaan mielensäpahoituslortto!

   Lainaa

  7. Häveliäs soturi 24.12.2020 1:50
   Tulos: +89 (101 ääntä)
   Kyllä mielensäpahoituslorttoja on kaivettu esiin harva se päivä milloin missäkin netin syövereissä

   Lainaa

  8. Pohjaanpalanut papaija 24.12.2020 2:28
   Tulos: -3 (41 ääntä)
   Memeä joulukorttiin.

   Lainaa

  9. Tulos: -51 (65 ääntä)
   Dipoli: Miten ihmiset jaksaa vuodesta toiseen pahoittaa mielensä siitä, että joulupukin tilaaminen maksaa? On sitten tilaamatta jos hinta häiritsee tai miettii, mitä itse veloittaisi siitä, että tekee saman homman matkoineen.
   Miten ihmiset jaksaa asiasta toiseen pahoittaa mielensä siitä, että joku huomauttaa heidän itsensä alkuperäisetä mielenpahoittamisestaan, ja sitten syyttää muita mielensäpahoittamisesta. Mun mielestä Suomen valtion pitäis muuttaa lippua. Voitais kirjoittaa sillai Brasilian lipun tapaan siihen siniseen ristiin joku hyvä slogani, tyyliin "mielensäpahoittajien sääntöpoliisien ja muuten vaan idioottien luvattu maa".Tästä kommentista saa - ja suorastaan tulee - pahoittaa mielensä,

   Lainaa

  10. Valmistettu peruna 24.12.2020 9:17
   Tulos: -20 (36 ääntä)
   Tähänpä sopii sama kommentti, kuin edelliseenkin: Kunnon kristusmessuun kuuluu santa piipussa.

   Lainaa

  11. Hyvä karhu 24.12.2020 12:09
   Tulos: +24 (46 ääntä)
   Huh, kelpais... Tuo samalla kova paketti jooko.

   Lainaa

  12. Kylmä siili 24.12.2020 13:04
   Tulos: +67 (93 ääntä)
   Jepjep: Noin yks toinenkin Pirjo joskus sanoi ja nyt 18 vuotta elareita maksaneena
   Kortsua voi, saa ja pitää käyttää, ellei halua joutua elareita maksamaan, sinä idiootti.

   Lainaa

  13. katsastamaton maito 24.12.2020 16:14
   Tulos: +38 (50 ääntä)
   Soinniton ananas: Voi, pukilla on ollut vähän raskas vuosi... Ramin partamokaa en oikein tajunnut. Toisaalta monin paikoin vietetään joulua juuri tuolloin, toisaalta 25.12. saapuessaan parta olisi myöhässä myös siellä, missä pukki käy yöllä 24. ja 25. välissä. Mutta pitääkö kiinalaisen toimittajan olla tästä sitten [...]

   Tai, todennäköisemmin, on tilannut pukinparran ajoissa, mutta vallitsevien olosuhteiden takia arvoitu toimituspäivä on muuttunut, ja nyt parta on myöhässä /just/ täydellisesti myöhässä.

   Lainaa

  14. Tulos: +98 (100 ääntä)
   Monet hinnasta valittajat ei ota sitä huomioon että pukilla menee aika iso siivu palkasta bensaan. Ei ne maksulliset pukit poroilla kule tai jos kulkee niin porojenkin täytyy syödä.

   Lainaa

  15. Onneton maahinen 25.12.2020 0:15
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   katsastamaton maito: Tai, todennäköisemmin, on tilannut pukinparran ajoissa, mutta vallitsevien olosuhteiden takia arvoitu toimituspäivä on muuttunut, ja nyt parta on myöhässä /just/ täydellisesti myöhässä.
   "Muutama viikko" on usein aivan liian lyhyt aika Kiinan tilauksille olosuhteista riippumatta.

   Lainaa

  16. Soinniton ananas 25.12.2020 2:48
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Onneton maahinen: "Muutama viikko" on usein aivan liian lyhyt aika Kiinan tilauksille olosuhteista riippumatta.
   Puhumattakaan joulu- tai muusta globaalista sesonkikrääsästä.

   Lainaa

  17. Tulos: +54 (62 ääntä)
   Nämä Kaarinat-Karenit voisivat aina miettiä, että mihin hintaan olisivat itse valmiita uhraamaan oman jouluaattonsa muiden iloksi sen sijaan, että valittaisivat muiden hinnoista.

   Lainaa

  18. Itseasiassa 25.12.2020 22:53
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Pukki: Monet hinnasta valittajat ei ota sitä huomioon että pukilla menee aika iso siivu palkasta bensaan. Ei ne maksulliset pukit poroilla kule tai jos kulkee niin porojenkin täytyy syödä.
   Tai sitä että ihmisillä olisi vaihtoehtona rentoutua kotona aattona, niin kuin muutkin ihmiset. Jos joku tekee koko maan juhlapyhänä keikkaa, niin kyllä siitä pitää maksaa.

   Lainaa

  19. Karvaton karjalanpiirakka 25.12.2020 23:15
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Rami saa kyllä kiittää vain ja ainoastaan itseään siitä että tilasi parran aivan liian myöhään.

   Lainaa

  20. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Soinniton ananas: Voi, pukilla on ollut vähän raskas vuosi... Ramin partamokaa en oikein tajunnut. Toisaalta monin paikoin vietetään joulua juuri tuolloin, toisaalta 25.12. saapuessaan parta olisi myöhässä myös siellä, missä pukki käy yöllä 24. ja 25. välissä. Mutta pitääkö kiinalaisen toimittajan olla tästä sitten [...]
   Olisko kenties niin, et 25.12 pukki ei enää itse tarvitse partaa, jolloin sen voi myydä muille...

   Lainaa

  21. Tulos: -9 (11 ääntä)
   Sanoisin että painu nyt oikeasti vittuun, mutta en jaksa uhrata aikaani, niin copypastaan vain tämän tähän.

   Lainaa

  22. Rami Raiskinmäki 28.12.2020 19:50
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Soinniton ananas: Puhumattakaan joulu- tai muusta globaalista sesonkikrääsästä.
   Tilasin parran 6viikkoa ennen jouluaattoa ☺️ Joka loppujen lopuksi tuli hienosti ajallaan. Toki arvatenkaan ei ollut sinne päinkään mitä kuva antoi ymmärtää

   Lainaa

  23. Taittumaton norppa 30.12.2020 6:03
   Tulos: -17 (23 ääntä)
   -x-x-: Nämä Kaarinat-Karenit voisivat aina miettiä, että mihin hintaan olisivat itse valmiita uhraamaan oman jouluaattonsa muiden iloksi sen sijaan, että valittaisivat muiden hinnoista.
   Uhraamaan😂😂😂 Kuvitteletko, että kaikille JOULU on jotenkin tosi superspesiaali aika vuodesta? On meitä ateistejakin olemassa 🤦🏼‍♀️

   Lainaa

  24. Sir Isaac Newton 1.1.2021 15:16
   Tulos: -1 (1 ääni)
   bob: Miten ihmiset jaksaa asiasta toiseen pahoittaa mielensä siitä, että joku huomauttaa heidän itsensä alkuperäisetä mielenpahoittamisestaan, ja sitten syyttää muita mielensäpahoittamisesta. Mun mielestä Suomen valtion pitäis muuttaa lippua. Voitais kirjoittaa sillai Brasilian lipun tapaan siihen [...]
   Terve, Pirjo.

   Lainaa

  25. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Niin, että tommonki pitäny sitte Ramin tilata jostai vitun Kiinan hikipajasta ja lennättää tänne, kun olisi voinu osta ihan täältä Suomestakin?

   Lainaa

  26. Hapero sankari 27.5.2022 8:26
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Taittumaton norppa: Uhraamaan😂😂😂 Kuvitteletko, että kaikille JOULU on jotenkin tosi superspesiaali aika vuodesta? On meitä ateistejakin olemassa 🤦🏼‍♀️
   Vanha moka, mutta voiko tämän kommenttisi tulkita niin, että työstään ei tarvitse saada palkkaa esim. pyhäpäivinä, koska jotkut on ateisteja? Vai mitä muuta tästä voi päätellä? En kyllä tiedä miten muutenkaan vaaditaan mitään superspesiaalisuutta, että tilanne olisi jotenkin erilainen. Vapaapäivistä harva luopuu kovin herkästi varsinkaan ilman maksua, aivan samoin kuin ei-vapaapäivinä käydään töissä, jolloin myös niistä päivistä odotetaan maksua. Ja toisekseen en kyllä käsitä onko se joulu sitten ateisteille jotenkin vähemmän tärkeä juhla automaattisesti. Meidän koko perhe on ateisteja, mutta kyllä meillä ainakin joulu on oikeastaan se ainut tärkeä juhla ollut aina, enkä ainakaan itse kovin mielelläni jouluna töihin menisi. Ei siihen mitään jeesusteluita tarvita.

   Lainaa

  27. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Vuosia myöhemmin edelleen hämmentää tuo muokkaus. Yleisestikin mikset muokkaa sitä tekstiä sen sijaan, että kirjoitat "EDIT HUUTISTA, PALLO EIKÄ PALLI"

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hinta, joulu, joulupukki, kuva, meemi, pandemiasta johtuen pukki lähettää tänä vuonna poikansa, parta, poika, tilaus