Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vanhempainilta, osa 32

Olenko kasvattanut tietämättäni sovinistin?
Suurenna näkymä
Vanhempainilta, osa 32

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +253 (307 ääntä)
   Saara... ihan oikeesti, chillaa nyt vähän. Mistähän kaikesta muusta vauhkoot ihan turhaan itelles ennenaikaisen kohtauksen. Tuhkakuppi sisällä ois eri juttu. Ah, kultainen 80-luku kun porukat poltti sisällä ja kakaratkin haisi.

   Lainaa

  2. Tallentumaton kissa 10.11.2020 6:41
   Tulos: +57 (181 ääntä)
   Mutta siis kai Saara HAISTOI ne vaatteet, ei kai muuten ois hajuista puhunut. Että tuskin pelkän tuhkakupin perusteella tuota mietti...

   Lainaa

  3. Tulos: +175 (187 ääntä)
   Kalliiksihan aina tuli aikanaan baari-illat, kun kapakassa rahaa paloi viinaksiin ja tupakkaan. Sekä uuteen vaatekertaan.

   Lainaa

  4. Tulos: +107 (125 ääntä)
   Sairaalan katolla olivat siis Katjan lapset. Mitähän Saara kuvittelee konepesussa tapahtuvan, jos tupakanhaju ja haitalliset aineet siellä leviävät muihin vaatteisiin?

   Lainaa

  5. Johan Pompas 10.11.2020 7:36
   Tulos: -107 (147 ääntä)
   Jennin kannattaisi lopettaa muka-nokkela vauhkoaminen ja ennemminkin olla huolissaan, miksi lakanat pitäisi vaihtaa normaalin vaihtosyklin ulkopuolella.

   Lainaa

  6. Normi järvisieni 10.11.2020 7:46
   Tulos: +23 (147 ääntä)
   Mä en tiedä miks, mut ei enää jotenkin naurata tuollaiset mukahauskan Jennin päivitykset aiheesta ”olemme valmiita osallistumaan valtakunnallisesti esitettävään interventioon, koska poikani tarjosi KOLIKKOA vastineeksi lakananvaihdosta”.

   Lainaa

  7. Normi järvisieni 10.11.2020 8:00
   Tulos: -87 (159 ääntä)
   Jennin tapauksessa sanoisin, että lähes jokainen lapsi itkee alasti jossain vaiheessa sitä, että äiti vei yöpuvun. Ja kukapa ei ois joskus yrittänyt huijata tai lahjoa vanhempiaan siivoamaan puolestaan? Enemmän huolettaa Jennin oma ahdistuneisuus asiasta. Kutsuisin tapahtunutta toimintaa ennemmin arkiseksi perhe-elämäksi kuin miesvaltaisuudeksi ja pojan kasvattamista sovinistiksi.

   Lainaa

  8. Kahjo kiivi 10.11.2020 8:09
   Tulos: -100 (156 ääntä)
   Jenni on lukenut hyysäristä tai yleltä uutisia että kaikki miehet on sovinistejä.

   Lainaa

  9. Raastettu hevonen 10.11.2020 8:12
   Tulos: +146 (178 ääntä)
   Kyllä se tupakan haju tarttuu, jos säilyttää tupakoivan ihmisen vaatteita muiden vaatteiden lähellä. Ei tupakoivat itse sitä haista ja monesti kiven kovaan väittävät, etteivät itsekään muka haise.

   Lainaa

  10. Nukkanen leopardi 10.11.2020 8:16
   Tulos: +113 (149 ääntä)
   Ymmärrän kyllä Saaraa! Tupakan haju tarttuu vaatteisiin vaikka lapsi ei olisikaan tupakoinnin aikana aikuisen vierellä. Ainakin mulla hajusteherkkänä tekee pahaa jos meidän lapsille ostetut vaatteet haisevat tupakalle tai voimakkaille pesuaineille.

   Lainaa

  11. Mauton orava 10.11.2020 8:34
   Tulos: +128 (136 ääntä)
   Nukkanen leopardi: Ymmärrän kyllä Saaraa! Tupakan haju tarttuu vaatteisiin vaikka lapsi ei olisikaan tupakoinnin aikana aikuisen vierellä. Ainakin mulla hajusteherkkänä tekee pahaa jos meidän lapsille ostetut vaatteet haisevat tupakalle tai voimakkaille pesuaineille.
   Mä en ymmärrä sitä, miksi kyselee asiaa ennen kuin on edes tarkistanut pesun tulosta. Se tekee mielestäni hieman hysteerisen vaikutelman.

   Lainaa

  12. Tulos: +99 (103 ääntä)
   Vanhapiika loukkauksena on kyllä jotenkin hellyyttävä. Tulee ihan mieleen mustavalkoiset Suomi-Filmit.

   Lainaa

  13. King Arthur 10.11.2020 8:37
   Tulos: +177 (201 ääntä)
   Mun mielestä ihan hauskaa parodiointia joka sopii täydellisesti ryhmään jonka nimi on Länsimaisen ihmisen ahdinko. Ei näistä aina tarvii suuttua vaikka ei vitsi auennutkaan.

   Lainaa

  14. Tulos: -41 (117 ääntä)
   Raastettu hevonen: Kyllä se tupakan haju tarttuu, jos säilyttää tupakoivan ihmisen vaatteita muiden vaatteiden lähellä. Ei tupakoivat itse sitä haista ja monesti kiven kovaan väittävät, etteivät itsekään muka haise.
   Niinpä. Tupakoijat löyhkäävät kahden metrin päähän, eikä heillä itsellään ole siitä aavistustakaan, koska tupakka on pilannut heidän hajuaistinsa. Heidän kotinsa löyhkää, heidän vaatteensa löyhkäävät, ja vaikka heillä ei edes olisi tupakka kädessä, leijuu löyhkä heidän ympärillään ja tarttuu muihin.
   Tupakoivia kavereita en ole enää vuosiin tavannut livenä, koska aina pitää peseytyä heidän tapaamisensa jälkeen ja pyykätä kaikki päällä olleet vaatteet, jotta tuosta löyhkästä pääsee eroon.
   Ollessani nuori, vanhempani aina tiesivät ihan pelkän hajun perusteella, olinko puhunut jonkun tupakoijan kanssa. Siinä mielessä on hassua, että jotkut vanhemmat eivät tiedä lapsensa polttavan, koska sehän löyhkää ihmisestä kauas.

   Lainaa

  15. Tulos: -30 (96 ääntä)
   Raastettu hevonen: Kyllä se tupakan haju tarttuu, jos säilyttää tupakoivan ihmisen vaatteita muiden vaatteiden lähellä. Ei tupakoivat itse sitä haista ja monesti kiven kovaan väittävät, etteivät itsekään muka haise.
   Jotkut tupakoivat haisee, jotkut eivät. En tiedä mistä asia johtuu, mutta esimerkiksi omat vaatteeni ei haise. Ainoastaan lenki heti tupakoinnin jälkeen. Tämän olen kuullut myös kaukulle hajuille (yli)herkältä ihmiseltä. Olen toki joskus huomannut omienkin vaatteiden haisenvan esim. ravintolan tupakkakopissa tupakoinnin jälkeen ja se on itsestänikin niin kuvottava haju että vältän viimeiseen asti paikkoja joissa ei ilma kierrä, kun poltan. Lisäksi, ei tupakoijan hajuaisti häviä. Toki polttaminen heikentää haju- ja makuaistia, mutta eivät  ne häviä kokonaan.

   Lainaa

  16. Virraton hanhi 10.11.2020 11:23
   Tulos: -7 (103 ääntä)
   Nimesi: Niinpä. Tupakoijat löyhkäävät kahden metrin päähän, eikä heillä itsellään ole siitä aavistustakaan, koska tupakka on pilannut heidän hajuaistinsa. Heidän kotinsa löyhkää, heidän vaatteensa löyhkäävät, ja vaikka heillä ei edes olisi tupakka kädessä, leijuu löyhkä heidän ympärillään ja tarttuu [...]
   Nyt on vähän paksua kyllä. Palavan tupakan kyllä haistaa metrien päähän mutta ei ihmisellä ole toivoakaan haistaa kuka mahdollisesti on tupakoitsija jos sillä ei ole se rööki kourassa tai ellei se ole just tumpannut sitä ja astunut vaikka bussiin. Sitten jos poltetaan jatkuvasti sisällä niin se haju kyllä tarttuu vaatteisiin joo, mutta läheskään kaikki tupakoitsijat eivät polta sisällä muutenkaan, joten onnea vaan sulle ja vanhemmillesi jotka haistavat jokaisen tupakoitsijan metrien päästä..
   Ja ei, en polta tupakkaa. Haistan kyllä alkoholistit kymmenen kilometrin päästä. Osaan myös kuulon perusteella erottaa vasenkätiset oikeakätisistä.

   Lainaa

  17. Makaaberi persikka 10.11.2020 11:43
   Tulos: +102 (106 ääntä)
   Koko tuon Länsimaalaisen ihmisen ahdinko -ryhmän idea on juuri tuon kaltaiset postaukset, eli on ihan tarkoituksella "muka hauska" juttu.

   Lainaa

  18. Taskulämmin norppa 10.11.2020 12:24
   Tulos: -39 (55 ääntä)
   Makaaberi persikka: Koko tuon Länsimaalaisen ihmisen ahdinko -ryhmän idea on juuri tuon kaltaiset postaukset, eli on ihan tarkoituksella "muka hauska" juttu.
   Tämä tuskin jäi monelle epäselväksi.

   Lainaa

  19. Pelkäämätön soturi 10.11.2020 12:56
   Tulos: +60 (66 ääntä)
   Normi järvisieni: Mä en tiedä miks, mut ei enää jotenkin naurata tuollaiset mukahauskan Jennin päivitykset aiheesta ”olemme valmiita osallistumaan valtakunnallisesti esitettävään interventioon, koska poikani tarjosi KOLIKKOA vastineeksi lakananvaihdosta”.
     Norppa: kyllä täällä tuntuu aika monella menneen ohi. Olin tuossa ryhmässä, lähdin taas, koska tyyli on vähän rasittava, mutta koko idea on liioitella jostain aivan tavallisesta (muka)hauska "apua en pysty olemaan koska en saanut aamiaiseksi ostereita vaan jotain halvempia mereneläviä! Miksi minua kohdellaan väärin!" tyyppinen avautuminen. Eli Jenni toimii talon tapojen mukaan.

   Lainaa

  20. Vehnätön kirjohylje 10.11.2020 12:56
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   Taskulämmin norppa: Tämä tuskin jäi monelle epäselväksi.
   Kommenteista päätellen ei näin voi ainakaan päätellä 😂

   Lainaa

  21. Kähärä henkilö 10.11.2020 13:14
   Tulos: +5 (65 ääntä)
   Virraton hanhi: Nyt on vähän paksua kyllä. Palavan tupakan kyllä haistaa metrien päähän mutta ei ihmisellä ole toivoakaan haistaa kuka mahdollisesti on tupakoitsija jos sillä ei ole se rööki kourassa tai ellei se ole just tumpannut sitä ja astunut vaikka bussiin. Sitten jos poltetaan jatkuvasti sisällä niin se [...]
   Kyllä ne tupakoijat muuten haisee! Minä haistan kyllä sellaisesta henkilöstä jota en edes vaikka tunne, polttaako hän vai ei. Vaatteet, hiukset, hengitys, tavarat haisee. Ja minua käy jo pelkkä haju särkemään päätä. Enkä ole mikään yliherkkä hajuille. Ja minua ällöttää, jos joku tupakoiva tulee viereeni. Yök! 

   Lainaa

  22. Viehättävä järvisieni 10.11.2020 14:05
   Tulos: +42 (50 ääntä)
   Joku ei kai tiedosta että "Länsimaalaisen ihmisen ahdinko" on huumoriryhmä.

   Lainaa

  23. Viehättävä järvisieni 10.11.2020 14:10
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Normi järvisieni: Jennin tapauksessa sanoisin, että lähes jokainen lapsi itkee alasti jossain vaiheessa sitä, että äiti vei yöpuvun. Ja kukapa ei ois joskus yrittänyt huijata tai lahjoa vanhempiaan siivoamaan puolestaan? Enemmän huolettaa Jennin oma ahdistuneisuus asiasta. Kutsuisin tapahtunutta toimintaa ennemmin [...]
   Se oli "läppä" senkin tolikka.

   Lainaa

  24. King Arthur 10.11.2020 14:13
   Tulos: +70 (78 ääntä)
   Luen parhaillaan romaania nimeltä 'Parfyymi', ja alan olla sitä mieltä että kirjan päähenkilön on oltava tavallinen suomalainen hajuherkkä, eikä suinkaan mikään ranskalainen paholaisensikiö. Tyyppi haistaa pienetkin partikkelit kilometrien päähän, vihaa ihmisiä ja on onnellisin asuessaan luolassa syvällä maan sisällä jossa saa rauhassa tuntea pyhää vihaa ja NAUTTIA siitä.

   Lainaa

  25. Tulos: +21 (27 ääntä)
   King Arthur: Mun mielestä ihan hauskaa parodiointia joka sopii täydellisesti ryhmään jonka nimi on Länsimaisen ihmisen ahdinko. Ei näistä aina tarvii suuttua vaikka ei vitsi auennutkaan.
   Varsinkin ottaen huomioon että koko ryhmän tarkotus on tehdä parodiaa siitä miten ihmiset keksii syyn valittaa ihan kaikesta. 

   Lainaa

  26. Epäkypsä karpalo 10.11.2020 14:31
   Tulos: +13 (33 ääntä)
   Länsimaalaisen ihmisen ahdinko on huumoriryhmä jonne postataan juttuja joista länsimaalaiset kermaperseet voisi ahdistua. Ei oikein kuulu sen ryhmän jutut tänne, joten isompi feissarimoka on ottaa siellä kuvakaappauksia ja julkaista ne täällä. Ehkä ei vain riitä äly tai huumorintaju tuolloin?

   Lainaa

  27. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Täytyy mainita, että itsellänikin on tuhkakuppi ovella, vaikka en ole polttanut moneen vuoteen.

   Lainaa

  28. Arkkienkeli 10.11.2020 15:53
   Tulos: -26 (26 ääntä)
   Miksi Venla yleensäkään itse oli siellä sairaalan katolla?

   Lainaa

  29. Arkkienkeli 10.11.2020 15:59
   Tulos: -18 (42 ääntä)
   Raastettu hevonen: Kyllä se tupakan haju tarttuu, jos säilyttää tupakoivan ihmisen vaatteita muiden vaatteiden lähellä. Ei tupakoivat itse sitä haista ja monesti kiven kovaan väittävät, etteivät itsekään muka haise.
   Oletko kuullut sellaisesta kuin tupakkatakki? Itselläni on sellainen ja ei varmasti ole muksujen vaatteiden lähellä. Enemmän haittaa laktoosi-intolerantikon gimmakaverin housut, kun se ripustaa ne eteisen naulakkoon. Se löyhkä tarttuu kaikkiin vaatteisiin.

   Lainaa

  30. Käärinliinaton käärme 10.11.2020 16:06
   Tulos: +1 (39 ääntä)
   Ei ole väliä, mikä voimakas haju on - tupakka, hajuvesi, huuhteluaine, valkosipuli - jos sitä käyttää säännöllisesti, sitä ei itse haista. Muut ihmiset sen sijaan haistavat sen sinussa oikein hyvin. En ole mikään hajuherkkä ja saatan joskus haista valkosipulilta tai liialta hajuvedeltä, mutta haistan kyllä toisten hajuvedet ja tupakat hyvinkin nopeasti. Tupakka haisee vaatteissa, hengityksessä, hiuksissa ja iholla vaikka polttamisesta olisi tuntikausia. Vain suihkussakäynti, hampaiden pesu ja vaatteiden vaihto vie hajun pois henkilöstä. Kuka tekee nämä kaikki jokaisen tupakan jälkeen? Edes pesee kädet joka kerta, ettei levittäisi hajua koskettamiinsa tavaroihin tai lapsiin? Kyllä tupakoitsijan lapsenkin haistaa, saati lasten vaatteet.

   Lainaa

  31. Tukkajumala lohikäärme 10.11.2020 16:07
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Syökää tuoretta persiljaa, se vie alkoholin, tupakan ja muut vahvat hajut pois hengityksestä kätevästi.

   Lainaa

  32. Myötätunnoton hilleri 10.11.2020 18:24
   Tulos: +15 (33 ääntä)
   Raastettu hevonen: Kyllä se tupakan haju tarttuu, jos säilyttää tupakoivan ihmisen vaatteita muiden vaatteiden lähellä. Ei tupakoivat itse sitä haista ja monesti kiven kovaan väittävät, etteivät itsekään muka haise.
   Näinhän se on. kertatupakointi voi lähtee pesussa, mut jos vaatteet on jatkuvasti tupakansavun kanssa niin ei se pesussa lähde. Ja tupakoimaton sen kyllä haistaa.
   Sama syt se on miksi se parveketupakointi vituttaa. Se tupakan haju vaan tarttuu vaatteisiin ja esim sohvaan jne.

   Lainaa

  33. Piiritetty haisunäätä 10.11.2020 20:46
   Tulos: +15 (47 ääntä)
   Minua huvituttaa nämä kommentoijat jotka sanoo haistavansa kaikki tupakoitsijat. Mistä sen voi tietää? Ellei sitten kysy jokaiselta vastaantulijalta polttaako se.

   Lainaa

  34. Tulos: +23 (37 ääntä)
   Piiritetty haisunäätä: Minua huvituttaa nämä kommentoijat jotka sanoo haistavansa kaikki tupakoitsijat. Mistä sen voi tietää? Ellei sitten kysy jokaiselta vastaantulijalta polttaako se.
   Veikkaan heidän juurikin ”haistavan” tupakan ihmisestä, jonka tietävät tupakoitsijaksi.
   Havainnointivinouma.
   Itse tupakoin ja haistan kyllä tupakkatakkini haisevan tupakalta ihan pinttyneesti. Haistan myös käsissäni tupakan n. 15-30 min tupakoinnin jälkeen. Tunti tästä eteenpäin ja itse en haista mitään ja veikkaan, että ei toinenkaan henkilö, ellei nyt tule syliin asti nuuhkimaan.
   Serkkuni ja exäni ”haistavat” myös, olenko tupakoinut, jos sanon tupakoineeni vaikkapa tunti sitten. ”Joo. Kylläpä käryää. Ällöttävää. Mulla tulee pää kipeäksi.”
   Jos olen tunti sitten tupakoinut JA en kerro tupakoineeni, ka - ei tulekaan sitä mystistä ”tupakkapäänsärkyä” tai ”kamalaa löyhkää”.
   En ole kokeillut, mutta jos olisin vaikka viikon polttamatta ja sanoisin serkulleni polttaneeni hetki sitten tupakan, aivan varmasti se laukaisisi hänessä tämän tupakkapäänsäryn.
   (En puolustele tässä nyt typerää ja vahingollista tupakointia, vaan koitan perustella sitä, että ihminen haistaa suggestion voimalla enemmän kuin hajuaistillaan.)

   Lainaa

  35. Normi järvisieni 11.11.2020 9:29
   Tulos: -10 (20 ääntä)
   Viehättävä järvisieni: Se oli "läppä" senkin tolikka.
   Kiitti tiedosta senkin höpsö. 
   Ekassa komentissani kirjoitin, mua ei jaksa enää naurattaa tollaset keksimällä väännetyt ”läpät”. Menee samaan kategoriaan kuin Facebookin parhaat vuosilta 2010-2015, ”se tunne kun....” tai ”olin bussissa ja näin ku lokki paskanti jonkun päälle, sit tilanne eskaloitu ja lopulta juoksin bussista antamaan lokin uhrille mun rakkaan lippiksen, jonka sain kissankumminkoirankaimalta ja se oli niin tärkeä, mut kiitoksen sijaan sainkin turpaan ja lokin paskat päälle ja kaiken lisäks myöhästyin tapaamisesta” -tyyliset jutut.
   On niin kulunut läppä, et yllätyin jonkun tekevän edelleen tämmösiä. Voi jo senkin takia olla huolissaan Jennistä.

   Lainaa

  36. Synnyttävä pulu 11.11.2020 12:16
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Normi järvisieni: Kiitti tiedosta senkin höpsö.  Ekassa komentissani kirjoitin, mua ei jaksa enää naurattaa tollaset keksimällä väännetyt ”läpät”. Menee samaan kategoriaan kuin Facebookin parhaat vuosilta 2010-2015, ”se tunne kun....” tai ”olin bussissa ja näin ku lokki paskanti jonkun päälle, sit tilanne eskaloitu [...]
   Olisinpa itse noin in ja cool ja ajan hermolla 😂😂😂😂
   Lähdenkin tästä päivittämään äm ircciä tjtn.

   Lainaa

  37. Puuhakas tonttu 11.11.2020 13:08
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Normi järvisieni: Kiitti tiedosta senkin höpsö.  Ekassa komentissani kirjoitin, mua ei jaksa enää naurattaa tollaset keksimällä väännetyt ”läpät”. Menee samaan kategoriaan kuin Facebookin parhaat vuosilta 2010-2015, ”se tunne kun....” tai ”olin bussissa ja näin ku lokki paskanti jonkun päälle, sit tilanne eskaloitu [...]
   Minun mielestäni on kiinnostavinta koko keskustelussa on, että joku käyttää vielä sanaa "läppä". 

   Lainaa

  38. Aivasteleva peto 13.11.2020 8:49
   Tulos: -4 (12 ääntä)
   Sprinkles: Veikkaan heidän juurikin ”haistavan” tupakan ihmisestä, jonka tietävät tupakoitsijaksi. Havainnointivinouma. Itse tupakoin ja haistan kyllä tupakkatakkini haisevan tupakalta ihan pinttyneesti. Haistan myös käsissäni tupakan n. 15-30 min tupakoinnin jälkeen. Tunti tästä eteenpäin ja itse en haista [...]
   Juu ei. Itse olen päätellyt monen henkilön olevan tupakoitsijoita ihan vain hajun perusteella, vaikka en ole koskaan nähnyt heidän polttavan (eikä ole todellakaan tarvinnut tulla syliin asti). Ja nyt en tarkoita vastavedetyltä tupakalta lemuavaa uloshengitystä, jota pahempaa hajua ei päivittäisessä kanssakäymisessä juuri voi kohdata.

   Lainaa

  39. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Aivasteleva peto: Juu ei. Itse olen päätellyt monen henkilön olevan tupakoitsijoita ihan vain hajun perusteella, vaikka en ole koskaan nähnyt heidän polttavan (eikä ole todellakaan tarvinnut tulla syliin asti). Ja nyt en tarkoita vastavedetyltä tupakalta lemuavaa uloshengitystä, jota pahempaa hajua ei päivittäisessä kanssakäymisessä juuri voi kohdata.
   Kuinkahan monesti olet tavannut tupakoitsijan tajuamatta häntä tupakoitsijaksi?

   Lainaa

  40. King Arthur 16.11.2020 22:51
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Tähän väliin pitää sanoa että en koskaan polta töissä. Poltan kotioloissa sitäkin useammin sisätilaa vastaavassa paikassa jossa ilma ei kovin hyvin vaihdu, tai ei ainakaan yhtä hyvin kuin ulkona, jossa ilma vain on... ilmavaa. Kerran kettumaisen palaverin päätteksi päätin vetää kessut esiin ja marssin tupakkapaikalle. Siellä tupakoivat ihmettelivät asiaa, ja sisälle palatessani tupakoimattomat olivat yhtä ihmeissään siitä että olinkin tauolla eri seurakunnassa. Etenkin eräs vanhempi herrasmies otti asiakseen oikein saarnata ettei tällainen "nuori neiti" sovi tupakille. Eipä arvannut minua tupakoivaksi se työpaikan hajuherkkäkään. Tosin tyyppi itse vetää röökiä kuin korsteeni eli ei kai se muiden tuprutus tunnu missään.

   Lainaa

  41. Kravatiton monni 18.11.2020 3:13
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Ymmärrän kyllä ton tupakkajutun. Sain joskus joululahjaksi sukat sukulaisilta, jotka polttaa. Ne haisi vielä kunnolla ainakin viiden pesukerran jälkeen. Ihmettelin tätä kovasti. (Ja tosiaan kun kyseessä vielä vaate, jota kukaan ei ollut käyttänyt.) Mutta toki on myös tarttunut omiin hiuksiin ja vaatteisiin tupakanhaju pelkästään siitä, että tupakan hetki sitten polttanut istui vieressäni. Se tosin lähti pesussa.

   Lainaa

  42. Avaamaton kobra 13.6.2021 17:56
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tupakan haju = luuserin haju.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: haju, kirpputori, lakanat, lapsi, poika, sairaala, tupakka, vaatteet, vanhemmat, äiti