Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 384

Pesukone kymmenellä eurolla.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 384

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Soitettava papaija 10.11.2020 0:35
   Tulos: +171 (177 ääntä)
   AV sukka!

   Lainaa

  2. Tulos: +168 (174 ääntä)
   Sukan vaihtaminen risaan pesukoneeseen on kyllä vähän hölmöä. Menettää hyvän kerran palvelevan hajulukon pesurätin ja joutuu viemään koneen kaatopaikalle. Vaikka se olisi ilmaista, se ketuttaa silti.

   Lainaa

  3. Ylempi kantojuhta 10.11.2020 3:28
   Tulos: +136 (136 ääntä)
   Mitä tolle koneelle on tapahtunut?

   Lainaa

  4. Tulos: +124 (128 ääntä)
   Saman tyyppistä näkee jonkin verran roskalavoilla, kun ei huvita itse kuskata mihinkään, mutta että ihan rahaa yrittää moisesta saada o_O Sitä rupee miettii, et mikähän on ollu tää ajatusprosessi, jolla tohon on päädytty. "No kyllähän nyt kymppi tiskikoneesta on käytännössä ilmainen, ite kuitenkin maksoin satasia. Ei sitä kuitenkaan ilmaiseksi viitti... jaa niin se luukku? Kosmeettinen vika, eihän sellaset haittaa kun puoli-ilmaiseks saa, oisivat vaan onnellisia."

   Lainaa

  5. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Ylempi kantojuhta: Mitä tolle koneelle on tapahtunut?
   Olisko vieressä oleva uuni sulattanut. Uuni varmasti yhtä turvallinen kun tuokin. 

   Lainaa

  6. Itämätön kavioeläin 10.11.2020 6:49
   Tulos: +100 (100 ääntä)
   Mikä on itsetoimitus?

   Lainaa

  7. Tulos: +104 (106 ääntä)
   Itämätön kavioeläin: Mikä on itsetoimitus?
   Luulen että tarkoittaa noutoa, mutta kyllähän tuo sanana vähän rivolta kuulostaa.

   Lainaa

  8. King Arthur 10.11.2020 8:28
   Tulos: +94 (100 ääntä)
   Nyt kyllä meni tunteisiin! 4 vuotta vanha pesukone josta pidin parempaa huolta kuin itsestäni, ja se kehtasi päästää vedet lattialle YHDESTÄ falskaavasta saumakohdasta! Sitten joku tyyliin rusikoi omaa konettaan ja yrittää sytyttää palamaan ja vielä vaan muka pelittää? Pesukoneet ovat huikentelevaisia.

   Lainaa

  9. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Itämätön kavioeläin: Mikä on itsetoimitus?
   Pelkästään haku.

   Lainaa

  10. Terhakas hyönteinen 10.11.2020 9:07
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Voisihan periaatteessa joku pesukoneenkorjaaja haluta hakea tuok varaosiksi, mutta käytännössä ei varmaan ole kovin yleistä. Kuitenkin joitakin sellaisiakin yrittäjiä edelleen on, vaikkei ehkä uskoisi. Tosin varmaan nuo kykykoneet aina hajoaa samasta paikasta, ja varaosien on siten oltava uusia.

   Lainaa

  11. Pilaantunut meduusa 10.11.2020 9:41
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Maaritin kaltaiset ihmiset on perseestä

   Lainaa

  12. Kähärä henkilö 10.11.2020 12:49
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   leimo: Olisko vieressä oleva uuni sulattanut. Uuni varmasti yhtä turvallinen kun tuokin. 
   Meillä on samanlainen (ehjä) pesukone uunin vieressä, eikä todellakaan näytä tuolta

   Lainaa

  13. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Soitettava papaija: AV sukka!
   JONO!

   Lainaa

  14. Koherentti maahinen 10.11.2020 14:08
   Tulos: -28 (40 ääntä)
   Oon miettiny usein, että mikä on tuo ihmislaji, jonka persettä kaivaa toisten toiminta roskalavoilla noin kovasti, että täytyy puuttua heidän yrityksiin päästä kamoistaan eroon? Olkoonkin, että harvassa taitais olla ton pesukoneen hakijat, mutta eikös se niin ole, ettei se ole tyhmä joka pyytää.. Olen itse hankkiutunut lähes kirjaimellisesti roskista eroon noiden roskalavaryhmien kautta, mutta mitäs se muille kuuluu jos joku ne hakee pois? Eikös se ole nimenomaan noiden ryhmien idea? Välttää kamojen roskiin joutumista jos joku niille vielä parempaa käyttöä keksii. Tyhmä mielestäni on se, joka tollaseen omaa aikaa ja rahaa käyttää jos joku hakee ilmaiseksi pois....

   Lainaa

  15. Särkemätön nektariini 10.11.2020 14:20
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   Koherentti maahinen: Oon miettiny usein, että mikä on tuo ihmislaji, jonka persettä kaivaa toisten toiminta roskalavoilla noin kovasti, että täytyy puuttua heidän yrityksiin päästä kamoistaan eroon? Olkoonkin, että harvassa taitais olla ton pesukoneen hakijat, mutta eikös se niin ole, ettei se ole tyhmä joka [...]
   Mäkin olen päässyt roskalavan kautta eroon kaikenlaisesta rikkinäisestä roinasta. Jengi hakee mitä vaan, joku aina tarttee/haluaa ne tavarat, jotka on mulle lähinnä ongelmajätettä.
   Ja kerron ihan suoraan, jopa liioitellen, kuinka "tää on rikki, homeessa, ruma, keskeltä poikki. Haku vain huomenna klo 15-16". Yleensä on jonoksi asti hakijoita.
   Esim lahjoitin pois lähes 10 vuotta sitten avattuja, osin käytettyjä, täysin kivettyneitä betonisäkkejä. 
   Tai 5 vuotta metsässä maanneen halpis polkupyörän, jonka runko (ja about kaikki muukin) oli rikki.
   Paperiservettipakkaus, josta on puolet käytetty (kaupasta sais uuden setin varmaan eurolla..). 
   Iäisyyden vanhat nukkaiset lapaset.
   Koiran katkennut talutushihna.
   Oon lahjoittanut myös paljon laadukasta ja arvokkaitakin tavaroita. Ennen myin nettikirppiksillä, mutta tää lahjottamisen helppous ja nopeus on mulle nykyään tärkeämpää kuin sellainen muutaman euron tai kympin voitto (muuttotilanteessa sain niin ihanan helposti tavaraa karsittua ja ei tarvinnut heittää roskiin kuin oikeasti roskia).
   En mä ihmettele jos joku hakis ton pesukoneenkin. Tosin noi mun lahjoittamat on kaikki pieniä, eikä vaadi erityisesti kantajia tai isompaa autoa..

   Lainaa

  16. Koherentti maahinen 10.11.2020 14:29
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Ennen kuin joku puuttuu, että tämä ei ollut roskalava vaan kirpputori, niin nyt huomasin itsekin :) Mutta anyway, aina parempi jos joku vielä maksaa siitä, että hakee mun roskat pois :D

   Lainaa

  17. Pelkäämätön soturi 10.11.2020 14:37
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Koherentti maahinen: Oon miettiny usein, että mikä on tuo ihmislaji, jonka persettä kaivaa toisten toiminta roskalavoilla noin kovasti, että täytyy puuttua heidän yrityksiin päästä kamoistaan eroon? Olkoonkin, että harvassa taitais olla ton pesukoneen hakijat, mutta eikös se niin ole, ettei se ole tyhmä joka [...]
     Nojoo, Hanna voisi löytää parempaa tekemistä, ihmeellistä seurailla muiden ilmoituksia -epäilemättä ihan sama vaikka joku yrittäisi myydä samaista kapistusta tonnilla, siinähän yrittää sitten. Netissä on tilaa. Mutta pesukoneen kohdalla kyllä vähän ajattelisin, että on sosiaalista huomauttaa että rikkinäinen pesukone on todella, todella huono idea koska vesivahinko ei ole mikään halpa juttu. Jotkut (kuten minä) lähtevät vanhempiensa kotona täydellisinä tunareina -muutin vielä maahan jossa käytettiin kaasua, ja sain ilmaiseksi kaasuhellan/ uunin joka oli ollut jonkun takapihalla ties kuinka kauan. Olen vasta sittemmin tullut ajatelleeksi, että tuuri kävi ettei koko hoito räjähtänyt päälle. Jos joku on uusavuton vielä aikuisena niin oma häpeänsä sitten, mutta säälisin jotain juuri kotoa lähtenyttä teiniä joka ei tajua miksi joissain asioissa vähän sinnepäin kyllä kelpaa, ja sitten joissain taas ei, ja valistaisin.

   Lainaa

  18. Arkkienkeli 10.11.2020 14:48
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Soitettava papaija: AV sukka!
   Mukana!

   Lainaa

  19. Arkkienkeli 10.11.2020 14:48
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Terhakas hyönteinen: Voisihan periaatteessa joku pesukoneenkorjaaja haluta hakea tuok varaosiksi, mutta käytännössä ei varmaan ole kovin yleistä. Kuitenkin joitakin sellaisiakin yrittäjiä edelleen on, vaikkei ehkä uskoisi. Tosin varmaan nuo kykykoneet aina hajoaa samasta paikasta, ja varaosien on siten oltava uusia.
   Tarkoititko "kikykoneet"?

   Lainaa

  20. Arkkienkeli 10.11.2020 14:51
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Ylempi kantojuhta: Mitä tolle koneelle on tapahtunut?
   Uunin luukku jätetty raolleen ja vieressä olleen tiskarin muovi sulanut. Järjetön asennuspaikka muutenkin. Mahtaa olla tiskarin muovit sulaneet sisältä samalta puolelta. Vesivahinkoalttius 100%.

   Lainaa

  21. Hassu kiivi 10.11.2020 16:40
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Täällä päin yksi tyyppi ottaa jatkuvasti vastaan roskalavalta rikkinäisiä koneita, jos eivät ihan moukaroituja ole. Mulle jostain kautta, en muista mistä, selvisi, että tämä tyyppi on joku teknisten töiden ope, joten veisikö oppilaille opetusmateriaaliksi, tai sitten itse harrastelee. Mikäs siinä. En ole kyllä ainakaan kirppiksellä hänen nähnyt myyvän mitään korjattuja laitteita, joten epäilen ensimmäistä vaihtoehtoa.

   Lainaa

  22. Rappeuttava kavioeläin 10.11.2020 17:54
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Nojoo, Hanna voisi löytää parempaa tekemistä, ihmeellistä seurailla muiden ilmoituksia -epäilemättä ihan sama vaikka joku yrittäisi myydä samaista kapistusta tonnilla, siinähän yrittää sitten. Netissä on tilaa. Mutta pesukoneen kohdalla kyllä vähän ajattelisin, että on sosiaalista huomauttaa että [...]
   Ei noita välttämättä tarvi sen kummemmin edes seurailla. Jos sattuu omalle aikajanalle jatkuvasti sama postaus ilmestymään eri ryhmistä niin helposti siihen kiinnittää huomiota vaikka ei sen kummemmin ketään kyttäilisikään. Itse esim kuulun useampiin omaan harrastukseeni liittyviin ryhmiin ja luonnollisesti moni muukin kuuluu niihin kaikkiin/moneen niistä. Usein sen huomaa kuinka sama ihminen postaa saman asian moneen eri ryhmään (mikä ei toki mitään haittaakaan), enkä todellakaan tarkkaile kenenkään tietyn henkilön postailuita, väkisin vaan kiinnittää huomiota kun kerta toisensa jälkeen päivän-pariin sisään se sama kuva/kirjoitus ilmestyy omaan feediin, jos ei nyt ihan kultakalan muistikäyrää omaa. Eli samanlaisesta ilmiöstä voi olla kyse Hannankin kohdalla, ja vihdoin vaan kommentoinut jotain kun x:nnen kerran tullut sama epätoivoinen myyntiyritys vastaan. 
   Olen muuten ihan samaa mieltä, että myyköön (tai yrittäköön) kuka tahansa ihan rauhassa mitä tahansa, mutta tällaisiin mahdollisesti vaarallisiin tapauksiin ihan ok kommentoida, samoin kuin esim johonkin ilmiselviin huijauksiin. Potentiaalisen ostajan asemassa olen myös ollut ainakin kerran kiitollinen, kun joku myynti-ilmoituksessa vinkkasi kaupan, josta kyseistä tuotetta sai uutena halvemmalla - vaikka myyjä siitä kilarit vetikin. :D

   Lainaa

  23. Koherentti maahinen 10.11.2020 22:00
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Nojoo, Hanna voisi löytää parempaa tekemistä, ihmeellistä seurailla muiden ilmoituksia -epäilemättä ihan sama vaikka joku yrittäisi myydä samaista kapistusta tonnilla, siinähän yrittää sitten. Netissä on tilaa. Mutta pesukoneen kohdalla kyllä vähän ajattelisin, että on sosiaalista huomauttaa että [...]
   Toi varoitus-näkökanta on tietty ihan validi, mut kun joillain tuntuu olevan pääpointti, ettei porukka saisi huonokuntoisesta/halvasta/vanhasta tms. tavarasta hankkiutua eroon muuten kuin heittämällä roskiin tai viemällä sorttiin. Varoitukset toki on ystävällisiä niinkuin esim. pesukoneen tai kaasuhellan tapauksessa voisi olla. Mut kun näitä on nähty, että esim. vanha sohva on liian huonokuntoinen roskalavalle, ettei sitä saisi siellä edes ilmoittaa, vaan pitäisi viesä kyselemättä kaatikselle. Sitä ei ymmärrä...

   Lainaa

  24. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Mitäs ihmeellistä tuossa pesukoneen myynnissä on? Siis käytössä oleva ja toimiva kone myydään 10 eurolla. Ilmoituksesta käy selvästi ilmi että vieressä on uuni, jonka luukkua auki pitämällä pesukoneen luukun reuna on hieman epämuodostunut. Siis toiminnoiltaan ehjä pesukone esteettisellä vaivalla, ja pienellä hinnalla. Kyllähän tuon joku voi ostaa ei-niin-kriittiseen käyttöön jossa estetiikalla ei ole niin väliä, tai vaikka varaosiksi. Kierrätys ja kiertotalous on hienoa, ja hyvä että ihmiset ilmoittelevat näistä käytetyistä tavaroista, että saisivat elämälleen jatkoa. "Ehjä kone kaatopaikalle ja gigantista hakemaan uusi" -ajattelua on aivan riittävästi.

   Lainaa

  25. Alempi varis 12.11.2020 10:57
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Ylempi kantojuhta: Mitä tolle koneelle on tapahtunut?
   Ei mitään. Se on ihan hyvä ja toimiva

   Lainaa

  26. Aivasteleva peto 13.11.2020 8:29
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Tuo kone roskalavaryhmään ja vielä "varaosiksi" tai jotain sinne päin -> ei ongelmaa, ja parhaassa tapauksessa joku sen ottaa eikä Evan tarvitse itse kuskata kierrätykseen (tämä varmaan on koko ilmoituksen ajatus). Rahan vaatiminen on mielestäni kyseenalaista, kun kyseessä kuitenkin on vanha laite, jota ei tuossa kunnossa tule käyttää.

   Lainaa

  27. Itseasiassa 15.11.2020 15:07
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ylempi kantojuhta: Mitä tolle koneelle on tapahtunut?
   Näyttää uuni olevan vieressä, joten olisiko sillä osuutta asiaan? 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: astianpesukone, huijari, huijaus, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, pesukone, sukka, syyttää