Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 456

Miksi aurinko on niin kylmä?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 456

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Suora preeriasusi 1.10.2020 0:10
   Tulos: -32 (114 ääntä)
   Done. Minäkään en ilmoittautunut mammografiaan.

   Lainaa

  2. Tulos: +162 (248 ääntä)
   Satu. Paha saa palkkansa.

   Lainaa

  3. Soinniton ananas 1.10.2020 0:22
   Tulos: +408 (418 ääntä)
   Ollaan Auringon kylmemmällä puolella, hienosti muistettu!

   Lainaa

  4. Soinniton ananas 1.10.2020 0:26
   Tulos: -140 (216 ääntä)
   Jepjoo: Satu. Paha saa palkkansa.
   Joo, turhaa paniikkia ja vihamielisyyttä oli ilmassa, mutta on tuokin aika kylmäävästi sanottu. Ei vainotuksi tuleminen ole mikään palkka mistään eikä edes Satu ansaitse sitä. Silmä virneestä, hammas lampaasta.

   Lainaa

  5. Tulos: +339 (419 ääntä)
   Sun pitäisi Satu tehdä niin, että oot jatkossa rasisti vain hiljaa omassa mielessäsi. Ei tarvii kuumotella jos ei kaiva verta omasta nenästä.

   Lainaa

  6. Tulos: +55 (75 ääntä)
   Meinasin refleksinomaisesti tykätä Markon kommentista, oli jotenkin niin symppis,

   Lainaa

  7. Tulos: +180 (260 ääntä)
   VOISIT ENSINNÄKIN KOKEILLA PITÄÄ PÄÄN KIINNI JOSKUS ETTEI "RYHMÄ" TULE KOSTAMAAN

   Lainaa

  8. Läsnä oleva oppilas 1.10.2020 1:34
   Tulos: +14 (138 ääntä)
   Jepjoo: Satu. Paha saa palkkansa.
   Suorasanaisuus ja sanat ylipäätään eivät koskaan oikeuta väkivaltaan. Ellei ole puhe väkivaltaan yllyttämisestä, mutta silloinkin viha vain lietsoo vihaa, joten parempi olisi jättää  asiat oikeuden hoidettavaksi, jos sinne asti ylettyy sanojen pahuus.

   Lainaa

  9. Teroitettu hilleri 1.10.2020 1:35
   Tulos: -63 (179 ääntä)
   Belem: VOISIT ENSINNÄKIN KOKEILLA PITÄÄ PÄÄN KIINNI JOSKUS ETTEI "RYHMÄ" TULE KOSTAMAAN
   Eli jos kuulen sinun sanovan jotain mistä en pidä, voin tulla kolkuttelemaan oven taakse?

   Lainaa

  10. Sidottu hyeena 1.10.2020 1:36
   Tulos: -69 (185 ääntä)
   traumcity: Sun pitäisi Satu tehdä niin, että oot jatkossa rasisti vain hiljaa omassa mielessäsi. Ei tarvii kuumotella jos ei kaiva verta omasta nenästä.
   Huomio. Emme tiedä mitä Satu on sanonut, joten on aivan sairasta oikeuttaa vainoamista puheiden vuoksi.

   Lainaa

  11. Marjaisa mäyrä 1.10.2020 1:53
   Tulos: +226 (250 ääntä)
   Sidottu hyeena: Huomio. Emme tiedä mitä Satu on sanonut, joten on aivan sairasta oikeuttaa vainoamista puheiden vuoksi.
   Emmekä edes voi puhua vainoamisesta, jos ulkomaalaiset seuraavat Satua facebookissa. Ei kukaan fanikaan julkimoita vainoa seuraamalla heitä sosiaalisessa mediassa.

   Lainaa

  12. Avaruusmies 1.10.2020 2:43
   Tulos: +136 (148 ääntä)
   Maapallo on hieman kallellaan, joten kun pohjoisella pallonpuoliskolla on kesä, osoittaa tämä puoli maapallosta aurinkoa kohti. Koska auringon säteet tulevat suoremmin kohti maanpintaa, se lämmittää enemmän. Kun pohjoisella puolella on talvi, osoittaa etelämpi puoli kohti aurinkoa. Näin päiväntasaajan eri puolilla on eri vuodenajat.

   Lainaa

  13. Ansiokas piimä 1.10.2020 3:09
   Tulos: +222 (238 ääntä)
   Soinniton ananas: Joo, turhaa paniikkia ja vihamielisyyttä oli ilmassa, mutta on tuokin aika kylmäävästi sanottu. Ei vainotuksi tuleminen ole mikään palkka mistään eikä edes Satu ansaitse sitä. Silmä virneestä, hammas lampaasta.
   Satun tekstistä tosin käy ilmi, ettei häntä vainota lainkaan, vaan seurataan somessa. Mistä johtuen Satu sitten itse jostain syystä kauheasti vainottelee, että joku olisi hänen peräänsä tulossa, vaikkei sellaisesta ole mitään viitteitä. 

   Lainaa

  14. Tietokoneeton mango 1.10.2020 3:20
   Tulos: +181 (239 ääntä)
   Ansiokas piimä: Satun tekstistä tosin käy ilmi, ettei häntä vainota lainkaan, vaan seurataan somessa. Mistä johtuen Satu sitten itse jostain syystä kauheasti vainottelee, että joku olisi hänen peräänsä tulossa, vaikkei sellaisesta ole mitään viitteitä. 
   Rasistit rakastavat uhriutua.

   Lainaa

  15. Tulos: +158 (158 ääntä)
   Sidottu hyeena: Huomio. Emme tiedä mitä Satu on sanonut, joten on aivan sairasta oikeuttaa vainoamista puheiden vuoksi.
   Mitä vainoamista? Se, että netissä seuraa henkilöä tai ryhmää x? 

   Lainaa

  16. Liisa Flirttimaassa 1.10.2020 5:47
   Tulos: +202 (216 ääntä)
   Vastauksena Satun kysymykseen "Mitä mun pitäis tehdä?": Nyt olis tosi hieno tilaisuus itsereflektioon.

   Lainaa

  17. Tulos: +132 (182 ääntä)
   Satu vaikuttaa taas yhdeltä sellaselta jotka aloittavat jutut monesti sanoilla "En mä ole rasisti, mutta..." Olen aina ollut sitä mieltä että jos sun täytyy missään tilanteessa selittää ettet ole rasisti, 100% varmasti olet silloin rasisti. Normaalin ihmisen ei tarvitse pohjustaa puheitaan tuolla disclaimerilla, sillä he ymmärtävät että kaikesta voi puhua usealla eri tavalla ja kaikki ne tavat eivät ole rasistisia.

   Lainaa

  18. Verraton etana 1.10.2020 6:31
   Tulos: +119 (123 ääntä)
   On kyllä aika paha, että "vähemmistöt" seuraa netissä.

   Lainaa

  19. Lannoitettu seppä 1.10.2020 6:48
   Tulos: -45 (55 ääntä)
   Just: Mitä vainoamista? Se, että netissä seuraa henkilöä tai ryhmää x? 
   Tällä palstalla tapahtuvasta vainoamisesta kyse vissiin.

   Lainaa

  20. Pöpi katkarapu 1.10.2020 6:49
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   FB:ssa saa laitettua seuraajat pois päältäkin...

   Lainaa

  21. Epäilyttävä greippi 1.10.2020 6:55
   Tulos: -21 (73 ääntä)
   Teroitettu hilleri: Eli jos kuulen sinun sanovan jotain mistä en pidä, voin tulla kolkuttelemaan oven taakse?
   Jos sanot kaupungilla väärille ihmisille vääriä asioita niin kyllä, nenä tulee kipeäksi. Näin se maailma toimii myös teidän PerSujen kohdalla. Siinä ei uhriutumiset ja "MINULLA ON SANANVAPAUS" -mölinät auta.

   Lainaa

  22. Kunniaton ilves 1.10.2020 7:25
   Tulos: -38 (48 ääntä)
   Maisa + Karstula = henkilö tunnistettavissa. Pieni kunta, ja eipä ole kuin yksi Maisa...

   Lainaa

  23. Tulos: +100 (102 ääntä)
   Jos ei haluu et ulkopuoliset seuraa, kantsii vaihtaa yksityisyysasetuksii.

   Lainaa

  24. jukkapalmu 1.10.2020 7:41
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Ton takia ihmiset tyhmenee vaikka niillä on nykyään kaikki tieto saatavilla. Ei luulis olevan iso homma etsiä netistä vastaus miksi talvella on niin kylmä.

   Lainaa

  25. Järkipuoli varis 1.10.2020 7:41
   Tulos: -54 (112 ääntä)
   Satu heruttelee puolituhmilla kuvilla ja sitten ihmettelee miksi kamelikuskit ovat seuraajina?

   Lainaa

  26. Tulos: -89 (125 ääntä)
   Tietokoneeton mango: Rasistit rakastavat uhriutua.
   Kyllä ne taitaa olla ihan jotku muut kun uhriutuu ja loukkaantuu joka asiasta

   Lainaa

  27. Tulos: +50 (62 ääntä)
   Juu u: Kyllä ne taitaa olla ihan jotku muut kun uhriutuu ja loukkaantuu joka asiasta
   Voi kyllä sitä tekee molemmissa riveissä rääkyvät rassukat. Fine people.

   Lainaa

  28. Nocebo-efekti 1.10.2020 9:27
   Tulos: -9 (23 ääntä)
   En ihmettelisi yhtään että Siljan profiilista löytyisi litteänmaan ryhmiä ja linkkauksia xD

   Lainaa

  29. Marcopolonen 1.10.2020 9:29
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   Eiköhän joku flat earth- aatteen jäsen osaa vastata jotain fiksua Siljalle

   Lainaa

  30. Tulos: +64 (66 ääntä)
   Epäilyttävä greippi: Jos sanot kaupungilla väärille ihmisille vääriä asioita niin kyllä, nenä tulee kipeäksi. Näin se maailma toimii myös teidän PerSujen kohdalla. Siinä ei uhriutumiset ja "MINULLA ON SANANVAPAUS" -mölinät auta.
   Just näin. Somekupla on tuonut jonkun harhakäsityksen että mitä vaan voi sanoa kenelle tahansa ja pahinta mitä voi seurata on että saa jonkun kunnianloukkaussyytteen. 
   Meillä on myös vapaus liikkua, ja samat seuraukset tulee siinäkin jos muita ihmisiä päin jatkuvasti törmäilee. 
   Ts. Älä ole idiootti. 

   Lainaa

  31. Soinniton ananas 1.10.2020 10:22
   Tulos: -21 (31 ääntä)
   Ansiokas piimä: Satun tekstistä tosin käy ilmi, ettei häntä vainota lainkaan, vaan seurataan somessa. Mistä johtuen Satu sitten itse jostain syystä kauheasti vainottelee, että joku olisi hänen peräänsä tulossa, vaikkei sellaisesta ole mitään viitteitä. 
   Toki näin, mutta ymmärrän, että noin harhaista saattaa pelottaa. Ihan oikein ja hyvä juttu? Vaikkei vainoamisesta mitään takeita olekaan ja vaikka Satulla olisi rutkasti tekemistä ihmisten hyväksynnän saralla, on vastavuoroinen pahantahtoisuus ihan yhtä rumaa (ymmärrettävä puolustusreaktio, joka ei auta meitä kollektiivisesti).

   Lainaa

  32. Vastarannan kiiski 1.10.2020 10:57
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   MUN MIELESTÄ SATUN PÄIVITYKSESTÄ PUUTTUU PARI EMOJIA

   Lainaa

  33. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Satun kielenkäyttö on sitä luokkaa, että uskon porukan seuraavan sitä ihan sairaalloisen mielenkiinnon ja naurunhalun takia.

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (24 ääntä)
   Woodrow: Voi kyllä sitä tekee molemmissa riveissä rääkyvät rassukat. Fine people.
   Kyllä juu. Ne ääripäät molemmissa 

   Lainaa

  35. Pelkäämätön soturi 1.10.2020 13:45
   Tulos: +58 (66 ääntä)
   Juu u: Kyllä juu. Ne ääripäät molemmissa 
     Ja keskelle sitten "tolkun ihmiset" joiden mielestä sekä natseja että natsienvastustajia pitäisi samalla tavalla ymmärtää? Kyllä siinä on vissi ero, loukkaantuuko siitä että joku pyrkii loukkaamaan, vai siitä ettei saa mielensä mukaan loukata kaikkia muita. Jos joku esittäisi voivansa lyödä ihmisiä: "nokun haluan, ja estäminen tekee minut surulliseksi, ihan yhtä surulliseksi kuin lyömisen uhri, joten omasta mielestäni minä olen tässä se uhri ja lyömisen kohde on minua kohtaan ikävä" niin ei silloinkaan kukaan täyspäinen katsoisi tarpeelliseksi harkita tasapuolisesti molempia kuunnellen onko lyöjä vai lyönnin kohde nyt väärässä.

   Lainaa

  36. Arkkienkeli 1.10.2020 14:09
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Satun pitäisi palata takaisin peruskouluun.

   Lainaa

  37. Tulos: -10 (10 ääntä)
   varmaan parhaimmat postaukset feissarimokiin ikinä! jäätävään hyvää! pitäkää naamakirja elossa!"

   Lainaa

  38. Iäkäs noita 1.10.2020 14:30
   Tulos: +5 (35 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Ja keskelle sitten "tolkun ihmiset" joiden mielestä sekä natseja että natsienvastustajia pitäisi samalla tavalla ymmärtää? Kyllä siinä on vissi ero, loukkaantuuko siitä että joku pyrkii loukkaamaan, vai siitä ettei saa mielensä mukaan loukata kaikkia muita. Jos joku esittäisi voivansa lyödä [...]
   Kyllä voidaan puhua kahdesta ääripäästä, jos toinen oikeuttaa pilkkaamista ja toinen oikeuttaa väkivaltaa.
   Keskitien ihminen sanoo, että jos rikoksen raja ylittyy puheissa, niin oikeus päättää rangaistuksesta.
   Omasta mielestä on mennyt aivan sairaaksi tapa, jolla rikoksia vähätellään niiden kohteen vuoksi.  Ihan vain esimerkkinä vaikka Sebastian Tynkkysen homoseksuaalisuus. "Yleensä en homofobiaa siedä, mutta kyllä se Tynkkynen on sellainen että ansaitsee sen"
   Tämän tasoista kommentointia oli poliitikon tekemän pilakuvan alla Tynkkysestä .

   Lainaa

  39. Tulos: -17 (35 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Ja keskelle sitten "tolkun ihmiset" joiden mielestä sekä natseja että natsienvastustajia pitäisi samalla tavalla ymmärtää? Kyllä siinä on vissi ero, loukkaantuuko siitä että joku pyrkii loukkaamaan, vai siitä ettei saa mielensä mukaan loukata kaikkia muita. Jos joku esittäisi voivansa lyödä [...]
   Kyllä sitä paskaa lentää molempiin suuntiin. Turha valehdella ettei lentäisi. Ja se mitä tarkoitat tolkun ihmisellä on sinun ja saman mielisten idioottien tekemä perversio. Tokku tarkoittaa järkeä ja tolkun ihminen järkevää ihmistä. Se ei tarkoita sitä että ääripäiden asiat tai myöskään vähemmän ääripäiden asiat kiinnosta hittojakaan. Tai sitä että jotain helvetin rasistia pitäisi ymmärtää sen enempää kuin vasemmalla laidalla olevia tappouhkausten heittäjiä. Ääripäät on molemmilla puolilla ja on lähinnä idioottia maalailla toisesta puolesta puhdasta uhria ja toisesta puhdasta lyöjää. Kumpikaan puoli niistä ei ole uhri vaan molemmat kusipäitä idiootteja. Ja jos sinusta tappouhkausten heittäminen ja väkivaltaan kannustaminen on ääri-oikeiston uhrina oloa, se tekee sinustakin kusipään idiootin.

   Lainaa

  40. Tulos: +29 (51 ääntä)
   Toj Karin: Kyllä sitä paskaa lentää molempiin suuntiin. Turha valehdella ettei lentäisi. Ja se mitä tarkoitat tolkun ihmisellä on sinun ja saman mielisten idioottien tekemä perversio. Tokku tarkoittaa järkeä ja tolkun ihminen järkevää ihmistä. Se ei tarkoita sitä että ääripäiden asiat tai myöskään vähemmän [...]
   On niissä "ääripäissä" kuitenkin nyanssieroja olemassa.
   On tuhat kertaa oikeutetumpaa kohdistaa agret sitä kohtaan joka häiriköi, kiusaa ja syrjii muita ihmisiä. 
   Koko konfliktia ei olisi olemassa eikä toista "ääripäätä" tarvittaisi mihinkään jos natsipelle ei käyttäytyisi kuin natsipelle. 

   Lainaa

  41. Tulos: -18 (38 ääntä)
   traumcity: On niissä "ääripäissä" kuitenkin nyanssieroja olemassa. On tuhat kertaa oikeutetumpaa kohdistaa agret sitä kohtaan joka häiriköi, kiusaa ja syrjii muita ihmisiä.  Koko konfliktia ei olisi olemassa eikä toista "ääripäätä" tarvittaisi mihinkään jos natsipelle ei käyttäytyisi kuin natsipelle. 
   Riidassa on aina vähintään kaksi osapuolta. Yksi sen voi aloittaa, mutta vaaditaan toinen että tappelu jatkuu siitä. Jatkaja on aivan yhtä idiootti kuin aloittajakin. Vain lopettaja voi miettiä tehneensä asiat paremmin kuin muut. Totta hitossa ääripäissä on nyanssieroja. Nyanssierot eivät kuitenkaan tarkoita sitä että rasismi olisi jotenkin hyväksyttävämpää kuin tappouhkaukset ja muu paska, kuten yrität väittää. Se että natsipellet ovat halveksuttavia ei tee toisen puolen pelleistä yhtään vähemmän halveksuttavia. Koko konfliktia ei olisi myöskään olemassa jos nämä pellet eivät jatkaisi sitä. Asioissa on aina kaksi puolta ja molemmat voivat olla totta yhtä aikaa. Ilman aloitusta tappelua ei olisi. Ilman aloituksesta jatkajaa tappelua ei olisi. Sen sijaan ilman tappelun lopettajaa tappelu jatkuu ja jatkuu.

   Lainaa

  42. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Selkeästi joku alqaida suunnittelee iskua Satun kimppuun. Ei muuten voi saada tummahipiäisiä seuraajia.

   Lainaa

  43. Valveutunut kansalainen 2.10.2020 7:35
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Miten vitussa joku kirjoittaa ”austraalia”, ”ameriikka” tai ”trumppi”?

   Lainaa

  44. Rajaamaton henkilö 2.10.2020 12:15
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Siis toi Satun juttu ja kosto... Kannattaa varmaan tuoki päivitys pitää "julkisena"(maapallon kuvake) ihan jatkossakin ihan yleisesti ottaen jos mielii kommentoida niin yleisesti että kaikki ylipäänsä näkee sen. Hyvä, hyvä... Avoimuus kunniaan..

   Lainaa

  45. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Nuo Satun emojit. Monta kauhistunutta ja suruisaa ilmettä ja koko roskan päättää kolme viekkaasti hymyilevää pikkupirua. Miksi?

   Lainaa

  46. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Juu u: Kyllä juu. Ne ääripäät molemmissa 
   Jep. Nykyään näyttää, että molempien ääripäiden pitää pelätä n.s. "toista" ääripäätä (reich?).

   Lainaa

  47. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Toj Karin: Riidassa on aina vähintään kaksi osapuolta. Yksi sen voi aloittaa, mutta vaaditaan toinen että tappelu jatkuu siitä. Jatkaja on aivan yhtä idiootti kuin aloittajakin. Vain lopettaja voi miettiä tehneensä asiat paremmin kuin muut. Totta hitossa ääripäissä on nyanssieroja. Nyanssierot eivät [...]
   Yksi sana: "Kristalliyö".

   Lainaa

  48. Tulos: -12 (22 ääntä)
   Väsynyt: Yksi sana: "Kristalliyö".
   En ole ihan varma miten saat juutalaisten vainon ja joukkotuhon alun yhdistettyä millään tavalla siihen mitä minä sanoin. Kai se on tätä nykyaikaa, jossa on muotia antaa itsestään täysin aivoton kuva kilpailemalla kuka pystyy kertomaan kaikkein typerimmän kommentin. Pakko sanoa että ainakin minun puolesta saat täydet pisteet kun onnistuit antamaan  pelkästään kolmella sanalla itsestäsi sellaisen kuvan että en odota sinun saavan älykkyysosamäärätestissä yli kymmentä pistettä. Onhan sekin omanlaisensa saavutus.

   Lainaa

  49. Etsintäkuulutettu myyrä 6.10.2020 11:57
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Toj Karin: En ole ihan varma miten saat juutalaisten vainon ja joukkotuhon alun yhdistettyä millään tavalla siihen mitä minä sanoin. Kai se on tätä nykyaikaa, jossa on muotia antaa itsestään täysin aivoton kuva kilpailemalla kuka pystyy kertomaan kaikkein typerimmän kommentin. Pakko sanoa että ainakin [...]
   Itse asiasta: "Riidalla on aina kaksi osapuolta" voi pitää paikkansa, mutta se ei silti tarkoita, että nämä osapuolet olisivat yhtä syyllisiä riidan jatkumiseen. Esimerkiksi, kun Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen, meidän olisi pitänyt ilmeisesti antautua, koska onhan se nyt täyttä idiotismia jatkaa konfliktia? Tähän viitannee myös tuo kristalliyö-kommentti. Jos pahuutta vastaan ei nousta, sitä ja sen leviämistä ei estä mikään. Asian ohi: Mistä se johtuu, että jälleen kerran tämä omien aiempien tilityksiensä mukaan niin täydellinen ja asiallinen keskustelija jälleen kerran nimittelee muita aivottomaksi. Ja taas kerran on ihan käsinkosketeltavan selvää, että tällä täydellisellä keskustelijalla on itsellään taas viuhunut pointit ohi oikealta ja vasemmalta tai keskustelija vain esittää tyhmää (mikä oman nillityksensä valossa olisi perin omituista). Googlaa "dunning kruger". Ja skarppaa nyt ihminen vähän! Jos olet trolli, jatka valitsemallasi tiellä. Homma on hallussa! Jos et, ihan lämpimästi ja täysin vittuilematta kehotan tutkimaan omaa itseäsi. Meissä kaikissa on hyvää, mutta kukaan ei ole täydellinen. Rehellinen itsetutkiskelu voi olla vaikeaa, ja oman erehtyväisyytensä myöntäminen aidosti voi olla se kaikista vaikein palanen, mutta jos siihen kykenet, se voi olla melko palkitsevaa ja auttaa elämässä ihan aidosti eteen päin. Tällä hetkellä tuota ajoittaista meuhkaamista on samaan aikaan huvittavaa ja raivostuttavaa lukea.

   Lainaa

  50. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Etsintäkuulutettu myyrä: Itse asiasta: "Riidalla on aina kaksi osapuolta" voi pitää paikkansa, mutta se ei silti tarkoita, että nämä osapuolet olisivat yhtä syyllisiä riidan jatkumiseen. Esimerkiksi, kun Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen, meidän olisi pitänyt ilmeisesti antautua, koska onhan se nyt täyttä idiotismia jatkaa [...]
   Ihanko oikeasti vertaat sodassa vieraan valtion valloittamista tappavaa voimaa käyttäen siihen hiljaisuuteen ja murjottamiseen mikä tulee jos toinen rauhoittaa tilanteen poistumalla hetkeksi? Vastauksesi taso on täysin odotusten mukainen.

   Lainaa

  51. Soylordcuckmeister 7.10.2020 11:55
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   On kyllä soijainen tämä kommenttiosio nykyään

   Lainaa

  52. Pelkäämätön soturi 8.10.2020 14:31
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Toj Karin: Ihanko oikeasti vertaat sodassa vieraan valtion valloittamista tappavaa voimaa käyttäen siihen hiljaisuuteen ja murjottamiseen mikä tulee jos toinen rauhoittaa tilanteen poistumalla hetkeksi? Vastauksesi taso on täysin odotusten mukainen.
     Aioin ensin vastata oikeasti -siis etkö ymmärrä eroa henkilösuhteiden ja poliittisten suhteiden välillä, toisissa on paras antaa olla jos sopua ei löydy, toisissa ei voi antaa olla koska jotenkin tällä pallolla on elettävä yhdessä, toista ei ole -ja sitten tajusin että Toj Karin toruu meitä muita siitä, että haemme konfliktia emmekä anna olla? :D

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ei kyllä pahasti haettu Siljalta.

   Lainaa

  54. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Auringon "kylmemmällä puolella"? Mitä ihmettä?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aurinko, disco, ei kertaakaan, kylmä, maahanmuuttajat, mamut, retki, seuraajat, talvi, vähemmistöt, väärä ryhmä