Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 126

"En kehtaa käydä vessassa poikaystävän luona."
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 126

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 73 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Himoton kesyhanhi 1.10.2020 0:12
   Tulos: +642 (670 ääntä)
   Perunarieska on hyvää ja Annika yllättyi. Mission accomplished

   Lainaa

  2. Tulos: +297 (311 ääntä)
   "Kokeillaan Suomen voimaa" :D

   Lainaa

  3. Soinniton ananas 1.10.2020 0:19
   Tulos: -41 (75 ääntä)
   Hyvä, että Taija viihtyy siivouspuuhissaan! Kukapa nyt katetreilta haluaisi välttyä.

   Lainaa

  4. Lukutaidoton delfiini 1.10.2020 0:22
   Tulos: +92 (378 ääntä)
   Ehkä toi Lilin "ongelma" kuulostaa hassulta, mutta mun mielestä on kyllä tosi perus-probleema, iteki miettiny tutustumisvaiheessa ja niin on moni kaverikin.

   Lainaa

  5. Tosi eläin 1.10.2020 0:52
   Tulos: +305 (333 ääntä)
   Oon itekki kuullu monen ihmisen pohtivan tota Lilin ongelmaa, mutta silti se yllättää joka kerta.

   Lainaa

  6. Tulos: +274 (294 ääntä)
   Tosi eläin: Oon itekki kuullu monen ihmisen pohtivan tota Lilin ongelmaa, mutta silti se yllättää joka kerta.
   Olen kuullut, että jotkut häpeävät sitä ääntä ja siksi laittavat pönttöön paperia ensin tai jopa käsin nappaavat tuotoksen paperiin ennen pönttöön päästämistä, ettei molskahda. Kyllä, oikeesti!

   Lainaa

  7. Marjaisa mäyrä 1.10.2020 1:50
   Tulos: +37 (113 ääntä)
   Annikan tekemä aloitus oli pilke silmäkulmassa tehty ja se tuli myöhemmin ilmi kommenteissa. Sanoi jälkeenpäin nauravansa asialle. Tänne on usein jaettu naistenhuoneen päivityksiä ilman mitään kommentteja tai taustatietoa, jolloin niistä saa ihan erilaisen kuvan kuin silloin jos oikeasti lukisi keskustelua.

   Lainaa

  8. Martti Ahtis... kyl te tiätte. 1.10.2020 2:09
   Tulos: +80 (166 ääntä)
   Sanoo vaan, että "Mä käyn nyt paskalla", sit menee paskalle ja tuhnuttelee oikein kunnolla😎

   Lainaa

  9. Tulos: +349 (353 ääntä)
   Tongit vessan roskiksesta kamaa ja päätit sitten tuoda sen baarin tiskille? Mitähän vittua nyt taas? :O

   Lainaa

  10. Tulos: +334 (342 ääntä)
   Tää katetrikeissi oli oikeesti tosi iljettävä, oli kaivanu vessanroskiksia ja tuonut löydökset tiskille missä työstetään asiakkaiden juomia. Tuntui ettei ollut tästä moksiskaan vaikka kaikki kyseenalaisti häne toimintaa. En astuis jalallanikaan baariin missä hygienia-asiat tuolla tolalla. Tuol katetrissa on viel pissaa sisällä..

   Lainaa

  11. Kämänen pussieläin 1.10.2020 5:06
   Tulos: +162 (192 ääntä)
   Ei kehtaa käydä kakalla mutta kehtaa omalla nimellä ja kuvalla pohtia asiaa? Ok.

   Lainaa

  12. Tulos: +82 (102 ääntä)
   Kämänen pussieläin: Ei kehtaa käydä kakalla mutta kehtaa omalla nimellä ja kuvalla pohtia asiaa? Ok.
   Poikkis luultavasti ei kuulu Naistenhuone-ryhmään.  Joitain asioita voi tehdä tuntemattomien nåhden, muttei tuttujen. 

   Lainaa

  13. Osittainen eläin 1.10.2020 5:45
   Tulos: -66 (118 ääntä)
   Tuli vaan mieleen, että onko olemassa miestenhuonetta vai onks nää älyvapaat jutut vaan naisten juttu?

   Lainaa

  14. Tulos: +113 (125 ääntä)
   Kyöpeli: Olen kuullut, että jotkut häpeävät sitä ääntä ja siksi laittavat pönttöön paperia ensin tai jopa käsin nappaavat tuotoksen paperiin ennen pönttöön päästämistä, ettei molskahda. Kyllä, oikeesti!
   Itseä ei ääni haittaa vaan niistä pommeista takaisin loiskahtava vesi. Muutama vessapaperin pala auttaa myös tähän ja siksi käytän sitä. Ainoa tilanne missä ymmärtäisin normaalien ruumiin toimintojen häpeamistä, on jos päästää tarpeet pihalle vessan ulkopuolella.

   Lainaa

  15. Taipuisa omena 1.10.2020 6:08
   Tulos: +118 (138 ääntä)
   Kyöpeli: Olen kuullut, että jotkut häpeävät sitä ääntä ja siksi laittavat pönttöön paperia ensin tai jopa käsin nappaavat tuotoksen paperiin ennen pönttöön päästämistä, ettei molskahda. Kyllä, oikeesti!
   Minä laitan aina paperia, koska ei oo kiva kun molskahtaa vettä pyllyyn kun kakkaa, ei tuu kakkarantuja pönttöön eikä kuulu ääntä :)

   Lainaa

  16. Verraton etana 1.10.2020 6:22
   Tulos: +427 (461 ääntä)
   Yhteiskunta asettaa ihan naurettavia paineita ja oletuksia naisille. Meidän täytyy olla puhtoisia, kauniita ja suloisia, ja sitten ihmetellään, kun koetaan paineita normaaleista ruumiin toiminnoista. No kidding. Yläasteella yksi poika luokallani joutui noloon tilanteeseen, kun hän ihan aidosti luuli, ettei tytöt ulosta tai piereskele. Urheiluseurassa leirillä taas tytöt tekivät ison numeron siitä, jos vessassa haisee paskalta. Osa teinitytöistä oli viikon kakkaamatta ja osa heräsi käymään vessassa yöllä. Jos siis ihmettelette, mistä tällainen naisten outo käytös ja kakkastressi johtuu, niin tässä vähän esimerkkiä siitä, millaisia naurettavia paineita tytöt kohtaavat pitkin ikäänsä ruumiin perustoimintoihin liittyen.

   Lainaa

  17. Tuota pikaa katkarapu 1.10.2020 6:31
   Tulos: -64 (128 ääntä)
   Asun ensimmäistä kertaa yhdessä miehen kanssa ja mua jännittää vieläkin käydä kakalla. Ollaan oltu yhdessä melkein kolme vuotta. Käyn kakalla silloin kun mies käy tupakalla, nukkuu tai katsoo telkkaria tai pelaa puhelimella (ei silloin havannoi mitään ympäristöstä). Tai käyn kakalla silloin kun olen varma, että asia hoituu mahdollisimman nopeasti ja hajuttomasti. Pyttyyn vessapaperia ettei loisku tai jää rantuja. Jos jää, niin se on painajainen, koska silloin vessaharjan käyttö ja pyttn uudelleen vetäminen paljastaa. Mies on pariin kertaan kysyny että käynkö ikinä kakalla ja miten voi käydä niin nopeasti? Vastaan vaan että "hehe, mä en jää pelaamaan puhelimella" 🤦‍♀️

   Lainaa

  18. Brutaali karhu 1.10.2020 6:45
   Tulos: -69 (107 ääntä)
   Niin siis missä baareissa käytetään katetreja ja mihin?

   Lainaa

  19. Nikkelivapaa myyrä 1.10.2020 6:49
   Tulos: -16 (74 ääntä)
   Marjaisa mäyrä: Annikan tekemä aloitus oli pilke silmäkulmassa tehty ja se tuli myöhemmin ilmi kommenteissa. Sanoi jälkeenpäin nauravansa asialle. Tänne on usein jaettu naistenhuoneen päivityksiä ilman mitään kommentteja tai taustatietoa, jolloin niistä saa ihan erilaisen kuvan kuin silloin jos oikeasti lukisi keskustelua.
   Höpsis. Tämä, kuten useat muutkin, on ihan tosissaan kirjoitettu kommentti. Vasta kun ymmärtää oman hölmöytensä, vedetään "Vitsihän se vain oli! Ettekö tajunneet? Hah hah!" -kortti.

   Lainaa

  20. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Osittainen eläin: Tuli vaan mieleen, että onko olemassa miestenhuonetta vai onks nää älyvapaat jutut vaan naisten juttu?
   On olemassa (varmaan useampikin), täältä löytyy kai otsikolla "miestenhuoneelta kuuluu ääniä" tai yksi kertaisesti sanalla miestenhuone

   Lainaa

  21. Arvokas lintu 1.10.2020 7:36
   Tulos: +127 (143 ääntä)
   leimo: Tää katetrikeissi oli oikeesti tosi iljettävä, oli kaivanu vessanroskiksia ja tuonut löydökset tiskille missä työstetään asiakkaiden juomia. Tuntui ettei ollut tästä moksiskaan vaikka kaikki kyseenalaisti häne toimintaa. En astuis jalallanikaan baariin missä hygienia-asiat tuolla tolalla. Tuol katetrissa on viel pissaa sisällä..
   Toivottavasti joku paikan tietävä kantelee tuosta terveystarkastajalle. Onhan tuo nyt oikeasti kuvottavaa, eikä mene minkään viattoman tietämättömyyden piikkiin. Jos ajattelee että tiskille on ihan ok nostaa jotain vessan roskakorista, tässä tapauksessa vieläpä jotain virtsaa sisältävää, olisi vähän kerrattavaa perushygieniassa. Toivottavasti postaaja saa asiaan kuuluvat sanktiot huolekseen. Omassa työssä tuo vastaisi sitä että viskaan jonkun katetripussin tai vaikka vaipan potilasruokailutilan pöydälle, josta saisin vähintään kirjallisen huomautuksen ja HaiPron päälle.

   Lainaa

  22. jukkapalmu 1.10.2020 7:37
   Tulos: +8 (96 ääntä)
   A: Me ollaan oltu 6 vuotta yhdessä ja se "jotain hyvää" ei kuulu meidän kommunikaatioon samoin kun "Jotain ruokaa". Jos ei osaa sanoa mitä haluaa niin on ilman tai sitten on tyytyväinen siihen rieskaan. Pitäisi vähintään osata sanoa että "jotain suklaata", "Joku suklaalevy" B: Menee suihkuun, laittaa suihkun päälle, käy kakalla rakentaen pommisuojan paperista, menee sinne suihkuun, vetää vessan vasta suihkun jälkeen. Jos se on noin kauheeta. Itte opin jo aika pienenä poikana että naisetkin käy kakalla, jopa ne kauneimmatkin joten itteäni ei se häiritsis. Enemmän se häiritsee jos siitä tehdään tollanen ongelma.

   Lainaa

  23. Järkipuoli varis 1.10.2020 7:39
   Tulos: -85 (119 ääntä)
   No nyt. Ujostellaan kakalla käymistä mutta b-rapun kanssa saa muuten touhuta vaikka mitä jännää.

   Lainaa

  24. Tulos: +125 (141 ääntä)
   Brutaali karhu: Niin siis missä baareissa käytetään katetreja ja mihin?
   Ainakin ennen CoVid-sotkua baareissa tuppasi käymään ihmisiä. Joka näköistä ja ikäistä. Aloita aivotyöskentelysi vaikka tuosta. 

   Lainaa

  25. Haantakeeton syi 1.10.2020 7:55
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Osittainen eläin: Tuli vaan mieleen, että onko olemassa miestenhuonetta vai onks nää älyvapaat jutut vaan naisten juttu?
   On. Siis olemassa 

   Lainaa

  26. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Kyöpeli: Olen kuullut, että jotkut häpeävät sitä ääntä ja siksi laittavat pönttöön paperia ensin tai jopa käsin nappaavat tuotoksen paperiin ennen pönttöön päästämistä, ettei molskahda. Kyllä, oikeesti!
   En kyllä käsiin ota mutta loiskahduksenestojärjestelmä (paperi veteen) on ehdoton, ei kastu posket 😁

   Lainaa

  27. Särkymätön alpakka 1.10.2020 9:00
   Tulos: +186 (194 ääntä)
   Verraton etana: Yhteiskunta asettaa ihan naurettavia paineita ja oletuksia naisille. Meidän täytyy olla puhtoisia, kauniita ja suloisia, ja sitten ihmetellään, kun koetaan paineita normaaleista ruumiin toiminnoista. No kidding. Yläasteella yksi poika luokallani joutui noloon tilanteeseen, kun hän ihan aidosti [...]
   Itse mietin aina noita mainoksia kuukautistuotteista, kun niissä käytetään mm. sanoja itsevarma ja raikas, ja näytetään sinistä nestettä. Todellisuus onkin sitten usein kramppeja, verta (myös hyytynyttä sellaista), ongelmia suoliston kanssa ja verisiä housuja ja lakanoita. Toivottavasti kukaan nuori nainen (tai mieskään) ei perusta odotuksiaan kuukautisista noihin mainoksiin. Enkä sano että mainosten pitäisi kuvata noita mainitsemiani asioita, kunhan on pistänyt silmään.

   Lainaa

  28. Tyydyttävä ahma 1.10.2020 9:11
   Tulos: -11 (63 ääntä)
   Tuohon kakkaongelmaan ratkaisuna on käydä kakalla samalla visiitillä kun käy suihkussa (vaatii toki että pönttö on siellä samassa tilassa, erillinen pikkuvessa ei käy). Kukaan ei niin tarkkaan kiinnitä huomiota siihen kauan ihmisellä menee suihkussa, jos eka suorittaa kakkahommat niin hajukin ehtii laantua, ja jos oikeen hifistelee voi suihkun laittaa suihkukaappiin jo etukäteen valumaan vaikka itse istuisi pöntöllä niin äänetkin peittyvät. Prohack.

   Lainaa

  29. Tulos: +125 (137 ääntä)
   Miksi ihmeessä jotkut ihmiset luulee, että toisia ylipäätään kiinnostaa heidän vessakäyntiensä äänet tai tuotokset??? Kai tavallisella ihmisellä on muutakin tekemistä kuin kuulostella plumpsahduksia tai mennä haistelemaan vessaa toisen käytyä siellä. :o

   Lainaa

  30. Tulos: +23 (39 ääntä)
   Mitä? Käykö tytötkin kakalla?

   Lainaa

  31. Murmurmurmeli 1.10.2020 10:42
   Tulos: +60 (68 ääntä)
   Brutaali karhu: Niin siis missä baareissa käytetään katetreja ja mihin?
   No varmaankin kusemiseen. 

   Lainaa

  32. Aivoton susi 1.10.2020 10:47
   Tulos: +78 (82 ääntä)
   DeLeon: Miksi ihmeessä jotkut ihmiset luulee, että toisia ylipäätään kiinnostaa heidän vessakäyntiensä äänet tai tuotokset??? Kai tavallisella ihmisellä on muutakin tekemistä kuin kuulostella plumpsahduksia tai mennä haistelemaan vessaa toisen käytyä siellä. :o
   Niimpä, mutta oman pään sisällä ne möröt vaan kasvaa :D

   Lainaa

  33. Kilpaileva katkarapu 1.10.2020 10:50
   Tulos: -71 (127 ääntä)
   Verraton etana: Yhteiskunta asettaa ihan naurettavia paineita ja oletuksia naisille. Meidän täytyy olla puhtoisia, kauniita ja suloisia, ja sitten ihmetellään, kun koetaan paineita normaaleista ruumiin toiminnoista. No kidding. Yläasteella yksi poika luokallani joutui noloon tilanteeseen, kun hän ihan aidosti [...]
   Voisin lyödä vaikka satasesta vetoa että yhtään normaalia miestä ei kiinnosta sen enempää miesten kuin naistenkaan paskantamiset. Siinä mielessä tuo väitteesi siitä että nimenomaan "yhteiskunta asettaa näitä paineita ja oletuksia" on mielestäni aika väärin. Uskaltaisin väittää että se on enemmänkin naiset itse jotka asettavat näitä normeja omalle sukupuolelleen.

   Lainaa

  34. Tuoksuva peruna 1.10.2020 11:25
   Tulos: +25 (33 ääntä)
   Järkipuoli varis: No nyt. Ujostellaan kakalla käymistä mutta b-rapun kanssa saa muuten touhuta vaikka mitä jännää.
   Voin vain kuvitella kuinka b-rapun kanssa touhuaminen sujuu, kun ei uskalleta edes paskalla käydä.

   Lainaa

  35. Tulos: -67 (103 ääntä)
   Verraton etana: Yhteiskunta asettaa ihan naurettavia paineita ja oletuksia naisille. Meidän täytyy olla puhtoisia, kauniita ja suloisia, ja sitten ihmetellään, kun koetaan paineita normaaleista ruumiin toiminnoista. No kidding. Yläasteella yksi poika luokallani joutui noloon tilanteeseen, kun hän ihan aidosti [...]
   Voi kuule, ihan on miehilläkin samoja paineita. Ei kaikki aina ole yksipuolisesti naisille vain ja ainoastaan asetettuja paineita ja yhteiskunnan epätasa-arvo ongelmia. Tuolla ajattelutavalla kyllä varmasti saa niistä asioista ongelman, mutta eipä se ole kyllä yhteiskunnan ongelma, vaan ihan oma päänsisäinen.

   Lainaa

  36. tietämätön akka 1.10.2020 11:28
   Tulos: +114 (122 ääntä)
   Särkymätön alpakka: Itse mietin aina noita mainoksia kuukautistuotteista, kun niissä käytetään mm. sanoja itsevarma ja raikas, ja näytetään sinistä nestettä. Todellisuus onkin sitten usein kramppeja, verta (myös hyytynyttä sellaista), ongelmia suoliston kanssa ja verisiä housuja ja lakanoita. Toivottavasti kukaan [...]
   itsellä ollut elämässä kaksi tilannetta, mistä olin kauhuissani, koska olin mediasta saanut ihan erin kuvan naisena elämisestä. Olen yh isän tytär, eikä minulla ole siskoja, joten ei ole ollut hajuakaan normaaleista naisen ruumiintoiminnoista. Luulin ensinnäkin olevani friikki kun teininä alkoi kainalokarvat kasvamaan. En ollut eläissäni nähnyt missään, että naisilla olisi kainalokarvat, miehillä ainoastaan (vähä niinkuin miehillä taas on parta ja naisilla ei, joten "kai nyt kaikilla kasvaa" ei mene ihan selityksenä).
   Toinen tilanne oli kun alkoi seksilämä ja ensimmäisen poikaystäväni kanssa harrastettiin ensimmäistä kertaa seksiä ilman kondomia. Kaukana oli leffoista tutut tilanteet, kun panemisen jälkeen jäädään raukeina makoilemaan sänkyyn :D ei ollut käynyt mielessäkään, että se tavara mitä sisään menee, tulee myös ulos...

   Lainaa

  37. Maaninen laiskiainen 1.10.2020 11:37
   Tulos: +80 (82 ääntä)
   Itselläni on suolistosairaus, joten tää kakalla käymisen ongelma on ollut vähän pahempi, varsinkin julkisissa vessoissa. Oma mies on ollut tietoinen alusta asti tästä, mutta kun ei paperihiljentimet auta tässä tapauksessa, eikä takapuolen ääniin ole hiljentimiä, niin se on vaan pakko ollut hyväksyä, lähinnä itsensä, että toinen varmasti kuulee kyllä millon käydään kakkoshädällä.

   Lainaa

  38. Vihreä päärynäomenatomaatti 1.10.2020 11:45
   Tulos: +105 (107 ääntä)
   Särkymätön alpakka: Itse mietin aina noita mainoksia kuukautistuotteista, kun niissä käytetään mm. sanoja itsevarma ja raikas, ja näytetään sinistä nestettä. Todellisuus onkin sitten usein kramppeja, verta (myös hyytynyttä sellaista), ongelmia suoliston kanssa ja verisiä housuja ja lakanoita. Toivottavasti kukaan [...]
   Oon kuullut, että on oikeasti ihmisiä, jotka on soittanut terkkarille, koska niiden kk-vuoto ei ole muuttunut siniseksi vaan on aina vaan punaista. Ja yksi mies joskus totesi, että eikö sitä vuotoa nyt vaan voisi vähän aikaa pidätellä eikä antaa vaan valua... Jeeep, totta kai.

   Lainaa

  39. Joku ihme Pelle 1.10.2020 12:01
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Kyöpeli: Olen kuullut, että jotkut häpeävät sitä ääntä ja siksi laittavat pönttöön paperia ensin tai jopa käsin nappaavat tuotoksen paperiin ennen pönttöön päästämistä, ettei molskahda. Kyllä, oikeesti!
   Kuuluisa käsikakka. Itsekin harrastin nuorena, mutta IBS:n myötä ei oo enää ihan niin "takakiree". Sitä vaan juoksee vessaan ja toivoo ettei ole sumutorvea kovempi ääni.

   Lainaa

  40. Rehevä ahven 1.10.2020 12:43
   Tulos: +67 (73 ääntä)
   Peeke: Ainakin ennen CoVid-sotkua baareissa tuppasi käymään ihmisiä. Joka näköistä ja ikäistä. Aloita aivotyöskentelysi vaikka tuosta. 
   Mä en itse tiedä katetreista mitään. On mulla synnytyksen yhteydessä sellainen itsellä ollut mutta en silti tiedä miltä edes näyttää. Onko siis niin että jonkun täytyy itse baarin vessassa vaihdella jotain kertakäyttöisiä katetreja vai miksi niitä siellä roskiksessa on? Sitä tuo ensimmäinen kysyjä varmaankin mietti myös. 

   Lainaa

  41. Tulos: +59 (67 ääntä)
   Rehevä ahven: Mä en itse tiedä katetreista mitään. On mulla synnytyksen yhteydessä sellainen itsellä ollut mutta en silti tiedä miltä edes näyttää. Onko siis niin että jonkun täytyy itse baarin vessassa vaihdella jotain kertakäyttöisiä katetreja vai miksi niitä siellä roskiksessa on? Sitä tuo ensimmäinen kysyjä varmaankin mietti myös. 
   Kertakäyttökatetri avustaa virtsaamista. Menet vessaan ja kaivat katetrin avuksi vaikka povarista ja hävität katetrin roskikseen tarpeilla käymisen jälkeen. Monilla on ongelmia virtsaamisen kanssa, eikä siinä ole mitään ihmeellistä.
   Ap:n päivityksessä ei ole ongelma se että hän ei tiedä mikä tuo on ja mihin sitä käytetään, vaan se että hän kaivaa roskiksia ja tuo pissaisen katetrin baaritiskille missä pilkotaan vaikka limensiivuja ja pidetään laseja ja pulloja mitkä ojennat asiakkaalle. Olisi edes ottanut kuvan roskiksesta vaikka ei normaalia olisi ollut sekään. 
   Oisko ollu tamperelainen mimmi tää, kiva jos joku naistenhuoneelta muistais ja tekis sen ilmon terveystarkastajalle.

   Lainaa

  42. Tulos: -14 (28 ääntä)
   Rehevä ahven: Mä en itse tiedä katetreista mitään. On mulla synnytyksen yhteydessä sellainen itsellä ollut mutta en silti tiedä miltä edes näyttää. Onko siis niin että jonkun täytyy itse baarin vessassa vaihdella jotain kertakäyttöisiä katetreja vai miksi niitä siellä roskiksessa on? Sitä tuo ensimmäinen kysyjä varmaankin mietti myös. 
   No siis niin. Myös katetroivien ihmisten täytyy sitä rakkoa tyhjentää. Etenkin, jos muutaman oluen otat. Suosittelen ihan vaikkapa googlaamaan aiheesta, niin tiedät miten homma toimii.

   Lainaa

  43. Ansiokas flamingo 1.10.2020 13:04
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Minä voin ottaa perunarieskan. T. liian kauan oltu vähähiilarisella

   Lainaa

  44. Kierrätetty gerbiili 1.10.2020 13:35
   Tulos: -30 (36 ääntä)
   Lukutaidoton delfiini: Ehkä toi Lilin "ongelma" kuulostaa hassulta, mutta mun mielestä on kyllä tosi perus-probleema, iteki miettiny tutustumisvaiheessa ja niin on moni kaverikin.
   Itsehän olin viikon käymättä kakalla kun matkustin toiselle paikkakunnalle kyläilemään poikaystävän luo. Ei mulla kyllä ees ollu hätä.

   Lainaa

  45. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Kyöpeli: Olen kuullut, että jotkut häpeävät sitä ääntä ja siksi laittavat pönttöön paperia ensin tai jopa käsin nappaavat tuotoksen paperiin ennen pönttöön päästämistä, ettei molskahda. Kyllä, oikeesti!
   Eikös molskahtamisessa ääntä pahempaa ole se, että sieltä saattaa lentää joku tippa takaisin omaan takamukseen? Jonkun vessanpönttövedet omassa takamuksessa on nimittäin hyi stna. 

   Lainaa

  46. Hajoamaton kani 1.10.2020 14:46
   Tulos: -73 (89 ääntä)
   Annika on 99% varmuudella tolkuton läskisäkki, ja puoliso yrittää vähä vihjata että ne herkut vähemmälle, tai että ainakin hakis ne ite että saa liikuntaa.

   Lainaa

  47. Indifferentti hedelmä 1.10.2020 15:05
   Tulos: +99 (101 ääntä)
   DeLeon: Miksi ihmeessä jotkut ihmiset luulee, että toisia ylipäätään kiinnostaa heidän vessakäyntiensä äänet tai tuotokset??? Kai tavallisella ihmisellä on muutakin tekemistä kuin kuulostella plumpsahduksia tai mennä haistelemaan vessaa toisen käytyä siellä. :o
   No tuota... Meillä oli kerran vieraita ja mieheni, jolla on kroonisia suolistovaivoja, meni kakkoshädälle vessaan. Hänen vessareissuistaan kuuluu aina ääniä, ja vieraat kyllä kovasti jaksoivat nauraa tälle (eivät tiedä mieheni ongelmista). Itse en oikein tiennyt miten toimisin, joten valitsin jättää vieraiden huvituksen täysin huomiotta ja yrittää siirtää heidän huomionsa muualle. Olin joka tapauksessa yllättynyt, että aikuisilla ihmisillä tulee mieleen kommentoida toisen suolen toimintaa niin kuin he silloin tekivät.

   Lainaa

  48. Keitetty hamsteri 1.10.2020 17:41
   Tulos: -73 (91 ääntä)
   Kyllä minä ainakin kommentoin toisten töräytyksiä koska nautin siitä kun saan ihmiset vaivaantuneeksi. Kun puolison äidille kommentoi hän wc-käynnin jälkeen tyyliin: "Sulla se vatsa ainakin vaikuttaa äänten perusteella toimivan!" ja "Oliko se toinen pieru vähän kireämpi kuin ensimmäinen?" niin on hauskaa katsella kun anoppi kiemurtelee. Sitten kannattaa tehdä niinkin, että kun anoppi pieree wc:ssä kuuluvasti, niin ilmeilee appiukolle sellaisella "Ohhoh, jopas lähti!" -tyylisillä ilmeillä. Ääneen nauraminenkin on pop. Jostain syystä puolison vanhemmat eivät kyllä käy kovin usein. Ja hyvä niin.

   Lainaa

  49. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Ihme ongelmia normaaleista ruumiintoiminnoista ?

   Lainaa

  50. Tukala henkilö 1.10.2020 21:07
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Olin 35 kun tapasin nykyisen mieheni. Eka viikonloppu hänen luona niin ujokakka vaan iski, vaikka noin yleisestikin olen rento tyyppi, en hienostele enkä tarkoituksella pidättele. Mutta niin se vaan ihmisen lieli toimii. Kotona vasta tuli sellainen pöntön tulkiva anakonda. No, piereksimisvapaus tuli vasta 3 tapaamisella.

   Lainaa

  51. Vakavissaan satuhahmo 1.10.2020 21:12
   Tulos: -3 (29 ääntä)
   Oon piilotellut pökäleitä roskiin ja heitellyt pihalle ikkunasta, syyttänyt jotain toista ja koittanut tökkiä tukosta auki. Nyt virheestä oppineena teen aina ns "välivedon", jos pitää kylässä mennä paskalle.

   Lainaa

  52. Mustalaisnaamio 1.10.2020 21:20
   Tulos: -31 (47 ääntä)
   Verraton etana: Yhteiskunta asettaa ihan naurettavia paineita ja oletuksia naisille. Meidän täytyy olla puhtoisia, kauniita ja suloisia, ja sitten ihmetellään, kun koetaan paineita normaaleista ruumiin toiminnoista. No kidding. Yläasteella yksi poika luokallani joutui noloon tilanteeseen, kun hän ihan aidosti [...]
   "Yhteiskunta" = naiset itse.

   Lainaa

  53. Verraton etana 1.10.2020 22:10
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   Kilpaileva katkarapu: Voisin lyödä vaikka satasesta vetoa että yhtään normaalia miestä ei kiinnosta sen enempää miesten kuin naistenkaan paskantamiset. Siinä mielessä tuo väitteesi siitä että nimenomaan "yhteiskunta asettaa näitä paineita ja oletuksia" on mielestäni aika väärin. Uskaltaisin väittää että se on [...]
   Yhteiskunta koostuu miehistä ja naisista - en väittänytkään, että tämä olisi jollain tapaa miesten syy. Kukaan ei myöskään ylläpidä tällaisia ajatusmalleja tietoisesti. 
   Vaikka elämme melko tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, naisiin ja miehiin kohdistuu erilaisia odotuksia, jotka asettavat meille paineita halusimme tai emme. Yleisesti ottaen miesten on hyväksytympää olla "ällöttävämpiä" kuin naisten. 
   Mitä tulee miesten kokemiin paineisiin aiheeseen liittyen - kyllä varmasti miehetkin stressaavat äänekkäitä vessakäyntejä yms. En väittänytkään ettei näin olisi. Naisiin vain kohdistuu tässä tapauksessa enemmän toisenlaisia odotuksia, jotka ovat syntyneet jo kasvuvaiheessa. Siihen vaikuttavat sekä perhe, koulu että muu kasvuympäristö. 

   Lainaa

  54. Retro kesyaasi 2.10.2020 0:17
   Tulos: +40 (40 ääntä)
   Vakavissaan satuhahmo: Oon piilotellut pökäleitä roskiin ja heitellyt pihalle ikkunasta, syyttänyt jotain toista ja koittanut tökkiä tukosta auki. Nyt virheestä oppineena teen aina ns "välivedon", jos pitää kylässä mennä paskalle.
   Yritin vessassa istua pöntön reunalla niin, että pissa ei lorisisi. Pissasin vahingossa pöntön etupuolelle ja kastelin vessan maton. Aina näitä kusi- ja paskajuttuja, voi perkele. Meille ei tule enää ikinä vieraita.

   Lainaa

  55. Ylipitkä timantti 2.10.2020 6:49
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   nimi: Eikös molskahtamisessa ääntä pahempaa ole se, että sieltä saattaa lentää joku tippa takaisin omaan takamukseen? Jonkun vessanpönttövedet omassa takamuksessa on nimittäin hyi stna. 
   Eiköhän se tippa vettä lähde samalla pesulla kuin paskajämätkin.

   Lainaa

  56. Valveutunut kansalainen 2.10.2020 7:25
   Tulos: -9 (17 ääntä)
   Martti Ahtis... kyl te tiätte.: Sanoo vaan, että "Mä käyn nyt paskalla", sit menee paskalle ja tuhnuttelee oikein kunnolla😎
   Kakkaamisen voi myös yhdistää seksileikkeihin.

   Lainaa

  57. Tulos: +45 (63 ääntä)
   Jaaha: Voi kuule, ihan on miehilläkin samoja paineita. Ei kaikki aina ole yksipuolisesti naisille vain ja ainoastaan asetettuja paineita ja yhteiskunnan epätasa-arvo ongelmia. Tuolla ajattelutavalla kyllä varmasti saa niistä asioista ongelman, mutta eipä se ole kyllä yhteiskunnan ongelma, vaan ihan oma päänsisäinen.
   "Niin mutta kun miehetkin.." Voi kuule, ei tässä puhuta miesten ongelmista, vaan naisten. Ja se että niistä puhutaan, ei millään muotoa tarkoita etteikö miehillä voisi olla vähän vastaavia ongelmia. Sä varmaan kaverin synttäreillä tai hautajaisissakin puhut tyyliin "voi kuule, oon mäkin täyttänyt vuosia joten ansaitsen myös lahjoja" tai "voi kuule on multakin kuollut läheinen, joten ei kiinnosta sinun ongelmat". Naurettavaa.

   Lainaa

  58. Raaka hanhi 2.10.2020 11:27
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Taipuisa omena: Minä laitan aina paperia, koska ei oo kiva kun molskahtaa vettä pyllyyn kun kakkaa, ei tuu kakkarantuja pönttöön eikä kuulu ääntä :)
   Mul tulee monesti nii isosti ja kovasti kakkaa, ettei siinä ainakaa pari palaa vielä estä rantuja, varsinki jos semiräjähtävä paska, ni sitä on tahmeena pitkin reunoja :(

   Lainaa

  59. Särkemätön nektariini 2.10.2020 13:13
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Mullakin on joku henkinen lukko kakkaamisen suhteen oikeastaan ihan kaikkialla muualla paitsi kotona. Kotonakin vaikeaa jos on vieraita, harvemmin onnistuu. Outo juttu, koska en ole tyttömäinen, nätti ja suloinen nainen. Vaan tällänen perus maalainen 35v akka, joka ei oo hienohelma. Mutta varmaan tää tulee jo jostain lapsuudesta ja asiaan liittyy paljon muutakin oman kehon vierautta, häpeää, itseinhoa yms. "Naisten vaivoja" nämäkin. Meillä ei kotona lapsena puhuttu avoimesti kehosta, ei sanoitettu asioita, oli sellasta hyssyttelyä enemmänkin. Kärsin jo ala-asteikäisenä usein ummetuksesta, varmaan koska pidättelin niin usein ja halusin käydä vessassa vain jos olin yksin. Aika surullista oikeestaan. Nyt se on jo niin kiinteä osa elämää, etten ole edes ajatellut tätä moneen vuoteen, olen vain hyväksynyt että tällästä tää nyt on.

   Lainaa

  60. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Maaninen laiskiainen: Itselläni on suolistosairaus, joten tää kakalla käymisen ongelma on ollut vähän pahempi, varsinkin julkisissa vessoissa. Oma mies on ollut tietoinen alusta asti tästä, mutta kun ei paperihiljentimet auta tässä tapauksessa, eikä takapuolen ääniin ole hiljentimiä, niin se on vaan pakko ollut [...]
   Tätä olin kans sanomas. Loppuis se ujostelu normaalista paskomisesta jos tietäisivät, kuinka kamalaa se voi pahimmillaan olla - joka päivä ja useita kertoja päivässä.
   Ei siinä auta kuin rehellisesti kertoa, että kohta kuuluu varsin epäseksikkäitä ääniä kivun ulinan saattelemana ja jälkeenpäin sit kans _haisee_. Jos sitä ei kestä, niin suhdekaan ei kestä, itepä en pysty sen enempää asiaa ruusuistamaan kuin normaalin pikkukakan tekijätkään. 
   Tiiä sit mikä on oman pään sisällä ja mikä toisen osapuolen näkemys asiasta.
   Kyllä tosiaan on paljon sitä, että likat on saanu väärää tai liian vähän tietoa ja koetaan syistä X, että se ja tää ja toi on noloa tai epänormaalia, varsinkin teini-iässä.
   Sitten on myös niitä jätkiä, kuten minunkin exä, silloin 20v, jotka tietää kyllä mikä on mitä, muttei siedä sitä. Tää mun ex kertoi, että se joutuu kuvittelee, että kaadan mukilla vettä pönttöön aina kun pissaan kun oli niin ällö ajatus. Harmitteli myös kun en ollut karvaton ja herännyt meikit naamassa. Ja se oli ihan tasapainoinen ja fiksu tyyppi muuten, oli vaan vähän vinot käsitykset/toiveet siitä, millaisia naiset on.
   Niin että, arvatkaapa tuliko aina kiire kotiin kun maha sano ggrrrlll.

   Lainaa

  61. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Ja muuten, haluisin viä sanoo, et olkaa kaikki kakkaamista ujostelevat onnellisia myös siitä et se ylipäätään tulee ulos! Kerran multa kysyttiin kumpi elinikäisen sairauteni puolista on vähemmän paha; jatkuva ripulointi vai viikkojen ummetus. Valitsin ripulin. Ripuli on vähemmän paha, kun ainakin se tavara tulee ulos. Jatkuva ummetus on jotain ihan järkyttävää, joudut syömään joka päivä mut mitään ei tuu ulos. Se sattuu.

   Lainaa

  62. Tulos: -3 (7 ääntä)
   MissK: Ja muuten, haluisin viä sanoo, et olkaa kaikki kakkaamista ujostelevat onnellisia myös siitä et se ylipäätään tulee ulos! Kerran multa kysyttiin kumpi elinikäisen sairauteni puolista on vähemmän paha; jatkuva ripulointi vai viikkojen ummetus. Valitsin ripulin. Ripuli on vähemmän paha, kun ainakin [...]
   Ripulista, olettaen että se on äänekäs "pröööööt", voit sanoa, että tykkäät älyttömästi Slipknotista, se kun kuulostaa täsmälleen samalta.

   Lainaa

  63. Läpimärkä kirjohylje 2.10.2020 23:44
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   MissK: Ja muuten, haluisin viä sanoo, et olkaa kaikki kakkaamista ujostelevat onnellisia myös siitä et se ylipäätään tulee ulos! Kerran multa kysyttiin kumpi elinikäisen sairauteni puolista on vähemmän paha; jatkuva ripulointi vai viikkojen ummetus. Valitsin ripulin. Ripuli on vähemmän paha, kun ainakin [...]
   En onneksi kroonisesti kärsi ulostamiseen liittyvistä vaivoista, mutta haluan todeta sun olevan aivan oikeassa. Kerra road tripillä mulla oli aivan järkyttävä ummetus. Luulin viidentenä päivänä oikeasti kuolevani ja mietin vain että pakko senkin on parempi vaihtoehto olla kuin se olotila. Joka päivä mietin kuinka en enää ikinä valita ripulista, jos vaan tästä selviän. Kahdeksantena  päivänä tuntien vessassa istumisen, suihkussa kykkimisen ja ties minkä jälkeen sain vihdoin kakattua ja itkin onnesta. 

   Lainaa

  64. Kynätön harakka 3.10.2020 0:28
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Mä pyydän, et voitko kuunnella musaa tai jtn. Toki olen jo keski-ikäinen sinkku.

   Lainaa

  65. Aurinkolasiton noita 3.10.2020 21:15
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Asuin teininä jonkin aikaa lastenkodissa, ts. "perheyksikössä" kymmenen muun nuoren kanssa. Yleisissä tiloissa oli yksi vessa. Oli siellä käynyt kuka tahansa kakalla, aina seuraava kävijä huuteli hajusta, ja kaikkien muiden piti käydä siellä sitä ihmettelemässä. Kävin vessassa vain öisin. Siinä meni unirytmit ja elimistö sekaisin. Nykyään olen 35-vuotias nainen. Kakkahätää ei tule vieläkään ollenkaan jos paikalla on muita. En mielelläni tee pitkiä yöreissuja mihinkään, sillä se mahakipu ei ole mikään nautinto. Mutta voi sitä vessahätää kun mies lähtee töihin, tai pääsee itse viikonloppureissulta kotiin. Huh. Tämä pidättely ei ole mitenkään tahallista. Kroppa pistää vaan stopin päälle, luultavasti johtuen tästä nuoruuden traumasta.

   Lainaa

  66. Massiton maahinen 4.10.2020 21:46
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   jukkapalmu: A: Me ollaan oltu 6 vuotta yhdessä ja se "jotain hyvää" ei kuulu meidän kommunikaatioon samoin kun "Jotain ruokaa". Jos ei osaa sanoa mitä haluaa niin on ilman tai sitten on tyytyväinen siihen rieskaan. Pitäisi vähintään osata sanoa että "jotain suklaata", "Joku suklaalevy" B: Menee suihkuun, [...]
   Vittu sä olet Jukka outo jätkä.

   Lainaa

  67. Tulos: +9 (9 ääntä)
   No mutta itsehän Annika pyysi yllättämään. Ja yllättyi, eli kaikki meni täysin speksien mukaan.

   Lainaa

  68. Tulos: -9 (9 ääntä)
   Marjaisa mäyrä: Annikan tekemä aloitus oli pilke silmäkulmassa tehty ja se tuli myöhemmin ilmi kommenteissa. Sanoi jälkeenpäin nauravansa asialle. Tänne on usein jaettu naistenhuoneen päivityksiä ilman mitään kommentteja tai taustatietoa, jolloin niistä saa ihan erilaisen kuvan kuin silloin jos oikeasti lukisi keskustelua.
   Siltähän tuo vaikuttaakin. Tuollaista yksinkertaista ja tekohauskaa ns."naisten huumoria".

   Lainaa

  69. Maaninen laiskiainen 7.10.2020 8:40
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Väsynyt: Ripulista, olettaen että se on äänekäs "pröööööt", voit sanoa, että tykkäät älyttömästi Slipknotista, se kun kuulostaa täsmälleen samalta.
   Itsehän olen kova Slipknot-fani :D

   Lainaa

  70. Hylätty mato 8.10.2020 14:09
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Kilpaileva katkarapu: Voisin lyödä vaikka satasesta vetoa että yhtään normaalia miestä ei kiinnosta sen enempää miesten kuin naistenkaan paskantamiset. Siinä mielessä tuo väitteesi siitä että nimenomaan "yhteiskunta asettaa näitä paineita ja oletuksia" on mielestäni aika väärin. Uskaltaisin väittää että se on [...]
   Mä olen naisena sun kanssa kyllä ihan samaa mieltä. Yksikään elämäni miehistä ei ole koskaan osoittanut mitään mielenkiintoa vessakäyntejäni kohtaan eikä kukaan ole tuntunut myöskään häpeilevän omia käyntejään.

   Lainaa

  71. Itseasiassa 10.10.2020 15:55
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mä olin aikoinaan tuoreen poikakaverin luona yötä ja aamulla se jossain vaiheessa mulle ystävällisesti sanoi, että voin ihan rauhassa käydä paskalla sen vessassa, et ei sitä haittaa. Hämmentävää koska en ollut ehtinyt edes itse ajatella koko asiaa

   Lainaa

  72. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kilpaileva katkarapu: Voisin lyödä vaikka satasesta vetoa että yhtään normaalia miestä ei kiinnosta sen enempää miesten kuin naistenkaan paskantamiset. Siinä mielessä tuo väitteesi siitä että nimenomaan "yhteiskunta asettaa näitä paineita ja oletuksia" on mielestäni aika väärin. Uskaltaisin väittää että se on [...]
   Hävisit. Mun eksän mielestä naiset ei saisi paskantaa tai piereskellä ja jos pääsi pieru niin alkoi hirveä "hyiii yäk" -kakominen ja vieläpä ihan tosissaan. Muuten se oli kyllä oikeasti ihan normaali ja kiva mies mutta tuo oli ihan perseestä ja jätti traumat kun ei uskalla enää piereskellä miesten seurassa.

   Lainaa

  73. Peloton delfiini 22.10.2020 15:51
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Jep, me naiset opetetaan häpeämään kaikkia ruumiintoimintojamme jo ihan lapsina. Tytöt ei saa piereskellä, röyhtäillä, käydä paskalla jos joku muu on kuulolla. Muistan kun ala-asteella muut nauroivat oven ulkopuolella jos kusemisesta kuului suhinaa. Piti opetella pissaamaan niin että istuu ihan pöntön reunalla ja panttaa sitä kusta vähän kerrallaan. Siteet tuli vaihdettua samalla sekunnilla kun painoi pöntön huuhtelunappia ettei kukaan vahingossakaan kuule siteiden rapinaa. Mistään kuukautiskivuista tms ei missään nimessä uskaltanut kenellekään puhua vaikka saattoi olla niin huono olo että meinasi pyörtyä kesken oppitunnin eikä kehdannut tehdä itsestään numeroa ja lähteä terkkarille. Sitä vaan yritti kärvistellä ja toivoi ettei kukaan huomaa että itse on naisistumassa ja että naisillakin on normaaleja ruumiintoimintoja. Jopa vatsan kurinaa olen oppinut häpeämään kun muut sille naureskeli. Ja oikeasti, ujo pissa ja ujo kakka on hirveä sosiaalinen ongelma. Edelleen 35-vuotiaana minun on tosi vaikea käydä varsinkaan kakkoshädällä jos ketään voi olla kuulolla. Minulla on vieläpä ibs joten joinain päivinä pitää ravata kakkelilla ihan jatkuvasti. Kiva homma.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: katetri, perunarieska, pettymys, poikaystävä, roskakori, roskat, roskis, siivooja, vessa, wc, yllätys, yökylä