Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 125

Tämähän viedään vaikka FBI:lle asti.
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 125

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 73 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +911 (973 ääntä)
   Yhtään ei onneksi luottamuspula haise.

   Lainaa

  2. Tulos: -70 (490 ääntä)
   Peruna: Yhtään ei onneksi luottamuspula haise.
   Yhtään ei myöskään sarkasmi haise. 

   Lainaa

  3. Miesmäinen paska 24.9.2020 0:37
   Tulos: +629 (663 ääntä)
   Noniin siellä on parisuhteet terveellä pohjalla.

   Lainaa

  4. Tulos: +220 (286 ääntä)
   Heyy: Yhtään ei myöskään sarkasmi haise. 
   Ihan tosissaan oli alkuperäisessä julkaisussa

   Lainaa

  5. Tulos: +666 (680 ääntä)
   Siis mulla oli Nordea ottanut lomalla monta sataa euroa katevarauksia, ei kannata ainakaan siihen vaihtaa! Jotain siellä luki myös hotelleista ja ravintoloista, ilmeisesti ne jopa seuraa missä liikun! :O Onko muille käynyt samaa? Mihin voisin ottaa yhteyttä, että saisi rahat takaisin?

   Lainaa

  6. Tulos: +612 (632 ääntä)
   Itseasiassa noita kotiituloaikaa rajoittaneita ihmisiä on olemassa. Sääliksi käy puolisoja/seurustelukumppaneita. Meillä on ihan ilmoitusasia, että "Meen Jarpin mökille, palaan sunnuntaina". Ennen internetiä luulin, että kaikilla muillakin on sama.

   Lainaa

  7. Säädytön lehmä 24.9.2020 1:42
   Tulos: +219 (229 ääntä)
   Heyy: Yhtään ei myöskään sarkasmi haise. 
   Valitettavasti tuonkaltasia ihmisiä oikeasti löytyy, been there done that!
   Koko tapaamisen/tilaisuuden ajan täytyy vähintään olla laittamassa toiselle viestiä, koska muuten oot pettämässä. Pari kuvaa tunnissa ympäristöstä ja itsestäs on minimi, ettet vain ole vaihtanut salaa paikkaa etuovella kyttäävältä partnerilta huomaamatta. Tästä huolimatta saat vähintään seuraavat viis viikkoa olla vakuuttelemassa milloin mitenkin, ettet tehnyt mitään sopimatonta. Ja auta armias jos vahingossa erehdyt näkemään läheisiä/sukulaisias, sit vasta sitä onkin koko ajan pettämiset mielessä ja käynnissä. 

   Lainaa

  8. Vanha ku mikä 24.9.2020 1:58
   Tulos: -65 (191 ääntä)
   Siis toi alin noista kiersi jo pari-kolme-neljä vuotta sitten ja se on ihan läpällä tehty kysymys jossain naisten ryhmistä, minkä tajus kyllä suurinosa. Jännä että eksy tännekin vasta nyt kun lähti jostain syystä uudelleen kiertoon.

   Lainaa

  9. Tulos: +315 (377 ääntä)
   Hahaa mahtavaa mä oon päässy heippalappuineni Feissafimokiin! :D Harmi että tästä jäi puuttumaan se omasta mielestäni paras osuus, joka oli siis se, että kommentteihin joku laittoi kuvan täsmälleen samanlaisesta lapusta ja kysyi onkohan sama rappu kyseessä. Tajuttiin sitten asuvamme samassa rapussa ja ollaan sen jälkeen tutustuttu ja nähty ihan livenäkin.

   Lainaa

  10. Verkkaisa kettu 24.9.2020 4:14
   Tulos: +161 (175 ääntä)
   Dea: Itseasiassa noita kotiituloaikaa rajoittaneita ihmisiä on olemassa. Sääliksi käy puolisoja/seurustelukumppaneita. Meillä on ihan ilmoitusasia, että "Meen Jarpin mökille, palaan sunnuntaina". Ennen internetiä luulin, että kaikilla muillakin on sama.
   Meillä sama - riittää pelkkä ilmoitus (:D). Meillä talvi- ja kesälomat on yleensä aina eri aikaan ja toinen haluaa sinne minne toinen ei halua, joten menkööt yksin tai kaverin kanssa ja tulkoot kun tulkoot. Kyllä se toinen aina jossain vaiheessa tulee takaisin. Eikä tartte edes viestitellä tai soitella perään, sieltä usein tulee omasta halusta infoa, että hengissä ollaan. Itse taas saa vaihtoehtoisesti omaa aikaa, joka introverttinä erakkona on ihan must.

   Lainaa

  11. Mustalaisnaamio 24.9.2020 4:43
   Tulos: +283 (343 ääntä)
   Dea: Itseasiassa noita kotiituloaikaa rajoittaneita ihmisiä on olemassa. Sääliksi käy puolisoja/seurustelukumppaneita. Meillä on ihan ilmoitusasia, että "Meen Jarpin mökille, palaan sunnuntaina". Ennen internetiä luulin, että kaikilla muillakin on sama.
   Hmmm. Voin olla vanhanaikainen, mutta mun mielestä pitäis kysyä toiselta, että "Onko sulle ok, jos menen Jarpin mökille viikonlopuksi, vai onko sulla jotain muita suunnitelmia?" Perusoletuksena on, että toinen tulee kotiin työpäivän tai harrastusten jälkeen, eikä sille mitään kotiintuloaikoja tarvi laittaa, mutta jos toinen häipyy viikonlopuksi jonnekin, niin vois siitä hiukan neuvotella?

   Lainaa

  12. Kaksoiskupera majava 24.9.2020 6:20
   Tulos: +316 (358 ääntä)
   Siinä vaiheessa, kun on yhteisiä velvollisuuksia, onpa ne sitten lapsia tai mitä tahansa, mihin yhdessä on sitouduttu, ilmoitusluontoinen lähteminen ei oikein onnistu. Yllättävän moni sitä silti tekee, osa varmasti ihan paskamaisuuttaan, mutta osa kyllä ihan vilpittömästi tuntuu kuvittelevan, että asioista sopiminen yhdessä tarkoittaa automaattisesti tuota mokassa esitettyä vapauden rajoittamista.

   Lainaa

  13. Kämänen pussieläin 24.9.2020 6:26
   Tulos: +110 (116 ääntä)
   Kaksoiskupera majava: Siinä vaiheessa, kun on yhteisiä velvollisuuksia, onpa ne sitten lapsia tai mitä tahansa, mihin yhdessä on sitouduttu, ilmoitusluontoinen lähteminen ei oikein onnistu. Yllättävän moni sitä silti tekee, osa varmasti ihan paskamaisuuttaan, mutta osa kyllä ihan vilpittömästi tuntuu kuvittelevan, että [...]
   Kuvailemastasi tilanteesta on vielä pitkä matka noihin rajoittamisiin..

   Lainaa

  14. Tulos: -79 (133 ääntä)
   Käsi ylös, kuinka moni meinas vielä ottaa tämän ikivanhan kotiintuloaika-ketjun tosissaan ja vetää herneen nokkaan?

   Lainaa

  15. Enempi gerbiili 24.9.2020 6:43
   Tulos: -52 (100 ääntä)
   Kaksoiskupera majava: Siinä vaiheessa, kun on yhteisiä velvollisuuksia, onpa ne sitten lapsia tai mitä tahansa, mihin yhdessä on sitouduttu, ilmoitusluontoinen lähteminen ei oikein onnistu. Yllättävän moni sitä silti tekee, osa varmasti ihan paskamaisuuttaan, mutta osa kyllä ihan vilpittömästi tuntuu kuvittelevan, että [...]
   Miksei onnistuisi? Ei meillä ainakaan mitään yhteisiä sopimuksia ole tarvinnut erikseen tehdä. Minä menen jos on menoja, toinen osapuoli menee jos hänellä on menoja. Joskus todella harvoin on osunut samaan aikaan meno, niin sitten ollaan asiasta keskusteltu ja katsottu kumpi menee.

   Lainaa

  16. jukkapalmu 24.9.2020 6:52
   Tulos: -45 (111 ääntä)
   Mitä vittua? Millanen tossu asuu tollasten naisten kanssa?!

   Lainaa

  17. Tulos: +81 (97 ääntä)
   Tosta ekasta puuttuu kommentit, joissa yritettiin kysellä, onko varma, ettei ole esim viikonloppuna käyttänyt yhtään rahaa, ap haistatti paskat. Ja kyllä, toi kotiintuloaikajulkaisu on ihan läpällä tehty, taitaa jo kertaalleen ollakin täällä.

   Lainaa

  18. Tietty lihapiirakka 24.9.2020 7:31
   Tulos: +141 (163 ääntä)
   Mä mietin pitkään ja hartaasti miksei mulle vaan löydy miestä, vaan aina saan pakit. Ja sitten Jennan ja Katjan kaltaiset naiset on onnistunut löytämään suhteen....

   Lainaa

  19. Kahen kilon kalori 24.9.2020 7:33
   Tulos: +101 (121 ääntä)
   Hanna: Hahaa mahtavaa mä oon päässy heippalappuineni Feissafimokiin! :D Harmi että tästä jäi puuttumaan se omasta mielestäni paras osuus, joka oli siis se, että kommentteihin joku laittoi kuvan täsmälleen samanlaisesta lapusta ja kysyi onkohan sama rappu kyseessä. Tajuttiin sitten asuvamme samassa rapussa ja ollaan sen jälkeen tutustuttu ja nähty ihan livenäkin.
   Oletko jo huomannut, että lapussa lukee "asukastoimikunta" eikä "asukastoiminta"?

   Lainaa

  20. Karkea albatrossi 24.9.2020 7:38
   Tulos: -39 (87 ääntä)
   Hanna: Hahaa mahtavaa mä oon päässy heippalappuineni Feissafimokiin! :D Harmi että tästä jäi puuttumaan se omasta mielestäni paras osuus, joka oli siis se, että kommentteihin joku laittoi kuvan täsmälleen samanlaisesta lapusta ja kysyi onkohan sama rappu kyseessä. Tajuttiin sitten asuvamme samassa rapussa ja ollaan sen jälkeen tutustuttu ja nähty ihan livenäkin.
   Voihan sitä pääsemiseksi kutsua, kun ite  myös mokan lähettää. 😁 Hauska lappu kyllä. 😄

   Lainaa

  21. Sarkastinen appelsiini 24.9.2020 8:08
   Tulos: +123 (131 ääntä)
   No siis kyllä itseäkin ärsyttää, kun aina ostamisen jälkeen OP ottaa mun tililtä sen verran rahaa pois. Järkyttävää!

   Lainaa

  22. Tulos: +50 (58 ääntä)
   Kahen kilon kalori: Oletko jo huomannut, että lapussa lukee "asukastoimikunta" eikä "asukastoiminta"?
   KIITOS ! 

   Lainaa

  23. Tulos: -49 (127 ääntä)
   Siis mikä teitä feissarimokalaisia vaivaa? Kotiintulo-keskustelu on niin läppä ku voi olla(oli jopa lehessä artikkeli yhestä tämmösen ketjun aloittajasta, et miten voikaan ihmiset ottaa niin tosissaan), ja sit täällä annetaan miinuksia kommenteille, joissa kerrotaan asian olevan vitsi, ja plussia kommenteille, joissa voivotellaan parisuhteen laatua. Mitä ihmettä :D Oon pettyny teihin.

   Lainaa

  24. Joku ihme Pelle 24.9.2020 8:31
   Tulos: +178 (190 ääntä)
   Ihan sama vaikka olis läppää, mutta tuollaisia puolisoita on oikeasti olemassa. Tiedän yhden tapauksen jonka vaimo soitteli töihinkin tarkistaakseen missä ukko luuhaa.

   Lainaa

  25. Puhdas mango 24.9.2020 8:45
   Tulos: +116 (124 ääntä)
   Kaksoiskupera majava: Siinä vaiheessa, kun on yhteisiä velvollisuuksia, onpa ne sitten lapsia tai mitä tahansa, mihin yhdessä on sitouduttu, ilmoitusluontoinen lähteminen ei oikein onnistu. Yllättävän moni sitä silti tekee, osa varmasti ihan paskamaisuuttaan, mutta osa kyllä ihan vilpittömästi tuntuu kuvittelevan, että [...]
   Terveeseen parisuhteeseen kuuluva sopiminen on TÄYSIN eri asia kuin kotiintuloajat ja muu saneleminen. Aikuiset ihmiset kyllä osaa päästä molempia tyydyttävään, tai edes molempia tasapuolisesti tympivään ratkaisuun. Sopiminen kyllä täysjärkisiltä onnistuu vaikka mikä olisi. T. Viiden lapsen isä.

   Lainaa

  26. Tulos: -38 (84 ääntä)
   Ravintolassa tarjoilijana monesti ihmettelin, että mitä ihmettä että nainen tila myös miehen puolesta. Mutta nepä saattaa olla samoja pariskuntia kuin Jennan ja Katjan.

   Lainaa

  27. Tulos: +47 (79 ääntä)
   Kaksoiskupera majava: Siinä vaiheessa, kun on yhteisiä velvollisuuksia, onpa ne sitten lapsia tai mitä tahansa, mihin yhdessä on sitouduttu, ilmoitusluontoinen lähteminen ei oikein onnistu. Yllättävän moni sitä silti tekee, osa varmasti ihan paskamaisuuttaan, mutta osa kyllä ihan vilpittömästi tuntuu kuvittelevan, että [...]
   Joo ja ei.
   Meillä lapset ovat jo teini-ikäisiä ja tähän asti on hyvin pärjätty ilmoitusluontoisella lähtemisellä. Karkeasti näin: Se, joka ensin menonsa ilmoittaa, menee. 
   Kummankaan ei tarvitse lupaa kysellä ja tietysti jos sattuisi olemaan jotain päällekkäisiä menoja, niin sitten sovitellaan. Mutta lähtökohtaisesti aikuinen ihminen ei tarvitse lupaa keneltäkään tekemisiinsä. 
   Tietysti se vaatii toimiakseen sen, että molemmat haluavat hoitaa oman osansa velvollisuuksista ihan vapaaehtoisesti ilman mitään sääntöjä. Ja sen, että molemmat kokevat saavansa tarvittavan määrän omaa aikaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +72 (100 ääntä)
   Kukaan ei kiinnitä huomiota siihen, että ilmeisesti Hanna ja kaverinsa jättävät roskapusseja rappuun tai pihaan tms. Uskomattoman typerää ja muista piittaamatota toimintaa.

   Lainaa

  29. Häiritsee 24.9.2020 9:51
   Tulos: -6 (54 ääntä)
   Hannan laittama lappu ei oikeesti oo edes hauska, ja vaikka olisikin, niin väärinluettu sana pilaa kaiken. Vai olikse just se moka tässä?

   Lainaa

  30. Tulos: -26 (62 ääntä)
   Toi kotiintuloaikahomma eroaa eräiden maiden vaimojen vahtimisesta miten..?

   Lainaa

  31. Tulos: +8 (20 ääntä)
   Jennan vastaava päivitys(alkuperäinen?) julkaistu täällä jo 2017, "naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 2".

   Lainaa

  32. Tosi eläin 24.9.2020 11:30
   Tulos: +42 (50 ääntä)
   Kaksoiskupera majava: Siinä vaiheessa, kun on yhteisiä velvollisuuksia, onpa ne sitten lapsia tai mitä tahansa, mihin yhdessä on sitouduttu, ilmoitusluontoinen lähteminen ei oikein onnistu. Yllättävän moni sitä silti tekee, osa varmasti ihan paskamaisuuttaan, mutta osa kyllä ihan vilpittömästi tuntuu kuvittelevan, että [...]
   Ei mokassa puhuttukaan tilanteessa, jossa pariskunta suunnittelee etukäteen, kuinka voi järkätä tulevia mökkireissuja arjen sekaan, joka nyt on ihan normaalia parisuhteessa. Sen sijaan, se että sanotaan etukäteen kumppanille että menet mihin hyvänsä, olet aina kellonaikaan X kotona, tai tulee selkäsauna kielii jo aika vakavasta luottamusongelmasta.

   Lainaa

  33. Nikotiiniton myyrä 24.9.2020 11:45
   Tulos: +59 (69 ääntä)
   Karoliina: Ravintolassa tarjoilijana monesti ihmettelin, että mitä ihmettä että nainen tila myös miehen puolesta. Mutta nepä saattaa olla samoja pariskuntia kuin Jennan ja Katjan.
   Tai sitten ujoja tai ahdistuksesta kärsiviä miehiä?

   Lainaa

  34. Mustalaisnaamio 24.9.2020 12:07
   Tulos: -41 (61 ääntä)
   Nikotiiniton myyrä: Tai sitten ujoja tai ahdistuksesta kärsiviä miehiä?
   Tai sitten vain natsi muija.

   Lainaa

  35. Läski kurkku 24.9.2020 12:17
   Tulos: +75 (79 ääntä)
   Oli tuo julkaisu vitsi tai ei, tuollaisia ja pahempiakin suhteita on oikeasti valitettavasti olemassa. En ymmärrä miten läheisriippuvainen täytyy ihmisen olla, että suostuu tuollaiseen elämään... vai ovatko jotenkin henkisesti alistettuja ja manipuloituja etteivät kykene pitämään puoliaan saati lähtemään. Mieluummin olisin yksin kuin jonkun pirttihirmun määräiltävänä ja alistettavana. Ei ole tervettä kohdella puolisoaan kuin jotain holhottavaa lasta, ja pätee luonnollisesti oli se käskyttäjävahtaajahirmu mies tai nainen.

   Lainaa

  36. Tulos: -66 (90 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Hmmm. Voin olla vanhanaikainen, mutta mun mielestä pitäis kysyä toiselta, että "Onko sulle ok, jos menen Jarpin mökille viikonlopuksi, vai onko sulla jotain muita suunnitelmia?" Perusoletuksena on, että toinen tulee kotiin työpäivän tai harrastusten jälkeen, eikä sille mitään kotiintuloaikoja [...]
   Miksi pitää neuvotella? Pitäiskö sun puolison siis nyhjätä viikonloppu sun kanssa vaikka mieluummin näkis kavereita?

   Lainaa

  37. Toimiva pomelo 24.9.2020 12:34
   Tulos: -8 (32 ääntä)
   Hanna: Hahaa mahtavaa mä oon päässy heippalappuineni Feissafimokiin! :D Harmi että tästä jäi puuttumaan se omasta mielestäni paras osuus, joka oli siis se, että kommentteihin joku laittoi kuvan täsmälleen samanlaisesta lapusta ja kysyi onkohan sama rappu kyseessä. Tajuttiin sitten asuvamme samassa rapussa ja ollaan sen jälkeen tutustuttu ja nähty ihan livenäkin.
   Et muuten osaa lukea, lapussa lukee  "asukastoimikunta" eikä "asukastoiminta".

   Lainaa

  38. Pelkäämätön soturi 24.9.2020 12:39
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Tosi eläin: Ei mokassa puhuttukaan tilanteessa, jossa pariskunta suunnittelee etukäteen, kuinka voi järkätä tulevia mökkireissuja arjen sekaan, joka nyt on ihan normaalia parisuhteessa. Sen sijaan, se että sanotaan etukäteen kumppanille että menet mihin hyvänsä, olet aina kellonaikaan X kotona, tai tulee selkäsauna kielii jo aika vakavasta luottamusongelmasta.
     Niin, ihmettelin hiukan että mitäs sitten seuraa jos ei tule? Tosiaan se selkäsauna? Meillä toki sovitellaan -lähteä ei voi ilmoitusasiana kun vauva ei ole edes päiväkoti-ikäinen, mutta aina on onnistuttu järjestelemään niin että yksi vahtii yhden illan ja toinen toisen, ja jos molemmat olisivat menossa soitetaan täti hätiin. Mutta jos nyt joku haluaa ovesta ulos, niin olettaen että heillä on oma lompakko ja avaimet, niin miten olisi tarkoitus estää? Alaikäiselle voi jaella kotiintuloaikoja, koska heiltä voi peruuttaa viikkorahat ja ottaa pleikkarin pois jos ei totella, mutta ei aikuiselta voi? (Ei sinänsä, uutisissa olleet "hatkassa" olevat koulukotinuoret todistavat että ei yhtään ketään voi väkisin estää jos he todella ovat menossa ulos, sovulla on yritettävä).

   Lainaa

  39. ihanmummovaan 24.9.2020 12:49
   Tulos: +52 (56 ääntä)
   Me ollaan tuon mieheni kanssa oltu yhdessä kohta 40 vuotta. Ikinä ei ole kotiintuloaikoja saneltu, soiteltu perään että missä oot jos on vähän myöhästynyt tms, aina se on kotio kontannu kuitenkin. Sen sijaan oon kyllä huolehtinu kodistalähtöajoista; "nyt töihin siitä niinku olisit jo!"

   Lainaa

  40. Tiheä metso 24.9.2020 14:14
   Tulos: +61 (73 ääntä)
   Angst: Siis mikä teitä feissarimokalaisia vaivaa? Kotiintulo-keskustelu on niin läppä ku voi olla(oli jopa lehessä artikkeli yhestä tämmösen ketjun aloittajasta, et miten voikaan ihmiset ottaa niin tosissaan), ja sit täällä annetaan miinuksia kommenteille, joissa kerrotaan asian olevan vitsi, ja plussia [...]
   Siksi miinuksia, koska jos elät sellaisessa kuplassa, että luulet, ettei tuollaista oikeasti tapahdu, niin olet..no, urpo. Kyse on henkisestä väkivallasta ja vaikka feissarimokat onkin ehkä vähän väärä paikka tämmöiseen, niin ihan oikeasti- jonkun ihmisen itsetunto voidaan nitistää niin pieniksi murusiksi, että suostuvat tuollaiseen, pahimmillaan loppuelämänsä ajan. Aihe on hyvin kiinnostava monenkin mielestä (myös minun) ja netistä kyllä löytyy tuostakin vielä paljon sairaampia kyttäysmuotoja joita on käytetty, esim. toisen vehkeen haistelu, kun tulee baarista/tms. Varottakaa muuten hyvät ihmiset lapsianne jo viimeistään teini-iän kynnyksellä terveistä parisuhteen rajoista, että esim. kauppakuitista ajan tarkistaminen, että toinen on varmasti ollut kaupassa, ei ole ok, ei kysyjänä, eikä vastaajana. Mikä siinä on..jos toinen on pettääkseen, ni en edes haluais estää sitä. En haluaisi puolisoa, joka pettäis mua, jos en kyttäisi joka sekuntia, mitä se tekee. 

   Lainaa

  41. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Kyllä noita parisuhteita valitettavasti löytyy. Ihan lähipiirissäkin on yksi pariskunta, jossa miehen urheiluharrastuksia omassa kaveripiirissä rajoitetaan, ilman mitään syytä. Ei tuo ole oikein missään tilanteessa oikein. Vaikka olisi aiemmin pettänyt, niin pitää se luottamus silti jossain vaiheessa saada takaisin. Muuten ei suhdetta ole järkevää jatkaa. Menojen vahtiminen ja rajoittaminen ei ole oikea tapa hoitaa asiaa.

   Lainaa

  42. Tyyni tonttu 24.9.2020 15:04
   Tulos: +71 (77 ääntä)
   Ronwe: Miksi pitää neuvotella? Pitäiskö sun puolison siis nyhjätä viikonloppu sun kanssa vaikka mieluummin näkis kavereita?
   Jos on lapsia elätettävänä niin onhan se kiva pystyä etukäteen varautumaan että toinen kasvattaja ei ole viikonloppuna auttamassa ja sanomaan, että olisi parempi jos olisit kotona. Varsinkin jos töissä on myös viikonloppuvuoroja.

   Lainaa

  43. Tulos: +35 (51 ääntä)
   Iina: Toi kotiintuloaikahomma eroaa eräiden maiden vaimojen vahtimisesta miten..?
   "eräiden maiden" vaimojen vahtimiset liittyy tähän miten? 

   Lainaa

  44. Naruton mustikka 24.9.2020 16:40
   Tulos: +8 (32 ääntä)
   Kyllä tuo ihan tosi juttu oli eikä mikään "läpällä heitetty." Sen paskamyrskyn jälkeen on toki helppoa vetää tuo "eikun ihan vitsillä vaan" -kortti. Ihan kuin se pelastaisi enää mitään.

   Lainaa

  45. Rajoittunut avokado 24.9.2020 17:15
   Tulos: +16 (42 ääntä)
   Osaako joku selittää, mikä oli tuossa Hannan lähettämässä heippa-lapussa se moka? Että Hanna luki "asukastoimikunnan" "asukastoiminnaksi"? Ihan ok heippa-lappu mun mielestä, jos joku on jättänyt käytetyn kortsun rappukäytävään, ällöä. En ymmärrä, missä kohtaa pitäisi tuntea Hannan tavoin repeilyä? Siitä, että hän luuli lapussa lukevan "asukastoiminta" vai siitä, että hänen naapurinsa ovat juntteja, jotka jättävät kortsut yleisiin tiloihin lojumaan.

   Lainaa

  46. Kastunut jyrsijä 24.9.2020 17:45
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Rajoittunut avokado: Osaako joku selittää, mikä oli tuossa Hannan lähettämässä heippa-lapussa se moka? Että Hanna luki "asukastoimikunnan" "asukastoiminnaksi"? Ihan ok heippa-lappu mun mielestä, jos joku on jättänyt käytetyn kortsun rappukäytävään, ällöä. En ymmärrä, missä kohtaa pitäisi tuntea Hannan tavoin [...]
   Itsekin aluksi ymmärsin niin, että kortsuja oli jätetty ympäriinsä. Uudemman kerran luettuani kyseessä taitaa olla normaali roskapussi, jossa nyt on vaan satuttu käyttämään Huippukivan (yritys, joka myy seksileluja ynnä muuta huippukivaa) logolla varustettua pussia. Lisäksi, vaikka sinne olisikin jätetty kortsuja ympäriinsä, niitä ei todellakaan mikään laboratorio tutkisi, vaikka kuinka suuriherra Asukastoimikunta vaatisi. En itsekään varsinaisesti sitä huumoria näe tuossa asukastoimikunnassa. Ehkä siksi, että asukastoimikunta olisi oikeasti pitänyt jonkun kokouksen, todennut että nämä Huippukivan pussit ovat soveltumattomia taloyhtiölle ja toteavat, että viedään kaikki epäilyttävät pussit DNA-seurantaan? Ehkä asukastoimikunnassa on katsottu liikaa CSI Miamia.

   Lainaa

  47. Mehukas sakaali 24.9.2020 18:02
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Mustalaisnaamio: Hmmm. Voin olla vanhanaikainen, mutta mun mielestä pitäis kysyä toiselta, että "Onko sulle ok, jos menen Jarpin mökille viikonlopuksi, vai onko sulla jotain muita suunnitelmia?" Perusoletuksena on, että toinen tulee kotiin työpäivän tai harrastusten jälkeen, eikä sille mitään kotiintuloaikoja [...]
   Ihmiset erilaisia, parisuhteet erilaisia. Toisille on ok että kumppani vain ilmottaa menevänsä mökille. Toiset toivoo että asiasta kysytään. Molemmat on ihan normaaleja toimintatapoja. Tää Katjan selitys nyt sitten menee jo jonkin näköisen sairauden puolelle toki...

   Lainaa

  48. Höylätty ahma 24.9.2020 18:38
   Tulos: -13 (25 ääntä)
   hyi vittu mitä kontrolloivia ämmiä

   Lainaa

  49. Tulos: -19 (41 ääntä)
   Tietty lihapiirakka: Mä mietin pitkään ja hartaasti miksei mulle vaan löydy miestä, vaan aina saan pakit. Ja sitten Jennan ja Katjan kaltaiset naiset on onnistunut löytämään suhteen....
   Entä jos se johtuukin juuri tuosta? Kun et pidä omastasi kiinni ja sitä riittävän tarkkaan vahdi, karkaa se heti mahdollisuuden tullen toisen syliin.

   Lainaa

  50. Hämärä maahinen 24.9.2020 19:18
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Eksä on nykyään suhteessa jossa ero tullut jo kerran siitä että nähty juttelemassa miehen kanssa kadulla keskellä päivää. Siis mun mutta uusi ei vielä tiennyt että eksä, tai oikeastaan tervehti ennen yhteistä koiraa. Toisen kerran erosivat kun näki että oli multa tullut viesti. Viestin sisältö oli että voin vältellä kadulla niin ei kenenkään tarvi suuttua. Oudointa se että eksä aina anellut takaisin tän uuden, joka eroaa pienimmästäkin epäilyksestä kysymättä mitään. Eivät vielä asu yhdessä niin kotiintuloaikoja ei vielä ole. Mutta varmaan tuota menoa tulossa.

   Lainaa

  51. Arvoisa herukka 24.9.2020 19:58
   Tulos: -2 (18 ääntä)
   Angst: Siis mikä teitä feissarimokalaisia vaivaa? Kotiintulo-keskustelu on niin läppä ku voi olla(oli jopa lehessä artikkeli yhestä tämmösen ketjun aloittajasta, et miten voikaan ihmiset ottaa niin tosissaan), ja sit täällä annetaan miinuksia kommenteille, joissa kerrotaan asian olevan vitsi, ja plussia [...]
   Hittoako tekevät tollasta "huumoria", toi on ihan vammasta. Muutenkin osa ihmisistä on kyllä myös niin hemmetin outoja, etten yhtään epäilisi etteikö tuo olisi mahdollista. :D

   Lainaa

  52. Samea kirjohylje 24.9.2020 20:05
   Tulos: -51 (61 ääntä)
   En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä joiden on pakko julkisesti rietastella. Seksilelut nyt on muutenkin pervoille ja muille vanmasille ja sietäisivät tuollaiseten huippukivojen säkkien heittelijät saada elämänsä selkäsaunan.

   Lainaa

  53. Samea kirjohylje 24.9.2020 20:11
   Tulos: -21 (27 ääntä)
   Samea kirjohylje: En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä joiden on pakko julkisesti rietastella. Seksilelut nyt on muutenkin pervoille ja muille vanmasille ja sietäisivät tuollaiseten huippukivojen säkkien heittelijät saada elämänsä selkäsaunan.
   Sehän meni hyvin kun tossa ylempänä just kirjotin mikä on vammasta huumoria. :P

   Lainaa

  54. Tulos: +13 (23 ääntä)
   Nikotiiniton myyrä: Tai sitten ujoja tai ahdistuksesta kärsiviä miehiä?
   Tiedän parin, jossa vaimo on oppinut miehensä maun, ja tietää mitä hän haluaa. Minusta ihanaa ja söpöä, eikä varmasti mitään alistamista, päin vastoin.

   Lainaa

  55. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Kastunut jyrsijä: Itsekin aluksi ymmärsin niin, että kortsuja oli jätetty ympäriinsä. Uudemman kerran luettuani kyseessä taitaa olla normaali roskapussi, jossa nyt on vaan satuttu käyttämään Huippukivan (yritys, joka myy seksileluja ynnä muuta huippukivaa) logolla varustettua pussia. Lisäksi, vaikka sinne olisikin [...]
   Mutta ei sekään kuulu muualle kuin roskikseen, ei etenkään rappuun. Vaikka olisi täynnä mitä tahansa (toki sähkölelut sähkökierrätykseen).

   Lainaa

  56. Tulos: +42 (48 ääntä)
   Karoliina: Ravintolassa tarjoilijana monesti ihmettelin, että mitä ihmettä että nainen tila myös miehen puolesta. Mutta nepä saattaa olla samoja pariskuntia kuin Jennan ja Katjan.
   Ja sä tiedät, että joka kerta kyseessä oli nimenomaan tilanne, jossa muija nappas ruokalistan, valitsi mitä syödään ja näpäytti ukkoa näpeille, jos yritti itse vilkaista menyytä?
   Mä kyllä keksin monia muitakin selityksiä, miksi sanoa ääneen (ei tarkoita samaa kuin päättäminen) toisen puolesta.
   Mä oon vaan hyvilläni ja huojentunu, jos toinen hoitaa tilauksen mun puolesta, mun pyynnöstä ihan. Jännitän niin hirveästi itse.
   Ja tämähän on vain yksi mahdollinen skenaario. Sulla on melko suppea näkemys, jota kannattaa koittaa kyllä hiukan avartaa.

   Lainaa

  57. meikkipossu 24.9.2020 21:24
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Ajatella että tollasilla naisilla on miehet ja mulla ei...

   Lainaa

  58. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Naruton mustikka: Kyllä tuo ihan tosi juttu oli eikä mikään "läpällä heitetty." Sen paskamyrskyn jälkeen on toki helppoa vetää tuo "eikun ihan vitsillä vaan" -kortti. Ihan kuin se pelastaisi enää mitään.
   Toi on kyllä ihan Naistenhuone K-30 -ryhmästä toi julkaisu. Ja läpällä :D Olin paikalla ja itsekin kommentoin sinne heittäen herjaa kaikenmoisista ajatuksenkontrollointikypäristä ja iskukaulureista. Valitettavasti muutama ryhmäläinenkään ei tajunnut mustalla huumorilla kirjoitettuja vastauksia. (Joiden tarkoitus juurikin oli asettaa kyseenalaiseksi kontrolloiva toiminta ja miten järjetöntä se on.)

   Lainaa

  59. Eri pelikaani 25.9.2020 0:21
   Tulos: +44 (52 ääntä)
   Ronwe: Miksi pitää neuvotella? Pitäiskö sun puolison siis nyhjätä viikonloppu sun kanssa vaikka mieluummin näkis kavereita?
   Jos tilanne on toi, että puolison kanssa oleminen on nyhjäämistä niin tuskin sitä suhdetta kannattaa jatkaakaan...

   Lainaa

  60. Säädytön lehmä 25.9.2020 0:40
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Läski kurkku: Oli tuo julkaisu vitsi tai ei, tuollaisia ja pahempiakin suhteita on oikeasti valitettavasti olemassa. En ymmärrä miten läheisriippuvainen täytyy ihmisen olla, että suostuu tuollaiseen elämään... vai ovatko jotenkin henkisesti alistettuja ja manipuloituja etteivät kykene pitämään puoliaan saati [...]
   Se nimenomaan saa sut henkisellä (ja/tai fyysisellä) väkivallalla ja manipuloinnilla uskoteltua kuvittelemaan ettet kelpaa kenellekään muulle, koska on itsekin säälistä sun kanssas, kukaan ei tule uskomaan sua ja uhkaa satuttaa sun läheisiä jos satut suus avaamaan. Et tuu pärjäämään ilman sitä millään elämän osa-alueella ja lista on loputon... Ei auta vaikka ottaisit fyysisestä väkivallasta todisteita kuvina talteen, koska puhelin ratsataan säännöllisesti ja ”kiinni jäädessä” olis kropassa entistä enemmän jälkiä ja kolhuja. Se pelon määrä on niin järjettömän kohtuuton, että et usko kenenkään kykenevän auttaa sua, jos joku ns. sattuisikin uskomaan. Pahimmillaan menetät työ-/koulupaikan, kun et saa meikillä mahdollisia naamassa olevia jälkiä piiloon ja sit sitä vasta onkin yksin. 
   Itsellä aikoinaan oli pelastus, kun läheinen sattu olemaan paikalla yhtenä kertana kun exä vaihteeks taas ”riehaantui”. Silloin tajusin et se on nyt tai ei koskaan ja uskalsin avata suuni. Silloinkin itkien anelin anteeksi, että olen valehdellut meidän suhteesta ja salaillut läheisiltä asioita. Järkytys oli aikamoinen kun huomasi ettei kukaan epäillyt ensimmäistäkään sanaani, edes viranomaiset, kun toisin oli niin vahvasti uskoteltu. Tiedän että se on rankkaa olla henkisen/fyysisen väkivallan uhrin läheinen, kun toinen ei millään usko että ”vaihtamalla paranee”, mutta siinä ei auta kuin vain jatkaa toisen tukemista ja yrittää saada se uskomaan se ns. oikea totuus. 

   Lainaa

  61. Tulos: -33 (39 ääntä)
   Arvaako kukaan, miksi suomalainen mies hakee kumppanin Thaimaasta?

   Lainaa

  62. Hunnuton ananas 25.9.2020 6:35
   Tulos: +26 (46 ääntä)
   Ville: Arvaako kukaan, miksi suomalainen mies hakee kumppanin Thaimaasta?
   No yleensä ei edes hae. Ja kun katsoo minkä näköiset reppanat ja puolikaljut pallomahat sieltä vaimon itselleen hakee, niin eipä ole vaikea arvata onko niillä muutakaan mahdollisuutta kuin ostaa vaimo itselleen.

   Lainaa

  63. Labiili norppa 25.9.2020 9:11
   Tulos: -12 (12 ääntä)
   Henna: Siis mulla oli Nordea ottanut lomalla monta sataa euroa katevarauksia, ei kannata ainakaan siihen vaihtaa! Jotain siellä luki myös hotelleista ja ravintoloista, ilmeisesti ne jopa seuraa missä liikun! 😲 Onko muille käynyt samaa? Mihin voisin ottaa yhteyttä, että saisi rahat takaisin?
   Työpaikalle? 🤔

   Lainaa

  64. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Kahen kilon kalori: Oletko jo huomannut, että lapussa lukee "asukastoimikunta" eikä "asukastoiminta"?
   Repesin tälle. :D Joo olen huomannut, mutta en oo aiemmin huomannut, että oon itse kirjoittanut "toiminta". 
   Siis apua, miten en oo aiemmin tajunnut tota kirjoitusvirhettä tuolla! :D nyt vasta kun mainitsit niin piti mennä oikein katsomaan että oonko muka oikeasti kirjoittanut noin. Aivot on näköjään oikaissut pari kirjainta välistä ja myöhemmin vlelä oikolukenut sen sujuvasti "toimikunnaksi" kun en oo tajunnut mitään.

   Lainaa

  65. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Karkea albatrossi: Voihan sitä pääsemiseksi kutsua, kun ite  myös mokan lähettää. 😁 Hauska lappu kyllä. 😄
   En oo lähettänyt itse. Jaoin tän Naistenhuoneelle, sieltä on joku laittanu eteenpäin. :D

   Lainaa

  66. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Toimiva pomelo: Et muuten osaa lukea, lapussa lukee  "asukastoimikunta" eikä "asukastoiminta".
   Osaan kyllä lukea, mutta ilmeisesti en kirjoittaa. :D Eli kyse ei ole siitä että olisin luullut siinä lukevan "toiminta" vaan siitä että se on kirjoitusvirhe. 

   Lainaa

  67. Välkky leopardi 26.9.2020 7:11
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Henna: Siis mulla oli Nordea ottanut lomalla monta sataa euroa katevarauksia, ei kannata ainakaan siihen vaihtaa! Jotain siellä luki myös hotelleista ja ravintoloista, ilmeisesti ne jopa seuraa missä liikun! 😲 Onko muille käynyt samaa? Mihin voisin ottaa yhteyttä, että saisi rahat takaisin?
   Mulla ihan sama juttu. Lomareussun jälkeen monta sataa euroa katevarauksia hotelleista ja ravintoloista. S-Pankin tilillä oli ihan sama juttu, eli ei sinnekään kannata vaihtaa.

   Lainaa

  68. Keskiverto undulaatti 27.9.2020 9:44
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Verkkaisa kettu: Meillä sama - riittää pelkkä ilmoitus (:D). Meillä talvi- ja kesälomat on yleensä aina eri aikaan ja toinen haluaa sinne minne toinen ei halua, joten menkööt yksin tai kaverin kanssa ja tulkoot kun tulkoot. Kyllä se toinen aina jossain vaiheessa tulee takaisin. Eikä tartte edes viestitellä tai [...]
   Itse olen parisuhteessa Jennifer Lawrencen kanssa. Ollaan hoidettu hommat niin että kummankaan ei tarvitse lähetellä mitään heippaviestejä kummallekaan, eikä kyttäillä toistemme tekemistä ollenkaan kun kummallakin niin omat rytmit ja silleen. Hyvin on toiminut.

   Lainaa

  69. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Enempi gerbiili: Miksei onnistuisi? Ei meillä ainakaan mitään yhteisiä sopimuksia ole tarvinnut erikseen tehdä. Minä menen jos on menoja, toinen osapuoli menee jos hänellä on menoja. Joskus todella harvoin on osunut samaan aikaan meno, niin sitten ollaan asiasta keskusteltu ja katsottu kumpi menee.
   Mun mielestä on ihan kohteliasta ja toisen huomioon ottavaa kysyä, onko toisella jotakin menoja. Jos mua pyydetään jonnekin, kysyn joka kerta mieheltä, että onko ok mennä, ettei se ole suunnitellut mitään muuta. En suinkaan väitä, että toisin toimivat eivät kunnioita puolisoaan, mutta itse koen, että "kysyminen" kuuluu asiaan. Sillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä oikean luvan kysymisen kanssa, vaan se on yhteistä sopimista kummankin menoista. Koskaan ei ole muistaakseni kumpikaan sanonut, että ei käy. Lisäksi on se mahdollisuus, että jokin yhteinen meno tai sopimus on unohtunut viikkojen varrella, niin on mukavampaa, että se tulee ilmi ennenkuin menee sopimaan päällekkäisyyksiä.

   Lainaa

  70. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Hanna: Repesin tälle. 😁 Joo olen huomannut, mutta en oo aiemmin huomannut, että oon itse kirjoittanut "toiminta".  Siis apua, miten en oo aiemmin tajunnut tota kirjoitusvirhettä tuolla! 😁 nyt vasta kun mainitsit niin piti mennä oikein katsomaan että oonko muka oikeasti kirjoittanut noin. Aivot on [...]
   Mäkin luin ihan sujuvasti että "asukastoimikunta", ja tajusin vasta kommenteista, että ei luekaan.

   Lainaa

  71. Prööt sanoi aivopieru 1.10.2020 23:26
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ihanan vapaamielisiä vaimoja noilla. Mun puoliso laittaa mut aina käsiraudoilla vessan patteriin kiinni niiksi ajoiksi kun ei voi olla vahtimassa etten vaan tee jotain tuhmaa.

   Lainaa

  72. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Säädytön lehmä: Valitettavasti tuonkaltasia ihmisiä oikeasti löytyy, been there done that!Koko tapaamisen/tilaisuuden ajan täytyy vähintään olla laittamassa toiselle viestiä, koska muuten oot pettämässä. Pari kuvaa tunnissa ympäristöstä ja itsestäs on minimi, ettet vain ole vaihtanut salaa paikkaa etuovella [...]
   Miksei ihmiset eroa tollasusta pirttihirmuista?

   Lainaa

  73. Mitä sarkasmia? 31.10.2020 22:19
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Viimeisen mokan läppäväitteistä. Kun kirjoitetussa kielessä eivät näy äänenpainot, joilla usein viestitään sarkasmia, niin pitäisi sarkasmi ilmaista sanatasolla. Kysyisinkin nyt niiltä, joiden mielestä kyseessä on läppä, mitkä kielen piirteet mokassa mielestänne viittaavat tähän?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: dna, heippalappu, katevaraus, kotiintuloaika, kotiintuloajat, lappu, naapurit, pankit, pankki, tili, viesti