Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 450

"En suostu käyttämään Wilmaa. Koska koulut alkaa?"
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 450

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +488 (546 ääntä)
   Unicefin kommentti menee jo vittuilun puolelle :D

   Lainaa

  2. Väsynyt hamsteri 18.8.2020 1:25
   Tulos: -123 (175 ääntä)
   Aikamoinen pettymys tämän päivän mokista suurin osa :/

   Lainaa

  3. Tulos: -33 (43 ääntä)
   Ei näin.

   Lainaa

  4. Koeajettu hiiri 18.8.2020 1:38
   Tulos: +64 (88 ääntä)
   Kuzimuna: Unicefin kommentti menee jo vittuilun puolelle :D
   Pieni röyhkeys on sallittua, sillä onhan kyseessä omat rahat.

   Lainaa

  5. Kummikäki 18.8.2020 6:32
   Tulos: +451 (453 ääntä)
   Onko Bonusway joku verkostomarkkinointijuttu? En uskalla tarkistaa Googlesta etten joudu vahingossa Wilmaan.

   Lainaa

  6. Vikkelä käärme 18.8.2020 7:08
   Tulos: +237 (249 ääntä)
   Toivottavasti Tiian lasten isä osaa käyttää Wilmaa, kun Tiia ei sitä näytä osaavan.

   Lainaa

  7. Savuton mestari 18.8.2020 7:32
   Tulos: -139 (187 ääntä)
   Kuzimuna: Unicefin kommentti menee jo vittuilun puolelle :D
   Ai tsemppi? Miten tuonkin voi käsittää väärin? Ei pitäis ihmetellä, luonnevikoja on myös köyhillä. Katsokaa ABC:n kulmapöydän persuja.

   Lainaa

  8. Tulos: +100 (124 ääntä)
   Kuzimuna: Unicefin kommentti menee jo vittuilun puolelle :D
   Ja niin on hyvä. Jos elämäänsä väsyneet idiootit haluavat käyttää yrityksiä ja organisaatioita julkisina nyrkkeilysäkkeinä, ovat he vastuussa aristavista rystysistäänkin. :)

   Lainaa

  9. Reseptivapaa dinosaurus 18.8.2020 10:15
   Tulos: +187 (215 ääntä)
   Pistinpäs Unicefille vitosen kertalahjoituksen tässä kahvitauolla, kun tyrskähdin tuolle tsemppikommentille! Asiameininki!

   Lainaa

  10. It's a deal 18.8.2020 10:36
   Tulos: +161 (161 ääntä)
   "Olin jouluna sankari, mutten pröystäilläkseni ja saadakseni nimeä täällä. Nähtyäni satunnaisen artikkelin, muutin mieleni".

   Lainaa

  11. Kuvaileva aprikoosi 18.8.2020 10:52
   Tulos: +119 (137 ääntä)
   Reseptivapaa dinosaurus: Pistinpäs Unicefille vitosen kertalahjoituksen tässä kahvitauolla, kun tyrskähdin tuolle tsemppikommentille! Asiameininki!
   Unicefilla on muutenkin ihan timanttinen sometiimi, vastailevat ääliöille juuri oikealla tavalla: sopivan asiallisesti mutta lisämausteena pieni hippusellinen vittuilua. Suosittelen seuraamaan unicefia ihan vaan niiden kommenttien takia! :D  (ps. en siis itse liity  mitenkään unicefiin, en taida olla edes kk-lahjoittaja, mutta seuraan somessa, osin em. syystä)

   Lainaa

  12. It's a deal 18.8.2020 12:13
   Tulos: +96 (98 ääntä)
   Normaalisti en pröystäile epäonnistuneella hyväntekeväisyydellä, mutta kun Venezuelasta loppui joitakin vuosia sitten olut, yritin adoptoida sieltä kummijuopon kuukausilahjoitusten saajaksi.

   Lainaa

  13. Perverssi lokki 18.8.2020 14:20
   Tulos: +156 (168 ääntä)
   Tiia on ihan kuin yksi entinen koulukaverini. Ei suostunut käyttämään mitään koulun järjestelmiä eikä edes sähköpostia ja sitten kiukutteli kun ei saanut tietoa tai jaettuja materiaaleja. Teki kaikesta tahallaan mahdollisimman vaikeaa ja valitti kun oli vaikeaa. Äärettömän raskas idiootti.

   Lainaa

  14. Ylempi lohikäärme 18.8.2020 16:32
   Tulos: +67 (81 ääntä)
   Osa varmaan odottaa, että opettaja tulisi henkilökohtaisesti soittamaan ovikelloa ja antamaan tiedonannon lapsensa päivästä. Samalla sitten voisi leikata nurmikon, vahata auton, ... Opettajilla kun on niin runsaasti vapaata-aikaa ja palkka on niin mahtava.

   Lainaa

  15. Tapetoitu manaatti 18.8.2020 18:12
   Tulos: +89 (93 ääntä)
   Ylempi lohikäärme: Osa varmaan odottaa, että opettaja tulisi henkilökohtaisesti soittamaan ovikelloa ja antamaan tiedonannon lapsensa päivästä. Samalla sitten voisi leikata nurmikon, vahata auton, ... Opettajilla kun on niin runsaasti vapaata-aikaa ja palkka on niin mahtava.
   Älä unohda opettajien pitkää kesälomaa!! Se pitää aina muistaa mainita.

   Lainaa

  16. Tulos: -25 (49 ääntä)
   Perverssi lokki: Tiia on ihan kuin yksi entinen koulukaverini. Ei suostunut käyttämään mitään koulun järjestelmiä eikä edes sähköpostia ja sitten kiukutteli kun ei saanut tietoa tai jaettuja materiaaleja. Teki kaikesta tahallaan mahdollisimman vaikeaa ja valitti kun oli vaikeaa. Äärettömän raskas idiootti.
   Lollasin tälle kunnes muistin että kyseessä voisin olla minä itse XD En edelleenkään tykkää Wilmasta mutta oman muksun asioita siellä hoidan pitkin hampain. Onneksi sillä vaihtui luokanopettaja niin ehkä nillitysviestit pikkuasioista vähenevät...

   Lainaa

  17. Tulos: +30 (54 ääntä)
   Pan: Lollasin tälle kunnes muistin että kyseessä voisin olla minä itse XD En edelleenkään tykkää Wilmasta mutta oman muksun asioita siellä hoidan pitkin hampain. Onneksi sillä vaihtui luokanopettaja niin ehkä nillitysviestit pikkuasioista vähenevät...
   Mitä ovat "nillitysviestit pikkuasioista"? Meidän lastemme opettajat ovat käyttäneet Wilmaa enimmäkseen hyödyllisesti ja kannustavasti. Samoja kokemuksia on kuulemma muillakin. 

   Lainaa

  18. Yuri Metsäsipilä 18.8.2020 23:56
   Tulos: -46 (66 ääntä)
   Vikkelä käärme: Toivottavasti Tiian lasten isä osaa käyttää Wilmaa, kun Tiia ei sitä näytä osaavan.
   Tarkoitat kai isät? Tiian pitäisi vain tietää keitä he ovat...

   Lainaa

  19. Tulos: -20 (36 ääntä)
   Wilma hoituu parhaiten niin, että antaa tunnukset lapselle, ja lapsi hoitaa kouluun liittyvät asiansa. Yllättävän moni vanhempi toimii näin.

   Lainaa

  20. Arvoton jänis 19.8.2020 20:38
   Tulos: +18 (28 ääntä)
   Pan: Lollasin tälle kunnes muistin että kyseessä voisin olla minä itse XD En edelleenkään tykkää Wilmasta mutta oman muksun asioita siellä hoidan pitkin hampain. Onneksi sillä vaihtui luokanopettaja niin ehkä nillitysviestit pikkuasioista vähenevät...
   Tätä nillitystä itsekin kammoan, onneksi lapseni ovat vielä kaukana kouluiästä. Ymmärrän wilman helppouden ja hyödyllisyyden, mutta ei meidän aikana reissuvihkoon kirjoiteltu jostain unohtuneesta viivottimesta yms., mistä olen ystäviltäni kuullut. Sinne kirjoitettiin vain oikeasti tähdelliset asiat. Tavalliset pikkukähinät tms. opettaja osasi hoitaa ihan itse, ilman vanhempiakin.

   Lainaa

  21. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Nimesi: Wilma hoituu parhaiten niin, että antaa tunnukset lapselle, ja lapsi hoitaa kouluun liittyvät asiansa. Yllättävän moni vanhempi toimii näin.
   Mutta wilmaanhan merkitään myös esim luvattomat poissaolot, häiriköinnit jne. Joten ei ole kovin hyvä jos lapsi itse hoitaa Wilman, kun voi käydä esim. Kuittaamassa nuo. 

   Lainaa

  22. Tulos: +51 (59 ääntä)
   Pan: Lollasin tälle kunnes muistin että kyseessä voisin olla minä itse XD En edelleenkään tykkää Wilmasta mutta oman muksun asioita siellä hoidan pitkin hampain. Onneksi sillä vaihtui luokanopettaja niin ehkä nillitysviestit pikkuasioista vähenevät...
   Kuulostat just semmoselta vanhemmalta että "ei minun Pirkkopetterini mitään tee, ihme nillitysviestejä".  Ehkä kannattaa miettiä onko vika opettajassa vai kasvatuksessa. 

   Lainaa

  23. Työteliäs juhta 19.8.2020 21:54
   Tulos: -13 (27 ääntä)
   Mair: Kuulostat just semmoselta vanhemmalta että "ei minun Pirkkopetterini mitään tee, ihme nillitysviestejä".  Ehkä kannattaa miettiä onko vika opettajassa vai kasvatuksessa. 
   Miks aina Pirkkopetteri? Voisko modernisoida vaikka Leoliljaksi tai vaikka neutraali Minttuville?

   Lainaa

  24. Tulos: +67 (73 ääntä)
   Kummikäki: Onko Bonusway joku verkostomarkkinointijuttu? En uskalla tarkistaa Googlesta etten joudu vahingossa Wilmaan.
   Wilman kanssa kannattaa olla varovainen. Meidät pakotettiin myös Wilmaan aseella uhaten ja vaimoa kidutettiin kolme päivää kellarissa. Liittymisen jälkeen molemmilta tyhjennettiin pankkitili, asunto lähti alta ja uudeksi omistajaksi oli merkitty lasten koulun rehtori. Autokin ehdittiin tässä välissä tuhota. Lasten luokanopettaja se selkeästi oli ja kävi puukolla kirjoittamassa auton kylkeen "Wima rulz" (kirjoitusvirheet opettajan). Ei uskallettu tehdä rikosilmoitusta, sillä liikunnanopettaja oli yhdessä englannin opettajan kanssa roikottanut lapsia koko päivän naulakossa paidan kauluksesta ja kävivät kuulemma välillä tökkimässä teroitetulla karttakepillä mahaan ja uhkailivat että "sanokaa niille paskiaisille, että eivät lavertele kytille". Saatiin sukulaisilta sen verran rahaa, että päästiin karkuun Naruskan taakse Sallaan erämaamökkiin, jonne ei tule sähköä ja vesikin pitää kantaa. Käydään polkupyörällä välillä kirkolla tarkistamassa kirjaston tietokoneelta, että onko meidät löydetty, mutta ei vielä.

   Lainaa

  25. Vahaamaton pomelo 19.8.2020 23:36
   Tulos: -18 (46 ääntä)
   Ärsyttää kun kaikessa pitää mennä tietotekniikka edellä. Tekisi mieli ihan periaatteesta kieltäytyä käyttämästä noita Wilman tapaisia systeemejä, mutta toisaalta ei viitsisi tehdä omaa ja muiden elämää turhaan vaikeaksi... Nykymaailma on perseestä

   Lainaa

  26. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Sini: Mutta wilmaanhan merkitään myös esim luvattomat poissaolot, häiriköinnit jne. Joten ei ole kovin hyvä jos lapsi itse hoitaa Wilman, kun voi käydä esim. Kuittaamassa nuo. 
   Eikö wilmaan ole pikkulapsille ja heidän vanhemmilleen omia tunnuksia? Koska pitäähän lapsenkin päästä käsiksi lukujärjestykseen esim. Ja kai ne poissaolot näkee myös vaikka lapsi ne olisi kuitannut. Pitääkö siis valita vain toinen vaihtoehto ettei voi molemmat käyttää, siis lapsi ja vanhemmat?

   Lainaa

  27. Kunnon lintu 20.8.2020 1:54
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Koulun alkaminen ja luokkakin ilmoitetaan kyllä ihan siinä edellisvuoden todistuksessa, joka ainakin meillä tuli kotiin allekirjoitettavaksi :D Ja ekana päivänä lapset täyttivät paperisen lukujärjestyksen itselleen, joten sen suhteen heillä ei ole tarvetta omille Wilma-tunnuksille. Mutta etäopiskelun aikana heillä kyllä oli omat tunnukset, jotta pystyivät tehtävät katsomaan sieltä. Mutta eivät tietenkään pystyneet poissaolojaan tai muita sieltä hoitamaan.

   Lainaa

  28. Tättärää 21.8.2020 2:18
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Kunnon lintu: Koulun alkaminen ja luokkakin ilmoitetaan kyllä ihan siinä edellisvuoden todistuksessa, joka ainakin meillä tuli kotiin allekirjoitettavaksi :D Ja ekana päivänä lapset täyttivät paperisen lukujärjestyksen itselleen, joten sen suhteen heillä ei ole tarvetta omille Wilma-tunnuksille. Mutta [...]
   Ekaluokallahan ne edellisen vuoden todistuksesä

   Lainaa

  29. Tättärää 21.8.2020 2:19
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Yuri Metsäsipilä: Tarkoitat kai isät? Tiian pitäisi vain tietää keitä he ovat...
   Montako lasta sillä sit on😂

   Lainaa

  30. Kamala papukaija 21.8.2020 2:26
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kuvaileva aprikoosi: Unicefilla on muutenkin ihan timanttinen sometiimi, vastailevat ääliöille juuri oikealla tavalla: sopivan asiallisesti mutta lisämausteena pieni hippusellinen vittuilua. Suosittelen seuraamaan unicefia ihan vaan niiden kommenttien takia! :D  (ps. en siis itse liity  mitenkään unicefiin, en taida [...]
   Eipä siellä hyviä kommentteja tullut vastaan kun kävin heti katselemassa. 

   Lainaa

  31. Varaukseton pingviini 21.8.2020 7:03
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Sini: Mutta wilmaanhan merkitään myös esim luvattomat poissaolot, häiriköinnit jne. Joten ei ole kovin hyvä jos lapsi itse hoitaa Wilman, kun voi käydä esim. Kuittaamassa nuo. 
   Ei se haittaa. Nykypäivänä se on opettaja joka noista on vastuussa. Vanhemmat on lasten kavereita ja yhteiskunta on yhteinen vastustaja.

   Lainaa

  32. Kannaton kantojuhta 24.8.2020 13:29
   Tulos: -14 (16 ääntä)
   Kuzimuna: Unicefin kommentti menee jo vittuilun puolelle :D
   No eipä yllättä kun katsoo miten kys.lafka toimii. Sama koskee myös spr:ää jonne ihmiset hyvää hyvyttään lahjoittavat ja nuo sitten myyvät eteenpäin!

   Lainaa

  33. Kannaton kantojuhta 24.8.2020 13:30
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Savuton mestari: Ai tsemppi? Miten tuonkin voi käsittää väärin? Ei pitäis ihmetellä, luonnevikoja on myös köyhillä. Katsokaa ABC:n kulmapöydän persuja.
   Tulihan se sieltä..TAAS

   Lainaa

  34. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Wilma on saatanasta.

   Lainaa

  35. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Mair: Kuulostat just semmoselta vanhemmalta että "ei minun Pirkkopetterini mitään tee, ihme nillitysviestejä".  Ehkä kannattaa miettiä onko vika opettajassa vai kasvatuksessa. 
   Mitä :'D Miksi? Muksulle nyt vaan sattui aika kamala ope ekaksi kahdeksi vuodeksi, oli just niitä kauhutarinoiden opettajia jotka laittaa kotiin viestiä jokaisesta yskäsystä ja 30 sek myöhästymisestä. Kerran tuli viesti siitä kun lapsi oli sanonut jotakin "väärällä äänensävyllä." Ok, mie tiedän että muksulla on vähän samaa resting bitch voice-ongelmaa kuin itselläni, siksipä en siitäKÄÄN asiasta alkanut opettajan kanssa tappelemaan. Ja vaikka nyt sitten kuulostaisin lastaan paapovalta lammasmammalta (jota yritän oikeasti välttää niin paljon etten aina pidä lapsen puolia silloinkaan kun olisi aihetta) niin miu muksu ON todella kiltti ja tottelevainen, ei riehu eikä sählää tunneilla. Mutta kärsiipähän lukihäiriöstä, jota ei koulussa suostuta tunnistamaan, vaan moititaan virheistä ja hitaasta edistymisestä. Onneksi vaihtui se opettaja silloin ja tänä vuonna lapsi jopa viihtyi koulussa.

   Lainaa

  36. heimosenkeimo 15.11.2021 20:09
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   opettajien rankka työ. ei oo kyllä töitä tehny ikinä jos opettajan työ on rankkaa.

   Lainaa

  37. jukkapalmu 3.4.2022 12:07
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Miksi ne olis kahvilassa jos niillä ei ole rahaa?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hyväntekeväisyys, kahvi, koulut, kuva, lapset, testamentti, testamenttilahjoitus, unicef, vandaalit, wilma