Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 120

"Miehesi ei pidä siitä, että esittelet värkkiäsi muille."
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 120

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +134 (230 ääntä)
   Olihan toi mielipidekysymys, ja Cristan miehen mielipide on että ei halua omia kuviaan sinne enää jakaa.

   Lainaa

  2. Robin 43 v 13.8.2020 0:45
   Tulos: +207 (273 ääntä)
   Minä en tiedä mikä tuo käsikoru oikeasti on?

   Lainaa

  3. Kummikäki 13.8.2020 0:46
   Tulos: +328 (372 ääntä)
   Omat Fairyt hotellissa ei välttämättä ole huono idea. Joskus huoneen hammasmukit, kahvikupit, lasit ja muut ruokailuvälineet ovat niin saastaisia että ne on pakko pestä jotta niitä uskaltaa käyttää. Siivoojalla ei kerta kaikkiaan ole aikaa jynssätä asiakkaiden astioita, joten jos ei mukana kulje vaihtoastioita, on hänen pakko vain huuhtaista ne. Vedenkeittimeen tai mikroon ei ehdi edes koskemaan jos se ei ole aivan törkeässä kunnossa.

   Lainaa

  4. Tulos: +351 (359 ääntä)
   Jotenkin niin suomalaista ajattelua: "eikä tartte vaivata henkilökuntaa tuomaan uusia astioita". Mutta joo, ei ne astiat kyllä tosiaan välttämättä mitään maailman puhtaimpia aina ole.

   Lainaa

  5. Tulos: +139 (147 ääntä)
   Robin 43 v: Minä en tiedä mikä tuo käsikoru oikeasti on?
   iPhonen johtohan se on. USB-A-littimestä (se laturiin/tietokoneeseen liittettävä pää, kuvassa ylempi) on vain poistettu se metallinen suojahylsy.

   Lainaa

  6. Tulos: +189 (225 ääntä)
   Jos tuo profiili olisi ollut ainoastaan Cristan ja jossa pelkästään hänen kuviaan, niin en olisi ymmärtänyt tilin poistamista. Käytännössä miehellä ei olisi mitään oikeutta siihen toimenpiteeseen. Omalla kohdalla suhde olisi kyllä aika nopeasti taputeltu, mikäli kumppani palvelua käyttäisi, mutta en kuitenkaan hänen tiliään lähtisi poistamaan. Tässä tosin kyse yhteisestä tilistä ja jos siellä jotain kuvia laitetaan ilman toisen suostumusta, niin täysin ymmärrettävä reaktio.

   Lainaa

  7. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Robin 43 v: Minä en tiedä mikä tuo käsikoru oikeasti on?
   iPhonen tai iPadin johto. Ylemmässä kuvassa on usb-liitin (vaikkakin vähän erikoisempi), ja alemmassa puhelimeen/tablettiin menevä liitin.

   Lainaa

  8. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Robin 43 v: Minä en tiedä mikä tuo käsikoru oikeasti on?
   Applen "Lightning" laturi-/datakaapeli. Käytetään mm. iPhoneissa.

   Lainaa

  9. Kiikkerä liitu 13.8.2020 3:46
   Tulos: +164 (196 ääntä)
   Kummikäki: Omat Fairyt hotellissa ei välttämättä ole huono idea. Joskus huoneen hammasmukit, kahvikupit, lasit ja muut ruokailuvälineet ovat niin saastaisia että ne on pakko pestä jotta niitä uskaltaa käyttää. Siivoojalla ei kerta kaikkiaan ole aikaa jynssätä asiakkaiden astioita, joten jos ei mukana kulje [...]
   Mut sen takia siivoojat nimenomaan vaihtaakin ne jo pestyihin astioihin, jotka on kärryssä mukana.
   Ei ne nyt joka astiaa rupea itse jynssäämään 🤦‍♂️

   Lainaa

  10. Jänskä metso 13.8.2020 7:01
   Tulos: -66 (110 ääntä)
   No en kyl pesuaineita raahaa matkalle vaan pyykkipussin. Ja jos tulee akuuttia pestävää, hotellissahan on saippuaa. Jos se loppuu, pyydetään lisää. Onko nämä ekaa kertaa reissussa jostain peräpuskasta, jossa ei tunneta saippuaa ja hotelliformaattia? Ja: mitä vattua nämä tällaisena aikana matkustavat?

   Lainaa

  11. Transrasvaton taikuri 13.8.2020 7:12
   Tulos: +102 (122 ääntä)
   Jos on pakko "hienostella" englanninkielisillä sanoilla, niin opetelkaa edes kirjoittamaan ne oikein. Muuten näyttää lähinnä juntilta.

   Lainaa

  12. Tulos: +135 (137 ääntä)
   Ladyes

   Lainaa

  13. Lääkitetty puhveli 13.8.2020 8:07
   Tulos: +23 (57 ääntä)
   Kummikäki: Omat Fairyt hotellissa ei välttämättä ole huono idea. Joskus huoneen hammasmukit, kahvikupit, lasit ja muut ruokailuvälineet ovat niin saastaisia että ne on pakko pestä jotta niitä uskaltaa käyttää. Siivoojalla ei kerta kaikkiaan ole aikaa jynssätä asiakkaiden astioita, joten jos ei mukana kulje [...]
   Älkää käyttäkö niitä vedenkeittimiä. Kuulin luotettavalta lähteeltä, että kaupparatsut käyttää niitä alkkareidensa pesemiseen.

   Lainaa

  14. Tulos: +69 (77 ääntä)
   Eniten hämmentää se, että ei osata etsiä sivuston ylläpitäjän yhteystietoja itse sivustolta. Ei, kun Naistenhuoneella pyydetään LINKKAA fb-profiili. Ei helvetti?

   Lainaa

  15. Säälimätön kani 13.8.2020 8:25
   Tulos: +96 (98 ääntä)
   Lääkitetty puhveli: Älkää käyttäkö niitä vedenkeittimiä. Kuulin luotettavalta lähteeltä, että kaupparatsut käyttää niitä alkkareidensa pesemiseen.
   Siks mul on aina oma vedenkeitin mukana!

   Lainaa

  16. Kahvaton vihannes 13.8.2020 9:03
   Tulos: +43 (49 ääntä)
   Lääkitetty puhveli: Älkää käyttäkö niitä vedenkeittimiä. Kuulin luotettavalta lähteeltä, että kaupparatsut käyttää niitä alkkareidensa pesemiseen.
   Kyllähän niitä käytetään vaikka mihin pesuun ja kokkaukseen. Mä keitän parit erät ja pesasen, kuolee jos siinä jotain oli. En sinällään ihmettele fairyja, hotellin astiat on mitä on. Onhan sielläkin toki jotain saippuaa. 

   Lainaa

  17. Tulos: -26 (52 ääntä)
   Tykkää pinkistä muovin palasta käden ympärillä. Ei tiedä mitä USB- tai Lightning-liittimet ovat tai edes että kyseisillä asioilla voisi olla mitään tekemistä elektroniikan kanssa. It all makes sense now...

   Lainaa

  18. Tulos: +105 (131 ääntä)
   Kiikkerä liitu: Mut sen takia siivoojat nimenomaan vaihtaakin ne jo pestyihin astioihin, jotka on kärryssä mukana. Ei ne nyt joka astiaa rupea itse jynssäämään 🤦‍♂️
   Ei meillä ainakaan mitään astioita kärryissä ollut mukana kun työskentelin hotellissa kerrossiivoojana. Esim. ne lasit kylppärissä joko huuhtaistiin tai pyyhkäistiin rätillä puhtaaksi. Kiitämme tästä johdon asettamaa naurettavan tiukkaa aikataulua.

   Lainaa

  19. Ihailtava lihapulla 13.8.2020 11:24
   Tulos: +23 (35 ääntä)
   Ihanko tosiaan Crista kuvittelee AS:n ylläpitäjän hengailevan Naistenhuoneella?

   Lainaa

  20. Ilmielävä etana 13.8.2020 11:51
   Tulos: +96 (104 ääntä)
   Pirkko: Ei meillä ainakaan mitään astioita kärryissä ollut mukana kun työskentelin hotellissa kerrossiivoojana. Esim. ne lasit kylppärissä joko huuhtaistiin tai pyyhkäistiin rätillä puhtaaksi. Kiitämme tästä johdon asettamaa naurettavan tiukkaa aikataulua.
   Sama homma oli meillä. Rätin ois pitänyt olla puhdas sentään, mutta joskus ne loppu ja sitten käytettiin sitä millä oli jo pintoja pyyhitty. Ei vaan ehtinyt hakemaan lisää puhtaita. Nykyään aina pesen astiat ennen käyttöä jos asiakkaana majoituspaikassa. Fairya vois tosiaan ottaa pikkupurkin mukaan. 

   Lainaa

  21. Tulos: +47 (55 ääntä)
   Nopeasti onnistuin lukemaan väärin että välillä tiskikonekin mukana ja kuvittelin Maarin roudaamassa ihan pokkana respan ohi pöytämallista tiskikonetta...

   Lainaa

  22. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Pirkko: Ei meillä ainakaan mitään astioita kärryissä ollut mukana kun työskentelin hotellissa kerrossiivoojana. Esim. ne lasit kylppärissä joko huuhtaistiin tai pyyhkäistiin rätillä puhtaaksi. Kiitämme tästä johdon asettamaa naurettavan tiukkaa aikataulua.
   Kyllä meillä vaan oli, ja itse ne pestiin astianpesukoneessa, mutta mitään pesuainetta ei kyllä käytetty. Aina sai silmä kovana vahtia kun vaihtoi laseja että oliko niihin jäänyt pesukoneen jäljiltäkin hammastahnarannut. Sen jälkeen kun muutaman vuoden työskentelin kerrossiivoojana niin oon muuttunut paljon paranoidimmaksi omilla hotellivierailuillani. (Fairya en kyllä ole koskaan ottanut mukaan. Vielä.)

   Lainaa

  23. Höpsö guava 13.8.2020 15:55
   Tulos: -7 (17 ääntä)
   Erkki 79v: Applen "Lightning" laturi-/datakaapeli. Käytetään mm. iPhoneissa.
   Googlella ei löytynyt yhtään kuvaa noin oudon näkösistä paksuista kaapeleista.

   Lainaa

  24. Tulos: +37 (39 ääntä)
   Höpsö guava: Googlella ei löytynyt yhtään kuvaa noin oudon näkösistä paksuista kaapeleista.
   En itsekään aluksi löytänyt, mutta vähän enemmän kaivelemalla löytyi. Kyseinen viritys on suunniteltu niin että sitä voi pitää rannekkeena ja sitten tarvittaessa avata ja käyttää johtona. Vähän kyllä epäilyttää miten hyödyllinen noin lyhyt johto käytännössä on. https://www.tespack.com/https:/www.tespack.com/product/sample-product/charging-bracelet-cable/

   Lainaa

  25. Jännittävä luovuttaja 13.8.2020 17:14
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Api: Jotenkin niin suomalaista ajattelua: "eikä tartte vaivata henkilökuntaa tuomaan uusia astioita". Mutta joo, ei ne astiat kyllä tosiaan välttämättä mitään maailman puhtaimpia aina ole.
   Jotenkin huvittava (/kamalaa) lukea näitä jälkimmäisiä kommentteja hotellisiivoojilta tämän kommentin jälkeen. Tulee vaan mieleen, että jos suomalaiset olisi vähän vaativimpia tämän suhteen, olisiko ne lasit ym. astiat paremmassa kunnossa? Jos siitä kerran valitettaisiin, luulisi että niihin panostettaisiin enemmän. Huom. paino sanalla luulisi. Noin muuten, itse otin pyykinpesuainetta mukaan yli viikon mittaiselle reissulle, jossa vaihettiin majoituspaikkaa joka yö. Oli huomattavasti helpompaa pestä käsin edellisiä vaatteita ja kuivata kuin kantaa extra laukkua mukana näin kahden hengen porukalla.

   Lainaa

  26. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Toi on iphonen laturi, jota kuuluu kantaa kuin rannekorua ja tämä tuli selväks jo siinä ketjussa, mihin linkattiin myyntitekstit yms. Eli en tajua miksi tää on feissarimokissa, koska aloittaja käytti sitä oikein - ainoo "moka" siinä, ettei aiemmin tiennyt sen olevan laturipiuha... https://www.vova.com/fi/Micro-Usb-2-0-Data-Sync-Laturi-Kaapeli-Rannekoru-Ranneke-Samsung-SN1533885920183040702318952-g1516897-m2466704

   Lainaa

  27. Tottunut sonni 13.8.2020 18:14
   Tulos: +54 (60 ääntä)
   Pirkko: Ei meillä ainakaan mitään astioita kärryissä ollut mukana kun työskentelin hotellissa kerrossiivoojana. Esim. ne lasit kylppärissä joko huuhtaistiin tai pyyhkäistiin rätillä puhtaaksi. Kiitämme tästä johdon asettamaa naurettavan tiukkaa aikataulua.
   Hyi v****. Tästedes en enää koske hotellin astioihin. Kiitos tiedosta!

   Lainaa

  28. Sarvekas susi 13.8.2020 20:28
   Tulos: +2 (12 ääntä)
   Olikohan Crista Lahesta?

   Lainaa

  29. Kypsynyt norppa 13.8.2020 23:17
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Vuohi: En itsekään aluksi löytänyt, mutta vähän enemmän kaivelemalla löytyi. Kyseinen viritys on suunniteltu niin että sitä voi pitää rannekkeena ja sitten tarvittaessa avata ja käyttää johtona. Vähän kyllä epäilyttää miten hyödyllinen noin lyhyt johto käytännössä on. tespack.com/https:/www.tespack.com/product/sample-product/charging-bracelet-cable
   No nyt on kyllä mun tyylinen koru. Jollain tavalla tykkään tosta ajatuksesta.

   Lainaa

  30. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Sarvekas susi: Olikohan Crista Lahesta?
   Onpa hyvinkin.

   Lainaa

  31. Tulos: +34 (64 ääntä)
   Mitä täällä ihmetellään mukana olevaa Fairya? Itse ainakin aina otan hotelliin mukaan tiskiaineet, pyykinpesuaineet, shampoon, hoitoaineen, saippuan, omat lakanat, vedenkeittimen, mikron, tiskikoneen, pesukoneen, kuivausrummun, etuoven ja viemäriputket.

   Lainaa

  32. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Hyi h****. Siis oon kyllä huomannut, että ne hotellin lasit saattaa olla vähän huonosti pestyjä, ja huuhtelen yleensä aina ennen käyttöä. Mutta että ainoastaan pyyhkäistään edellisen käyttäjän jäljiltä, ja pahimmassa tapauksessa vielä likaisella rätillä?! Tuohan on jo terveysriski. Olisi kyllä ihan kiva tietää, missä hotelleissa on näin ala-arvoista toimintaa.

   Lainaa

  33. Raitis ampiainen 14.8.2020 6:54
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Ihana että tiskaa, hotellin mukeja kun ei aina tiskata vaan joskus vain huuhdellaan kiireessä.

   Lainaa

  34. moka-addikti 14.8.2020 16:00
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sanna kiteytti olennaisen. Pakko tulla arvostamaan, kun kukaan ei ollu vielä ehtiny.

   Lainaa

  35. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Henna: Hyi h****. Siis oon kyllä huomannut, että ne hotellin lasit saattaa olla vähän huonosti pestyjä, ja huuhtelen yleensä aina ennen käyttöä. Mutta että ainoastaan pyyhkäistään edellisen käyttäjän jäljiltä, ja pahimmassa tapauksessa vielä likaisella rätillä?! Tuohan on jo terveysriski. Olisi kyllä ihan [...]
   Scandiceissa pestään lasit ja mukit koneessa ja vaihdetaan kärrystä puhtaat tilalle.
   Tervetuloa :)

   Lainaa

  36. Hylätty mato 14.8.2020 23:47
   Tulos: -1 (19 ääntä)
   Henna: Hyi h****. Siis oon kyllä huomannut, että ne hotellin lasit saattaa olla vähän huonosti pestyjä, ja huuhtelen yleensä aina ennen käyttöä. Mutta että ainoastaan pyyhkäistään edellisen käyttäjän jäljiltä, ja pahimmassa tapauksessa vielä likaisella rätillä?! Tuohan on jo terveysriski. Olisi kyllä ihan [...]
   Toisaalta, oletko koskaan sairastunut sen jäljiltä? Olisko tämä taas tilanne "tieto lisää tuskaa", mutta jos on vuosikausia käyttänyt niitä tietämättä miten huonosti siivoojat niitä putsaavat, ei kai niistä sairastu sen helpommin vaikka nyt tietääkin. Ja tosiaan, ehkä kannattaa alkaa reklamoimaan jos selvästi ovat likaisia, onhan toi nyt ihan tosi ällöä.

   Lainaa

  37. Itseasiassa 15.8.2020 8:48
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Kiikkerä liitu: Mut sen takia siivoojat nimenomaan vaihtaakin ne jo pestyihin astioihin, jotka on kärryssä mukana. Ei ne nyt joka astiaa rupea itse jynssäämään 🤦‍♂️
   Aika usein vessan väärinpäin laitetuissa laseissa on ollut selkeästi kosteutta sisällä. Joten kumpa vaihtaisivat mutta en ole kyllä tähän päivään mennessä nähnyt siivouskärryssä astioita. 

   Lainaa

  38. Itseasiassa 15.8.2020 8:49
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Lääkitetty puhveli: Älkää käyttäkö niitä vedenkeittimiä. Kuulin luotettavalta lähteeltä, että kaupparatsut käyttää niitä alkkareidensa pesemiseen.
   Jos tulee käytettyä, niin keitän ja vaihdan veden ensin muutaman kerran. 

   Lainaa

  39. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Mulla on tiskiainetta mukana, mutta pesen sillä mun hammaskiskot. Eikä todellakaan mitään fairya, vaan jotain vähemmän myrkkyä. Kiskot kun on pitkiä aikoja suussa.

   Lainaa

  40. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Dipoli: Mitä täällä ihmetellään mukana olevaa Fairya? Itse ainakin aina otan hotelliin mukaan tiskiaineet, pyykinpesuaineet, shampoon, hoitoaineen, saippuan, omat lakanat, vedenkeittimen, mikron, tiskikoneen, pesukoneen, kuivausrummun, etuoven ja viemäriputket.
   Hyvä homma! Jotkut asiakkaat tosin pyrkivät ottamaan mainitsemasi tarvikkeet mukaan hotellista lähtiessään.

   Lainaa

  41. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Jänskä metso: No en kyl pesuaineita raahaa matkalle vaan pyykkipussin. Ja jos tulee akuuttia pestävää, hotellissahan on saippuaa. Jos se loppuu, pyydetään lisää. Onko nämä ekaa kertaa reissussa jostain peräpuskasta, jossa ei tunneta saippuaa ja hotelliformaattia? Ja: mitä vattua nämä tällaisena aikana matkustavat?
   Kylpylähotellilomasta oli puhe. Taitaa olla ihan viikonloppu Nokialla kyseessä. 

   Lainaa

  42. Täpötäysi pussieläin 16.8.2020 16:36
   Tulos: -2 (16 ääntä)
   Yllättävän tiukkapipoista jengiä tällä sivustolla kun tuon kyselyn mukaan enemmistöä haittaisi puolison kuvat Alastonsuomessa 🤔 (olettaen että puoliso esiintyisi niissä yksin eikä lataisi luvatta toisen kuvia).

   Lainaa

  43. Raksu kirjohylje 16.8.2020 17:17
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Täpötäysi pussieläin: Yllättävän tiukkapipoista jengiä tällä sivustolla kun tuon kyselyn mukaan enemmistöä haittaisi puolison kuvat Alastonsuomessa 🤔 (olettaen että puoliso esiintyisi niissä yksin eikä lataisi luvatta toisen kuvia).
   Missä tämä olettamus kävi ilmi?

   Lainaa

  44. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Raksu kirjohylje: Missä tämä olettamus kävi ilmi?
   Sivuston kysely näkyy mobiilissa heti logon alapuolella ja pöytäkoneella sivupalkissa. Kysymys vaihtuu tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

   Lainaa

  45. Polarisoitunut seepra 16.8.2020 19:13
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Henna: Hyi h****. Siis oon kyllä huomannut, että ne hotellin lasit saattaa olla vähän huonosti pestyjä, ja huuhtelen yleensä aina ennen käyttöä. Mutta että ainoastaan pyyhkäistään edellisen käyttäjän jäljiltä, ja pahimmassa tapauksessa vielä likaisella rätillä?! Tuohan on jo terveysriski. Olisi kyllä ihan [...]

   Puolisoni oli ihan lähivuosina organisoimassa huonesiivousta parissakin Helsingin keskustan ns. 'hienommassa' hotellissa. Kummassakin toimittiin valitettavasti tuolla rättitekniikalla, koska ne siivousajat per huone on vedetty niin tiukille että hädin tuskin ehtii petivaatteet vaihtaa ja pinnat pyyhkäistä. Silloin keskitytään valitettavasti vain siihen, miten kaikesta saadaan pienimmällä vaivalla puhtaan NÄKÖISTÄ, puhdasta toki ei tule. Kannattaa pesaista ne kupit hotellissa kuin hotellissa.. 

   Lainaa

  46. Jännittävä luovuttaja 17.8.2020 17:45
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Täpötäysi pussieläin: Yllättävän tiukkapipoista jengiä tällä sivustolla kun tuon kyselyn mukaan enemmistöä haittaisi puolison kuvat Alastonsuomessa 🤔 (olettaen että puoliso esiintyisi niissä yksin eikä lataisi luvatta toisen kuvia).
   Kukin tavallaan. Myönnän, etten olisi kovin innoissani jos kumppanini päivittelisi kuvia Alastonsuomeen, mutta olettaisin myös ettei hänkään kovin tyytyväinen olisi, jos itse laittelisin kuvia sinne. Pääasia on se, että molemmat ollaan nykyiseen järjestelyyn tyytyväisiä, eikä kummallakaan ole tarvetta laittaa omia alastonkuvia nettiin. Jos joku on eri mieltä ja haluaa levitellä omia kuvia, niin toivottavasti he löytävät kumppanin, jolle asia on ok.

   Lainaa

  47. Tulos: +5 (7 ääntä)
   traumcity: Olihan toi mielipidekysymys, ja Cristan miehen mielipide on että ei halua omia kuviaan sinne enää jakaa.
   Jep. Ei kenenkään kuvia saa laittaa kysymättä nettiin (varsinkaan toisen alaston kuvia) ja profiilin omistajalla on oikeus sulkea tili, oli hän tilin täysi omistaja tai ei.

   Lainaa

  48. eskariharjoittelija 18.8.2020 11:25
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Onkohan tämää Maar henkilö joka ei tankaa autoaa vaan työntää sitä ettei huoltoasemalta lopu bensa?

   Lainaa

  49. Tuuhea kuormaeläin 18.8.2020 17:32
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   MissK: Scandiceissa pestään lasit ja mukit koneessa ja vaihdetaan kärrystä puhtaat tilalle.Tervetuloa :)

   Jee, helpotus kuulla! Sen verran teki jo pahaa. T. Scandic-vakkari

   Lainaa

  50. Labiili norppa 19.8.2020 0:52
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Kummikäki: Omat Fairyt hotellissa ei välttämättä ole huono idea. Joskus huoneen hammasmukit, kahvikupit, lasit ja muut ruokailuvälineet ovat niin saastaisia että ne on pakko pestä jotta niitä uskaltaa käyttää. Siivoojalla ei kerta kaikkiaan ole aikaa jynssätä asiakkaiden astioita, joten jos ei mukana kulje [...]
   Tämä. Oon ollut monessa hotellissa kerroshoitajana, enkä ikinä söis niillä hotellin välineillä puhistamatta niitä huolella. 🤮

   Lainaa

  51. Kelju sammakko 20.8.2020 13:23
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Fairy.. ei mulle kyllä tullut astianpesuaine mieleen. Varsinkin kun luki sen ekan nakujutun, niin ajattelin että kyseessä olis ihan Fairy hierontasauva. Jonka muuten laittaisin ihan mielellään matkalaukkuun, mutta doxy tai lelo on hiljaisempi. Siis itse masiinat, itsestä lähtee suurinpiirtein sama ääni masiinasta huolimatta :D

   Lainaa

  52. Lymfoidi jääkarhu 27.11.2020 8:30
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Vuohi: En itsekään aluksi löytänyt, mutta vähän enemmän kaivelemalla löytyi. Kyseinen viritys on suunniteltu niin että sitä voi pitää rannekkeena ja sitten tarvittaessa avata ja käyttää johtona. Vähän kyllä epäilyttää miten hyödyllinen noin lyhyt johto käytännössä on. tespack.com/https:/www.tespack.com/product/sample-product/charging-bracelet-cable
   Tuohan on tosi kätevä esimerkiksi virtapankin kanssa käytettynä.

   Lainaa

  53. Lymfoidi jääkarhu 27.11.2020 8:33
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Labiili norppa: Tämä. Oon ollut monessa hotellissa kerroshoitajana, enkä ikinä söis niillä hotellin välineillä puhistamatta niitä huolella. 🤮
   En ole tiskiainetta pitänyt mukana, mutta hotellihuoneen lasit ja mukit kyllä pesen saippuan kanssa tai vähintäänkin huuhtelen huolellisesti ennen käyttöä, tai jos on vedenkeitin niin täytän hetkeksi kiehuvalla vedellä ja sitten huuhtelut. Kerrossiivoojat on nykyään useinmiten ulkomaalaista riistotyövoimaa eivätkä osaa kieltä eivätkä ymmärrä ohjeita. Ei ole mikään ihme vaikka vessan juomalasit pyhittäisiin "puhtaaksi" samalla rätillä kuin vessanpönttö.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: astianpesu, astianpesuaine, fairy, hotelli, kuva, kylpylä, käsikoru, loma, pariprofiili, profiili, tiskata, tiskiaine, tunnus