Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 19

Jenni tietää kaiken 5G:stä. "Monet, jotka näistä lavertelee, murhataan."
Foliohattu kiristää, osa 19

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 76 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +798 (818 ääntä)
   Täällä 5G masto sai mulle yllättäen krapulan, ja jätti kaikki velat maksamatta kavereille.

   Lainaa

  2. Kummikäki 13.8.2020 0:50
   Tulos: +147 (157 ääntä)
   Olen kuullut että NA:ssa saa eri värisen lätkän sen mukaan kauanko on ollut ns. putsina, mutta Jennin porukka taitaa olla ihan muuta sakkia.

   Lainaa

  3. Terve paimen 13.8.2020 1:00
   Tulos: +443 (455 ääntä)
   Se on hyvä kun nämä 5G vastaiset ihmiset eivät edes yritä salata, miten sekaisin ovat päästään. :'D

   Lainaa

  4. Tulos: +379 (381 ääntä)
   Mikä ihme on "putsiporukka"?

   Lainaa

  5. Kaalikäärinliina 13.8.2020 1:55
   Tulos: +299 (307 ääntä)
   Siis tämänkö takia se Gordon Ramsay oli Suomessa?! Se halusi syödä meidän lapset?! Innolla kyllä odotan sitä, miten tää 5g:stä höyrähtänyt jengi sekoaa kun 10-15 vuoden päästä 6g on todellisuutta.

   Lainaa

  6. Tulos: +174 (182 ääntä)
   Jep, jep. Eliitti asialla ja rakentelee sitte 5G-mastoja ympäri maailmaa. Monesti isoimpien asutuskeskuksien yhteyteen, joissa itsekin liikkuvat eniten; näin ne meitä hallitse. Tai lähettävätkö mastot jotain mielenhallintasädettä?

   Lainaa

  7. Eleetön salaatti 13.8.2020 2:20
   Tulos: +178 (190 ääntä)
   Kaalikäärinliina: Siis tämänkö takia se Gordon Ramsay oli Suomessa?! Se halusi syödä meidän lapset?! Innolla kyllä odotan sitä, miten tää 5g:stä höyrähtänyt jengi sekoaa kun 10-15 vuoden päästä 6g on todellisuutta.
   Eikös nää ihmiset jo seonnut kun 4G tuli käyttöön? Sama tapahtuu nyt, kaikki hullut tekevät kaikkensa, jotta 5G ei tulisi keksimällä hurjempia tarinoita kuin satukirjoissa ihmissusista kannibalismiin mutta lopulta ovat sujut asian kanssa. Muutamat vielä jaksavat syyttää kaikesta verkkoa kunnes 6G ilmestyy ja se sit onkin se pahin ongelma ikinä, kaikki unohtavat 5G ja sen ongelmat. Niinkuin nyt kaikki unohtivat 4G verkon ongelmat, koska 5G tappaa kaikki. Jonkin aikaa sitten perehdyin tutkimaan noitavainoja, mutten kyllä tuntunut löytävän mitään, että olisi laittomia. Ihmiset vaan lakkasivat uskomasta, että jos sadosta tulee kehno, sille on ehkä loogisempi selitys kuin että naapurin Jorma olisi langettanut kirouksen kun koira kerran pääsi vapaaksi ja kakkasi tämän pihalle. Jotenkin se, että noituus kuoli, kun ihmiset viisastuivat, mutta eliitit metsästämässä lapsia syödäkseen näiden lihat ja juodakseen veret, menee läpi joillakin?

   Lainaa

  8. Tulos: +455 (463 ääntä)
   Kerrasta toiseen jaksaa hämmästyttää, miten nämä hörhöt ovat olevinaan niin kriittisiä "Älkää uskoko kaikkea mitä sanotaan, ajatelkaa itse!", sitten itse nielevät täysin purematta kaikki vatipäisimmätkin salaliittoteoriat mitä tarjoillaan jossain hörhöblogissa tai YouTube-videossa.

   Lainaa

  9. Jäkättirastas 13.8.2020 2:42
   Tulos: +97 (157 ääntä)
   Tämän tason foliohatut ovat oikeasti mielenterveyspotilaita, ei jotenkin tunnu hyvältä naureskella heille joilla on tuollainen ahdistus päässään. Se on oikeasti heille todellisuutta. Ja se on aika kamala ajatus. Onneksi en ole yksi heistä.

   Lainaa

  10. Kiikkerä liitu 13.8.2020 3:54
   Tulos: +119 (133 ääntä)
   Kyllähän se ilman muut niin on, että 5G aiheuttaa vaarallista säteilyä ja hajottaa lautasia, mutta 4G ei. [/sarkasmi; kumpikaan ei tietenkään aiheuta yhtään mitään] Ja Jenni, sen kyllä huomaa ettet katso uutisia tai lue lehtiä. Tai jotain tiettyjä epämääräisiä "lehtiä" taidat kuitenkin lukea. Kummasti nimittäin näiden salaliittoteoreetikoiden jutuissa toistuu samat teemat: epämääräinen "eliitti", 5G, lasten hyväksikäyttö ja vauvojen veren imeminen.

   Lainaa

  11. Syötävä kesyhanhi 13.8.2020 4:10
   Tulos: +202 (218 ääntä)
   Joo, mä ymmärrän kyllä että tuntematon pelottaa. Mua pelotti aikoinaan kovasti mennä eskariin, koska siellä kaikki oli täysin tuntematonta. Silloin kuulemma vedin myös itkupotkuraivarit ja keksin tarinan että ne varmasti syö mut siellä. Olin silloin viisivuotias. Hävettävää nähdä aikuisten ihmisten toimivan samalla tavalla.

   Lainaa

  12. Tulos: +21 (29 ääntä)
   Kaalikäärinliina: Siis tämänkö takia se Gordon Ramsay oli Suomessa?! Se halusi syödä meidän lapset?! Innolla kyllä odotan sitä, miten tää 5g:stä höyrähtänyt jengi sekoaa kun 10-15 vuoden päästä 6g on todellisuutta.
   Eikun niitä on kaikki jo silloin murhattu, kato.

   Lainaa

  13. Tyyni tonttu 13.8.2020 5:06
   Tulos: +261 (281 ääntä)
   Pieneen elitistiin kuuluu ne jotka omistaa pankit? Näin osuuspankin ja s-pankin omistaja-asiakkaana olen jopa hieman imarreltu.

   Lainaa

  14. Voi Ei Se On Taas Se 13.8.2020 5:24
   Tulos: +132 (136 ääntä)
   Voikohan sillä 5gllä kypsentää kinkkua, jouluna ois aika hieno juttu kun kinnku paistuis ruokapöydässä puhelin vieressään.

   Lainaa

  15. Tulos: +149 (153 ääntä)
   Ei pitäsi uskoa suoraan mitä uutisissa kerrotaan mutta nämä 5g-lorut menee kaikki läpi ilman minkäänlaista epäilystä, ihan sama mistä tai minkälaisia.

   Lainaa

  16. Moottoriton nektariini 13.8.2020 6:45
   Tulos: +3 (63 ääntä)
   Wikipedia: "Psykiatrian puolella painotus siirtyi laitoshoidosta avohoitoon 1980- ja 1990-luvun taitteessa. Psykiatristen sairaalahoitopaikkojen vähentämistä ei kuitenkaan seurannut vastaavan suuruinen avohoidon resurssien lisääminen. Nykyisin mielenterveyslain mukaan avohoito on ensisijainen hoitomuoto mielenterveyden häiriöissä." Tämä on tietysti hyvin valitettavaa.

   Lainaa

  17. Tulos: +181 (187 ääntä)
   Vastikään näistä yhen tyypin kanssa juttelin. Mua jäi eniten pohdituttamaan se, kun nää eka paasaa suu vaahdossa aiheesta kun höyryveturi, niin kuitenkaan mitään "isoa ja merkitsevää" todistetta ei osata kertoa. Kaikkiin tarkempiin kysymyksiin vastataan "tutki ite ja varo valtamediaa, kun se huijaa" tai "mä en voi kertoo, tutki ite". Sitte linkataan jonku hörhön Youtube-videot. No mikäs vittu se joku toinen hörhö selittään, ku säkään et voinu? Logiikka lomalla, osa 5777. Nää on niin lahkoutuneita, että uskovat vaan näitä levittäjiä. Mysteeri säilyy, kun kukaan ei saa kertoa. Saavat jatkaa noiden höpinöidensä kanssa. Surullista sakkia.

   Lainaa

  18. jukkapalmu 13.8.2020 6:59
   Tulos: +60 (64 ääntä)
   Vuohi: Mikä ihme on "putsiporukka"?
   Ghostbusters

   Lainaa

  19. aamu-uninen 13.8.2020 7:07
   Tulos: +130 (134 ääntä)
   Tyyni tonttu: Pieneen elitistiin kuuluu ne jotka omistaa pankit? Näin osuuspankin ja s-pankin omistaja-asiakkaana olen jopa hieman imarreltu.
   Jep, nähdäänkö lapsiaterialla? :D

   Lainaa

  20. Viitoitettu jyrsijä 13.8.2020 7:18
   Tulos: +94 (100 ääntä)
   Syötävä kesyhanhi: Joo, mä ymmärrän kyllä että tuntematon pelottaa. Mua pelotti aikoinaan kovasti mennä eskariin, koska siellä kaikki oli täysin tuntematonta. Silloin kuulemma vedin myös itkupotkuraivarit ja keksin tarinan että ne varmasti syö mut siellä. Olin silloin viisivuotias. Hävettävää nähdä aikuisten ihmisten toimivan samalla tavalla.
   Katsos kun kaikki eivät kehity. 
   Jennihän ei tiedä, että radioaallot eivät vettä kuumenna, mutta ei näy tietävän sitäkään, että kuuma vesi voi halkaista kylmän lasin.
   Ei mitään jäänyt Jennille peruskoulun fysiikasta päähän.
   Ja yksi sekomamma Järvenpäässä myy näille foliotapettia ja maadotuslakanoita ja rikastuu. 

   Lainaa

  21. Kilokalori 13.8.2020 7:19
   Tulos: +80 (84 ääntä)
   Nämä samat ihmiset vouhkasivat näitä samoja foliohattujuttuja kun 4G tuli. Ja kun 3G tuli. GSM ja NMT tulonaikoja en muista oliko keskustelua, mutta ainakaan silloin netti ei vielä ollut niin kaksisuuntainen, että keskustelupalstoja tai youtubeja olisi ollut, mistä olisivat saaneet vertaistukea fobioilleen. Jonkun sortin fobiahan tuo on.

   Lainaa

  22. Turhauttava viinirypäle 13.8.2020 7:52
   Tulos: -4 (66 ääntä)
   Säteilyt pelottaa. Jennin jutut on sairaita, mutta kyllähän se oikeasti huolettaa miten vaikuttaa terveyteen jatkuva puhelin- ja internet-säteilylle altistuminen. Sitä en tajua että kun elämme jo säteilyn keskellä niin miten 5G tästä muuttaisi mitään.

   Lainaa

  23. Tulos: -11 (51 ääntä)
   Vanhaan hyvään aikaan henkisesti sairastuneet potilaat olivat hoidossa mielisairaaloissa, mutta näin avohoitokulttuurin aikana ne tallustelevat keskuudessamme ja pääsevät turskauttelemaan sielujensa valoa ympärilleen esimerkiksi sosiaalisen median kautta. Näitä tarinoita ei levitelty ennen osaston käytävien ulkopuolelle kovin herkästi.

   Lainaa

  24. Tulos: +74 (80 ääntä)
   Meni kyllä ihan uudelle tasolle tää 5G-pelko. Käärikää muksut folioon ettei pankit kiduta ja juo niiden verta!!11

   Lainaa

  25. Arkkienkeli 13.8.2020 8:35
   Tulos: +90 (94 ääntä)
   Höyrypäille ei mene kaaliin se fakta, että tuolla lähiavaruudessa on auringoksi kutsuttu taivaankappale ja jonka säteily ylittää moninkertaisesti 5G-verkon. Ja 3-4G verkkojen taajuudetkin ovat samalla tasolla kuin millä oma planeettamme on säteillyt koko olemassaolomme ajan. Sitä ei niin vain paetakaan foliohatun alle.

   Lainaa

  26. Tulos: -149 (191 ääntä)
   Yksi asia mikä noissa facessa 5G:stä öyhöttävissä "Jenneissä" on pistänyt silmään on se, että he järjestään fanittavat joko Vasemmistoliittoa tai Vihreitä.

   Lainaa

  27. Tulos: +57 (67 ääntä)
   Tyyni tonttu: Pieneen elitistiin kuuluu ne jotka omistaa pankit? Näin osuuspankin ja s-pankin omistaja-asiakkaana olen jopa hieman imarreltu.
   Itsekin olen työttömästä opiskelijaksi siirtynyt köyhyysrajan alapuolella elävä "luuserihippi" ja silti kuulun Jennin mielestä elittiin. Taidan mennä huomenna kouluun rinta röyheenä limusiinilla. ;D

   Lainaa

  28. Tulos: +58 (62 ääntä)
   "Ne jotka omistaa pankit" Suomen kolmesta suurimmasta pankista kaksi on osuuskuntapohjaisia. Eli äkkiseltään vois heittää että yli puolet suomalaisista on pankinomistajia.

   Lainaa

  29. Tulos: +50 (52 ääntä)
   jukkapalmu: Ghostbusters
   Voiko joku avata tätä "putsiporukkaa" vähän kun Googlekin on yhtä ymmällään kuin itse? Miten tää ghostbustersiin liittyy vai oliko toi vaan läppää?

   Lainaa

  30. Tulos: +54 (66 ääntä)
   5G on siitä mielenkiintoinen aihe, että ihmiset tuntuvat olevan lähes aina fanaattisia sen suhteen. Joko ollaan foliohattu päässä varmoja siitä, että kaikki maailman ongelmat johtuvat sen aiheuttamasta säteilystä, tai sitten ollaan varmoja ettei siitä mitään ongelmia voi tulla -eikä edes säteilyä. Nykytiedon valossahan nämä ovat kummatkin ihan höpöä, tietysti siitä tulee säteilyä, eikä sitä ja säteilyn mahdollisia vaikutuksia ole tutkittu tarpeeksi, jotta kaikki terveysriskien mahdollisuudet voitaisiin tyrmätä. Mutta samaan aikaan nykytiedon valossa on muita, potentiaalisesti paljon vaarallisempia säteilyn muotoja ja aiheuttajia, joista olisi enemmän syytä olla huolissaan. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/04/25/hyva-kysymys-onko-5g-tekniikan-sateily-vaarallista

   Lainaa

  31. Tulos: -8 (24 ääntä)
   Avohoito ei vain kaikkien kohdalla toimi niinkuin sen pitäisi toimia. xD

   Lainaa

  32. Pelkäämätön soturi 13.8.2020 11:20
   Tulos: +85 (93 ääntä)
   Björn: Yksi asia mikä noissa facessa 5G:stä öyhöttävissä "Jenneissä" on pistänyt silmään on se, että he järjestään fanittavat joko Vasemmistoliittoa tai Vihreitä.
     Voisitko selittää mihin tämän perustat? Kas kun mainitsemasi puolueet eivät yleensä ole olleet kovin halukkaita leikkaamaan koulutuksesta, ja peruskoulusta ei pitäisi päästä tuollaisia irti ellei sitä ole suorastaan suikaloitu. 

   Lainaa

  33. Tulos: +102 (104 ääntä)
   Juu on aika pelottavaa settiä Jenniltä, ja hän saattais tarvita todella jotain apua vainoharhaisuuteen/fobiaan. Täällä kuitenkin kun jotkut huutelee tota "sitä se avohoito teettää"-litaniaa, niin pakko kommentoida, et avohoito on kyllä ihan käypä hoitomuoto lievemmissä mielenterveysongelmissa, kuten masennuksessa, paniikkihäiriössä jne. jotka ei oo äityneet vielä liian pahaksi. Aikaisemmin, kun osastohoito oli ykköshoitomuoto, laitostumista tapahtui paljon, eikä potilaita saatu (haluttu?) enää kiinni yhteiskuntaan ja normaaliin elämään. Silti oon myös sitä mieltä, et osastopaikkoja pitäis olla paljon enemmän tällä hetkellä saatavilla niitä tarvitseville. Terveisin, kiitollinen avohoitopotilas. :)

   Lainaa

  34. Tulos: +81 (93 ääntä)
   Björn: Yksi asia mikä noissa facessa 5G:stä öyhöttävissä "Jenneissä" on pistänyt silmään on se, että he järjestään fanittavat joko Vasemmistoliittoa tai Vihreitä.
   Ei muuten lainkaan pidä paikkansa. Eritoten nämä q anon hyypiöt on kovia trumpisteja ja liberaalieliitti syö lapset jos kiinni saa. Kauheita puupäitä. ”Sitten kun olet valmis ottamaan punaisen pillerin” my arse. Ei Jeesus 

   Lainaa

  35. Suosittu lohikäärme 13.8.2020 12:13
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Jotenkin hieman epäilen että näillä ihmisillä edes olisi 5G-puhelinta. Ja jos ei ole uutta puhelinta joka pystyy käyttämään 5G-verkkoa niin eihän se sun puhelin käytä kuin max. 4G. Toki ne kaikki verkot on "samassa", mutta jos Jennin puhelin ei käytä 5G niin miten se voi syyttää juuri sitä siitä että mikron lasilautanen hajoaa? Jos hänen puhelimensa käyttääkin max. 3G niin eikai se nyt 5G:n vika voi olla. Jos siis leikitään mukana ja oletetaan että syynä on nimenomaan jokin säteily eikä esimerkiksi se että laittoi suoraan pakkasesta jotakin suoraan tuohon lautaselle ja mikro päälle. En nyt väitä että tämä olisi se ainoa tai suurin epäloogisuus näissä puheissa, mutta en ymmärrä miten kaikki elämän vastoinkäymiset saadaan tungettua näin naurettavien asioiden syyksi.

   Lainaa

  36. Tulos: +59 (59 ääntä)
   Jännästi ollaan vielä elossa, vaikka 3G tappoi kaikki ja loput sitten tappoi 4G, vaikkei ketään tapettavaa enää ollutkaan.

   Lainaa

  37. Tulos: +77 (83 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Voisitko selittää mihin tämän perustat? Kas kun mainitsemasi puolueet eivät yleensä ole olleet kovin halukkaita leikkaamaan koulutuksesta, ja peruskoulusta ei pitäisi päästä tuollaisia irti ellei sitä ole suorastaan suikaloitu. 
   Ei hän sitä perusta muuhun kuin omaan mielikuvitukseensa. Nämä tyypit vain haluavat aasinsiltoja päästä haukkumaan vasemmistoa.

   Lainaa

  38. Tulos: +45 (53 ääntä)
   traumcity: Täällä 5G masto sai mulle yllättäen krapulan, ja jätti kaikki velat maksamatta kavereille.
   Nyt se foliohattu pois silmiltä! Ei 5G masto aiheuta velkojen maksamattomuutta kavereille. 
   Krapula sen sijaan on kyllä huomattavasti pahempi 5G-verkon läheisyydessä. Se johtuu varmasti siitä, että humalassa nukkuu suu auki ja 5G-aallot pääsevät näin paremmin sisään. 

   Lainaa

  39. Tulos: -58 (74 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Voisitko selittää mihin tämän perustat? Kas kun mainitsemasi puolueet eivät yleensä ole olleet kovin halukkaita leikkaamaan koulutuksesta, ja peruskoulusta ei pitäisi päästä tuollaisia irti ellei sitä ole suorastaan suikaloitu. 
   Kunhan kerroin oman havaintoni. Sitä, että kyseistä öyhötystä Suomessa jakaneet ovat olleet erityisesti juuri noiden kahden puolueen kannattajia, osa jopa aktiiveja, on ihmetyttänyt minuakin. Mutta näköjään se, että puoluejohto puhuu kauniisti koulutuksesta ei tarkoita sitä, että peruskannattajien kohdalla sille annettaisiin arvoa.

   Lainaa

  40. Arkkienkeli 13.8.2020 16:33
   Tulos: +62 (80 ääntä)
   Björn: Yksi asia mikä noissa facessa 5G:stä öyhöttävissä "Jenneissä" on pistänyt silmään on se, että he järjestään fanittavat joko Vasemmistoliittoa tai Vihreitä.
   Perustele? Ainoa tänä vuonna oli persu, joka väitti että 5G-verkot aiheuttavat Covid-19. Viime vuonna lepakoiden kuoleminen tuuligeneraattoiden toimesta oli asialistalla ykkösenä. Vasemmistoliitto tai vihreät eivät missään vaiheessa ole vastaavia julkituloja tehneet.

   Lainaa

  41. Arkkienkeli 13.8.2020 16:39
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Suosittu lohikäärme: Jotenkin hieman epäilen että näillä ihmisillä edes olisi 5G-puhelinta. Ja jos ei ole uutta puhelinta joka pystyy käyttämään 5G-verkkoa niin eihän se sun puhelin käytä kuin max. 4G. Toki ne kaikki verkot on "samassa", mutta jos Jennin puhelin ei käytä 5G niin miten se voi syyttää juuri sitä siitä [...]
   Suurin osa suomalaisista ei ymmärrä tätä asiaa. Me asiaan vihkiytyneet pyhät 3G-verkon papit ja verkkomestarit tiedämme. Luulette operaattorin kautta hankkineenne 4G-verkon 50/150Mbit nettiyhteyden. Ei se ole sitä. Se on 3.2G-verkon yhdistetty 3G & LTE-yhteys. Suomessa on harvoja alueita joissa 4G-yhteys toimii. Vain suurimmissa kaupungeissa (kuten; Helsinki, Tampere, Oulu).

   Lainaa

  42. Tottunut sonni 13.8.2020 17:35
   Tulos: +65 (81 ääntä)
   Björn: Kunhan kerroin oman havaintoni. Sitä, että kyseistä öyhötystä Suomessa jakaneet ovat olleet erityisesti juuri noiden kahden puolueen kannattajia, osa jopa aktiiveja, on ihmetyttänyt minuakin. Mutta näköjään se, että puoluejohto puhuu kauniisti koulutuksesta ei tarkoita sitä, että peruskannattajien kohdalla sille annettaisiin arvoa.
   Mitähän sä horiset? Tunnetusti noita salaliittoteorioita levittää nimenomaan äärioikeisto, eli aivan päinvastainen jengi.
   Googlaa esim. QAnon.

   Lainaa

  43. Ajaton ihminen 13.8.2020 18:16
   Tulos: -62 (68 ääntä)
   Tottunut sonni: Mitähän sä horiset? Tunnetusti noita salaliittoteorioita levittää nimenomaan äärioikeisto, eli aivan päinvastainen jengi. Googlaa esim. QAnon.
   Eli Amerikan QAnon on Suomen vasemmiston sikäläinen vastine vai mitä yrität sanoa? Kun kummastakin porukasta sitä samaa viestiä näkyy tulevan. Tai sitten nuo viestivät toisistaan riippumatta ja vetoaminen jenkkiryhmään on melkoisen heikko harhautus.

   Lainaa

  44. Pärskistä 13.8.2020 18:34
   Tulos: +66 (74 ääntä)
   Tottunut sonni: Mitähän sä horiset? Tunnetusti noita salaliittoteorioita levittää nimenomaan äärioikeisto, eli aivan päinvastainen jengi. Googlaa esim. QAnon.
   Ja Qanon teorioita levittää ylilaudalla ja facebookissa trumpistit ja tärähtänein persujengi - kaikkein viimeisenä ehkä vihervasemmisto. Tosin onhan niitäkin esim Maria Nordin.
   Mutta aina kun näitä teorioita kumoilee laudalla ihan pelkällä maalaisjärjellä, filosofialla (todistustaakka jne) ja tilastoilla, saa kuulla olevansa suvakki vihervasemmistolainen :D se on se viimeinen "vasta-argumentti" kun näillä hörhöillä on mennyt kuppi nurin. Eli ihan suoraan myöntävät olevansa oikeiston asialla ja uskovat tosissaan että se enemmistö, joka ei heidän psykoosejaan allekirjoita, on kaikki jotain Clintonin aivopesemää "viher vasemmisto mädätys suvakki"-porukkaa. Voisin muutaman psykoosilangan tähän esimerkiksi linkatakin, jos jotain nyt oikeasti asian laita kiinnostaa.

   Lainaa

  45. Lainsuojaton koala 13.8.2020 18:49
   Tulos: +55 (63 ääntä)
   Ajaton ihminen: Eli Amerikan QAnon on Suomen vasemmiston sikäläinen vastine vai mitä yrität sanoa? Kun kummastakin porukasta sitä samaa viestiä näkyy tulevan. Tai sitten nuo viestivät toisistaan riippumatta ja vetoaminen jenkkiryhmään on melkoisen heikko harhautus.
   Älä viitsi esittää tyhmää.
   Nimenomaan äärioikeistolainen QAnon on levitellyt 5g-salaliittoteorioita. Tästä voit googlata lisää jos et usko.
   Mutta googlataanpas vähän sinulle valmiiksi, ikään kuin taustatiedoksi:
   https://en.m.wikipedia.org/wiki/QAnon

   Lainaa

  46. Tulos: -42 (58 ääntä)
   Tottunut sonni: Mitähän sä horiset? Tunnetusti noita salaliittoteorioita levittää nimenomaan äärioikeisto, eli aivan päinvastainen jengi. Googlaa esim. QAnon.
   Kuten jo totesin, kerroin vain omista havainnoistani. Se, että jokin QAnon jakaa samaa viestiä ei poista sitä seikka, että ne joiden olen itse havainnut niitä jakavan Suomessa ovat olleet nimenomaan Vasemmistoliiton ja Vihreiden kannattajia. Voi tietysti johtua siitä, että tuttavapiirissäni on enemmän noiden puolueiden kannattajia kuin QAnolaisia. Eivätkä jakajat ole edes olleet mitään reppanoita, mikä on aiheuttanut vielä suurempaa ihmetystä, vaan joukossa on myös kuntapoliitikkoja ja ek-vaaleissa ehdolla olleita, koulutusta heillä automekaanikosta filosofian maisteriin.

   Lainaa

  47. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Lainsuojaton koala: Älä viitsi esittää tyhmää. Nimenomaan äärioikeistolainen QAnon on levitellyt 5g-salaliittoteorioita. Tästä voit googlata lisää jos et usko. Mutta googlataanpas vähän sinulle valmiiksi, ikään kuin taustatiedoksi: en.m.wikipedia.org/wiki/QAnon
   Suomalaista pershikiryhmää voisikin lähinnä kutsua ryhmäksi quano.

   Lainaa

  48. Lainsuojaton koala 13.8.2020 19:46
   Tulos: +43 (53 ääntä)
   Lainsuojaton koala: Älä viitsi esittää tyhmää. Nimenomaan äärioikeistolainen QAnon on levitellyt 5g-salaliittoteorioita. Tästä voit googlata lisää jos et usko. Mutta googlataanpas vähän sinulle valmiiksi, ikään kuin taustatiedoksi: en.m.wikipedia.org/wiki/QAnon
   Viestini katkesi jostain syystä niin, että puolet siitä katosi.
   Joka tapauksessa mikähän on se porukka Suomessa, joka uskoo ja levittää salaliittoteorioita ihmisvauvoja syövästä demokraattieliitistä, pitää valtamediaa huijauksena ja kiistää tieteelliset faktat kuten maapallon pyöreyden (geoidisuuden) tai ilmastonmuutoksen? Vinkki: ei ainakaan vihervasemmisto. Ei myöskään kokoomus tai muukaan maltillisempi oikeisto. Vaan...

   Lainaa

  49. Lainsuojaton koala 13.8.2020 20:03
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Björn: Kuten jo totesin, kerroin vain omista havainnoistani. Se, että jokin QAnon jakaa samaa viestiä ei poista sitä seikka, että ne joiden olen itse havainnut niitä jakavan Suomessa ovat olleet nimenomaan Vasemmistoliiton ja Vihreiden kannattajia. Voi tietysti johtua siitä, että tuttavapiirissäni on [...]
   Erikoista, että vasemmistoliittolaiset ja vihreät levittävät äärioikeistolaista salaliittoteorioita. Oletko varma etteivät levitä niitä havainnointimielessä? Siis tyyliin että "katsokaa kuinka sekaisin nämäkin ovat".

   Lainaa

  50. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Out of shadows dokkari.

   Lainaa

  51. Tulos: +52 (62 ääntä)
   Björn: Kuten jo totesin, kerroin vain omista havainnoistani. Se, että jokin QAnon jakaa samaa viestiä ei poista sitä seikka, että ne joiden olen itse havainnut niitä jakavan Suomessa ovat olleet nimenomaan Vasemmistoliiton ja Vihreiden kannattajia. Voi tietysti johtua siitä, että tuttavapiirissäni on [...]
   Aika jännästi oot havaintojesi kanssa ihan yksin täällä. Mä yhdyn edellisiin ja en kyllä yhtään mitenkään saa tästä mitään vihervasemmistolaista juttua, 5G-sekoilut/illuminatit/räjähtävät lepakot/rokotekriittiset kun tässä oikeassa ympäröivässä maailmassa ovat just sitä kaikista toopeinta kreatonisti-Laura sakkia. 
   Uskomushoitoihin ja muihin "henkeviin" new age- bullshitteihin löytyy kyllä kannatusta sieltä vihervasemmistonkin puolelta. 
   Hörhöily ei kysy puoluekirjaa mutta hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää, että mitä koulutetumpi ihminen niin sitä hankalampi sitä on aivopestä tälläiseen sekoiluun messiin.

   Lainaa

  52. Pohjaton myyrä 13.8.2020 20:16
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Björn: Yksi asia mikä noissa facessa 5G:stä öyhöttävissä "Jenneissä" on pistänyt silmään on se, että he järjestään fanittavat joko Vasemmistoliittoa tai Vihreitä.
   persujahan ne kaikki äänestävät

   Lainaa

  53. Kuiva tomaatti 13.8.2020 20:46
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Lainsuojaton koala: Älä viitsi esittää tyhmää. Nimenomaan äärioikeistolainen QAnon on levitellyt 5g-salaliittoteorioita. Tästä voit googlata lisää jos et usko. Mutta googlataanpas vähän sinulle valmiiksi, ikään kuin taustatiedoksi: en.m.wikipedia.org/wiki/QAnon
   5G:n kieltämiseksi oli tehty kansalaisaloitekin. QAnon laitaoikeistolaiset senkin takana taisivat olla.

   Lainaa

  54. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Syötävä kesyhanhi: Joo, mä ymmärrän kyllä että tuntematon pelottaa. Mua pelotti aikoinaan kovasti mennä eskariin, koska siellä kaikki oli täysin tuntematonta. Silloin kuulemma vedin myös itkupotkuraivarit ja keksin tarinan että ne varmasti syö mut siellä. Olin silloin viisivuotias. Hävettävää nähdä aikuisten ihmisten toimivan samalla tavalla.
   Kuinka moni kavereistas katos? Ehei, ei ne muuttanut minnekkään, ne syötiin. "Todista ettei ole voinut tapahtua".

   Lainaa

  55. Tulos: +26 (28 ääntä)
   "Ne ketkä omistaa pankit"

   Lainaa

  56. heimosenkeimo22 14.8.2020 3:50
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   nyt oli otettu finntop5 videot liian vakasti:D

   Lainaa

  57. Epävarma kirsikka 14.8.2020 4:22
   Tulos: +44 (44 ääntä)
   Björn: Kuten jo totesin, kerroin vain omista havainnoistani. Se, että jokin QAnon jakaa samaa viestiä ei poista sitä seikka, että ne joiden olen itse havainnut niitä jakavan Suomessa ovat olleet nimenomaan Vasemmistoliiton ja Vihreiden kannattajia. Voi tietysti johtua siitä, että tuttavapiirissäni on [...]
   Hienoa "näin nämä asiat koetaan" -argumentointia...

   Lainaa

  58. Tulos: +43 (47 ääntä)
   Tämä ei enää nauratakaan. Tällainen hörhöys lisääntyy huolestuttavasti. On 5G-hörhöt, rokotekriittiset, flat earth-porukka. Älkää äänestäkö niitä jotka kannustavat ihmisiä luulemaan että kaikki valtamediassa on valetta.

   Lainaa

  59. Tulos: +56 (58 ääntä)
   Björn: Yksi asia mikä noissa facessa 5G:stä öyhöttävissä "Jenneissä" on pistänyt silmään on se, että he järjestään fanittavat joko Vasemmistoliittoa tai Vihreitä.
   Miksi vasemmistolaiset tai vihreät kannattaisivat oikeistolaisia salaliittoteorioita, joiden pohjimmainen tarkoitus on herättää epäluottamusta valtamediaan ja väittää että se on vihervasemmiston hallussa?

   Lainaa

  60. Päihteetön hirmulisko 14.8.2020 14:24
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Mulle samaa satasella.

   Lainaa

  61. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Vasta näin youtube videon, tässä se käydään läpi. Muuten hauska mutta pelottava. https://www.youtube.com/watch?v=HM_aUduXK-U

   Lainaa

  62. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Turhauttava viinirypäle: Säteilyt pelottaa. Jennin jutut on sairaita, mutta kyllähän se oikeasti huolettaa miten vaikuttaa terveyteen jatkuva puhelin- ja internet-säteilylle altistuminen. Sitä en tajua että kun elämme jo säteilyn keskellä niin miten 5G tästä muuttaisi mitään.
   Mitä on internet säteily? Miten sitä voisi estää? Tahtoisin tilata foliota joka tämän estää mutta lähikaupassani sain vain vittuilua kun pyysin 5g ja/tai internet kestävää foliota. Onko sulla Vinkkaa mistä sais. Ymmärsin että pitää ajatella positiivisia ajatuksia ja osallistua muutaman tuhannen euron arvosta netti kurssille mutta jos haluan blokkaa nettiä on hieman outoa osallistua netti netti nettikurssille. Auttakaa joku nyyppaa please, tahdon tietää lisää miten pysyä terveenä.

   Lainaa

  63. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Frodo: Juu on aika pelottavaa settiä Jenniltä, ja hän saattais tarvita todella jotain apua vainoharhaisuuteen/fobiaan. Täällä kuitenkin kun jotkut huutelee tota "sitä se avohoito teettää"-litaniaa, niin pakko kommentoida, et avohoito on kyllä ihan käypä hoitomuoto lievemmissä mielenterveysongelmissa, [...]
   Itseäni ei niinkään kiinnosta onko hoito avoa vai suljettua mallia. Kunhan olisin saanut jotain hoitoa kun sitä tarvitsin. Nyt jo päässyt elämässä eteenpäin mutta jostain syystä näyttäisi olevan niin että apua pitää itse osata etsiä oikeasta paikasta. Ei voi olla näin että apua tarvitsevan ihmisen oletetaan osaavan löytää oikea paikka kun edes alan ammattilaiset eivät ole tietoisia instansseista joista itse olen apua saanut. Onneksi lähelläni on ihmisiä ketkä ovat jaksaneet auttaa. Olen tullut siihen tulokseen jotta olisi halvempaa tarttua ongelmiin ennekuin ne kasvavat liian isoiksi. Ehkä liian jyrkkä ajatus monien mielestä mutta omalla kohdallani olisin voinut olla veroja maksava rakentava osa yhteiskuntaa monta vuotta aiemmin. Olen enemmän kuin kiitollinen siitä avusta jota olen saanut mutta halvempaa olisi ollut jos tässä tilanteessa olisin voinut olla 10v sitten.

   Lainaa

  64. Tulos: -5 (21 ääntä)
   Parasta on että täällä naureskellaan joidenkin 5G peloille mutta samaan aikaan uskotaan raamatun juttuihin :)

   Lainaa

  65. Työssäkäyvä puuma 17.8.2020 7:55
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Supo: Parasta on että täällä naureskellaan joidenkin 5G peloille mutta samaan aikaan uskotaan raamatun juttuihin :)
   Ok. Vai naureskellaan siellä ja uskotaan.

   Lainaa

  66. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Björn: Kunhan kerroin oman havaintoni. Sitä, että kyseistä öyhötystä Suomessa jakaneet ovat olleet erityisesti juuri noiden kahden puolueen kannattajia, osa jopa aktiiveja, on ihmetyttänyt minuakin. Mutta näköjään se, että puoluejohto puhuu kauniisti koulutuksesta ei tarkoita sitä, että peruskannattajien kohdalla sille annettaisiin arvoa.
   Teepä Twitterissä haku sanoilla "WWG1WGA suomi" niin tulee kyllä aika nopeasti selville mikä porukka täällä noihin salaliittoteorioihin uskoo. Järjestään ne kannattavat Persuja ja Trumpia ja kauhistuvat kaikesta vähänkin vihervasemmistoon viittaavasta. Joka ikinen niistä.

   Lainaa

  67. eskariharjoittelija 18.8.2020 11:29
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Miksi Jenniä ei ole vielä murhattu vai onko jo?

   Lainaa

  68. Varoittava matelija 19.8.2020 3:03
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Terve paimen: Se on hyvä kun nämä 5G vastaiset ihmiset eivät edes yritä salata, miten sekaisin ovat päästään. :'D
   Ei se ole pään sekavuutta - se on näitä 5G:n aiheuttamia vakavia vaikutuksia.

   Lainaa

  69. Pelkäämätön soturi 19.8.2020 11:01
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Björn: Kunhan kerroin oman havaintoni. Sitä, että kyseistä öyhötystä Suomessa jakaneet ovat olleet erityisesti juuri noiden kahden puolueen kannattajia, osa jopa aktiiveja, on ihmetyttänyt minuakin. Mutta näköjään se, että puoluejohto puhuu kauniisti koulutuksesta ei tarkoita sitä, että peruskannattajien kohdalla sille annettaisiin arvoa.
     Linkkiä? Olen valitettavan valmis uskomaan että rivivihreät joskus ovat vihreitä idioottimaisuuteen asti (kaikki luonnollinen ei ole ihmiselle hyväksi, terveisin, kärpässienet), mutta en tiedä yhtään esimerkkiä (enkä googlaamalla löydä) siitä, että kumpikaan puolue olisi syyllinen tieteenvastaiseen politiikkaan (no,vihreillä on omituinen suhde ydinvoimaan ja vasemmistolla menneisyyteen, mutta se on eri kalapata). Ja puoluejohto tekee kuitenkin enemmänkin kuin puhuu koulutuksesta kauniisti; nykyinen hallitus on yrittänyt perua, sen vähän mitä on koronalta ehtinyt, korkeakoulutuksen alasajoa johon Sipilän hallitus pyrki. En voi sanoa että olisi oikeudenmukaista syyttää punavihreitä tieteen- tai tiedonvastaisuudesta, vaikka pientä ituhörhöilyä esiintyy. Silkka koulutuksen- ja varsinkin faktatiedonvastaisuus on enempi "vastapuolen" heiniä. Mutta keskustelen jos löydät perusteluja?

   Lainaa

  70. Väljä mato 19.8.2020 15:32
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Eleetön salaatti: Eikös nää ihmiset jo seonnut kun 4G tuli käyttöön? Sama tapahtuu nyt, kaikki hullut tekevät kaikkensa, jotta 5G ei tulisi keksimällä hurjempia tarinoita kuin satukirjoissa ihmissusista kannibalismiin mutta lopulta ovat sujut asian kanssa. Muutamat vielä jaksavat syyttää kaikesta verkkoa kunnes 6G [...]
   Miettinyt kans, että oliko näitä valittajia jo silloin kun morsetus ja lennättimet keksittiin. 

   Lainaa

  71. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Viitoitettu jyrsijä: Katsos kun kaikki eivät kehity.  Jennihän ei tiedä, että radioaallot eivät vettä kuumenna, mutta ei näy tietävän sitäkään, että kuuma vesi voi halkaista kylmän lasin. Ei mitään jäänyt Jennille peruskoulun fysiikasta päähän. Ja yksi sekomamma Järvenpäässä myy näille foliotapettia ja maadotuslakanoita ja rikastuu. 
   En omaa kovinkaan paljon varallisuutta ja idea miljoonista ei kuulosta pahalta. Ei kenestäkään mutta asiaan liittyen olen miettinyt miten nämä ihmiset saisi ymmärtämään elämän realiteetteja? Ei kai mitenkään joten voisin perustaa yhteisön jossa saarnaan ei 5g:n pahuutta vaan sen myrkyllisyyttä koska sitä käyttäen lähetetään ja vastaan otetaan liian negatiivista ja yksisarviset unohtavia viestejä ym ym.  Pitää saada asiat balanssiin ja kaikkien syöpää ja koronaa vastustavien pitää siten ostaa sovellus jonka, vielä joku päivä, kehitän ja se lähettää automaattisesti hyviä viestejä. Kaikki kenen numero tai muu yhteystieto on puhelimellasi saa joka päivä viestin rakastan sinua ja muita henkiolentoja tms. Vain 1c tulisi minun tilille. Plus tietysti kuukausi maksu joka on vain nimellinen 9,99€ josta noin ehkäpä iso osuus menee kristallien lähetykseen afrikkaan, tai mikäli joku katastrofi tapahtuu ni sinne. 

   Lainaa

  72. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Väljä mato: Miettinyt kans, että oliko näitä valittajia jo silloin kun morsetus ja lennättimet keksittiin. 
   Todennäköisesti. Varmaan joku Homo Erectuskin kävi kopauttamassa naapuriluolan asukasta nuijalla päähän kun tämän nuotiosta lähti vaarallista lämpösäteilyä.

   Lainaa

  73. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Niin kauan kun aurinko paistaa, on ilmassa säteilyä.

   Lainaa

  74. Tulos: -8 (10 ääntä)
   no tietäskö joku ihan oikeesti vaikuttaako ne mikroaallot ihmisiin, kun ne vaikuttaa soluihin, kännyköihin, nekin toimii niillä ja kasveihin sekä ihmisten soluihin laboratorioissa ja tutkimuksissa? Toimiiko se 5G jollain taikasäteillä, jotka ei sitten yhtään vaikuta ihmisiin? Ja sähkö tulee pistokkeesta, mihinkä niitä voimalaitoksia tarvitaan, niinkö? Ja röntgensäteetkin ovat vaarattomia, kun eivät näy, ja radon, ja DDT ja Talidomid, asbesti ym., kaikki ovat niin vaarattomia. Tupakkakin oli vaaratonta, kertoi teollisuus professorinsa johdolla. Ja siis kännykät toimii taikasäteillä, ei mikroaalloilla, niinkö?

   Lainaa

  75. Kirpeä Ahven 25.1.2023 11:36
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Eleetön salaatti: Eikös nää ihmiset jo seonnut kun 4G tuli käyttöön? Sama tapahtuu nyt, kaikki hullut tekevät kaikkensa, jotta 5G ei tulisi keksimällä hurjempia tarinoita kuin satukirjoissa ihmissusista kannibalismiin mutta lopulta ovat sujut asian kanssa. Muutamat vielä jaksavat syyttää kaikesta verkkoa [...]
   Kyllähän vainoaminen on lailla kielletty kaikissa sivistysmaissa. Eikä ihmiset siitä ole "viisastuneet". Yhteiskunnan kehitys vain mahdollisti tiukemman kontrollin yksittäisistä yhteisöistä ja laajempi verkostoituminen ajoi ääripäät yhteiskunnan laidoille. Tämän takia suljetut kultit ovatkin vaarallisia, kun ne mahdollsitavat erittäin kyseenalaistenkin ajatusmallien kasvun käytännön toiminnaksi. Toisaalla ovat sitten esimerkiksi lähi-idän kaltaiset valtiot, joissa yhteiskunta ei ole riittävän vahva ajamaan ääriajattelua marginaaliin. Tavallaan tätä samaa tapahtuu kyllä myös demokraattisissa länsimaissa, mutta yhteiskunnat ovat rakenteiltaan riittävän vahvoja, että tuo ääriajattelu tasapainottuu järjestelmän sisällä. Ainkain toistaiseksi...

   Lainaa

  76. Tulos: +1 (1 ääni)
   Björn: Yksi asia mikä noissa facessa 5G:stä öyhöttävissä "Jenneissä" on pistänyt silmään on se, että he järjestään fanittavat joko Vasemmistoliittoa tai Vihreitä.
   Eikö nuo oo enemmän persujuttuja

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: 5g, maski, mikro, rokotepalvelu, rokotteet, rokotus, säteily, uutiset