Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 287

Jyväskylässä on otettu käsite "julkinen wc" kirjaimellisesti.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 287

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +359 (367 ääntä)
   Melkoinen kerhohuone jos sieltä röntgenistä alkaen löytyy varustusta X-D

   Lainaa

  2. Luodinkestävä delfiini 6.8.2020 1:03
   Tulos: +153 (157 ääntä)
   Tuosta kerhohuoneesta tulee mieleen Oysin yhteispäivystyksen tilat.

   Lainaa

  3. Jaajoojuu 6.8.2020 1:34
   Tulos: +84 (92 ääntä)
   Symppis poro

   Lainaa

  4. Piikikäs kala 6.8.2020 2:31
   Tulos: +269 (269 ääntä)
   Tuo julkinen vessa on näköjään siitä, mistä R-kioski juuri poistettiin. Siinä oli koko lasin peittävät mainostarrat henkilökunnan vessaa peittämässä, mutta nyt on liike tyhjänä.

   Lainaa

  5. Tulos: +181 (181 ääntä)
   Pikku lapsena kysyin äidiltäni mikä on julkinen vessa ja hän pelotteli just tuollaisella vessalla :'D

   Lainaa

  6. Nonfiguratiivisia tutkielmia abstaktista 6.8.2020 8:51
   Tulos: +240 (242 ääntä)
   Näen säännöllisin väliajoin painajaisia oudoista vessoista. Usein niissä on lasiovet tai yksityisyys on muuten täysin puuttellinen. Jyväskylän julkinen vessa on kuin suoraan repäisty unistani.

   Lainaa

  7. Tulos: +105 (109 ääntä)
   Nonfiguratiivisia tutkielmia abstaktista: Näen säännöllisin väliajoin painajaisia oudoista vessoista. Usein niissä on lasiovet tai yksityisyys on muuten täysin puuttellinen. Jyväskylän julkinen vessa on kuin suoraan repäisty unistani.
   On se ihmisen alitajunta mielenkiintoinen... miten tuonkin tyyppiset unet on niin universaali ilmiö. :D Itsellä noissa vessaunissa on yleistä se, että vessa on pukuhuonemainen suuri huone, jossa saattaa olla koppero siellä täällä, mutta loput joutuvat tyytymään huoneessa esillä oleviin pyttyihin... Ja sellaisiakin kopperoita on ollut useampaan kertaan, jotka muistuttavat päällekkäin olevia suuria pyykinpesukoneita. Siihen joutuu vähän kiipeämään, huone hieman ahdas, ja juuri suoraan edessä on sellainen ikkuna, josta näkyy ulos hyvin. 

   Lainaa

  8. Valloittava hiiri 6.8.2020 9:54
   Tulos: +24 (58 ääntä)
   Ihmisille on opetettu että kakkantaminen on niin häpeällistä että se tulee uniinkin.

   Lainaa

  9. Tulos: +85 (85 ääntä)
   Onko sairaalasisustus tarkoituksenmukaisesti ankeaa vai yhdistyykö se alitajuntaisesti epämukaviin kokemuksiin ja siksi näyttää väistämättä aina ankealta?

   Lainaa

  10. Eriävä orja 6.8.2020 10:25
   Tulos: +111 (111 ääntä)
   Sprikles: Onko sairaalasisustus tarkoituksenmukaisesti ankeaa vai yhdistyykö se alitajuntaisesti epämukaviin kokemuksiin ja siksi näyttää väistämättä aina ankealta?
   Sekä että. Lisäksi tilan ja kalusteiden pitää olla pestäviä joka osalta tarvittaessa kuten myöskin uusittavissa halvalla, niin eipä sinne sitten mitään krumeluureja ja upottavia pehmosohvia voi oikein laittaakaan. Sitä en tiedä miksi värimaailma ja kuviointi on ankeaa ja monesti jopa vastenmielistä... 

   Lainaa

  11. Eväätön jänis 6.8.2020 12:42
   Tulos: +96 (104 ääntä)
   Nonfiguratiivisia tutkielmia abstaktista: Näen säännöllisin väliajoin painajaisia oudoista vessoista. Usein niissä on lasiovet tai yksityisyys on muuten täysin puuttellinen. Jyväskylän julkinen vessa on kuin suoraan repäisty unistani.
   Sama homma. Oon huomannut vessaunien johtuvan siitä että nukkuessa on vessahätä. Niissä käyminenhän ei koskaan onnistu, kun ne on niin outoja...ja itse hieman pelkään sitä aamua, kun se univessan käyttö joku kerta onnistuukin. 😆

   Lainaa

  12. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Muhveli: On se ihmisen alitajunta mielenkiintoinen... miten tuonkin tyyppiset unet on niin universaali ilmiö. 😁 Itsellä noissa vessaunissa on yleistä se, että vessa on pukuhuonemainen suuri huone, jossa saattaa olla koppero siellä täällä, mutta loput joutuvat tyytymään huoneessa esillä oleviin [...]
   Siis mitä! Oon kuvitellu olevani ainut (tai en tietenkään ainut, mut en tienny et tää on ihan joku juttu). Mullekki on tuttuja unissa noi suuret vessat, joissa osa pöntöistä on esillä. Lisäks usein, kun pönttöä menee lähemmäs, se ei enää ookkaa tavallinen, vaan tyyliin pehmustettu istuin mun pään korkeudella. Sen päälle pitää kiivetä ja pissata suunnillee makuuasennossa ja niiden huuhteleminen on mahdotonta tai pahimmillaan pissa yms valuu vaan ympäriinsä, koska lopulta siinä ei oo enää ees reikää. Oikeesti oon nähny niin kummallisia pönttöviritelmiä unissani, et en voi käsittää miten en jo kesken unen tajua et ei tää oo iha normaalia. Paikalla on myös normaaleja vessoja, mut ne on aina varattu tai rikki. 

   Lainaa

  13. Moitittava metsämarja 6.8.2020 16:20
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Eväätön jänis: Sama homma. Oon huomannut vessaunien johtuvan siitä että nukkuessa on vessahätä. Niissä käyminenhän ei koskaan onnistu, kun ne on niin outoja...ja itse hieman pelkään sitä aamua, kun se univessan käyttö joku kerta onnistuukin. 😆
   Mun unissa univessan käyttö onnistuu vallan hyvin, mut tajuan vasta herättyäni että kävin unen aikana ainakin viisi kertaa vessassa ja silti edelleen pissattaa. 😏😁

   Lainaa

  14. Sisäsiisti maksamato 6.8.2020 18:11
   Tulos: -16 (20 ääntä)
   Mistä tuohon vessaan edes pääsee.

   Lainaa

  15. katsastamaton maito 6.8.2020 19:47
   Tulos: +28 (38 ääntä)
   Vessaunet voivat symboloida tunteiden ulos päästämistä, ja vaikeus hädän helpottamisessa voi merkitä tunteiden patoutumista tai vaikeutta löytää tapaa tai hetkeä, jossa voisi purkaa ajatuksiaan ja tunnetilojaan turvallisesti. Lisäksi, wc:t ovat yksityisiä paikkoja, jonne pääsee muuta maailmaa hetkeksi karkuun eikä tarvitse piilotella mitään (sanan joka tarkoituksessa), joten yksityiskoppien lukitut ovet ja ehjien vessojen sijainti yleistiloissa voivat viestiä tunnetta, että valve-elämässä ei ole luottamusta yksityisyyteen tai oman elämän kontrolliin, vaan jokainen asia on ulkopuolisten määrättävissä, tuomittavissa, tai toisille jaettavissa... ...taaaaai sitten vaan oli vessahätä nukkumaan mennessä.

   Lainaa

  16. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Minun vessaunissa vessat on ihan saastaisia tai niin kummia ettei niissä voi käydä. Esim. ovi niin lähellä pönttöä ettei mahdu istua tai seinät matalia. Yleensä pissaa on ympäri lattioita ja vessat isoja halleja. Jännä.

   Lainaa

  17. Pohjaanpalanut papaija 7.8.2020 0:08
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Nonfiguratiivisia tutkielmia abstaktista: Näen säännöllisin väliajoin painajaisia oudoista vessoista. Usein niissä on lasiovet tai yksityisyys on muuten täysin puuttellinen. Jyväskylän julkinen vessa on kuin suoraan repäisty unistani.
   Katoin ensin että nyt on nimikone pannu parastaan

   Lainaa

  18. Tottelematon kirahvi 7.8.2020 0:42
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Eväätön jänis: Sama homma. Oon huomannut vessaunien johtuvan siitä että nukkuessa on vessahätä. Niissä käyminenhän ei koskaan onnistu, kun ne on niin outoja...ja itse hieman pelkään sitä aamua, kun se univessan käyttö joku kerta onnistuukin. 😆
   Been there, done that. Kiva herätä siihen kun tunteeseen

   Lainaa

  19. Taantuva hampurilainen 7.8.2020 0:44
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Mulla vessaunissa hyvin usein se oven lukko ei toimi vaikka luulen että oon lukinnu oven ja jotain tyyppejä tulee koko ajan häiritsemään. Ja aina vaan laitan oven lukkoon ja sit käännän kahvasta ja aina vaan ovi aukee. Teen kaikkeni et saan sen oven lukkoon mut mikää ei toimi. Ja joskus oon ollu unessani siivouskomerossa jossa on keskellä ollu vessanpönttö.

   Lainaa

  20. Varustettu ampiainen 7.8.2020 3:13
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   Ei vitsit. "Jeesus-röntgen"!!! :D Tuossa vessassa on mahtavat näköalat ainakin joka puolelle.

   Lainaa

  21. Vajoava hämähäkki 7.8.2020 10:07
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   H: Minun vessaunissa vessat on ihan saastaisia tai niin kummia ettei niissä voi käydä. Esim. ovi niin lähellä pönttöä ettei mahdu istua tai seinät matalia. Yleensä pissaa on ympäri lattioita ja vessat isoja halleja. Jännä.
   Jossain yleisötapahtuman konttivessassa oli niin vähän tilaa, että piti oikesti ihmetellä, mihin jalat laittais että sai oven kiinni ja housut alas. Käytävä tietenkin oli myös kapea niin ovea ei voinut jättää aukikaan, kun ohikulkijaa piisasi.

   Lainaa

  22. Särkemätön nektariini 7.8.2020 14:42
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Mun vessaunissa vessaan on paljon jonoa ja mua hoputetaan. Vessa on likainen ja pissaan vahingossa ohi housuuni. Usein pönttö räjähtää tai menee tukkoon ja pissaa ja viemäritavaraa vyöryy ympäriinsä. Oven takana hakataan ja vaaditaan avaamaan, kun yritän paniikkissa pissaiset housut kintuissa miettiä miten korjaan pöntön ja siivoan tilan.

   Lainaa

  23. Fecesbook-san 7.8.2020 18:22
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Itse asiassa Tokiossa läpinäkyviä julkisia vessoja. Asian voi tarkistaa vaikkapa useista Youtube-videoista.

   Lainaa

  24. Kiltti tyttö 8.8.2020 20:30
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Omissa vessaunissani vessa on usein tuoli, joka ei yhdisty mihinkään viemäriin. Pehmusteisiin vaan pissataan, tai korkeintaan on ämpäri alla. Sitten on niitä 20 hengen yhteisvessoja, avoimia tiloja, joissa miehet ja naiset ja kaikki muut käy sulassa sovussa toisiaan tirkistellen ja itseä nolottaa.

   Lainaa

  25. Pyhä henki 9.8.2020 14:07
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Seurakunnallahan on tottakai röntgen aina, jotta voidaan nähdä onko pyhä henki sisälläsi.

   Lainaa

  26. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Minun unissa ne pöntöt on kyllä ihan normaaleja onneksi, mutta ne on asennettu seiniin tai kattoon... Ja yleensä tietenki johonki yleiseen tilaan

   Lainaa

  27. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Nonfiguratiivisia tutkielmia abstaktista: Näen säännöllisin väliajoin painajaisia oudoista vessoista. Usein niissä on lasiovet tai yksityisyys on muuten täysin puuttellinen. Jyväskylän julkinen vessa on kuin suoraan repäisty unistani.
   Mulla ihan sama juttu, viimeks viime yönä. 

   Lainaa

  28. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Eikö ketään kiinnosta mitä tuolle mökille on käynyt??

   Lainaa

  29. Varakas noita 12.8.2020 13:59
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Kiltti tyttö: Omissa vessaunissani vessa on usein tuoli, joka ei yhdisty mihinkään viemäriin. Pehmusteisiin vaan pissataan, tai korkeintaan on ämpäri alla. Sitten on niitä 20 hengen yhteisvessoja, avoimia tiloja, joissa miehet ja naiset ja kaikki muut käy sulassa sovussa toisiaan tirkistellen ja itseä nolottaa.
   Mulla on ollut jopa samettinen valtaistuin korkealla. Alamaiset ympärillä. Mietin että joku kerta vielä kusen sänkyyn...

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Taantuva hampurilainen: Mulla vessaunissa hyvin usein se oven lukko ei toimi vaikka luulen että oon lukinnu oven ja jotain tyyppejä tulee koko ajan häiritsemään. Ja aina vaan laitan oven lukkoon ja sit käännän kahvasta ja aina vaan ovi aukee. Teen kaikkeni et saan sen oven lukkoon mut mikää ei toimi. Ja joskus oon ollu unessani siivouskomerossa jossa on keskellä ollu vessanpönttö.
   Mun vessapainajaiset on hyvin samantyyppisiä. Ovessa tai lukossa on aina jotain vikaa, ja yritän pöntöllä istuessani pidellä ovea käsin kiinni, pystyssä tai muuten paikoillaan. Samaan aikaan vessassa on tietenkin hirveä ruuhka, ja jonottajat yrittävät koko ajan avata ovea tai muuten vain tunkea tai tirkistellä koppiin. Viimeisimmässä unessani kopissa ei edes ollut ovea, vaan vain sovituskopeista tuttu verho, jota myös tietenkin revittiin koko ajan auki. (Ja johon alitajunta on varmaan siihenkin yhdistänyt aika hyvän annoksen häpeää/ahdistusta teinivuosien kehohämmennyksen aikana.) Tyypillistä on se, ettei muut tunnu joko ollenkaan ymmärtävän mun tarvitsevan käyttää sitä vessaa (tilanteet, jossa mua ei jätetä rauhaan vaan muilla on mulle koko ajan jotain asiaa) tai tajuavan yksityisyyden merkitystä vessakäynnin aikana. Niin kuin se olis muille ihan tavallista, et kustaan ja paskotaan kaikkien nähden.

   Lainaa

  31. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Mites pojat ja miehet ketkä ovat käyneet armeijan onko teillä moisia unia? Itse opin armeijassa olemaan välittämättä siitä ettei yksityisyyttä ole. En oppinut siitä tykkäämään mutta hyväksymään asian että kaikki käyvät kakalla, myös ne nätit kukantuoksuiset tytöt. Ihan mielenkiintoista olisi siis tietää onko siedätyshoito toiminut muillakin.

   Lainaa

  32. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Mäkin näen vessaunia, joissa käynti ei onnistu. Joko ne on pieniä, saastaisia koppeja, joissa pöntöt ei toimi tai niihin ilkeä edes istua. Tai sitten siistissä, kookkaassa vessassa on ainakin kaksi ovea, enkä saa molempia lukittua. On myös jotain outoja pehmustettuja istuimia. Usein yritän myös mennä ulos kyykkymään, kun muu ei auta, mutta ei sekään onnistu, kun aina joku näkee. Ja mäkin odotan kauhulla sitä aamua, kun toimitus on kuin onkin onnistunut. 😁

   Lainaa

  33. Kilokalori 21.8.2020 0:36
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Mun vessaunet on eroottisia. Sellasia, että joku tai jotkut näkee kun mä vähän pisuttelen. Grrrrr. Herään aina sitten ihan sellasella tuulella.

   Lainaa

  34. Palkaton pingviini 30.8.2020 20:04
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Mun vessaunissa koppeja oon kyllä pitkä rivi, mutta ne joko lainehtii eritteitä, pöntöt on tukossa tai koppi on niin pieni, ettei sinne sovi. Siinä sitten ravaan edestakaisin koppien välillä ja arvon mihin voisin mennä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, wc, vessa, röntgen, seurakunta, mökki, katto, romahtanut, jyväskylä