Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 372

FB-sensuuri iskee jälleen. Mitä ovat melonien tuplatiristäjät?
Kirpputorin löytöjä, osa 372

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 25 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -82 (256 ääntä)
   Luovaa tämä "melonien tuplatiristäjät", piti hetken aikaa miettiä että mitä ihmettä nyt taas. Ehkä Millan kannattaisi polttaa moinen demonitakki! Se on jo valmiiksi aika kammottavan värinen nahkatakiksi joten ei ihme että se yrittää kostaa.

   Lainaa

  2. Tolerantti joutsen 6.8.2020 1:37
   Tulos: +274 (312 ääntä)
   Mua jäi vaan kiinnostamaan mistä hitosta saa 2kg paketin ruokosokeria?!

   Lainaa

  3. Rutikuiva timantti 6.8.2020 2:34
   Tulos: +185 (227 ääntä)
   Tolerantti joutsen: Mua jäi vaan kiinnostamaan mistä hitosta saa 2kg paketin ruokosokeria?!
   No kaupasta, niin kuin mokassa lukee. Daa.

   Lainaa

  4. Ylempi kantojuhta 6.8.2020 3:23
   Tulos: +51 (85 ääntä)
   Millan olis kannattanut juosta heti pakastealtaalle ja hautoa otsaansa jollain kylmällä.

   Lainaa

  5. Escape floor 6.8.2020 7:02
   Tulos: +170 (178 ääntä)
   Onks Facen sanasensuuri tiukentunut, kun en näitä uudelleenmuotoiltuja ilmoituksia tulee vähän väliä vastaan.

   Lainaa

  6. Tulos: -137 (161 ääntä)
   Vähän epäilyttää, että olisko face muka oikeesti sensuroinut sanoja "maito" ja "pumppu"....

   Lainaa

  7. no se Milla 6.8.2020 11:02
   Tulos: +632 (654 ääntä)
   Hieman arvailinkin, että tänne tämä päätyy. :D Olen siis tuo Milla, hei! Ja takki vaihtoi omistajaa, uudella takinvartijalla ilmeisesti hajosi auto heti tienvarteen. :D Ja kahden kilon ruokosokeripaketin saa Itävallasta ihan mistä tahansa Billasta. Myös siis otsaansa. Sieltä myös tuo demonirotsi tuli ostettua. Ja totta hitsissä juoksin sinne pakastealtaalle tuon kolahduksen myötä. :D

   Lainaa

  8. Tulos: +198 (202 ääntä)
   Nyt kyllä rupes kiinnostamaan tuo kirottu rotsi. Toivottavasti saadaan lisää päivityksiä tuon takin seuraavalta omistajalta.

   Lainaa

  9. Käteisvapaa roska 6.8.2020 12:29
   Tulos: +189 (193 ääntä)
   Haluan kirotusta takista jatkokertomuksen tänne!

   Lainaa

  10. Vinkkimies 6.8.2020 14:16
   Tulos: -44 (54 ääntä)
   Onko lypsykone kielletty sana?

   Lainaa

  11. Tulos: +174 (176 ääntä)
   Minäkin yritin saada fb-kirppikselle myyntiin ylimääräisiä tuttipulloja, mutta ei, jäi sensuurin haaviin. En sitten tiedä, miksi tuttipullot ja rintapumput ovat fb:lle niin räävitön asia.

   Lainaa

  12. Anteeksiantava herne 6.8.2020 16:47
   Tulos: +128 (140 ääntä)
   no se Milla: Hieman arvailinkin, että tänne tämä päätyy. 😁 Olen siis tuo Milla, hei! Ja takki vaihtoi omistajaa, uudella takinvartijalla ilmeisesti hajosi auto heti tienvarteen. :D Ja kahden kilon ruokosokeripaketin saa Itävallasta ihan mistä tahansa Billasta. Myös siis otsaansa. Sieltä myös tuo demonirotsi [...]
   Saitko työn? Joka tapauksessa tsemppiä ja kiitos, olet lahjakas kirjoittaja 👍🏻😊

   Lainaa

  13. Neuvoton vihannes 6.8.2020 16:49
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   Tolerantti joutsen: Mua jäi vaan kiinnostamaan mistä hitosta saa 2kg paketin ruokosokeria?!
   Todennäköisesti sieltä Itävalta-Slovakian suunnalta, jos kerran takkikin on Itävallasta ostettu ja ilmeisesti heti päälle vedetty Slovakian rajaa kohti suunnistaessa. 

   Lainaa

  14. Äänekäs vesinokkaeläin 6.8.2020 16:49
   Tulos: +139 (179 ääntä)
   Nimesi: Minäkin yritin saada fb-kirppikselle myyntiin ylimääräisiä tuttipulloja, mutta ei, jäi sensuurin haaviin. En sitten tiedä, miksi tuttipullot ja rintapumput ovat fb:lle niin räävitön asia.
   Naisen rintahan on maailman yliseksualisoiduin asia. Sitä vastaanhan nämä tissiflashmobit järjestetään. Ihan ymmärrän heitä kyllä; on typerää, että läski riipputissimies saa olla paidatta rantsussa ja uimahallissa, mutta nainen ei.

   Lainaa

  15. Kyllästynyt meduusa 7.8.2020 5:15
   Tulos: -46 (94 ääntä)
   Äänekäs vesinokkaeläin: Naisen rintahan on maailman yliseksualisoiduin asia. Sitä vastaanhan nämä tissiflashmobit järjestetään. Ihan ymmärrän heitä kyllä; on typerää, että läski riipputissimies saa olla paidatta rantsussa ja uimahallissa, mutta nainen ei.
   Rannalla saa naisetkin olla yläosattomissa jos vaan haluaa. Mutta jos nyt kuitenkin siellä uimahallissa maltetaan pitää rinnat peitettynä, ei siitä haittaa voi olla ja suurimmalle osalle naisistakin mukavampi niin. Itse kannatan mieluummin miestenkin tissejen esittelyn kieltämistä julkisilla paikoilla, siis muualla kuin siellä rannalla ja uimahallissa. Ei niitä kukaan halua nähdä, iljettävää.

   Lainaa

  16. Käyrä päärynä 7.8.2020 8:38
   Tulos: +26 (56 ääntä)
   Kyllästynyt meduusa: Rannalla saa naisetkin olla yläosattomissa jos vaan haluaa. Mutta jos nyt kuitenkin siellä uimahallissa maltetaan pitää rinnat peitettynä, ei siitä haittaa voi olla ja suurimmalle osalle naisistakin mukavampi niin. Itse kannatan mieluummin miestenkin tissejen esittelyn kieltämistä julkisilla [...]
   Mutta seon kuitenkin IHAN PAKKO KATSOA vaikka pahaa tekee ja iljettää.

   Lainaa

  17. Aivoton susi 7.8.2020 9:13
   Tulos: +10 (34 ääntä)
   Äänekäs vesinokkaeläin: Naisen rintahan on maailman yliseksualisoiduin asia. Sitä vastaanhan nämä tissiflashmobit järjestetään. Ihan ymmärrän heitä kyllä; on typerää, että läski riipputissimies saa olla paidatta rantsussa ja uimahallissa, mutta nainen ei.
   Feministien tulisi aloittaa kampanja, jolla seksualisoidaan miesten t1ssit.
   No ei, voisihan ne miesten t1ssit ja nänn1t vain kieltää julkisilla paikoilla. Miksi miesten vastaavat osat saavat yhteiskunnassamme olla eriarvoisessa asemassa? Saisivat myös rumat rusketusrajat rannalla.

   Lainaa

  18. Aivoton susi 7.8.2020 9:30
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   "Sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan teon rangaistavuus edellyttää, että teko aiheuttaa pahennusta. Edellytykseksi ei voida asettaa yleisen pahennuksen aiheuttamista, koska rikos voi toteutua myös sellaisessa muodossa, jossa yleisönä on vain yksittäisiä ihmisiä. Ellei kukaan teon näkijöistä pahastu, rikoksen tunnusmerkistö ei toteudu" - Jos kaikki naiset vain alkavat soittaa poliisille, joka kerta, kun näkevät miehen ilman paitaa? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201808172201144340

   Lainaa

  19. Tulos: +50 (54 ääntä)
   Tuo takkihan on just hyvä pitää varastossa. Kun menee elämä tylsäksi, niin takki päälle ja heti alkaa tapahtua!

   Lainaa

  20. Särkemätön nektariini 7.8.2020 14:47
   Tulos: +56 (72 ääntä)
   Kyllästynyt meduusa: Rannalla saa naisetkin olla yläosattomissa jos vaan haluaa. Mutta jos nyt kuitenkin siellä uimahallissa maltetaan pitää rinnat peitettynä, ei siitä haittaa voi olla ja suurimmalle osalle naisistakin mukavampi niin. Itse kannatan mieluummin miestenkin tissejen esittelyn kieltämistä julkisilla [...]
   Ei naiset saa olla rannalla ilman yläosaa, hyvin harvassa paikassa siitä ei tule sanomista. Esim hietsussa et todellakaa  saa olla kuin pari min ja joku tulee valittamaan, uhataan poliisilla ja vedotaan julkisen paikan siveellisyyteen yms. 

   Lainaa

  21. Tulos: +51 (59 ääntä)
   Nimesi: Minäkin yritin saada fb-kirppikselle myyntiin ylimääräisiä tuttipulloja, mutta ei, jäi sensuurin haaviin. En sitten tiedä, miksi tuttipullot ja rintapumput ovat fb:lle niin räävitön asia.
   On kyllä kun vauvojen ruokkiminen ja siihen liittyvät aiheet ovat yhtiölle tabu. Miten pahasti pitää olla kieroutunut, että tuossa jotain sensuroitavaa näkee?

   Lainaa

  22. Toj Karin 9.8.2020 8:14
   Tulos: -33 (45 ääntä)
   Aivoton susi: Feministien tulisi aloittaa kampanja, jolla seksualisoidaan miesten t1ssit. No ei, voisihan ne miesten t1ssit ja nänn1t vain kieltää julkisilla paikoilla. Miksi miesten vastaavat osat saavat yhteiskunnassamme olla eriarvoisessa asemassa? Saisivat myös rumat rusketusrajat rannalla.
   Miksi? Varmaan siksi että miehen ruumiinosia ei ole koskaan palvottu elämän tuojana ja niin arvokkaina kuin naisen. Edes fallos-symbolit eivät ole koskaan olleet mitään verrattuna siihen miten naista on arvostettu erilaisissa kulttuureissa. Jossain vaiheessa tämä näennäisen platoninen palvonta ja arvostus sitten muuttui niin, että homman seksuaalisuus nousi muita asioita tärkeämmäksi.

   Lainaa

  23. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Aivoton susi: "Sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan teon rangaistavuus edellyttää, että teko aiheuttaa pahennusta. Edellytykseksi ei voida asettaa yleisen pahennuksen aiheuttamista, koska rikos voi toteutua myös sellaisessa muodossa, jossa yleisönä on vain yksittäisiä ihmisiä. Ellei kukaan teon näkijöistä pahastu, [...]
   Samasta artikkelista: "- Jos nuori heteropari menee uimarannalle, jossa on useita naisia yläosattomissa ja mies tuijottaa heitä, niin pelkästään vaimon paheksunta ei riitä täyttämään rikoksen tunnusmerkistöä." Mitä, jos ei olla enää ihan nuoria? Voiko vaimoni lähettää minut linnaan?

   Lainaa

  24. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Eikö ketään häiritse karma-sanan väärinkäyttö?

   Lainaa

  25. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Aivoton susi: Feministien tulisi aloittaa kampanja, jolla seksualisoidaan miesten t1ssit. No ei, voisihan ne miesten t1ssit ja nänn1t vain kieltää julkisilla paikoilla. Miksi miesten vastaavat osat saavat yhteiskunnassamme olla eriarvoisessa asemassa? Saisivat myös rumat rusketusrajat rannalla.
   Minulle tuli hyvin vahva mielikuva tilanteesta jossa nyt yhtäkkiä kaikki rupeisivat nudisteiksi koska ei enää seksualisoida naisten ja miesten kehoja ja lukion liikunnan tunnilla kaikki ovat alasti. Instant orgiat kun hormooni huuruiset alastomat nuoret laitetaan samaan tilaan. Ei siinä mitään pahaa ole jos ollaan alasti tietyissä tilanteissa, tai vähissä vaatteissa mutta täytyy myös ymmärtää että tietynlainen pukeutuminen saattaa herättää tunteita varsinkin juuri näihin horkka övereissä oleviin lapsukaisiin. Lapsiahan ne vielä ovat. Tai siis meinaan et pue tai ole pukematta mitä haluat mutta ei pidä ihmetellä jos kuljet keimaillen pikku pikku bikineissä ostoskeskuksessa. Ja tähän tahdon lisätä että jos näin on niin kukaan vitun idiootti ei ole oikeutettu asiasta mainitsemaan tai mikä vielä pahempaa koskettelemaan ilman lupaa vaikka kuinka kiimainen olisi. Nää asiat ei oo niin yksinkertaisia et sovitaan vaan että ei enää pidetä naisten rintoja seksuaalisina ikävä kyllä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: facebook, huono onni, kirottu, kirous, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, nahkatakki, sensuuri, sokeri, takki