Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koronakatsaus, osa 8

Vuosien takainen muisto saa uuden ulottuvuuden.
Koronakatsaus, osa 8

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 25 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Karoliina 9.6.2020 0:28
      Tulos: +828 (908 ääntä)
      Ja toisin kuin Juhan mainitsemassa tieteiskauhuelokuvassa, todellisuudessa Amerikan presidentti onkin klimpistä viemärissä kasvanut verenhimoinen olento.

      Lainaa

    2. Tanus Appi 9.6.2020 0:37
      Tulos: -269 (389 ääntä)
      Kuka on Amerikan presidentti? Luulin että Amerikoissa on aika monta valtiota

      Lainaa

    3. Himoton kesyhanhi 9.6.2020 0:44
      Tulos: -68 (144 ääntä)
      "Voithan sä kieltää vaikka hengittämisen tai paskantamisen, mut kuvaamista et voi kieltää" - Pasi Viheraho vartijalle Lidlissä

      Lainaa

    4. Tulos: +451 (471 ääntä)
      Johanna on ihan oikeassa. Päättäjät, lehdistö ja tiedemiehet on ympäri maailman sopineet että ois ihan tosi hauska pikku jekku uskotella kaikille että nyt ympäri maailmaa leviää tappajavirus. Toimet ajaa valtiot talouskriiseihin ja lääkärit tekee itsemurhia, mut onhan se hyvän jekun arvoista. Kohta Johanna, kun vähiten sitä odotat, saapuu kuvausryhmä vaatekaapistasi ja kertoo sinun olevan piilokamerassa. Kyllä Sanna Marin nauraa sitten katketakseen.

      Lainaa

    5. Toj Karin 9.6.2020 1:40
      Tulos: +227 (233 ääntä)
      Veli tiivistää itseensä aika hyvin nämä somen löytäneet idiootit, jotka hirveällä vimmalla aukovat päätään vaikka mitään ei saa sanottua. Ongelma ei edes ole typerät väitteet, koska virheellinen tieto voidaan korjata. Ongelma näiden kohdalla on täydellinen kyvyttömyys perustella omia väitteitä edes etäisen rationaalisesti sekä täydellinen haluttomuus sisäistää uutta tietoa ja tapoja ajatella asioita.

      Lainaa

    6. Tulos: -114 (200 ääntä)
      Tanus Appi: Kuka on Amerikan presidentti? Luulin että Amerikoissa on aika monta valtiota
      Harmi että ttäälläkin moni tuntuu ajattelan Amerikan olevan pelkästään Yhdysvallat.. Näin vaan alapeukuista päätellen.

      Lainaa

    7. No ei laiskota, anna olla 9.6.2020 3:58
      Tulos: -191 (199 ääntä)
      Typerä äijä? No mutta, olisiko äijäfeministi sentään hyvä? No, feministihallitus on sentään, sopii naisenlehtiin. Pitäisi tasoittaa oikeudenMUKAsuuden soturien, etten sanoisi sossuturistien silmissä valtavaa epätasa-arvoa, jossa kylvemme.

      Lainaa

    8. No ei laiskota, anna olla 9.6.2020 3:59
      Tulos: -128 (138 ääntä)
      Muistakaa: Nainen =/= Naistenlehti Vain toista voi arvostaa.

      Lainaa

    9. Tulos: -30 (56 ääntä)
      Tanus Appi: Kuka on Amerikan presidentti? Luulin että Amerikoissa on aika monta valtiota
      Puhuu tuossa tieteiselokuvasta -> kaukana tulevaisuudessa ei välttämättä oo enää valtiot ihan samalla tavalla. Esim. Monessa leffassa maanosat ovat muuttuneet valtioiksi 

      Lainaa

    10. Voi Ei Se On Taas Se 9.6.2020 4:01
      Tulos: +64 (72 ääntä)
      Kuinkahan kauan täsää nyt sitten täytyy istua turvavöissä odottelemassa? Oli aika homma käydä naapurin Toijjotasta, apukuskin turvavyöt ruuvaamassa yön hiljaisina tunteina ja kiinniittää ne soffaani mutta mitäpä minä en feissarimokien käskystä tekisi.

      Lainaa

    11. Apea nektariini 9.6.2020 4:33
      Tulos: +276 (306 ääntä)
      Murica: Harmi että ttäälläkin moni tuntuu ajattelan Amerikan olevan pelkästään Yhdysvallat.. Näin vaan alapeukuista päätellen.
      Eiköhän suurin osa suomalaisen peruskoulun läpipäässeistä ole hyvin tietoinen sekä Pohjois-, Väli-, että Etelä-Amerikan olemassaolosta ja ainakin suunnilleen siitä mitä kukin pitää sisällään. USA:a kuitenkin on arkikielessä sanottu ihan vaan Amerikaksi jo ties mistä nakki ja muusi -ajoista lähtien ja siitä nillittäminen on kyllä täysin tyhjänpäiväistä pilkunrakastelua.

      Lainaa

    12. katsastamaton maito 9.6.2020 7:16
      Tulos: +73 (77 ääntä)
      No ei laiskota, anna olla: Typerä äijä? No mutta, olisiko äijäfeministi sentään hyvä? No, feministihallitus on sentään, sopii naisenlehtiin. Pitäisi tasoittaa oikeudenMUKAsuuden soturien, etten sanoisi sossuturistien silmissä valtavaa epätasa-arvoa, jossa kylvemme.

      No hyvä ettet sanonut.

      Lainaa

    13. Tulos: +174 (176 ääntä)
      Kaikkia salaliittohörhöjä yhdistää aina se että _ihan_ kohta totuudet paljastuu ja sit lähtee. Liskokeskustelussa sama homma, ollaan vuoristoradan ekassa nousussa vasta. Jotain on ollut tekeillä jo vaikka kuinka kauan eikä 99,999% väestöstä ole tietoisia asiasta mutta KOHTA salat paljastuu, padot murtuu, alkaa rytinä ja kolina, yhteiskunnat kaatuu. Ja kuka sitten oli oikeassa?! No toisaalta tuossa ei ikinä kukaan todista ajatuksia vääräksi kun aina ”ihan kohta” alkaa pauke. Varma valinta siis jos pelkää että saattaisi olla missä tahansa asiassa väärässä.

      Lainaa

    14. Tulos: +165 (185 ääntä)
      Murica: Harmi että ttäälläkin moni tuntuu ajattelan Amerikan olevan pelkästään Yhdysvallat.. Näin vaan alapeukuista päätellen.
      Ei, vaan saivartelijasta ei tykätä. 

      Lainaa

    15. Luuleevetävänsädiiliä 9.6.2020 8:24
      Tulos: -35 (61 ääntä)
      Karoliina: Ja toisin kuin Juhan mainitsemassa tieteiskauhuelokuvassa, todellisuudessa Amerikan presidentti onkin klimpistä viemärissä kasvanut verenhimoinen olento.
      Oranssi mies paha!

      Lainaa

    16. Tulos: +84 (92 ääntä)
      Karoliina: Ja toisin kuin Juhan mainitsemassa tieteiskauhuelokuvassa, todellisuudessa Amerikan presidentti onkin klimpistä viemärissä kasvanut verenhimoinen olento.
      Tosin ei älykäs.

      Lainaa

    17. Tahrittu pingviini 9.6.2020 11:09
      Tulos: -5 (23 ääntä)
      Jokuvaan: Puhuu tuossa tieteiselokuvasta -> kaukana tulevaisuudessa ei välttämättä oo enää valtiot ihan samalla tavalla. Esim. Monessa leffassa maanosat ovat muuttuneet valtioiksi 
      Tieteiselokuvan ei välttämättä tarvitse sijoittua kaukaiseen tulevaisuuteen. Muuten ihan hyvä pelastusyritys.

      Lainaa

    18. Sopiiko agendaan? 9.6.2020 23:43
      Tulos: -29 (35 ääntä)
      Peeke: Kaikkia salaliittohörhöjä yhdistää aina se että _ihan_ kohta totuudet paljastuu ja sit lähtee. Liskokeskustelussa sama homma, ollaan vuoristoradan ekassa nousussa vasta. Jotain on ollut tekeillä jo vaikka kuinka kauan eikä 99,999% väestöstä ole tietoisia asiasta mutta KOHTA salat paljastuu, padot [...]
      Vähän samalla tavalla kun CNN ja muut julistavat Trumpin lähtölaskennan alkaneen, ties kuinka monetta kertaa.

      Lainaa

    19. Kloorattu hirmulisko 10.6.2020 3:13
      Tulos: +48 (52 ääntä)
      Luuleevetävänsädiiliä: Oranssi mies paha!
      Tämä on muuten ainoa vasta-argumentti, mihin trumpistit kykenevät. Heidän idolistaan ei saa edes hyväntahtoisesti vitsailla, tai jos vitsailee niin vastaukseksi saat aina tämä saman, älykkään ja paljon ajatellun, uniikin meemihokeman.
      Ps. Oranssi mies ei ole paha, ainoastaan helvetin tyhmä.

      Lainaa

    20. Tulos: -27 (31 ääntä)
      Kloorattu hirmulisko: Tämä on muuten ainoa vasta-argumentti, mihin trumpistit kykenevät. Heidän idolistaan ei saa edes hyväntahtoisesti vitsailla, tai jos vitsailee niin vastaukseksi saat aina tämä saman, älykkään ja paljon ajatellun, uniikin meemihokeman. Ps. Oranssi mies ei ole paha, ainoastaan helvetin tyhmä.
      Jos ei se kuitenkaan mene noin. Sen takia se on meemi ja sitä käytetään, koska npc botit jauhaa itkuvirsiä oranssista miehestä. Ihan sama mikä asia on niin siitä pitää itkeä kuinka tyhmä ja ilkeä mies se on. Siihen kyllästyy ja tuo on enään ainoa asia mitä niihin näiden vuosien jälkeen voi sanoa.

      Lainaa

    21. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Sopiiko agendaan?: Vähän samalla tavalla kun CNN ja muut julistavat Trumpin lähtölaskennan alkaneen, ties kuinka monetta kertaa.
      Eihän CNN ole koskaan julistanut oikeestaan mitään, vähiten "lähtölaskentoja". He ovat, syystä, peloissaan toimittajien vainosta (pressa???), valheista (pressa???), jne.

      Lainaa

    22. Kloorattu hirmulisko 12.6.2020 0:49
      Tulos: +14 (14 ääntä)
      Jepjep: Jos ei se kuitenkaan mene noin. Sen takia se on meemi ja sitä käytetään, koska npc botit jauhaa itkuvirsiä oranssista miehestä. Ihan sama mikä asia on niin siitä pitää itkeä kuinka tyhmä ja ilkeä mies se on. Siihen kyllästyy ja tuo on enään ainoa asia mitä niihin näiden vuosien jälkeen voi sanoa.
      Kyllä minä tiedän mistä tuo meemi on peräisin, mutta se alkaa vaan olla aika paska ja kulunut meemi. Etenkin kun kritiikin ja vitsailun aihetta trumpista todella on, varsinkin koronakriisin hoidon osalta.

      Lainaa

    23. Tulos: -14 (18 ääntä)
      Kloorattu hirmulisko: Kyllä minä tiedän mistä tuo meemi on peräisin, mutta se alkaa vaan olla aika paska ja kulunut meemi. Etenkin kun kritiikin ja vitsailun aihetta trumpista todella on, varsinkin koronakriisin hoidon osalta.
      Niin no jos sitä itkuvirsiä on ollut jo ennenkuin se aloitti kautensa nii onhan se vähän kulunut juttu jo. Toki onhan se kulunut meemi, mutta aina osuva.
      Vitsailun aihetta Trumpista aina on. Se on semmonen meemikone ja showmies. Toi median ykspuolinen uutisointi kuitenkin on se syy, että kaikenlainen vitsailukin tuntuu niin puuduttavalta jo. Tiedetään että tiettyjen ihmisten mielestä oranssi mies on ilkeä ja paha. :) 

      Lainaa

    24. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Murica: Harmi että ttäälläkin moni tuntuu ajattelan Amerikan olevan pelkästään Yhdysvallat.. Näin vaan alapeukuista päätellen.
      Kuten mainittu arkikielessä ollut niin jo vaikka kuinka kauan. Ja ihan yhdysvaltain kansalaisetkin puhuu amerikkana. Toki niistö en mene takuuseen, tietääkö ne asioista.

      Lainaa

    25. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Melkeen kuoltiin kaikki koronaan. Huh.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: elokuva, karjalainen, koronavirus, kuva, muisto, riskiryhmä, salaliittoteoria, sanomalehti, väittely