Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 280

Uskomattomin koskaan näkemäsi auton sisätilojen puhdistus.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 280

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. eääääh 12.5.2020 6:23
   Tulos: -150 (228 ääntä)
   Tiina ei tajuu, kyllä se vähän on miehenkin vika.

   Lainaa

  2. Rototiltti 12.5.2020 6:27
   Tulos: +297 (299 ääntä)
   Janne asentaa varmaan myös ilmastoinnin ja vetokoukun autoon sisäpuhdistuksen yhteydessä mikäli niitä ei ole.

   Lainaa

  3. MansikkaSmoothie 12.5.2020 6:41
   Tulos: +128 (310 ääntä)
   Ymmärrän kuvakulman tärkeyden. Silti minunkin huomioni kiinnitti se että käytettiin sanaa perheriita ja syytettiin miestä kun ei ole kuvassa niin hehkeä. Tiedän hyvin, hyvin monia joille se loputon kilojensa selittely on muodostunut jo niin pinttyneeksi tavaksi että elää jatkuvassa itsepetoksen kierteessä. Tottakai se rehellinen suoraan sivulta tai edestä otettu kuva näyttää raadollisemmalta kuin se tooodella yläviistosta otettu selfie jota muokataan tuhansin eri filtterein ja tungetaan vielä pupunkorvat ja samaa sarjaa oleva jonkun eläimen nenä. Olen itsekin ylipainoinen ja sorrun minäkin välillä hieman yläviistoisiin profiilikuviin (kunhan ei ole ns. överit enkä käytä mitään filtteri-korvia yms.) Mutta menen sentään tasaisin väliajoin katsomaan ihan rehellisesti itseäni peilistä ja huomaan että iiihan ei vieläkään olisi minun silmiäni miellyttävä lopputulos enkä menisi rannalle bikineissä. Mulla tuo on muutenkin ihan toisin päin, tuskailen kun olen ylipainoinen ja rakastan liikuntaa mutta pitkäaikaisen sairauden takia en kykene liikkumaan juuri ollenkaan tällä hetkellä. Mielestäni perusterve ihminen voisi olla itselleen rehellinen, alkaa liikkumaan ja keventää ihan oikeasti sitä syömistään ja syödä terveellisesti. Ja lopettaa itsepetoksen. Ja vuoden päästä saa jo monistakin kuvakulmista otettuna upeita kuvia. Eikä ole silloinkaan kumppanin syy. Ps. Toi hiekka alapäässä - juttu on jo niiiin kuiva ja kulunut että ehkä loppujen lopuksi se oli enemmän moka kuin mikään muu.

   Lainaa

  4. Tulos: +29 (49 ääntä)
   Kaikki tietää Frendeistä, että kamera lisää 5 kiloa. Kuvaajaan syy, kun toi kameran kuvioon. Ottaisi vaan sen kuvan...

   Lainaa

  5. Isä neljän, joka olet töissä 12.5.2020 7:31
   Tulos: +30 (68 ääntä)
   Iiro. Ei. Nyt komennetaan niin kuin kaksvuotiasta. Ei. Ei puhuta politiikkaa joka paikassa. Ei.

   Lainaa

  6. Tulos: +135 (139 ääntä)
   Aasinsilta politiikkaan löytyy kyllä aivan mistä vain, kyllä taitajat taitaa.

   Lainaa

  7. Tulos: -70 (118 ääntä)
   Toi auto.. Taas päästään siihen, et miehet ei ymmärrä kuvaamisesta ja kuvakulmista mitään.. Sama auto, mut kuvattu ensin takaovi ja jälkeen kuvaan etuovi..

   Lainaa

  8. Tulos: +124 (164 ääntä)
   MansikkaSmoothie: Ymmärrän kuvakulman tärkeyden. Silti minunkin huomioni kiinnitti se että käytettiin sanaa perheriita ja syytettiin miestä kun ei ole kuvassa niin hehkeä. Tiedän hyvin, hyvin monia joille se loputon kilojensa selittely on muodostunut jo niin pinttyneeksi tavaksi että elää jatkuvassa itsepetoksen kierteessä. Tottakai se [...]
   Tai sitten jollain meni ihan liiaksi tunteisiin postaus joka oli aika hyväntuulinen? "Meinasi tulla vuosisadan perheriita" tarkoittaa normaalissa facessa "ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä, heh", ei että on meneillään joku kauhea kriisi ja seuraavaksi pitää ottaa ahmimishäiriön takia ero ja lähestymiskielto.

   Lainaa

  9. Tulos: -17 (67 ääntä)
   eääääh: Tiina ei tajuu, kyllä se vähän on miehenkin vika.
   Eikä ihan vähääkään. Jos ei mies osaa ottaa kaksoisleukaisesta ja vatsamakkaraisesta naisesta sellaista kuvaa jossa ei ole kaksoisleukaa eikä vatsamakkaraa, niin on kyllä aika tyhmä ja saamaton mies.

   Lainaa

  10. Tulos: -6 (22 ääntä)
   Kisu: Toi auto.. Taas päästään siihen, et miehet ei ymmärrä kuvaamisesta ja kuvakulmista mitään.. Sama auto, mut kuvattu ensin takaovi ja jälkeen kuvaan etuovi..
   Ei ne näköjään ymmärrä mitään autoistakaan.

   Lainaa

  11. Tulos: +100 (122 ääntä)
   Häh? Mä pidin tota Laren tekstiä kyllä kieli poskessa kirjotettuna, en ymmärrä kommentteja täällä enkä Facebookissa. :D

   Lainaa

  12. Jarno Lehtonen 13.5.2020 1:18
   Tulos: -41 (83 ääntä)
   Ei kai se Laren miehen vika ole, että Lare on kehopositiivinen?

   Lainaa

  13. Kummikäki 13.5.2020 5:19
   Tulos: -28 (68 ääntä)
   Laren paidan malli ja raakaa sikajauhelihaa muistuttava kankaan kuosi kyllä tuo mieleen makkaran vaikka olan yksityiskohta onkin ihan söpö. Puhdistaako VagFin myös hiekat pimppendahlista ja vahaa brasilialaisittain?

   Lainaa

  14. Tulos: +42 (62 ääntä)
   Kisu: Toi auto.. Taas päästään siihen, et miehet ei ymmärrä kuvaamisesta ja kuvakulmista mitään.. Sama auto, mut kuvattu ensin takaovi ja jälkeen kuvaan etuovi..
   Kenen muun mielestä vaikuttaa siltä, että tämä on tuon auton putsaajan kommentti? Oikea kommentti sinänsä, että ovi ei ole sama, mutta en usko, että autokaan on.

   Lainaa

  15. Tulos: +79 (89 ääntä)
   Hoplaa: Häh? Mä pidin tota Laren tekstiä kyllä kieli poskessa kirjotettuna, en ymmärrä kommentteja täällä enkä Facebookissa.
   Sama täällä. Voisin itse puhua ihan samalla tapaa huumorilla. Usein puhunkin. Ja silloin se ei todellakaan tarkoita sitä, että on oikeasti tullut vuosisadan perheriita.

   Lainaa

  16. Tulos: +4 (56 ääntä)
   Itse käynyt mököttää, kun oltiin lomalla ja ajeltiin yhdessä vuoristossa uskomattoman kauniin paikan ohi. Pyysin miestäni ottamaan kuvan minusta siinä paikassa. Useiden yritysten jälkeen luovutin - auton peili kuvassa, rajaus niin että puuttui toinen jalkaterä, sitten se peili taas mutta kuvaajan siirtyminen oli hankalaa, jotta ongelma ratkeaisi, kasvoissa oudot varjot. Aina joku ongelma, kun pyysin korjaamaan edellisen. Joten täältä sympatiat paidan tekijälle.

   Lainaa

  17. Tulos: +38 (74 ääntä)
   Näitä kommentteja lukiessa tulee mieleen, että miettiiköhän kukaan kuvailuaddikti koskaan sitä, että kuinka moni hänen kuvaansa katsoo ja kuinka tarkasti? Ketä kiinnostaa onko siinä kuvassa vatsamakkara vai puseron poimu? Mitä väliä näkyykö jalkaterä vai ei? Miten voi olla noin kauhean tärkeää "MILTÄ MINÄ NÄYTÄN"? Paljon tärkeämpää kai on, millainen se henkilö on ihmisenä.

   Lainaa

  18. Tulos: -29 (65 ääntä)
   Laren onneksi tuo paitakin on vitun ruma, ei sitä edes kaksoisleuka tai vatsamakkara pelasta.

   Lainaa

  19. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Ei tarvi ostaa uutta autoa vaan voi viedä pelkkään pesuun ja se muuttuu uudemmaksi malliksi!

   Lainaa

  20. Tulos: +49 (55 ääntä)
   Kisu: Toi auto.. Taas päästään siihen, et miehet ei ymmärrä kuvaamisesta ja kuvakulmista mitään.. Sama auto, mut kuvattu ensin takaovi ja jälkeen kuvaan etuovi..
   Eli jos otan ennen-jälkeen kuvat jostakin niin voin ottaa ne ihan eri kohdasta? "Ihanaa kun pääsin kipsistä eroon! Nyt on kuin uusi jalka! 1. Kuva: murtunut jalka 2. Kuva: se viereinen jalka mikä on ihan terve"

   Lainaa

  21. Mitä ihmettä 13.5.2020 9:40
   Tulos: +20 (26 ääntä)
   Päivi: Laren onneksi tuo paitakin on vⅰtun ruma, ei sitä edes kaksoisleuka tai vatsamakkara pelasta.
   Mä taas tykkään!

   Lainaa

  22. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Eräsvaan: Kaikki tietää Frendeistä, että kamera lisää 5 kiloa. Kuvaajaan syy, kun toi kameran kuvioon. Ottaisi vaan sen kuvan…
   Linssin pituushan vaikuttaa kuvaan aika paljonkin.

   Lainaa

  23. Tulos: 0 (50 ääntä)
   "Miehet eivät usein ole kuvaamisessa niin visuaalisia kuin naiset", joopa. Jos itellä on ylipainoa, niin siitä on täysin turha muita syytellä.

   Lainaa

  24. Tulos: -19 (31 ääntä)
   Kisu: Toi auto.. Taas päästään siihen, et miehet ei ymmärrä kuvaamisesta ja kuvakulmista mitään.. Sama auto, mut kuvattu ensin takaovi ja jälkeen kuvaan etuovi..
   Hanna: Ei ne näköjään ymmärrä mitään autoistakaan.
   Kyllä se on molemmissa kuvissa takaovi saman merkkisistä autoista. Ei suinkaan etu- ja takaovi samasta autosta. Missään henkilöautossa etu- ja takaovet eivät ole samanlaiset. Ketkäs nyt ei ymmärtäneetkään mitään autoista?

   Lainaa

  25. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Just: Linssin pituushan vaikuttaa kuvaan aika paljonkin.
   Mutta eihän koolla pitänyt olla väliä...

   Lainaa

  26. hämmentynyt 13.5.2020 10:57
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   Toj Karin: Kyllä se on molemmissa kuvissa takaovi saman merkkisistä autoista. Ei suinkaan etu- ja takaovi samasta autosta. Missään henkilöautossa etu- ja takaovet eivät ole samanlaiset. Ketkäs nyt ei ymmärtäneetkään mitään autoista?
   Onko sulla usein ollut takaovessa sivupeili

   Lainaa

  27. Tulos: -31 (37 ääntä)
   hämmentynyt: Onko sulla usein ollut takaovessa sivupeili
   Olkoon vaikka kellarin ovi, mutta pointti silti pätee: ovet ovat samoja molemmissa kuvissa.

   Lainaa

  28. Tulos: +19 (27 ääntä)
   DeLeon: Näitä kommentteja lukiessa tulee mieleen, että miettiiköhän kukaan kuvailuaddikti koskaan sitä, että kuinka moni hänen kuvaansa katsoo ja kuinka tarkasti? Ketä kiinnostaa onko siinä kuvassa vatsamakkara vai puseron poimu? Mitä väliä näkyykö jalkaterä vai ei? Miten voi olla noin kauhean tärkeää “MILTÄ MINÄ NÄYTÄN”? Paljon tärkeämpää kai on, millainen se henkilö on ihmisenä.
   Kukaan mieleltään terve ei todellakaan syynää työkollegan tai harrastekaverin selfietä etsien sieltä merkkejä, että onko tullu jo niitä ryppyjä, onko ihoa muistettu voidella, roikkuuko vähän nyt toi Tainan luomi tai onko Pekka nyppinyt kulmakarvojaan. Ei kukaan. Toki on näitä itsetuntonsa kanssa painivia reppanoita, jotka kokevat oikeudekseen ja asiakseen revitellä esim. jonkun julkkiksen selluliittia tai raskausarpia keskustelupalstoilla ja somessa, koska se tekee hänen omista lyhyistä sääristään siedettävämmät ja "vähemmän huonot". Yleensä kyse on samasta porukasta, joka kaupungilla kävellessään kyselee jatkuvasti kavereiltaan: "Näitsä miten toi taksikuski katto mua? Huomasitsä ku toi kaupan kassa tuijotti mua? Pitäiskö ton mummon ottaa musta valokuva, kun sitä näyttää niin kovasti kiinnostavan mun naama." Ei kiinnosta. Ei kertakaikkiaan kiinnosta.

   Lainaa

  29. Tulos: -7 (31 ääntä)
   Miehet eivät ole niin visuaalisia kuin naiset?? Miksi sitten suurin osa hyvistä valokuvaajista ovat miehiä??

   Lainaa

  30. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Kuvista en tiedä, mutta hintahan oli varsin edullinen. Vielä kun tietäisi firman niin voisin ostaakin.

   Lainaa

  31. Tulos: -9 (25 ääntä)
   grgt: Miehet eivät ole niin visuaalisia kuin naiset?? Miksi sitten suurin osa hyvistä valokuvaajista ovat miehiä??
   En haluaisi yleistää, joten naamioin tämän havainnoinniksi. Omassa ystäväpiirissä naiset teineistä mummoihin ottavat kaikki kuvansa silmien korkeudelta. Vain kännykkää käyttävät ja kaikki kuvat on pystykuvia tarkoituksesta välittämättä. Suurin osa miespuolisista ovat sitten välillä vähän koomisissakin mittakaavoissa milloin mitenkin päin ja kaksinkerroin ottaessaan kuvia, samalla miettien katsotaanko tulosta myöhemmin kännykästä, tv:stä vai monitorilta. Miesten tulokset ovat poikkeuksetta visuaalisesti kiehtovampia. Huom, tämä tulos ainoastaan omasta ystävä- ja perhepiiristä.

   Lainaa

  32. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Toj Karin: Olkoon vaikka kellarin ovi, mutta pointti silti pätee: ovet ovat samoja molemmissa kuvissa.
   Vertaile kuvien vasenta yläkulmaa. Näyttääkö samalta? Vilkaise avauskahvan alle. Toisessa on ikkunan sähköinen aukaisunappi, toisesta löytyy veivi. Katso oven alhaalla lokeroa. Ovatko saman näköisiä? Voi olla, että se on sama ovi, mutta kyllä siinä on paljon muutakin tehty kuin vain sisäpuhdistus.

   Lainaa

  33. Tulos: -14 (20 ääntä)
   Minäminä: Vertaile kuvien vasenta yläkulmaa. Näyttääkö samalta? Vilkaise avauskahvan alle. Toisessa on ikkunan sähköinen aukaisunappi, toisesta löytyy veivi. Katso oven alhaalla lokeroa. Ovatko saman näköisiä? Voi olla, että se on sama ovi, mutta kyllä siinä on paljon muutakin tehty kuin vain sisäpuhdistus.
   Kannattaa lukea kommentti, ennen kuin väittää vastaan. Missään en sanonut oven olevan sama samasta autosta. Yritä uudestaan.

   Lainaa

  34. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Toj Karin: Kyllä se on molemmissa kuvissa takaovi saman merkkisistä autoista. Ei suinkaan etu- ja takaovi samasta autosta. Missään henkilöautossa etu- ja takaovet eivät ole samanlaiset. Ketkäs nyt ei ymmärtäneetkään mitään autoista?
   Ahahaha ite et ainakaan ymmärrä

   Lainaa

  35. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Toj Karin: Kyllä se on molemmissa kuvissa takaovi saman merkkisistä autoista. Ei suinkaan etu- ja takaovi samasta autosta. Missään henkilöautossa etu- ja takaovet eivät ole samanlaiset. Ketkäs nyt ei ymmärtäneetkään mitään autoista?
   Mutta alemmassa kuvassa on sivupeili

   Lainaa

  36. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Se tunne kun jokaisen on pakko sanoa jotain, vaikka ei edes tiedä mistä puhuu. Pro tip: Jos tunnette tarvetta osallistua keskusteluun, ottakaa selvää edes muutaman kommentin verran mitä keskustelussa on jo käsitelty.

   Lainaa

  37. Aakuusyksbee 14.5.2020 22:11
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Mun vm2004 autossa on edessä sähköikkunat ja takana veivit. Ihan niinku tuossakin näyttää olevan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, auto, paita, paino, lihava, ylipaino, kaksoisleuka, makkarat, mittasuhteet, avaruus, aurinko, jupiter, puhdistus, ovi, sisäpuhdistus, likainen