Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 17

Voisiko hälytykselle saada hälytyksen?
Suurenna näkymä
Koiranomistajat, osa 17

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -36 (120 ääntä)
      Sureva hauva sopii tähän julkaisuun. Miksi on tärkeää mainita ekassa että randomit luulee koiraa rotukoiraksi vaikkei ole?

      Lainaa

    2. Kummallista 12.5.2020 7:31
      Tulos: +193 (259 ääntä)
      Toivon tosiaan, että tuo koira on käynyt uimassa yms ja kellivän sen jälkeen, rannalla kun näyttävät olevan.. Muuten aika sairasta laittaa edes ehdokkaaksi uudeksi kansikuvaksi.

      Lainaa

    3. Tulos: +403 (409 ääntä)
      Kerran kävelin paloaseman ohi omissa ajatuksissani ja sieltä lähtikin paloauto pillit päällä. Säpsähdin. Kyllä pitäisi varottaa etukäteen, naksutella ainakin minuutin. Ja vilkuttaa valoja siltä varalta, että mulla on kuulokkeet päässä.

      Lainaa

    4. Vastarannan kiiski 12.5.2020 7:49
      Tulos: +160 (172 ääntä)
      Voisin kuvitella Hilkan koiran olevan tätä älykkäämpi ja hetken päästä osaavan sopeutua säännölliseen, toistuvaan ääneen paremmin kuin omistajansa.

      Lainaa

    5. Tulos: +242 (244 ääntä)
      Hyvä idea. Sitten kun oikeasti tarvitaankin hälytystä, pitää myös muistaa ensin naksutella ettei kukaan vahingossa pelästy äänestä. Ei mutta ihan vakavasti ottaen. Mikä vitun naksuttelu? :D Pitääkö jonkun olla megafonin kanssa naksuttelemassa sellasta koirien koulutusjuttua vai miten tää oli tarkotus hoitaa?

      Lainaa

    6. Tulos: -34 (136 ääntä)
      Huono kuva joo, mutta millainen ultimaattinen kukkahattu kuvittelee, että pörröisten pikkukoirien yhteisö valitsee kansikuvaksi jotain muuta kuin pörröisen pikkukoiran nauttimassa elämästään? Jos ei tuota näkyä tunnista niin suosittelen tarjoamaan koiralle vähemmän shampoota, kampaa ja glamouria ja enemmän metsää sekä rantaa :D Miten voi olla noin vieraantunut koiranelämästä

      Lainaa

    7. Hui Hai Hälytys 12.5.2020 19:29
      Tulos: +81 (91 ääntä)
      Siis joo onhan se muutamaan otteeseen säikäyttänyt kun hälytystesti tulee eikä oo tajunnu et on kuukauden ensimmäinen maanantai (rip murokulho joka tippu tän seurauksena lattialle </3 ) mut ei se kyl sen kummemmin elämää vaikeuta.

      Lainaa

    8. Tulos: +39 (63 ääntä)
      Vastarannan kiiski: Voisin kuvitella Hilkan koiran olevan tätä älykkäämpi ja hetken päästä osaavan sopeutua säännölliseen, toistuvaan ääneen paremmin kuin omistajansa.
      Se toistuu kerran kuussa. Yleisen hälytysmerkin testauksesta oli kyse eikä koulun välituntikellosta.

      Lainaa

    9. Kummikäki 13.5.2020 5:28
      Tulos: +146 (156 ääntä)
      Oleg voisi leikauttaa koiransa sen sijaan että haeskelee sille panoseuraa. Allex puolestaan voisi pitää vähän sometaukoa. Epäselväksi jäi kenen takapuolta poliisit nuolevat, mutta en oikeastaan halua tietää.

      Lainaa

    10. Tulos: +85 (95 ääntä)
      Kerran tuli kaupungilla kaksi ambulanssia ja kohta vielä paloauto takaapäin ja säikähdin kyllä pahasti. Olis voineet varoittaa. Lehdestä luin, että samoihin aikoihin oli lähistöllä ollut vakava kolari, mutta kyllä se tärkeämpää varoittaa meitä viattomia jalankulkijoita. Ihan sama, että satuin olemaan lähellä lähtöpaikkaa, silti pitää varoittaa! Joku vois juosta ennen autojen lähtöä kertomassa ihmisille, että kohta lähtee useampi hälytysajoneuvo. Tietysti sillä tavalla varovasti, ettei tätä juoksijaa säikähdä.

      Lainaa

    11. Tulos: +200 (206 ääntä)
      Miksi 9-vuotiasta paperitonta urosta edes pitäisi astuttaa?

      Lainaa

    12. Tulos: +76 (90 ääntä)
      LaLa: Miksi 9-vuotiasta paperitonta urosta edes pitäisi astuttaa?
      Paperittomuus sikseen, 9-vuotias koira on liian vanha tekemään pentuja joka tapauksessa.

      Lainaa

    13. kilokaloriina 13.5.2020 8:39
      Tulos: +5 (33 ääntä)
      Miksi tuolla koiralla on suussa verinen linnunperse?

      Lainaa

    14. Tulos: -41 (67 ääntä)
      Hanna: Se toistuu kerran kuussa. Yleisen hälytysmerkin testauksesta oli kyse eikä koulun välituntikellosta.
      Niin? Miten lainaamastasi luit, että hän luuli välituntikelloksi? Sekin on säännöllinen kun kerran kuussa tulee. Mikä se sana olikaan kun menkat tulee kerran kuussa? Hmmm..

      Lainaa

    15. Tulos: +71 (71 ääntä)
      Allexille vissiin tarttis tilata manaaja.

      Lainaa

    16. Tulos: +90 (96 ääntä)
      Miksi niitä eläimiä täytyy astuttaa ihan muuten vain ilman järkevää suunnitelmaa? Jossain fb-haussa ei varmaan niin hirveästi perinnölliset sairaudetkaan paina. Tai siis eihän niitä voi olla, jos ei ole diagnosoitu, kaikki sekarotuisethan on tunnetusti terveitä. Hällä väliä sillä, onko edes testattu.

      Lainaa

    17. Tulos: +54 (72 ääntä)
      Tää päivä jää historiaan! YP, joka ei leiki jumalaa, vedä herneitä nenään tai ole muuten sekopää, vaan hoitaa asian mallikkaasti. Nyt oon nähny kaiken.

      Lainaa

    18. Tulos: +21 (21 ääntä)
      Koronaeristys vaikuttaa kaikkiin eri tavalla, toivottavasti Allex kuitenkin ymmärtää että ulkonakin saa käydä.

      Lainaa

    19. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Ilq: Allexille vissiin tarttis tilata manaaja.
      En usko että manaajaa tarvii. Sen verran hyvin tuo tuntuu osaavan manata itsekin.

      Lainaa

    20. Prohvetoija 13.5.2020 17:10
      Tulos: +41 (45 ääntä)
      Eikö tuossa kuvassa ole hiekassa piehtaroiva koira? Mun mielestä siinä rapa oikein lentää :)

      Lainaa

    21. Tulos: +30 (40 ääntä)
      Niinpä: Mikä se sana olikaan kun menkat tulee kerran kuussa?
      Vitutus?

      Lainaa

    22. Tulos: +15 (21 ääntä)
      Prohvetoija: Eikö tuossa kuvassa ole hiekassa piehtaroiva koira? Mun mielestä siinä rapa oikein lentää
      Itsekin katsoin, että ehkä juuri uimasta tullut rekku piehtaroi rantahiekassa. Ja juuri siksi, että koiran omistajat tykkää märistä ja hiekassa möyrineistä koirista. Koirakin nauttii, kun omistaja tykkää :)

      Lainaa

    23. Tulos: +27 (33 ääntä)
      Miksi ihmeessä joku haluaisi random rakkikoiraa narttukoiransa astutukseen? Ja miksi ihmeessä random rakin omistaja sellaista siitokseen tarjoaa?

      Lainaa

    24. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Ttppii: Miksi ihmeessä joku haluaisi random rakkikoiraa narttukoiransa astutukseen? Ja miksi ihmeessä random rakin omistaja sellaista siitokseen tarjoaa?
      Niin no, ovathan monet kuitenkin kysyneet onko kyseessä joku rotukoira, joten miksikäs ei.

      Lainaa

    25. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Olin vaihdossa Englannissa ja jokaisessa makkarissa oli oma palohälytin. Niitä testattiin joka torstai klo 9. Kyllä sydän heitti voltin ensimmäiset 3 kertaa ja sen jälkeen alkoi vaistomaisesti herätä ennen yhdeksää ja peittää pään tyynyllä. Yksi yritti irrottaa sen hälyttimen ja hänet melkein potkittiin pois vaihdosta, mutta selvisi tunnin nuhtelulla, jossa oli kunnon raati paikalla.

      Lainaa

    26. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Kurimus: Paperittomuus sikseen, 9-vuotias koira on liian vanha tekemään pentuja joka tapauksessa.
      Niin no uroksilla ei kyllä oo mitään ikärajaa jonka jälkeen ei voisi tai saisi pentuja saada. Niin kauan kuin astuminen ei oo koiralle liian raskas fyysinen suoritus, niin ei oo mitään epäeettistä käyttää vanhaa urosta jalostukseen. Nartuilla asia erikseen, mutta niiläkin se epäeettinen ikä pentujen saamiselle on todella rotukohtainen, koska eri kokoisilla koirilla 9-vuotias voi olla aivan järjettömän vanha tai vasta elämänsä puolivälissä. Vanhan uroksen käyttämisessä on se etu, että melkeinpä ne sairaudet on jo puhjenneet jotka on puhjetakseen, toisin kuin jos käytetään nuorta urosta, eli voidaan tehdä jalostusvalintoja paremmilla lähtötiedoilla. :-)

      Lainaa

    27. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Tuo allex rääkännyt koiranpentua, todella kovakouraisesti. ollut iltalehdessä juttu, helsingissä tapahtunut. Tuttu mies erinäisistä facebook-ryhmistä valitettavasti

      Lainaa

    28. Kulle-Kastaa 17.5.2020 5:13
      Tulos: -12 (22 ääntä)
      Kummikäki: Oleg voisi leikauttaa koiransa sen sijaan että haeskelee sille panoseuraa. Allex puolestaan voisi pitää vähän sometaukoa. Epäselväksi jäi kenen takapuolta poliisit nuolevat, mutta en oikeastaan halua tietää.
      En ymmärrä tätä hinkua ja jatkuvaa toitotusta että kaikki lemmikkieläimet pitäisi leikkauttaa? Kuinka niiden sitten olisi tarkoitus lisääntyä? Vai onko tässä sittenkin taustalla pentutehtailijoiden salajuoni jolla halutaan maksimoida omat voitot monopolisoimalla pentujen myynti ilman kilpailua? Ei sillä, minun puolesta voitaisiin kyllä leikkauttaa ja kastroida suurin osa ihmisistäkin. Sen verran on sisäsiittoista ja vikaista väkeä.

      Lainaa

    29. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Itsekin kieltämättä näin kuvassa ensin jonkun raadon. Ja miksi helkkarissa Oleg haluaa sekarotuisia pentuja, eikö niitä nyt ole ihan liikaa pentutehtailijoilla?

      Lainaa

    30. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Niinpä: Niin? Miten lainaamastasi luit, että hän luuli välituntikelloksi? Sekin on säännöllinen kun kerran kuussa tulee. Mikä se sana olikaan kun menkat tulee kerran kuussa? Hmmm..
      Halleluja.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koirat, kuva, astutus, kuollut, ylläpito, hälytys, varoitus, ääni