Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 103

Löydätkö tästä kuvasta kasvot?
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 103

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +212 (244 ääntä)
   Suhteellisen laimeita otoksia naistenhuoneelta.

   Lainaa

  2. Tulos: +474 (490 ääntä)
   Jos joku löytää tosta naaman, kertokoon ihmeessä missä ja miten päin

   Lainaa

  3. Tulos: +93 (123 ääntä)
   Sopuli: Jos joku löytää tosta naaman, kertokoon ihmeessä missä ja miten päin
   Viimeisestä kuvasta olin näkevinäni kaukaa katottuna et ois "rööki huulessa". Mut en kyl tiiä.. Ehkä pitäis olla sitä kukkaa tosijaan

   Lainaa

  4. Tulos: -5 (59 ääntä)
   Tipahdin täysin Vernan kommentille. Kiitos tästä :)

   Lainaa

  5. MansikkaSmoothie 28.4.2020 0:54
   Tulos: -57 (123 ääntä)
   Tässä kai pitäis tietää toi tv-jakso että tietäis onko tuo sarjaan osallistunut ollut draamailija vai ei. Vaikee sanoa kun en katso telkkaria ollenkaan. Voiko joku selventää?

   Lainaa

  6. Tulos: +94 (106 ääntä)
   "Laamanaama", "kolmireikä", "peniseläin", niin sitä vaan tulee opittua olennaisimmat osat uudistuvasta suomenkielestä täältä feissarimokista!

   Lainaa

  7. Tulos: +97 (101 ääntä)
   MansikkaSmoothie: Tässä kai pitäis tietää toi tv-jakso että tietäis onko tuo sarjaan osallistunut ollut draamailija vai ei. Vaikee sanoa kun en katso telkkaria ollenkaan. Voiko joku selventää?
   On.

   Lainaa

  8. MansikkaSmoothie 28.4.2020 1:40
   Tulos: +24 (152 ääntä)
   lapanen: On.
   Kiitos. Jotenki näin aattelinkin, ihan jo sarjan nimestä päätellen. Itse en käsitä naisia jotka vouhottaa hääjuhlasta ja leikkii jotain vähintäänkin Hollywood-staraa ja laittaa hurjat vaatimukset ja paineet niin sulhaselle kuin vieraillekkin. Ps. Miksi miinukset? Onko jotenkin halveksuttavaa ettei katso tv-ohjelmia? Tykkään katsoa suoratoistopalveluista mitä itse haluan ja milloin haluan, ilman mainoksia.

   Lainaa

  9. Tulos: +28 (84 ääntä)
   MansikkaSmoothie: Kiitos. Jotenki näin aattelinkin, ihan jo sarjan nimestä päätellen. Itse en käsitä naisia jotka vouhottaa hääjuhlasta ja leikkii jotain vähintäänkin Hollywood-staraa ja laittaa hurjat vaatimukset ja paineet niin sulhaselle kuin vieraillekkin. Ps. Miksi miinukset? Onko jotenkin halveksuttavaa ettei katso tv-ohjelmia? [...]
   Ymmärrän sinua täysin. En itsekkään katso telkkaria, vaan pidän sitä melko typeränä touhuna. Eihän sieltä tuu ku just tällaista monsterimorsianta tai huvilasta huussia tyyppisiä ohjelmia. Silloinkin kun sieltä ehkä saattaa tulla jotain melkein katsottavaa, niin pitää vahdata jotain kelloa et millon pitää olla ruudun ääressä. Suoratoisto palveluista voi katsoa juuri sitä mitä huvittaa juuri silloin kun huvittaa. Ei töllöllä tee nykypäivänä yhtään mitään.

   Lainaa

  10. Tulos: +27 (61 ääntä)
   Ekasta kuvasta naamaa, en millään, mutta viimeisessä... Cannot unsee! Tupakka suussa, sen yläpuolella pottunenä, nenän yläpuolella vasen silmä. Oikean silmän tilalla pystyarpi. (Ja tämä henkilöltä, joka ei ikinä näe näissä mitään...)

   Lainaa

  11. Tulos: +11 (25 ääntä)
   Ironfox: Ekasta kuvasta naamaa, en millään, mutta viimeisessä… Cannot unsee! Tupakka suussa, sen yläpuolella pottunenä, nenän yläpuolella vasen silmä. Oikean silmän tilalla pystyarpi. (Ja tämä henkilöltä, joka ei ikinä näe näissä mitään…)
   Niin, ja alimmainen taitos on paita, ja erivärinen pyyhe päällä hattu.

   Lainaa

  12. Hööpölööpö 28.4.2020 9:55
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   Draamalaamanaama, ramalamadingdong. Nyt melkein heräsi mielenkiinto vilkaista tuota jaksoa, mutta onneksi aivot vielä toimivat ja totesin, ettei nyt kuitenkaan.

   Lainaa

  13. It's a deal 28.4.2020 11:10
   Tulos: +85 (95 ääntä)
   -"Äiti, mikä on kukkahattu"? -"No se on sellainen ihminen, joka ei löydä kasvoja yhden Sannan postauksista".

   Lainaa

  14. Murmurmurmeli 28.4.2020 11:38
   Tulos: +53 (109 ääntä)
   Huvittaa nämä "en omista telkkaria katson vaan suoratoistoa". Ööööö, no niitä suoratoistojakin on hivenen mukavampi katsoa 50" telkkarista kuin läppärin näytöltä. Mutta kai se on niin cool sanoa, että ei omista telkkaria.

   Lainaa

  15. Mitävittuanyttaas 28.4.2020 12:12
   Tulos: -32 (36 ääntä)
   Haistappa, Sanna, pitkä vittu ja suksi helvettiin interwebsistä.

   Lainaa

  16. Toisinaan Ajattelija 28.4.2020 12:24
   Tulos: +6 (20 ääntä)
   Ironfox: Ekasta kuvasta naamaa, en millään, mutta viimeisessä… Cannot unsee! Tupakka suussa, sen yläpuolella pottunenä, nenän yläpuolella vasen silmä. Oikean silmän tilalla pystyarpi. (Ja tämä henkilöltä, joka ei ikinä näe näissä mitään…)
   En itsekään löytänyt naamaa kuvasta vaikka kuinka koitin katsoa, mutta tällä kuvailulla löytyi. What has been seen ja niin edelleen. Kiitoksia, tässä +1 kommenttiisi.

   Lainaa

  17. Tulos: +59 (83 ääntä)
   MansikkaSmoothie: Ps. Miksi miinukset? Onko jotenkin halveksuttavaa ettei katso tv-ohjelmia? [...]
   Kenties joitakin ärsyttää tuo ihmisten tarve mainostaa sitä, että he eivät katso telkkaria...

   Lainaa

  18. Tulos: +50 (68 ääntä)
   Thunder: Ymmärrän sinua täysin. En itsekkään katso telkkaria, vaan pidän sitä melko typeränä touhuna. Eihän sieltä tuu ku just tällaista monsterimorsianta tai huvilasta huussia tyyppisiä ohjelmia. Silloinkin kun sieltä ehkä saattaa tulla jotain melkein katsottavaa, niin pitää vahdata jotain kelloa et millon pitää olla ruudun [...]
   Tekee sillä. Sen kautta katsotaan niitä suoratoistopalveluiden ohjelmia

   Lainaa

  19. Tulos: -49 (69 ääntä)
   Murmurmurmeli: Huvittaa nämä “en omista telkkaria katson vaan suoratoistoa”. Ööööö, no niitä suoratoistojakin on hivenen mukavampi katsoa 50″ telkkarista kuin läppärin näytöltä. Mutta kai se on niin cool sanoa, että ei omista telkkaria.
   Itse tulee käytyä katsomassa (leffat) ns. isomman ruudun vaativat pätkät Finnkinon ruudulta, muiden kanssa pärjää varsin hyvin pöytäkoneen tai läppärin ruudun kanssa. Läppäreitäkin kun saa useammassa eri koossa ja kulkee hitokseen mukavammin mukana kuin 50” televisio jalustoineen ja tasoineen. Jos ei pienemmältä ruudulta näe sarjaa seuraamaan tai teksityksiä lukemaan, on fiksumpi vaihtoehto siinä kohtaa käydä optikolla, helpottuu elämä myös muilla alueilla samalla kertaa kuin vain telkkarin katsomisessa.

   Lainaa

  20. Tulos: +28 (54 ääntä)
   Murmurmurmeli: Huvittaa nämä “en omista telkkaria katson vaan suoratoistoa”. Ööööö, no niitä suoratoistojakin on hivenen mukavampi katsoa 50″ telkkarista kuin läppärin näytöltä. Mutta kai se on niin cool sanoa, että ei omista telkkaria.
   Ideana taisi olla, että ihmiset eivät katso televisiolähetyksiä ja ilmaisevat sen lyhyesti sanomalla "en katso telkkaria". Se, että onko heillä siitä huolimatta tv-virittimellä varustettu 50" näyttöpääte, on täysin eri asia.

   Lainaa

  21. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Alotusviestin kuvassa en nähny mitään mutta siinä pienemmässä kuvassa näin ihan selvästi vanhan lihavan miehen profiilin ja se rulla kohta on sen korva, päällimmäinen tumma viltti sen lätsä, tähtiviltti kauluspaidan kaulus ja pöytä päällystakki XD

   Lainaa

  22. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Joopajoo: Itse tulee käytyä katsomassa (leffat) ns. isomman ruudun vaativat pätkät Finnkinon ruudulta, muiden kanssa pärjää varsin hyvin pöytäkoneen tai läppärin ruudun kanssa. Läppäreitäkin kun saa useammassa eri koossa ja kulkee hitokseen mukavammin mukana kuin 50” televisio jalustoineen ja tasoineen. Jos ei pienemmältä [...]
   Nyt on kyllä niin kummallinen tämä "telkkari vai läppäri" -kiista. Meidän taloudessakin kun on kaksi asukkia, on se vaan huomattavasti mukavampaa katsoa ne suoratoistotkin telkkarin ruudulta, kuin kaksin läppärin ääressä kyhjöttäen. Vaikka ei meilläkään telkkaria aina ole ollut, niin ei kyllä se ostos kaduta. Sitten taas jos on reissussa, niin sitten se on läppäri tai tabletti mukana jolta ne suoratoistot silloin katsoo, jos jotain ylipäätään katsoa tarvitsee. Koskaan ei ole tullut mieleen napata töllöä kainaloon kyläilemään mennessä. Käsitänkö joidenkin kommentit ihan väärin, vai miksi ihmeessä olisi valittava vain jompi kumpi laite, telkkari tai läppäri? Eikös kaikki varmaan tee nämä ruutuviihteen katsomiseen tarvittavat päätökset juuri niinkuin itselle homma parhaiten toimii, kuten itsekin teet? Tuskin tällaiseen asiaan mitään ainoaa oikeaa vastausta on.

   Lainaa

  23. Tulos: +11 (31 ääntä)
   Thunder: Ymmärrän sinua täysin. En itsekkään katso telkkaria, vaan pidän sitä melko typeränä touhuna. Eihän sieltä tuu ku just tällaista monsterimorsianta tai huvilasta huussia tyyppisiä ohjelmia. Silloinkin kun sieltä ehkä saattaa tulla jotain melkein katsottavaa, niin pitää vahdata jotain kelloa et millon pitää olla ruudun [...]
   Mä taas en katso telkkaria enkä suoratoistopalveluita. Olenko siis viellä parempi ja modernimpi ihminen kuin te?

   Lainaa

  24. Hattarapilvi 28.4.2020 23:35
   Tulos: +11 (43 ääntä)
   Joo no tottahan helvetissä se nostaa osan kommentoijista muiden yläpuolelle kun he tarttuvat sanaan "telkkari" ja ilmiselvästi lähtevät saivartelemaan ja näsäviisastelemaan sillä että juuri tv-näyttöä käytetään myös suoratoistopalveluiden ja muiden elektroniikka-laitteiden käyttöön. Joo ei hyvä luoja jos noin vähällä saa itselleen jonkun ylemmyydentunteen aikaiseksi niin taitaa olla aika yksinkertainen elämä. On kuitenkin niiiin ilmiselvää että lauseella "En katso telkkaria", tarkoitetaan ettei ko. henkilö katso tai seuraa tv-ohjelmia tai lähetyksiä. Sehän käy ilmi tuosta kun kysytään tietoa ko. tv-ohjelmasta niiltä jotka ko. tv-ohjelmaa ovat katsoneet. Tämä sivusto on kyllä täynnä mitä säälittävämpää toisten pilkkaamista mitä olemattomimmista asioista nimenomaan kommenttiosiossa, ja syykin on niin läpinäkyvä ettei tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa.

   Lainaa

  25. Tulos: +13 (29 ääntä)
   Joopajoo: Itse tulee käytyä katsomassa (leffat) ns. isomman ruudun vaativat pätkät Finnkinon ruudulta, muiden kanssa pärjää varsin hyvin pöytäkoneen tai läppärin ruudun kanssa. Läppäreitäkin kun saa useammassa eri koossa ja kulkee hitokseen mukavammin mukana kuin 50” televisio jalustoineen ja tasoineen. Jos ei pienemmältä [...]
   Varsinkin nyt viimekuukausina on ollut erikiva käydä Finnkinon näytöksissä. Eiku... Ja joo, monet meistä katsoo nää suoratoistotkin ihan himassaan, eikä oo koskaan tullut tarvetta raahata 50" telluani mukaan yhtään mihinkään. En ole niin riippuvainen ohjelmista, että niitä pitäisi kyylätä joka halvatun mestassa liikkuessaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Ironfox: Niin, ja alimmainen taitos on paita, ja erivärinen pyyhe päällä hattu.
   Ei nää niin ei nää... Mä yleensä näen kasvoja melkein missä vaan mutta nyt ei vaikka kuinka yrittää.

   Lainaa

  27. Tulos: +15 (19 ääntä)
   En minäkään nähnyt naamaa ja olisin voinut kommentoida ihan samoin - harmittaa, että se heti tulkitaan jotenkin tiukkapipoisuudeksi. Jos ei näe, ei näe, ja kommentti voi olla siksi, että toivoo jonkun selittävän, miten päin se naama kuvassa on.

   Lainaa

  28. Tulos: +5 (9 ääntä)
   PipGame: Mä taas en katso telkkaria enkä suoratoistopalveluita. Olenko siis viellä parempi ja modernimpi ihminen kuin te?
   Kyllä olet. Ylipäätään mikään viihde ei ole "hyville ihmisille" suotavaa.

   Lainaa

  29. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Sopuli: Jos joku löytää tosta naaman, kertokoon ihmeessä missä ja miten päin
   Tuon tupakan lisäämisen jälkeen näin tosiaan Kippari Kallen. Sillä on tuo ylempi viltti hattuna

   Lainaa

  30. Tulos: +6 (18 ääntä)
   Jotenkin ei yhtään yllätä että näiden roskaohjelmien tosi-tv tähdet löytyvät Naistenhuoneelta.

   Lainaa

  31. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Niko: Tekee sillä. Sen kautta katsotaan niitä suoratoistopalveluiden ohjelmia
   Siihen käy näyttö kuin näyttö, ei tarvitse olla juuri televisio. Ja telkkarilla tarkoitan ennemminkin televisio kanavia, enkä itse laitetta. Mikä tahansa näyttö ja nettiin kytketty laite ajaa asian! ^^

   Lainaa

  32. Tulos: +4 (12 ääntä)
   PipGame: Mä taas en katso telkkaria enkä suoratoistopalveluita. Olenko siis viellä parempi ja modernimpi ihminen kuin te?
   Siitä paremmasta ja modernimmasta en tiedä, kun en sinua tunne... Mutta ainakin uskoisin, että käytät aikasi paremmin ja ehkä hyödyllisemmin kuin me muut! :D

   Lainaa

  33. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Ylemmässä on p*llu ja alemmassa perssilmä. Naamaa en näje.

   Lainaa

  34. Sudenkorento 30.4.2020 11:01
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Alemmassa kuvassa näkee jonkinlaisen ukon naaman, mutta Sanna on parannellut huopia vikaa kuvaa varten.

   Lainaa

  35. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Mistä ihmeestä täällä on saatu se käsitys, että ne, jotka eivät katso telkkaria ja sanovat sen ääneen, pitävät itseään siitä syystä parempina ihmisinä? Kyse lienee kuitenkin vain henkilökohtaisista mieltymyksistä. Itsekään en katso telkkaria, kun oon tottunut läppäri-netflix-komboon, mutta ei se musta telkkarin katsojien halveksujaa tee. Ps. Tuntuu hassulta, että nykymaailmassa telkkarittomuutta joku pitää jotenkin ylevänä, kun sitä sai lestadiolaisessa kodissa kasvaneena lapsuudessa aina hävetä. Pps. Tuo hääohjelmakin näkyy dplaysta ilman telkkaria.

   Lainaa

  36. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sopuli: Jos joku löytää tosta naaman, kertokoon ihmeessä missä ja miten päin
   Ensin en löytänyt, mutta lopulta sitten. En tosin tiedä, onko se sama naama, mitä tarkoitettiin. Näen sen niin, että alin taitos oranssia on iso leuka. Ylempi eri värinen asia muodostaa hatun ja sen varjo tekee silmät.

   Lainaa

  37. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mm: Ensin en löytänyt, mutta lopulta sitten. En tosin tiedä, onko se sama naama, mitä tarkoitettiin. Näen sen niin, että alin taitos oranssia on iso leuka. Ylempi eri värinen asia muodostaa hatun ja sen varjo tekee silmät.
   Siinä, mihin leuka loppuu, on suu (se laskos siis). Sen yläpuolella on ylähuuli ja sen yläpuolella oleva laskos muodostaa pottunenän. Kokonaisuudessaan näyttäisi katsovan hieman oikealle päin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: myrtsi, viltti, peitto, naama, kasvot, kasa, kuva, unelmahäät, tv, tv-ohjelma