Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Luontoilta, osa 20

Voiko tämä olla tottakaan?
Luontoilta, osa 20

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 34 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Kummikäki 28.4.2020 0:28
      Tulos: +29 (53 ääntä)
      Nyt alkoi päässä soida kaikki mahdolliset oravabiisit.

      Lainaa

    2. Tulos: +130 (150 ääntä)
      Ilmeisesti kansallispuistoja ollaan alettu myymään Japaniin.

      Lainaa

    3. Tulos: +145 (155 ääntä)
      Hyvä se on välillä muistutella, että missä sitä on. No tässä.

      Lainaa

    4. MansikkaSmoothie 28.4.2020 0:41
      Tulos: +289 (297 ääntä)
      "En eksy. Olen tässä missä seison. Valitettavasti kyllä se paikka voi olla hukassa" - Nalle Puh

      Lainaa

    5. Tulos: -67 (137 ääntä)
      Hyi joku pikkulapsi joutunut jonkun metsäerakon syömäksi. Vain pyörä jäi nojaamaan nuoren puun runkoa vasten siellä ei-missään. #lisäähyvääluettavaa#avatkaakirjastonovet#ennukukokoyönä

      Lainaa

    6. Tulos: +213 (229 ääntä)
      Ei se mitään jos sinne mahtuu orava, mut SOHVA? o.O

      Lainaa

    7. Tulos: -92 (134 ääntä)
      Nhtmf: Hyvä se on välillä muistutella, että missä sitä on. No tässä.
      Korjasin->"On hyvä välillä muistutella, missä ollaan. No tässä." Se-sanan liikakäyttö ärsyttää.

      Lainaa

    8. MansikkaSmoothie 28.4.2020 1:34
      Tulos: +116 (146 ääntä)
      Narskis: Hyi joku pikkulapsi joutunut jonkun metsäerakon syömäksi. Vain pyörä jäi nojaamaan nuoren puun runkoa vasten siellä ei-missään. #lisäähyvääluettavaa#avatkaakirjastonovet#ennukukokoyönä
      Laitoin miinusta ihan jo pelkästään tuon muka-hashtag oksennuksesta.

      Lainaa

    9. Tulos: +75 (115 ääntä)
      Kyltti näyttää sen verran uudelta, että se on varmaan liu'utettu siihen sivusta käsin vanhan paikalle lähivuosina.

      Lainaa

    10. Navettasonni 28.4.2020 2:29
      Tulos: +142 (152 ääntä)
      Siis näin tuon yksityisalue-kyltin viimeksi tänään ja kummastelen, et eikö joku oikeesti usko sen olemassaoloa

      Lainaa

    11. eääääh 28.4.2020 3:58
      Tulos: +49 (49 ääntä)
      Mä tarvisin usein juuri tuollaista kylttiä ja karttaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +116 (122 ääntä)
      Muistan muutama vuosi sitten tutkineeni puuta, josta lähti virtajohto. Oli varmaan syönyt sen jatkojohdon pistokepään. Olisin halunnut nähdä, mitä tapahtuu töpselin seinään laittaessa. Ei ollut ''seinää'' mukana... :(

      Lainaa

    13. Tulos: +78 (78 ääntä)
      Nhtmf: Hyvä se on välillä muistutella, että missä sitä on. No tässä.
      Onks tää sitä mindfulnessia?

      Lainaa

    14. Piparjuuri 28.4.2020 7:18
      Tulos: +30 (72 ääntä)
      Ensilukemalla luulin Roosan käyttävän todella hölmöä ilmaisua raskaaksi tulemisesta... "Poikaystäväni äidin sisälle juoksi pieni vauvaorava". Hyi.

      Lainaa

    15. Tulos: +33 (53 ääntä)
      "Huomasin virheeni heti kun luin uudestaan" kirjoitti Roosa. No miksi hitossa et sitten korjannut sitä tekstiä? Yllättävän moni vaan manailee virheitään, mutta ei tunnu tietävän, että omaa tekstiään voi myös muokata.

      Lainaa

    16. #RajoituksiaTarvitaanKoskaSuosituksiaEiNoudateta 28.4.2020 10:32
      Tulos: -24 (54 ääntä)
      Narskis: #lisäähyvääluettavaa#avatkaakirjastonovet#ennukukokoyönä
      Kirjastot ovat kiinni aivan hyvästä syystä. Ne eivät ole kenellekään välttämättömiä, toisin kuin esimerkiksi ruokakaupat, ja lisäksi tartuntariski on ilmeinen kun monet ihmiset käyvät kirjastossa lukemassa samoja lehtiä ja selailemassa samoja kirjoja. Ruokakaupassa kovin moni ei koske samaan banaaniin tai jauhelihapakettiin ennen kuin joku ostaa sen, ja ostoksilla on helpompi käyttää hanskoja kuin kirjan sivuja käännellessä. Halutessaan kirjoja voi kuitenkin ostaa kirjakaupoista, ja samalla tukea suomalaisia yrityksiä, tai lainata e-kirjoina. Ja ei, arvoisat mieltennepahoittajat, en sanonut, että vähävaraisten pitäisi käyttää vuokrarahansa kirjakauppojen tukemiseen, vaan että se mahdollisuus on kaikilla ja niiden, joilla siihen on varaa, olisi myös hyvä syy niin tehdä.

      Lainaa

    17. Tulos: +27 (45 ääntä)
      Piparjuuri: Ensilukemalla luulin Roosan käyttävän todella hölmöä ilmaisua raskaaksi tulemisesta… “Poikaystäväni äidin sisälle juoksi pieni vauvaorava”. Hyi.
      :D Ensimmäinen mielikuva kommentista tulevaisuuden epätoivoisiin selittelyihin vieraissa käymisestä: ”Kulta, mä en tiedä yhtään mistä sä puhut?! Sen peniseläimen pienet vauvasiittiöt vaan juoksi tanssilattialla mun sisälle ja sinne ne nukahti!”

      Lainaa

    18. Tulos: +35 (35 ääntä)
      Muumi-o: Onks tää sitä mindfulnessia?
      Keskeisimmillään.

      Lainaa

    19. Tulos: +38 (48 ääntä)
      0987: Korjasin->”On hyvä välillä muistutella, missä ollaan. No tässä.” Se-sanan liikakäyttö ärsyttää.
      Koita nyt jaksaa kuitenkin. Kyllä se siittä.

      Lainaa

    20. Tulos: -34 (58 ääntä)
      Akka vaihtoon samantien jos niitä on olemassa sohvalla varustettujakin?! Olishan se mukava että mahtimela vois aktin aikana hetken ottaa lepoa sohvan nurkassa.

      Lainaa

    21. aamu-uninen 28.4.2020 13:09
      Tulos: -66 (70 ääntä)
      Joku vaan: Kyltti näyttää sen verran uudelta, että se on varmaan liu’utettu siihen sivusta käsin vanhan paikalle lähivuosina.
      Näyttäs kyllä aika huonolta fotoshoppailulta. Huonolta siksi, että minäkin puusilmä huomaan, kuinka taivas pilkottaa lehvistöstä keskeltä runkoa ja kyltin reunat on jääny käsittelemättä.

      Lainaa

    22. Taas joku nero 28.4.2020 13:20
      Tulos: +96 (96 ääntä)
      aamu-uninen: Näyttäs kyllä aika huonolta fotoshoppailulta. Huonolta siksi, että minäkin puusilmä huomaan, kuinka taivas pilkottaa lehvistöstä keskeltä runkoa ja kyltin reunat on jääny käsittelemättä.
      Tuon kyltin livenä nähneenä naurattaa vaan tämä spekulointi. :D Kyllä se vaan siellä on ja voit käydä itse katsomassa. Nuo ”käsittelemättömät reunat” ovat luultavasti kyltin maalaamattomia kohtia. Siis joo, käsittelemättömiä ne toki ovat, jos ei puhuta kuvankäsittelystä vaan maalikäsittelystä.

      Lainaa

    23. Lopullinen todiste 28.4.2020 13:27
      Tulos: +67 (69 ääntä)
      Voisiko joku tuon kyltin lähellä asuva ottaa siitä videokuvaa, kävellen vaikka puun ympäri, niin loppuu salaliittoteoriat.

      Lainaa

    24. Tulos: +16 (24 ääntä)
      Irene: Koita nyt jaksaa kuitenkin. Kyllä se siittä.
      Teithän tuon tahallasi?

      Lainaa

    25. Tulos: +30 (30 ääntä)
      Yksityisalue-kyltti on ollut Feissarimokissa ennenkin. Ja eri kuvakulmasta. https://www.feissarimokat.com/2019/06/kuvakooste-osa-241/

      Lainaa

    26. purppurakruunu 28.4.2020 14:22
      Tulos: +28 (28 ääntä)
      aamu-uninen: Näyttäs kyllä aika huonolta fotoshoppailulta. Huonolta siksi, että minäkin puusilmä huomaan, kuinka taivas pilkottaa lehvistöstä keskeltä runkoa ja kyltin reunat on jääny käsittelemättä.
      Ton mallisten kylttien punaiset reunat on kulmasta pyöristettyjä, se metallilaatta sen alla harvemmin on, ja kaikki valmistajat ei laita toista väriä sen alle. Se on tarran alta näkyvää metallia, mitä katsot. Googlettamalla "yksityisalue kyltti" löytyy valokuvia vastaavista: https://asiakas.kotisivukone.com/files/mainosvareluoto.yrittaa.fi/.album/1487424330482_1_large.jpg

      Lainaa

    27. Tulos: -4 (16 ääntä)
      #RajoituksiaTarvitaanKoskaSuosituksiaEiNoudateta: Kirjastot ovat kiinni aivan hyvästä syystä. Ne eivät ole kenellekään välttämättömiä, toisin kuin esimerkiksi ruokakaupat, ja lisäksi tartuntariski on ilmeinen kun monet ihmiset käyvät kirjastossa lukemassa samoja lehtiä ja selailemassa samoja kirjoja. Ruokakaupassa kovin moni ei koske samaan banaaniin tai [...]
      Eiköhän kirjakaupat ole ihan yhtälailla tartuntapaikkoja kuin kirjastot. Mutta monet yliopistokirjastothan toimii nyt noutopalveluperiaatteella, en näe miksei myös kunnallisissa onnistuisi.

      Lainaa

    28. Tulos: +26 (28 ääntä)
      foo: Eiköhän kirjakaupat ole ihan yhtälailla tartuntapaikkoja kuin kirjastot. Mutta monet yliopistokirjastothan toimii nyt noutopalveluperiaatteella, en näe miksei myös kunnallisissa onnistuisi.
      Kirjakaupoissa käy huomattavasti vähemmän porukkaa kuin kirjastoissa. Yliopistokirjastoissa lainaus on pakko mahdollistaa jotenkin, koska se on opiskelulle välttämätöntä.

      Lainaa

    29. Tulos: +32 (36 ääntä)
      Foobar: Kirjakaupoissa käy huomattavasti vähemmän porukkaa kuin kirjastoissa. Yliopistokirjastoissa lainaus on pakko mahdollistaa jotenkin, koska se on opiskelulle välttämätöntä.
      En voi olla ainut jota nyppi että kirjastot menivät kiinni, koulujen ohella, ja vanhainkotien vierailut kiellettiin, kun baarit kuitenkin olivat auki ja ämpäreitä jonotettiin. Epäilemättä baaritkin ovat kiinni nyt (ymmärrän kantapaikkani yrittäjän ahdingon ja olen ostanut lahjakortteja nauttiakseni vappujuomat sitten joskus myöhemmin), mutta näyttihän määritelmä yhteiskunnalle välttämättömistä palveluista välillä tosi oudolta.

      Lainaa

    30. Ymmärrä. Tiedät kyllä miksi. 28.4.2020 19:17
      Tulos: +37 (43 ääntä)
      Joo: En voi olla ainut jota nyppi että kirjastot menivät kiinni, koulujen ohella, ja vanhainkotien vierailut kiellettiin, kun baarit kuitenkin olivat auki ja ämpäreitä jonotettiin. Epäilemättä baaritkin ovat kiinni nyt (ymmärrän kantapaikkani yrittäjän ahdingon ja olen ostanut lahjakortteja nauttiakseni vappujuomat sitten [...]
      Et tietenkään ole ainut. Olisi minustakin kiva jos koulut, kirjastot, baarit ja kaikki muu olisi normaalisti auki. Kannattaa yrittää ymmärtää syitä päätösten takana niin ärsytys edes hieman helpottaa. Koulut ja kirjastot suljettiin ennen baareja. Ei siksi, että baarit ovat tärkeämpiä yhteiskunnalle, vaan koska koulut ja kirjastot ovat julkisia palveluita, jotka pystyttiin sulkemaan lievemmillä poikkeusvaltuuksilla kuin yksityisten yritysten toiminta. Baareille annettiin samalla suositus sulkeutua, mutta määräykseen tarvittavia valtuuksia ei haluttu ottaa ennen kuin kävi selväksi, että pelkkää suositusta useimmat baarit eivät halunneet noudattaa. Aivan samoin kuin Uudenmaan rajan sulkemisessa ensin annettiin suositus, että matkustamista kannattaa välttää, ja kun ihmiset eivät totelleet, annettiin määräys. Suosituksia hallitus ja viranomaiset voivat antaa aivan oman harkintansa mukaan. Määräyksiin tarvitaan eduskunnan antama hyväksyntä.

      Lainaa

    31. Tulos: +18 (18 ääntä)
      0987: Korjasin->”On hyvä välillä muistutella, missä ollaan. No tässä.” Se-sanan liikakäyttö ärsyttää.
      No sepä se. Mutta se jos vaivaa niin anna sen olla. Se ei oo sen vaikeampaa. Siinä se. Sen pituinen se.

      Lainaa

    32. Tulos: +1 (1 ääni)
      MansikkaSmoothie: Laitoin miinusta ihan jo pelkästään tuon muka-hashtag oksennuksesta.
      Hyvin tehty! En mäkään käytä. Ärsöttää moinen

      Lainaa

    33. Itseasiassa 30.4.2020 7:11
      Tulos: +4 (10 ääntä)
      #RajoituksiaTarvitaanKoskaSuosituksiaEiNoudateta: Kirjastot ovat kiinni aivan hyvästä syystä. Ne eivät ole kenellekään välttämättömiä, toisin kuin esimerkiksi ruokakaupat, ja lisäksi tartuntariski on ilmeinen kun monet ihmiset käyvät kirjastossa lukemassa samoja lehtiä ja selailemassa samoja kirjoja. Ruokakaupassa kovin moni ei koske samaan banaaniin tai [...]
      Valitettavasti niitäkin ihmisiä on, jotka koskevat pikkusen liikaa. Pari viikkoa sitten odotin Prismassa vuoroani kirsikkatomaateille kun joku kloppi valkkasi omiaan. Käänteli siinä tusinan verran hartaudella paketteja, kunnes valitsi niistä kaksi. Sen jälkeen huomasi että vieressä on lisää niitä, laittoi valitsemansa takaisin ja aloitti uudestaan saman shown. Sanoin hänelle, ettei näpelöi niitä kaikkia, mutta vaikka katsoi minua, ei tainnut ymmärtää sanomaani.

      Lainaa

    34. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Melkoinen tuulitunneli äidillä kun oravakin pääsee juoksemaan sisälle...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, kyltti, pyörä, yksityisalue, Sipoo, olet tässä, sipoonkorven kansallispuisto, orava