Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Etsintäkuulutus

Netissä kukaan ei voi pysyä piilossa – vai voiko?
Etsintäkuulutus

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 27 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +492 (514 ääntä)
      Kolmireikä olikin mulle ihan uusi sana :D Toisaalta niin oli myös diaknoosi

      Lainaa

    2. MansikkaSmoothie 28.4.2020 0:46
      Tulos: +199 (249 ääntä)
      Kolmireikä ja peniseläin....en toivu tästä ihan heti. =__= Peniseläimestä ei tuu mitään muuta mieleen kuin kebabeläin ja...jooh, kiitti tästä.

      Lainaa

    3. eääääh 28.4.2020 3:55
      Tulos: +91 (141 ääntä)
      Kolmireikä, njoo kuullostaa sekä ärsyttävältä ja samalla selkeältä nimitykseltä vai haukkumasanalta(kö).(?) Tulee Jarista mieleeni yksi tuttu joka jutun hän ei kyllä varmaankaan ole, urpo hänkin.

      Lainaa

    4. Tulos: +336 (340 ääntä)
      Sukulaiseni on töissä eräässä mielenterveyskuntoutujien hoitolaitoksessa ja eräs heidän entinen asukas oli samanlainen, kuin Jari. Se on paha, kun ei ihminen itse tajua olevansa mieleltään sairas, vaikka kuinka sekaisin olisikin...

      Lainaa

    5. Tulos: +19 (43 ääntä)
      Haluun tykätä Sannan kommentista!

      Lainaa

    6. Tulos: +248 (248 ääntä)
      Luulisi, että terveyskeskukseen soittamalla pääsisi pisimmälle. Toivottavasti ei nyt ole etsimässä mitään henkilökohtaisia yhteystietoja päästäkseen häiriköimään vielä vapaa-ajallakin.

      Lainaa

    7. Tulos: +278 (292 ääntä)
      Veikkaan, että Jarin *diaknoosi* oli jotakuinkin Vainoava sovinisti.

      Lainaa

    8. Kahen Kilo Kalori 28.4.2020 8:24
      Tulos: +57 (73 ääntä)
      Kun ja kuin ei ole sama asia.

      Lainaa

    9. Tulos: +88 (110 ääntä)
      Jari keksi jo nyt kolmen vuoden päästä "diaknoosistaan" että hetkinen. Anamneesiin 'diaknosoisin' vahvan inceliyden, ja narsismin voimakkaalla psykopaattivivahteella.

      Lainaa

    10. Tulos: +139 (143 ääntä)
      Urp: Jari keksi jo nyt kolmen vuoden päästä “diaknoosistaan” että hetkinen. Anamneesiin ‘diaknosoisin’ vahvan inceliyden, ja narsismin voimakkaalla psykopaattivivahteella.
      Onhan se mahdollista että joku toinen lääkäri on vastikään todennut että se diagnoosi jonka pohjalta on kolme vuotta toimittu on väärä. Tosin ulosanti on sen tasoista, että Jarin sanaan asiasta on vaikea luottaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +167 (183 ääntä)
      Tainnut ”Roope” käydä pidemmälläkin kalavesillä. :) Itse hyvin harvoin käyn viihteellä ja vielä harvemmin siellä päädyn juttusille kenenkään kanssa. Noh, n. vuosi sitten nuori herra (kuvaus Roopen kanssa 1:1 vaikka vanhempien koirasta ei kyllä puhuttu) tuli tiskillä haastamaan tarinaa ja kummatkin unohdimme omat seurueemme ja jäimme keskustelemaan moneksi tunniksi keskenämme. Tuntui että ilmassa oli sielujen kemiaa. Tiedättekö kun tapaatte vieraan ihmisen ja tapahtuu se ”klik”. Kaverit tulivat sitten hakemaan herraa pois ja pyysin tältä yhteystietoja jatkoyhteydenpitoa varten. Miehen vastaus oli: ”Jos meidän on tarkoitus jälleen tavata, tapaamme vielä.” Noh. Tavattiin. Jätkä tuli puolisen tunnin päästä takaisin baariin (oletettuaan ilmeisesti että olisin itse jo seurueeni kanssa poistunut) ja kuulin kuinka kaverit puhuttelivat häntä eri nimellä kuin hän minulle oli esittäytynyt. Ai että korpeaa vieläkin. Tämä ainakin selkeytti itselleni sen, että en todellakaan ole niin hyvä ihmistuntija kuin aina oletin olleeni ja kemia voi näköjään olla täysin yksipuolista. En ole ikinä ottanut miestä yhden illan iloksi baarista mukaani ja tällä ihmistuntemuksella en tulekaan ottamaan. Luultavasti mukaan tarttuisi joku ”niin mukavan oloinen” Michael Penttilä, kun ”synkkasikin vielä niin hyvin”.

      Lainaa

    12. ............... 28.4.2020 11:29
      Tulos: +117 (123 ääntä)
      Kolmireikä, peniseläin...molemmat sanat voisi lisätä "Kielletyt sanat ja sanonnat"-ryhmään.

      Lainaa

    13. Tulos: +120 (124 ääntä)
      Ihan ensimmäisenä tuli tuosta Roopen etsinnästä mieleen Tinder. Jos kerran tekniikka on tullut väliin,niin olisikohan etsijällä mennyt puhelin rikki tms. ja sitä kautta yhteys Tinderistä löytyneeseen unelmamieheen kadonnut? Tulee monta muutakin skenaariota mieleen ennen elatusmaksuja.

      Lainaa

    14. Tulos: +2 (40 ääntä)
      Ja taas vahvistuu syy sille et miks en liity ikinä naistenhuoneelle, mä en voi ymmärtää tota ventovieraitten ihmisten vainoomista :D

      Lainaa

    15. Tulos: +84 (84 ääntä)
      Luulen kyllä, että Jarin olisi helpointa keskustella terveyskeskuksessa uuden lääkärin kanssa asiasta, koska ei kai kukaan entisten potilaittensa diagnooseja lähde päivittämään. Se toki on toinen juttu tarviiko diagnoosi edes päivitystä, mutta kyllä sen pitäisi toiseltakin lääkäriltä onnistua jos tarvis.

      Lainaa

    16. Tulos: +100 (104 ääntä)
      eääääh: Kolmireikä, njoo kuullostaa sekä ärsyttävältä ja samalla selkeältä nimitykseltä vai haukkumasanalta(kö).(?) Tulee Jarista mieleeni yksi tuttu joka jutun hän ei kyllä varmaankaan ole, urpo hänkin.
      Kuullostaa kuulostaa myös ärsyttävältä. Muistuttaa sipulin kuullottamista.

      Lainaa

    17. Tulos: +90 (92 ääntä)
      Naistenhuoneelta oli tunnistettu tyyppi pelkän paljaan olkapään perusteella. Siinä taisi olla pieni luomi tai jokin suttu. Kuva oli myös rakeinen.

      Lainaa

    18. я твой слуга 28.4.2020 14:06
      Tulos: -20 (80 ääntä)
      Jos ei halua maksaa elatusmaksuja niin kannattaa joko käyttää kondomia, käydä vasektomiassa tai olla harrastamatta yhden yön juttuja. Ihan vielä tähän lisään että mielestäni siittäjällä pitäisi olla oikeus kieltäytyä elätysmaksuista mutta täten myös >>minkäänlaisesta<< roolista lapsen elämässä.

      Lainaa

    19. Tulos: +105 (119 ääntä)
      eääääh: Kolmireikä, njoo kuullostaa sekä ärsyttävältä ja samalla selkeältä nimitykseltä vai haukkumasanalta(kö).(?) Tulee Jarista mieleeni yksi tuttu joka jutun hän ei kyllä varmaankaan ole, urpo hänkin.
      Reikiä on pelkästään päässä 5. Jos jollain on vain kolme, kyseessä on Muumipeikko.

      Lainaa

    20. Tulos: +87 (89 ääntä)
      я твой слуга: Jos ei halua maksaa elatusmaksuja niin kannattaa joko käyttää kondoⅿia, käydä vasektomiassa tai olla harrastamatta yhden yön juttuja. Ihan vielä tähän lisään että mielestäni siittäjällä pitäisi olla oikeus kieltäytyä elätysmaksuista mutta täten myös >>minkäänlaisesta<< roolista lapsen elämässä.
      Ei se käy, koska elatusmaksujen on tarkoitus mennä lapselle, joka on syytön vanhempiensa säätöihin. "Sinun äitisi ja isäsi pitävät toisistaan, tai ainakin pystyvät yhteistyönä hyväksymään sen että olet olemassa, kas tässä, ota vähän lisää rahaa" pistäisi aika mahdottomaan asemaan ne lapset joilla ei ole näin. Voisi tietysti ajatella että elatusmaksut laitettaisiin veronmaksajan pussiin, mutta luulenpa siitä tulisi senkin edestä huutoa jos "minun VERORAHOJANI!!!219!" käytettäisiin siihen että maksetaan muiden seksielämän seurauksia. Eihän poliittista tahtoa tunnu siihenkään löytyvän että lapsiperheköyhyys johon vanhemmat eivät olisi voineet mitenkään vaikuttaa saataisiin nollaan.

      Lainaa

    21. Tulos: +14 (22 ääntä)
      Kappas, nyt löytyi kolmijalalle eli tripodille sopiva vastine :D

      Lainaa

    22. Mustalaisnaamio 29.4.2020 15:35
      Tulos: -24 (32 ääntä)
      Tasoittava: Ja taas vahvistuu syy sille et miks en liity ikinä naistenhuoneelle, mä en voi ymmärtää tota ventovieraitten ihmisten vainoomista
      Naisethan ei vainoa eikä juorua. Ne vain haluaa tietää asioista ja "raportoivat".

      Lainaa

    23. Itseasiassa 30.4.2020 6:57
      Tulos: +48 (50 ääntä)
      я твой слуга: Jos ei halua maksaa elatusmaksuja niin kannattaa joko käyttää kondoⅿia, käydä vasektomiassa tai olla harrastamatta yhden yön juttuja. Ihan vielä tähän lisään että mielestäni siittäjällä pitäisi olla oikeus kieltäytyä elätysmaksuista mutta täten myös >>minkäänlaisesta<< roolista lapsen elämässä.
      Ensimmäinen osa kommentista oli hyvä. Sitten alkoi tuo iän ikuinen "pitää olla oikeus tökkiä kuinka huvittaa". Lohdutukseksi lähinnä sun lapsille, jos käy niin hyvä säkä että joku muu haluaa lapsesi, niin adoptoiduista ei tarvitse enää maksaa

      Lainaa

    24. Tulos: -16 (18 ääntä)
      Miarez93: Sukulaiseni on töissä eräässä mielenterveyskuntoutujien hoitolaitoksessa ja eräs heidän entinen asukas oli samanlainen, kuin Jari. Se on paha, kun ei ihminen itse tajua olevansa mieleltään sairas, vaikka kuinka sekaisin olisikin…
      Sori mut miksi te vihaatte jotain ihmistä jota te ette tunne ettekä tiedä miksi hän etsii tuota lääkäriä? Vaikuttaa minusta sekopäiseltä toiminnalta.

      Lainaa

    25. Tulos: +38 (38 ääntä)
      dhqiwhdi: Sori mut miksi te vihaatte jotain ihmistä jota te ette tunne ettekä tiedä miksi hän etsii tuota lääkäriä? Vaikuttaa minusta sekopäiseltä toiminnalta.
      Koska nämä jutut mennään potilasasiamiehen kautta, jos on valittamista niin se on oikea reitti. Lääkäritkään eivät ole täydellisiä, olisi kyllä kamala, jos joku alkaa vainota sua sen takia et teet töitäsi.

      Lainaa

    26. Tulos: -4 (8 ääntä)
      Toivottavasti Maikki tietää että kaikki Roopet eivät ole Ankkoja, ei minunkaan faija mitään elareita maksanut.

      Lainaa

    27. Tulos: -27 (31 ääntä)
      Mievaa: Koska nämä jutut mennään potilasasiamiehen kautta, jos on valittamista niin se on oikea reitti. Lääkäritkään eivät ole täydellisiä, olisi kyllä kamala, jos joku alkaa vainota sua sen takia et teet töitäsi.
      Ensinnäkin, tuo ei ole vainoamista. Laissa on määritelmä vainoamiselle. Toki, ymmärrän, että tuo on ikävää mutta tuota ei kutsuta vainoamiseksi. Toisekseen, et voi tietää, että onko lääkäri lopulta iloinen siitä, että Jari löysi hänet koska et tiedä mitä asiaa Jarilla on hänelle. Kolmanneksi, itse kuvittelin, että syy miksi Jari haluaa ottaa yhteyttä lääkäriin on sen takia, että lääkäri on tehnyt pahan virheen työssään koska hänellä on ollut väärää tietoa ja jari ei halua, että joku toinen joutuu vaaraan sen takia. Minusta on todella hämmästyttävää, että lääkäreitä ei vähänkään kiinnosta olivatko heidän tekemänsä diagnoosit oikeita tai paraniko potilas. Luulisi, että ihan oman työssäkehittymisen takia olisi hyvä saada palautetta mutta ei. Lääkiksessä kuitenkin vietetään vain 7 vuotta. Kun taas töissä 40 vuotta. Mikä menetetty mahdollisuus!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lääkäri, Järvenpää, roope, terveyskeskus, naistenhuone, elatusmaksut, rakkaustarina, kadonnut, haku