Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Sekalaisia, osa 428

  Ulkonaliikkumiskielto mietityttää huolestunutta matkailijaa.
  Suurenna näkymä
  Sekalaisia, osa 428

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +734 (748 ääntä)
   Maria, jos olisi päinvastainen tilanne, eli Suomessa joku tilanne päällä ja ulkonaliikkumieskielto, mutta Ranskassa vakaa tilanne, niin jäisitkö Ranskassa lomaillessasi yksin sisätiloihin kykkimään, koska Suomessa on ulkoilu kielletty? :D

   Lainaa

  2. Tulos: -225 (303 ääntä)
   Miten siis lennon alas ajaminen ja laskeutuminen eroaa toisistaan?

   Lainaa

  3. Tulos: +507 (525 ääntä)
   Maria on varmaan niitä joille "maassa maan tavalla", paitsi kun on itse eri maassa.

   Lainaa

  4. Kummikäki 19.3.2020 1:24
   Tulos: +359 (371 ääntä)
   Olen aina halunnut holhoojahallituksen väriset piikkikorkokengät. Nyt viimeinkin pääsen tilaamaan sellaiset.

   Lainaa

  5. Tulos: +441 (445 ääntä)
   Eikö Suomen kansalaisuuden ehtoihin kuulu, se että kansalainen noudattaa Suomen lakia myös ulkomailla? Tämän takiahan itsekin ajan autoa Lontoossa niin oikealla kuin mahdollista. :) Koska sehän on se oikea tapa tulkita sitä.

   Lainaa

  6. Tulos: -26 (118 ääntä)
   traumcity: Miten siis lennon alas ajaminen ja laskeutuminen eroaa toisistaan?
   Miten liiketoiminnan lopettaminen eroaa auton parkkeeraamisesta? Enpäs osaa sanoa. Kuulostaa ihan samalta asialta...

   Lainaa

  7. Tulos: +140 (210 ääntä)
   Toj Karin: Miten liiketoiminnan lopettaminen eroaa auton parkkeeraamisesta? Enpäs osaa sanoa. Kuulostaa ihan samalta asialta…
   Niin se vitsi tuossa koomikon päivityksessä oli tuossa sanaleikissä, mutta lentokoneen laskeutuminen = koneen alas ajaminen. Saako olla lisää ratakiskoa vai haluatko seuraavaksi yhden Rieseneistäni?

   Lainaa

  8. Tulos: +19 (53 ääntä)
   traumcity: Miten siis lennon alas ajaminen ja laskeutuminen eroaa toisistaan?
   Siten että ensimmäinen saattaa äkkiseltään kuulostaa siltä kuin se ei olisi yhtä hallittua kuin jälkimmäinen. Asiallisesti ottaenhan ne ovat sama asia, koneella "ajetaan" taivaalla ja laskeuduttaessa kone ajetaan (hallitusti) alas maahan, noustessa taas päinvastoin.

   Lainaa

  9. lentskarijäbä 19.3.2020 2:17
   Tulos: +149 (153 ääntä)
   Enemmän kiinnostaisi, mitä niille lopuille 10% lennoista tapahtuu.

   Lainaa

  10. Tulos: +179 (189 ääntä)
   lentskarijäbä: Enemmän kiinnostaisi, mitä niille lopuille 10% lennoista tapahtuu.
   Ne ajetaan ylös

   Lainaa

  11. Lihavaämmä 19.3.2020 4:05
   Tulos: +115 (119 ääntä)
   Mua kiinnostaa vaan kuka on tykännyt Marian kommentista?

   Lainaa

  12. Urpojuusto 19.3.2020 4:37
   Tulos: -18 (36 ääntä)
   Toj Karin: Miten liiketoiminnan lopettaminen eroaa auton parkkeeraamisesta? Enpäs osaa sanoa. Kuulostaa ihan samalta asialta…
   Kröhöm..rpo

   Lainaa

  13. Urpojuusto 19.3.2020 4:40
   Tulos: +4 (38 ääntä)
   Onhan Maria toki tavallaan oikeassakin, niinhän minäkin päätän mun asioista koska olen Suomalainen. Eikös kyseinen KTapion kappale ollut alunperin Italiasta?

   Lainaa

  14. Tulos: -71 (125 ääntä)
   Oikeassahan Kerstin oli Erikan esityksestä vaikka tekopyhä onkin :/

   Lainaa

  15. Tulos: +18 (58 ääntä)
   Lähettikö stand up -koomikko itse vitsinsä Feissarimokiin vai oliko tuo jonkun muunkin mielestä hauska?

   Lainaa

  16. Tulos: +139 (141 ääntä)
   Kerstiniä kohtaan täytyy olla positiivinen, mutta Kerstin saa olla nega kaikille.

   Lainaa

  17. jukkapalmu 19.3.2020 7:24
   Tulos: -25 (47 ääntä)
   Ihana arkistokuva Finnairin koneesta. k.o. kone on näyttäny tolta viimeksi kesäkuussa 2008

   Lainaa

  18. Tulos: -37 (71 ääntä)
   Huilu: Eikö Suomen kansalaisuuden ehtoihin kuulu, se että kansalainen noudattaa Suomen lakia myös ulkomailla? Tämän takiahan itsekin ajan autoa Lontoossa niin oikealla kuin mahdollista. Koska sehän on se oikea tapa tulkita sitä.
   Kyllä murha tai alaikäiseen sekaantuminen on rangaistava teko vaikka olisit tehnyt sen ulkomailla maassa missä se ei ole rangaistavaa. Eli kyllä suomen lakia on noudatettava ulkomailla on se on säädetty olemaan voimassa myös siellä. Mutta ulkonaliikkumiskielto määrätään suomeen kuten myös oikeanpuoleinen liikenne on määrätty vain suomeen. Niitä ei ole määrätty olemaan voimassa toisissa maissa. Joten kun olet ajamatta oikealla lontoossa niin itse asiassa noudata suomen lakia.

   Lainaa

  19. Tulos: -30 (62 ääntä)
   traumcity: Niin se vitsi tuossa koomikon päivityksessä oli tuossa sanaleikissä, mutta lentokoneen laskeutuminen = koneen alas ajaminen. Saako olla lisää ratakiskoa vai haluatko seuraavaksi yhden Rieseneistäni?
   Sinä ilmeisesti tarvitset ratakiskoa, kun et ymmärtänyt että kommenttini oli täydellisesti tilanteeseen sopiva analogia. Lentokoneen laskeutuminen rinnastuu hyvin auton parkkeeraamiseen ja liiketoiminnan lopettaminen lentojenalasajoon, tai tarkemmin liiketoiminnan alasajoon. Riittääkö sulle yksi kiskon pätkä vai käynkö taivuttamassa koko päärataverkoston sinulle?

   Lainaa

  20. Kielipoliisi 19.3.2020 9:22
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Niinhän se on että tietyn maan asukasta koskee ulkomaillakin sen lähtömaan lait... Tyypillisesti tämänkaltaista ajattelua pidetään aika huonona.

   Lainaa

  21. Niinhän siinä lukee 19.3.2020 9:38
   Tulos: -58 (62 ääntä)
   Kummikäki: Olen aina halunnut holhoojahallituksen väriset piikkikorkokengät. Nyt viimeinkin pääsen tilaamaan sellaiset.
   Eli punavihreät? Vai miten se menee, kun Vasemmistoliitto ja KR taitaa olla demareita enemmän holhoajia.

   Lainaa

  22. Tulos: +39 (49 ääntä)
   traumcity: Niin se vitsi tuossa koomikon päivityksessä oli tuossa sanaleikissä, mutta lentokoneen laskeutuminen = koneen alas ajaminen. Saako olla lisää ratakiskoa vai haluatko seuraavaksi yhden Rieseneistäni?
   Ah. Viime kerrasta on niin kauan, että Riesen -vitsi tuntui hauskalta taas. Joten nauroin vähän. Kiitos.

   Lainaa

  23. Tulos: +28 (36 ääntä)
   otk: Kyllä murha tai alaikäiseen sekaantuminen on rangaistava teko vaikka olisit tehnyt sen ulkomailla maassa missä se ei ole rangaistavaa. Eli kyllä suomen lakia on noudatettava ulkomailla on se on säädetty olemaan voimassa myös siellä. Mutta ulkonaliikkumiskielto määrätään suomeen kuten myös oikeanpuoleinen liikenne on [...]
   No kun ei. Sinusta ehkä kovasti tuntuu että asian pitäisi olla noin, mutta kun voimassa on aina sen maan laki, jossa ollaan. Yksi melkein-poikkeus tulee mieleen (varmaan muitakin on): ulkoavaruus. Siellä on kansainvälisen sopimuksen perusteella voimassa kutakin koskien sen maan laki, jonka kansalainen on. Mites kansainväliset merialueet, kuka tietää? Liittyykö siihen, mistä maasta on lähdetty tai mitä ollaan lähimpänä tai mihin maahan alus on rekisteröity? Entä jos ollaan liikkeellä jollain itsetehdyllä soutuveneellä?

   Lainaa

  24. yli opisto hörhö 19.3.2020 10:47
   Tulos: -9 (27 ääntä)
   Kauhtana: No kun ei. Sinusta ehkä kovasti tuntuu että asian pitäisi olla noin, mutta kun voimassa on aina sen maan laki, jossa ollaan. [...]
   Tällä kommentilla annat olettaa että jos syyllistyt sotarikoksiin muualla kuin Suomessa, esim. maissa jossa sinua ei niistä voida syyttää syystä tai toisesta, sinua ei voitaisi tuomita Suomessakaan koska "kotimaan laki". Ei se taida ihan niinkään mennä.

   Lainaa

  25. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Juomari: Siten että ensimmäinen saattaa äkkiseltään kuulostaa siltä kuin se ei olisi yhtä hallittua kuin jälkimmäinen. Asiallisesti ottaenhan ne ovat sama asia, koneella “ajetaan” taivaalla ja laskeuduttaessa kone ajetaan (hallitusti) alas maahan, noustessa taas päinvastoin.
   Ja olikin "todella hauska" juttu. Mistä nää koomikot keksiikään näitä juttuja. Tai koomikko liitteen

   Lainaa

  26. Tulos: +28 (40 ääntä)
   Toj Karin: Sinä ilmeisesti tarvitset ratakiskoa, kun et ymmärtänyt että kommenttini oli täydellisesti tilanteeseen sopiva analogia. Lentokoneen laskeutuminen rinnastuu hyvin auton parkkeeraamiseen ja liiketoiminnan lopettaminen lentojenalasajoon, tai tarkemmin liiketoiminnan alasajoon. Riittääkö sulle yksi kiskon pätkä vai käynkö taivuttamassa koko päärataverkoston sinulle?
   Nokun sun analogia ei vaan sovi tähän tilanteeseen mitenkään. Pointti oli edelleenkin tuossa sanaleikissä, auton parkkeeraminen ja liiketoiminnan lopettaminen eivät ole synonyymejä auton parkkeeramiselle. Lennon alas ajaminen ja laskeutuminen ovat synonyymejä koneen laskeutumiselle. Joko aukee?

   Lainaa

  27. Tulos: +36 (42 ääntä)
   yli opisto hörhö: Tällä kommentilla annat olettaa että jos syyllistyt sotarikoksiin muualla kuin Suomessa, esim. maissa jossa sinua ei niistä voida syyttää syystä tai toisesta, sinua ei voitaisi tuomita Suomessakaan koska “kotimaan laki”. Ei se taida ihan niinkään mennä.
   Sotarikoksistahan taidetaan tuomitakin kansainvälisissä oikeusistuimissa...? Joten asia on eri kuin mitä viestissäni tarkoitin. Niiden rikosten osalta, joista maan omissa laeissa säädetään, on voimassa sen maan laki jossa ollaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Kummikäki: Olen aina halunnut holhoojahallituksen väriset piikkikorkokengät. Nyt viimeinkin pääsen tilaamaan sellaiset.
   Ja naisten mokkanahasta valmistettuna

   Lainaa

  29. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Kauhtana: No kun ei. Sinusta ehkä kovasti tuntuu että asian pitäisi olla noin, mutta kun voimassa on aina sen maan laki, jossa ollaan. Yksi melkein-poikkeus tulee mieleen (varmaan muitakin on): ulkoavaruus. Siellä on kansainvälisen sopimuksen perusteella voimassa kutakin koskien sen maan laki, jonka kansalainen on. Mites [...]
   Jos mentäisiin mieheni kanssa käymään Venäjällä ja mies siellä hakkasi minut niin voinko nostaa syytteen siitä palattuamme Suomeen? Kun Venäjällähän vaimon pahoinpitely on sallittua. Entä jos mieheni olisi venäläinen, joka asuu kanssani Suomessa, ja Venäjän matkalla hän hakkasi minut? Vai oltaisko vaan, että Venäjällä on Venäjän lait, joten Suomessa en voisi laittaa miestäni vastuuseen?

   Lainaa

  30. Vähän niinku avatarini 19.3.2020 14:29
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kummikäki: Olen aina halunnut holhoojahallituksen väriset piikkikorkokengät. Nyt viimeinkin pääsen tilaamaan sellaiset. LaLa: Ja naisten mokkanahasta valmistettuna
   Tämmöstä väriskaalaa olis tarjolla... https://www.google.com/search?q=regency+color&tbm=isch

   Lainaa

  31. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Maria, samalla logiikalla hollantilainen turisti voisi tulla Suomeen ja poltella pilveä, jos jää kiinni poliiseille niin sanoo vaan että "Minun kotimaassani se on dekriminalisoitu"

   Lainaa

  32. Tulos: -10 (34 ääntä)
   traumcity: Nokun sun analogia ei vaan sovi tähän tilanteeseen mitenkään. Pointti oli edelleenkin tuossa sanaleikissä, auton parkkeeraminen ja liiketoiminnan lopettaminen eivät ole synonyymejä auton parkkeeramiselle. Lennon alas ajaminen ja laskeutuminen ovat synonyymejä koneen laskeutumiselle. Joko aukee?
   Tiedätkö edes mitä synonyymi tai analogia tarkoittaa? Ensinnäkin en väittänyt niitä synonyymeiksi. Toisennakin asian X alas ajaminen ei todellakaan ole synonyymi laskeutumiselle. Todellakin ymmärsin sanaleikin. Se ei perustunut synonyymeille, vaan hassulla tapaa virheelliselle tulkinnalle.

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (21 ääntä)
   Toj Karin: Tiedätkö edes mitä synonyymi tai analogia tarkoittaa? Ensinnäkin en väittänyt niitä synonyymeiksi. Toisennakin asian X alas ajaminen ei todellakaan ole synonyymi laskeutumiselle. Todellakin ymmärsin sanaleikin. Se ei perustunut synonyymeille, vaan hassulla tapaa virheelliselle tulkinnalle.
   Minä väitin niitä synonyymeiksi, siksi korjasin tuota koomikon "virheellistä tulkintaa" asiasta ts. vitsiä jonka samainen koomikko aiheesta teki. Sen jälkeen sinä et tajunnut mistään mitään, etkä tajua ilmeisesti vieläkään, ja rinnastit auton parkkeeramisen ja liiketoiminnan lopettamisen siihen kun sanoin lentojen alas ajamisen ja laskeutumisen olevan sama asia. Tää alkaa viesti viestiltä olemaan jo tosi noloa sulle, ei se oo niin vaikeeta myöntää että ei hiffannut jotain asiaa.

   Lainaa

  34. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Kauhtana: Sotarikoksistahan taidetaan tuomitakin kansainvälisissä oikeusistuimissa…? Joten asia on eri kuin mitä viestissäni tarkoitin. Niiden rikosten osalta, joista maan omissa laeissa säädetään, on voimassa sen maan laki jossa ollaan.
   Piti tarkistaa, koska mutu-perusteella ei siitä rangaistaisi jos venäläinen mies hakkaisi suomalaisen vaimonsa venäjällä -venäjällähän moinen kotikurinpito on laillista. Toisaalta muistelin ihan varmasti että joku juuri oli oikeudessa ulkomailla sattuneista sotarikoksista ja suomen oikeus tuomitsi. Kyseessä on kaksoisrangaistavuus, ja periaate on se että sen maan laeilla mennään missä ollaan. Voin siis käydä vaikkapa Hollannissa polttamassa pilveä ihan luvan perästä, jos en halua käydä Venäjällä hakkaamassa puolisoani. Poikkeuksena kuitenkin ovat eräät kansainväliset rikokset, kuten lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, ihmiskauppa, kidutus ja joukkotuhonta -niistä voidaan tuomita myös Suomessa vaikkei maa jossa rikos tehtiin olisikaan saanut aikaiseksi säätää lakia. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kaksoisrangaistavuus

   Lainaa

  35. Tulos: -4 (16 ääntä)
   Ronwe: Jos mentäisiin mieheni kanssa käymään Venäjällä ja mies siellä hakkasi minut niin voinko nostaa syytteen siitä palattuamme Suomeen? Kun Venäjällähän vaimon pahoinpitely on sallittua. Entä jos mieheni olisi venäläinen, joka asuu kanssani Suomessa, ja Venäjän matkalla hän hakkasi minut? Vai oltaisko vaan, että Venäjällä on Venäjän lait, joten Suomessa en voisi laittaa miestäni vastuuseen?
   Nämä saattaa olla yllättävänkin vaikeita asioita. Juurikin jos poltan pilveä Hollannissa tai sinä saat turpaan Venäjällä niin kuka on sanomaan sen kummassa tapauksessa voidaan tuomita Suomen lakien mukaan. Mielestäni toisessa asiassa rikosta ei edes tapahtunut ja tuntuu hullulta että useimpien maiden lakien mukaan on rikos polttaa maassa kasvavaa kasvia josta tulee mukava ja rauhallinen olo. Samaan aikaan on laillista nauttia ainetta josta usein tulee vihaiseksi ja äkkipikaiseksi etenkin liikaa nautittaessa.

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Pluri: Nämä saattaa olla yllättävänkin vaikeita asioita. Juurikin jos poltan pilveä Hollannissa tai sinä saat turpaan Venäjällä niin kuka on sanomaan sen kummassa tapauksessa voidaan tuomita Suomen lakien mukaan. Mielestäni toisessa asiassa rikosta ei edes tapahtunut ja tuntuu hullulta että useimpien maiden lakien mukaan on [...]
   Asianomistajarikoksista joutuu vastuuseen Suomessakin, eli tämä Venäjän perheväkivalta-keissi esimerkkinä on sellainen. Pilven poltto Espanjassa tai Damissa ei sellainen ole.

   Lainaa

  37. Tulos: -2 (22 ääntä)
   traumcity: Minä väitin niitä synonyymeiksi, siksi korjasin tuota koomikon “virheellistä tulkintaa” asiasta ts. vitsiä jonka samainen koomikko aiheesta teki. Sen jälkeen sinä et tajunnut mistään mitään, etkä tajua ilmeisesti vieläkään, ja rinnastit auton parkkeeramisen ja liiketoiminnan lopettamisen siihen kun sanoin lentojen [...]
   Lentojen alas ajaminen on yhtäkuin liiketoiminnan alas ajaminen. Lennot ovat lentoyhtiöiden liiketoimintaa. Alas tarkoittaa vähentämistä, ei lopettamista, mutta käytin liioiteltua esimerkkiä, jotta se olisi helppo ymmärtää. Lentokoneen laskeutuminen on hyvin lähellä auton parkkeeraamista. Kun lentokone laskeutuu, se rullataan omalle paikalleen ja "parkkeerataan", aivan kuten auto ajetaan parkkiin ajamisen päätyttyä. Miten näin yksinkertainen asia ei mene sinun kalloon?

   Lainaa

  38. Tulos: +11 (23 ääntä)
   Toj Karin: Lentojen alas ajaminen on yhtäkuin liiketoiminnan alas ajaminen. Lennot ovat lentoyhtiöiden liiketoimintaa. Alas tarkoittaa vähentämistä, ei lopettamista, mutta käytin liioiteltua esimerkkiä, jotta se olisi helppo ymmärtää. Lentokoneen laskeutuminen on hyvin lähellä auton parkkeeraamista. Kun lentokone laskeutuu, se [...]
   Lentojen alas ajaminen on yhtä kuin liiketoiminnan alas ajaminen kyllä. Kukaan ei ole sitä kieltänyt missään vaiheessa. Mutta lentojen alas ajaminen on myöskin lentojen lasketuminen, eli ajetaan se lentokone taivaalta alas, eli laskeudutaan. Ja tuo koomikko + minä ollaan puhuttu vain ja ainoastaan tuosta ylläolevasta sanaleikistä jota sinä jostain ihmeen syystä et osaa sisäistää. Tämän enempää mä en osaa enkä halua sinua asiassa auttaa.

   Lainaa

  39. Tulos: +7 (7 ääntä)
   traumcity: Asianomistajarikoksista joutuu vastuuseen Suomessakin, eli tämä Venäjän perheväkivalta-keissi esimerkkinä on sellainen. Pilven poltto Espanjassa tai Damissa ei sellainen ole.
   No ei pidä paikkaansa. Suomessa voi syyttää niistä ulkomailla tehdyistä rikoksista jotka ovat rikoksia sekä Suomessa että rikoksentekomaassa. Tai ovat rikoksia kansainvälisten sopimusten perusteella.

   Lainaa

  40. Ekstrovertti antisosialisti 19.3.2020 23:06
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Riittänee ministerin pätevyydeksikin nykyään..

   Lainaa

  41. Tulos: -16 (26 ääntä)
   traumcity: Lentojen alas ajaminen on yhtä kuin liiketoiminnan alas ajaminen kyllä. Kukaan ei ole sitä kieltänyt missään vaiheessa. Mutta lentojen alas ajaminen on myöskin lentojen lasketuminen, eli ajetaan se lentokone taivaalta alas, eli laskeudutaan. Ja tuo koomikko + minä ollaan puhuttu vain ja ainoastaan tuosta [...]
   Edelleen. Osaan sisäistää. Sinä taas et ymmärrä mitään mistä minä puhun ja silti väität vastaan. Minä en puhunut missään vaiheessa samassa kontekstissa kuin se koomikko. Lisäksi, lentojen alas ajaminen ei todellakaan tarkoita laskeutumista. Kyseessä on sanaleikki, jota sinä et näytä ymmärtävän.

   Lainaa

  42. Tulos: -9 (21 ääntä)
   Analogiani ei koskenut tuota sanaleikkiä, vaan sitä mitä sanat oikeasti tarkoittaa. Alkuperäinen heittoni oli leikin laskua sinun kysymyksestä. Ei vastaus alkuperäiseen postaukseen.

   Lainaa

  43. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Niinhän siinä lukee: Eli punavihreät? Vai miten se menee, kun Vasemmistoliitto ja KR taitaa olla demareita enemmän holhoajia.
   Sipilän hallitus sekaantui jopa työmarkkinaneuvotteluihin, se vasta olikin holhoajahallitus.

   Lainaa

  44. Tulos: 0 (16 ääntä)
   Toj Karin: Edelleen. Osaan sisäistää. Sinä taas et ymmärrä mitään mistä minä puhun ja silti väität vastaan. Minä en puhunut missään vaiheessa samassa kontekstissa kuin se koomikko. Lisäksi, lentojen alas ajaminen ei todellakaan tarkoita laskeutumista. Kyseessä on sanaleikki, jota sinä et näytä ymmärtävän.
   Lennon alas ajaminen tarkoittaa täysin samaa asiaa kuin lennon lasketuminen, ja siinä on se sanaleikki jota minä käytin. Mä en tämän yksinkertaisemmin osaa asiaa sulle sanoa.

   Lainaa

  45. Tulos: +6 (18 ääntä)
   Toj Karin: Analogiani ei koskenut tuota sanaleikkiä, vaan sitä mitä sanat oikeasti tarkoittaa. Alkuperäinen heittoni oli leikin laskua sinun kysymyksestä. Ei vastaus alkuperäiseen postaukseen.
   Koomikko:"Finnair ajaa alas 90% lennoistaan, eikö olisi fiksumpaa laskeutua?" Minä:"Miten Lasketuminen eroaa lentojen alas ajamisesta?" Sinä:Miten liiketoiminnan lopettaminen eroaa auton parkkeeraamisesta? Enpäs osaa sanoa. Kuulostaa ihan samalta asialta… Sinä:"Lentokoneen laskeutuminen rinnastuu hyvin auton parkkeeraamiseen ja liiketoiminnan lopettaminen lentojenalasajoon, tai tarkemmin liiketoiminnan alasajoon." Tässä on kaikki tarvittava aiheesta, kaikki muut kuin sinä varmasti huomaa kuinka syvällä metsässä sä olet.

   Lainaa

  46. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Veikkaan että jokaisen alistumisfantasioita omaavan miehen unelma on Sanna Marin kävelemässä alastonta kroppa pitkin ja poikin, holhoojahallituksen väriset piikkikorkokengät jalassa. (ruoska ja domina-asu optioita, mutta jakkupuku toiminee suurimmalle osalle)

   Lainaa

  47. Tulos: -8 (16 ääntä)
   traumcity: Koomikko:”Finnair ajaa alas 90% lennoistaan, eikö olisi fiksumpaa laskeutua?” Minä:”Miten Lasketuminen eroaa lentojen alas ajamisesta?” Sinä:Miten liiketoiminnan lopettaminen eroaa auton parkkeeraamisesta? Enpäs osaa sanoa. Kuulostaa ihan samalta asialta… Sinä:”Lentokoneen laskeutuminen rinnastuu hyvin auton [...]
   Niin.. tuossa oli kaikki tarvittava. Kommenttini oli sarkastinen heitto siitä, että noilla kahdella asialla ei todellisuudessa ole mitään tekemistä toistensa kanssa ja käytin analogiaa havainnollistamaan sitä. Et näytä vieläkään tajunneen että analogia oli oikeasti pätevä tai että alas ajaminen ei tarkoita laskeutumista. Viestistäsi näkyi kaikki oleellinen siihen, ettet ymmärtänyt mitään mitä minä sanoin, etkä näytä vieläkään lukuisten selvennyksien jälkeen ymmärtävän. Pakko nostaa kädet ilmaan ja luovuttaa.

   Lainaa

  48. Tulos: -1 (17 ääntä)
   Toj Karin: Niin.. tuossa oli kaikki tarvittava. Kommenttini oli sarkastinen heitto siitä, että noilla kahdella asialla ei todellisuudessa ole mitään tekemistä toistensa kanssa ja käytin analogiaa havainnollistamaan sitä. Et näytä vieläkään tajunneen että analogia oli oikeasti pätevä tai että alas ajaminen ei tarkoita [...]
   Joo en kyllä ymmärrä koska alanogiassasi ei ollut järjen hiventäkään. Sun olisi kannattanut luovuttaa jo aikoja sitten, nyt jäit vaan nolosti selittelemään kun noinkin yksinkertainen juttu meni ohi ja yli sun käsityskyvyn. Koomikko näsäviisasteli iltalehden otsikkoa koskien, minä sanoin että näsäviisastelu meni pieleen koska lennon alas ajaminen ja lasketuminen ovat faktisesti täysin sama asia, ja sinä pidät auton parkkeeramista pätevänä analogiana tähän :D

   Lainaa

  49. Tulos: -8 (14 ääntä)
   traumcity: lennon alas ajaminen ja lasketuminen ovat faktisesti täysin sama asia
   Annoit liian hyvän täkyn jatkaa. Muuhun jauhantaan en jaksa puuttua, kun se kuulostaa istestään liikoja luulevan ala-aste-ikäisen mesoamiselta, mutta tuo lainaamaani pätkä on oleellinen. Nuo eivät ole samoja asioita. Sinun jokainen kommentti tuntuu perustuvan tuolle harhaluulolle ja näyt pitäytyvän väkisin harhaluuloissasi. Annan sinun pitää ne. En voita tai häviä mitään pidit ne tahi et. Tai ehkä voitoksi voi laskea sen, miten sain sinut näyttämään miten ylimielinen olet, mutta en viitsi hirveästi iloita siitä..ala-aste-ikäiset toisinaan ovat ylimielisiä, kun luulevat tietävänsä paremmin. Normaalia käytöstä ja varmaan itsekin olin sellainen aikanaan.

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (12 ääntä)
   Toj Karin: Annoit liian hyvän täkyn jatkaa. Muuhun jauhantaan en jaksa puuttua, kun se kuulostaa istestään liikoja luulevan ala-aste-ikäisen mesoamiselta, mutta tuo lainaamaani pätkä on oleellinen. Nuo eivät ole samoja asioita. Sinun jokainen kommentti tuntuu perustuvan tuolle harhaluulolle ja näyt pitäytyvän väkisin [...]
   Lopeta nyt tuo turhanpäiväinen lässytys ja kerro miten ne ovat eri asioita. Totta kai jokainen kommenttini perustuu tuolle väitteelle, koska se on koko pointti tässä meidän fiksussa keskustelussa. Sä voit laskea voitoksi korkeintaan syntymäsi, tosi vaikea uskoa että löytyi miljoonia nuijapäitä joilla leikkasi vielä hitaammin.

   Lainaa

  51. Tulos: +30 (36 ääntä)
   traumcity ja Toj Karin, lopettaisitte jo naurettavan vääntönne – se saa teidät molemmat vaikuttamaan idiooteilta.

   Lainaa

  52. Tulos: +9 (17 ääntä)
   blaah: traumcity ja Toj Karin, lopettaisitte jo naurettavan vääntönne – se saa teidät molemmat vaikuttamaan idiooteilta.
   Otapa tästä yläpeukku.

   Lainaa

  53. Tulos: +7 (13 ääntä)
   Lennon alas ajaminen = "ajaa" lentokone alas taivaalta = laskeutua lentokoneella.

   Lainaa

  54. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Hiippi: Ne ajetaan ylös
   Tai ehkä ne ajetaan ulos.

   Lainaa

  55. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Tuommoiset ihmiset kuin Kerstin ovat kamalia. Jeesustellaan ja kiillotellaan kruunua korulauseilla ja sitten ei kuitenkaan eletä omien oppien mukaisesti. Olis sit kunnolla rehellinen paskanpuhuja

   Lainaa

  56. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kyllä ihan rikoslaissa sanotaan seuraavaa: 6 § (16.8.1996/626) Suomalaisen tekemä rikos Suomen kansalaisen Suomen ulkopuolella tekemään rikokseen sovelletaan Suomen lakia. Jos rikos on tehty millekään valtiolle kuulumattomalla alueella, rangaistavuuden edellytyksenä on, että teosta Suomen lain mukaan saattaa seurata yli kuuden kuukauden vankeusrangaistus. Suomen kansalaisena pidetään henkilöä, joka rikoksen tekohetkellä oli tai oikeudenkäynnin alkaessa on Suomen Kansalainen

   Lainaa

  57. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Antero: Kyllä ihan rikoslaissa sanotaan seuraavaa: 6 § (16.8.1996/626) Suomalaisen tekemä rikos Suomen kansalaisen Suomen ulkopuolella tekemään rikokseen sovelletaan Suomen lakia. Jos rikos on tehty millekään valtiolle kuulumattomalla alueella, rangaistavuuden edellytyksenä on, että teosta Suomen lain mukaan saattaa [...]
   Edelleen lainaat nyt Suomen lakia. Ranskan ei tarvitse paskaakaan välittää tuosta pykälästä, ellei toisin ole sovittu. Tuo pykälä pätee siinä tilanteessa, että ulkomailla rikoksen tehnyt tuodaan Suomeen rangaistavaksi. Ranskan oikeus ei lähde Suomen lakeja lukemaan. En todellakaan suosittele missään maassa tekemään holtittomasti mitä tahansa sillä perusteella, että "kyllä Suomessa saa". Käy äkkiä huonosti!

   Lainaa

  58. Tulos: +1 (1 ääni)
   Miten tollaiset Mariat selviää elämästä?

   Lainaa

  59. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kuinka on mahdollista, että Marian kaltaisia ihmisiä edes on olemassa? Ja koska nähtävästi on, kuinka helvetissä ne selviää hengissä!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Finnair, koronavirus, Ranska, laki, lait, väri, holhoojahallitus, kengät, positiivinen, positiivisuus, koomikko, lento, lennot, ulkonaliikkumiskielto