Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Makuuhuoneen ovi jäi auki, osa 2

Naiset paljastavat noloimmat yhden illan juttunsa.
Makuuhuoneen ovi jäi auki, osa 2 Eikä siinä vielä kaikki! Tässä muutama juttu lisää.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 26 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kummikäki 12.3.2020 1:58
   Tulos: +676 (716 ääntä)
   Tuli ihan nuoruus mieleen! Espoon Matinkylässä luonani vieraili eräs reipas ja hyväkuntoinen nuorimies. Muutaman kuukauden kuluttua kävin itse yökylässä keski-ikäisen herrasmiehen luona. Hänen laitellessaan aamiaista katselin kirjahyllyn kehystettyjä valokuvia, joista eräässä hymyili tutun näköinen ylioppilas. Oli kuulema hänen nuorin poikansa. Tunsin itseni Brooke Loganiksi.

   Lainaa

  2. Tulos: +260 (270 ääntä)
   "Muutama juttu lisää" oli vielä tuplasti hauskempia X-D

   Lainaa

  3. Tulos: +115 (177 ääntä)
   Uli-jonne sai halvauksen kun ei ole täällä vihaamassa. Ihana nähdä, miten huumorilla ja terveesti naiset suhtautuvat seksiin <3

   Lainaa

  4. Tulos: -226 (392 ääntä)
   Peehone: Uli-jonne sai halvauksen kun ei ole täällä vihaamassa. Ihana nähdä, miten huumorilla ja terveesti naiset suhtautuvat seksiin
   No en nyt tiedä onko tervettä käydä kahden minuutin panoilla tuntemattomien luona, joista ei tosiaan tiedä ovatko murhaajarai*kaajia tai muuten vaan sellaisia talitinttejä joihin ei vähänkään tutustuessa koskisi edes metrin tikulla.

   Lainaa

  5. Tulos: +107 (187 ääntä)
   Mielipide: No en nyt tiedä onko tervettä käydä kahden minuutin panoilla tuntemattomien luona, joista ei tosiaan tiedä ovatko murhaajarai*kaajia tai muuten vaan sellaisia talitinttejä joihin ei vähänkään tutustuessa koskisi edes metrin tikulla.
   Missä tuossa lukee että kumpikaan on näin menetellyt? Yksi on käynyt lääkärissä ja sitten tavannut poikaystävänsä vanhemmat, molemmat ovat varsin ei-seksikkäitä ja normaaleja tapahtumia, ellei nyt sitten satu hirveän huono tuuri. Toinen on harrastanut (ex) poikaystävänsä kanssa ensimmäistä kertaa seksiä, mikä sekin on tehtävä jossain vaiheessa ellei halua saada selville vasta hääyönä että miehellä onkin taipumus höpistä omiaan aktin aikana. Useimmat meistä haluaisivat tietää jos sänkypuuhista ei tulekaan mitään niin kauan kuin on vielä mahdollista perääntyä kunnialla... Ei sillä, tilastojen perusteella naiselle vaarallisin henkilö on ex-kumppani, joten ei näissä oikein voi voittaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +100 (126 ääntä)
   kerran eksyin "puuman" luokse vuosia sitten. Pikkusiskon luokkakaverin ylppärikuva seinällä vei innostuksen enempään toimintaan..

   Lainaa

  7. yli opisto hörhö 12.3.2020 12:29
   Tulos: +149 (193 ääntä)
   Mielipide: No en nyt tiedä onko tervettä käydä kahden minuutin panoilla tuntemattomien luona, joista ei tosiaan tiedä ovatko murhaajarai*kaajia tai muuten vaan sellaisia talitinttejä joihin ei vähänkään tutustuessa koskisi edes metrin tikulla.
   Reippaasti yli puolet kansasta on siis hemmetin sairaita kun ovat erehtyneet edes kerran elämässään kokeilemaan "yhden illan juttuja"

   Lainaa

  8. Tulos: +137 (145 ääntä)
   ”Vitun talitintti”

   Lainaa

  9. Dynamiitti Tommi 12.3.2020 13:31
   Tulos: -57 (135 ääntä)
   On hassu legenda että tuo "perseen ronkkiminen", eli tähystys olisi jotenkin kivuliasta juuri sulkijalihaksen kohdasta. Ei ole. Ei tunnu miltään, mutta vatsakipua tuntuu, kun suolenmutkista koitetaan kameralla kiemurella eteenpäin. Siihenkin tarjotaan hyvä kipulääke. Ehkä ikävämpää on paastota edellinen päivä ja juoda sitä kamalan makuista tyhjennysliuosta.

   Lainaa

  10. Tulos: +290 (292 ääntä)
   Mä chättäilin kerran yhden oikein mukavan oloisen jannun kanssa. Oltiin eri kaupungeista ja tapaamisen sopiminen oli vähän haastavaa aikataulujen takia, mutta saatiin lopulta sovittua treffit. Sen jälkeen jannu ei sit osannu mistään muusta puhuakaan kuin suunnitella millasta seksiä me harrastetaan, kun nähdään. Koitin toppuutella, et eihän sitä tiedä klikkaako meil ollenkaan ja tuleeko mitään seksiä, muta hän oli sitä mieltä, et jos hän matkustaa 200km mua tapaamaan, niin seksiä on. Hänhän siis oli tulossa tapaamaan kaveriaan viikonlopuksi ja sillä reissulla liikeni mullekin hetki aikaa... Mä totesin sit, et kuule annetaanpa olla koko juttu ja peruin tapaamisen. Menetin kuulemma elämäni tilaisuuden saada OIKEAA MIESTÄ. Harmittipa ihan pirusti

   Lainaa

  11. Just wondering 12.3.2020 14:06
   Tulos: +156 (164 ääntä)
   Mielipide: No en nyt tiedä onko tervettä käydä kahden minuutin panoilla tuntemattomien luona, joista ei tosiaan tiedä ovatko murhaajarai*kaajia tai muuten vaan sellaisia talitinttejä joihin ei vähänkään tutustuessa koskisi edes metrin tikulla.
   Miksi sana raiskaaja on pitänyt sensuroida?

   Lainaa

  12. Tulos: +233 (239 ääntä)
   Dynamiitti Tommi: On hassu legenda että tuo “perseen ronkkiminen”, eli tähystys olisi jotenkin kivuliasta juuri sulkijalihaksen kohdasta. Ei ole. Ei tunnu miltään, mutta vatsakipua tuntuu, kun suolenmutkista koitetaan kameralla kiemurella eteenpäin. Siihenkin tarjotaan hyvä kipulääke. Ehkä ikävämpää on paastota edellinen päivä ja juoda sitä kamalan makuista tyhjennysliuosta.
   On hyvä muistaa, että jokaisen kroppa reagoi omalla tavallaan tähystykseen. Se, mikä sinulla ei tunnu juuri miltään, saattaa jo rakenteellisista syistä olla erittäin kivuliasta toiselle. Tämä pätee oikeastaan mihin tahansa asiaan elämässä.

   Lainaa

  13. Tulos: -15 (49 ääntä)
   Just wondering: Miksi sana raiskaaja on pitänyt sensuroida?
   Koska en tiennyt tarttuuko se sensuuriin ✌

   Lainaa

  14. a whole gang 12.3.2020 18:06
   Tulos: +125 (125 ääntä)
   Dynamiitti Tommi: On hassu legenda että tuo “perseen ronkkiminen”, eli tähystys olisi jotenkin kivuliasta juuri sulkijalihaksen kohdasta. Ei ole. Ei tunnu miltään, mutta vatsakipua tuntuu, kun suolenmutkista koitetaan kameralla kiemurella eteenpäin. Siihenkin tarjotaan hyvä kipulääke. Ehkä ikävämpää on paastota edellinen päivä ja juoda sitä kamalan makuista tyhjennysliuosta.
   Toisia sattuu eri asiat, mutta on hyvä ottaa huomioon myös, ettei kysymys välttämättä ollut kivusta. Kummasta tahansa päästä tehtäviin ruoansulatuskanavan tähystyksiin liittyy monilla pelkoa (aiheellista tahi ei), eli huudon syy voi hyvinkin olla psykologinen. Monet tarvitsevat rauhoittavan esilääkityksen, yksityisillä terveysasemilla toimenpiteet voidaan tehdä myös nukutuksessa.

   Lainaa

  15. Tulos: +72 (84 ääntä)
   Dynamiitti Tommi: On hassu legenda että tuo “perseen ronkkiminen”, eli tähystys olisi jotenkin kivuliasta juuri sulkijalihaksen kohdasta. Ei ole. Ei tunnu miltään, mutta vatsakipua tuntuu, kun suolenmutkista koitetaan kameralla kiemurella eteenpäin. Siihenkin tarjotaan hyvä kipulääke. Ehkä ikävämpää on paastota edellinen päivä ja juoda sitä kamalan makuista tyhjennysliuosta.
   Niimpä. Olet täysin oikeassa. Koska kaikki ihmiset ovat täysin samanlaisia sinun kanssa ja heidän kokemukset ja reaktiot ovat identtisiä sinun kokemusten kanssa. Oletko koskaan ajatellut että ihmiset ovat erilaisia? Esim. itselläni on muuten keskimääräistä korkeampi kipukynnys, mikä on kehittynyt toisinaan kivuliaitten harrastusten myötä. Tästä huolimatta päätin etten enää koskaan ota sairaslomaa selittämättömän vatsakivun takia, koska lääkäri päätti tutkia eturauhaseni ja kokemus oli kivuliaampi kuin kyseinen vatsakipu.

   Lainaa

  16. Tulos: +129 (137 ääntä)
   "Toi on perus ku ollu pidempään yhdessä..." Että mitä että? Oon ollu 10 vuotta mieheni kanssa, mutta kertaakaan ei olla sängyssä puhuttu kummankaan serkuista :D

   Lainaa

  17. Tulos: +96 (102 ääntä)
   Lähdin kerran baarista muutamaan kertaan tapaamani kundin luo, otettiin taksi ja päräyteytiinn johonkin Kirkkonummen peräperseeseen, jossa olikin epämukavaksi yllätykseksi tyypin vanhempien omakotitalo. Surkean seksin lisäksi jouduin aamulla pikkumustassani keskustelemaan herran äidin kanssa siitä kuinka ”mukava poika Antti on”, tyypin itse vaihtaessa pihalla kesärenkaita autoon isänsä kanssa.... Voin vaan kuvitella miten tää mutsi on perheillallisilla poikakullalta udellu että millos tuun seuraavan kerran kylään

   Lainaa

  18. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Sanna: “Toi on perus ku ollu pidempään yhdessä…” Että mitä että? Oon ollu 10 vuotta mieheni kanssa, mutta kertaakaan ei olla sängyssä puhuttu kummankaan serkuista
   No niimpä! Kerran yritin exän kanssa porista sängyssä kun musta se oli mukava ajatus, mutta siltä meni fiilis

   Lainaa

  19. Been there done that 13.3.2020 21:29
   Tulos: -54 (66 ääntä)
   Toj Karin: Niimpä. Olet täysin oikeassa. Koska kaikki ihmiset ovat täysin samanlaisia sinun kanssa ja heidän kokemukset ja reaktiot ovat identtisiä sinun kokemusten kanssa. Oletko koskaan ajatellut että ihmiset ovat erilaisia? Esim. itselläni on muuten keskimääräistä korkeampi kipukynnys, mikä on kehittynyt toisinaan [...]
   Ihmisen suolessa ei ole kipuhermoja, joten kamera ei oikeasti tunnu miltään. Sikäli lainaamasi kaveri on ihan oikeassa. Kipua/epämiellyttävää tunnetta voi aiheuttaa elimistöön jäävä ylimääräinen kaasu tms., mutta se nyt on vaan fakta että se suoli ei aisti kipua suuaukon jälkeen.

   Lainaa

  20. Tulos: +30 (56 ääntä)
   Ah. Haluaisin niin hilpeyden ylläpitämiseksi kertoa tarinan omasta pahimmasta polkaisustani, mutta pahoin pelkään, että tarina on eräässä suomenläänissä jo niin tunnettu, että se rikkoisi anonymiteettini. :)) Se seksikerta oli yksinkertaisesti niin katastrofaalisen paska, että tarina on lähtenyt elämään omaa elämäänsä. Yleiskaneettina sanoisin, että sysipaskoissa seksikokemuksissa on se hyvä puoli, että ne saavat keskinkertaisen seksin tuntumaan mahtavalta. Eli jokainen, joka on antanut paskan hoidon jollekin - taputtakaa itseänne selkään. Olette parantaneet kumppaninne seksielämää laskemalla odotuksia reippaasti alas.

   Lainaa

  21. Hattarapilvi 14.3.2020 3:25
   Tulos: -18 (24 ääntä)
   Kummikäki: Tuli ihan nuoruus mieleen! Espoon Matinkylässä luonani vieraili eräs reipas ja hyväkuntoinen nuorimies. Muutaman kuukauden kuluttua kävin itse yökylässä keski-ikäisen herrasmiehen luona. Hänen laitellessaan aamiaista katselin kirjahyllyn kehystettyjä valokuvia, joista eräässä hymyili tutun näköinen ylioppilas. Oli kuulema hänen nuorin poikansa. Tunsin itseni Brooke Loganiksi.
   Jos tähän lisäis että oli hänen nuori aikuinen poikansakin vielä niin hei täähän olis aika sama kuin Will & Grace jakso missä Grace oli ollut pojan, isän ja isoisän kanssa. Aika tutun kuulonen stoori...

   Lainaa

  22. Tulos: -20 (34 ääntä)
   yli opisto hörhö: Reippaasti yli puolet kansasta on siis hemmetin sairaita kun ovat erehtyneet edes kerran elämässään kokeilemaan “yhden illan juttuja”
   Niin on. Hyvä, että tajusit.

   Lainaa

  23. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Been there done that: Karin
   Satutko sinä tietämään missä sulkijalihas on? Lue ensin kommentti johon vastasin. Sitten lue minun kommentti uudestaan. Näistä saatujen tietojen pohjalta tutustu ihmisen anatomiaan. Sitten mieti mitä tuli taas sanottua. Ei ole pakko myöntää täällä puhuneesi hölmöjä, mutta tee se edes omassa päässäsi.

   Lainaa

  24. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Dynamiitti Tommi: On hassu legenda että tuo “perseen ronkkiminen”, eli tähystys olisi jotenkin kivuliasta juuri sulkijalihaksen kohdasta. Ei ole. Ei tunnu miltään, mutta vatsakipua tuntuu, kun suolenmutkista koitetaan kameralla kiemurella eteenpäin. Siihenkin tarjotaan hyvä kipulääke. Ehkä ikävämpää on paastota edellinen päivä ja juoda sitä kamalan makuista tyhjennysliuosta.
   Ei pidä unohtaa myöskään siihen peräaukolle laitettavaa puudottavaa voidetta, joka vaikuttaa vielä pitkään tutkimuksen jälkeenkin. Ainoat tuntemukset tulevat kaasuista että kameraletkun liikkeistä suolessa. Psyykkiset tuntemukset on sitten asia erikseen. Itselleni on tehty tutkimus kaksi kertaa ja peräaukko on nimenomaan se, jossa ei tunnu juurikaan mitään. Se on sen PUUDUTTAVAN voiteen idea. Kipulääkkeitä en ole sen sijaan saanut tai edes tarvinnut mutta en muista niitä edes koskaan tarjottaneen. Ensimmäisellä kerralla tutkimus oli muistaakseni täysin kivuton lukuun ottamatta kovia mahanväänteitä mutta toinen tutkimus aiheutti jo melkein kyyneliä silmäkulmiin parissa tiukassa suolenmutkassa mentäessä. Pääosa tutkimuksen tuntemuksista on lähinnä kovia mahanväänteitä, jotka voivat nekin kyllä olla kovaa kipua jollekin, jolla on matalampi kipukynnys. Itse olen sellaisen kanssa tottunut elämään, joten niihin olen niihin tottunut. Kehuja olen saanut kummallakin kerralla miten hyvin jaksoin. Peräaukon kautta tutkiminen on muuten lastenleikkiä kun vertaa mahan tutkimiseen suun kautta. Siitäkin sain kehuja mutta pakokauhu siinä meinasi nousta päälle kun ruokatorvessa oli letku ja alitajunnallinen reaktio oli että meinaa tukehtua. Aiemman asiakkaan huudot pukuhuoneen puolelle eivät myöskään kauheasti auttane valmistautumista asiaan vaikka oletinkin niiden ensin liittyvän peräaukon tutkimiseen. Selvisi aika pian että asia on nimenomaan päinvastoin enkä yhtään ihmettele että tämä toinen tutkimus muistaakseni tehdään usein nukutuksessa erityisesti lapsille. Tuli nimittäin myös siinä tutkimuksen aikana mieleen että olisi oikein toimiva keskiaikainen kidutuskeino tai vähän rajumpi tapa kuulusteluun.

   Lainaa

  25. Itseasiassa 21.3.2020 21:42
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Dynamiitti Tommi: On hassu legenda että tuo “perseen ronkkiminen”, eli tähystys olisi jotenkin kivuliasta juuri sulkijalihaksen kohdasta. Ei ole. Ei tunnu miltään, mutta vatsakipua tuntuu, kun suolenmutkista koitetaan kameralla kiemurella eteenpäin. Siihenkin tarjotaan hyvä kipulääke. Ehkä ikävämpää on paastota edellinen päivä ja juoda sitä kamalan makuista tyhjennysliuosta.
   Mun piti ainakin erikseen pyytää sen kipulääke, ei sielä muuten mitään saanu

   Lainaa

  26. Tulos: -10 (12 ääntä)
   Sanna: “Toi on perus ku ollu pidempään yhdessä…” Että mitä että? Oon ollu 10 vuotta mieheni kanssa, mutta kertaakaan ei olla sängyssä puhuttu kummankaan serkuista
   Johtuu siitä kun teillä on samat serkut varmaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: treffit, Tinder, serkku, lääkäri, huppu, naapuri, palovaroitin, palohälytin, valo, kamera, kramppi, jalka, pohje, pahvilaatikko, yhden illan juttu, nolo