Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 356

En nyt ehdi myymään tätä, mutta ostakaa pois.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 356

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 30 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1174 (1180 ääntä)
   Hän oli vartijan muija, lähes poliisi siis itsekin...

   Lainaa

  2. Tulos: +856 (862 ääntä)
   Myyn nää, kun oon menossa naimisiin. Lisätietoja vaan mun häistä ja mun miehestä!

   Lainaa

  3. Tulos: +167 (189 ääntä)
   EVVK: Hän oli vartijan muija, lähes poliisi siis itsekin…
   Apuva, nyt alkoi soimaan päässä: MINÄ OLIN VARTIJAN MUIJA LÄHES POLIISI SIIS ITSEKIN Tähän pitäsi lisätä "hauska" jatko liittyen noihin myyntiartikkeleihin, mutta lyö ihan tyhjää. Vielä tienaisin räteillä sievoisen summan jos hybrikseltä ehtisin...?

   Lainaa

  4. Tulos: +217 (225 ääntä)
   Vai oikein vartija! Mä olin sentään JV, enkä siltikään poliisien kanssa päässyt asioimaan päivittäin. :( Pisteet vartijan oikeinkirjoituksesta!

   Lainaa

  5. Tulos: +124 (140 ääntä)
   Marin ukolle semmonen vinkki että juokse äläkä käänny takaisin.

   Lainaa

  6. Tulos: +168 (196 ääntä)
   Ei kannata entisen kehonrakentajan kanssa alkaa. Niillä ei ole ns. mitään annettavaa, koska steroidit on kutistaneet kaiken sen, mikä ei pullisteluposeerauksissa olennaista ole.

   Lainaa

  7. Tulos: +52 (118 ääntä)
   Keksimpä nyt jonkun kivan myynti ilmoituksen, missä voin kehua meneväni naimisiin jonkun vartijan kanssa, joka ei päässy poliisikoulusta läpi kun ei aivot riittäneet. Tulit valituksi samasta syystä kun poliisikoulu hylkäsi miehesi. Järjen puuttuessa, etsi toinen samanlainen ja saat huijattua sen naimisiin. :D

   Lainaa

  8. Niinhän siinä lukee 12.3.2020 8:10
   Tulos: +169 (173 ääntä)
   Kyöpeli: Apuva, nyt alkoi soimaan päässä: MINÄ OLIN VARTIJAN MUIJA LÄHES POLIISI SIIS ITSEKIN Tähän pitäsi lisätä “hauska” jatko liittyen noihin myyntiartikkeleihin, mutta lyö ihan tyhjää. Vielä tienaisin räteillä sievoisen summan jos hybrikseltä ehtisin…?
   Vielä vaatteeni facebookissa myyn, merkkiliikettäkin paremmin.

   Lainaa

  9. Kunhan kommentoin 12.3.2020 8:18
   Tulos: -47 (115 ääntä)
   Maria on viilattu linssiin taikka sitten vaan haluaa päteä olemattomilla. Ketään Sergey niminen mies ei ole voittanut kehonrakennuksen sm-kisoja v.2000

   Lainaa

  10. Tulos: +111 (115 ääntä)
   Kunhan kommentoin: Maria on viilattu linssiin taikka sitten vaan haluaa päteä olemattomilla. Ketään Sergey niminen mies ei ole voittanut kehonrakennuksen sm-kisoja v.2000
   Tais olla Sergey se, kenen kommentti tuosta oli poistettu.

   Lainaa

  11. Tulos: +139 (191 ääntä)
   Kunhan kommentoin: Maria on viilattu linssiin taikka sitten vaan haluaa päteä olemattomilla. Ketään Sergey niminen mies ei ole voittanut kehonrakennuksen sm-kisoja v.2000
   "ketään..." ??? Voi kauhistus että sattuu päähän.

   Lainaa

  12. Tulos: -21 (25 ääntä)
   Vitun lammas

   Lainaa

  13. Tulos: +104 (104 ääntä)
   Tulee ihan mieleen tää yks kokin vaimo parin vuoden takaa

   Lainaa

  14. yli opisto hörhö 12.3.2020 12:32
   Tulos: +79 (97 ääntä)
   sdsggg: Keksimpä nyt jonkun kivan myynti ilmoituksen, missä voin kehua meneväni naimisiin jonkun vartijan kanssa, joka ei päässy poliisikoulusta läpi kun ei aivot riittäneet. Tulit valituksi samasta syystä kun poliisikoulu hylkäsi miehesi. Järjen puuttuessa, etsi toinen samanlainen ja saat huijattua sen naimisiin.
   Meinaatko että vartijat ovat turha ammatti? Yleensä nämä kommentit kertoo kirjoittajasta enemmän kuin vartijoista ammattinimikkeenä.

   Lainaa

  15. Tulos: +101 (103 ääntä)
   Kaikesta, mihin tässä voisi kommentoida, kommentoin tätä: - nettikaapatussa kuvassa esitellään ihminen kokovartalovaatetuksessa. Saateteksti mainostaa "kokonaisuutta". - kun vihdoin kuvamatskua saadaan, otetaan kuva pelkästään housuista. Siis koskeeko alkuperäinen myynti-ilmo pelkkiä housuja, myös takkia, hupparia (vai kuuluuks huppu ny takkiin?) ja ehkä myös kenkiä? Saako tukanvalkaisuaineen kaupan päälle?

   Lainaa

  16. Tulos: +76 (78 ääntä)
   Siinä on sen sortin pariskunta ettei kyllä kiinnostai kummankaan seura. Ei missään tilanteessa.

   Lainaa

  17. Tulos: +142 (142 ääntä)
   Mari on näitä "minun-mies" -ihmisiä: - Päivää, kaunis ilma tänään. - Mieheni pitää ilmasta!

   Lainaa

  18. Tulos: -38 (58 ääntä)
   yli opisto hörhö: Meinaatko että vartijat ovat turha ammatti? Yleensä nämä kommentit kertoo kirjoittajasta enemmän kuin vartijoista ammattinimikkeenä.
   Aika turha, varmaan monen kokemuksella? Yleensä törmään heihin metrolla matkustaessani. He eivät poista järjestyshäiriöitä, tarkista lippuja, tai neuvo turisteja, he vaeltavat ylös ja alas junaa. Paremmin olisi käyttöä vaikkapa jollekulle, jos on rahaa palkata nuoria töihin, joka neuvoisi mikä bussi Redissä lähtee mistäkin, tai neuvoisi porukkaa käyttämään liukuportaita niin etteivät ole muiden tiellä, vartijoiden on ilmeisesti tarkoitus luoda tunne että tässä tuppukylässä tapahtuu hyvinkin hurjia? Tulee lähinnä tunne että joku byrokraatti on halunnut silitellä egoaan ajatuksella että Hesan Metro on nyt niin suuren maailman vaarallinen paikka juu (suuren maailman paikoissa en ole nähnyt turhia vartijoita, ehkä olisi pitänyt matkustaa enemmän). Ei se tietenkään sano vartijoista muuta kuin että he tarvitsivat töitä ja heillä oli siisti rikosrekisteri.

   Lainaa

  19. Tulos: +59 (61 ääntä)
   Myyn verskani, jotta voin rahoittaa hääni. Käsitinkö nyt oikein?

   Lainaa

  20. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Noniin Sege on vauhdissa kohta. Niin muuten Sebukin.

   Lainaa

  21. Tulos: +48 (48 ääntä)
   sdsggg: Keksimpä nyt jonkun kivan myynti ilmoituksen, missä voin kehua meneväni naimisiin jonkun vartijan kanssa, joka ei päässy poliisikoulusta läpi kun ei aivot riittäneet. Tulit valituksi samasta syystä kun poliisikoulu hylkäsi miehesi. Järjen puuttuessa, etsi toinen samanlainen ja saat huijattua sen naimisiin.
   Olisit keksinyt edes jotain uutta eikä näitä samoja väsyneitä liiman haistelu-/aivottomuus-läppiä. Tällaiset vitsit kertovat enemmän siitä miten sinä tyydyt valitsemaan kaikkein helpoimman reitin käyttämällä kuluneita fraaseja sen sijaan että edes yrittäisit mitään muuta. Menikö tunteisiin? Meni. Minua kyrpii ihmiset, jotka puhuvat vartijoista leikkipoliiseina, sihteereistä isotissisinä blondeina ja niin edelleen. Samaa paskaa kaikki.

   Lainaa

  22. Entinen paikallisvartija 12.3.2020 20:59
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Minäkin olin vartija. En ollut tekemisissä poliisin kanssa kun muutaman kerran urani aikana. Nykyään teen muita töitä.

   Lainaa

  23. Kivasti arvosteltu 12.3.2020 23:28
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Joo: Aika turha, varmaan monen kokemuksella? Yleensä törmään heihin metrolla matkustaessani. He eivät poista järjestyshäiriöitä, tarkista lippuja, tai neuvo turisteja, he vaeltavat ylös ja alas junaa. Paremmin olisi käyttöä vaikkapa jollekulle, jos on rahaa palkata nuoria töihin, joka neuvoisi mikä bussi Redissä lähtee [...]
   Vartija keskittyy työssään toimeksiantajan eli turvapalveluyhtiön asiakkaan omaisuuden, tilojen ja kiinteistöjen turvaamiseen tai erikseen määriteltyjen henkilöiden suojaamiseen Vartijalla ei siis ole oikeutta poistaa järjestyshäiriöitä aiheuttavia ihmisiä. Järjestyksen valvoja valvoo yleistä järjestystä & turvallisuutta ja heillä on enemmän esim. poistamiseen liittyviä oikeuksia. Eikä kuulu työnkuvaan opetalla bussi aikatauluja tai mitään muutakaan paikkakuntaan liittyvää. Saattaa esim kulkea eri kaupungsita töihin, niin ei edes osaisi opastaa juuri

   Lainaa

  24. Tulos: -1 (17 ääntä)
   Kivasti arvosteltu: Vartija keskittyy työssään toimeksiantajan eli turvapalveluyhtiön asiakkaan omaisuuden, tilojen ja kiinteistöjen turvaamiseen tai erikseen määriteltyjen henkilöiden suojaamiseen Vartijalla ei siis ole oikeutta poistaa järjestyshäiriöitä aiheuttavia ihmisiä. Järjestyksen valvoja valvoo yleistä järjestystä & [...]
   Ei valvo yleistä järjestystä vaan nimenomaan tietyn kohteen. En ymmärrä miksi pitää yrittää päteä jos ei tiedä asiasta mistä pätee.

   Lainaa

  25. Kunhan kommentoin 13.3.2020 11:37
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Mimmi: Tais olla Sergey se, kenen kommentti tuosta oli poistettu.
   Tosi. Mun moka!

   Lainaa

  26. Tulos: +4 (12 ääntä)
   Kivasti arvosteltu: Vartija keskittyy työssään toimeksiantajan eli turvapalveluyhtiön asiakkaan omaisuuden, tilojen ja kiinteistöjen turvaamiseen tai erikseen määriteltyjen henkilöiden suojaamiseen Vartijalla ei siis ole oikeutta poistaa järjestyshäiriöitä aiheuttavia ihmisiä. Järjestyksen valvoja valvoo yleistä järjestystä & [...]
   Laitetaan vaikka näin, että ymmärrät kuinka väärässä olet: Järjestyksenvalvojan koulutuksen kesto: 40h (1vko) Turvallisuusalan ammattitutkinto 2-3 vuotta (vartija) Vartijalla pienemmät oikeudet poistamisen suhteen kuin JV:llä? Makes sense.

   Lainaa

  27. Tulos: +2 (8 ääntä)
   AnttiH111: Laitetaan vaikka näin, että ymmärrät kuinka väärässä olet: Järjestyksenvalvojan koulutuksen kesto: 40h (1vko) Turvallisuusalan ammattitutkinto 2-3 vuotta (vartija) Vartijalla pienemmät oikeudet poistamisen suhteen kuin JV:llä? Makes sense.
   Järjestyksenvalvojia on kahdenlaisia. Vain toiseen näistä vaaditaan PELKKÄ järjestyksenvalvojakurssi. Lisäksi ammattitutkinnon vertaaminen lyhytkurssiin on lähinnä hölmöä. Kuten sanottua: Ota asioista selvää ennen kuin alat pätemään niistä.

   Lainaa

  28. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Sergey, kehonrakentaja, valvoja, poliisin kanssa tekemisissä jatkuvasti.. roinaamisesta, oletan? Kuulostaa aika saaliilta, herkältä kaverilta.

   Lainaa

  29. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Ne ovat nämä salimaket/fitnessbimbot vähän erilaista sakkia :D

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Peehone: Ei kannata entisen kehonrakentajan kanssa alkaa. Niillä ei ole ns. mitään annettavaa, koska steroidit on kutistaneet kaiken sen, mikä ei pullisteluposeerauksissa olennaista ole.
   Ja ne steroidit tekevät naisille myös aika kummia..käy päinvastoin sillä alueella.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Freddy, better bodies, asu, vaatteet, kuva, kirpputori, kirppari, kirppis, kehonrakennus, mies