Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 15

Facebookin uudessa taustakuvassa on piilomerkitys.
Suurenna näkymä
Foliohattu kiristää, osa 15

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 36 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. vähän väärin 12.3.2020 0:36
   Tulos: +348 (364 ääntä)
   En tiiä missä jouko näkee 666, tuossa selkeästi on 69, 6 keskellä olevasta ok kädestä ja 9 peukkukädestä, jonka rajaus hieman leikkaa sivusta, mutta kyllä se on 69.

   Lainaa

  2. Tulos: +425 (439 ääntä)
   Psykiatrisen osaston langaton reititin näyttää toimivan..

   Lainaa

  3. Tulos: -23 (67 ääntä)
   Näkeeks kukaan muu tossa lohikäärmettä?

   Lainaa

  4. Tulos: +448 (462 ääntä)
   80-luvun lapset: Pois pistorasian luota! Vaarallista 90-luvun lapset: Helevettiin siitä mikron eestä, aivot sulaa! 2000-luvun lapset: Pois siitä TV:n eestä! Pääs pehmiää! 2010-luvun lapset: Pois siitä reitittimen vierestä! Aivot sulaa!

   Lainaa

  5. ihanmummovaan 12.3.2020 2:39
   Tulos: +163 (169 ääntä)
   *mitä tahansa Joukolle sanotaan* Jouko: Ei ole! Ei!! Minä tiedän ja sinä olet asiaton!!

   Lainaa

  6. Tulos: +165 (205 ääntä)
   Tamiflusta sen verran, että tuo kuvattu kohta on nimenomaan pakkausselosteen haittavaikutukset-osiosta. Siinä ei siis sanota, että flunssa voi aiheuttaa hallusinaatioita, neurologisia oireita ja kuoleman, vaan että Tamiflun käyttö flunssaa sairastavalla lapsella voi näitä aiheuttaa. Se kohta toki on rajattu pois, jossa sanotaan näiden oireiden olevan hyvin harvinaisia.

   Lainaa

  7. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Setäti: Tamiflusta sen verran, että tuo kuvattu kohta on nimenomaan pakkausselosteen haittavaikutukset-osiosta. Siinä ei siis sanota, että flunssa voi aiheuttaa hallusinaatioita, neurologisia oireita ja kuoleman, vaan että Tamiflun käyttö flunssaa sairastavalla lapsella voi näitä aiheuttaa. Se kohta toki on rajattu pois, jossa sanotaan näiden oireiden olevan hyvin harvinaisia.
   Anastasian julkaisussa nimenomaan sanotaan ”Muutokset käytöksessä: Ihmiset, erityisesti lapset, joilla on influenssa voi kärsiä systemaattisen hermoston ongelmista ja muuttuneesta käytöksestä, joka voi johtaa kuolemaan”. Epäilen että vanha versio pakkausselosteesta julkaisussa, sillä niin kuin sanoit, on haittavaikutukset Tamiflun käyttöön liittyviä. Luultavasti korjattu vastaavanlaiseksi kuin alla, juuri tuon ”tulkitsemisen ongelman” vuoksi. Suorat lainaukset nykyisestä pakkausselosteesta, tosin suomeksi. ”Kerro heti lääkärille Tamiflu-hoidon aikana jos huomaat muutoksia käyttäytymisessäsi tai mielialassasi (neuropsykiatriset tapahtumat), erityisesti lapsilla tai nuorilla. Nämä saattavat olla harvinaisen, mutta vakavan, haittavaikutuksen oireita.” ”Näitä raportoidaan ensisijaisesti lapsilla ja nuorilla, ja ne ovat usein alkaneet äkillisesti sekä lievittyneet nopeasti. Ne ovat erittäin harvoin johtaneet itsensä vahingoittamiseen tai joissain tapauksissa kuolemaan. Samanlaisia neuropsykiatrisia tapahtumia on raportoitu myös potilailla, jotka eivät ole käyttäneet Tamifluta.”

   Lainaa

  8. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Setäti: Tamiflusta sen verran, että tuo kuvattu kohta on nimenomaan pakkausselosteen haittavaikutukset-osiosta. Siinä ei siis sanota, että flunssa voi aiheuttaa hallusinaatioita, neurologisia oireita ja kuoleman, vaan että Tamiflun käyttö flunssaa sairastavalla lapsella voi näitä aiheuttaa. Se kohta toki on rajattu pois, jossa sanotaan näiden oireiden olevan hyvin harvinaisia.
   Tosiaan uusimmasta englannin kielisestä pakkausselosteesta ei tuota julkaisun kohtaa löydy. Vuodelta 2012 nopeasti katsottuna löytyi viimeisin versio, jossa asia ilmaistaan Anastasian kuvan mukaisesti. :D

   Lainaa

  9. Tulos: +126 (128 ääntä)
   Huilu: 80-luvun lapset: Pois pistorasian luota! Vaarallista 90-luvun lapset: Helevettiin siitä mikron eestä, aivot sulaa! 2000-luvun lapset: Pois siitä TV:n eestä! Pääs pehmiää! 2010-luvun lapset: Pois siitä reitittimen vierestä! Aivot sulaa!
   Näet päivän lehdistä ja somesta, että sulaneet ovat.

   Lainaa

  10. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Meriltä loppuivat argumentit alkuunsa. Sukua Eevertille Itä-Savosta?

   Lainaa

  11. Tulos: +143 (147 ääntä)
   Hauskaahan on se, että selosteissa on pakko listata kaikki oireet joita käyttäjillä on esiintynyt. Se ei edes takaa, että kuolema ja käytöshäiriöt olisi johtuneet nimenomaan lääkkeestä - sille vain ei ole todettu muuta selvää syytä. Ja muutenkin. Ei ole sivuvaikutuksetonta lääkettä (tai rokotetta). Hyvähän se vain on, että selosteesta voi tarkistaa haittavaikutukset ja niiden todennäköisyyden ja sitten tehdä vähän valistuneemman päätöksen. Ja tietää mitä oireita tarkkailla. Ihme hysteriaa aina kaikissa lääkeasioissa. :D

   Lainaa

  12. Hammaspeikko 12.3.2020 10:23
   Tulos: -20 (60 ääntä)
   Just: Hauskaahan on se, että selosteissa on pakko listata kaikki oireet joita käyttäjillä on esiintynyt. Se ei edes takaa, että kuolema ja käytöshäiriöt olisi johtuneet nimenomaan lääkkeestä – sille vain ei ole todettu muuta selvää syytä. Ja muutenkin. Ei ole sivuvaikutuksetonta lääkettä (tai rokotetta). Hyvähän se vain [...]
   Joo, hauskaa. Kunnes omalle kohdalle napsahtaa harvinainen maksavaurio (lääkäri ei oo kuullut että kukaan olisi sitä koskaan saanut että jee) tai ihottuma, joka harvoissa tapauksissa johtaa kuolemaan. Ei enää naurata. Lukekaa ne selosteet ja olkaa yhteydessä lääkäriin jos jotain ilmenee. Se luettelo ei itsessään kuitenkaan ole syy jättää lääkettä kokeilematta.

   Lainaa

  13. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Just: Hauskaahan on se, että selosteissa on pakko listata kaikki oireet joita käyttäjillä on esiintynyt. Se ei edes takaa, että kuolema ja käytöshäiriöt olisi johtuneet nimenomaan lääkkeestä – sille vain ei ole todettu muuta selvää syytä. Ja muutenkin. Ei ole sivuvaikutuksetonta lääkettä (tai rokotetta). Hyvähän se vain [...]
   Ystäväni teratologisessa tietokeskuksessa (soittelin raskausajan alkuvaiheessa sinne paljon koska pelkäsin kaikkea) kertoivat että lääkkeillä on kahdenlaisia sivuvaikutuksia: lääketieteellisiä ja lakitieteellisiä. Jälkimmäisten takia käyttöohjeet varoittavat raskaana olevia naisia ottamasta koskaan mitään lääkettä, olipa sille miten suuri tarve tahansa, välttääkseen riskin että jos raskaudessa menee jotain pieleen, lähdetään oikeuteen selvittelemään oliko vika lääkkeessä vai ei. Lakitieteellisiin sivuvaikutuksiin ei tarvitse suhtautua vakavasti (joskin siihen kylläkin että selvittää kummasta on kyse).

   Lainaa

  14. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Kyllä tuo Jouko-herra on sen tason julkkis euroviisupyrkimyksineen ja kaikkineen, että ehkä turha sensuroida sukunimeä.

   Lainaa

  15. Tulos: +18 (18 ääntä)
   vähän väärin: En tiiä missä jouko näkee 666, tuossa selkeästi on 69, 6 keskellä olevasta ok kädestä ja 9 peukkukädestä, jonka rajaus hieman leikkaa sivusta, mutta kyllä se on 69.
   Nice.

   Lainaa

  16. Tulos: +101 (103 ääntä)
   Mitä noi sähköherkät edes tekee netissä??

   Lainaa

  17. yli opisto hörhö 12.3.2020 12:22
   Tulos: +99 (105 ääntä)
   Niin kauan kuin nämä "sähkölle yliherkät/allergiset" eivät asu keskellä metsää ilman mitään moderneja sähkölaitteita, on aika selvää että kyse on vain luulotaudista tai pelkästä typeryydestä.

   Lainaa

  18. Tulos: +80 (82 ääntä)
   yli opisto hörhö: Niin kauan kuin nämä “sähkölle yliherkät/allergiset” eivät asu keskellä metsää ilman mitään moderneja sähkölaitteita, on aika selvää että kyse on vain luulotaudista tai pelkästä typeryydestä.
   Muistaakseni joskus tätä oli testattu ja henkilö silmät sidottuna tai tietämättömänä ei häiriintynyt sähkölaitteesta tai koneesta mutta kun sanottiin että ollaan esim sähkökeskuksen lähellä niin alkoi oirehtia vaikka ei oltu lähelläkään. Silti nämä oireet ilmeisesti tuntuvat ihan oikeille osalla jos päässä on vikaa ja osa taas huijaa tietoisesti.

   Lainaa

  19. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Niinhän se on, että sitä näkee mitä haluaa nähdä. Täälläkin usein nähtyjen "Yliluonnollista"- ryhmän kuvissa on ties mitä kippereitä, ötömöllejä ja henkiolentoja. Ei niitä normaali-ihmiset näe.

   Lainaa

  20. Tulos: +53 (55 ääntä)
   "Ehtisittekä käydä kommentoimassa..." Ei, älkää ehtikö. Se on kaikille parempi niin että te rajatapaukset pöhisette ihan vain siellä omassa ryhmässänne, ettekä pilaa Intter Netsiä kaikilta.

   Lainaa

  21. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Hammaspeikko: Joo, hauskaa. Kunnes omalle kohdalle napsahtaa harvinainen maksavaurio (lääkäri ei oo kuullut että kukaan olisi sitä koskaan saanut että jee) tai ihottuma, joka harvoissa tapauksissa johtaa kuolemaan. Ei enää naurata. Lukekaa ne selosteet ja olkaa yhteydessä lääkäriin jos jotain ilmenee. Se luettelo ei itsessään kuitenkaan ole syy jättää lääkettä kokeilematta.
   Kukaan väittänyt ilmenevien vaikutuksien olevan hauskoja, silti väkisin vääntämällä yrität olemattomista uhriutua! (Y) Jos syöt lääkettä X, joka on ns. seurannassa tai sattumalta useampaan samaa lääkettä sun kanssa syövään iskee salama, kirjataan valmisteen haittavaikutuksiin salaman osumisen saaminen. Kaikki oireet ja poikkeavat muutokset aiemmin mainitulla seuranta jaksolla, kirjataan haittavaikutuksiin vaikka niillä ei todellisuudessa edes olisi minkäänlaista tekemistä ko. lääkkeen kanssa.

   Lainaa

  22. Kummallista 12.3.2020 16:03
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   jukkapalmu: Niinhän se on, että sitä näkee mitä haluaa nähdä. Täälläkin usein nähtyjen “Yliluonnollista”- ryhmän kuvissa on ties mitä kippereitä, ötömöllejä ja henkiolentoja. Ei niitä normaali-ihmiset näe.
   Hyvissä ja huonoissa uutisissa kerrottiinkin tästä tai sivuttiin, meinasivat siinä että näköharhat olisivat enimmäkseen 7hz taajuudella ilmeneviä, koska tuolla taajuudella silmämuna rupeaisi värähtelemään.. Tai sitten muuten vaan näkee harhoja, sillon tosin yleensä varataan aika lekurista.

   Lainaa

  23. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Jouko oikees, just tänään sain vuoronumerolapun, mis oli 666...

   Lainaa

  24. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Jouko ON oikeassa, vaikkakin vähän myöhässä havaintonsa kanssa - tältä sivustolta on voinut tarkistaa jo iät ja ajat, mihin kaikkiin asioihin kätkeytyykään Saatanan salajuoni! :D http://www.lintukoto.net/viihde/pirunpaljastin/

   Lainaa

  25. Rähmäläkäpälä 13.3.2020 11:11
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Joukossa tyhmyys tiivistyy.

   Lainaa

  26. Tulos: 0 (10 ääntä)
   Olen yllättynyt, ettei kukaan ole vielä maininnut noita ylläpidon lisäämiä piiloviestejä Joukon julkaisuun. :D Itse löysin kaksi.

   Lainaa

  27. Tulos: -18 (38 ääntä)
   Nämä sähkö- ja hajusteyliherkät ihmiset ovat kyllä jotenkin lutuista sakkia :D Sähköyliherkät voivat kyllä olla sähkölaitteiden läheisyydessä, mutta joku langaton reititin aiheuttaa oireita. Samoin hajusteyliherkät kyllä voivat haistella mitä tahansa, mutta kun sattuukin nenään tuoksahtamaan joku hieman hajuveden tapainen tuoksu, niin heti on hengenahdistus ja maailmanloppu :D

   Lainaa

  28. sateenkaari 14.3.2020 7:05
   Tulos: +23 (31 ääntä)
   Annika: Nämä sähkö- ja hajusteyliherkät ihmiset ovat kyllä jotenkin lutuista sakkia Sähköyliherkät voivat kyllä olla sähkölaitteiden läheisyydessä, mutta joku langaton reititin aiheuttaa oireita. Samoin hajusteyliherkät kyllä voivat haistella mitä tahansa, mutta kun sattuukin nenään tuoksahtamaan joku hieman hajuveden tapainen tuoksu, niin heti on hengenahdistus ja maailmanloppu
   Mitä tuohon hajusteisiin tulee, niin en kyllä siedä mitään. Kaikki hajustetut hygienia tuotteet, pesunesteet, liuottimet töissä, etc, KAIKKI, alkaa särkemään päätä ja kuvottamaan. Älä yleistä, jos oma hajuaisti on turtunut kaikenlaiseen.

   Lainaa

  29. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Jumma: Olen yllättynyt, ettei kukaan ole vielä maininnut noita ylläpidon lisäämiä piiloviestejä Joukon julkaisuun. Itse löysin kaksi.
   Hyvä kun mainitsit, itselläni oli näyttö ensimmäisellä lukukerralla sellaisessa kulmassa, ettei niitä näkynyt. Kommenttisi luettuani kävin tarkistamassa mistä puhuit, niin huomasin ne itsekin kallistaessani vähän näyttöä toiseen suuntaan. :D (harrastan tätä usein silloin kun haluan löytää optimaalisen kontrastin joihinkin kuviin...)

   Lainaa

  30. Tulos: +23 (25 ääntä)
   Annika: Nämä sähkö- ja hajusteyliherkät ihmiset ovat kyllä jotenkin lutuista sakkia Sähköyliherkät voivat kyllä olla sähkölaitteiden läheisyydessä, mutta joku langaton reititin aiheuttaa oireita. Samoin hajusteyliherkät kyllä voivat haistella mitä tahansa, mutta kun sattuukin nenään tuoksahtamaan joku hieman hajuveden tapainen tuoksu, niin heti on hengenahdistus ja maailmanloppu
   Sähköyliherkästä samaa mieltä. Hajusteyliherkkyys/tuoksuyliherkkyys sen sijaan kyllä on ihan oikea asia. Ei tule pelkästään hajusteista, vaan voi tulla myös muista hajuista, etenkin vahvoista sellaisista.

   Lainaa

  31. Oikeat mielipiteet 14.3.2020 22:03
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Huilu: 80-luvun lapset: Pois pistorasian luota! Vaarallista 90-luvun lapset: Helevettiin siitä mikron eestä, aivot sulaa! 2000-luvun lapset: Pois siitä TV:n eestä! Pääs pehmiää! 2010-luvun lapset: Pois siitä reitittimen vierestä! Aivot sulaa!
   Toi mikroaaltouunijuttu oli jo 80-luvulla. Ei se tosiasiassa säteile mutta ei ole myöskään pakko tehdä kaikkea sitä mikä kielletään.

   Lainaa

  32. lakiloisista on lähinnä haittaa. 15.3.2020 18:47
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Joo: Ystäväni teratologisessa tietokeskuksessa (soittelin raskausajan alkuvaiheessa sinne paljon koska pelkäsin kaikkea) kertoivat että lääkkeillä on kahdenlaisia sivuvaikutuksia: lääketieteellisiä ja lakitieteellisiä. Jälkimmäisten takia käyttöohjeet varoittavat raskaana olevia naisia ottamasta koskaan mitään lääkettä, [...]
   Minusta juristien ja muiden lakipellejen kohdalla tulisi noudattaa kirjaimellisesti näitä lakitieteellisiä haittavaikutuslistoja siksi, että he saisivat sillä tavoin kouriintuntvan esimerkin siitä, millaisen maailman he ovat saaneet omilla tulkinnoillaan aikaan ja mitä siitä on seurannut.

   Lainaa

  33. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Jumma: Olen yllättynyt, ettei kukaan ole vielä maininnut noita ylläpidon lisäämiä piiloviestejä Joukon julkaisuun. Itse löysin kaksi.
   En tiedä mitä olet vetänyt, mutta haluaisin kokeilla joskus samaa.

   Lainaa

  34. Kilokalori 17.3.2020 0:38
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Mitä ihmeen piiloviestejä.

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Foo: En tiedä mitä olet vetänyt, mutta haluaisin kokeilla joskus samaa.
   Toivottavasti tämä kommentti ei nyt ollut sarkasmia, koska vastaan siihen sillä oletuksella, ettei ollut. Väitätkö, ettet uudelleen etsimälläkään löydä tuosta julkaisusta kahta salaviestiä? :D

   Lainaa

  36. Puliveivari 18.5.2020 23:33
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Telian mainoskakkoja

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sivuvaikutukset, tamiflu, lääke, rokote, rokotus, flunssa, kuolema, 666, numero, salaliittoteoria, salaliitto, Telia, avoin kuitu, internet, langaton, wifi, reititin, mainos, pedon luku, uusi maailmanjärjestys, sivuvaikutus