Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Virkavalta vastaan hakkerit

Sakoista voi päästä eroon muin keinoin.
Virkavalta vastaan hakkerit

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +714 (722 ääntä)
      Markus on vähän kovemman luokan gangsteri

      Lainaa

    2. Serkku-Herkko 9.1.2020 1:56
      Tulos: +798 (808 ääntä)
      Vanha kunnon "tiedämme kuka olet, mutta annamme sinulle kuitenkin mahdollisuuden ilmiantaa itsesi ennen toimenpiteisiin ryhtymistä"

      Lainaa

    3. Tulos: +331 (337 ääntä)
      Nyt tiedän kehen markukseen "ei viddu mage :DD"-meemillä viitataan.

      Lainaa

    4. Tulos: +448 (448 ääntä)
      Mutta äkkiäkös Make osaavana poikana poistaa vielä pari kuvakaappaustakin :D

      Lainaa

    5. traumcity 9.1.2020 3:21
      Tulos: +278 (290 ääntä)
      SUPO-yhteistyökokemus :D Mutta jos nyt kuitenkin viitsisit vasikoida itsesi kun vaikka meillä on sun tiedot ylhäällä täällä niin halutaan antaa sulle kunniallinen poistuminen.

      Lainaa

    6. Tulos: +190 (202 ääntä)
      Serkku-Herkko: Vanha kunnon “tiedämme kuka olet, mutta annamme sinulle kuitenkin mahdollisuuden ilmiantaa itsesi ennen toimenpiteisiin ryhtymistä”
      Välillä näis tekis mieli mennä paikalle ”Täsä mä ny olen!”, ja katsoa miten homma etenee. :D

      Lainaa

    7. Memerento 9.1.2020 5:10
      Tulos: +80 (92 ääntä)
      Kari: Ootko hyvinkääläisenä varma, ettei kuitenkin olis riksulaiset asialla? Laitathan asiasta viestiä VR:lle. Oheinen vinkki ei tietty liity kyseiseen kommenttiin.

      Lainaa

    8. Tulos: +179 (195 ääntä)
      Onkohan maailmanhistoriassa vielä kukaan mennyt tunnustamaan tuon "tiedämme kuka olet mutta voit silti tunnustaa itse" -höpinän takia? En usko. Ja Markusta pitäisi leipoa nyrkillä naamaan.

      Lainaa

    9. Tulos: +307 (311 ääntä)
      Tuo feikkivarausten tekeminen on ääliömäistä touhua silti.

      Lainaa

    10. omatunto kolkutti 9.1.2020 8:11
      Tulos: +251 (261 ääntä)
      Valuvika: Onkohan maailmanhistoriassa vielä kukaan mennyt tunnustamaan tuon “tiedämme kuka olet mutta voit silti tunnustaa itse” -höpinän takia? En usko.
      Itse asiassa on. Joitain vuosia sitten Ilkka-lehdessä oli aprillipäivänä uutinen, jossa juksattiin, että eiliset ylinopeussakot voi saada anteeksi käymällä tunnustamassa ne poliisilaitoksella. Tunnustajia ilmaantui paikalle muistaakseni useampia.

      Lainaa

    11. Tulos: +11 (121 ääntä)
      Varausjärjestelmä on tehty halvalla ja huonosti, ja sitten syytellään ympäriinsä kun joku Jonne 12v sen ilmiselviä puutteita käyttää hyväksi. Ei muuta kuin onnea valitsemallanne tiellä. Muistakaa myös seuraavalla kerralla valita se halvin tarjous.

      Lainaa

    12. jukkapalmu 9.1.2020 9:05
      Tulos: +186 (196 ääntä)
      Luulis Markuksen "taidoilla" olevan helpompaa ottaa sakot ja taikoa tilillensä rahaa kun ei siihenkään varmaan menis kun se 5 minuuttia ku ne on pankeissa niin noob.

      Lainaa

    13. ihmiskunta 9.1.2020 9:50
      Tulos: +183 (201 ääntä)
      Juunas: Varausjärjestelmä on tehty halvalla ja huonosti, ja sitten syytellään ympäriinsä kun joku Jonne 12v sen ilmiselviä puutteita käyttää hyväksi. Ei muuta kuin onnea valitsemallanne tiellä. Muistakaa myös seuraavalla kerralla valita se halvin tarjous.
      No siis tuo SUPO-uhkailu nyt oli pelkästään huvittavaa, mutta oletko todella sitä mieltä, että jos mahdollisuus ilkivaltaan on tehty helpoksi, ei voi siitä syyttää kuin itseään? Ei voi syyttää ilkivallan tekijää? Erikoista.

      Lainaa

    14. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Ja vinkki hei Supokauppa.comille, josta kaikki nää hommat on ostettu, et mehän voitas tehä jotain yhteistyökuvioo!

      Lainaa

    15. Tulos: +118 (122 ääntä)
      Hitusen veikkailen, ettei Markuksen kyvyt taida ihan oikeasti riittää siihen(kään), että pystyisi poliisin järjestelmiin murtautumaan ja poistelemaan sakkojaan... :D

      Lainaa

    16. Tulos: -55 (77 ääntä)
      ihmiskunta: No siis tuo SUPO-uhkailu nyt oli pelkästään huvittavaa, mutta oletko todella sitä mieltä, että jos mahdollisuus ilkivaltaan on tehty helpoksi, ei voi siitä syyttää kuin itseään? Ei voi syyttää ilkivallan tekijää? Erikoista.
      No siis jos sä otat sun katutason liikkeen ikkunoihin sen halvimman lasin, joka menee jokaisesta kivenmurikasta rikki, ni onhan siinä nyt omaakin vikaa, jos ne käydään vähä pirstomassa.

      Lainaa

    17. Tulos: +83 (95 ääntä)
      En pidä mahdottomana, etteikö Karilla olisi ihan oikeasti SUPO-kontakteja. Itsellänikin on tuttu töissä KRP:llä, joka käsittääkseni kai hoitaa myös SUPO:n alueelle liittyviä sisäisiä ja ulkoisia turvallisuusuhka-asioita. SE on sitten tyystin eri asia, että onko SUPO:lla resursseja saati intressejä/mandaattia alkaa träkkäämään jonkun 12-vuotiaan IP-aktiivisuutta ja operaattorilta selvittää henkilötietoja, mikä käsittääkseni edellyttää vähän järeämmän luokan rikollisuutta kuin paikallisen kylän leffateatterin häiriköimistä. Ja pelkällä IP:lläkään ei tee mitään, korkeintaan tietää, onko ”hyökkäys” tullut Suomesta. (Ja jos nulikka käyttää vielä proxya, niin taitaa siinä kohtaa loppua kyllä poliisinkin hampaat.) Emt. Olis nyt valehdellut edes, että IT-teknikko on selvittänyt varaajan IP-osoitteen ja jos tekijä ei ilmoittaudu, IP-osoite luovutetaan poliisille, joka selvittää tekijän henkilötiedot teleoperaattorilta ja tekijältä vaaditaan vahingonkorvauksia haitanteosta. (Tuskin se noinkaan toimii näin vähäpätöisen asian kanssa, mutta olisi uhkauksena edes vähän uskottavampi.) Jos joku tietää aiheesta enemmän, niin kiinnostaisi kuulla!

      Lainaa

    18. Tulos: -4 (20 ääntä)
      Sprinkles: En pidä mahdottomana, etteikö Karilla olisi ihan oikeasti SUPO-kontakteja. Itsellänikin on tuttu töissä KRP:llä, joka käsittääkseni kai hoitaa myös SUPO:n alueelle liittyviä sisäisiä ja ulkoisia turvallisuusuhka-asioita. SE on sitten tyystin eri asia, että onko SUPO:lla resursseja saati intressejä/mandaattia alkaa [...]
      Ei niillä ole. T. Tiedän ihan varmasti

      Lainaa

    19. Tulos: +139 (143 ääntä)
      Jos Markus ois oikeesti niin näppärä, että poliisin järjestelmään sisään pääsisi niin olen varma, että Markuksella ois vähäsen muuta puuhaamista kuin alaikäsille kaljan roudaaminen... Mutta fantasiansa kullakin.

      Lainaa

    20. Tulos: +69 (73 ääntä)
      Nyt kyllä aidosti kiinnostaa Markuksen saamien hakupalkkioiden suuruus.

      Lainaa

    21. Tulos: +70 (74 ääntä)
      ihmiskunta: No siis tuo SUPO-uhkailu nyt oli pelkästään huvittavaa, mutta oletko todella sitä mieltä, että jos mahdollisuus ilkivaltaan on tehty helpoksi, ei voi siitä syyttää kuin itseään? Ei voi syyttää ilkivallan tekijää? Erikoista.
      "Se koulu oli tyhjillään niin sama se oli kivittää ikkunat ku eivät vahtineet!" tai "no se oli sammunu niin kai semmosta voi vähän potkia, mitäs oli sammunu!"

      Lainaa

    22. BitchinWallaby 9.1.2020 17:19
      Tulos: +60 (62 ääntä)
      Mage against the machine.

      Lainaa

    23. Tulos: -14 (20 ääntä)
      Pitäisin melko todennäköisenä että Supo-maininta on vitsi.

      Lainaa

    24. Tulos: -24 (50 ääntä)
      Siis eihän tuossa edes väitetty puolella sanallakaan, että SUPO olisi jäljittänyt leffahakkerin, tai edes millään tavalla osallistunut asiaan. Siinä vain sanottiin, että he itse (Kinoma) ovat onnistuneet jäljittämisessä, osittain siksi että heillä on yhteistyö_kokemusta_ SUPO:n kanssa. Tämä saattaa pitää paikkansa tai sitten ei. Luetun ymmärtäminen on selvästikin katoava luonnonvara.

      Lainaa

    25. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Markus maksaa.

      Lainaa

    26. Tulos: +44 (48 ääntä)
      Nelli: Tuo feikkivarausten tekeminen on ääliömäistä touhua silti.
      Itsellä tuli ensimmäisenä mieleen, että sivustolla ollut joku tilapäinen häiriö, joka esimerkiksi on esiintynyt varausongelmana jossa näyttänyt varauksen epäonnistuneen, vaikka todellisuudessa mennyt läpi. Varaajat yrittäneet uudestaan varata lippuja pariin otteeseen ja kohta onkin koko sali varattuna.

      Lainaa

    27. Esa Lindqvist 10.1.2020 8:55
      Tulos: -5 (9 ääntä)
      Ensinnäkään ne ei ole mekaanikkoja.

      Lainaa

    28. Suomettumista 10.1.2020 21:27
      Tulos: +16 (40 ääntä)
      ihmiskunta: No siis tuo SUPO-uhkailu nyt oli pelkästään huvittavaa, mutta oletko todella sitä mieltä, että jos mahdollisuus ilkivaltaan on tehty helpoksi, ei voi siitä syyttää kuin itseään? Ei voi syyttää ilkivallan tekijää? Erikoista.
      No Suomessa ollaan aika yleisesti sitä mieltä että jos käytät minihametta ansaitset tulla raiskatuksi.

      Lainaa

    29. Suomettumista 10.1.2020 21:29
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      jn: Nyt kyllä aidosti kiinnostaa Markuksen saamien hakupalkkioiden suuruus.
      Puhutaan ilmeisesti valtiomittakaavassa merkittävistä dummista.

      Lainaa

    30. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Jonneista on tullut täysi-ikäisiä?

      Lainaa

    31. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Tässä näkyy aika surullisella tavalla kaksi ääripäätä tavan tallaajan ymmärryksestä teknologiaa kohtaan.

      Lainaa

    32. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Markus, Korson oma Mr. Robot.

      Lainaa

    33. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Esa Lindqvist: Ensinnäkään ne ei ole mekaanikkoja.
      Jos nyt ihan tarkkoja ollaan niin kyllä Suomessa on ollut käytössä ihan virallisena tutkintonimikkeenä "Tietotekniikan mekaanikko". Nimike on sittemmin vaihtunut mutta ainakin 90-luvulla noita tutkintoja on suoritettu tuolla nimellä. Koulutus sisälsi perustiedot elektroniikasta, tietoliikenteestä, ohjelmoinnista ja suoritettiin ammattioppilaitoksissa.

      Lainaa

    34. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Maija: Jonneista on tullut täysi-ikäisiä?
      Ei se jonneus ole koskaan iästä ollut kiinni.

      Lainaa

    35. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Juunas: Varausjärjestelmä on tehty halvalla ja huonosti, ja sitten syytellään ympäriinsä kun joku Jonne 12v sen ilmiselviä puutteita käyttää hyväksi. Ei muuta kuin onnea valitsemallanne tiellä. Muistakaa myös seuraavalla kerralla valita se halvin tarjous.
      Tyypillinen nykyteini. Jos on mahdollisuus tehdä ilkivaltaa ja pahojaan niin minä saan niin tehdä ja on uhrin syy. herätys nyt lapsukaiset!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kinoma, varaus, Supo, ilkivalta, alkoholi, nuoret, tietomurto, hakupalkka, sakot, Suojelupoliisi, elokuvateatteri, elokuvat, varausjärjestelmä