Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • Kohtaamisia kaupoilla, osa 96

  Pakko kysyä Tokmannilta... MIKSI?
  Suurenna näkymä
  Kohtaamisia kaupoilla, osa 96

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +561 (679 ääntä)
   Tuo on itse asiassa varsin tyypillistä Tokmannilta että laitetaan alelaput väärien tuotteiden kohdalle. Tuossakin se on selvästi flexi-taluttimien päällä, nopealla vilauksella voi hyvinkin kuvitella että tarjous koskisi niitä. Olen itsekin välillä vienyt kassalle tuotteen ja sitten ihmetellyt miksi pyydetään normihintaa, ja käynyt ilmi että aletuote olikin jossain vähän syrjemmässä. Väittäisin että ihan tarkoituksellista hämäystä.

   Lainaa

  2. Tulos: +610 (680 ääntä)
   Siis, Marika sai alennuksen tuotteesta joka ei ollut alennuksessa, valitti tästä somessa eikä suostunut myöntämään virhettään ja aikoo tämän lisäksi jopa välttää kyseistä kauppaa vastaisuudessa? Ehkä ihan hyvä.

   Lainaa

  3. Tulos: +256 (282 ääntä)
   Tässä tapauksessa vika on tosiaan Marikassa, mutta joka kerta olen itse joutunut jokaisessa Tokmannissa missä ikinä käynyt mainitsemaan että "Tää oli kyllä - XX prosenttia." Ja kuten Ilq kommentoi, tosta syystä syystä katson tarkkaan mitä allennus koskee, että ei käy kuin Marikalle.

   Lainaa

  4. Tulos: +51 (89 ääntä)
   Jaahas: Siis, Marika sai alennuksen tuotteesta joka ei ollut alennuksessa, valitti tästä somessa eikä suostunut myöntämään virhettään ja aikoo tämän lisäksi jopa välttää kyseistä kauppaa vastaisuudessa? Ehkä ihan hyvä.
   Näinhän kaikki toimii nykyään, kun ei itse osata jotain niin syytetään muita. Pebasta.

   Lainaa

  5. Tulos: +81 (119 ääntä)
   Ei Marika tokmannille kovin pahasti ollut suuttunut, mutta pahoitti mielensä siitä kun muut tajusi hänen olleensa väärässä. Kosti viimeisessä kommentissaan siyyeb Tokmannille.

   Lainaa

  6. traumcity 9.1.2020 3:26
   Tulos: +177 (337 ääntä)
   Mä oon 100% Sonjan puolella tässä. Ei missään kauppojen ja pankkien kassoilla kuulu jäädä jumittelemaan työntekijän kanssa vaikka olisi kuinka ainut ihmiskontakti viddu ikinä. On meillä muillakin elämä mikä pitäisi hoitaa pois alta.

   Lainaa

  7. purppurakruunu 9.1.2020 4:04
   Tulos: -37 (133 ääntä)
   Noin 90% tapauksista, missä ainoan avoimen tiskin työntekijä jonosta huolimatta rupattelee asiakkaan kanssa, varsinkin pidempään, jossain jonottavien asiakkaiden näkökentän ulkopuolella palveltavan asiakkaan asiaa hoidetaan paraikaa. Harvemmin asiakaspalvelija tarkoituksella jättää jonon huomiotta jutellakseen randomin kanssa. Tai sitten Sonja on niitä, jotka ei astu jonoon, vaan tuijottelee sivusta tiskin vapautumista, ja kenellekään avuntarvettaan kommunikoimatta kiroaa, että muut eivät tiedä kiirehtiä pois hänen altaan.

   Lainaa

  8. Tulos: +120 (200 ääntä)
   Jaahas: Siis, Marika sai alennuksen tuotteesta joka ei ollut alennuksessa, valitti tästä somessa eikä suostunut myöntämään virhettään ja aikoo tämän lisäksi jopa välttää kyseistä kauppaa vastaisuudessa? Ehkä ihan hyvä.
   Mielestäni marika tajusi virheensä ja tarkoitti että ei asioi tokmannilla koska tuli vaatineeksi väärää alennusta, nauruhymiöt mielestäni korostavat tätä.

   Lainaa

  9. Tulos: +135 (167 ääntä)
   Jaahas: Siis, Marika sai alennuksen tuotteesta joka ei ollut alennuksessa, valitti tästä somessa eikä suostunut myöntämään virhettään ja aikoo tämän lisäksi jopa välttää kyseistä kauppaa vastaisuudessa? Ehkä ihan hyvä.
   Ei, vaan hän tajusi mokansa, ja mahdollisesti välttää kyseistä kauppaa siksi. Koska on nolona. Tai sitten vain vitsailee, ettei kehtaa näyttää naamaansa siellä.

   Lainaa

  10. Tulos: +141 (157 ääntä)
   Juu Tokmannilla saa olla tosiaan tarkkana mikä on tarjouksessa. Kerran oli sellanen iso koriteline täynnä lasten hanskoja ja alelappu korissa kiinni "lasten hanskat 4e". Kassan jälkeen katsoin kuitista et hinta olikin 12,95e ja kysyin myyjältä asiasta, heti hän osasi vastata, että tarjous koski niitä lähistöllä olevia hanskoja. Yritin palauttaa hanskat, mutta rahaahan he eivät anna takaisin, vain lahjakorttina.

   Lainaa

  11. King Arthur 9.1.2020 6:52
   Tulos: +90 (106 ääntä)
   Tokmannilla on tosiaan hämäriä alessa olevia tuotteita. Itse otin vaatteen rekistä jossa oli hinta laitettu -50%. Eikä voinut erehtyä sillä rekki oli pyöreä eikä mikään pitkulainen käytävän henkari-ihme. Silti kynivät kassalla täyden hinnan. Silloin oli kaupan vika, mutta tässä mokassa mitä ilmeisimmin asiakkaan oma hömelöinti koska lippulapussa ilmoitettiin tuotteen nimi. Sitten tuohon ekaan... Ymmärrettäköön että jos tarvitsee avustajaa kaupassa niin siihen on oikeasti varattu aika. Mutta useimmat niistä ihmisistä jotka tarvitsevat avustajaa eivät ole niin taulapäitä että muita siitä syyttäisivät jos eivät saa sanottua että nyt pitäisi mennä. Tunnen henkilöitä jotka tarvitsevat joko avustajaa tai tulkkia (viittomakieli). Kaikki heistä ovat kohteliaita ja pyytävät tarvittaessa asioilleen nopeutusta. Ja ymmärtäisivät takuulla että joillekin ihmisille on tärkeää jutella, esim. yksinäiset tai vanhukset (eli yksinäiset). Itsekin olen Suomessa tottunut siihen että kassat etenee nopeasti kun ollaan (minusta ihanan) pökkelöitä, ja juuri siitä syystä siedän sen tilanteen kun on joku höpösetä tai täti siinä asiakaspalvelutilanteessa. Jos on kiire niin varautuu siihen, ei se sen vaikeampaa ole.

   Lainaa

  12. Tulos: -97 (123 ääntä)
   Kerrankin niin päin että juorusetä tukkii naisen pääsyn asiakaspalvelijalle. Yleensä ne on varsinkin iäkkäämmät mummoihmiset, joilla aina vain uusia päläpäläpälän aiheita ja kysymyksiä tulee kuin liukuhihnalta- jonottajien mieliharmiksi.

   Lainaa

  13. King Arthur 9.1.2020 8:02
   Tulos: +115 (137 ääntä)
   Joni: Kerrankin niin päin että juorusetä tukkii naisen pääsyn asiakaspalvelijalle. Yleensä ne on varsinkin iäkkäämmät mummoihmiset, joilla aina vain uusia päläpäläpälän aiheita ja kysymyksiä tulee kuin liukuhihnalta- jonottajien mieliharmiksi.
   Sellainenhan on se legenda. Tosielämä taas puhuu toista.

   Lainaa

  14. Tulos: +21 (57 ääntä)
   Eipä ole montaa käyntiä Tokmannilla ettei oli saanut huomautella tarjoushinnoista tai kotona paljastunut, että ruoka olikin homeessa, pilaantunut tai päiväys vanhentunut. Paska kauppa. En ole enää vuosiin ostanut ruokia Tokmannilta, nykyään käyn vain harvakseltaan hakemassa tarvittavaa roinaa tai edullista siideriä. Ja tarjouksista saa aina vängätä. Myyjätkin näyttävät jo aika vittuuntuneilta hommaan.

   Lainaa

  15. No johan on 9.1.2020 9:10
   Tulos: +122 (124 ääntä)
   Juuri äskettäin itsekin Tokmannilla asioidessani jouduin nostamaan alelappua nähdäkseni sen alla hintalapun haluamalleni tuotteelle, joka ei ollut alennuksessa. Luulin tämän olleen vahinko, mutta nämä kommentit luettuani tajusin, ettei ilmeisesti ollutkaan. Vaikka tajusin, ettei alennus koskenut tätä tuotetta, niin nyt vähän harmittaa, etten ostanut sitä muualta. Sääliksi käy myyjiä, jotka varmaan jatkuvasti joutuvat selittämään asiakkaille, etteivät he saakaan alennuksia, jotka luulivat saavansa. Monikaan ei lue lappuihin kirjoitettuja tekstejä, tai tekstiä ei välttämättä ole ollenkaan aleprosentin lisäksi.

   Lainaa

  16. Tulos: +14 (48 ääntä)
   Onko tuossa nyt alennusta edes saatu, kun ei näy ap. hintaa ollenkaan kuitissa vaan vain 12,40e?

   Lainaa

  17. Tulos: +54 (100 ääntä)
   Ilq: Tuo on itse asiassa varsin tyypillistä Tokmannilta että laitetaan alelaput väärien tuotteiden kohdalle. Tuossakin se on selvästi flexi-taluttimien päällä, nopealla vilauksella voi hyvinkin kuvitella että tarjous koskisi niitä. Olen itsekin välillä vienyt kassalle tuotteen ja sitten ihmetellyt miksi pyydetään [...]
   Tokmannilla töissä olleena ja näitä kyseisiä tarjouslappuja laittaneena väitän kyllä vastaan. Perehdytyksessä ja ensimmäisten työviikkojen aikana painotettiin sitä että tarjoukset oikeiden tuotteiden kohdalle. Tottakai meillekin virheitä välillä tapahtuu, mutta meillä on koneet mukana kun tarjouslappuja laitamme esille, joiden avulla luemme viivakoodin ja kone näyttää onko tuote tarjouksessa vai ei. Myymälöissä käy välillä lapsia ja aikuisia ketkä siirtelevät tarjouslappuja millon mistäkin syystä. Nämä samat ihmiset jättävät myös kylmätuotteita jemmaan vaateosastoille kun eivät jaksa viedä takaisin.

   Lainaa

  18. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Tokmannilla saa olla aina tarkka noiden alennuslappujen kanssa. Usein ovat joidenkin aivan muiden tuotteiden edessä niin saa pitkään katsella, mitkä ovat ne aletuotteet. Monesti on käynyt myös niin, että koneessa on vielä vanha hinta.

   Lainaa

  19. siiseliini 9.1.2020 10:39
   Tulos: +58 (62 ääntä)
   Meillä on yleensä saanu alennukset Tokmannilla oikein, mutta joulun alla ostin pieniä valoketjuja, kun oli kaksi yhden hinnalla. Kassalla mietin, että miten on näin kallista ja vasta kotona katsoin, että oli mennyt täysi hinta. Illemmalla lähdettiin avomiehen porukoille naapurikuntaan ja käytiin anopin kanssa paikallisessa Tokmannissa, ja kävin siellä vilkaisemassa lappua: samaa valoketjua oli 15 ledisenä ja 40 ledisenä ja tarjous koski 15 ledistä. Lappu vaan oli omassa lähi-Tokmannissa ollut sen 40 ledisen kohdalla.... Annoin asian olla, koska tarvitsin sellasta isompaa, mutta oon kyllä ollu nyt tarkempi niiden tarjousten kans.

   Lainaa

  20. Tulos: +44 (62 ääntä)
   Kala
   "Yritin palauttaa hanskat, mutta rahaahan he eivät anna takaisin, vain lahjakorttina."
   Miten niin? Itse juuri joulun aikoihin palautin tuotteen ja kyllä ihan rahana sain maksamani summan takaisin. King Arthur
   "Tokmannilla on tosiaan hämäriä alessa olevia tuotteita. Itse otin vaatteen rekistä jossa oli hinta laitettu -50%. Eikä voinut erehtyä sillä rekki oli pyöreä eikä mikään pitkulainen käytävän henkari-ihme. Silti kynivät kassalla täyden hinnan. Silloin oli kaupan vika"
   Aina noissa alerekeissä on ihan kaupasta riippumatta tavaraa joka ei ole alessa. Asiakkaat kun laskevat tavarat käsistään juuri siihen mihin sattuvat sillä hetkellä yltämään, ja jättävät niitä normaalihintaisia aletuotteiden sekaan. Itse olen oppinut aina alerekkiä selatessani tarkistamaan hintalapusta alemerkinnän, ja jos sellaista ei ole, tarkistamaan onko alerekissä enemmän samaa tuotetta alelaputettuna. Jos ei, sen on todennäköisesti jättänyt rekkiin joku laiska aasiakas eikä tuote siis kuulu alerekkiin laisinkaan. Itse en ole törmännyt "hämäriin alelappuihin" Tokmannilla tai muuallakaan. Tosin paljon on tullut kaupassa työskenteleviltä tutuilta kuultua etteivät ihmiset osaa lukea tarjouslappuja vaan kaikki vähääkään sinnepäin pitäisi saada alennuksella. Ei auta vaikka tarjouslapussa olisi kuva alennuksessa olevasta tuotteesta, silti kassalle raahataan se viereinen eri valmistajan vastine, josta aletaan vänkäämään paria euroa alennusta kun "tää oli tarjouksessa siellä oli LAPPU".

   Lainaa

  21. yli opisto hörhö 9.1.2020 11:33
   Tulos: +72 (78 ääntä)
   Bokseriostoksia tokmannilta kun hyllyn päädyssä iso lappu bokserit -50% ja kassalla kaikki mitä olin ostamassa olikin normaaleissa hinnoissa kun "ei se tarjous näitä merkkejä koskenut", ja se erittelyteksti siinä lapussa oli hyvin pienellä fontilla, en edes huomannut sitä. Oma moka tietysti joo, mutta vähän kusetuksen makua. Mutta sen mitä itse siellä harjoittelijana ollessa huomasin, on se että kun tulee tarjouksia tuotteista ja tarjouslehdessäkin sanotaan "ERÄ", ja se tarjous alkaa jo maanantaina niin yllättävän moni tulee sitten perjantaina kitisemään että kun on jo loppunut ne tuotteet. Voihan sitä kysyä ihan normaalisti onko niitä, mutta sitten alkaa se kauhea valitus ja vittuilu kun ei niitä ole enää. Vuosia sitten talvella oli esimerkiksi lasinpesuneste tarjouksessa ja olin monena aamuna itse niitä nostellut siihen esille ja sitten kun niitä ei enää ollut niin tuli joku pappa valittamaan että valheellisia mainoksia aina Tokmannilla kun aina kun hän on tullut ostamaan sitä tarjoustuotetta niin ei sitä ole ollut, eikä sitä varmasti ole ollenkaan ollut myynnissä muinakaan päivinä. Koita siinä sitten selittää että jokikisenä päivänä tähän asti tällä viikolla olen itse niitä siihen latonut, mutta ne ovat nyt lopussa, kun vastauksena tulee vaan "vittu en usko, en enää ikinä tule tähän huijarikauppaan!".

   Lainaa

  22. Tulos: +25 (39 ääntä)
   Kaisa: Onko tuossa nyt alennusta edes saatu, kun ei näy ap. hintaa ollenkaan kuitissa vaan vain 12,40e?
   Tuossa kuitissahan se selvästi lukee tuotteen alla että alennus -20 % eli on saanut. Hinnasta lähtenyt pois 3,10 e jolloin tuotteen hinnaksi jäänyt 12,40 e. Tuotteen lähtöhinta ollut näinollen 15,50 e.

   Lainaa

  23. Tulos: +13 (31 ääntä)
   JPT: Eipä ole montaa käyntiä Tokmannilla ettei oli saanut huomautella tarjoushinnoista tai kotona paljastunut, että ruoka olikin homeessa, pilaantunut tai päiväys vanhentunut. Paska kauppa. [...]
   Tämä pitää todellakin paikkansa. Ja ihan sama, mikä Tokmanni tai missä kaupungissa. Samaa vilunkia aina yrittävät. Olkaapa tarkkana. Muuten kuin tarjouksestahan sieltä ei kannata ostaakaan. Prismasta saa yleensä halvemmalla.

   Lainaa

  24. Tulos: +160 (168 ääntä)
   Ah. Kaupan aspana lähes vuosikymmenen työskennelleenä noi alennusasiat saa kyllä verenpainemittarin kuumenemaan. :) Muutama äärimmäisen vaikea konsepti tavan kuluttajille on esim. * Hinnat alk. (ALKAEN) esim. 5€ ”Miten tää voi maksaa kakskymppii kun tuolla rekissä luki 5€” ”Rekissä on useita erihintaisia alennustuotteita, joista edullisimmat ovat viisi euroa.” ”VITTU MITÄ KUSETUSTA” * Tarjoukset JOPA 70% ”Miten tää voi maksaa kakskymmppii, jos OVH on 40€? Tästähän piti tulla 70 pinnan ale?” ”Meillä on paljon tuotteita eri alennuksin. Osa tuotteista on tuohon 70%:n alennettuun hintaan ja osa muulla alennusprosentilla. Tähän tuotteeseen on selvennykseksi laitettu vielä tämä -50% tarra alkuperäisen hinnan viereen ja -70%:n tuotteisiin taas sitä alennusprosenttia vastaava tarra.” ”VITTU MITÄ KUSETUSTA!” * Joku toinen asiakas on laiskuuttaan mättänyt luistimet koriin, jossa on tarjouksessa hiusponnareita 1€/pakkaus ”Miten niin nää luistimet maksaa vittu sataviiskymppii, kun mä otin ne tosta EURON KORISTA!” ”Valitettavasti varmaan joku toinen asiakas epähuomiossa jättänyt luistimet tuohon alekoriin. Alekorin kyltissä on kyllä ilmoitettu, että alennus koskee vain ponnareita.” ”VITTU MÄ EN IKINÄ ENÄÄ ASIOI TÄSSÄ TEIDÄN KUSTETUSLAITOKSESSA!” Meidän firmassa oli vieläpä sellainen käytäntö, että mikäli asiakas tarpeeksi riehuu, se alennus annetaan. Mikäli taas on asiallinen asiakas, joka ei vaadi alennusta, hänelle ei sitä myöskään tarjota. Itse kylläkin jos satuin olemaan yksin vuorossa, kieltäydyin antamasta alennusta asiakkaille, jotka huorittelivat ja huusivat sylki roiskuen naamalleni. Sen sijaan asiallisille asiakkaille sanoin, että jos hinnat tuntuivat olleen epäselvästi merkitty, niin mielelläni myin heille siihen tarjoushintaan. (Onneksi näitä kehtaa nykyään ilman potkujen pelkoa myöntää, kun ko. ketjuliikettä ei enää ole.) Mä en vaan sulata sitä, että huonosta käytöksestä palkitaan ja hyvästä rangaistaan.

   Lainaa

  25. Tulos: -9 (23 ääntä)
   Mikä tossa ekassa oli mokana?

   Lainaa

  26. Tulos: +30 (34 ääntä)
   siiseliini: Meillä on yleensä saanu alennukset Tokmannilla oikein, mutta joulun alla ostin pieniä valoketjuja, kun oli kaksi yhden hinnalla. Kassalla mietin, että miten on näin kallista ja vasta kotona katsoin, että oli mennyt täysi hinta. Illemmalla lähdettiin avomiehen porukoille naapurikuntaan ja käytiin anopin kanssa [...]
   Hm, joulun alla ostin myös pienen valoketjun ja hinnasta syntyi väärinkäsitys kun hyllyssä luki (tuotteen nimen kera) eri hinta kuin millä tuote skannasi. Kävi tosiaan ilmi että valoketjuja, samanmerkkisiä ja -nimisiä, oli ollut kahta kokoa mutta lyhyempi eli halvempi oli lopussa, joten lopputulos oli hyllymerkintä "VALOKETJU X 5 EUROA", metri vasemmalle "VALOKETJU X 15 EUROA" mutta hyllyssä myös 5 euron kohdalla 15 euron ketjuja. Myyjä kävi toteamassa että sekavaa oli, myi yhden ketjun viidellä eurolla ja poisti kyltin. Sattuuhan näitä missä tahansa enkä koe olevani salaliiton uhri (kyseessä ei ollut Tokmanni)?

   Lainaa

  27. Tulos: +12 (26 ääntä)
   Onpas muuten Tokmannilla erikoinen tapa ilmoittaa alennukset. On alennettu hinta, alennus ja alennettu yhteissumma... Ei olisi ihan ekana tullut itsellä mieleen tehdä noin tuota...

   Lainaa

  28. Tulos: -16 (22 ääntä)
   Kaisa: Onko tuossa nyt alennusta edes saatu, kun ei näy ap. hintaa ollenkaan kuitissa vaan vain 12,40e?
   No mitäpä tuotteen alapuolella lukee? Urpo

   Lainaa

  29. Tulos: +16 (24 ääntä)
   jouko: Mikä tossa ekassa oli mokana?
   Se, että Sonja on tämä tyypilinen somessa mesoaja, mutta ei saa suutaan auki paikan päällä, kuten Nina huomautti.

   Lainaa

  30. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Ihan normitoimintaa Tokmannilla. Tuote on tarjouksessa, mutta kummasti se tarjouslappu ei olekaan samassa kohdassa kuin itse tuotteet, vaan hieman sivummalla... Samanmerkkisten ja hyvin samankaltaisten ja samanlaisesti pakattujen tuotteiden kohdalla, jotka EIVÄT ole tarjouksessa, ja ovat 5-10 euroa kalliimpia. Toinen on sitten se, että sitä tarjoustuotetta tilataan naurettavan pieni määrä, jolloin se loppuu melkein heti. Hyllykohta on siis tyhjä, mutta tarjouslappu yhä paikoillaan... Siinä aivan samanmerkkisten ja hyvin samankaltaisten ja samanlaisesti pakattujen tuotteiden vieressä, jotka EIVÄT ole tarjouksessa, ja ovat 5-10 euroa kalliimpia. Ja joita on muistettu tilata oikein reilusti. Katsokaapas tuota Marikan laittamaa kuvaa tarjouslapusta. Siinä on oikeassa alareunassa tarjoustuotteen viivakoodi. Lukekaa sen numerot ja verratkaa kädessänne olevaan tuotepakkaukseen; se on ainoa täysin luotettava tapa Tokmannilla tarkistaa onko käsissäsi tarjoustuote vai ei. Useamman tuotteen aleissa ei tietysti toimi sekään.

   Lainaa

  31. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Sprinkles: Ah. Kaupan aspana lähes vuosikymmenen työskennelleenä noi alennusasiat saa kyllä verenpainemittarin kuumenemaan. Muutama äärimmäisen vaikea konsepti tavan kuluttajille on esim. * Hinnat alk. (ALKAEN) esim. 5€ ”Miten tää voi maksaa kakskymppii kun tuolla rekissä luki 5€” ”Rekissä on useita erihintaisia [...]
   Täällä toinen ex-aspa ja komppaan tätä täysin :D

   Lainaa

  32. Tulos: +33 (35 ääntä)
   jepjep: Tuossa kuitissahan se selvästi lukee tuotteen alla että alennus -20 % eli on saanut. Hinnasta lähtenyt pois 3,10 e jolloin tuotteen hinnaksi jäänyt 12,40 e. Tuotteen lähtöhinta ollut näinollen 15,50 e.
   Totta. Looginen tapa, jota moni kauppa käyttää kuitissa: Tuote 15,50e - Ale 20 % 3,10e Yht. 12,40e

   Lainaa

  33. Tulos: +59 (73 ääntä)
   Vanhana Tokmannin työntekijänä pakko sanoa, että mikään ei raivostuta niin kun asiakkaat jotka oikeasti jaksaa huutaa myyjille että TAHALLAAN ON HUIJATTU ASIAKKAITA! Ihan oikeasti, kukaan perusmyyjä jossain ketjukaupassa ei todellakaan ala tahallaan ketään huijaamaan, paskaa niskaan tulee ihan ilmankin. Mikähän näiden myyjien syy olisi tähän huijaamiseen? Saavat hitosti lisää palkkaa vai? Aika hiljaista taitaa olla. Usein laput tulee suoraan myymälöihin ja tarjoukset on typeriä kun vain tietyt kuuluu, mutta se on hankala erottaa jos ihmiset eivät lue lappua. Myös erät on välillä super pieniä mitkä tulevat varastolta eikä pysty tilaamaan lisää ja taas saa kuulla huutoa asiakkailta. Minäkin olen tehnyt paljon erilaisia töitä, mutta missään ei ole mennyt niin paljpn usko ihmisiin kun kaupassa työskennellessä :D Ja hemmetti kun ihmiset jaksaa riehua jonkun 10sentin alen takia, Luoja

   Lainaa

  34. Hattarapilvi 10.1.2020 2:11
   Tulos: +13 (69 ääntä)
   traumcity: Mä oon 100% Sonjan puolella tässä. Ei missään kauppojen ja pankkien kassoilla kuulu jäädä jumittelemaan työntekijän kanssa vaikka olisi kuinka ainut ihmiskontakti viddu ikinä. On meillä muillakin elämä mikä pitäisi hoitaa pois alta.
   Aaa sä oot just niitä ihmisiä jotka osoittaa näkyvästi ärtymystään kun jollakin kestää sen parikin hetkeä kauemmin kuin sinulla. Koska et kykene asettumaan yhdenkään muun asemaan kuin vain ja ainoastaan omaasi. Nivelsairaana on tullut niiin sata kertaa tungettua sanallinen luu kurkkuun yhdelle jos toisellekkin sun kaltaiselle möläyttelijälle kassajonossa kun ei sairaus päälle päin näy mutta vaikeuttaa kaikkea mitä teen ja hidastaa kaikessa. Monikin ajattelee ettei nuorehko goottirokki-nainen voi olla sairas kun ei ole muita huomioivaa info-lappua kaulassa. Myös sairailla ja hitailla ja kaikilla muillakin on tasan samat oikeudet asioida kaupassa. "Ihan sama vaikka olisi päivän ainoa ihmiskontakti mutta ku siis viddu ääähh!!" Joo, kertoo susta niin tarpeeks. Ite olin pahimman sairauden aikana 1,5 vuotta kokonaan, täysin yksin. Ja vaikka sun kaltaiset ääliöt huutelee miten noloa se on, niin kyllä vain paikallisista lähikaupoista ja muista liikkeistä tuli ne ainoat ihmiskontaktit koko tuona aikana. Ei siksi ettei olisi ollut läheisiä ihmisiä vaikka puhelimen päässä, vaan siksi että sitten kun raahauduin kotiin olin niin kipeä ja väsynyt että se oli lääkkeet naamaan ja nukkumaan, eikä ollut voimia mihinkään oikeaan sosiaaliseen elämään. Silti sitä kaikkea paskaa piristi aika kummmasti kun lähikaupassa tutut myyjät moikkasi ja kyseli päivän vointia, lopulta yhdestä myyjästä tuli facebook-kaveri mutta meillä nyt muutenkin oli jutut ihan samalla aaltopituuksilla ja samat kiinnostuksen kohteet, musatyyli jne. Kassalla asioidessa taas on ihan helvetin kamala tunne kun tavarat vaan lipsuu käsistä, sormet ei toimi eikä edes yhtä saakelin mehutölkkiä saa kunnolla nostettua ja ängettyä ostoskassiin. Sitten kun koitat paniikissa selvitä siitä hitaudesta niin sun kaltainen elämänsä minäminäminä-diiva huutelee jotain siitä kuinka minä olen hänen tiellään niin ai saatana.... Olisit edes kiitollinen siitä että kykenet kävelemään, juoksemaan ja olemaan niin helvetin kiireinen.

   Lainaa

  35. Tulos: -10 (14 ääntä)
   King Arthur: Sellainenhan on se legenda. Tosielämä taas puhuu toista.
   Oot vain sattunut todistamaan useammin tilanteita joissa jonoa kerryttää ukko, ja minä tilanteita joissa mummo? Mutta kaikki tämä on vain tosielämää ^_^

   Lainaa

  36. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Juuri kävin tokmannilla ja huomasin nurkassa ison kyltin "KAIKKI MEIKKISIVELLINSETIT -40% ALEHINTAAN". No siinähän oli montaakymmentä erilaista meikkisivellinpakkausta, joissain luki nimenä ihan että "setti", mutta ei kaikissa. Siinä oli myös pakkauksia joissa saattoi olla yksi sivellin, beaty blenderi ja ripsiväri. Tai samankaltaisia pikkusuteja monta kappaletta. Menin kysymään myyjältä että kattaako alennus siis kaikki nurkassa olevat tuotteet, joiden yllä se lappu oli, ja myyjä vastasi vain että "kaikkia MEIKKISIVELLINSETTEJÄ kyllä". Yritin siinä sitten miettiä mikä on "setin" määritelmä tai miten tokmanni käsittää sanan "setti"... Onnistuin kuitenkin valitsemaan oikean tuotteen :)

   Lainaa

  37. Tulos: +13 (23 ääntä)
   Itse usein kun näen noita väärässä paikassa olevia kylttejä kaupoissa, siirrän ne oikeaan paikkaan. Parin sekunnin homma ja helpottaa muiden elämää.

   Lainaa

  38. Silkkaa kusetusta 10.1.2020 21:37
   Tulos: -11 (21 ääntä)
   Ilq: Tuo on itse asiassa varsin tyypillistä Tokmannilta että laitetaan alelaput väärien tuotteiden kohdalle. Tuossakin se on selvästi flexi-taluttimien päällä, nopealla vilauksella voi hyvinkin kuvitella että tarjous koskisi niitä. Olen itsekin välillä vienyt kassalle tuotteen ja sitten ihmetellyt miksi pyydetään [...]
   City Marketeissa ihan samaa touhua. Alelapuilla yritetään kusettaa asiakasta. Varmaan joku tuuraaja kassalla kun ei huomannut kusettaa

   Lainaa

  39. Silkkaa kusetusta 10.1.2020 21:40
   Tulos: +32 (50 ääntä)
   Hattarapilvi: Aaa sä oot just niitä ihmisiä jotka osoittaa näkyvästi ärtymystään kun jollakin kestää sen parikin hetkeä kauemmin kuin sinulla. Koska et kykene asettumaan yhdenkään muun asemaan kuin vain ja ainoastaan omaasi. Nivelsairaana on tullut niiin sata kertaa tungettua sanallinen luu kurkkuun yhdelle jos toisellekkin sun [...]
   Ei tässä mistään nivelsairaudesta puhuta, vaan siitä että aspan kanssa jäädään seurustelemaan ja puhumaan säästä.

   Lainaa

  40. Silkkaa kusetusta 10.1.2020 21:43
   Tulos: +15 (33 ääntä)
   Plaah: Vanhana Tokmannin työntekijänä pakko sanoa, että mikään ei raivostuta niin kun asiakkaat jotka oikeasti jaksaa huutaa myyjille että TAHALLAAN ON HUIJATTU ASIAKKAITA! Ihan oikeasti, kukaan perusmyyjä jossain ketjukaupassa ei todellakaan ala tahallaan ketään huijaamaan, paskaa niskaan tulee ihan ilmankin. Mikähän näiden [...]
   ”Sattumalta" toisissa ketjuissa on hemmetisti enemmän hintavirheitä kuin toisissa.

   Lainaa

  41. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Silkkaa kusetusta: ”Sattumalta” toisissa ketjuissa on hemmetisti enemmän hintavirheitä kuin toisissa.
   Ja onneksi jokainen voi käydä juuri niissä kaupoissa missä haluaa, niin ei tule sitten huijatuksi.

   Lainaa

  42. Tulos: +10 (32 ääntä)
   Silkkaa kusetusta: Ei tässä mistään nivelsairaudesta puhuta, vaan siitä että aspan kanssa jäädään seurustelemaan ja puhumaan säästä.
   Mutta aina nämä "mulla on hivuttava tauti ja kärsimys", joten voin olla myös kroonisesti fiddumainen ja haitata muidenkin oloa, koska voin. Vaikka sitten luettelemalla joka paikassa koko elämänsä vastamäet.

   Lainaa

  43. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Joni: Oot vain sattunut todistamaan useammin tilanteita joissa jonoa kerryttää ukko, ja minä tilanteita joissa mummo? Mutta kaikki tämä on vain tosielämää ↑_↑
   Monet pitävät tarinoita ja stereotypioita henkilökohtaisina kokemuksinaan. Useimmin niitä kerrotaan mummoista näissä tilanteissa. Ehkä siksi että heidät koetaan ärsyttävämpinä kuin ukkelit, joten heidät huomataan useammin. Syitä en osaa tämän enemmän spekuloida.

   Lainaa

  44. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Jaahas: Siis, Marika sai alennuksen tuotteesta joka ei ollut alennuksessa, valitti tästä somessa eikä suostunut myöntämään virhettään ja aikoo tämän lisäksi jopa välttää kyseistä kauppaa vastaisuudessa? Ehkä ihan hyvä.
   Ei hän kyllä alennusta saanut tuon kuiten mukaan, jos maksoi tuon 12,40 euroa.

   Lainaa

  45. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Juu Tokmannissa saa kyllä aina lukea nuo pienellä präntätytkin alelapuista. Isolla lukee "KAIKKI MIESTEN PAIDAT JA HOUSUT -30%" Ja siellä välissä jossain kohtaa pienellä fontilla tuotemerkki esim. David. Ja joskus myös tuoteryhmät ilmaistu niin, että siihen vois periaatteessa kuulua puol myymälää, mut sitten ku kysyy, niin "nojoo mut ei se tarkota ku tätä ja tätä tuotetta". Esim. kodintekstiilit, tais koskee loppupeleissä vaan jotain petivaatteita. Eikö verhot, pyyhkeet tai matot ole jonkunlaisia tekstiilejä?

   Lainaa

  46. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Juomari: Ihan normitoimintaa Tokmannilla. Tuote on tarjouksessa, mutta kummasti se tarjouslappu ei olekaan samassa kohdassa kuin itse tuotteet, vaan hieman sivummalla… Samanmerkkisten ja hyvin samankaltaisten ja samanlaisesti pakattujen tuotteiden kohdalla, jotka EIVÄT ole tarjouksessa, ja ovat 5-10 euroa kalliimpia. Toinen [...]
   Mikä siinä on että asiakkaat aina olettavat työntekijöillä olevan mitään sanavaltaa siihen paljonko tuotteita tilataan? Yllätys yllätys, monet tuotteet on sellaisia että me emme niitä edes kykene tilaamaan lisää, kone ei salli sitä. Ainoat varmat tuotteet mitä pystymme tilaamaan koneen kautta on elintarvikkeet ja kemikaalit, mutta ne useimmiten tulevat kuormapäivinä muutenkin.

   Lainaa

  47. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Silkkaa kusetusta: ”Sattumalta” toisissa ketjuissa on hemmetisti enemmän hintavirheitä kuin toisissa.
   Äh, sait kiinni. Asiakkaiden päivän pilaaminen on meidän ainut onni ja ilo. Usko pois, me ei nautita siitä että meille valitetaan inhimillisistä virheistä aivan kuin olisimme ne täysin tarkoituksella tehneet. Tiesitkö että Tokmanni on mukana nuorten työllistämisessä? Paljon työharjoittelijoita, kuntouttavaa työkokeilua ja TET-opiskelijoita, oppisopimuksella työskenteleviä tms. Se missä myönnän että on parantamisen varaa on perehdytys, koska kun koulutettavana on 3-4 nuorta samaan aikaan ja he tekevät ensimmäistä työviikkooaan, niin virheitä sattuu.

   Lainaa

  48. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Niks: Juuri kävin tokmannilla ja huomasin nurkassa ison kyltin “KAIKKI MEIKKISIVELLINSETIT -40% ALEHINTAAN”. No siinähän oli montaakymmentä erilaista meikkisivellinpakkausta, joissain luki nimenä ihan että “setti”, mutta ei kaikissa. Siinä oli myös pakkauksia joissa saattoi olla yksi sivellin, beaty blenderi ja [...]
   Oliko se kenties setti, jossa oli useampi sivellin?

   Lainaa

  49. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Oma kokemus tokmannin aleista oli kun huomattiin isommasta ostosmäärästä jälkikäteen ettei jonkun tuotteen 50% alennusta huomioitu ja kassalle tuli selvittelyn aikana kaksi muuta joille oli eri tuotteissa käyny samalla tavalla. Varmaan jossain virhettä mutta onhan se myös aika ihmeellistä kun oli siis aiheellinen alennus. Ja noihin jaarittelijoihin liittyen, valitettavasti jokaisella on vastuu omasta sosiaalisesta elämästä ja vanhuksille löytyy paljon eri kerhoja ja muita ajanviettopaikkoja. Ihan kohtuutonta tuhlata yrityksen resursseja ja samalla viivyttää muita asiakkaita

   Lainaa

  50. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Joni: Kerrankin niin päin että juorusetä tukkii naisen pääsyn asiakaspalvelijalle. Yleensä ne on varsinkin iäkkäämmät mummoihmiset, joilla aina vain uusia päläpäläpälän aiheita ja kysymyksiä tulee kuin liukuhihnalta- jonottajien mieliharmiksi.
   Mikä v*ttu on MIELIHARMI?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: kuva, tarjous, Tokmanni, Flexi, alennus, info, kiire