Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Tragedian muistopäivä – kaikella on tarkoitus

  Läheltä liippaa: Oletko koskaan melkein kuollut?
  Suurenna näkymä
  Tragedian muistopäivä – kaikella on tarkoitus

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +511 (557 ääntä)
   Kuulostaahan tuo Hannan kommentti aika lailla liioittelulta, etenkin jos hänellä on tapana käydä Myyrmannissa muutaman vuoden välein. Jos hän taas esimerkiksi asuisi Myyrmäessä ja hoitaisi pääsääntöisesti ostoksensa Myyrmannissa, vaikka ei juuri tuona päivänä sattunut menemään sinne, niin voisin ymmärtääkin tuon läheltä piti -ajatuksen.

   Lainaa

  2. Tulos: +251 (341 ääntä)
   "Kuka voisi unohtaa :'(" No itse kyllä olin unohtanut koko jutun, ja minua paljon nuoremmat eivät varmaan ole koko tapauksesta kuulleetkaan. Vähän hölmö ja tunteellisesti muotoiltu kysymys Iltalehdeltä. Tsunamin sen sijaan muistan hyvin, vaikka siitä on paljon enemmän aikaa.

   Lainaa

  3. heikki4422 14.1.2020 2:36
   Tulos: +184 (218 ääntä)
   itsellä liippas lähellä et olisi ollu kansaedustaja mutta en ollu ehdolla eduskuntavaalit aika

   Lainaa

  4. heikki4426 14.1.2020 2:37
   Tulos: -76 (86 ääntä)
   itsellä liippas lähellä et olisi ollu kansaedustaja mutta en ollu ehdolla eduskuntavaalit aika

   Lainaa

  5. Misantrooppi 14.1.2020 4:47
   Tulos: -47 (137 ääntä)
   Itellä liippas läheltä että oisin pillua saanut, mutta...

   Lainaa

  6. Tulos: +226 (238 ääntä)
   Itellä liippas läheltä että ois liipannu läheltä

   Lainaa

  7. Tetepeloton 14.1.2020 5:43
   Tulos: +230 (246 ääntä)
   Iltalehdellä ollut joku jouluHessu kirjottelemassa noita päivityksiä kun tekstit on kun yläkouluikäsen kynästä.

   Lainaa

  8. Tulos: +123 (129 ääntä)
   Miten musta silti tuntuu, että suuremmat mokat olivat nuo Iltalehden päivitykset...

   Lainaa

  9. Tulos: +193 (199 ääntä)
   Tetepeloton: Iltalehdellä ollut joku jouluHessu kirjottelemassa noita päivityksiä kun tekstit on kun yläkouluikäsen kynästä.
   Samat hessut ollu siellä ainakin viis vuotta. Kavereille maksetaan siitä että ne kirjoittaa ja ne kehtaa tehdä sen noin päin vittua. Ei mitään ammattiylpeyttä.

   Lainaa

  10. Supermarket 14.1.2020 6:31
   Tulos: +167 (203 ääntä)
   Omasta mielestäni kuolemasta kirjoittaessa emojien käyttö on mautonta.

   Lainaa

  11. Tulos: +149 (153 ääntä)
   Ihan normisettiä Iltapäivälehdiltä. Nostetaan asioita vuosien tai vuosikymmenten takaa esille ihan vaan mainosklikkausten ja tulojen saamiseks, itse uutisissa kierrätetään samoja vanhoja tekstejä jotka on ollu samoissa lehdissä jo moneen kertaan aiemminkin.

   Lainaa

  12. Tulos: +83 (89 ääntä)
   Itsellä liippas läheltä että päädyin feissarimokiin mutta en oo facebookissa.

   Lainaa

  13. Kilo Kalori 14.1.2020 7:52
   Tulos: +32 (46 ääntä)
   Misantrooppi: Itellä liippas läheltä että oisin pⅰIIua saanut, mutta…
   Ei antanut.

   Lainaa

  14. Tulos: -19 (39 ääntä)
   itsellä liippas lähellä et olisi ollu kansaedustaja mutta en ollu ehdolla eduskuntavaalit aika

   Lainaa

  15. Tulos: +29 (51 ääntä)
   T. Heikki

   Lainaa

  16. Tulos: +128 (138 ääntä)
   Niin, Pirjo, oletkin niin uskomattoman korkeella levelillä. Henk koht olen aina ihmetellyt, miten ihminen voi olla niin itsekeskeinen elukka, että voi todella kuvitella universumin ”tarkoittavan” kaiken maailman asioita aiheuttamalla heille luonnontapahtumia tai omituisia sattumia. Omasta mielestäni on korkeemmalla levelillä ymmärtää ihmisen pienuus, kuin suuruus.

   Lainaa

  17. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Misantrooppi: Itellä liippas läheltä että oisin pⅰIIua saanut, mutta…
   Ite sain 2000 kesällä ja heti perään 2011, tässä välissä ei onneksi oo liipannu läheltäkään saanti.

   Lainaa

  18. Tulos: +109 (119 ääntä)
   Hei! Oletko päässyt yli siitä järkyttävästä tapahtumasta mikä tapahtui aikoja sitten?! Hyvä!!! Nyt joudut taksisin siihen helvettiin kun muistutamme sinua siitä, että voit taas ajatella niitä tapahtumia kun yrität nukkua! Olemmehan paskalehti!

   Lainaa

  19. yli opisto hörhö 14.1.2020 10:38
   Tulos: +84 (86 ääntä)
   Etsi iltalehden verkkosivuilta juttu jossa ei ole ainoatakaan kirjoitusvirhettä. Mission Impossible. Vois kuvitella että ne palkkaavat jotain 15-vuotiaita naputtelemaan "uutisia".

   Lainaa

  20. Tulos: +52 (68 ääntä)
   Pirjo on tyypillinen esimerkki nykyajan keskustelukulttuurista: Vähätellään toisen älykkyyttä ja sen varjolla vetäydytään keskustelusta, vaikka todellisuudessa itse ei osaa perustella kommenttejaan millään tapaa. Varsinkin kun keskustelee politiikasta tavallisen kansalaisen ja jopa poliitikkojen kanssa, tämä ilmiö korostuu hyvin voimakkaasti, mikä on tehnyt politiikasta ja politiikan teosta yhtä helvettiä.

   Lainaa

  21. anonyymi ameeba 14.1.2020 13:55
   Tulos: +46 (58 ääntä)
   Mitään tarkoituksia ei ole olemassakaan. Mutta ainahan ihminen kaipaa jotain selityksiä sille miksi jotain tapahtuu, ehkä joidenkin psyyke ei kestä ajatusta siitä miten me todellisuudessa ollaan sattuman armoilla.

   Lainaa

  22. Tulos: -30 (42 ääntä)
   Tsunami vei Sirkesalon, mutta Niinistö selvisi vettyneillä savukkeilla. Olisikohan Sirkesalo nyt presidentti ja Hauki-Jennin kanssa naimisissa, mikäli miesten osat olisivat olleet päinvastoin?

   Lainaa

  23. Tulos: +44 (54 ääntä)
   anonyymi ameeba: Mitään tarkoituksia ei ole olemassakaan. Mutta ainahan ihminen kaipaa jotain selityksiä sille miksi jotain tapahtuu, ehkä joidenkin psyyke ei kestä ajatusta siitä miten me todellisuudessa ollaan sattuman armoilla.
   Nimenomaan. Kaikkien uskontojenkin ytimessä on loppujen lopuksi se, että on vaan yksinkertaisesti liian kamalaa uskoa, että millään ei ole mitään tarkoitusta, vaan kaikki on sattumaa, joten pitää keksiä se tarkoitus.

   Lainaa

  24. Neljän tuulen 14.1.2020 17:36
   Tulos: +20 (38 ääntä)
   yli opisto hörhö: Etsi iltalehden verkkosivuilta juttu jossa ei ole ainoatakaan kirjoitusvirhettä. Mission Impossible. Vois kuvitella että ne palkkaavat jotain 15-vuotiaita naputtelemaan “uutisia”.
   Oletkos muuten koskaan lukenut Ylen uutisia netistä? Siellä lähes jokaisessa artikkelissa on vähintään yksi kirjoitus- tai kielioppivirhe, usein enemmänkin. Aina joskus kun niitä luen, niin osuvat silmiin. Iltapäivälehtien virheistä en jaksa yllättyä, mutta Yleltä toivoisi edes jonkinlaista kielen ylläpitämistä.

   Lainaa

  25. Tulos: -19 (27 ääntä)
   Lumikki: Nimenomaan. Kaikkien uskontojenkin ytimessä on loppujen lopuksi se, että on vaan yksinkertaisesti liian kamalaa uskoa, että millään ei ole mitään tarkoitusta, vaan kaikki on sattumaa, joten pitää keksiä se tarkoitus.
   Ja näitä tarkoituksia ja jumalia oli ihmisillä jo paljon ennen uskontoja

   Lainaa

  26. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Käytiin teininä katsomassa kunnantalon ilmoitustaululla että ketä pääsi kesätöihin. Kaveri alkoi kiroilla ja noitua kun ei päässyt kesätöihin. Hämmästyin hieman ja ihmettelin että en tiennyt hänen edes hakneen kesä töitä. Kaveri vaan totesi että ei hakenutkaan, mutta vituttaa silti ettei päässyt.

   Lainaa

  27. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Toj Karin: Pirjo on tyypillinen esimerkki nykyajan keskustelukulttuurista: Vähätellään toisen älykkyyttä ja sen varjolla vetäydytään keskustelusta, vaikka todellisuudessa itse ei osaa perustella kommenttejaan millään tapaa. Varsinkin kun keskustelee politiikasta tavallisen kansalaisen ja jopa poliitikkojen kanssa, tämä ilmiö [...]
   Nykyään on todella helppoa kuplaantua samanmielisten kanssa ja sulkea silmänsä erimielisten kritiikiltä.

   Lainaa

  28. Tulos: +39 (47 ääntä)
   R: Ja näitä tarkoituksia ja jumalia oli ihmisillä jo paljon ennen uskontoja
   Tarkoituksia varmasti, mutta sitten kun ihmiset joskus alkuhistorian hämärissä keksivät ne ensimmäiset jumalat, eikö sitten automaattisesti tullut keksittyä myös ensimmäinen uskonto? Kirkko on sitten asia ihan erikseen.

   Lainaa

  29. King Arthur 14.1.2020 23:07
   Tulos: +31 (39 ääntä)
   R: Ja näitä tarkoituksia ja jumalia oli ihmisillä jo paljon ennen uskontoja
   Jos on joku jumal'olento tai tarkoitus josta ei ole muuta todistetta kuin usko siihen, kyseessä on uskonto.

   Lainaa

  30. Isä neljän, joka olet töissä 15.1.2020 8:11
   Tulos: -5 (17 ääntä)
   King Arthur: Jos on joku jumal’olento tai tarkoitus josta ei ole muuta todistetta kuin usko siihen, kyseessä on uskonto.
   Huomautan ystävällisesti olevani olemassa. Uskokaa siis minuun.

   Lainaa

  31. Juhlat jatkuu 15.1.2020 8:42
   Tulos: -18 (36 ääntä)
   Luontoäiti ei jaksanu kattella enää happopäissään saksalaista homo teknoa luukuttavia turisteja ja päätti harventaa kyseistä kantaa. Siviilit oli harmillinen mutta pakollinen uhraus. Tämä oli varmasti maailman kaikkeuden ja jumalten syvempi tarkoitus. Nojoo RIP kaikille maailman kuolleille ja eläville. T jumalten jumala Odin.

   Lainaa

  32. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Toivottavasti en oo koskaan samalla levelillä Pirjon kaa.

   Lainaa

  33. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Sanotaan että tarjonta vastaa kysyntään, silti ainoat valtakunnalliset iltapäivälehdet ovat Iltapaska ja Iltaoksennus, joista saa sitten kuluttaja valita mieleisensä?

   Lainaa

  34. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Banaani: Niin, Pirjo, oletkin niin uskomattoman korkeella levelillä. Henk koht olen aina ihmetellyt, miten ihminen voi olla niin itsekeskeinen elukka, että voi todella kuvitella universumin ”tarkoittavan” kaiken maailman asioita aiheuttamalla heille luonnontapahtumia tai omituisia sattumia. Omasta mielestäni on korkeemmalla levelillä ymmärtää ihmisen pienuus, kuin suuruus.
   Aivan niin. Ja millainen ihminen haluaa edes uskoa johonkin korkeampaan voimaan, joka tuosta vain murjoo hengiltä yli 200 000 ihmistä ja moninkertaisen määrän eläimiä ihan vain "tarkoittaakseen" eli vihjatakseen jotain? Sanois suoraan, hemmetin raukka.

   Lainaa

  35. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Misantrooppi: Itellä liippas läheltä että oisin pⅰIIua saanut, mutta…
   Mutta selvisit puhumalla

   Lainaa

  36. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Minäkin viime viikolla melkein ajoin ylinopeutta, mutta en sitten kuitenkaan ajanut. Mutta että kyllä siis oli tosi läheltä. Kuulemma joku on joskus samalla tiellä ylinopeutta ajanut, että ei ole mikään leikin asia tämä. Ihan hiljaiseksi vetää vieläkin.

   Lainaa

  37. Ztseiztsei 17.1.2020 1:25
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Esko Aho -trophy menee tällä kertaa Hannalle! #ff2

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: tsunami, maanjäristys, tarkoitus, uutiset, iltalehti, prisma, Myyrmanni, ammuskelu, onnettomuus, Isku