Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Näin saat naisia, osa 39

  Suurenna näkymä
  Näin saat naisia, osa 39

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 84 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1051 (1075 ääntä)
   Seppo, ongelma taitaa nyt ikävä kyllä olla sinussa eikä naisten asenneviassa. Ja tuo alfa-kommenttihan kertoo vain siitä, että sinä et edes luonnossa olisi tällainen ihailemasi alfauros.

   Lainaa

  2. Tulos: +715 (733 ääntä)
   Minkälaiset kriteerit mahtaa olla Sepolle kelpaavalla naisella? Toivottavasti kuka tahansa käy, jos terveissä yhteiskunnissa hänen mukaansa naisenkin täyttyy ottaa se mies kenet saa ja tyytyä.

   Lainaa

  3. Tulos: +682 (718 ääntä)
   Haistan incelin katkeran tuoksun.

   Lainaa

  4. Tulos: +19 (183 ääntä)
   Kami: Haistan incelin katkeran tuoksun.
   Vähän haisee joo tännekin asti käsidesi ja akne.

   Lainaa

  5. Tulos: +879 (907 ääntä)
   Aidon naisvihaajan tunnistaa just tosta ajatusmaailmasta. Inceleiden mielestä yhteiskunta ja etenkin sen naiset ovat mätiä, jos naisilla on miesten tapaan oikeus valita kumppaninsa. Miehellä tämä oikeus on tietysti kumoamaton. Pelottavia nuo kaikenmaailman Sepot. Uutisia kun lukee niin huomaa, etteivät aina ole ihan vaarattomiakaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +382 (394 ääntä)
   Seppohan on selvästi jokaisen unelmapuoliso, jep jep. Naisissa vain vikaa kun eivät sitä tajua.

   Lainaa

  7. Tulos: -112 (180 ääntä)
   Lantsi: Aidon naisvihaajan tunnistaa just tosta ajatusmaailmasta. Inceleiden mielestä yhteiskunta ja etenkin sen naiset ovat mätiä, jos naisilla on miesten tapaan oikeus valita kumppaninsa. Miehellä tämä oikeus on tietysti kumoamaton. Pelottavia nuo kaikenmaailman Sepot. Uutisia kun lukee niin huomaa, etteivät aina ole ihan vaarattomiakaan.
   Inceleiden??

   Lainaa

  8. Tulos: +413 (425 ääntä)
   Kanerva: Inceleiden??
   Involuntary celibate. Näillä sepoilla on ihan oma nettiyhteisönsä.

   Lainaa

  9. Sopan hämmentäjä 30.1.2020 1:36
   Tulos: -175 (425 ääntä)
   No en tiedä, lähinnä surullinen homma tämä. En nyt Seppoa puolustele, mutta onhan monilla keskivertoa vähemmän houkuttelevilla miehillä aikamoista turhautumista parisuhdemarkkinoilla. Kyllähän se aika brutaalia todellisuutta on muutenkin jo yksinäiselle ja masentuneelle ihmiselle. Kyllä vika toki on Sepossa tässä, mutta jotenkin käy lähinnä sääliksi. Hän sentään sanoo suoraan ettei kelpaa naisille ja kuinka se häntä masentaa, toisin kuin monet vastaavat jotka haukkuvat naiset h**riksi (hiiriksi? heh) ja toteavat olevansa naisten yläpuolella jne. Sanoisin, että Seppo terapiaan ja otetta omasta elämästä, ei siinä muukaan auta. Eikä helppo tie ole sekään.

   Lainaa

  10. OG Kilokalori 30.1.2020 2:18
   Tulos: -580 (666 ääntä)
   Ehkä nyt meni vähän kärjistetyks noi toteemukset tuolla. Mutta se on kyllä ihan totta että lähes jokaikisellä naisella on nykyään ihan järjettömän utopistiset kriteerit kumppanin suhteen. Ja keskittymiskyky tutustuessa yms. on kestoltaan samaa luokkaa kuin kultakalan muisti.

   Lainaa

  11. magnifique 30.1.2020 2:47
   Tulos: +455 (473 ääntä)
   Sopan hämmentäjä: No en tiedä, lähinnä surullinen homma tämä. En nyt Seppoa puolustele, mutta onhan monilla keskivertoa vähemmän houkuttelevilla miehillä aikamoista turhautumista parisuhdemarkkinoilla. Kyllähän se aika brutaalia todellisuutta on muutenkin jo yksinäiselle ja masentuneelle ihmiselle. Kyllä vika toki on Sepossa tässä, [...]
   Seppohan nimenomaan selkeästi nostaa itsensä muiden yläpuolelle eikä paljoa vaikuta nais(t)en itsemääräämisoikeutta kunnioittavan, joten hän on yksi Juuri Niistä tyypeistä. Onhan se kyllä surullista, sitä en kiellä. Pitää vaan ehkä muistaa, että samalla lailla on tahdonvastaisesti yksinäisiä ja masentuneita naisia. Vaikka keskimääräinen syy yksinäisyyteen voi olla vähän eri sukupuolten välillä, ei ole parisuhdemarkkinat helppo paikka monelle. Tuollainen aggressiivinen syyllistävä huutelu kuten Sepolla nyt on vain lapsellista ja ikävää, etenkin jos sen tuo yksityisviesteihin asti. Kanssaihmisiä pitää kunnioittaa.

   Lainaa

  12. Kummallista 30.1.2020 2:57
   Tulos: +270 (284 ääntä)
   Kyllä tuo asennevammalta enemmän vaikuttaa kuin masennukselta. Jos se Seppo nyt vaan tyytys siihen mitä saa.

   Lainaa

  13. Tulos: +453 (469 ääntä)
   U2FsdGVkX1/hg3wVWaEhNpcKXWRYY+4X/GxvRGzfrbnU3U7VK7zinBYn7p9b3HtOlPLlCRNj+gEDVsYCRVVAI0nNdkU1QINzu1OIE8Oe7V+YNbXYVCebyy7RKicJheiZlcxMlIY4k3tRHEHVT9YQGBBrU1HUEV0ZzF7gZHOWZGazC+U/X44fREKkhVPMBCIJkfT+jLXdGUoylSBPy/ByIXRCkGMeqzJFeGfIZPa9YYcjN1cebp4S9d2rQ9kcMiaml5iHscHGGjjzrF6KvO8q5xupUZE7DBR2Ym3tszwenDY7sT4ms6pHHqHH4bl8KOGKI0vCnTEKQH5f4iqrWkfbl2jPEeYSgcH82USeWi9YAVLBS8Olg0xyX4HsK0DDDlsqABSmMW4IXPd0FnLhRyj2osWS4i2ADarXdB1QOV60YoW6mizqGK32pKeyS68N6646CEOg9IM7mw33Mq5/c5j1xjTCFQxvOJiMblk/U5c3Ay83DJgJwzK9bEW4G7ZM9BHsWJhaYEHfeH1qErEkcujEWw==

   Lainaa

  14. Tulos: +408 (426 ääntä)
   OG Kilokalori: Ehkä nyt meni vähän kärjistetyks noi toteemukset tuolla. Mutta se on kyllä ihan totta että lähes jokaikisellä naisella on nykyään ihan järjettömän utopistiset kriteerit kumppanin suhteen. Ja keskittymiskyky tutustuessa yms. on kestoltaan samaa luokkaa kuin kultakalan muisti.
   Sorruitkohan itse juuri kärjistämään?

   Lainaa

  15. Tulos: +303 (325 ääntä)
   Jaa, että siinä Sepon diagnoosi vaikealle masennukselle. Olisikohan parempi diagnoosi ihan vaan esim. ihmisperse.

   Lainaa

  16. Tulos: +489 (499 ääntä)
   OG Kilokalori: Ehkä nyt meni vähän kärjistetyks noi toteemukset tuolla. Mutta se on kyllä ihan totta että lähes jokaikisellä naisella on nykyään ihan järjettömän utopistiset kriteerit kumppanin suhteen. Ja keskittymiskyky tutustuessa yms. on kestoltaan samaa luokkaa kuin kultakalan muisti.
   Kiinnostaisi tietää mihin tuokin (myös inceleiden viljelemä) kuvitelma oikein perustuu. Kun vähän katsoo ympärilleen niin huomaa, että ihan tavalliset naiset ja miehet tuolla pariutuu keskenään. Jos joku ei kertakaikkiaan löydä itselleen kumppania vaikka vuosia aktiivisesti etsii, vika löytyy peilistä, ei noin puolesta maailman väestöstä kollektiivisesti.

   Lainaa

  17. Tulos: +401 (409 ääntä)
   "incel" on nykaikainen termi tällaiselle kaverille. Urban dictionary:sta lainaten: "a person (usually male) who has a horrible personality and treats women like sexual objects and thinks his lack of a sex life comes from being "ugly" when its really just his blatant sexism and terrible attitude"

   Lainaa

  18. Tulos: +406 (414 ääntä)
   OG Kilokalori: Ehkä nyt meni vähän kärjistetyks noi toteemukset tuolla. Mutta se on kyllä ihan totta että lähes jokaikisellä naisella on nykyään ihan järjettömän utopistiset kriteerit kumppanin suhteen. Ja keskittymiskyky tutustuessa yms. on kestoltaan samaa luokkaa kuin kultakalan muisti.
   Onhan se joo ihan liikaa vaadittu, että haluaa täysin väkivallattoman suhteen ja kumppanin joka miellyttää omaa silmää, niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Niin ja kumppanin johon ei tarvitse ”vain tyytyä”.

   Lainaa

  19. Tulos: +179 (189 ääntä)
   OG Kilokalori: Ehkä nyt meni vähän kärjistetyks noi toteemukset tuolla. Mutta se on kyllä ihan totta että lähes jokaikisellä naisella on nykyään ihan järjettömän utopistiset kriteerit kumppanin suhteen. Ja keskittymiskyky tutustuessa yms. on kestoltaan samaa luokkaa kuin kultakalan muisti.
   Ohhoh, onpa meillä ristiriitaiset kokemukset. Yhtään naista en ole vielä tavannut, joka sopisi kertomaasi. Jopa aivan kaameat ensitapaamiset jäävät mieleen, ja niistä kyllä puhutaan pitkään. Mutta eipä siitä sen enempää. Keskustelin kerran muuan mgtow-aktiivin kanssa. Mielenkiintoinen (tosin kovin harhainen) maailmankuva, jossa henkilö tuntui ihannoivan Calhounin kokeita, todeten mm. "We are the beautiful ones", syyttäen tilanteesta yhteiskunnan rakenteita, kuitenkin kiihkottoman rauhallisesti. On siis yhteiskunnan vika, että naisilla on nykyään muutakin elämää kuin hoitaa lapsia ja passata miestään. Kuitenkin jostain syystä sekin oli ongelma, että vaikka nykyään molemmat voivat käydä töissä, nainen vähemmän tienaavana elää miehensä siivellä - jos hyötyy kumppanistaan jotain, sen vastineeksi tulee luovuttaa valtaa ja tehdä vastapalveluksia, kuten enemmän kotitöitä. Tulee myös ennen kaikkea osoittaa kunnioitusta ja kiitollisuutta. Henkilö oli siis sinkku, ja täysin kiinnostumaton parisuhteen hankkimisesta. Silti oli jo selkeäksi muodostunut mielikuva, miten abstraktin "muiden" suhteet toimivat. Vielä selkeämmin oli omasta mielestään tiedossa, miten moninaisilla tavoilla naiset pyrkivät miehistä hyötymään niin taloudellisesti kuin muutenkin, lähtien miehen korjaamista autoista päättyen hänen sanojensa mukaan "ihan puluna (pellenä) pitämiseen", kuten siihen, että huijataan mies kasvattamaan vieraan miehen lapset ja luulemaan niitä omiksi. Kaikkea tätä toki tapahtuu, mutta asioilla saisi silti säilyttää perspektiivin. Mies oli sitä mieltä, että kaikki naiset ovat kieroja ja tilaisuuden tullen pyrkivät hyväksikäyttämään ansaan houkuttelemiaan miesparkoja, ja siksi on ihan ok että naisille tapahtuu pahaa. Itse hän ei ainakaan kertomansa mukaan ollut osallistunut mihinkään porukan toimintaan, mutta uutisointi aiheesta ei haittaa, eikä sen ajattelu herätä myötätuntoa.

   Lainaa

  20. Tulos: -63 (119 ääntä)
   Junala: “incel” on nykaikainen termi tällaiselle kaverille. Urban dictionary:sta lainaten: “a person (usually male) who has a horrible personality and treats women like sexual objects and thinks his lack of a sex life comes from being “ugly” when its really just his blatant sexism and terrible attitude”
   On toki myös introverttejä jotka pelkää kaikenlaisia sosiaalisia tilanteita jolloin tutustuminen muihin on erittäin haastavaa. He ei tietenkään ajattele kuin Seppo.

   Lainaa

  21. Tulos: +221 (239 ääntä)
   OG Kilokalori: Ehkä nyt meni vähän kärjistetyks noi toteemukset tuolla. Mutta se on kyllä ihan totta että lähes jokaikisellä naisella on nykyään ihan järjettömän utopistiset kriteerit kumppanin suhteen. Ja keskittymiskyky tutustuessa yms. on kestoltaan samaa luokkaa kuin kultakalan muisti.
   Vika lienee sinussa. Kannattaa vähän katsoa millaisia naisia vikittelee. Ulkonäkö edellä löytänet juuri kuvailemaasi materiaalia.

   Lainaa

  22. Tulos: +311 (319 ääntä)
   Sopan hämmentäjä: No en tiedä, lähinnä surullinen homma tämä. En nyt Seppoa puolustele, mutta onhan monilla keskivertoa vähemmän houkuttelevilla miehillä aikamoista turhautumista parisuhdemarkkinoilla. Kyllähän se aika brutaalia todellisuutta on muutenkin jo yksinäiselle ja masentuneelle ihmiselle. Kyllä vika toki on Sepossa tässä, [...]
   On olemassa miljoonia ja taas miljoonia parisuhdemarkkinoilla turhautuneita naisiakin. Jostain syustä niiden suusta tai näppikseltä vain tulee murto-osa kaiken maailman seppojen hourailuista. Jonkin verran kyllä, mutta paljon vähemmän. Kenelläkään ei ole velvollisuutta tuntea viehätystä ketään kohtaan, eikä se ole mikään henkilökohtainen loukkaus.

   Lainaa

  23. Tulos: +78 (92 ääntä)
   OG Kilokalori: Ehkä nyt meni vähän kärjistetyks noi toteemukset tuolla. Mutta se on kyllä ihan totta että lähes jokaikisellä naisella on nykyään ihan järjettömän utopistiset kriteerit kumppanin suhteen. Ja keskittymiskyky tutustuessa yms. on kestoltaan samaa luokkaa kuin kultakalan muisti.
   Se keskittymiskyky puuttuu myös joiltain miehiltä. Eli ei pelkästään naisissa tätä vikaa. Itselläni on juuri minulle sopiva suomalainen mies. Ja mun vaatimus oli rehellisyys, muut jutut on vaan bonuksia bonusten päälle. Ja tosiaan, se keskittymisen puute ja muisti johtuu ylenmääräisestä kännykän räpläämisestä. Koska eihän nykyään tarvitse mitään muistaa ulkoa, voi aina katsoa netistä

   Lainaa

  24. Tulos: +59 (99 ääntä)
   Seppo vaikuttaa psykoottiselta. Tämä ei jatkoon, sillä mielisairaille ei pidä nauraa.

   Lainaa

  25. Tulos: +163 (175 ääntä)
   Lantsi: Kiinnostaisi tietää mihin tuokin (myös inceleiden viljelemä) kuvitelma oikein perustuu. Kun vähän katsoo ympärilleen niin huomaa, että ihan tavalliset naiset ja miehet tuolla pariutuu keskenään. Jos joku ei kertakaikkiaan löydä itselleen kumppania vaikka vuosia aktiivisesti etsii, vika löytyy peilistä, ei noin puolesta maailman väestöstä kollektiivisesti.
   Tämä. Siis katsoo oikeaa elämää ympärilleen. Ei Instaa tai Tinderiä. On miehiä ja naisia, joilla on ne käsittämättömät vaatimukset puoliskoata. Sitten on ne tavismiehet ja naiset, jotka elää tässä maailmassa ja yleensä pariutuu. Sit on nää, joiden mielestä vika on muissa, ei ittessä. Ei se nyt oikein houkuttelevaa ole jos tuoksuu tupakalle, epäsiistit vaatteet, hiukset kuin petolinnun perse, suihkus käyt harvakseltaan ja sit viel kovaan ääneen arvostelet muita. Asioita, joita voi ihan itsessä muuttaa. Näitä on sekä miehis et naisis

   Lainaa

  26. Tulos: +21 (35 ääntä)
   Sepon viimiseen kommenttiin vinkkinä: et saa, ne hyppää sinne uuniin vapaaehtosesti.

   Lainaa

  27. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Hmm: Minkälaiset kriteerit mahtaa olla Sepolle kelpaavalla naisella? Toivottavasti kuka tahansa käy, jos terveissä yhteiskunnissa hänen mukaansa naisenkin täyttyy ottaa se mies kenet saa ja tyytyä.
   Toisaalta vika lause viittaa, ettei Sepolle kelpaa kuka sain.

   Lainaa

  28. asdfasdfasdf 30.1.2020 7:29
   Tulos: +157 (163 ääntä)
   OG Kilokalori: Ehkä nyt meni vähän kärjistetyks noi toteemukset tuolla. Mutta se on kyllä ihan totta että lähes jokaikisellä naisella on nykyään ihan järjettömän utopistiset kriteerit kumppanin suhteen. Ja keskittymiskyky tutustuessa yms. on kestoltaan samaa luokkaa kuin kultakalan muisti.
   Saako kysyä herran omat kriteerit, ihan vain niinkö vertailun vuoksi?

   Lainaa

  29. Tulos: +159 (167 ääntä)
   Hmm: Minkälaiset kriteerit mahtaa olla Sepolle kelpaavalla naisella? Toivottavasti kuka tahansa käy, jos terveissä yhteiskunnissa hänen mukaansa naisenkin täyttyy ottaa se mies kenet saa ja tyytyä.
   Isot tissit eikä liikaa omia mielipiteitä. Luulisin.

   Lainaa

  30. Tulos: +164 (178 ääntä)
   OG Kilokalori: Ehkä nyt meni vähän kärjistetyks noi toteemukset tuolla. Mutta se on kyllä ihan totta että lähes jokaikisellä naisella on nykyään ihan järjettömän utopistiset kriteerit kumppanin suhteen. Ja keskittymiskyky tutustuessa yms. on kestoltaan samaa luokkaa kuin kultakalan muisti.
   Jos vain tuollaisia kokemuksia löytyy, niin suosittelen kokeilemaan sitä emännän etsimistä jostain muualta kuin yläasteen pihalta. :)

   Lainaa

  31. Tulos: -13 (63 ääntä)
   Sepolla taitaa olla ongelmia, jotka sitten ilmenee noissa päivityksissä. Tämä ei ole enää hauska, vaan enmpi sairaalle ihmiselle nauramista.

   Lainaa

  32. Se toinen seppo 30.1.2020 8:42
   Tulos: -73 (111 ääntä)
   Lantsi: Kiinnostaisi tietää mihin tuokin (myös inceleiden viljelemä) kuvitelma oikein perustuu. Kun vähän katsoo ympärilleen niin huomaa, että ihan tavalliset naiset ja miehet tuolla pariutuu keskenään. Jos joku ei kertakaikkiaan löydä itselleen kumppania vaikka vuosia aktiivisesti etsii, vika löytyy peilistä, ei noin puolesta maailman väestöstä kollektiivisesti.
   Ei aina.. Aktiivisesti ettinyt ja naiset on aina, että sä oon niin ihana ja kiva mies, aina tukemassa muita. Mutta sitten kun on puhetta pidemmistä suhteita... Älä hätäile, kyllä sullekin on olemassa morsmaikku tuolla, mutta mä etin jotain erilaista. Naispuolisia kavereita on mutta tuntuu, että eipä ole sopivaa miesmateriaalia minussa. Noh, ehkä sitten vanhainkodissa :P

   Lainaa

  33. Elämä on 30.1.2020 9:14
   Tulos: +149 (157 ääntä)
   Pitää pelata niillä korteilla mitkä on saanut. Mäkin haluaisin olla miljonääri, mutta kun ei ole kykyjä tehdä rahaa niin pitää käydä tavisduunissa ja pärjätä pienellä palkalla. En voi ruveta itkemään, että jonkun pitää antaa mulle miljoona euroa, vaikka itse en tee mitään asian eteen. Sama pätee parisuhdemarkkinoilla. Paljon enempää ei voi vaatia kuin mitä itsellä on tarjota. Joko hyväksyt sen tai olet yksin.

   Lainaa

  34. yli opisto hörhö 30.1.2020 10:08
   Tulos: +139 (145 ääntä)
   Sepolla on vähän isompiakin ongelmia kuin pelkkä masennus. Ei pelkkä masennus selitä noita harhoja ja luuloja. Toivottavasti päätyy lääkärille ennen kuin alkaa vahingoittamaan muita ihmisiä, sen verran vihaista tekstiä sieltä tulee.

   Lainaa

  35. Tulos: +182 (194 ääntä)
   Oma kokemus sanoo, että aika pitkälle pääsee sillä, että on hyvä hygienia ja siisti ulkomuoto, ystävällinen, rehellinen, ei tärkeile, ja kohtelee hyvin myös niitä ihmisiä, joita ei pidä viehättävinä. Ja tämä pätee kaikkiin sukupuoliin. Sepolle ja hengenheimolaisille siis: käy suihkussa, pese vaatteet, tee asennetarkistus.

   Lainaa

  36. Jotakin mieltä 30.1.2020 10:55
   Tulos: +104 (108 ääntä)
   Seppo on aika raskas persoona. Parisuhteessa Sepon kanssa joutuisi kuuntelemaan vastaavia juttuja mutta vain muista aiheista.

   Lainaa

  37. Tulos: +94 (102 ääntä)
   Se toinen seppo: Ei aina.. Aktiivisesti ettinyt ja naiset on aina, että sä oon niin ihana ja kiva mies, aina tukemassa muita. Mutta sitten kun on puhetta pidemmistä suhteita… Älä hätäile, kyllä sullekin on olemassa morsmaikku tuolla, mutta mä etin jotain erilaista. Naispuolisia kavereita on mutta tuntuu, että eipä ole sopivaa miesmateriaalia minussa. Noh, ehkä sitten vanhainkodissa
   Tsemppiä etsintään! Toivottavasti osaat arvostaa laajaa naispuolista kaveripiiriä, sillä monella miehellä naisia ei ole kavereissa lainkaan ja sen kyllä huomaa kummallisena käytöksenä ja omituisina oletuksina naisten kanssa toimiessa. Tuntemillasi naisilla saattaa olla jossakin jemmassa juuri sinulle sopiva kumppaniehdokas :)

   Lainaa

  38. Tulos: -16 (28 ääntä)
   "I just want a boyfriend-free-girl"

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (35 ääntä)
   OG Kilokalori: Ehkä nyt meni vähän kärjistetyks noi toteemukset tuolla. Mutta se on kyllä ihan totta että lähes jokaikisellä naisella on nykyään ihan järjettömän utopistiset kriteerit kumppanin suhteen. Ja keskittymiskyky tutustuessa yms. on kestoltaan samaa luokkaa kuin kultakalan muisti.
   Ihan totta! Minäkin palavasti haluan miehen, joka ei käy edes töissä (sentään pyrkii opiskelemaan), mutta on aivan mielettömän empaattinen, hauska, omaa samanlaiset arvot, hyväsydäminen ja silmääkin miellyttää kovasti. Ja mitähän minulla on tarjota hänelle, että kiinnostuisi? Enhän minä ole kuin jonkun räkälän Jopen arvoinen - vai mitäpä jos alettaisiin pitää itseämme - ja ennenkaikkea muita minään objekteina ja markkinakarjana? Olisiko mitään, incelit? [Osa tekstistä on sarkasmia, jos ei muuten avaudu.]

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (18 ääntä)
   Kanerva: Inceleiden??
   Involuntary celibacy. Selibaatissa vasten tahtoaan

   Lainaa

  41. Tulos: +96 (104 ääntä)
   Irvikisu: Vika lienee sinussa. Kannattaa vähän katsoa millaisia naisia vikittelee. Ulkonäkö edellä löytänet juuri kuvailemaasi materiaalia.
   Tyhjäpäiset menevät ulkonäkö ja "vaatimukset" sekä "tasot" edellä. Niillä ei ole nupissaan kuin pissaa. Parisuhteessa olevat eivät miettineet listoja ja tasoja vaan kohtasivat ihmiset avoimesti ja oikeasti. Ja sama toimii edelleen.

   Lainaa

  42. Tulos: +119 (131 ääntä)
   OG Kilokalori: Ehkä nyt meni vähän kärjistetyks noi toteemukset tuolla. Mutta se on kyllä ihan totta että lähes jokaikisellä naisella on nykyään ihan järjettömän utopistiset kriteerit kumppanin suhteen. Ja keskittymiskyky tutustuessa yms. on kestoltaan samaa luokkaa kuin kultakalan muisti.
   Älä nyt viitsi, oikeasti! Seppokin sai tuossa livautettua jopa kahteen eri kohtaan, kuinka hän ei saa "mulle kelpaavaa tyttöä". Ongelma ei siis ole tytöt, vaan tuon lauseen toinen puoli "mulle kelpaavaa". Ymmärrän kyllä, että parisuhdepelistä on tullut raakaa tindereiden ja muiden myötä. Mutta jos ottaa nöyrän asenteen ja katsoo naista muuallekin kuin rintojen väliin, niin mainitsemaasi ongelmaa tuskin on.

   Lainaa

  43. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Sepon jutut ja unelmathan ovat sangen realistisia... kyllä tuolleen naisia saa :D

   Lainaa

  44. Tulos: -81 (103 ääntä)
   Lantsi: Jos joku ei kertakaikkiaan löydä itselleen kumppania vaikka vuosia aktiivisesti etsii, vika löytyy peilistä
   Joskus kyllä, mutta taustalla on myös biologinen tosiasia, jota monikaan ei ilmeisesti tule ajatelleeksi, kuten tästäkin keskusteluketjusta nopeasti huomaa. Eli se, että poikia syntyy enemmän kuin tyttöjä. Suomessa sataa tyttöä kohti syntyy keskimäärin 105 poikaa. Nykyään sodat eivät enää harvenna miespuolista väestöä, joten sukupuolijakauma jää vinoutuneeksi pitkäksi aikaa. Miehet kyllä kuolevat keskimäärin hieman nuorempina kuin naiset, mutta pitää mennä pitkälle yli 50 ikävuoden ennen kuin sukUpuolijakauma tasoittuu (ja mitä korkeampaan ikään mennään sen enemmän se kääntyy vastakkaiseksi eli naisia alkaa olla enemmän). Suomen kokoisessa valtiossa tämä johtaa siihen, että meillä on keskikokoisen kaupungillisen verran alle 5-kymppisiä miehiä, joilla ei ole edes teoriassa mahdollisuutta löytää (suunnilleen samanikäistä) tyttöystävää, koska naisia ei yksinkertaisesti ole riittävästi.

   Lainaa

  45. Tulos: +52 (56 ääntä)
   OG Kilokalori: Ehkä nyt meni vähän kärjistetyks noi toteemukset tuolla. Mutta se on kyllä ihan totta että lähes jokaikisellä naisella on nykyään ihan järjettömän utopistiset kriteerit kumppanin suhteen. Ja keskittymiskyky tutustuessa yms. on kestoltaan samaa luokkaa kuin kultakalan muisti.
   En nyt sanoisi. Minäkin olen vaimon löytänyt...

   Lainaa

  46. Tulos: -17 (29 ääntä)
   Saisko Sepolle oman radio tai tv-shown? Sitä olisi sitten hauska seurata ja nähdä mitä kaikkea tapahtuu.

   Lainaa

  47. Tulos: +113 (127 ääntä)
   Jasiu: Joskus kyllä, mutta taustalla on myös biologinen tosiasia, jota monikaan ei ilmeisesti tule ajatelleeksi, kuten tästäkin keskusteluketjusta nopeasti huomaa. Eli se, että poikia syntyy enemmän kuin tyttöjä. Suomessa sataa tyttöä kohti syntyy keskimäärin 105 poikaa. Nykyään sodat eivät enää harvenna miespuolista [...]
   Pitäisi paikkansa, jos kaikki ihmiset pariutuisivat vain kerran elämässään. Mutta kun näin ei ole, kaikilla on mahdollisuus.

   Lainaa

  48. Lohikäärme 30.1.2020 14:31
   Tulos: +44 (62 ääntä)
   Sopan hämmentäjä: En nyt Seppoa puolustele, mutta onhan monilla keskivertoa vähemmän houkuttelevilla miehillä aikamoista turhautumista parisuhdemarkkinoilla.
   Ehkä mulla on jotenkin epärealistisen positiivinen asenne tähän, mutta enemmän se oikeesti on kahden ihmisen luonteista kuin kehoista kiinni. Jos jotakuta kiinnostaa se, olethan ainakin 170cm ja ethän ole enempää kuin 100kg ja eihän sulla ole vahingossakaan acnea tai muita kuin hollywood arpia... Niin sellainen ihminen ei ole sun arvoinen muutenkaan. Oikeesti, kaikki ihmiset joiden kanssa olen seurustellut on lähteny rehellisistä ystävyyssuhteista, ja jossain vaiheessa huomataan et "oho, meillähän on vaikka mitä yhteistä. Kokeillaanko?" Suosittelen muillekin, etsikää ensisijaisesti ystäviä. Niistä voi ajan kanssa tullakin jotain.

   Lainaa

  49. Tulos: -86 (106 ääntä)
   Lantsi: Pitäisi paikkansa, jos kaikki ihmiset pariutuisivat vain kerran elämässään. Mutta kun näin ei ole, kaikilla on mahdollisuus.
   Ei ole. Jos on 100 tyttöä ja 105 poikaa, niin ei siitä saada kuin sata tyttö-poikaparia riippuamtta siitä, kuinka usein pareja syntyy tai hajoaa. Ainoa keino saada kumppani kaikille olisi se, että viisi tyttöä on samaan aikaan kahden pojan kanssa.

   Lainaa

  50. Tulos: +39 (47 ääntä)
   r/niceguys

   Lainaa

  51. Tulos: +88 (92 ääntä)
   Eli Sepolla on tasoonsa nähden liian kovat standardit ja syyttää siitä muita miehiä ja yhteiskuntaa? Just. :D Jokin mielisairaus Sepolla kyllä on, mutta en usko että pelkästään masennus.

   Lainaa

  52. Tulos: -9 (39 ääntä)
   Se toinen seppo: Ei aina.. Aktiivisesti ettinyt ja naiset on aina, että sä oon niin ihana ja kiva mies, aina tukemassa muita. Mutta sitten kun on puhetta pidemmistä suhteita… Älä hätäile, kyllä sullekin on olemassa morsmaikku tuolla, mutta mä etin jotain erilaista. Naispuolisia kavereita on mutta tuntuu, että eipä ole sopivaa miesmateriaalia minussa. Noh, ehkä sitten vanhainkodissa
   Eli mielestäsi vika ei ole sinussa vaan niissä naisissa? Luultavasti etsit seuraa sen tyylisistä ihmisistä jotka etsivät parisuhteeseen enemmän sitä pahaa poikaa kuin aina mukavaa ja ystävällistä tyyppiä. Kyllä varmasti tulee vielä vastaan joku puolimulkkuihin kyllästynyt jolle olet se unelmamies.

   Lainaa

  53. Tulos: +122 (130 ääntä)
   Mikään - MIKÄÄN - ei ole niin epäeroottista kuin incel-filosofia.

   Lainaa

  54. Tulos: +92 (96 ääntä)
   Jasiu: että
   Taisi olla ideana se, että ne tytöt ovat yksien poikien kanssa nuorena ja toisien poikien kanssa vanhempana. Näin ollen kaikkien on mahdollista olla parisuhteessa ainakin osan aikaa elämästään, joka on ihan normaali realiteetti nykyaikana. Eli tyttöjen ja poikien epäsuhtaisella määrällä ei ole väliä, sillä parisuhteet eivät nykyään juurikaan enää kestä loppuelämää. Jokaisella on mahdollisuus löytää pari ja olla hänen joko ensimmäinen, toinen tai vaikka kymmenes puolisonsa. Totta kyllä on, että aika moni nainen luopuu seurustelusta kokonaan parin epäonnistuneen avioliiton jälkeen. Sitä huomaa, ettei miestä tarvi ristiksensä elämässä.

   Lainaa

  55. Tulos: +120 (128 ääntä)
   Jos yksi henkilö tuntuu olevan kusipää, niin se todennäköisesti onkin. Jos kaikki tuntuu olevan kusipäitä, niin todennäköisesti olet itse.

   Lainaa

  56. Tulos: -66 (70 ääntä)
   Joopajooo: Taisi olla ideana se, että ne tytöt ovat yksien poikien kanssa nuorena ja toisien poikien kanssa vanhempana.
   Niin, no joo, se on tietenkin mahdollista, että 100 tytön ja 105 pojan populaatiossa jokaiselle tulee elämänsä aikana edes yksi kokemus parisuhteesta. Mutta joka tapauksessa tuo epäsuhta huonontaa poikien pariutumismahdollisuuksia. Esimerkiksi varmaa on, että viisi poikaa kuolee sinkkuna, mutta tytöille on mahdollista olla parisuhteessa koko elämänsä ajan. Se on tietysti jokaisesta itsestä kiinni, paljonko se aiemmin koettu parisuhde lohduttaa, sitten, kun on sinkkuuntunut. Parisuhde on ehkä vähän liian tunteita herättävä esimerkki, jotta sitä pystyisi tarkastelemaan tällä tavalla "matemaattisesti". Parempi esimerkki olisi työpaikat. Työpaikkojakin meillä on tällä hetkellä vähemmän kuin potentiaalisia työntekijöitä, ja sille ongelmalle pyritäänkin koko ajan tekemään jotain (tai ainakin poliitikot väittävät yrittävänsä). Sitä ei kuitata sillä, että onhan jokaisella ollut mahdollisuus olla edes osan elämästään töissä.

   Lainaa

  57. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Eräsvaan: Toisaalta vika lause viittaa, ettei Sepolle kelpaa kuka sain.
   Juuri tämä! Huomaan muotoilleeni kysymykseni väärin. Tarkoitin kysyä, minkälaiset kriteerit Sepolla on hänelle kelpaavalle naiselle.

   Lainaa

  58. Arkkienkeli 30.1.2020 17:25
   Tulos: +12 (26 ääntä)
   Joku Sepon tunteva vois vinkata että parista nettikaupasta voi tilata haluamansa Fleshlightin. Loppuu tuo valitus ja ehkäpä angstikin katoaa...

   Lainaa

  59. Tulos: 0 (30 ääntä)
   Irvikisu: Vika lienee sinussa. Kannattaa vähän katsoa millaisia naisia vikittelee. Ulkonäkö edellä löytänet juuri kuvailemaasi materiaalia.
   Yritätkö sanoa, että hyvännäköiset naiset ovat "kuvailemaasi materiaalia"? Et varmaan ole katkera, "mutta kumminkin".

   Lainaa

  60. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Jasiu: Ei ole. Jos on 100 tyttöä ja 105 poikaa, niin ei siitä saada kuin sata tyttö-poikaparia riippuamtta siitä, kuinka usein pareja syntyy tai hajoaa. Ainoa keino saada kumppani kaikille olisi se, että viisi tyttöä on samaan aikaan kahden pojan kanssa.
   Niin, saada kumppani kaikille loppuiäkseen. Sellainen on ihmislajilla aika harvinaista.

   Lainaa

  61. Tulos: +88 (92 ääntä)
   Jasiu: Niin, no joo, se on tietenkin mahdollista, että 100 tytön ja 105 pojan populaatiossa jokaiselle tulee elämänsä aikana edes yksi kokemus parisuhteesta. Mutta joka tapauksessa tuo epäsuhta huonontaa poikien pariutumismahdollisuuksia. Esimerkiksi varmaa on, että viisi poikaa kuolee sinkkuna, mutta tytöille on mahdollista [...]
   Tästä keskustelusta on unohdettu seksuaalivähemmistöjen olemassaolo. Kaikki miehet eivät halua naista, tai välttämättä ketään. Osa niistä heteroistakaan ei syystä tai toisesta halua naista. Naisissa tietenkin sama juttu, mutta pitäisi tutkia missä määrin eri sukupuolet ja ikäluokat eroavat tässä että tietäisi kuinka moni mies joutuu olemaan sinkku koska jotakuinkin oman ikäisiä naisia ei edes teoriassa riittäisi. Ja sitten toisaalta on niitäkin miehiä jotka ovat kiinnostuneita vanhemmista naisista, joiden ikäluokan miehistä suurempi osa on jo kuollut.

   Lainaa

  62. Jännän äärellä 30.1.2020 23:36
   Tulos: +95 (97 ääntä)
   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

   Lainaa

  63. Tulos: +57 (61 ääntä)
   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

   Lainaa

  64. Tulos: +70 (78 ääntä)
   Huilu: Nää Sepot on kyllä ihmeellisiä. “Haluun naisen, miks en saa pⅰIIua vihaan tätä” -no, mitä oot tehny sen eteen että saisit? “En mitään enkä aiokkaan, en tee töitä en mitään ennen kun saan pⅰIIua” -no mistä kukaan edes tietää olemassaolosi jos et ilmoita itsestäsi kenellekään? “Wääwää tulispa joku nainen”
   Joo ja sitkun joku nainen oiski kiinnostunu niin Seppo: ”Wääwää ruma akka, ei oo tarpeeks alhanen rasvaprosentti, liian pienet tissit, liian pieni ahteri wääwää meen katsomaan Dan Blizerianin igtä ja runk*an ja itken itseni uneen kun en kenellekkään kelpaa wääwää”

   Lainaa

  65. Tulos: +57 (63 ääntä)
   Jasiu: Joskus kyllä, mutta taustalla on myös biologinen tosiasia, jota monikaan ei ilmeisesti tule ajatelleeksi, kuten tästäkin keskusteluketjusta nopeasti huomaa. Eli se, että poikia syntyy enemmän kuin tyttöjä. Suomessa sataa tyttöä kohti syntyy keskimäärin 105 poikaa. Nykyään sodat eivät enää harvenna miespuolista [...]
   Ei tarvita välttämättä sotia harventamaan mies populaatiota, kun miehiä kuolee naisia enemmän myös mm. työtapaturmissa, kännisekoiluissa, tyhmissä stunteissa, murhan uhreina, tappeluissa jne..

   Lainaa

  66. Tulos: +30 (38 ääntä)
   Jasiu: Joskus kyllä, mutta taustalla on myös biologinen tosiasia, jota monikaan ei ilmeisesti tule ajatelleeksi, kuten tästäkin keskusteluketjusta nopeasti huomaa. Eli se, että poikia syntyy enemmän kuin tyttöjä. Suomessa sataa tyttöä kohti syntyy keskimäärin 105 poikaa. Nykyään sodat eivät enää harvenna miespuolista [...]
   Muuten hyvä, mutta Suomen sukupuolijakauma on lähes täydelliset 50-50

   Lainaa

  67. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Jasiu: Ei ole. Jos on 100 tyttöä ja 105 poikaa, niin ei siitä saada kuin sata tyttö-poikaparia riippuamtta siitä, kuinka usein pareja syntyy tai hajoaa. Ainoa keino saada kumppani kaikille olisi se, että viisi tyttöä on samaan aikaan kahden pojan kanssa.
   Pöljä XD ne viisi poikaa voi vaikka käydä suihkussa sillä aikaa kun ne tytöt hoitaa ekat suhteensa poikki ja pinoon.

   Lainaa

  68. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Jasiu: Ei ole. Jos on 100 tyttöä ja 105 poikaa, niin ei siitä saada kuin sata tyttö-poikaparia riippuamtta siitä, kuinka usein pareja syntyy tai hajoaa. Ainoa keino saada kumppani kaikille olisi se, että viisi tyttöä on samaan aikaan kahden pojan kanssa.
   Viisi poikaa ajaa itsensä kevarilla tai mopolla männynkylkeen, epähuomiossa vetää ranteensa auki rälläkällä - tai tarkoituksella, sammuu hankeen.

   Lainaa

  69. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Joopajoo: Muuten hyvä, mutta Suomen sukupuolijakauma on lähes täydelliset 50-50
   Koko väestön suhteen kyllä (itse asiassa naisia on jopa hieman enemmän), mutta jakauma ei ole iän suhteen tasainen, vaan nuoremmissa ikäluokissa miehiä on enemmän ja vanhemmissa naisia. Esimerkiksi, jos tarkastellaan alle 50-vuotiaita, niin siinä ikäryhmässä Suomessa on 84 271 miestä enemmän kuin naista (Tilastokeskuksen PbxWeb-tietokannat, tiedot vuodelta 2018).

   Lainaa

  70. Tulos: -19 (25 ääntä)
   060606: Tästä keskustelusta on unohdettu seksuaalivähemmistöjen olemassaolo. Kaikki miehet eivät halua naista, tai välttämättä ketään. Osa niistä heteroistakaan ei syystä tai toisesta halua naista. Naisissa tietenkin sama juttu, mutta pitäisi tutkia missä määrin eri sukupuolet ja ikäluokat eroavat tässä että tietäisi kuinka [...]
   No juu, tämä on monimutkainen aihe, johon vaikuttaa todella moni asia. Yksinkertaisuuden vuoksi tosiaan tarkoituksella unohdin homoseksuaalisuuden, aseksuaalisuuden, kiinnostuksen suuntautumisen reilusti eri ikäluokkaan ja muut vastaavat yksityiskohdat, koska arvelin, että niiden yhteisvaikutuksen voisi olettaa menevän sukupuolten kesken suunnilleen tasan. Ainoa selkeä ja varma asia on, että poikia syntyy enemmän kuin tyttöjä (noin 105 poikaa sataa tyttöä kohti). Sen jälkeen homma monimutkaistuu eksponentiaalisesti, mutta lähtökohta on kuten tuolileikissä, jossa on 105 osallistujaa ja 100 tuolia.

   Lainaa

  71. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Jasiu: No juu, tämä on monimutkainen aihe, johon vaikuttaa todella moni asia. Yksinkertaisuuden vuoksi tosiaan tarkoituksella unohdin homoseksuaalisuuden, aseksuaalisuuden, kiinnostuksen suuntautumisen reilusti eri ikäluokkaan ja muut vastaavat yksityiskohdat, koska arvelin, että niiden yhteisvaikutuksen voisi olettaa menevän [...]
   Ymmärrät ongelman, muttet kuitenkaan ymmärrä. Mielenkiintoista. Oletko ikinä miettinyt, että tässä sinun tuolileikissä, jos tuon ylläolevan huomioit, ei luultavasti ulosjääneillä haittaa jäädä lattialle, jolloin parit menevät tasan? Tämä ei tosin kuitenkaan koske inceleitä, joten en nyt ymmärrä, mistä jankkaat.

   Lainaa

  72. naistenmies 1.2.2020 4:23
   Tulos: -44 (54 ääntä)
   Seppo on ihan oikeassa. jokseenkin kärjistäen. Minkä takia vielä 10 -15 vuotta sitten minulla oli joka viikonpäivälle oma nainen mutta nyt viime halista on vuosi? Ei ollut tindereitä silloin pilaamassa naisia.

   Lainaa

  73. Tulos: +66 (70 ääntä)
   naistenmies: Seppo on ihan oikeassa. jokseenkin kärjistäen. Minkä takia vielä 10 -15 vuotta sitten minulla oli joka viikonpäivälle oma nainen mutta nyt viime halista on vuosi? Ei ollut tindereitä silloin pilaamassa naisia.
   Ehkä oot kasvanut ikään, jossa saman ikäluokan naisia ei enää viehätä mies, joka on sullonut nakkia joka rakoon ja vielä haikailee aikaa, jolloin siihen oli mahdollisuus. Jaksuhalit.

   Lainaa

  74. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Jeps: Ymmärrät ongelman, muttet kuitenkaan ymmärrä. Mielenkiintoista. Oletko ikinä miettinyt, että tässä sinun tuolileikissä, jos tuon ylläolevan huomioit, ei luultavasti ulosjääneillä haittaa jäädä lattialle, jolloin parit menevät tasan? Tämä ei tosin kuitenkaan koske inceleitä, joten en nyt ymmärrä, mistä jankkaat.
   Ei mene, vaan heikentää tilannetta miesten kannalta. Miehissä enemmän itsensä homoseksuaalisiksi mieltäviä henkilöitä, mutta vähemmän biseksuaaleja kuin naisissa. Tärkeimpänä yksityiskohtana, naisissa heteroseksuaaleja on suhteellisesti vähemmän kuin miehissä.

   Lainaa

  75. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Harmi että oon varattu naikkone, Seppo vaikuttas asia miheltä.

   Lainaa

  76. Sanansäilä 1.2.2020 23:30
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Kummallista: Kyllä tuo asennevammalta enemmän vaikuttaa kuin masennukselta. Jos se Seppo nyt vaan tyytys siihen mitä saa.
   Seppo ei saa ketään, mutta peittelee sen muka omien kriteeriensä syyksi.

   Lainaa

  77. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Mortal: Harmi että oon varattu naikkone, Seppo vaikuttas asia miheltä.
   Tiedät mitä tehdä; jätä se, ja ota Seppo tilalle. Muuten tämä ei ole terve yhteiskunta.

   Lainaa

  78. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Jasiu: Joskus kyllä, mutta taustalla on myös biologinen tosiasia, jota monikaan ei ilmeisesti tule ajatelleeksi, kuten tästäkin keskusteluketjusta nopeasti huomaa. Eli se, että poikia syntyy enemmän kuin tyttöjä. Suomessa sataa tyttöä kohti syntyy keskimäärin 105 poikaa. Nykyään sodat eivät enää harvenna miespuolista [...]
   Evoluutiossa surkeimmat Sepot syrjäytyvät ja se on vain hyvä.

   Lainaa

  79. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Oujee: Viisi poikaa ajaa itsensä kevarilla tai mopolla männynkylkeen, epähuomiossa vetää ranteensa auki rälläkällä – tai tarkoituksella, sammuu hankeen.
   Tuo sukupuoliero on tosiaan poissa 25 ikävuoteen mennessä ja sitten naisia onkin jo enemmistö. Jotenkin tämä tosiasia inceleiltä aina unohtuu.

   Lainaa

  80. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Oisin ihan rehellisesti kiinnostunut tietämään, että miten näitä seppoja oikein muovautuu. Tai mistä tarkalleen juontuu se itsevarmuus siitä, että Minulle kuuluisi tätä ja tätä, ja kun sitä ei saa, nää henkilöt katkeroituu näin. Olen nainen ja en saa sellaista miestä, josta olen kiinnostunut. Se on ihan fine. Teen jotain muuta.

   Lainaa

  81. Oi muistan 4.2.2020 17:27
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Jasiu: Ei ole. Jos on 100 tyttöä ja 105 poikaa, niin ei siitä saada kuin sata tyttö-poikaparia riippuamtta siitä, kuinka usein pareja syntyy tai hajoaa. Ainoa keino saada kumppani kaikille olisi se, että viisi tyttöä on samaan aikaan kahden pojan kanssa.
   Sellaisia tyttöjä on aina löytynyt yksi sadasta.

   Lainaa

  82. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Jamie: Tuo sukupuoliero on tosiaan poissa 25 ikävuoteen mennessä ja sitten naisia onkin jo enemmistö. Jotenkin tämä tosiasia inceleiltä aina unohtuu.
   Tällä hetkellä se tasoittuu kyllä 50-60 vuotiaiden kohdalla. Voit tarkistaa väestötiedot tilastokeskukselta.

   Lainaa

  83. Tulos: +2 (2 ääntä)
   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

   Lainaa

  84. Tulos: 0 (0 ääntä)
   lepakko: Oma kokemus sanoo, että aika pitkälle pääsee sillä, että on hyvä hygienia ja siisti ulkomuoto, ystävällinen, rehellinen, ei tärkeile, ja kohtelee hyvin myös niitä ihmisiä, joita ei pidä viehättävinä. Ja tämä pätee kaikkiin sukupuoliin. Sepolle ja hengenheimolaisille siis: käy suihkussa, pese vaatteet, tee asennetarkistus.
   Oma kokemus sanoo, että seksuaaliselta häirinnältä ja muulta ahdistelulta välttyy kun vaan pitää pään pystyssä ja näyttää kovalta. Vinkkini ahdistelusta kärsiville: menkää salille, kasvakaa pituutta 20-30cm ja korjatkaa sukupuoli mieheksi. T. kaapin kokoinen mies Vai onko sittenkin niin että oma kokemukseni koskettaa minua eikä ole yleistettävissä muihin ihmisiin?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: messenger, yv, yksityisviesti, alfauros, yhteiskunta, naiset, miehet, sinkku