Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 92

Kuvamysteeri: Miksi vain tummat kivet ovat märkiä?
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 92

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 25 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -249 (331 ääntä)
   Marin kysymys oli huonosti muotoiltu, tarkoitti varmaan että miksi märkä materiaali , tässä tapauksessa kivi, näyttää kastuessaan tummemmalta kuin se näyttäisi normaalisti. Vastauksena on se, että vesi saa valon heijastumaan eri tavalla atomeista ja molekyyleistä.

   Lainaa

  2. Tulos: +293 (331 ääntä)
   gse: Marin kysymys oli huonosti muotoiltu, tarkoitti varmaan että miksi märkä materiaali , tässä tapauksessa kivi, näyttää kastuessaan tummemmalta kuin se näyttäisi normaalisti. Vastauksena on se, että vesi saa valon heijastumaan eri tavalla atomeista ja molekyyleistä.
   Nyt annat Marille ihan liikaa kredittejä, koska hän ihan selkeästi luulee että tuolla on erivärisiä kiviä ja vaan tummat kivet on kastuneet. Ja jos muuta väität, niin saattaisin siitä surustua.

   Lainaa

  3. Tulos: +48 (104 ääntä)
   Naistenhuoneella näköjään sama meno ku TikTokin teineillä.

   Lainaa

  4. Tulos: +88 (92 ääntä)
   Ihmiset on pimeitä.

   Lainaa

  5. Tulos: -35 (43 ääntä)
   Tummat kivet jäähtyy yöllä nopeammin ja enemmän.

   Lainaa

  6. Tulos: -19 (63 ääntä)
   Mari: Naistenhuoneella näköjään sama meno ku TikTokin teineillä.
   Mitä on TikTokin teinit?

   Lainaa

  7. Isä neljän, joka olet töissä 30.1.2020 6:53
   Tulos: +251 (271 ääntä)
   Ainakin minä saattaisin tulkita tuon "mitä sää tekisit jos me erottais?" melko johdattelevaksi kysymykseksi, varsinkin näin tekstiviestillä, koska siinä ei voi lukea äänenpainoja eikä ilmeitä. Ei kannata kokeilla tuollaisia ja varsinkaan heikomman itsevarmuuden omaavien kanssa. Saattaa tulla oikeaakin vahinkoa. Jos olet vielä eriä mieltä, niin käännä kysymys toisin päin ja mieti että mies vetää Asian vain puskista. Jos ei tunnu kummemmalta niin onnittelut, sinulla on hyvä itsevarmuus. Kaikilla ei ole.

   Lainaa

  8. Kilo Kalori 30.1.2020 7:34
   Tulos: +74 (96 ääntä)
   Boooris: Mitä on TikTokin teinit?
   TikTokissa olevia teinejä

   Lainaa

  9. Tulos: +99 (107 ääntä)
   traumcity: Nyt annat Marille ihan liikaa kredittejä, koska hän ihan selkeästi luulee että tuolla on erivärisiä kiviä ja vaan tummat kivet on kastuneet.
   Minusta näyttää, että tuossa on erivärisiä kiviä. Esimerkiksi vasemmalla osittain soran alla on vaalea märkä kivi.

   Lainaa

  10. Tulos: +122 (132 ääntä)
   Veikkaan, että ovat eri materiaalia ja eri lailla huokoisia, jolloin kosteus imeytyy ja poistuu eri lailla. Jos esim valkoiset ovat tiiviimpiä kuin tummat huokoisemmat, niin niihin ei pääse imeytymään kosteutta yhtä paljon ja syvälle, jolloin tuuli ja aurinko ehtii poistaa tuon vähäisemmän määrän kosteutta nopeammin kuin enemmän kostuneista tummista. Noissa valkoisissahan on parissa selvästi tummaa kosteutta ihan reunassa, ja parissa tummassa on jo hiukan kuivaa vaaleaa läiskää, eli kyllä tosiaan nuo kuivavat tuossa eri tahtiin.

   Lainaa

  11. Tulos: +177 (181 ääntä)
   Odotin, että Miitan postauksen alle ilmestyisi jonkun epäonnistuneempi kokeilu tehdä sama temppu, jossa kumppani hermostuisi totaalisesti, ei suostuisi kuuntelemaan mistä oli kyse, ja homma eskaloituisi eroon.

   Lainaa

  12. Tulos: -64 (98 ääntä)
   Rasismi mainittu, silakat paikalla! Lisää tietoja kuka on rasisti, niin tehtailen lastensuojeluilmoituksen

   Lainaa

  13. Tulos: +53 (107 ääntä)
   Vaikuttaako muiden mielestä Miitan mies aika symppikseltä tapaukselta?

   Lainaa

  14. Tulos: +32 (70 ääntä)
   Jos tuo whatsapp- keskustelu ei ole tekemällä tehty niin syön hatullisen paskaa.

   Lainaa

  15. Jorma Ralli-Kukkula 30.1.2020 12:23
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   Miksi tuolta keskustelun takaa kurkkii tuollainen morso?

   Lainaa

  16. mörökölli minut vieköön 30.1.2020 13:04
   Tulos: -1 (35 ääntä)
   Oikeesti ne kaikki kivet on kosteita. Tummissa kivissä se kosteus vaan näkyy selvemmin.

   Lainaa

  17. Tulos: +20 (28 ääntä)
   mörökölli minut vieköön: Oikeesti ne kaikki kivet on kosteita. Tummissa kivissä se kosteus vaan näkyy selvemmin.
   No kiitos. Hyvä, että tämäkin mysteeri selvisi...

   Lainaa

  18. Avaruusleijona 30.1.2020 18:49
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Jorma Ralli-Kukkula: Miksi tuolta keskustelun takaa kurkkii tuollainen morso?
   WhatsAppissa voi laittaa oman taustakuvan chatteihin.

   Lainaa

  19. Tulos: -20 (24 ääntä)
   Hermes: Veikkaan, että ovat eri materiaalia ja eri lailla huokoisia, jolloin kosteus imeytyy ja poistuu eri lailla. Jos esim valkoiset ovat tiiviimpiä kuin tummat huokoisemmat, niin niihin ei pääse imeytymään kosteutta yhtä paljon ja syvälle, jolloin tuuli ja aurinko ehtii poistaa tuon vähäisemmän määrän kosteutta nopeammin [...]
   Eikun ihan aidosti, musta kivi säteilee lämpösäteilyä enemmän kuin vaalea (googlatkaa). Joten se on kylmempi, joten sen pintaan tiivistyy vettä ilmasta aikaisemin. Perus fysiikkaa. Joo, asiaan vaikuttaa tietenkin paljon muutkin asiat.

   Lainaa

  20. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Miitta vois lähteä seuraavalla raketilla kuuhun tai toiselle planeetalle.

   Lainaa

  21. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Surustuisin.... uusi sana, jota inhoan. Kiitos vaan siitä...

   Lainaa

  22. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Väsynyt: Eikun ihan aidosti, musta kivi säteilee lämpösäteilyä enemmän kuin vaalea (googlatkaa). Joten se on kylmempi, joten sen pintaan tiivistyy vettä ilmasta aikaisemin. Perus fysiikkaa. Joo, asiaan vaikuttaa tietenkin paljon muutkin asiat.
   Eikö tummat pinnat ime itseensä enemmän valoa ja energiaa? Niiden pitäisi siis olla lämpimämpiä kuin vaaleiden pitnojen ja siksi tummien pitäisi imeä itseensä vähemmän kosteutta ilmasta.

   Lainaa

  23. Epäpoliitikko 3.2.2020 22:34
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Kuinpäin: Eikö tummat pinnat ime itseensä enemmän valoa ja energiaa? Niiden pitäisi siis olla lämpimämpiä kuin vaaleiden pitnojen ja siksi tummien pitäisi imeä itseensä vähemmän kosteutta ilmasta.
   En aina ymmärrä, miksi joku ei ymmärrä. Yöllä on kylmä. Mistä ne tummat pinnat imevät lämpöä itseensä enemmän kuin vaaleat pinnat? Voisiko kuitenkin olla, että ne jäähtyvät tehokkaammin (eli lämpö karkaa avaruuteen) kuin vaaleat pinnat? Ja aamulla ilman kosteus tiivistyy enemmän siihen kylmempään (eli tummaan) pintaan. Päivällä tumma pinta lämpenee tehokkaammin.

   Lainaa

  24. Tulos: -1 (1 ääni)
   Epäpoliitikko: En aina ymmärrä, miksi joku ei ymmärrä. Yöllä on kylmä. Mistä ne tummat pinnat imevät lämpöä itseensä enemmän kuin vaaleat pinnat? Voisiko kuitenkin olla, että ne jäähtyvät tehokkaammin (eli lämpö karkaa avaruuteen) kuin vaaleat pinnat? Ja aamulla ilman kosteus tiivistyy enemmän siihen kylmempään (eli tummaan) pintaan. Päivällä tumma pinta lämpenee tehokkaammin.
   Millä perusteella tumma säteilisi tehokkaammin?

   Lainaa

  25. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Epäpoliitikko: En aina ymmärrä, miksi joku ei ymmärrä. Yöllä on kylmä. Mistä ne tummat pinnat imevät lämpöä itseensä enemmän kuin vaaleat pinnat? Voisiko kuitenkin olla, että ne jäähtyvät tehokkaammin (eli lämpö karkaa avaruuteen) kuin vaaleat pinnat? Ja aamulla ilman kosteus tiivistyy enemmän siihen kylmempään (eli tummaan) pintaan. Päivällä tumma pinta lämpenee tehokkaammin.
   Millä perusteella tumma säteilisi tehokkaammin?
   Väsynyt: Eikun ihan aidosti, musta kivi säteilee lämpösäteilyä enemmän kuin vaalea (googlatkaa). Joten se on kylmempi, joten sen pintaan tiivistyy vettä ilmasta aikaisemin. Perus fysiikkaa. Joo, asiaan vaikuttaa tietenkin paljon muutkin asiat.
   Ja höpö höpö

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kivet, märkä, kuiva, lämmitys, ex, WhatsApp, erota, palata yhteen, illuusio