Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Sekalaisia, osa 419

  Suurenna näkymä
  Sekalaisia, osa 419

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. traumcity 4.2.2020 1:03
   Tulos: -253 (399 ääntä)
   Suvaitsevainen tyttöystävä :D BOOOM, ei jatkoon. Ite etsin mahdollisimman epäsuvaitsevaista naista rinnalleni kulkemaan, plussaa jos jo valmiiksi inhoat pitkiä miehiä ja siniset silmät on totaalinen turn-off.

   Lainaa

  2. Tulos: +439 (453 ääntä)
   Aikaa ennen nettiä kun oli kiertäviä sähköposteja... tulee mieleen ihan vanha klassikko kun NETTI EI TOIMI

   Lainaa

  3. Ettänäin 4.2.2020 4:15
   Tulos: +309 (457 ääntä)
   Ei noi rasistipällien heitot jaksata enää ees naurattaa nii urpoa juttuu kun heiltä tuleekin.

   Lainaa

  4. Tulos: +390 (432 ääntä)
   Kaikkien pitää keskustella vain ja ainoastaan maahanmuutosta, aina.

   Lainaa

  5. Tulos: -383 (501 ääntä)
   aivan oikein että suvakit tapetaan pois suomesta

   Lainaa

  6. Isä neljän, joka olet töissä 4.2.2020 7:08
   Tulos: +191 (235 ääntä)
   pertti: aivan oikein että suvakit tapetaan pois suomesta
   Kaikki tapetaan aikanaan. Valtion annostelema myrkky tunnetaan nimellä vesi ja vaikutusaika on 0-130 vuotta.

   Lainaa

  7. Tulos: +82 (88 ääntä)
   Mistö tietää, että on syntynyt 1960-luvulla. Olen ostanut joskus ikuisuuksia sitten kirja-alen 3 markan hyllystä kirjan, jonka nimi oli kopiokonehuumoria. Kirjaan oli kerätty noita, kopiokoneilla tehtyjä huumorijuttuja. Siis vitsit oli pitkälti samoja, kuin tänään kiertää netissä tyyliin. Kiva pikkupojasat vessanpytyllä ja iso teksti "Mitkään työt ei ole tehty, ennenkuin paperityöt on tehty."

   Lainaa

  8. Äihluhtdrh 4.2.2020 8:41
   Tulos: +52 (76 ääntä)
   Mistä ihmeestä tuo Paula keksi, että on puhe eläimistä.

   Lainaa

  9. purppurakruunu 4.2.2020 9:25
   Tulos: +150 (156 ääntä)
   Äihluhtdrh: Mistä ihmeestä tuo Paula keksi, että on puhe eläimistä.
   Sen verran saan pikkukuvasta tihrustettua, että kyseessä oli kasvistuote, ellei kokonaan vegaaninen. Luuli, että kommentoijat nostavat ongelmaa sienieliöistä kasvisruuassa.

   Lainaa

  10. Tulos: +70 (102 ääntä)
   traumcity: Suvaitsevainen tyttöystävä BOOOM, ei jatkoon. Ite etsin mahdollisimman epäsuvaitsevaista naista rinnalleni kulkemaan, plussaa jos jo valmiiksi inhoat pitkiä miehiä ja siniset silmät on totaalinen turn-off.
   Tätähän ei kukaan kysynyt, mutta kiitos tiedosta.

   Lainaa

  11. Tulos: +204 (252 ääntä)
   Ettänäin: Ei noi rasistipällien heitot jaksata enää ees naurattaa nii urpoa juttuu kun heiltä tuleekin.
   Tuon uutisen vouhkaamisessa häiritsi itseäni se, ettei tämä sakki noteerannut ollenkaan samalla viikolla uutisoitua Lahdessa vaimonsa niskalaukauksella tappanutta kantaukkoa. Lapsi näki kaiken autosta. Eli se teko oli jotenkin parempi(ko)? Uhrin kannalta näissä ei mitään eroa ole. Joskus nykyään hävettää olla mies.

   Lainaa

  12. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Toinen kyllä hämmentävän hyvin tehty yritelmä. Ei ainuttakaan kielioppi- tai tyylivirhettä.

   Lainaa

  13. Kalorikilo 4.2.2020 11:42
   Tulos: -137 (227 ääntä)
   pertti: aivan oikein että suvakit tapetaan pois suomesta
   No tavallaan.. Hyvä että suvakki ja hänen suvakkilähipiirinsä ovat ehkä jatkossa vähemmän suvaitsevaisia. Tai no uhrihan ei enää voi mitään, mutta toivottavasti aukeni hänen suvakkiystävien silmät. Mun on erittäin vaikea ymmärtää miksi jotkut haluavat kaveerata ihmisten kanssa joiden kulttuuriin kuuluu kunniamurhat, naisten alempiarvoisena pitäminen ym. Nämä muslimit ovat ihan itse käytöksellään aiheuttaneet sen että heitä kohtaan ollaan epäileväisiä. Vähä sama kun romaneista osa aiheuttanut itse sen että heitä pidetään varkaina ja työtä tekemättöminä. Ei monellakaan ole mitään Euroopasta, Amerikasta, Aasiasta tulevia mamuja vastaan. Mikskähän?

   Lainaa

  14. Kalorikilo 4.2.2020 11:46
   Tulos: +12 (26 ääntä)
   Äihluhtdrh: Mistä ihmeestä tuo Paula keksi, että on puhe eläimistä.
   No tossa tuotteessahan lukee että vegejauhis. Luuli varmaan että kommentoijat valittavat muka eläinperäisistä raaka-aineista kun ei hoksannut että huomauttelivat kirjoitusvirheistä.

   Lainaa

  15. Tulos: +93 (155 ääntä)
   Kalorikilo: No tavallaan.. Hyvä että suvakki ja hänen suvakkilähipiirinsä ovat ehkä jatkossa vähemmän suvaitsevaisia. Tai no uhrihan ei enää voi mitään, mutta toivottavasti aukeni hänen suvakkiystävien silmät. Mun on erittäin vaikea ymmärtää miksi jotkut haluavat kaveerata ihmisten kanssa joiden kulttuuriin kuuluu kunniamurhat, [...]
   Huoh.. Aina löytyy yksi vajaa. Ei tuohon muuta jaksa vaivautuu edes vastaamaan.

   Lainaa

  16. Tulos: -105 (123 ääntä)
   Taas rasismia! Olen valmiudessa tekemään perättömiä lastensuojelu,- ja rikosilmoituksia. Parvessa on voimaa! Ps. Mikäli haluat liittyä meihin tarkasta, että olet kelpoinen myös Mensan jäseneksi. Silakat ei eivät ota parveensa tyhmiä!

   Lainaa

  17. Tulos: -27 (63 ääntä)
   tauno: Tätähän ei kukaan kysynyt, mutta kiitos tiedosta.
   Luulitko sä että tämä on joku kysy&vastaa palsta?

   Lainaa

  18. Tulos: +136 (158 ääntä)
   Alpo: Tuon uutisen vouhkaamisessa häiritsi itseäni se, ettei tämä sakki noteerannut ollenkaan samalla viikolla uutisoitua Lahdessa vaimonsa niskalaukauksella tappanutta kantaukkoa. Lapsi näki kaiken autosta. Eli se teko oli jotenkin parempi(ko)? Uhrin kannalta näissä ei mitään eroa ole. Joskus nykyään hävettää olla mies.
   Kiinnitin samaan asiaan huomion. Ilmeisesti tuo Lahden case oli vain "sitä parempaa väkivaltaa".

   Lainaa

  19. Tulos: +122 (162 ääntä)
   Alpo: Tuon uutisen vouhkaamisessa häiritsi itseäni se, ettei tämä sakki noteerannut ollenkaan samalla viikolla uutisoitua Lahdessa vaimonsa niskalaukauksella tappanutta kantaukkoa. Lapsi näki kaiken autosta. Eli se teko oli jotenkin parempi(ko)? Uhrin kannalta näissä ei mitään eroa ole. Joskus nykyään hävettää olla mies.
   Sehän on jo pitkään tiedetty, että tappaminen ja raiskaaminen on väärin ja kamalaa vain silloin kun sitä tekevät mamut.

   Lainaa

  20. yli opisto hörhö 4.2.2020 14:48
   Tulos: +112 (148 ääntä)
   Kalorikilo: No tavallaan.. Hyvä että suvakki ja hänen suvakkilähipiirinsä ovat ehkä jatkossa vähemmän suvaitsevaisia. Tai no uhrihan ei enää voi mitään, mutta toivottavasti aukeni hänen suvakkiystävien silmät. Mun on erittäin vaikea ymmärtää miksi jotkut haluavat kaveerata ihmisten kanssa joiden kulttuuriin [...]
   "nämä muslimit ovat itse omalla käytöksellään aiheuttaneet sen että heitä kohtaan ollaan epäileväisiä", joo onhan se hirveää että niissäkin on samalla tavalla rikollisia kuin kristityissäkin. Minä en ihan oikeasti ymmärrä tätä ajatuspohjaa. Jotenkin se on olevinaan parempi jos kristitty murhaa ex-vaimonsa, kuin jos muslimi niin tekee. Kristityllä se on vaan kusipäinen ukko, muslimilla kyse on uskonnosta ja siksi väärin. Jos mietitään massamurhaajia niin esimerkiksi Breivik (joka tappoi lapsia ja nuoria) oli saanut kristillisen kasvatuksen mutta sitä ei kukaan äärioikeistopelle ole koskaan kauhistellut. Ai niin ja Breivik pelasi myös WoWia, senhän on pakko tarkoittaa että kaikki miljoonat wowin pelaajat kannattavat samaa aatemaailmaa. Jos kerran yksi tekijä määrittelee kaikki.

   Lainaa

  21. Tulos: -104 (162 ääntä)
   Jännästi täällä suvaitaan.. siitä ei pahastuta, kun naiselta on viilletty kulttuurinrikastajiemme toimesta kurkku auki. Se on kyllä rasismia, kun asiasta mainitsee.

   Lainaa

  22. Diipadaapa 4.2.2020 15:39
   Tulos: +15 (29 ääntä)
   traumcity: Suvaitsevainen tyttöystävä BOOOM, ei jatkoon. ...mahdollisimman epäsuvaitsevaista naista... plussaa jos jo valmiiksi inhoat... totaalinen turn-off.
   Jei! Voidaanko sit yhdessä kauhistella maailmaa ja tuomita kaikki? Kaikkialla. Saanko mä olla parillisina viikkoina suvakki ja joka kuukauden ensimmäinen tiistai natsi? Kokoomuslainen syyskuussa. Sä saat olla mitä mä annan sun olla. Sopii.

   Lainaa

  23. Tulos: +33 (43 ääntä)
   Diipadaapa: Jei! Voidaanko sit yhdessä kauhistella maailmaa ja tuomita kaikki? Kaikkialla. Saanko mä olla parillisina viikkoina suvakki ja joka kuukauden ensimmäinen tiistai natsi? Kokoomuslainen syyskuussa. Sä saat olla mitä mä annan sun olla. Sopii.
   Joo, tykkään tästä. Marmatathan myös ystävistäni, harrastuksistani ja vaatteistani? Minä en näe mitään tulevaisuutta avarakatseisen tai muut hyväksyvän ihmisen kanssa, ihan naurettava ajatuskin. Ja niissäkin tilanteissa missä olen mitä annat minun olla, vielä kerran voi kelkkansa kääntää, tai ainakin olen mitä annat minun olla ihan väärin. Aamuisin ja päivisin ja iltaisin voidaan sitten puhua MAAHANMUUTTAJISTA, kun ainakaan mun elämään ei oikein muuta sisältöä kuulu.

   Lainaa

  24. Tulos: -88 (116 ääntä)
   Alpo, tervetuloa parveen! Täällä sinun ei tarvitse olla mies. On olemassa hyviä soijavalmisteita, joilla maskuliinista testosteronitasoa voidaan laskea. Me suvaitsemme kaikkea, paitsi mielipiteitä jotka eivät ole linjassa omiemme kanssa. Parvessa on voimaa!

   Lainaa

  25. Öyhötiöyhöti 4.2.2020 17:18
   Tulos: -72 (94 ääntä)
   Alpo: Tuon uutisen vouhkaamisessa häiritsi itseäni se, ettei tämä sakki noteerannut ollenkaan samalla viikolla uutisoitua Lahdessa vaimonsa niskalaukauksella tappanutta kantaukkoa. Lapsi näki kaiken autosta. Eli se teko oli jotenkin parempi(ko)? Uhrin kannalta näissä ei mitään eroa ole. Joskus nykyään hävettää olla mies.
   Kun suomalainen äijä tappaa akkansa niin siihen on hyvä syy. Ulkomaalaiset tappaa ilkeyttään.

   Lainaa

  26. Oi muistan 4.2.2020 17:22
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Siis 2007 ei ollut vielä nettiä ja sähköpostit tulostettiin paperille ja lähetettiin kirjekuoressa.

   Lainaa

  27. Arkkienkeli 4.2.2020 18:01
   Tulos: +57 (71 ääntä)
   Ettänäin: Ei noi rasistipällien heitot jaksata enää ees naurattaa nii urpoa juttuu kun heiltä tuleekin.
   Tämä on totta. Keskustelimme ryhmässämme uusimman Rasperry PI:n mekaanisista vioista ja eiköhän kymmenennessä viestissä eräs Oululainen heppu tullut väittämään sitä(kin) maahanmuuttajien viaksi. Heiltä ei voi kahvilusikalla vaatia, kun hammastikulla on annettu.

   Lainaa

  28. Arkkienkeli 4.2.2020 18:06
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Oi muistan: Siis 2007 ei ollut vielä nettiä ja sähköpostit tulostettiin paperille ja lähetettiin kirjekuoressa.
   Sama IRC:n kanssa 90-luvulla. Naputeltiin SUN:in mainframella viestit, tulostettiin matriisikirjoittimella ja lähetettiin kirjekyyhkyllä vastaanottajalle.

   Lainaa

  29. Arkkienkeli 4.2.2020 18:08
   Tulos: +48 (62 ääntä)
   Silakka: Alpo, tervetuloa parveen! Täällä sinun ei tarvitse olla mies. On olemassa hyviä soijavalmisteita, joilla maskuliinista testosteronitasoa voidaan laskea. Me suvaitsemme kaikkea, paitsi mielipiteitä jotka eivät ole linjassa omiemme kanssa. Parvessa on voimaa!
   Mene sinä nyt Laura jonnekin muualle...

   Lainaa

  30. Tulos: +44 (64 ääntä)
   foo: Sehän on jo pitkään tiedetty, että tappaminen ja raiskaaminen on väärin ja kamalaa vain silloin kun sitä tekevät mamut.
   Niin, siis eiköhän siinä Lahden tapauksessa käynyt niin, että nainen provosoi ja ajoi miehen lopulta tuohon tilanteeseen, eikä miehellä ollut muuta vaihtoehtoa. Mutta meidän pitää pelastaa Suomen naiset noilta murhanhimoisilta ja naista alistavilta mamuilta!

   Lainaa

  31. Tulos: +42 (60 ääntä)
   Silakka: Alpo, tervetuloa parveen! Täällä sinun ei tarvitse olla mies. On olemassa hyviä soijavalmisteita, joilla maskuliinista testosteronitasoa voidaan laskea. Me suvaitsemme kaikkea, paitsi mielipiteitä jotka eivät ole linjassa omiemme kanssa. Parvessa on voimaa!
   Oi voi, sä olet niin nolo ja surullinen tapaus.

   Lainaa

  32. Tulos: -29 (43 ääntä)
   Paljon on suvaitsemattomia ja kouluttamattomia tälläkin palstalla. Menkää rasistit itseenne! Onneksi parvessa on voimaa!

   Lainaa

  33. Tulos: +43 (55 ääntä)
   Silakka: Paljon on suvaitsemattomia ja kouluttamattomia tälläkin palstalla. Menkää rasistit itseenne! Onneksi parvessa on voimaa!
   ...miten sinulla on noin kauhean paljon aikaa trollaamiseen käytettävänä? Ja miksi?

   Lainaa

  34. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Silakka: Paljon on suvaitsemattomia ja kouluttamattomia tälläkin palstalla. Menkää rasistit itseenne! Onneksi parvessa on voimaa!
   Älä enää yritä. Paljastuit jo trolliksi.

   Lainaa

  35. Rankaisija 5.2.2020 0:24
   Tulos: -39 (53 ääntä)
   Suvaitsevaisto on lauma ihmisjätettä.

   Lainaa

  36. Rusina Abdullah 5.2.2020 9:04
   Tulos: -23 (59 ääntä)
   yli opisto hörhö: “nämä muslimit ovat itse omalla käytöksellään aiheuttaneet sen että heitä kohtaan ollaan epäileväisiä”, joo onhan se hirveää että niissäkin on samalla tavalla rikollisia kuin kristityissäkin. Minä en ihan oikeasti ymmärrä tätä ajatuspohjaa. Jotenkin se on olevinaan parempi jos kristitty murhaa ex-vaimonsa, kuin jos [...]
   Kannattaa tutustua rikostilastoihin, jos tosissasi kuvittelet mamujen ja suomalaisten syyllistyvän ihan yhtä todennäköisesti esim. raiskauksiin.

   Lainaa

  37. Tulos: +55 (67 ääntä)
   petteri: Jännästi täällä suvaitaan.. siitä ei pahastuta, kun naiselta on viilletty kulttuurinrikastajiemme toimesta kurkku auki. Se on kyllä rasismia, kun asiasta mainitsee.
   En yleensä vaivaudu, mutta olet niin hellyyttävä että päätin vähän auttaa. Teillä kun tuntuu olevan tämän asian ymmärtäminen osoittautunut niin vallan mahdottomaksi, ettei siitä ilman apua selviä. Rasismia ei ole mainita, että jotain pahaa tapahtuu. Rasismia ei ole edes mainita, kuka on syyllinen, tai mistä hän on kotoisin. Rasismia on puhua "kulttuurinrikastajista" ja, kuten tässäkin, nostat syypääksi uskonnon/ihonvärin perusteella rajatun ihmisjoukon, vaikka tekijöitä oli yksi. Ei siis huolta, kyllä saa edelleen sanoa. Saat oksentaa nämä mielipiteesi vaikka megafoniin torilla, kunhan et pahastu mahdollista syytettä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Saat ihan itse päättää, pitääkö saada sanoa ihan rassena, vai opetteletko argumentoimaan asiallisesti, kunhan lakkaat uhriutumasta. Hitusen turha vollottaa, kun kyseessä on se klassinen oma vika.

   Lainaa

  38. Tulos: +14 (46 ääntä)
   Rusina Abdullah: Kannattaa tutustua rikostilastoihin, jos tosissasi kuvittelet mamujen ja suomalaisten syyllistyvän ihan yhtä todennäköisesti esim. raiskauksiin.
   Huvittavaa, että nää tilastot pyörii edelleen joidenkin Mattimyöhäisten perustelupatteristossa, vaikka ne on vuosien aikana moneen kertaan todettu ja todistettu kestämättömiksi. Sinua edistyneemmät keskustelijat ovat ne hylänneet, ehkä sinunkin olisi aika.

   Lainaa

  39. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Onko ainoot vaihtoehdot olla joko suvakki tai rasisti? Mietin vaan, että eköhän siihen joku harmaa aluekin mahdu.

   Lainaa

  40. Tulos: +50 (66 ääntä)
   Milana: Onko ainoot vaihtoehdot olla joko suvakki tai rasisti? Mietin vaan, että eköhän siihen joku harmaa aluekin mahdu.
   Vaan mikä on 'suvakki'? Joku joka suvaitsee ts. hyväksyy kaiken? Ei sellaista ihmistä olekaan. Koko termi on vain rasistisen, äärikonservatiivisen ja äärinationalistisen porukan keksimä käsite porukasta, johon ei tosiasiassa kuulu yhtään ihmistä. Höpönlöpöä siis. :) Jos joku alkaa puhua suvakeista, niin se kertoo vain sen, ettei ko. henkilö hirveästi ajattele mitä kirjoittaa.

   Lainaa

  41. Tulos: +38 (48 ääntä)
   Jalapeno: Vaan mikä on ‘suvakki’? Joku joka suvaitsee ts. hyväksyy kaiken? Ei sellaista ihmistä olekaan. Koko termi on vain rasistisen, äärikonservatiivisen ja äärinationalistisen porukan keksimä käsite porukasta, johon ei tosiasiassa kuulu yhtään ihmistä. Höpönlöpöä siis. Jos joku alkaa puhua suvakeista, niin se kertoo vain sen, ettei ko. henkilö hirveästi ajattele mitä kirjoittaa.
   Ja sitten nämä rasistit alkavat ihmetellä "Eikö sinun pitäisi suvakkina suvaita kaikki mahdollinen?" kun ei missään ole sanottu että suvakit suvaitsisivat kaiken mahdollisen.

   Lainaa

  42. Tulos: -15 (39 ääntä)
   BGB: Huvittavaa, että nää tilastot pyörii edelleen joidenkin Mattimyöhäisten perustelupatteristossa, vaikka ne on vuosien aikana moneen kertaan todettu ja todistettu kestämättömiksi. Sinua edistyneemmät keskustelijat ovat ne hylänneet, ehkä sinunkin olisi aika.
   Eli vedät kaikki viralliset tutkimukset kölin alta vedoten edistyneisiin keskustelijoihin..? Aika raffia. Toisaalta jos se on uskon asia, niinkuin uskonnot, niin by all means..

   Lainaa

  43. Tulos: +13 (13 ääntä)
   pertti: aivan oikein että suvakit tapetaan pois suomesta
   Sarkasmi on vaikea laji.

   Lainaa

  44. Stalinin poika 5.2.2020 15:28
   Tulos: -26 (38 ääntä)
   Pikkuvanhoilla maailmanparantajilla on defenssit tulilla, huutista joka tuutista! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Lainaa

  45. Tulos: +6 (18 ääntä)
   foo: Ja sitten nämä rasistit alkavat ihmetellä “Eikö sinun pitäisi suvakkina suvaita kaikki mahdollinen?” kun ei missään ole sanottu että suvakit suvaitsisivat kaiken mahdollisen.
   Tilasto ei ole tutkimus. Yli opisto hörhö voi ehkä avata lisää tätä.

   Lainaa

  46. Tulos: +6 (18 ääntä)
   Wtf: Eli vedät kaikki viralliset tutkimukset kölin alta vedoten edistyneisiin keskustelijoihin..? Aika raffia. Toisaalta jos se on uskon asia, niinkuin uskonnot, niin by all means..
   Hups, tuli lainattua väärää. Mutta anyways, vastaus tuossa ylhäällä. Tai kolumni. Tai tilasto.

   Lainaa

  47. Tulos: +2 (20 ääntä)
   BGB: Tilasto ei ole tutkimus. Yli opisto hörhö voi ehkä avata lisää tätä.
   Molempia on tarjolla, sekä tutkimusta, että tilastoa. Sen sijaan kiinnostaa mihin sinä perustat oman väitteesi. Se että sinä uskot johonkin, ei tee asiasta totta. Se on sinun itsesi kehittämä ajatusmalli, jonka tueksi voi ottaa samanhenkisiä ihmisiä. Nykymaailmassa pitää olla kriittinen, mutta toistaiseksi uskon enemmän tilastokeskusta ja poliisin tekemää tutkimusta, kuin sinun mielipidettäsi. En tiedä seuraatko uutisia, mutta mikäli kyllä, niin varmasti olet jotain havainnut tässä viimeisen 4-5vuoden aikana.

   Lainaa

  48. Neljän tuulen 5.2.2020 19:37
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   yli opisto hörhö: Jos mietitään massamurhaajia niin esimerkiksi Breivik (joka tappoi lapsia ja nuoria) oli saanut kristillisen kasvatuksen mutta sitä ei kukaan äärioikeistopelle ole koskaan kauhistellut.
   Sinänsä vähän huono esimerkki - terroristiset murhat ovat oma kategoriansa eikä kukaan Breivikiä varmaan kristilliseksi ollut väittänyt. Hänen ideologiansa on tunnetusti äärikansallismielistä ja se toimi motivaationa näille teoille. Luulen, että muslimien naisiin kohdistettua väkivaltaa kauhistellaan useammin myös siksi, että monissa islamilaisissa kulttuureissa naisten asema on yksinkertaisesti huonompi ja väkivalta sekä seksuaalinen häirintä yleisempää - tästä antaa osviittaa myös maahanmuuttajanaisten ja -tyttöjen kokemukset ihan Suomessa. Väkivaltaa löytyy jokaisesta kulttuurista, mutta jos esimerkiksi maahanmuuttaja tulee maasta, jossa naisten asema on huonompi, on helpompi vetää johtopäätös, että kulttuurisella taustalla oli jotain tekemistä asian kanssa. Suomesta vastaavaa johtopäätöstä ei voi oikein tehdä. Kannattanee myös muistaa, että huolimatta kirkon väkimäärästä, suurin osa suomalaisista ei ole millään tavalla uskonnollista. Maahanmuuttajissa uskonnollisten määrä on huomattavasti korkeampi, jolloin vertailu uskon perusteella ei oikein toimi.

   Lainaa

  49. Hairysteed 5.2.2020 23:05
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Isä neljän, joka olet töissä: Kaikki tapetaan aikanaan. Valtion annostelema myrkky tunnetaan nimellä vesi ja vaikutusaika on 0-130 vuotta.
   Tarkoitat kai divetymonoksidia ;)

   Lainaa

  50. Tulos: +9 (13 ääntä)
   pertti: aivan oikein että suvakit tapetaan pois suomesta
   Niin että jäljelle jää vaan yksi Pertti ja Pertin elämäntyyli jonka mukaan kaikkien muidenkin pitäisi elää?

   Lainaa

  51. Tulos: +18 (32 ääntä)
   Voi luoja että on säälittävää sakkia nää öyhöttäjät. Lukekaa joskus joku kirja sen MV-horinoinnin sijaan.

   Lainaa

  52. Tulos: -2 (18 ääntä)
   petteri: Jännästi täällä suvaitaan.. siitä ei pahastuta, kun naiselta on viilletty kulttuurinrikastajiemme toimesta kurkku auki. Se on kyllä rasismia, kun asiasta mainitsee.
   Mene töihin

   Lainaa

  53. Diipadaapa 6.2.2020 18:37
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   traumcity: Joo, tykkään tästä. Marmatathan myös ystävistäni, harrastuksistani ja vaatteistani? Minä en näe mitään tulevaisuutta avarakatseisen tai muut hyväksyvän ihmisen kanssa, ihan naurettava ajatuskin. Ja niissäkin tilanteissa missä olen mitä annat minun olla, vielä kerran voi kelkkansa kääntää, tai ainakin olen mitä annat [...]
   Ystävistä? Sinun Ystävistäsi?! Annoinko mä ymmärtää että saat olla muiden ihmisten kanssa tekemisissä? Ei. Ei missään nimessä. Naisille ei sanaakaan edes minun seurassani. Maahanmuuttajat yhteisinä "tuomitaan kaikki" päivinä mutta noin yleensäottaen vain minä saan olla elämäsi sisältö. Aion ehdottomasti viestittää tämän tosiasian kaikille tutuillesi ja naispuoliset ihmiset käskeä pysymään poissa ja yrittämästä enää, sitä ne kuitenkin vaan tekee.

   Lainaa

  54. Diipadaapa 7.2.2020 20:18
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Jalapeno: Vaan mikä on ‘suvakki’? Joku joka suvaitsee ts. hyväksyy kaiken? Ei sellaista ihmistä olekaan. Koko termi on vain rasistisen, äärikonservatiivisen ja äärinationalistisen porukan keksimä käsite porukasta, johon ei tosiasiassa kuulu yhtään ihmistä. Höpönlöpöä siis. Jos joku alkaa puhua suvakeista, niin se kertoo vain sen, ettei ko. henkilö hirveästi ajattele mitä kirjoittaa.
   Sanasta ”suvakki” tulee automaattinen alapeukku.

   Lainaa

  55. Täti-ihminen 9.2.2020 18:49
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Minä muuten muistan tuon keskimmäisen mokan jutun. Sen vitsi oli siinä, että tuota punaista pistettä olisi pitänyt painaa, mutta se karkasi aina alta milloin mihinkin kohtaa ruutua.

   Lainaa

  56. It insinööri 11.2.2020 15:50
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ettänäin: Ei noi rasistipällien heitot jaksata enää ees naurattaa nii urpoa juttuu kun heiltä tuleekin.
   Pitäisikö murhien naurattaa jollain tavalla? Ei minua ainakaan, vaikka kuinka olisi "rasistipellen" heittämää kommenttia.

   Lainaa

  57. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Huomatkaa vielä että Ylen sivuilta kyllä löytyy uutinen siitä kun Hämeenlinnan seudulla maahanmuuttaja tappoi tyttöystävänsä, mutta Pepe silti väittää ettei siellä sitä ole, jotta pääsisi uhriutumaan ja syyttämään valtamediaa puolueelliseksi ja mädännäiseksi.

   Lainaa

  58. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Silakka: Taas rasismia! Olen valmiudessa tekemään perättömiä lastensuojelu,- ja rikosilmoituksia. Parvessa on voimaa! Ps. Mikäli haluat liittyä meihin tarkasta, että olet kelpoinen myös Mensan jäseneksi. Silakat ei eivät ota parveensa tyhmiä!
   Taidat projisoida tässä. Silakathan eivät niitä perättömiä ilmoituksia ja muuta maalittamista harrasta, vaan nimenomaan te fasistit. Mielestäni vasemmistonkin olisi kyllä korkea aika aktivoitua tässä suhteessa, ehkä persujen fasistipoliitikot jatkossa edes hiukan varoisivat sanojaan jos kerrankin saisivat maistaa omaa lääkettään

   Lainaa

  59. Tulos: 0 (0 ääntä)
   pertti: aivan oikein että suvakit tapetaan pois suomesta
   Oli siis suvaitsevainen suomalaista kulttuuria kohtaan. Oli siis sopeutunut suomalaiseen kulttuuriin, toisin kuin miehensä, joka ei tätä suvainnut. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Lidl, kirjoitusvirhe, herkkusieni, verot, sähköposti, internet, netti, vesuvius, lasittua, aivot, Yle, uutiset, maahanmuutto, mamut, aasinsilta