Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 26

Jos kehtaat tunnustaa olleesi tämä laiskimus...
Suurenna näkymä
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 26

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +473 (589 ääntä)
   Ja sit kun siel on joku mummo saanu sairaskohtauksen tai on muuten vaan muistisairas niin Samia hävettää.. Kai?

   Lainaa

  2. Joku hörhö 7.1.2020 0:33
   Tulos: +301 (311 ääntä)
   Janne siis oli jättänyt avaimet kotia, joten ei mitään moitittavaa.

   Lainaa

  3. Tulos: +392 (404 ääntä)
   Luulenpa, että avaimenperä on sellainen ostoskärrypoletti.

   Lainaa

  4. fruttidinightmare 7.1.2020 0:49
   Tulos: -156 (246 ääntä)
   Vadelma: Ja sit kun siel on joku mummo saanu sairaskohtauksen tai on muuten vaan muistisairas niin Samia hävettää.. Kai?
   Miten Kai tähän asiaan liittyy? ^_^

   Lainaa

  5. Tulos: +201 (349 ääntä)
   Kärryjen työntäminen onkin oikea sankariteko kun siitä pitää oikein vaivanpalkkaa vaatia.

   Lainaa

  6. Tulos: +352 (474 ääntä)
   Mun mielestä Sami on törkeä. Haluaa rahastaa olettamuksilla. Ei sitä tiedä miksi ne kärryt on jääneet viemättä. Ei kun vittuilua ja anna rahaa. En ymmärrä.

   Lainaa

  7. Tulos: +437 (479 ääntä)
   Törkeäkin tietty, mutta laitontahan toi on viedä avaimet ja vaatia niistä panttia. Olisi jättänyt siihen paikalleen jos oli liian laiska viemään infoon.

   Lainaa

  8. ihanmummovaan 7.1.2020 3:21
   Tulos: +405 (449 ääntä)
   Jos olisin tuon avainparin omistaja, saattaisin olla ilkeä ja viedä kuvan poliisiasemalle ja kertoa itkien kuinka joku Sami on varastanut avaimeni eikä aio luovuttaa niitä ilman lunnaita.

   Lainaa

  9. Tulos: +65 (77 ääntä)
   Noi Juhan kommentin kaltaiset kommentit on niin rasittavia, mutta se varmaan Juhalla olikin tarkoituksena.

   Lainaa

  10. Tulos: +126 (154 ääntä)
   Toivottavasti avainten omistaja saa ne takaisin Samilta maksamatta

   Lainaa

  11. Tulos: +21 (33 ääntä)
   xz: Noi Juhan kommentin kaltaiset kommentit on niin rasittavia, mutta se varmaan Juhalla olikin tarkoituksena.
   Ihmiset joille pääsee laukomaan tuollaisia kommentteja on jokaiselle läheiselleen rasittavia, vaikka se ei niillä ole ehkä tarkoituksena.

   Lainaa

  12. Joku poika 7.1.2020 7:35
   Tulos: +178 (200 ääntä)
   Toivon, että omistaja saa avaimet ilman maksua, mutta on tuo kyllä todella raivostuttavaa, kun ihmiset jättää kärryt parkkipaikoille. Varsinkin, jos ne jää autopaikalle - ei siis jalankulkijoille tarkoitetuille alueille.

   Lainaa

  13. Tulos: +10 (56 ääntä)
   Huh mikä ääliö Sami

   Lainaa

  14. Tulos: +89 (153 ääntä)
   Ei sen avainten hukkaahan tarvii maksaa mut mun mielestä Samilla on kyllä oikee periaate. Jotku ihmiset jättää kärryt aina viemättä ja todennäkösesti tässä on kyse ihan kusipäisyydestä, eikä mistään mummon sairaskohtauksesta.

   Lainaa

  15. Tulos: +103 (113 ääntä)
   Joku poika: Toivon, että omistaja saa avaimet ilman maksua, mutta on tuo kyllä todella raivostuttavaa, kun ihmiset jättää kärryt parkkipaikoille. Varsinkin, jos ne jää autopaikalle – ei siis jalankulkijoille tarkoitetuille alueille.
   Kyllä ne suuremmissa määrin häiritsevät jalankulkijoiden alueellakin. Kun ne tukkivat koko väylän niiden läpi ja yli on vaikeaa kulkea. Ostoskärryt eivät ole ykkösvaihtoehto parkour uran harjoittelussa, ne luistavat pois alta.

   Lainaa

  16. Tulos: -48 (70 ääntä)
   Nyt kun avainten profiilit on julkisesti jaossa, eipä noilla taida enää tehdä mitään. Taisi mennä lukot uudelleensarjoitukseen, eli jää Sami joka tapauksessa ilman löytöpalkkiota.

   Lainaa

  17. Dissosiatiivi 7.1.2020 9:40
   Tulos: -33 (71 ääntä)
   Joo ei: Kyllä ne suuremmissa määrin häiritsevät jalankulkijoiden alueellakin. Kun ne tukkivat koko väylän niiden läpi ja yli on vaikeaa kulkea. Ostoskärryt eivät ole ykkösvaihtoehto parkour uran harjoittelussa, ne luistavat pois alta.
   Sanoit tuohon itsekin ihan loogisen vastauksen: siirrä ne pois edestä. Ei ostoskärryt ole niin iso ongelma, että pitäisi lähteä ylittämään tai alittamaan. Minuakin ärsyttää, kun ihmiset eivät viitsi viedä niitä paikoilleen mutta ei niistä noin isoa ongelmaa ole jalankulkijana, kun ne voi niiden kätevien pyörien takia siirtää kivasti pois edestä jos ei muuten mahdu väistämään.

   Lainaa

  18. Tulos: -22 (50 ääntä)
   Itsehän nyppään avaimet/poletin aina irti kärrystä heti niin ei pääse unohtumaan ikinäkoskaan kärryyn. Täten voi myös niille mummoille ja muille ojentaa vapaita kärryjä samalla kun itselle hakee :)

   Lainaa

  19. PuluPommi 7.1.2020 9:58
   Tulos: +27 (35 ääntä)
   Nelzi: Ei sen avainten hukkaahan tarvii maksaa mut mun mielestä Samilla on kyllä oikee periaate. Jotku ihmiset jättää kärryt aina viemättä ja todennäkösesti tässä on kyse ihan kusipäisyydestä, eikä mistään mummon sairaskohtauksesta.
   Miten voi jättää viemättä, ainakin meilläpäin kaikki kärryt toimii poletilla tai kolikolla. Mä ainakin ottaisin mielellään joka kolikon, jos ihmisillä olisi tapana jättää kärrynsä heitteille!

   Lainaa

  20. Huonouninen 7.1.2020 12:11
   Tulos: -27 (73 ääntä)
   Pirkko: Mun mielestä Sami on törkeä. Haluaa rahastaa olettamuksilla. Ei sitä tiedä miksi ne kärryt on jääneet viemättä. Ei kun vittuilua ja anna rahaa. En ymmärrä.
   Jokainen, ken ei ole puskissa kasvanut, on nähnyt käytännössä, mikä väki jättää kärrynsä avaimensa, lapsensa ja Mersunsa minne sattuu. Eivät dementikot, eivät sairauskohtauksen saajat, vaan ne, jotka vievät toimeentulotukensa kaljakauppaan.

   Lainaa

  21. Sopan hämmentäjä 7.1.2020 12:16
   Tulos: -1 (27 ääntä)
   Tuossa kohtaa Sami voi pitää itse nuo avaimet ja työntää ahteriinsa.

   Lainaa

  22. Tulos: +77 (85 ääntä)
   Muuten Samia puolustamatta, mutta sanon että tuo kärryjen jättäminen on ihan hanurista varsinkin jos jäävät ajoradalla. On aina niin perhanen mukavaa pysäyttää auto ja mennä tuuppimaan kärryjä pois tieltä kun auton taakse alkaa kertyä jonoa ja torvet soi.

   Lainaa

  23. Gaius Blatar 7.1.2020 13:47
   Tulos: +144 (148 ääntä)
   Anhe: Nyt kun avainten profiilit on julkisesti jaossa, eipä noilla taida enää tehdä mitään. Taisi mennä lukot uudelleensarjoitukseen, eli jää Sami joka tapauksessa ilman löytöpalkkiota.
   Joku oikeasti teettää tuon kuvan avulla avaimista kopiot ja... Lähtee testaamaan jokaista Oulunseudun ovea?

   Lainaa

  24. Tulos: +44 (60 ääntä)
   Vadelma: Ja sit kun siel on joku mummo saanu sairaskohtauksen tai on muuten vaan muistisairas niin Samia hävettää.. Kai?
   Aika pieni todennäköisyys että muistisairas mummo olisi muistanut viedä ostoskärryjä parkkipaikalle/ajoradalle. En tosin ymmärrä miksi tuo idiootti ne avaimet poimi mukaansa. Rikosilmoituksen paikkahan tuo. Löytötavara on toimitettava viipymättä omistajalle tai viranomaiselle tai tässä tapauksessa kyseisen kauppaliikkeen henkilökunnalle.

   Lainaa

  25. yli opisto hörhö 7.1.2020 17:19
   Tulos: +59 (71 ääntä)
   Samille pistäisin viestiä että annapa ne avaimet tai poliisisetä tulee ne hakemaan. Ei ole mitään oikeutta noille vaatimuksille.

   Lainaa

  26. Tulos: +46 (54 ääntä)
   Samin toiminta taitaa olla laitonta.

   Lainaa

  27. Tulos: 0 (52 ääntä)
   Sanna: Törkeäkin tietty, mutta laitontahan toi on viedä avaimet ja vaatia niistä panttia. Olisi jättänyt siihen paikalleen jos oli liian laiska viemään infoon.
   Tiesitkö että löytöpalkkio on lakiin kirjattu? 10% esineen käyvästä arvosta, kuitenkin vähintään 4€. Jos löytäjä palkkiota vaatii niin se on maksettava. Mikä sit avaintein käypä arvo on niin se on sit toinen juttu Ps. Laiskaperseet jotka jättää ostoskärryt ajoradalle sais pyörittää tervassa ja höyhenissä.

   Lainaa

  28. Tulos: +42 (54 ääntä)
   Samilla on tyly meininki mutta on kyllä oikealla asialla. Itsekkäät kusipäät jotka eivät viitsi palauttaa kärryjään ovat parkkipaikkojen syöpä.

   Lainaa

  29. purppurakruunu 7.1.2020 19:37
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   PuluPommi: Miten voi jättää viemättä, ainakin meilläpäin kaikki kärryt toimii poletilla tai kolikolla. Mä ainakin ottaisin mielellään joka kolikon, jos ihmisillä olisi tapana jättää kärrynsä heitteille!
   Täällä teoriassa samoin: käytännössä varsinkin Prisman kärryistä saa poletin parin sekunnin kevyellä vetämisellä ulos, vaikka ei ole kiinni ketjussa. En tiedä, kuka niitä irroittelee, mutta lopputulos on se, että katos on täynnä orpoja ostoskärryjä, jotka toimivat ilman kolikkoa, ja kukaanhan ei laita itse ilmaiseksi käyttämiään kärryjä kolikkolukon taa.

   Lainaa

  30. Tulos: +8 (10 ääntä)
   PuluPommi: Miten voi jättää viemättä, ainakin meilläpäin kaikki kärryt toimii poletilla tai kolikolla. Mä ainakin ottaisin mielellään joka kolikon, jos ihmisillä olisi tapana jättää kärrynsä heitteille!
   Avaimenperämallisesta poletista kun vähän viilaa reunoja pois (tai antaa sen kulua käytössä) niin se lähtee ihan kevyesti nyppäisemällä sieltä kärrystä irti.

   Lainaa

  31. Tulos: -31 (39 ääntä)
   ihanmummovaan: Jos olisin tuon avainparin omistaja, saattaisin olla ilkeä ja viedä kuvan poliisiasemalle ja kertoa itkien kuinka joku Sami on varastanut avaimeni eikä aio luovuttaa niitä ilman lunnaita.
   Otappa nauhalle. Haluan kuulla, miksei Samilla ole oikeutta löytöpalkkioon.

   Lainaa

  32. Mister D:n kaveri 8.1.2020 2:59
   Tulos: +11 (25 ääntä)
   Pirjo: Muuten Samia puolustamatta, mutta sanon että tuo kärryjen jättäminen on ihan hanurista varsinkin jos jäävät ajoradalla. On aina niin perhanen mukavaa pysäyttää auto ja mennä tuuppimaan kärryjä pois tieltä kun auton taakse alkaa kertyä jonoa ja torvet soi.
   En tiedä missä kaupungissa asut mutta tällaista tilannetta ei ainakaan omalle kohdalle ole ikinä tullut. Marketeissa useamman kymmenen vuotta käynyt. Varmaan ikävä jos näin kävisi, mutta en usko olevan kovinkaan yleistä. Ei raivota pikkuasioista jookos.

   Lainaa

  33. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Rekkapena: Avaimenperämallisesta poletista kun vähän viilaa reunoja pois (tai antaa sen kulua käytössä) niin se lähtee ihan kevyesti nyppäisemällä sieltä kärrystä irti.
   Ei tarvi edes viilata mitään, mulla on niin löysä se poletti että ei se edes pysy siinä paikoillaan, siksi pakko ottaa pois koska muuten ne löytyis lattialta.

   Lainaa

  34. Tulos: +2 (12 ääntä)
   : Itsehän nyppään avaimet/poletin aina irti kärrystä heti niin ei pääse unohtumaan ikinäkoskaan kärryyn. Täten voi myös niille mummoille ja muille ojentaa vapaita kärryjä samalla kun itselle hakee
   Miksi tämä kommentti saanu nuin paljon miinuksia? :O

   Lainaa

  35. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Köh: Tiesitkö että löytöpalkkio on lakiin kirjattu? 10% esineen käyvästä arvosta, kuitenkin vähintään 4€. Jos löytäjä palkkiota vaatii niin se on maksettava. Mikä sit avaintein käypä arvo on niin se on sit toinen juttu Ps. Laiskaperseet jotka jättää ostoskärryt ajoradalle sais pyörittää tervassa ja höyhenissä.
   "Löytöpalkkiota ei suoriteta julkisista tiloista löytyneistä löydöistä. Tällaiset tavarat on viipymättä toimitettava ko. laitoksen, viraston, kulkuvälineen tms. henkilökunnalle. " Lisäksi avainten nimellinen arvo tuskin on 200 €. Samaa mieltä siitä, että ihmiset jotka eivät palauta ostoskärryjään ovat perseestä, mutta ei tässä voi ruveta mitään oman käden oikeutta ottamaan, etenkään kun toiminta rikkoo lakia. Ja ethän myöskään varmaksi tiedä, miksi kärryt ovat jääneet palauttamatta.

   Lainaa

  36. Tulos: -4 (16 ääntä)
   Angst: Miksi tämä kommentti saanu nuin paljon miinuksia?
   Ja tämä myös.?? Nyt en ymmärrä

   Lainaa

  37. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Nelzi: Ei sen avainten hukkaahan tarvii maksaa mut mun mielestä Samilla on kyllä oikee periaate. Jotku ihmiset jättää kärryt aina viemättä ja todennäkösesti tässä on kyse ihan kusipäisyydestä, eikä mistään mummon sairaskohtauksesta.
   Aivan, kusipäisyydestä, joten itse olisin vain jättänyt avaimet kärryyn.

   Lainaa

  38. Tulos: -3 (13 ääntä)
   Juuh eli: Kärryjen työntäminen onkin oikea sankariteko kun siitä pitää oikein vaivanpalkkaa vaatia.
   Mä ainakin jätän kärryt aina siihen keskelle ajoväylää, kyllä joku köyhä ne siitä yleensä kärrää pois.

   Lainaa

  39. Tulos: -9 (13 ääntä)
   Sanna: Törkeäkin tietty, mutta laitontahan toi on viedä avaimet ja vaatia niistä panttia. Olisi jättänyt siihen paikalleen jos oli liian laiska viemään infoon.
   Löytötavaroistavkuuluu maksaa löytöpalkkio

   Lainaa

  40. Tulos: -9 (11 ääntä)
   …..: “Löytöpalkkiota ei suoriteta julkisista tiloista löytyneistä löydöistä. Tällaiset tavarat on viipymättä toimitettava ko. laitoksen, viraston, kulkuvälineen tms. henkilökunnalle. ” Lisäksi avainten nimellinen arvo tuskin on 200 €. Samaa mieltä siitä, että ihmiset jotka eivät palauta ostoskärryjään ovat perseestä, [...]
   Ei ehkä nimellinen, mutta itse maksaisin 20€ mielelläni jos olisin kyseinen kusipää ollut. Pelkästään Uusi auton kaukosäädinavain maksaa helposti tuon 200€. Kyllähän se ovien uudelleen sarjoitusmaksaa myös.

   Lainaa

  41. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Vaikka kuinka ottaisi päähän se, että kärryt on jätetty ajoväylälle, niin Sami unohti ottaa huomioon sen, että entäpä jos tämä avainten omistaja ei ole lainkaan Facebookissa. Siksi olisi ehdottomasti pitänyt jättää ne CM:n infoon, niitä on aika mahdotonta osata etsiä tuntemattoman ihmisen kodista.

   Lainaa

  42. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Miten voi olla noin hvetin tymä, ettei halua auttaa, kun joku on selvästi pulassa hukattuaan avaimensa. Nyt Sami kiikuta samantien kauppaan ne avaimet. Jos ne oli jonkun vanhemman ihmisen, ei välttämättä koskaan löydä niitä facen kautta.

   Lainaa

  43. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Väsynyt: Otappa nauhalle. Haluan kuulla, miksei Samilla ole oikeutta löytöpalkkioon.
   Kyllä on idiootteja tällaiset ihmiset, jotka rahastaa toisen hätätilalla. En kyllä haluaisi joutua samaan hukkuvaan paattiin heidän kanssaan. Luultavasti painaisivat vaan päätä pinnan alle.

   Lainaa

  44. Voi Ei Se On Taas Se 31.5.2020 7:58
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Anhe: Nyt kun avainten profiilit on julkisesti jaossa, eipä noilla taida enää tehdä mitään. Taisi mennä lukot uudelleensarjoitukseen, eli jää Sami joka tapauksessa ilman löytöpalkkiota.
   Halvemmaks toi avainten haku ois tullu ku uudellen sarjotus mut arvailua.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, avaimet, kärryt, ostoskärryt, pantti, löytöpalkkio, löytötavarat, todistus, huolellisuus