Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 14

Näin Suomi tulee totaalisesti romahtamaan.
Suurenna näkymä
Foliohattu kiristää, osa 14

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +976 (982 ääntä)
   Räppäri saattoi myös kuolla lentokoneessa vetämiinsä huumetabuihin mutta voi se tietenkin johtua 5g:stäkin, enhän minä tiedä...

   Lainaa

  2. Töppöhönö 2.1.2020 9:09
   Tulos: +556 (562 ääntä)
   Nämä sähköyliherkät ovat kyllä merkillistä joukkoa

   Lainaa

  3. Tulos: +317 (321 ääntä)
   Aryo on varmaan lukenut joskus siitä, miten alumiinista voi kyllä liueta alumiiniatomeja ruokaan, jos alumiinipaketti on teräsvuoassa. Ne muodostaa ns. sähköparin ja reagoi kemiallisesti keskenään. Mutta hän ei muista koko totuutta.

   Lainaa

  4. Tulos: +193 (193 ääntä)
   Eki on tainnut lukea Remeksen kirjan ja nyt suoltaa tarinaa omanaan. Nomutta...niin..eihän siinä sitten.

   Lainaa

  5. Tulos: +484 (488 ääntä)
   Siis voisiko joskus joku sähköyliherkkä avata sitä, miten facettaminen ja googlettaminen sujuu mutta muuten sähkö on ongelma?

   Lainaa

  6. Tulos: -55 (153 ääntä)
   Ohis: Siis voisiko joskus joku sähköyliherkkä avata sitä, miten facettaminen ja googlettaminen sujuu mutta muuten sähkö on ongelma?
   AC/DC eli muistaakseni vain vaihtovirta aiheuttaa oireita. (tai sitten voltteja piti olla riittävästi). Eli pienlaite joka ei ole sähköverkossa kiinni ei aiheuta oireita. Tosin 5G verkon ei pitäisi silti aiheuttaa oireita, koska amplitudi ei ole kovin suuri. Ottamatta kantaa onko sähköyliherkkyys oikea ongelma, kannattaa muistaa että ihmiset ovat erilaisia ja esimerkiksi minä pystyin kertomaan 30 vuotta sitten ollessani puhelinlaitoksella töissä onko keskuksen pari kytketty vai ei, koska tunsin pienen 'nipistyksen' sormissa kun otin kiinni molemmista johdoista kun suurin osa muista tuota ei tuntenut. Suurin osa muista työntekijöistä ei tuota tuntenut.

   Lainaa

  7. jukkapalmu 2.1.2020 11:13
   Tulos: -171 (221 ääntä)
   Töppöhönö: Nämä sähköyliherkät ovat kyllä merkillistä joukkoa
   Ja sähköyliherkkyys on siitä jännä ilmiö, ettei kukaan ole todistanut sitä humpuukiksi.

   Lainaa

  8. Tulos: +111 (111 ääntä)
   Irene: Eki on tainnut lukea Remeksen kirjan ja nyt suoltaa tarinaa omanaan. Nomutta…niin..eihän siinä sitten.
   Ehdit näköjään ensin. Kyseessä siis Jäätyvä Helvetti, jos muistan oikein. Hyvä kirja muuten.

   Lainaa

  9. Sopan hämmentäjä 2.1.2020 11:34
   Tulos: +72 (88 ääntä)
   En osaa päättää kumpi on tyhmempi, Eki vai Tako..

   Lainaa

  10. Nocebo-efekti 2.1.2020 11:35
   Tulos: +216 (230 ääntä)
   jukkapalmu: Ja sähköyliherkkyys on siitä jännä ilmiö, ettei kukaan ole todistanut sitä humpuukiksi.
   Taitaa olla todistettu humpuukiksi, niin kuin kaikki infraäänen yms. aiheuttamat sairaudet. Vahva usko oman pään sisällä aiheuttaa oireet tai oireet aiheutuu jostain muusta ympäristössä olevasta haitasta esim. home.

   Lainaa

  11. yli opisto hörhö 2.1.2020 12:01
   Tulos: +170 (174 ääntä)
   Sairaus se on luulosairauskin.

   Lainaa

  12. Tulos: +138 (142 ääntä)
   Töppöhönö: Nämä sähköyliherkät ovat kyllä merkillistä joukkoa
   Etenkin kun keskustelevat sähkö"yliherkkyydestään" _internetissä_.

   Lainaa

  13. Tulos: +204 (206 ääntä)
   Nocebo-efekti: Taitaa olla todistettu humpuukiksi, niin kuin kaikki infraäänen yms. aiheuttamat sairaudet. Vahva usko oman pään sisällä aiheuttaa oireet tai oireet aiheutuu jostain muusta ympäristössä olevasta haitasta esim. home.
   Oireet muistuttavat paniikkihäiriötä eli sähköyliherkät lienevät usein ahdistushäiriöstä kärsiviä, mutta eivät tunnista tai halua myöntää sitä. Defensseissä on sitten keksitty yksinkertainen syy epämääräisiin oireisiin, joka on aina läsnä: sähkö. Esim. kirkkaat valot voivat oikeasti laukaista paniikkikohtauksen. Mutta mistään sähköyliherkkyydestä ei ole kyse.

   Lainaa

  14. Tulos: +85 (109 ääntä)
   jukkapalmu: Ja sähköyliherkkyys on siitä jännä ilmiö, ettei kukaan ole todistanut sitä humpuukiksi.
   ... eikä Maata ole todistettu pyöreäksi, eikä raamattua vääräksi. Jos siis liikuttelee maalitolppia tarpeeksi ankarasti.

   Lainaa

  15. Tulos: +121 (125 ääntä)
   Segaani: … eikä Maata ole todistettu pyöreäksi, eikä raamattua vääräksi. Jos siis liikuttelee maalitolppia tarpeeksi ankarasti.
   Paitsi, ettei tieteessä todisteta, että jotain asiaa ei ole olemassa. Tieteessä etsitään todisteita olemassaolosta, kuten, siitä, että Maa on pyöreä. On olemassa paljon todisteita, jotka puoltavat pyöreän maan teoriaa. Sähköyliherkkyydestä taas ei ole pitäviä todisteita, että kyseinen yliherkkyys/tauti, olisi olemassa. Tämän hetkinen oletus on siis, että kyseessä on ns. nosebo ilmiö.

   Lainaa

  16. Tulos: +131 (135 ääntä)
   jukkapalmu: Ja sähköyliherkkyys on siitä jännä ilmiö, ettei kukaan ole todistanut sitä humpuukiksi.
   Perinteisesti asioiden todistaminen olemattomaksi on vähän vaikeaa.

   Lainaa

  17. Tulos: -83 (95 ääntä)
   Olipa sähköherkkyys ja mobiililaitteiden radiotaajuussäteily totta tai ei, yksikään radiologi ei ole samassa tilassa käynnissä olevan magneettikuvauslaitteen kanssa. Tästä voi epäilevä luonne tehdä johtopäätöksiä siitä pitääkö lääketiede voimakkaan sähkömagneettisen kentän tai radiotaajuusaltistuksen vaikutusta ihmiskeholle täysin merkityksettömänä. Mitä tulee sähköyliherkkyyteen, kannattaa huomioida että ilmiö liittyy käämin tuottamaan sähkömagneettiseen kenttään joten sähköyliherkkä voi täysin ongelmitta käyttää mobiililaitetta, mutta esim kolmivaihemoottorilla varustetun pesukoneen päällä istuminen saattaa tärisyttää viimeistään linkousvaiheessa.

   Lainaa

  18. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Töppöhönö: Nämä sähköyliherkät ovat kyllä merkillistä joukkoa
   Juu, näillä ei paljon tunnu polla säteilevän. Eiku...

   Lainaa

  19. Tulos: +84 (86 ääntä)
   jukkapalmu: Ja sähköyliherkkyys on siitä jännä ilmiö, ettei kukaan ole todistanut sitä humpuukiksi.
   Ei mitään voi todistaa olemattomaksi. Voi todistaa ettei jollain ilmiöllä ole mitään järkevää toimintatapaa nykyfysiikan valossa, ja että sitä ei koskaan pystytä labraolosuhteissa tuottamaan. Mutta jos haluat todistaa vaikkapa ettei ole olemassa magialla toimivaa sähköyliherkkyyttä joka on itsessään allerginen kaikille yrityksille tutkia sitä ja sellaisissa olosuhteissa välittömästi katoaa, ilmestyäkseen uudelleen heti kuin viimeinenkin skeptikko on kadonnut paikalta, koska se haluaa ilmaantua vain tosihörhöille, niin milläs todistat ettei asia ole niin. Ulkopuolinen: "en ole koskaan havainnut tätä ilmiötä". Uskova: "Niin et, se johtuu siitä että se katoaa jos tulet paikalle, niinhän juuri sanoin ja se vain todistaa että olen oikeassa!" Jos lapsi yrittäisi väittää vanhemmilleen että on tehnyt kotiläksyt uudella, paremmalla ohjelmalla jota osaavat käyttää vain alle 18-vuotiaat, joten aikuiset eivät voi sitä nähdä, mikä on vain osa sen paremmista ominaisuuksista ja loppu on salaisuus, mutta on ne tehty, tulisi sanomista. Mutta aikuisilla tällainen argumentointi tuntuu menevän täydestä.

   Lainaa

  20. Tulos: +30 (48 ääntä)
   hassua: AC/DC eli muistaakseni vain vaihtovirta aiheuttaa oireita. (tai sitten voltteja piti olla riittävästi). Eli pienlaite joka ei ole sähköverkossa kiinni ei aiheuta oireita. Tosin 5G verkon ei pitäisi silti aiheuttaa oireita, koska amplitudi ei ole kovin suuri. Ottamatta kantaa onko sähköyliherkkyys oikea ongelma, [...]
   AC = Alternating current DC = Direct current AC/DC ei siis tarkoita vaihtosähköä. Siis pikku vinkkinä vaan kun seuraavan kerran jatkat teorisointiasi...

   Lainaa

  21. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Töppöhönö: Nämä sähköyliherkät ovat kyllä merkillistä joukkoa
   Merkillinen on yhtä suuri kuin typerä.

   Lainaa

  22. Sukupuolivarianssi 2.1.2020 19:05
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Alumiini = myrkky. Veitsenterävän päättelyn lisäksi upeita lauserakenteita, Aryo.

   Lainaa

  23. Tulos: -50 (58 ääntä)
   Martsa: AC = Alternating current DC = Direct current AC/DC ei siis tarkoita vaihtosähköä. Siis pikku vinkkinä vaan kun seuraavan kerran jatkat teorisointiasi…
   AC/DC = ns. tasavirta

   Lainaa

  24. Aakuusyksbee 2.1.2020 22:05
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Irene: Eki on tainnut lukea Remeksen kirjan ja nyt suoltaa tarinaa omanaan. Nomutta…niin..eihän siinä sitten.
   Siis muistaakseni Tako on itse kuullut Jeesukselta että Venäjä hyökkää Suomeen ja siksi alkanut varautumaan jo kauan sitten. Joten liekö vaan kateellinen Erkin "näylle" :D Ja Takon profiilin perusteella täältä on porukkaa liittynyt varautujiin tämän mokan luettuaan :D

   Lainaa

  25. King Arthur 2.1.2020 23:11
   Tulos: +87 (87 ääntä)
   Olen tätä aina sanonut että nuorten räppäreiden sähkön liikakäyttö johtaa tällaisiin surullisiin tapauksiin.

   Lainaa

  26. Tulos: +89 (89 ääntä)
   Tylsimys: miksi radiologin pitäisikään olla magneettihuoneessa? Ei heitä siellä tarvita. Itse hoitajana olen istunut magneetissa kymmeniä tunteja tehohoidettavan potilaan kanssa. Yksi sydämen magneetti kestää nelisen tuntia kerrallaan. Kollegani kardiologialla sekä kardiologit työskentelevät ongelmitta magneettisalissa kaiket päivät tehden sydäntutkimuksia.

   Lainaa

  27. Tulos: -18 (28 ääntä)
   Martsa: AC = Alternating current DC = Direct current AC/DC ei siis tarkoita vaihtosähköä. Siis pikku vinkkinä vaan kun seuraavan kerran jatkat teorisointiasi…
   AC, Vaihtovirta -> sähköyliherkkä huomaa DC, tasavirta -> laite jolla pääsee internettiin (laitteessa saattaa löytyä pienivolttista AC:ta tosin) eli AC/DC ero on vastaus alkuperäiseen kysymykseen (ja hyvä bändi)

   Lainaa

  28. Tulos: -91 (95 ääntä)
   Ilmeisesti kun 5G kytketään päälle tulee piikki sairauskohtausten ja kuolemien määrässä. Viime kesänä oli n.2 viikkoa, kun ambulanssit kulki todella tiheään Tampereella. Ihmettelin tätä, kunnes luin vastaavaa tapahtuneen muuallakin ja tajusin vasta silloin, että niihin aikoihin kytkettiin Tampereen keskustan seudulle 5G. Voi hyvin olla yhteydessä tämä kuolematapaus 5G:hen, tai sit ei, mutta ei se ainakaan terveellistä ihmiselle ole. Tätä voi itsekin havainnoida, jos oleskelee alueella, jolle kytketään 5G päälle.

   Lainaa

  29. Tulos: -90 (112 ääntä)
   Töppöhönö: Nämä sähköyliherkät ovat kyllä merkillistä joukkoa
   Menee täysin samaan sarjaan näiden hajusteyliherkkien kanssa :D

   Lainaa

  30. Tulos: +102 (118 ääntä)
   Annika: Menee täysin samaan sarjaan näiden hajusteyliherkkien kanssa
   ...paitsi että ei mene, sillä hajusteyliherkkyys on todellinen asia, toisin kuin sähköyliherkkyys.

   Lainaa

  31. Jepulisjoo 3.1.2020 8:13
   Tulos: +11 (31 ääntä)
   jukkapalmu: Ja sähköyliherkkyys on siitä jännä ilmiö, ettei kukaan ole todistanut sitä humpuukiksi.
   No onhan todistettu. Oireet ovat silti todellisia, vsikks ne ei sähköstä johdukkaan.

   Lainaa

  32. Jepulisjoo 3.1.2020 8:16
   Tulos: +52 (52 ääntä)
   Nykypäivänä on yhä helpompaa kuplaantua epätodellisuuteen, koska voi seurustella pelkästään samanmielisten kanssa.

   Lainaa

  33. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Tuosta foliosta ja sen käärimisestä ruokaan, on ihan tutkittua faktaa. Ruoan päälle tulisi laittaa leivinpaperi ja vasta sitten foliota.

   Lainaa

  34. Tulos: -3 (15 ääntä)
   Töppöhönö: Nämä sähköyliherkät ovat kyllä merkillistä joukkoa
   Eivät edes puoliksi niin merkillistä kuin "Minä pysäköin pyörätielle" -ryhmän porukka.

   Lainaa

  35. Nocebo-efekti 3.1.2020 12:53
   Tulos: +3 (19 ääntä)
   Tylsimys: Olipa sähköherkkyys ja mobiililaitteiden radiotaajuussäteily totta tai ei, yksikään radiologi ei ole samassa tilassa käynnissä olevan magneettikuvauslaitteen kanssa. Tästä voi epäilevä luonne tehdä johtopäätöksiä siitä pitääkö lääketiede voimakkaan sähkömagneettisen kentän tai radiotaajuusaltistuksen vaikutusta [...]
   Johtuisiko ihan siitä että ionisoiva säteily on vaarallista, tämän takia röntgenhoitajat ovat eri huoneessa kuin kuvattava. Magneettikuvauksessa taas tilassa ei voi olla muita laitteita voimakkaan sähkömagneettisensäteilyn johdosta, joten hoitajan pitää käyttää magneettikuvauslaittetta toistesta tilasta. Lisäksi nämä kuvantamiskeinot ovat todistetusti vaarallisia ja syöpää aiheuttavia, joten tämän takia he ovat toisessa tilassa.

   Lainaa

  36. Epäpoliitikko 3.1.2020 18:11
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Nocebo-efekti: Johtuisiko ihan siitä että ionisoiva säteily on vaarallista, tämän takia röntgenhoitajat ovat eri huoneessa kuin kuvattava. Magneettikuvauksessa taas tilassa ei voi olla muita laitteita voimakkaan sähkömagneettisensäteilyn johdosta, joten hoitajan pitää käyttää magneettikuvauslaittetta toistesta tilasta. Lisäksi nämä [...]
   Valistatko ystävällisesti, miten magneettikuvaus ionisoi? Ja että todistetusti aiheuttaa syöpää?

   Lainaa

  37. Hööpölööpö 3.1.2020 19:13
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Eki on selvästi totuuden jäljillä, kun Takon piti noin asiaan puuttua. (Pitkästä aikaa repesin ääneen nauramaan Takon vastausta lukiessa.)

   Lainaa

  38. Tulos: +33 (33 ääntä)
   hassua: AC/DC eli muistaakseni vain vaihtovirta aiheuttaa oireita. (tai sitten voltteja piti olla riittävästi). Eli pienlaite joka ei ole sähköverkossa kiinni ei aiheuta oireita. Tosin 5G verkon ei pitäisi silti aiheuttaa oireita, koska amplitudi ei ole kovin suuri. Ottamatta kantaa onko sähköyliherkkyys oikea ongelma, [...]
   DC on tasavirta, AC on vaihtovirta. Virta tulee tietokoneeseen seinästä virtajohtoa pitkin vaihtovirtana (AC). Tietokoneen virtalähde muuntaa sen tasavirraksi (DC). Eli koneen ääressä istuva "sähköallergikko" on lähellä kumpaakin. Miten se AC ei siis häiritse silloin?

   Lainaa

  39. Rento Realisti 4.1.2020 5:58
   Tulos: -25 (29 ääntä)
   Frisker: Sähköyliherkkyydestä taas ei ole pitäviä todisteita, että kyseinen yliherkkyys/tauti, olisi olemassa.
   Langattoman teknologian säteily on todistettu lukuisissa kokeissa aiheuttavan haittaa biologialle, myös ihmisille. Sähköherkkien ryhmässä ei tuossa tapauksessa keskusteltu yliherkkyydestä sähkövirralle kaapeileissa, vaan sellaiselle jota on paljon tutkittu, ja sitä myötä myös sovellettu esimerkiksi "ei-tappavien" aseiden valmistamiseen ja myyntiin. Viranomaisten varoitukset asiassa ovat vähentyneet korporaatioiden lobbaus-toiminnon tahdissa. "4) Euroopan neuvosto varoitti vuonna 2011 langattoman teknologian riskeistä erityisesti lapsille (päätös 1815) ja kehottaa kaikkia kouluja ja päiväkoteja käyttämään langallista internetiä langattoman sijaan. http://assembly.coe.int/Mainf.asp?link=/Documents/AdoptedText/ta11/ERES1815.htm 5) Sadat tutkimukset osoittavat, että langaton teknologia aiheuttaa vahinkoa myös nisäkkäille, linnuille ja niiden munille, kasveille ja siemenille. adressit.com/langattomat_laitteet_pois_suomen_kouluista_ja_paivakodeista

   Lainaa

  40. Tulos: +32 (38 ääntä)
   https://www.stuk.fi/aiheet/kodin-ja-toimiston-sateilevat-laitteet/langaton-lahiverkko "Pohjoismaiset säteilysuojeluviranomaiset (STUK, SSM, NRPA, SIS, IRSA) julkistivat 17.12.2013 yhteisen kannanoton langattoman teknologian säteilyturvallisuudesta. Kannanotossa todetaan, että tieteellinen tutkimustieto ei ole osoittanut haitallisia terveysvaikutuksia, kun altistutaan matkapuhelimien, tukiasemien tai langattomien verkkojen radiotaajuiselle säteilylle." Se siitä ja foliohattua syvemmälle.

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Suomi romahtaa sairaan nopeesti.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (2 ääntä)
   hassua: AC/DC eli muistaakseni vain vaihtovirta aiheuttaa oireita. (tai sitten voltteja piti olla riittävästi). Eli pienlaite joka ei ole sähköverkossa kiinni ei aiheuta oireita. Tosin 5G verkon ei pitäisi silti aiheuttaa oireita, koska amplitudi ei ole kovin suuri. Ottamatta kantaa onko sähköyliherkkyys oikea ongelma, [...]
   Oletko se sinä jolla on tunnettu YouTube-kanava. Samoja juttuja kertot.

   Lainaa

  43. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Tylsimys: Olipa sähköherkkyys ja mobiililaitteiden radiotaajuussäteily totta tai ei, yksikään radiologi ei ole samassa tilassa käynnissä olevan magneettikuvauslaitteen kanssa. Tästä voi epäilevä luonne tehdä johtopäätöksiä siitä pitääkö lääketiede voimakkaan sähkömagneettisen kentän tai radiotaajuusaltistuksen vaikutusta [...]
   Mobiililaitteiden radiotaajuussäteily on varmuudella totta. Eihän se muuten toimisi jos se ei lähettäisi radiotaajuista säteilyä tukiasemalle. Huoh.

   Lainaa

  44. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Tylsimys: Olipa sähköherkkyys ja mobiililaitteiden radiotaajuussäteily totta tai ei, yksikään radiologi ei ole samassa tilassa käynnissä olevan magneettikuvauslaitteen kanssa.
   Hmm. Haluaisitko siis nähdä radiologin, jolla on mukanaan esim. työpuhelin ja luultavasti muutakin metallia (esim. kello, täytekyniä), jäävän hengailemaan voimakkaaseen magneettikenttään potilaan kanssa?
   Tylsimys: Mitä tulee sähköyliherkkyyteen, kannattaa huomioida että ilmiö liittyy käämin tuottamaan sähkömagneettiseen kenttään joten sähköyliherkkä voi täysin ongelmitta käyttää mobiililaitetta, mutta esim kolmivaihemoottorilla varustetun pesukoneen päällä istuminen saattaa tärisyttää viimeistään linkousvaiheessa.
   Tiesitkö, että ihmiskeho tuottaa oman sähkömagneettisen kenttänsä, ja että siinä on useampi varaus? Sähkö on välttämätöntä hermoston signaalien kuljettamiseksi. Ihmiselämä kokemuksena on periaatteessa puhdasta sähköä. Miksi sitten sähköyliherkkä ei välttämättä oireile täyteen pakatussa huoneessa, jossa on monta ihmistä, joista jokaisella on oma sähkömagneettinen kenttänsä? Edes usean ihmisen kosketus ei ilmeisesti laukaise oireita: sähköyliherkkä tuskin välittäisi siitä, että vaikkapa 20 ihmistä asettaisi kätensä hänen päälleen yhtä aikaa, jos hän antaisi siihen luvan. Miksi näin?

   Lainaa

  45. Tulos: -8 (8 ääntä)
   Topitii: DC on tasavirta, AC on vaihtovirta. Virta tulee tietokoneeseen seinästä virtajohtoa pitkin vaihtovirtana (AC). Tietokoneen virtalähde muuntaa sen tasavirraksi (DC). Eli koneen ääressä istuva “sähköallergikko” on lähellä kumpaakin. Miten se AC ei siis häiritse silloin?
   Akku, esim. kännykässä tai kannettavassa. Jolloin AC ei ole lähellä.

   Lainaa

  46. Tulos: +16 (18 ääntä)
   jukkapalmu: Ja sähköyliherkkyys on siitä jännä ilmiö, ettei kukaan ole todistanut sitä humpuukiksi.
   Kuten myöskään ei ole todistettu ettei spagettihirviötä ole olemassa. Kukaan ei ole onnistunut todistamaan sähköyliherkkyyttä oikeaksi ilmiöksi, mikä kertaa ettei siihen ole syytä uskoa.

   Lainaa

  47. Tulos: -9 (11 ääntä)
   "Miksi sitten sähköyliherkkä ei välttämättä oireile täyteen pakatussa huoneessa, jossa on monta ihmistä, joista jokaisella on oma sähkömagneettinen kenttänsä?" Ihmisten sähkömagneettinen kenttä on tasavirtaa; ihmisten välinen DC-DC ei responsoi samalla kaavalla kuin ihmisen ja pesukoneen välinen AC-DC.

   Lainaa

  48. Tulos: -6 (6 ääntä)
   Kellis: Tylsimys: miksi radiologin pitäisikään olla magneettihuoneessa? Ei heitä siellä tarvita. Itse hoitajana olen istunut magneetissa kymmeniä tunteja tehohoidettavan potilaan kanssa. Yksi sydämen magneetti kestää nelisen tuntia kerrallaan. Kollegani kardiologialla sekä kardiologit työskentelevät ongelmitta magneettisalissa kaiket päivät tehden sydäntutkimuksia.
   Mutta virka-asuusi kuuluu säteilymittari, eikö? Ja ylimääräisiä "säteilyvapaita" sai ainakin viime vuosituhannella rtg-osaston työntekijät.

   Lainaa

  49. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Sinttu: Mutta virka-asuusi kuuluu säteilymittari, eikö? Ja ylimääräisiä “säteilyvapaita” sai ainakin viime vuosituhannella rtg-osaston työntekijät.
   Röntgen on eri asia kuin magneettikuvaus... jos on näin hukassa perusasioiden kanssa, ei ihan hirveästi kannata kuvitella voivansa keskustella asiasta.

   Lainaa

  50. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Kellis: Tylsimys: miksi radiologin pitäisikään olla magneettihuoneessa? Ei heitä siellä tarvita. Itse hoitajana olen istunut magneetissa kymmeniä tunteja tehohoidettavan potilaan kanssa. Yksi sydämen magneetti kestää nelisen tuntia kerrallaan. Kollegani kardiologialla sekä kardiologit työskentelevät ongelmitta magneettisalissa kaiket päivät tehden sydäntutkimuksia.
   Tätä olin juuri tulossa myös kommentoimaan. Että miksi radiologin pitäisi magneetissa potilaan vieressä töröttää

   Lainaa

  51. moka-addikti 8.1.2020 15:20
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Ohis: Siis voisiko joskus joku sähköyliherkkä avata sitä, miten facettaminen ja googlettaminen sujuu mutta muuten sähkö on ongelma?
   En oo sähköyliherkkä, mutta voin shokeerata (pun intended). Ylen perjantaidokkarissa "Sähkö tekee minut sairaaksi" eräs oli ainakin rakentanut jonkinlaisen kopan, jonka sisällä tietokone oli, kun sitä käytettiin. Mielenkiintoinen viritys.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, folio, alumiini, ruoka, 5G, sähköyliherkkyys, sähköyliherkät, kuollut, kuolema, suomi, venäjä, romahdus, romahtaa, hyökkäys