Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 411

Mikä on kinkkukiusaus englanniksi?
Sekalaisia, osa 411

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 59 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1076 (1104 ääntä)
      Huoh, kinkkukiusas on tietystikin "ham temptation"!

      Lainaa

    2. Tulos: -193 (547 ääntä)
      Selvitetäänkö sukupuoli nykyään jonkun testin avulla kun Tiina oli käynyt sukupuolitestissä ja aiheuttanut puolisollekin pahan mielen?

      Lainaa

    3. Tulos: +355 (409 ääntä)
      Siinä sitten käytiin sukupuolitesteissä ja siinä sitten synnytettiin tamponi. Vietiinkö tuo tamponikin sukupuolitestesteihin? Poika? Tyttö?

      Lainaa

    4. Tampponit sulla on nenäontelossa 17.12.2019 2:21
      Tulos: +444 (564 ääntä)
      Miks toi tampponijuttu ei oikeen iske. Miten ei oo muka huomannut, että se on jäänyt sinne, koska ittelki alkaa ihan hemmetisti oirehtia jo kahdeksan tunnin käytön jälkeen ja kai nyt seuraavien kuukautisten tullessa honaa et nyt on jotain pielessä. Eikä ne tulehdukset ala kumminkaan niin nopeasti, eikä yhden kuukauden aikana anneta kuureja toisensa jälkeen. Eli ei jatkoon.

      Lainaa

    5. Lunalovegood 17.12.2019 2:54
      Tulos: +627 (667 ääntä)
      Toi tamponitarina on kyllä ihan pikkusen väritetty tai sitten uhan kokonaan keksitty. Vaikka olisnite niin tanpio ettei huomaa rttä tamponi on niin helvetin pitkään itsessä niin kyllä se lääkäri olis sen huomannu. Ei todellakaan olis sanonu VAlKOVUODOKSI?!

      Lainaa

    6. Tulos: +85 (97 ääntä)
      Ja minä luulin että minä olen hajamielinen

      Lainaa

    7. Tulos: +447 (455 ääntä)
      Bulliedpork

      Lainaa

    8. Tulos: +169 (249 ääntä)
      No hyvä että ei käytä enää tuotetta jota ei osaa käyttää, mutta minkalainen onkalo pitää olla jos ei tunne, että tamponi on pimpeloorassa?! Mulla ainakin se kuukautisten loppupuolella täyttyy omista nesteistä niin hyvin että tiputtautuu kohti maata painovoiman takia...

      Lainaa

    9. Isä neljän, joka olet töissä 17.12.2019 7:06
      Tulos: +107 (165 ääntä)
      Lunalovegood: Toi tamponitarina on kyllä ihan pikkusen väritetty tai sitten uhan kokonaan keksitty. Vaikka olisnite niin tanpio ettei huomaa rttä tamponi on niin helvetin pitkään itsessä niin kyllä se lääkäri olis sen huomannu. Ei todellakaan olis sanonu VAlKOVUODOKSI?!
      Onhan nuita lääkäreitä tullut nähtyä ja kyllä siinäkin hommassa näyttää olevan monenlaista hiihtäjää. On kiireisiä ja väsyneitä, on kyllästyneitä, on muuten vaan tunareita tjms. Tuollainen virhe ei ole edes uskomaton, kun lähtee lukemaan hoitovirheraportteja. Inhimillinen tekijä on hauska, kun sillä saa aikaiseksi niin uskomattomia virheitä että pakko nauraa, ettei itketä.

      Lainaa

    10. Tulos: +148 (166 ääntä)
      Lunalovegood: Toi tamponitarina on kyllä ihan pikkusen väritetty tai sitten uhan kokonaan keksitty. Vaikka olisnite niin tanpio ettei huomaa rttä tamponi on niin helvetin pitkään itsessä niin kyllä se lääkäri olis sen huomannu. Ei todellakaan olis sanonu VAlKOVUODOKSI?!
      Tätä mietin kanssa, mutta voisko olla vaan, että oli jotenkin epänormaalin syvällä ja terveyskeskuslääkärillä (huom. ei gynekologilla) huolimaton päivä.

      Lainaa

    11. Tulos: +293 (319 ääntä)
      Miksi ihmiset lähettää näitä omia "hauskoja" wa-keskusteluitaan?

      Lainaa

    12. Mister D:n kaveri 17.12.2019 7:41
      Tulos: +62 (82 ääntä)
      Pig torture.

      Lainaa

    13. Tulos: +215 (341 ääntä)
      Ennenkun taaas tulee se 100 lisäkommenttia siitä, että "ei tuo tamponijuttu oo mahdollinen, koska minulla iskee hiivasieni heti kun laitan tamponin paikalleen plaaplaaplaa", meillä jokaisella on erilaiset kehot ja tampooneja on erilaisia. Itsellä ei tullut oireita, kun tamponi oli yli 12 tuntia paikallaan vahingossa yön yli. Toiset ei tunne niitä ollenkaan, kun ne on paikoillaan. Voisi nopeasti olettaa, että Tiina harrasti seksiä pian tamponin asettamosen jälkeen ja ei muistanut tamponia, tamponi oli hyvin pieni ja meni siten syvemmälle, jolloin sitä oli hankalampi löytää. Todennäköisesti jonkin verran väritetty juttu, mutta raksahtelee päässä kun aina oletetaan, että jotakin ei voi käydä, koska MINÄ, MINÄ JA MINÄ.

      Lainaa

    14. Hämmentynyt 17.12.2019 9:13
      Tulos: +84 (110 ääntä)
      Jos sukupuolitestissä tulee "negat", niin eikö silloin ole sukupuolta ollenkaan?

      Lainaa

    15. Tulos: +128 (190 ääntä)
      bing: Tätä mietin kanssa, mutta voisko olla vaan, että oli jotenkin epänormaalin syvällä ja terveyskeskuslääkärillä (huom. ei gynekologilla) huolimaton päivä.
      No se ei voi mitenkään olla sormenpäitä syvemmällä. Ei nainen mikään Grand Canyon ole. Jos gynekologisen vaivan vuoksi lääkäriin menee, niin kyllä se sentään sekä katsoo onkalon pohjaan kohdevalon ja levittimen kanssa että myös tunnustelee.

      Lainaa

    16. totuuden_torvi 17.12.2019 9:41
      Tulos: -55 (125 ääntä)
      Hämmentynyt: Jos sukupuolitestissä tulee “negat”, niin eikö silloin ole sukupuolta ollenkaan?
      Se on se trendikäs ja rohkea "muu" xD

      Lainaa

    17. Tulos: +87 (131 ääntä)
      Kilokalori: No se ei voi mitenkään olla sormenpäitä syvemmällä. Ei nainen mikään Grand Canyon ole. Jos gynekologisen vaivan vuoksi lääkäriin menee, niin kyllä se sentään sekä katsoo onkalon pohjaan kohdevalon ja levittimen kanssa että myös tunnustelee.
      En minä yletä omilla sormilla pohjaan asti. Itsellekin käynyt noin että lanka jää sisälle ja jos on pienempi tamponi niin ei sitä tunne että siellä on kaksi. Jos tamponin tuntee sen ollessa sisällä, se ei ole kunnolla paikoillaan.

      Lainaa

    18. Jormakainen 17.12.2019 10:34
      Tulos: +74 (82 ääntä)
      Kinkkukiusaus on pulled porkin kaveri eli bullied pork :D

      Lainaa

    19. Tulos: +72 (80 ääntä)
      Ohis: Miksi ihmiset lähettää näitä omia “hauskoja” wa-keskusteluitaan?
      Tää kuva jaettiin ryhmässä (tuli itellä vastaan), joten joku muu on aika varmasti sen sieltä napannut ja lähettänyt tänne, ei kirjoittaja itse.

      Lainaa

    20. Tulos: +25 (53 ääntä)
      Ohis: Miksi ihmiset lähettää näitä omia “hauskoja” wa-keskusteluitaan?
      Nää pitäis lailla kieltää

      Lainaa

    21. Tulos: +51 (169 ääntä)
      hfjfk: Ennenkun taaas tulee se 100 lisäkommenttia siitä, että “ei tuo tamponijuttu oo mahdollinen, koska minulla iskee hiivasieni heti kun laitan tamponin paikalleen plaaplaaplaa”, meillä jokaisella on erilaiset kehot ja tampooneja on erilaisia. Itsellä ei tullut oireita, kun tamponi oli yli 12 tuntia paikallaan vahingossa [...]
      Ei tarvitse olla minäminä haistaakseen, että juttu on keksitty. Papakokeita ei tee mikään mystinen "näytteenottaja", vaan lääkäri, esim. terveyskeskuslääkäri. Miksi siis jättäisi hommansa tekemättä ja passittaisi potilaan toiselle lääkärille? Miksei useampikaan lääkäri löytäisi tai tunnistaisi tamponia? Niin pientä ei ole, että se vain katoaisi. Oletko koskaan vilkaissut, miltä tuhero näyttää lääkärin paikalta? Kyseessä ei ole mikään loputtoman sokkeloinen luolasto, vaan +-kymmenisen senttiä syvä suht siisti putki. Lääkäri näkee levittimellä helposti koko matkan kohdunsuuhun asti. Sinne ei kiinteä asia huku, edes tamponi.

      Lainaa

    22. Tulos: -28 (74 ääntä)
      Kuulin vuosia sitten lääkärikaveriltani tämän kertomuksen. Nuori nainen/tyttö oli tullut valittamaan ärtymystä alapäässä. Haju oli kuulemma ollut aivan järkyttävä ja osin koteloitunut tamponi poistettu. Tyttö oli vaan sanonut, että luuli aikuisen naisen haisevan noin ja että ainahan niitä tamponeja välillä sinne jää :o.

      Lainaa

    23. Tulos: +89 (117 ääntä)
      Naisen emätin on noin 8cm pitkä, ei se ole mikään onkalo johon voi kadota tavaraa kuin naisen käsveska. En itsekään pohjalle tunne, mutta kyllä jos tamponi on yli kuukauden paikoillaan, se kyllä tuntuu, koska se on KUUKAUDEN IMENYT NESTEITÄ ITSEENSÄ. Laitapa tamponi vesilasiin ja katso miten isoksi se menee. En itsekään tunne tamponia kun sen olen laittanut, mutta kyllä sen tuntee kun se täyttyy ja on pakko vaihtaa. Ei se pimpero ole kuivaonkalo, vaan kostea, joten siksi se vettyy siellä.

      Lainaa

    24. Tulos: +78 (84 ääntä)
      BGB: Ei tarvitse olla minäminä haistaakseen, että juttu on keksitty. Papakokeita ei tee mikään mystinen “näytteenottaja”, vaan lääkäri, esim. terveyskeskuslääkäri. Miksi siis jättäisi hommansa tekemättä ja passittaisi potilaan toiselle lääkärille? Miksei useampikaan lääkäri löytäisi tai tunnistaisi tamponia? Niin pientä [...]
      Kyllä ne neuvolan täditkin niitä kokeita tekee, mutta niin kuin sanoit, he näkevät siistin putken kauttaaltaan. Ei sinne mikään katoa. Olet muuten ihan oikeassa. Mietityttää aina kun joku miettii eikö se tamponi katoa ja löydy kohdusta siinä vaiheessa.. öö ei, ootko tuntenut sen kivun, kun kierukka laitetaan, se on lyijykynääkin ohuempi ja jos tamponi menisi samasta kohtaa läpi se sattuisi ihan sikkenä.

      Lainaa

    25. Tulos: +24 (42 ääntä)
      Ei tuo ensimmäinen nyt niin hauska ollu, että ois tarvinnu ite sitä lähettää tänne.

      Lainaa

    26. Tulos: +51 (71 ääntä)
      Voi voi. Eikö ihmiset tiedä mitä eroa on kiusauksella ja kiusaamisella?

      Lainaa

    27. kesä loma fiilis 17.12.2019 12:45
      Tulos: -15 (21 ääntä)
      Tossa ekassa olin alkuun sata varma et olis vaan joku auto correckt juttu :D

      Lainaa

    28. Tulos: +32 (46 ääntä)
      Ensimmäinen on ilmiselvästi tahallaan kirjoitettu "hassusti". Plää.

      Lainaa

    29. Tulos: +26 (82 ääntä)
      Itse kanssa ihmettelin noita tamppoonitarinoita, että miten voi muka jäädä sisälle, kunnes itselle kävi niin. Oli menkat melkein lopussa ja laitoin vielä pienen tamponin varmuuden vuoksi kun lähdin päiväfestareille. Tietty kävi flaksi ja siinä sitten pienessä hiprakassa päädyin sekstailemaan. Muna tietty tökki tamponin syvälle ja kiihottuneenahan se luisuu hyvin. Eikä sitä mitenkään huomannut enää eikä muistanut että on sisällä. Pari päivää myöhemmin suihkussa kyykistyin pesemään pimperoa, kun tajusin, että ei saatana, ja sain sen synnytettyä ylos. Hyi hitto että ällötti. Onneksi ei ollut kuin sen pari päivää. Kuullut myös kavereilta tarinoita missä kortsu kadonnut kesken hommien ja "syntynyt" pari päivää myöhemmin. Kiihottuneessa tilassa emätin joustaa että voi mennä ylllättäväkin syvälle.

      Lainaa

    30. yli opisto hörhö 17.12.2019 15:14
      Tulos: +78 (92 ääntä)
      En voi väittää että olisin mikään asiantuntija mutta kuulostaa ehkä hieman väritetyltä tarinalta jos henkilö unohtaa kuukaudeksi tamponin sisälleen, käy ainakin kolmella lääkärillä eikä yksikään niistä löydä sitä onkalosta mikä on pari senttiä halkaisijaltaan ja kymmenisen senttiä syvä. Kohtuunko se sitten oli luikahtanut? Ei hirveästi ole piilopaikkoja esineelle minkä tapaan kuuluu kosteudesta turpoaminen.. Jos se olisikin juttu mikä tungetaan perseeseen niin huomattavasti realistisempaa olisi "kadottaa" se kuukaudeksi, tosin aikamoiset rautahermot ja iso kivunsietokyky silti pitäisi olla kun eihän sitä paskaakaan sieltä tulisi sillä aikaa.

      Lainaa

    31. Tulos: -54 (60 ääntä)
      Vaakku: Tää kuva jaettiin ryhmässä (tuli itellä vastaan), joten joku muu on aika varmasti sen sieltä napannut ja lähettänyt tänne, ei kirjoittaja itse.
      Paitsi että WA:ssa omat kommentit näkyvät vihreällä pohjalla oikealla ja muiden valkoisella vasemmalla.

      Lainaa

    32. Tulos: -6 (12 ääntä)
      Hämmentynyt: Jos sukupuolitestissä tulee “negat”, niin eikö silloin ole sukupuolta ollenkaan?
      Ei, vaan tietysti tulos on se, ettei olekaan sitä sukupuolta, mitä on luultu.

      Lainaa

    33. Tulos: +29 (41 ääntä)
      En nyt itsekään tuota tamponijuttua oikein usko, mutta se sanottakoon, että yön yli olen tamponia pitänyt ihan rutiininomaisesti silloin, kun niitä käytin. Eli 12 h joskus varmaan hyvinkin. (Nyt en käytä mitään, kun ei ole menkkoja.) Eihän sitä suositella, mutta minulle ei siitä ole tullut ongelmia. 12 h on tietysti olennaisesti eri asia kuin kuukausi.

      Lainaa

    34. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Urpoliini: Mietityttää aina kun joku miettii eikö se tamponi katoa ja löydy kohdusta siinä vaiheessa.. öö ei, ootko tuntenut sen kivun, kun kierukka laitetaan, se [...]
      Heh joo, lääkäri höpötti vartin niitä näitä rauhotellakseen ensin, silti musteni silmissä ja meinasi taju lähteä parin sekunnin operaatiosta

      Lainaa

    35. Tulos: +31 (35 ääntä)
      Urpoliini: Mietityttää aina kun joku miettii eikö se tamponi katoa ja löydy kohdusta siinä vaiheessa.. öö ei, ootko tuntenut sen kivun, kun kierukka laitetaan, se [...]
      Jostain syystä loppu viestistä tipahti matkalle. Kuitenkin, jotenkin ällöttää edes ajatus, että joku pitäisi tamponin suvereenia kulkeutumista kohtuun mahdollisena. Vielä vähemmän huomaamattomasti.

      Lainaa

    36. Arkkienkeli 17.12.2019 17:44
      Tulos: +3 (11 ääntä)
      Jake: Selvitetäänkö sukupuoli nykyään jonkun testin avulla kun Tiina oli käynyt sukupuolitestissä ja aiheuttanut puolisollekin pahan mielen?
      Samaa mietin ja on ollut varmasti yllätys miehelle, sekä lapsille. Ilmankos se tampax oli niin tiukkaan juuttunut...

      Lainaa

    37. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Kyöpeli: En nyt itsekään tuota tamponijuttua oikein usko, mutta se sanottakoon, että yön yli olen tamponia pitänyt ihan rutiininomaisesti silloin, kun niitä käytin. Eli 12 h joskus varmaan hyvinkin. (Nyt en käytä mitään, kun ei ole menkkoja.) Eihän sitä suositella, mutta minulle ei siitä ole tullut ongelmia. 12 h on tietysti olennaisesti eri asia kuin kuukausi.
      Niin, 12 tuntia on aika olennaisesti eri asia kuin kuukausi.

      Lainaa

    38. Tulos: +93 (109 ääntä)
      Kyllä näitä tamponeita löytyy mystisten tuledusten taustalta. Sinne se muhjaantuu niin, ettei kyllä hahmota, että mikä se on. Haju on aivan kamala, kun se on siellä muhinut aikansa. Huolimattomasti, jos tutkii niin voi olla vaikea kyllä oikein muhjunutta havaita, mutta toivoa sopisi, että seuraava yrittää saada näkyvyyden sinne portioon ja jos ei saa niin miettii miksi. En epäile, etteikö voisi olla totta, koska näitä on tullut pari vastaan. Joskus päivystyksessä totuus huomattavasti ihmeelisempää kuin taru, ette usko, että mitä kaikkea sieltä viereisesti rööristä on yön pimeinä tunteina kaivettu. t. lääkäri ps. hoitaja ottaa seulontapapat

      Lainaa

    39. Tulos: +29 (37 ääntä)
      röpö: Kyllä näitä tamponeita löytyy mystisten tuledusten taustalta. Sinne se muhjaantuu niin, ettei kyllä hahmota, että mikä se on. Haju on aivan kamala, kun se on siellä muhinut aikansa. Huolimattomasti, jos tutkii niin voi olla vaikea kyllä oikein muhjunutta havaita, mutta toivoa sopisi, että seuraava yrittää saada [...]
      Ja joillakin se portiokin on jossain ihme vinossa, niin että sinne voidaan saada kyllä näkyvyys, vaikka emättimessä on poimu johonkin suuntaan X.

      Lainaa

    40. Tulos: +11 (31 ääntä)
      Lunalovegood: Toi tamponitarina on kyllä ihan pikkusen väritetty tai sitten uhan kokonaan keksitty. Vaikka olisnite niin tanpio ettei huomaa rttä tamponi on niin helvetin pitkään itsessä niin kyllä se lääkäri olis sen huomannu. Ei todellakaan olis sanonu VAlKOVUODOKSI?!
      Saati, et papanäytteen ottava hoitaja olisi käskenyt mennä lääkärille. Kyllä sitä on vessapaperista vauvoihin kiskottu värkeistä ihan hoitajana.

      Lainaa

    41. Tulos: +50 (60 ääntä)
      Kilokalori: No se ei voi mitenkään olla sormenpäitä syvemmällä. Ei nainen mikään Grand Canyon ole. Jos gynekologisen vaivan vuoksi lääkäriin menee, niin kyllä se sentään sekä katsoo onkalon pohjaan kohdevalon ja levittimen kanssa että myös tunnustelee.
      Muistetaan myös se, että osalla naisista voi olla rakennepoikkeamia, joiden takia voi jäädä huomaamatta yhtä sun toista, jos lääkäri katsoo huolimattomasti. Aika väritetty ja typerä juttu tuo tamponimoka kyllä oli kaikkine sukupuolitesteineen ja tamponin synnyttämisineen, mutta näin kaksien lisääntymisvärkkien kanssa elävänä joskus vähän ihmetyttää, että kuvitellaan kaikkien sisuskalut samanlaisiksi. Ei omaa tilannettani edes huomattu ekan kahden papakokeen aikana!

      Lainaa

    42. Tulos: +24 (32 ääntä)
      Urpoliini: Naisen emätin on noin 8cm pitkä, ei se ole mikään onkalo johon voi kadota tavaraa kuin naisen käsveska. En itsekään pohjalle tunne, mutta kyllä jos tamponi on yli kuukauden paikoillaan, se kyllä tuntuu, koska se on KUUKAUDEN IMENYT NESTEITÄ ITSEENSÄ. Laitapa tamponi vesilasiin ja katso miten isoksi se menee. [...]
      Ei sevkyllä samanlailla turpoa kun se jää sinne pidemmäks aikaa, vaan menee nimeomaa kasaan/littanaks.

      Lainaa

    43. niksivinkki 18.12.2019 6:38
      Tulos: +9 (17 ääntä)
      mullakin lyttääntys kerran tampsa niin syvälle etten yltäny siihen sormilla mut sain sen lusikalla kaivettuu ulos, ei tarvinnu lähtee päivystykseen :)

      Lainaa

    44. Tulos: +14 (28 ääntä)
      Mulla jäi kerran tampooni kuukaudeksi paikalleen. Olin laittanut toisen tamponi ja ensimmäinen oli unohtunut ja tamponi naruineen mennyt ihan pohjalle. Sen jälkeen harrastin seksiä, ja tamponi oli mennyt yhä syvemmälle. Seuraavien kuukautisten aikana pois tuli tuore ja muumiotampooni. Nyt käytän kuumimpia.

      Lainaa

    45. Tulos: +24 (32 ääntä)
      Hiro: Mulla jäi kerran tampooni kuukaudeksi paikalleen. Olin laittanut toisen tamponi ja ensimmäinen oli unohtunut ja tamponi naruineen mennyt ihan pohjalle. Sen jälkeen harrastin seksiä, ja tamponi oli mennyt yhä syvemmälle. Seuraavien kuukautisten aikana pois tuli tuore ja muumiotampooni. Nyt käytän kuumimpia.
      KUUKUPPIA, anteeksi

      Lainaa

    46. Tulos: +6 (32 ääntä)
      Tampio: Itse kanssa ihmettelin noita tamppoonitarinoita, että miten voi muka jäädä sisälle, kunnes itselle kävi niin. Oli menkat melkein lopussa ja laitoin vielä pienen tamponin varmuuden vuoksi kun lähdin päiväfestareille. Tietty kävi flaksi ja siinä sitten pienessä hiprakassa päädyin sekstailemaan. Muna tietty tökki [...]
      Jep, itellä aika vastaava tarina mut tampponi oli siel 2vk ja lopult just järkky haju paljasti ettei nyt oo kaikki kunnossa. Lääkäri ei eka huomannu mitään, koska tampponi oli liikkunu munasarjoja kohden tms muuten sivuun. Kyllä näitä sattuu

      Lainaa

    47. Tulos: +34 (42 ääntä)
      Lääkäri ei eka huomannu mitään, koska tampponi oli liikkunu munasarjoja kohden tms muuten sivuun. Kyllä näitä sattuu
      Oli liikkunut munasarjoja kohden? Emättimessä? Miten se muka on mahdollista?

      Lainaa

    48. Nyt kommentoin 19.12.2019 2:47
      Tulos: +2 (18 ääntä)
      Jake: Selvitetäänkö sukupuoli nykyään jonkun testin avulla kun Tiina oli käynyt sukupuolitestissä ja aiheuttanut puolisollekin pahan mielen?
      Muutamilla tainnut mennä tää läppä ohi, kun on niin miinuksilla. :p Mutta ymmärrän kyllä Tiina ”sukupuolitautitesti” on oikeesti aika pitkä ja hankala sana, Tiinalta kuitenkin vaan jäi yks sana Pois , toisin kun mulla, kun vahingossa kerroin yläasteen esitelmässä joidenkin eläinten kuolleen sukupuolenpuuttoon.. kyllä hävetti, nykyään vaan naurattaa.

      Lainaa

    49. OG Kilokalori 19.12.2019 3:26
      Tulos: -29 (41 ääntä)
      Ano: Bulliedpork
      Sieltä sitten aivopierastiin Kiusattuporsas ja ihan vielä yhdyssanana. Mistä näitä ihmisiä oikein lappaa joilta ei näytä onnistuvan oikein mkn kieli, ei äidinkieli eikä vieraat, ei edes englanti? Hälyttävää.

      Lainaa

    50. Tulos: -16 (28 ääntä)
      Lumikki: Oli liikkunut munasarjoja kohden? Emättimessä? Miten se muka on mahdollista?
      Ehkä ovat niitä muun sukupuolisia joilla on väärinpäin kaikki elimet.

      Lainaa

    51. Tulos: -43 (51 ääntä)
      Tampio: Itse kanssa ihmettelin noita tamppoonitarinoita, että miten voi muka jäädä sisälle, kunnes itselle kävi niin. Oli menkat melkein lopussa ja laitoin vielä pienen tamponin varmuuden vuoksi kun lähdin päiväfestareille. Tietty kävi flaksi ja siinä sitten pienessä hiprakassa päädyin sekstailemaan. Muna tietty tökki [...]
      Ööh... Edelleenkään eih.. emätin on sen 8cm pitkä ja joo toki venyy, mutta ei se nyt herranjestas noin mene. Et sä voi harrastaa seksiä ilman, että tunnet saatanallista kipua, koska penis tunkee sitä tamponit vaan syvemmälle emättimeen ja voi pahimmillaan taipua kohtuun sieltä, kun kovasti runnoo. En usko tätä hetkeäkään.

      Lainaa

    52. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Kristiinan päivitys piristi kummasti ainakin minun päivääni. Ja jos nauru pidentää ikää, sain monen monta vuotta lisää. Ps. Feissarimokista saa paaaljn enemmän hauskaa irti kun niitä lukee väsyneenä. (◠‿◠)

      Lainaa

    53. Tulos: -31 (37 ääntä)
      Käyttääkö joku muka enää tampoonia tänä kuuukuppien aikakautena?

      Lainaa

    54. Tulos: +11 (17 ääntä)
      Purnau: Ööh… Edelleenkään eih.. emätin on sen 8cm pitkä ja joo toki venyy, mutta ei se nyt herranjestas noin mene. Et sä voi harrastaa seksiä ilman, että tunnet saatanallista kipua, koska penis tunkee sitä tamponit vaan syvemmälle emättimeen ja voi pahimmillaan taipua kohtuun sieltä, kun kovasti runnoo. En usko tätä hetkeäkään.
      Miten ihmeessa sen tamponin kohtuun saisi, kun se kolo on aivan pienenpieni? Siita mikaan lapi mene (vauva toki, mutta vasta kuukausien karvistelyn jalkeen -raskauden viimeinen kolmannes on hormonien hullunmylly jossa luitakin siirtyy syrjaan etta kohdunsuulta paasee lapi. Yleensa mikaan spermaa kummempi ei paase). Sensijaan ainakin itsellani kohdunsuu on hiukan alaspain pyoreahko, ja siita ohi eraanlaiseen pieneen umpikujaan paasee kylla. Tiedan koska sahlasin sinne palasen kondomista joka repesi, ja tarvittiin peili ja koko lailla karsivallisyytta jotta sain sen taas pois -onneksi sentaan tiesin mita olin tekemassa joten tiesin etta a/ jossain on nyt jotain ylimaaraista b/ missa. Tuntekaa sisuksenne, siskot.

      Lainaa

    55. Tulos: +12 (22 ääntä)
      Tips: Käyttääkö joku muka enää tampoonia tänä kuuukuppien aikakautena?
      Käyttää. Ei kiitos kuukupille.

      Lainaa

    56. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Joo: Tiedan koska sahlasin sinne palasen kondoⅿista joka repesi, ja tarvittiin peili ja koko lailla karsivallisyytta jotta sain sen taas pois -onneksi sentaan tiesin mita olin tekemassa joten tiesin etta a/ jossain on nyt jotain ylimaaraista b/ missa. Tuntekaa sisuksenne, siskot.
      En mä kyllä ainakaan nää sinne sisälle, edes peilin kanssa.

      Lainaa

    57. Tulos: +29 (31 ääntä)
      BGB: Ei tarvitse olla minäminä haistaakseen, että juttu on keksitty. Papakokeita ei tee mikään mystinen “näytteenottaja”, vaan lääkäri, esim. terveyskeskuslääkäri. Miksi siis jättäisi hommansa tekemättä ja passittaisi potilaan toiselle lääkärille? Miksei useampikaan lääkäri löytäisi tai tunnistaisi tamponia? Niin pientä [...]
      34 ikävuoden aikana olen ehtinyt käymään todella monessa papakokeessa, koska käyn niissä säännöllisesti, eikä vielä kertaakaan ole lääkäri ottanut sitä. Papakokeen ottaa terveyskeskuksessa hoitaja. Hoitaja ei ota useinkaan papaa, jos emättimessä näkyy selkeä tulehdus. Silloin lähetetään lääkärille. Lääkäreitä taas on monenlaisia, eikä tarina tässä kerro, minkälaisen tutkimuksen on tehnyt. Levitintä ei välttämättä ole edes käytetty. Se on valitettavasti nykyisen julkisen terveydenhuollon arkea,ettei tutkimuksia tehdä huolellisesti. Kyseenalaistan kuitenkin yksilön oman kiinnostuksen terveyttään kohtaan. Minä en olisi lähtenyt pois ennen kunnon tutkimusta tai olisin ainakin hakeutunut tuossa vaiheessa jo gynekologille.

      Lainaa

    58. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Perunalaatikko on ainakin englanniksi "Potato box"

      Lainaa

    59. Tulos: 0 (0 ääntä)
      kardemumma: Huoh, kinkkukiusas on tietystikin "ham temptation"!
      Tiesitkö muuten, no ilmeisesti et, mistä Hampton nimisen paikan nimi juontaa juurensa?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, kinkkukiusaus, englanti, käännös, käännösvirhe, lääkäri, diagnoosi, itsediagnoosi, hygienia, kirjoitusvirhe, keskustelu, chat, messenger, WhatsApp, joulupuukko