Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Miestenhuoneesta kuuluu ääniä, osa 2

Kaikille naisille eivät julkkikset sovi.
Miestenhuoneesta kuuluu ääniä

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 88 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1869 (1981 ääntä)
   Ihan reilu peli Mathiakselta kyllä :D

   Lainaa

  2. Tulos: +1156 (1240 ääntä)
   Tavallaan ymmärrän Mathiasta.

   Lainaa

  3. Tulos: +1454 (1622 ääntä)
   Mielestäni Mathias teki oikein. En ymmärrä niitä naisia, jotka heti kyselee pituutta ja loukkaantuu, kun kysyy painoa. Se on mielestäni sama asia, molemmat ovat ulkoisia ominaisuuksia jotka vaikuttaa kiinnostuksen tasoon.

   Lainaa

  4. Tulos: -789 (1415 ääntä)
   Matiakselta huippuveto! Feministit itkee kuinka, nyyh, naisten paino on eri asia ja sitä ei mies saa kysyä. Eu ikinä koska raiskaus jne.

   Lainaa

  5. Tulos: +558 (858 ääntä)
   Irvikissa: Matiakselta huippuveto! Feministit itkee kuinka, nyyh, naisten paino on eri asia ja sitä ei mies saa kysyä. Eu ikinä koska raiskaus jne.
   Mene kotiin irvikissa, olet kännissä.

   Lainaa

  6. Tulos: +534 (712 ääntä)
   Irvikissa: Matiakselta huippuveto! Feministit itkee kuinka, nyyh, naisten paino on eri asia ja sitä ei mies saa kysyä. Eu ikinä koska raiskaus jne.
   Feministi täällä hei. En itke, koska toi oli hauska.

   Lainaa

  7. Tulos: +480 (680 ääntä)
   Irvikissa: Matiakselta huippuveto! Feministit itkee kuinka, nyyh, naisten paino on eri asia ja sitä ei mies saa kysyä. Eu ikinä koska raiskaus jne.
   Nyt oli syvällinen avaus. Ja pieni vinkki, feministejä on kahdenlaisia. Meitä jotka pitävät naisten puolta siinä missä miestenkin. Ajatellaan kaikkien olevan tasavertaisia tai ainakin sukupuolen perusteella kaikille pitäisi antaa samat lähtökohdat ja sama kunnioitus. Ja sitten on niitä feikkifeministejä jotka nykyään ovat muotia: naisille kaikki, miehet on pahasta. Eikä heitä voisi oikeasti edes kutsua feministeiksi kun pilaavat koko sanan.

   Lainaa

  8. Tulos: -377 (477 ääntä)
   No mutta sen painon voi suunnilleen arvioida kuvien perusteella, toisin kuin pituuden ehkä... Tai ainakin kuvista näkee että näyttääkö siltä että ois ylipainoa vai ei.

   Lainaa

  9. Tulos: +449 (455 ääntä)
   Hmm. Tänäkin vuonna saatiin siis lukuisia uusia julkkiksia kun esimerkiksi jääkiekon MM-juhlissa, festareilla ja konserteissa kuvattiin välillä yleisöäkin. Hienoa!

   Lainaa

  10. Tulos: +172 (234 ääntä)
   Täällä toinen feministi, oli hauska. Tosin molemmat on mieltymyksiä, ja useimmilla ihmisillä sukupuolesta riippumatta on olemassa kauneusihanne. Pituus tai koko on ominaisuus siinä missä silmien tai hiusten värikin. Mutta jos jättää turhan kyynisyyden pois, voihan tuota kysyä myös ihan vilpittömässä mielenkiinnolla.

   Lainaa

  11. Tulos: +290 (354 ääntä)
   Painoon voi vaikuttaa. Pituuteen hieman heikommin. Mahtaa olla hyvä kuuluvuus ja akun kesto Jonin kotelossa.

   Lainaa

  12. Tulos: +118 (174 ääntä)
   mandi: No mutta sen painon voi suunnilleen arvioida kuvien perusteella, toisin kuin pituuden ehkä… Tai ainakin kuvista näkee että näyttääkö siltä että ois ylipainoa vai ei.
   Yläviistokuvia profiili täyteen niin eipä voikaan painoa arvioida muuta kuin 50 kiloa alakanttiin.

   Lainaa

  13. Tulos: -82 (212 ääntä)
   Tavallaan ymmärrän ton vikan. Toisaalta pituuden näkee heti kun tapaa, painoa ei. (Ja kyllä, saman painoisia on hyvin monen näköisiä, kun se paino voi johtua eri syistä. Se ei välttämättä ole läskiä.)

   Lainaa

  14. Tulos: +220 (236 ääntä)
   Myötähäpeä Jonista. Ei lukenut sitten myynti-ilmoitusta kunnolla. No nyt saa lompakkokoteloita sitten :D

   Lainaa

  15. Tulos: +420 (428 ääntä)
   Sirppe: Myötähäpeä Jonista. Ei lukenut sitten myynti-ilmoitusta kunnolla. No nyt saa lompakkokoteloita sitten
   Voi sitä asiakaspalvelija parkaa, kun Joni lähtee mesoamaan, kun ei tullutkaan puhelimia...

   Lainaa

  16. Tulos: +95 (191 ääntä)
   Eipä ne painon ja pituuden stigmat ihan samanlaisia kuitenkaan ole. Jokainen toki on oikeutettu etsimään semmoista kumppania kun haluaa, niin kauan kuin sen tekee kohteliaasti.

   Lainaa

  17. Tulos: +124 (170 ääntä)
   Paino ei aina korreloi ulkonäköön, vaikka totta kai antaa jotain osviittaa. Esim. lihaksippaampi, urheileva ihminen voi painaa enemmän kuin joku, joka on pelkkää rasvaa, ja olla silti pienempikokoinen. Vyötärönympärys ja muut mitat voivat antaa todellisemman kuvan, jollei ole nähnyt ihmistä.

   Lainaa

  18. Tulos: -105 (169 ääntä)
   Niin että: Nyt oli syvällinen avaus. Ja pieni vinkki, feministejä on kahdenlaisia. Meitä jotka pitävät naisten puolta siinä missä miestenkin. Ajatellaan kaikkien olevan tasavertaisia tai ainakin sukupuolen perusteella kaikille pitäisi antaa samat lähtökohdat ja sama kunnioitus. Ja sitten on niitä feikkifeministejä jotka nykyään [...]
   Ihmettelen miten tällä kertaa tämmöinen kommentti on plussan puolella äänissä. Yleensä kun feminismin ongelmista mainitsee täällä, kommentoija painetaan maan rakoon.

   Lainaa

  19. Tulos: +79 (115 ääntä)
   Sirppe: Myötähäpeä Jonista. Ei lukenut sitten myynti-ilmoitusta kunnolla. No nyt saa lompakkokoteloita sitten
   Kiitos selvennyksestä.

   Lainaa

  20. Tulos: +93 (117 ääntä)
   Niin että: Nyt oli syvällinen avaus. Ja pieni vinkki, feministejä on kahdenlaisia. Meitä jotka pitävät naisten puolta siinä missä miestenkin. Ajatellaan kaikkien olevan tasavertaisia tai ainakin sukupuolen perusteella kaikille pitäisi antaa samat lähtökohdat ja sama kunnioitus. Ja sitten on niitä feikkifeministejä jotka nykyään [...]
   Heille parempi nimi on miesvihaajat

   Lainaa

  21. Tulos: +290 (294 ääntä)
   En nyt oikein tiedä kummasta hämmennyin Jonin kohdalla enemmän. Siitä että ei tosiaan raksuta yhtään että noista "puhelimista" ei ole kerrottu edes teknisiä tietoja tai mitään muutakaan oleellista vai se että jos kuvitteli gigantista tehneensä varsinaisen löydön niin miksi kukaan edelleenkään ostaisi torista kalliimmalla kun voisivat ostaa suoraan sieltä gigantista..

   Lainaa

  22. Tulos: +263 (311 ääntä)
   Irvikissa: Matiakselta huippuveto! Feministit itkee kuinka, nyyh, naisten paino on eri asia ja sitä ei mies saa kysyä. Eu ikinä koska raiskaus jne.
   No en kyllä totta vie usko että kukaan feministi tuota asiaa itkee. :o Kannattaisi ehkä kuunnella niitä feministejä edes sen hetken verran että sinullekin selviää mitä se sana tarkoittaa, ennen kun yrität ilmeisesti olla nokkela.

   Lainaa

  23. Tulos: +111 (121 ääntä)
   Jonin kännyköillä voi soittaa kännykästä toiseen kunhan laittaa toisen toiselle korvalle ja toisen toiselle. Sitten puhuu jompaankumpaan niin kuulee sen äänen toisesta. Jos ei kuulu riittävän hyvin, puhuu vain lujempaa.

   Lainaa

  24. Tulos: -50 (116 ääntä)
   Niin että: Nyt oli syvällinen avaus. Ja pieni vinkki, feministejä on kahdenlaisia. Meitä jotka pitävät naisten puolta siinä missä miestenkin. Ajatellaan kaikkien olevan tasavertaisia tai ainakin sukupuolen perusteella kaikille pitäisi antaa samat lähtökohdat ja sama kunnioitus. Ja sitten on niitä feikkifeministejä jotka nykyään [...]
   Niitä jälkimmäisiä kutsutaan feminatseiksi.

   Lainaa

  25. Tulos: +151 (177 ääntä)
   Irvikissa: Matiakselta huippuveto! Feministit itkee kuinka, nyyh, naisten paino on eri asia ja sitä ei mies saa kysyä. Eu ikinä koska raiskaus jne.
   Anteeksi, mielensäpahoittajafeministi tässä. En kyllä itke, koska mielestäni Mathias on aivan oikeassa. Molemmat ovat ihmisen ulkoisia ominaisuuksia, ja niistä voi ihan huoletta kysyä. Ja itsehän se nainen leikin aloitti.

   Lainaa

  26. Kirjautuminen epäonnistui 12.12.2019 9:16
   Tulos: +88 (94 ääntä)
   Miarez93: Voi sitä asiakaspalvelija parkaa, kun Joni lähtee mesoamaan, kun ei tulIutkaan puhelimia…
   Odotan innolla seuraavien viikkojen asiakaspalveluun liittyviä mokia...

   Lainaa

  27. Tulos: +159 (173 ääntä)
   No itse pitkänä naisena kerroin oman pituuteni, koska tosi monet miehet eivät kestäneet olla minua lyhyempiä. Siksi ymmärrän pituuden kyselyn, mutta en oikein muuten. Mulla oli kaveri joka löysi ihanan miehen, kysyi minulta neuvoa uskaltaako hän jatkaa suhdetta, koska mies oli saman pituinen kuin hän, pidin pitkän puhuttelun, ettei sillä ole väliä ja vieläkin ovat yhdessä. T. 184cm naikkonen

   Lainaa

  28. Tulos: +134 (142 ääntä)
   Ja itse seurustelin minua 10cm lyhyemmän kanssa ja mies vittuili siitä minulle koko ajan.

   Lainaa

  29. Ponne Jarkka 12.12.2019 9:48
   Tulos: -12 (54 ääntä)
   ITM: Ihan reilu peli Mathiakselta kyllä
   Tuo keksitty chatti on yhtä vanha kuin internet.

   Lainaa

  30. Sinä olet kakkapylly 12.12.2019 9:59
   Tulos: +89 (133 ääntä)
   PekkaKana: Yläviistokuvia profiili täyteen niin eipä voikaan painoa arvioida muuta kuin 50 kiloa alakanttiin.
   Eli jos mä otan yläviistokuvia ni mun painoksi voi arvioida 2-5kg?

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (57 ääntä)
   Harvoin tulee naurettua ääneen feissarimokille mutta Mathias
   Irvikissa: Matiakselta huippuveto! Feministit itkee kuinka, nyyh, naisten paino on eri asia ja sitä ei mies saa kysyä. Eu ikinä koska raiskaus jne.
   No ei sillä kyllä ole feminismin kanssa mitään tekemistä. Se on vaan vanhanaikasta nipotusta. Ja useimmiten ne loukkaantuu joilla paino ylittää jompaankumpaan suuntaan terveellisen rajat. Normaalipainosilta harvemmin kysytäänkää, tai ihmisiltä joilla näkyy profiilissa muutakin kun kasvot.

   Lainaa

  32. Tulos: +24 (102 ääntä)
   Paino ei kerro samalla lailla ulkonäköfaktaa kuin pituus. Sä voit olla BMI:n mukaan ylipainoinen, mutta se sun "lihavuus" onkin lihasmassaa. Tai sitten sä voit olla ns. laihaläski, eli painaa vähän mutta silti hyllyä ja lyllyä enemmän ku se lihasmassaylipainonen. Siksi ei nyt voi ihan verrata painoa ja pituutta.

   Lainaa

  33. Bodvåihsojeåve 12.12.2019 10:32
   Tulos: +76 (92 ääntä)
   Henna: Hmm. Tänäkin vuonna saatiin siis lukuisia uusia julkkiksia kun esimerkiksi jääkiekon MM-juhlissa, festareilla ja konserteissa kuvattiin välillä yleisöäkin. Hienoa!
   Niin mut ei se tee vielä julkkikseksi jos kerran jossain ohjelmassa näkyy. Pitää ainakin kolmesti eri urheilukatsomoissa vilahtaa telkkarissa ja olla lähisukulaisen nimi jossain Wikipedia-artikkelissa niin sit voidaan ruveta puhuun... t. E

   Lainaa

  34. Tulos: +127 (137 ääntä)
   Kaikilla saa olla fyysiset mieltymykset, myös pituuden ja painon suhteen, mutta jos niitä alkaa toiselta kyselemään, on täysin naurettavaa loukkaantua siitä, kun toinen kysyykin omia mittoja.

   Lainaa

  35. Tulos: +124 (126 ääntä)
   Henna: Hmm. Tänäkin vuonna saatiin siis lukuisia uusia julkkiksia kun esimerkiksi jääkiekon MM-juhlissa, festareilla ja konserteissa kuvattiin välillä yleisöäkin. Hienoa!
   Niin, MUTTA kuinka monen äiti on tämän lisäksi sanoittanut tango___kappaleen?

   Lainaa

  36. Tulos: -93 (167 ääntä)
   Mikä mahtoi olla Mathiaksen motivaatio tuohon kyselyyn? Jotenkin tuntuu, että halusi lähinnä näpäyttää ja kouluttaa naista. ei kovin korrektia käytöstä, vaan olisi voinut ilmaista itsensä toisinkin.

   Lainaa

  37. Julkkismateriaalia 12.12.2019 11:20
   Tulos: +124 (128 ääntä)
   Mäkin oon tavallaan julkkis... Kerran melkein vilahdin telkussa ja mua on haastateltu paikallislehteen ainakin kahdesti (kuvan kanssa!). Ja mun isoisän serkku oli suht kuuluisa laulaja! Mut ei tosiaan kaikille miehille(kään) sovi tämmöset julkkisnaiset.

   Lainaa

  38. Tulos: -105 (179 ääntä)
   Niin että: Nyt oli syvällinen avaus. Ja pieni vinkki, feministejä on kahdenlaisia. Meitä jotka pitävät naisten puolta siinä missä miestenkin. Ajatellaan kaikkien olevan tasavertaisia tai ainakin sukupuolen perusteella kaikille pitäisi antaa samat lähtökohdat ja sama kunnioitus. Ja sitten on niitä feikkifeministejä jotka nykyään [...]
   Määritelmällisesti feminismi ei pidä miesten puolta. Feminismi on ääriliike joka etsii yhteiskunnan rakenteista naisten asemaan kohdistuvia epäkohtia ja pyrkii vahvistamaan naisten asemaa. Koska se on usein liian vaikeaa, samaan tavoitteeseen päästään heikentämällä miesten asemaa. Joten jos pyrit kehittämään tasa-arvoa molempien sukupuolten edut huomioiden, et ole feministi vaan equalisti. Mikä on siis hieno piirre ihmisessä.

   Lainaa

  39. Tulos: +103 (111 ääntä)
   Irvikissa: Matiakselta huippuveto! Feministit itkee kuinka, nyyh, naisten paino on eri asia ja sitä ei mies saa kysyä. Eu ikinä koska raiskaus jne.
   En nyt huippuvedosta tiedä, ihan validi vastakysymys ehkä korkeintaan. Tosin en tiedä miten EU ja raiskaus tähän liittyy.

   Lainaa

  40. Tulos: -53 (85 ääntä)
   Ei nyt ihan ole verrattavissa pituuden ja painon kysely. Pituutta et kuvista pysty sanomaan, arvailemaan kylläkin. Kuvista sen sijaan näät helpommin onko vastapuoli alipainoinen, ylipainoinen, lihaksikas, vai jotain siltä väliltä. Jos vastapuolella ei ole kroppakuvia, voi siitäkin jo jotain päätellä. En siis ymmärrä painon kyselemiselle tarvetta. Pituuden sen sijaan kyllä.

   Lainaa

  41. Tulos: +51 (53 ääntä)
   Mustaki on kuva lehdessä, ku ala-asteella Timo Polari tuli esitelmöimään kouluun ja meidän luokasta otettiin kuva lehteen sen kanssa. Oonko mä nyt julkkis?

   Lainaa

  42. Tulos: -50 (98 ääntä)
   Niin että: Nyt oli syvällinen avaus. Ja pieni vinkki, feministejä on kahdenlaisia. Meitä jotka pitävät naisten puolta siinä missä miestenkin. Ajatellaan kaikkien olevan tasavertaisia tai ainakin sukupuolen perusteella kaikille pitäisi antaa samat lähtökohdat ja sama kunnioitus. Ja sitten on niitä feikkifeministejä jotka nykyään [...]
   Feministen mukaan sanojen muodolla on merkitystä, mutta ei olla huomaavinaan että "feminismi" tarkoittaa naisten asioiden ajamista ja "egalitarismi" tasa-arvoa. Kannatat oikeita asioita mutta pidät kiinni väärästä termistä. "No true Scotsman" on kai se nimi mikä tälle päättelyvirheelle on annettu.

   Lainaa

  43. Hightower71 12.12.2019 13:05
   Tulos: -144 (166 ääntä)
   "Syntyvyys on Suomessa alhaisempi kuin Suurina Nälkävuosina 1866-68" No johtuisiko vaikka siitä että naisille ei nykyään kelpaa enää mikään kun vahdataan jotain Kaunareita, Salkkareita ja "Temppareita" joissa olevien täydellisten miesnäyttelijöiden mukaan sitten arvioidaan kaikki muut miehet? Nuoret naiset vaihtaa miesystävää kuin sukkia; Jos kuitenkin löytyisi vielä vähän komeampi, pidempi, varakkaampi, isokikkelisempi ja lihaksikkaampi. Tinderissä vaan swipataan vasemmalle kaikki jotka ei näytä yhtä hyvälle kuin joku TI-Ville jne. Finland = doomed

   Lainaa

  44. Tulos: +20 (48 ääntä)
   Kyllä pituuden pystyy kuvasta arvioimaan, ellei kuva ole otettu kummallisesta kuvakulmasta. Pituuden näkee pään ja vartalon suhteesta, pää kun on yleensä kaikilla samankokoinen pituudest riippumatta. Lyhyillä ihmisillä pää on suhteellisesti iso verrattuna kroppaan, ja pitkillä ihmisillä pää on kropan suhteen pienempi. Ei minulle tulisi mieleenikään kysellä toisen pituutta, tosin täräytän oman pituuteni heti keskustelun alkumetreillä. Jos 183 cm pituuteni on miehelle ongelma, ei sitten tarvitse tuhlata häneen enempää aikaa. Minulle miehen pituus on yhdentekevä, kuten on hänen painonsakin, joten niitä en kyselisi.

   Lainaa

  45. Tulos: +56 (62 ääntä)
   Henna: Hmm. Tänäkin vuonna saatiin siis lukuisia uusia julkkiksia kun esimerkiksi jääkiekon MM-juhlissa, festareilla ja konserteissa kuvattiin välillä yleisöäkin. Hienoa!
   Olen ollut tänä vuonna kolmasti (!) lehdissä kuvassa ja kerran uutisissa pari sekuntia. Julkkis! Siksi siis olen vielä sinkku.

   Lainaa

  46. Tulos: +87 (97 ääntä)
   Hightower71: “Syntyvyys on Suomessa alhaisempi kuin Suurina Nälkävuosina 1866-68″ No johtuisiko vaikka siitä että naisille ei nykyään kelpaa enää mikään kun vahdataan jotain Kaunareita, Salkkareita ja “Temppareita” joissa olevien täydellisten miesnäyttelijöiden mukaan sitten arvioidaan kaikki muut miehet? Nuoret naiset vaihtaa [...]
   Kivaa että olet pohtinut asiaa ja noin, mutta johtuiskohan pikemminkin siitä, että nykyään naiset ei ole noin pääsääntöisesti koko ajan raskaana, toisin kun 1800-luvulla? Ja jos nyt pakko on muistuttaa, niin mainittakoon myös että 1800-luvun raskauksista huomattavasta osasta ei toki syntynyt aikuisikään asti eläviä lapsia, nälkävuosina tavallista vähemmän.

   Lainaa

  47. Salainentonnikeiju 12.12.2019 16:02
   Tulos: +15 (35 ääntä)
   Tekis mieli peukuttaa Mathiaksen julkaisua niin vitusti. Myönnän, että itsekkin olen kysynyt miehen pituutta. Mutta olen myös vastannut, jos minulta on vastaavasti kysytty painoa tai pituutta

   Lainaa

  48. Tulos: +71 (93 ääntä)
   Just: Eipä ne painon ja pituuden stigmat ihan samanlaisia kuitenkaan ole. Jokainen toki on oikeutettu etsimään semmoista kumppania kun haluaa, niin kauan kuin sen tekee kohteliaasti.
   Lyhyitä miehiä kyllä kiusataan ihan siinä missä lihavia naisiakin, ja varmasti myös syrjitään deittailussa just tollasten "miehen täytyy olla minua pitempi" -päähänpinttymien takia. Hyvä vaan, että murretaan tuollaisia kaksinaismoralistisia käytösmalleja, kuten "miesten pituutta on OK kysyä, mutta naisten painoa ei".

   Lainaa

  49. Tulos: +26 (48 ääntä)
   no siis, oikeestaanhan se paino ei vaikuta siihen millanen sun vartalo on. mä painan lähemmäs 70 kiloo, mut oon tosi lihaksikas. toisaalta jos miehet lähtee heti kerrottuani mun painon, se on niitte menetys

   Lainaa

  50. Vastarannan kiiski 12.12.2019 17:23
   Tulos: +22 (30 ääntä)
   Jonin kaltaisten takia sen Gigantin palautusoikeuden voisi peruuttaa. Harmi kun ei ostanu enempää.

   Lainaa

  51. Tulos: +81 (97 ääntä)
   Onko kellään muulla retrofiilis tästä iänikuisesta jankkaamisesta mitä feminismi on? Vähän sama kuin aikoinaan saatananpalvonta ja satanismi. Vaikka ihmisille kuinka väänsi ratakiskosta, että eivät ole sama asia, juntit puhuivat silti satanisteista saatananpalvojina ja toisinpäin. Mutta kait se pönkittää joidenkin ihmisten alikehittynyttä älyä, kun löydetään jostain hieno termi (tässä tapauksessa feminismi), ei ensinnäkään oteta selvää mitä se tarkoittaa koska liikaa vaivaa ja kaverin serkun kissa kertoi sen tarkoittavan miesvihaajaa joten uskotaan kyseenalaistamatta, ja sitten aletaankin käyttää ko. termiä ihmisistä joiden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. :P

   Lainaa

  52. Tulos: +95 (115 ääntä)
   Hightower71: “Syntyvyys on Suomessa alhaisempi kuin Suurina Nälkävuosina 1866-68″ No johtuisiko vaikka siitä että naisille ei nykyään kelpaa enää mikään kun vahdataan jotain Kaunareita, Salkkareita ja “Temppareita” joissa olevien täydellisten miesnäyttelijöiden mukaan sitten arvioidaan kaikki muut miehet? Nuoret naiset vaihtaa [...]
   Nyt kyllä haiskahtaa misogynia ja pahasti. :D Ootko kenties seurannut lainkaan uutisia, sekä Suomen että maailman viime vuosina? Ilmasto lämpenee hallitsemattomasti, makeat vesistöt kuivuvat tai ovat täynnä levää, eläimiä kuolee sukupuuttoon kiihtyvällä tahdilla, ja nykyinen länsimaiden elintaso lähenee loppuaan. Puhdas vesi ja ruoka eivät ole enää pian itsestäänselvyyksiä - meillekään. Suomi keskellä lamaa, töistä ei haluta maksaa, ja jollakin muulla kuin pyhällä hengellä ne mukulat pitäisi ruokkiakin. Jos mielikuvitus yhtään venyy senkään vertaa, niin oikeastiko haluaisit tehdä lapsen tällaisessa tilanteessa? Mutta ei, tokihan se on yksinkertaisempaa leimata kokonainen ihmisryhmä, tarkemmin noin puolet koko planeetan väestöstä, itsekkäiksi, "temppareita" kuolaaviksi ja pinnallisiksi rasianjakajiksi. Ajattelutapasi kertoo susta kaiken mitä kenenkään naisen tarvii tietää, ja uskompa että tällä seikalla on paljonkin tekemistä asian kanssa, jos ei heilaa ole vielä löytynyt.

   Lainaa

  53. Tulos: +48 (60 ääntä)
   Irvikissa: Matiakselta huippuveto! Feministit itkee kuinka, nyyh, naisten paino on eri asia ja sitä ei mies saa kysyä. Eu ikinä koska raiskaus jne.
   Mä olen pitkä ja pelottava feministinainen. Must Mathias teki juuri hyvin! Hyvä Mathias! Sen sijaan en tajua miksi feminismi pitää vetää joka asiaan aina mukaan. En muuten koskaan kysyny tinderissä kenenkään pituutta, mutta jossain vaiheessa laitoin omani, koska joillekin sitä oli liikaa ja heidät kannatti karsia heti.

   Lainaa

  54. Tulos: +2 (42 ääntä)
   Tidi: Mielestäni Mathias teki oikein. En ymmärrä niitä naisia, jotka heti kyselee pituutta ja loukkaantuu, kun kysyy painoa. Se on mielestäni sama asia, molemmat ovat ulkoisia ominaisuuksia jotka vaikuttaa kiinnostuksen tasoon.
   Sillä erotuksella, että painoonsa voi vielä jokainen vaikuttaa, pituuteen ei.

   Lainaa

  55. Tulos: +42 (60 ääntä)
   Miksi niin moni yrittää vinkua kuinka paino ei kerro mitään, kun voi olla vaikka tosi lihaksikas? Mathiashan halusi vaan tietää painaako nainen enemmän kuin hän. Ei lihasten ja läskin määrä/suhde muuta tuota tietoa mitenkään.

   Lainaa

  56. Tulos: +6 (42 ääntä)
   Onneks oon sopivan lyhyt nainen (154cm) niin ei tarvitse kysellä miesten pituuksia. Aina ne on kuitenkin minua pidempiä

   Lainaa

  57. King Arthur 12.12.2019 23:33
   Tulos: +43 (51 ääntä)
   Irvikissa: Matiakselta huippuveto! Feministit itkee kuinka, nyyh, naisten paino on eri asia ja sitä ei mies saa kysyä. Eu ikinä koska raiskaus jne.
   Ei itke.

   Lainaa

  58. Prööt sanoi aivopieru 13.12.2019 0:13
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   siiseliini: Paino ei kerro samalla lailla ulkonäköfaktaa kuin pituus. Sä voit olla BMI:n mukaan ylipainoinen, mutta se sun “lihavuus” onkin lihasmassaa. Tai sitten sä voit olla ns. laihaläski, eli painaa vähän mutta silti hyllyä ja lyllyä enemmän ku se lihasmassaylipainonen. Siksi ei nyt voi ihan verrata painoa ja pituutta.
   Eli Mathiaksen pitänyt kysyä rasvaprosenttia.

   Lainaa

  59. Tulos: +42 (60 ääntä)
   Rasismi tarkoittaa edelleenkin rotusyrjintää. "Pituusrasismi" ei ole sana eikä konsepti. Jos on pakko käyttää jotain termiä niin se on pituussyrjintä.

   Lainaa

  60. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Mä oon käynyt ulkona miesten kanssa jotka on vaivaantuneita, koska oon niitä pitempi. Tuntuu nololta varmaa kummallekki jos toinen on vaikeena ku on 20cm pituuseroa, vaikka tietenki jotku miehet on ihan fine asian kanssa. En oikee tiiä miten mieheltä kysyis et kuinka pitkä se on kohteliaasti, ku jos kysyy vaa et haittaako et oon pitkä, nii ei ikinä saa suoraa vastausta. Tajuun silti Mathiaksen pointin ja miks siihe ei ois voinu vaa vastata kertomalla painonsa :D

   Lainaa

  61. Tulos: +25 (47 ääntä)
   Tylsimys: Määritelmällisesti feminismi ei pidä miesten puolta. Feminismi on ääriliike joka etsii yhteiskunnan rakenteista naisten asemaan kohdistuvia epäkohtia ja pyrkii vahvistamaan naisten asemaa. Koska se on usein liian vaikeaa, samaan tavoitteeseen päästään heikentämällä miesten asemaa. Joten jos pyrit kehittämään [...]
   Sä et tiedä mitään.

   Lainaa

  62. Tulos: +12 (94 ääntä)
   nimi: Lyhyitä miehiä kyllä kiusataan ihan siinä missä lihavia naisiakin
   LOL ei. Ei tosiaankaan miehiä pituuden perusteella kiusata, haukuta, tuomita ja yleisesti pidetä alempiarvoisena ihmisenä samalla tavalla kuin naisia painon perusteella. Toki lyhyet miehet saavat kuulla asiasta ja varmaan joku antaa sen perusteella pakitkin, mikä on väärin, mutta ei läheskään samassa mittakaavassa verrattuna naisiin ja painoon. Jos kuvittelee että nämä kaksi asiaa on sosiaalisina stigmoina samaa tasoa on joko pihalla tai misogynisti joka ei oikeasti tiedä/ole kiinnostunut naisten elämästä. Lyhyille naisille myös vittuillaan pituudesta, muuten. T. pätkä. Ja miesten taas on sosiaalisesti huomattavasti hyväksytynpää olla ylipainoisia.

   Lainaa

  63. Tulos: +35 (57 ääntä)
   Ai niin ja pitkät naiset saavat paskaa niskaan myös pituudestaan. (Pitkät miehet harvemmin muuta kuin kehuja.) Ymmärrän kyllä, miksi moni pitkä nainen on epävarma omasta pituudestaan ja haluaa varmistaa ettei ole miestä ainakaan päätä pidempi, koska se nainen saa siitä yhtä lailla haukkuja. "Jättiläinen", "epänaisellinen", "näytät sen äidiltä" jne jne. Mielestäni ymmärrettävää, että tuollaiset asenteet ja kommentit saattavat vaivata. Tietysti, jos tuo mokan screencap olisi aito, olis aivan yhtä hyvin mahdollista että kyseessä on normaalipituinen nainen, joka on vain pinnallinen.

   Lainaa

  64. Olohuoneen laama 13.12.2019 10:39
   Tulos: -28 (46 ääntä)
   Niin että: Nyt oli syvällinen avaus. Ja pieni vinkki, feministejä on kahdenlaisia. Meitä jotka pitävät naisten puolta siinä missä miestenkin. Ajatellaan kaikkien olevan tasavertaisia tai ainakin sukupuolen perusteella kaikille pitäisi antaa samat lähtökohdat ja sama kunnioitus. Ja sitten on niitä feikkifeministejä jotka nykyään [...]
   Et ole feministi, vaan egalitaristi.

   Lainaa

  65. Tulos: -50 (68 ääntä)
   No huhu.. ai että feminismi tasa-arvoisuutta kannattavaa =) Feminismi on sovinismia.

   Lainaa

  66. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Petkele: Painoon voi vaikuttaa. Pituuteen hieman heikommin. Mahtaa olla hyvä kuuluvuus ja akun kesto Jonin kotelossa.
   Eipähän tarvitse jatkuvasti ladata

   Lainaa

  67. Tulos: +42 (68 ääntä)
   Aurora: LOL ei. Ei tosiaankaan miehiä pituuden perusteella kiusata, haukuta, tuomita ja yleisesti pidetä alempiarvoisena ihmisenä samalla tavalla kuin naisia painon perusteella. Toki lyhyet miehet saavat kuulla asiasta ja varmaan joku antaa sen perusteella pakitkin, mikä on väärin, mutta ei läheskään samassa mittakaavassa [...]
   Taas näitä että vähättelet lyhyiden miesten kokemukset oletettavasti asiaa tarkemmin tuntematta. Aiheesta on pikku hiljaa alettu kirjoittamaan enemmän ja suosittelen lukemaan, ennen kuin vähättelet heidän kokemuksiaan. En itse siis lyhyt vaan tasan ikäluokkani mediaani pituinen ja silti saanut kuulla "lyhyydestä". Pari kaveria on minua noin päätä lyhempiä toinen vähän ylikin ja käynyt aika syvissä vesissä asian takia. Treffejä vaikea saada, tuntemattomat pojittelee 30 vuotiasta, mielipide ei paina mitää, vähätellään joka paikassa ja haukutaan. Kaveri itse varmaan osais kertoa paremmin. Mutta esim itse joutunut monesti menemään avuksi kun joku baari illan jälkeen näkee helpon kohteen purkaa pahaa oloaan. Ja kaveri siis ei missään tekemisissä ja aina välillä jostain pomppaa joku joka haluaa antaa turpaan. Jos et ole kokenut niin turha huudella että ei niin tehdä. Vähän sama kuin minä miehenä kommentoisin että eihän naisia työpaikalla vähätellä tai tytötellä kun en itse sellaista ole kuullut tai tehnyt. Se ei tarkoita ettei muut sitä koe. Toki minun seurassa harvemmin kukaan mitään negatiivista toisista sanoo kun tietävät etten pidä sellaisesta. Niin ja loppuun se kusipää kommentti että painoon helpompi vaikuttaa kuin pituuteen, Oli mitä tahansa aineenvaihdunta sairauksia tms. niin pituutta silti vaikeampi muuttaa 20-30 cm ylöspäin kuin painoa alaspäin.

   Lainaa

  68. Tulos: -27 (39 ääntä)
   Tidi: Mielestäni Mathias teki oikein. En ymmärrä niitä naisia, jotka heti kyselee pituutta ja loukkaantuu, kun kysyy painoa. Se on mielestäni sama asia, molemmat ovat ulkoisia ominaisuuksia jotka vaikuttaa kiinnostuksen tasoon.
   Myös älyn ja käytöstapojen puute vaikuttaa kielteisesti. Hyvää yksinäistä loppuelämää Matias!

   Lainaa

  69. Tulos: -23 (29 ääntä)
   Oli hauska huomata, että sen sijast et feministit olıs käyny itkemässä mokan vuoks, ni ne ne kaikki kävi kertomassa, että eivät itke eivätkä kysele pituutta.

   Lainaa

  70. Tulos: 0 (2 ääntä)
   https://youtu.be/zqIzIkJbvq8

   Lainaa

  71. Tulos: +8 (20 ääntä)
   Irvikissa: Matiakselta huippuveto! Feministit itkee kuinka, nyyh, naisten paino on eri asia ja sitä ei mies saa kysyä. Eu ikinä koska raiskaus jne.
   Mitä tekemistä tällä on feminismin kanssa? Siis oikean feminismin (ajavat sukupuolten välistä tasa-arvoa) tai edes feikkifeminismin (ajattelevat olevansa feministejä koska vihaavat miehiä). Tämä nyt vaan on ikävän monen pinnallisen naisen juttu arvostella miehiä ulkonäön perusteella ja suuttua, jos homma menee toisinpäin.

   Lainaa

  72. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Aurora: Ai niin ja pitkät naiset saavat paskaa niskaan myös pituudestaan. (Pitkät miehet harvemmin muuta kuin kehuja.) Ymmärrän kyllä, miksi moni pitkä nainen on epävarma omasta pituudestaan ja haluaa varmistaa ettei ole miestä ainakaan päätä pidempi, koska se nainen saa siitä yhtä lailla haukkuja. “Jättiläinen”, [...]
   No tuollaiset asiat nyt vain kysyttävä etukäteen, ettei sitten turhaan käytä aikaa viestitellen henkilön kanssa, joka aiheuttaa epämukavuustunnetta jo kättelyssä. On pitkiä naisia, joita ei miehen lyhyys haittaa ja on pitkiä naisia, jotka tuntevat itsensä täten epämukavaksi ja jopa epäviehättäväksi. Samaan hengenvetoon myös painokysymys on mielestäni asiallinen. Toiselle paino suuntaan tai toiseen on ongelma ja kyllä se vähän osviittaa antaa vaikka ei absoluuttista totuutta kuitenkaan. Voihan painon kirjoittaessaan mainita, mistä "poikkeavuus" johtuu (esim. lihakset).

   Lainaa

  73. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Sirppe: Myötähäpeä Jonista. Ei lukenut sitten myynti-ilmoitusta kunnolla. No nyt saa lompakkokoteloita sitten
   Hyvä, kun selitit sillä me emme olisi ymmärtäneetkään mikä jutussa oli hauskaa.

   Lainaa

  74. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Irvikissa: Matiakselta huippuveto! Feministit itkee kuinka, nyyh, naisten paino on eri asia ja sitä ei mies saa kysyä. Eu ikinä koska raiskaus jne.
   Opettele kirjoittamaan.

   Lainaa

  75. Pekanpätkä 17.12.2019 11:23
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Itse seurustelen itseäni n. 30cm pidemmän kanssa, kun omaa pituutta ei ole siunaantunut niin paljoa, että edes 160cm tulisi täyteen, joten itselle on aika pitkälti jo oletusarvo, että vastapuoli on suhteellisen automaattisesti pidempi ettei ole tullut edes mieleen miettiä toisen pituutta. Tokihan on poikkeuksiakin, en kiellä sitä. En tosin ymmärrä, jos kaikki muut asiat kohtaa ja toisen kanssa on mukavaa ja kaikki kohtaa muuten (paitsi joku pituus/painoero), että onko niillä ulkoisilla tekijöillä niin paljoa väliä, jos pään sisältö miellyttää.

   Lainaa

  76. Tulos: +13 (17 ääntä)
   - Lue ilmoituksesta sana "lompakkokotelo" - Ihmettele miten se voi olla niin halpa puhelin - ??? - Profit!

   Lainaa

  77. Tulos: +1 (11 ääntä)
   Pitkät naiset <3

   Lainaa

  78. Tulos: +1 (1 ääni)
   Mm: Tavallaan ymmärrän ton vikan. Toisaalta pituuden näkee heti kun tapaa, painoa ei. (Ja kyllä, saman painoisia on hyvin monen näköisiä, kun se paino voi johtua eri syistä. Se ei välttämättä ole läskiä.)
   Kuvasta tai livenä näkee onko paino lihasta vai läskiä vai molempia

   Lainaa

  79. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mathiaksella selvästi on varaa valita

   Lainaa

  80. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Niin että: Nyt oli syvällinen avaus. Ja pieni vinkki, feministejä on kahdenlaisia. Meitä jotka pitävät naisten puolta siinä missä miestenkin. Ajatellaan kaikkien olevan tasavertaisia tai ainakin sukupuolen perusteella kaikille pitäisi antaa samat lähtökohdat ja sama kunnioitus. Ja sitten on niitä feikkifeministejä jotka nykyään [...]
   Ei, feministi ei aja tässä-arvoa.

   Lainaa

  81. Tulos: -8 (12 ääntä)
   J: Ei, feministi ei aja tässä-arvoa.
   Siis TASA-ARVOA! Ai että mä tykkään tästä puhelimesta...

   Lainaa

  82. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Olen 180 cm pitkä nainen. Kysyn miehen pituutta parinhakusovelluksessa, koska haluan itseäni pidemmän miehen, en kiusatakseni minua lyhyempiä. Miksi se on niin vaikea hyväksyä, että pitkä nainen haluaa pitkän miehen? Moni mies vastaavasti esittää erilaisia ulkonäkötoiveita naisen suhteen. Voin kertoa myös painoni kumppaniehdokkaalle, jos se kiinnostaa. Mielestäni kumppanin valinassa on molemmilla oikeus omiin viehtymyksiinsä.

   Lainaa

  83. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Fredrika: Olen 180 cm pitkä nainen. Kysyn miehen pituutta parinhakusovelluksessa, koska haluan itseäni pidemmän miehen, en kiusatakseni minua lyhyempiä. Miksi se on niin vaikea hyväksyä, että pitkä nainen haluaa pitkän miehen? Moni mies vastaavasti esittää erilaisia ulkonäkötoiveita naisen suhteen. Voin kertoa myös painoni [...]
   Marry me?! <3

   Lainaa

  84. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Valuvika: Marry me?!
   Vain pervo sika ehdottelee tuollaista.

   Lainaa

  85. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Bleb: Vain pervo sika ehdottelee tuollaista.
   Oletko siis saavuttanut ehdotteluillasi tuloksia? Ts. suositteletko muille?

   Lainaa

  86. Vetoketjuton avokado 23.2.2021 17:50
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Tidi: Mielestäni Mathias teki oikein. En ymmärrä niitä naisia, jotka heti kyselee pituutta ja loukkaantuu, kun kysyy painoa. Se on mielestäni sama asia, molemmat ovat ulkoisia ominaisuuksia jotka vaikuttaa kiinnostuksen tasoon.
   No itse 184cm pitkänä naisena jolla luki profiilitekstissä pituus, niin monet hutiosumat tuli kun alkoivat mätsin tullessa kauhistelemaan että oon pitempi kuin he, eivätkä tahtoneet kuin sen sanoa. 
   Että on se aika oleellista, jos mies ei halua olla lyhyempi. 

   Lainaa

  87. Taltioitu pöllö 22.9.2021 2:29
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Vetoketjuton avokado: No itse 184cm pitkänä naisena jolla luki profiilitekstissä pituus, niin monet hutiosumat tuli kun alkoivat mätsin tullessa kauhistelemaan että oon pitempi kuin he, eivätkä tahtoneet kuin sen sanoa.  Että on se aika oleellista, jos mies ei halua olla lyhyempi. 
   Sä oletkin aika vähemmistöä. Usein 170 mies senttinen ei riitä, vaikka nainen itse olisi 155cm. Tätä en jotenkin ymmärrä. Siis sitä, että joku lyhyt nainen laittaa pituusvaatimuseen esim. 180cm. Todella yleistä. Jos ette naiset usko, niin tehkää profiili miehenä. ;)

   Lainaa

  88. Tulos: +1 (1 ääni)
   Taltioitu pöllö: Sä oletkin aika vähemmistöä. Usein 170 mies senttinen ei riitä, vaikka nainen itse olisi 155cm. Tätä en jotenkin ymmärrä. Siis sitä, että joku lyhyt nainen laittaa pituusvaatimuseen esim. 180cm. Todella yleistä. Jos ette naiset usko, niin tehkää profiili miehenä. 😉
     Uskonhan minä, mutta ei sillä oikeastaan ole väliä, mitä "enemmistö" haluaa. Mieheni kipuilee sen kanssa, että lyhyitä miehiä ei oikein suosita. Mutta itse tykkään maltillisen kokoisesta miehestä, itsekin olen lyhyt, ei ole kiva huutaa jonnekin taivaisiin tai kipittää perässä pysyäkseen. Ja monenko naisen kanssa hän on ajatellut mennä naimisiin, kai yksi, joka tykkää hyvää, riittää? Minäkin olen pieni outo hippi, en mikään Pamela Andersson, useimmat miehet eivät tykkää, mutta kun kelpaan niille joille toivon kelpaavani, niin mitä tässä muuta tarvitaan?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kännykkä, puhelin, halpa, gigantti, kotelo, hinta, viesti, yksityisviesti, messenger, yv, pituus, paino, julkkis, kuuluisa, tango