Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia roskalavalta

Jos Tinder ei nappaa, niin aina löytyy roskalava!
Suurenna näkymä
Näin saat naisia roskalavalta

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +515 (563 ääntä)
   Mikä ihmeen fantasia Petterillä on, että Laura nukkuu kaikkien vaatteidensa seassa?

   Lainaa

  2. Tulos: +499 (505 ääntä)
   Joo, ei kannata koskaan antaa ihan tarkkaa osoitetta noissa ryhmissä.

   Lainaa

  3. Kilokalori 5.12.2019 0:30
   Tulos: -934 (1014 ääntä)
   Musta toi viimenen oli tosi söpöä, eikä mikään hyi. Sellanen ihanan itsevarma, hymiöillä epäilykset kuitattuna.

   Lainaa

  4. Kilokalori 5.12.2019 0:37
   Tulos: -123 (309 ääntä)
   Jaahas, kopiokissa-kilokalori taas trollailemassa yllä. Huvinsa kullakin. T:se og-kilokalori

   Lainaa

  5. Tulos: +435 (445 ääntä)
   Roskalava ja näin saat naisia yhdistettynä? Löysin uuden lempikategoriani Feissarimokissa :D

   Lainaa

  6. Tulos: +237 (261 ääntä)
   Ällöttävää.

   Lainaa

  7. Tulos: +477 (505 ääntä)
   Kilokalori: Musta toi viimenen oli tosi söpöä, eikä mikään hyi. Sellanen ihanan itsevarma, hymiöillä epäilykset kuitattuna.
   Joo ylisöpöä ja ihakun itsevarmaa sanoa tuntemattomalle että tulee hakemaan ja te nyt seurustelette. No hyi helvetti ei.

   Lainaa

  8. Kummallista 5.12.2019 2:16
   Tulos: +162 (174 ääntä)
   Jos näillä ei irtoo nii ei sitte millää.

   Lainaa

  9. Tulos: +269 (285 ääntä)
   Jarin kaltaiset ihmiset on syy miksen ikinä anna kotiosotetta kirppiksellä kellekään. Onneksi hän sentään etukäteen varoitti olevansa tulossa hakemaan myyjää eikä pipoa.

   Lainaa

  10. Tulos: +121 (153 ääntä)
   Kilokalori: Jaahas, kopiokissa-kilokalori taas trollailemassa yllä. Huvinsa kullakin. T:se og-kilokalori
   Vaiha nyt jo hyvä ihminen sitä nimimerkkiä hemmetti, ku noin kiusataan.

   Lainaa

  11. Tulos: -358 (448 ääntä)
   Kaipa nämä on makuasioitakin mutta mun on vaikee nähä missään noista miesten kommenteista (edes Jarin) mitään mistä pitäisi inhoa herätä. Minusta ei ole kovin päällekäyvää ilmaista kiinnostuksensa ja letkauttaa päälle jotain mikä selvästi on vitsi. Yv:n kautta hiipiminen ja kehotuksesta huolimatta jankuttaminen olisi aivan eri. Eikö roskalava nyt vastaa aikalailla nykyajan ”kasuaalia tilannetta”, jossa naisilta on kautta aikain yritetty viedä jalkoja alta? Pitäisikö kaikki kiinnostuminen vastakkaisesta sukupuolesta kanavoida baariin tai tinderiin? Ymmärrän että naisia ei tuollainen nappaa (paitsi niitä joita sitten nappaakin) mutta se on eri kuin pitää jotain heti limanuljaskana. Vai?

   Lainaa

  12. Tulos: +326 (356 ääntä)
   Banaani: Kaipa nämä on makuasioitakin mutta mun on vaikee nähä missään noista miesten kommenteista (edes Jarin) mitään mistä pitäisi inhoa herätä. Minusta ei ole kovin päällekäyvää ilmaista kiinnostuksensa ja letkauttaa päälle jotain mikä selvästi on vitsi. Yv:n kautta hiipiminen ja kehotuksesta huolimatta jankuttaminen olisi [...]
   Jotenkin tuntuu, ettet ole joutunut (onneksi) kokemaan juurikaan häirintää. Se alkaa ylee sä juuri näin.

   Lainaa

  13. Isä neljän, joka olet töissä 5.12.2019 6:36
   Tulos: +146 (178 ääntä)
   Banaani: Kaipa nämä on makuasioitakin mutta mun on vaikee nähä missään noista miesten kommenteista (edes Jarin) mitään mistä pitäisi inhoa herätä. Minusta ei ole kovin päällekäyvää ilmaista kiinnostuksensa ja letkauttaa päälle jotain mikä selvästi on vitsi. Yv:n kautta hiipiminen ja kehotuksesta huolimatta jankuttaminen olisi [...]
   "Tarttuu suihkepulloon." Ei. Ei. Tuhma poika!

   Lainaa

  14. Tulos: -98 (140 ääntä)
   Hiro: Jotenkin tuntuu, ettet ole joutunut (onneksi) kokemaan juurikaan häirintää. Se alkaa ylee sä juuri näin.
   En olekaan. Myönnän kokemattomuuteni limanuljaskuuden syövereitä koskien. Jos kyse on siis vaaran merkeistä tulevaa koskien niin vedän sanani vertauskuvallisesti takaisin. Mutta eikai nyt sentään kaikki sellaisia ole vain tuollaisen letkautuksen perusteella? :o

   Lainaa

  15. Tulos: +184 (218 ääntä)
   Banaani: Kaipa nämä on makuasioitakin mutta mun on vaikee nähä missään noista miesten kommenteista (edes Jarin) mitään mistä pitäisi inhoa herätä. Minusta ei ole kovin päällekäyvää ilmaista kiinnostuksensa ja letkauttaa päälle jotain mikä selvästi on vitsi. Yv:n kautta hiipiminen ja kehotuksesta huolimatta jankuttaminen olisi [...]
   * Lähentele jotakin täysin randomia emäntää out of the blue aivan helvetin tökerösti * Nolaa nainen julkisesti jossakin v*tun Roskalavalla ja tee itsestäsi täysi pelle * Ihmettele kun ei taaskaan lohkea piparia * ???? = Profit!!!!

   Lainaa

  16. Abbasabbasmabbas 5.12.2019 8:32
   Tulos: +213 (223 ääntä)
   Banaani: En olekaan. Myönnän kokemattomuuteni limanuljaskuuden syövereitä koskien. Jos kyse on siis vaaran merkeistä tulevaa koskien niin vedän sanani vertauskuvallisesti takaisin. Mutta eikai nyt sentään kaikki sellaisia ole vain tuollaisen letkautuksen perusteella?
   Ei toki kaikki, mutta hirveän moni. Tuossa on sellainen tietyntyyppinen sävy, joka antaa ymmärtää, että kannattaa juosta ja äkkiä. Toki kirjoitetussa tekstissä on aina suurempi riski tulla väärinymmärretyksi, vaikka tarkottaisi vain viatonta läppää, mutta sitten voisi ehkä yrittää seivata tilannetta, kun huomaa, että vastapuoli ei tajunnut asiaa oikein. Mutta omasta vinkkelistäni luettuani ovat nuo kommentit sitä luokkaa, että blokki heiluisi kyseisten henkilöiden kohdalla samantien.

   Lainaa

  17. Tulos: +235 (243 ääntä)
   Joo, omalla kokemuksella tuollainen ”sä oot nyt varattu” ei ole vitsi. Siitä alkaa ongelmat. Ja henkilöstä on vaikea päästä eroon.

   Lainaa

  18. Tulos: +73 (137 ääntä)
   Kilokalori: Jaahas, kopiokissa-kilokalori taas trollailemassa yllä. Huvinsa kullakin. T:se og-kilokalori
   Ei täällä oo mitään "omia" nimimerkkejä. Kilokalori on yleinen nimimerkki netissä eikä kukaan varmaan tahallaan ole "sun" nimeä ottanut. Et ole mitenkään tunnettu täällä.

   Lainaa

  19. Tulos: +73 (131 ääntä)
   Kilokalori: Jaahas, kopiokissa-kilokalori taas trollailemassa yllä. Huvinsa kullakin. T:se og-kilokalori
   Ketään ei edelleenkään kiinnosta. Et sä täällä sentään omalla nimellä ole. Vaiha nimimerkkiä ja oo ny jo hiljaa.

   Lainaa

  20. Tulos: +38 (130 ääntä)
   Luuleeko nimimerkki kilokalori olevansa joku erityisen pidetty ja tunnettu julkkis? Et jos se sanoo livenä "arvaa mitä, mä oon kilokalori - se og-kilokalori!" niin ihmiset putoo perseelleen?

   Lainaa

  21. Tulos: +241 (247 ääntä)
   Banaani: Kaipa nämä on makuasioitakin mutta mun on vaikee nähä missään noista miesten kommenteista (edes Jarin) mitään mistä pitäisi inhoa herätä. Minusta ei ole kovin päällekäyvää ilmaista kiinnostuksensa ja letkauttaa päälle jotain mikä selvästi on vitsi. Yv:n kautta hiipiminen ja kehotuksesta huolimatta jankuttaminen olisi [...]
   Jos sä ymmärrät että naisia ei nappaa niin miten sä et ymmärrä ongelmaa näissä? Yhtä "kasuaali tilanne" olisi sanoa bussipysäkin suuntaa kysyvälle TUNTEMATTOMALLE naiselle kadulle että "En mä tiiä missä bussipysäkki on mutta mä vien sut nyt mun kotiin" Iskuyrityksetkin kun voi aina hoitaa joko hyvin tai huonosti tai ihan päin helvettiä.

   Lainaa

  22. Tulos: +139 (149 ääntä)
   Ikävä kyllä tämä on liian tuttu tilanne naisille jotka myy nettikirppareilla tavaraa. Nää läähpuuh-sedät on valitettavasti siirtyneet sinne ja myyt sitten vaatteita tai vaikka keittiön jakkaraa niin inboxiin ropisee kaikkea kuvottavaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +80 (104 ääntä)
   Kilokalori: Jaahas, kopiokissa-kilokalori taas trollailemassa yllä. Huvinsa kullakin. T:se og-kilokalori
   Sen verran rasittavia nämä sun kommentit ovat, että mun tekisi jo mieleni itsekin vaihtaa nimimerkki kilokaloriksi. Ymmärrän, että ärsyttää, jos joku on pöllinyt sun nimimerkin, mutta kyseessä voi myös olla sattuma. Ja vaikkei olisikaan, niin sun jatkuva asian kommentoiminen vain rohkaisee jatkamaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +56 (82 ääntä)
   Kilokalori: Jaahas, kopiokissa-kilokalori taas trollailemassa yllä. Huvinsa kullakin. T:se og-kilokalori
   Ei ketään kiinnosta.

   Lainaa

  25. Tulos: +58 (82 ääntä)
   Mokien taso vaihtelee mutta "tha OG badass kilokalorin" ininät sen "pöllitystä" nimimerkistä pysyy vankasti aina yhtä naurettavina. :D T. OG Hehtojoule, Tha OG badass Kilokalorin sidekick ps. Tiedän että apureiden pitäisi olla supersankarien tukena mutta on vaan tullut mitta täyteen, ei pysty enää.

   Lainaa

  26. purppurakruunu 5.12.2019 14:21
   Tulos: +29 (45 ääntä)
   traumcity: Mikä ihmeen fantasia Petterillä on, että Laura nukkuu kaikkien vaatteidensa seassa?
   Valitettavasti veikkaan, että tarkoitus oli sanoa "voisin" eikä "voisit"...

   Lainaa

  27. Keijo Pekoni 5.12.2019 14:35
   Tulos: +15 (55 ääntä)
   Kilokalori: Jaahas, kopiokissa-kilokalori taas trollailemassa yllä. Huvinsa kullakin. T:se og-kilokalori
   Kuka helvetti edes yrittää tehdä jotain kestohahmoa tänne?

   Lainaa

  28. Tulos: -3 (27 ääntä)
   purppurakruunu: Valitettavasti veikkaan, että tarkoitus oli sanoa “voisin” eikä “voisit”…
   Se on ihan mahdollista se. T: Kilokalori

   Lainaa

  29. Tulos: +21 (41 ääntä)
   Keijo Pekoni: Kuka helvetti edes yrittää tehdä jotain kestohahmoa tänne?
   Mä.

   Lainaa

  30. Tulos: +112 (124 ääntä)
   Banaani: Kaipa nämä on makuasioitakin mutta mun on vaikee nähä missään noista miesten kommenteista (edes Jarin) mitään mistä pitäisi inhoa herätä. Minusta ei ole kovin päällekäyvää ilmaista kiinnostuksensa ja letkauttaa päälle jotain mikä selvästi on vitsi. Yv:n kautta hiipiminen ja kehotuksesta huolimatta jankuttaminen olisi [...]
   Toi käy inhottavaksi kun kuulee 10-vuotiaasta asti päivittäin vastaavanlaisia ei haluttuja kommentteja tilanteissa, missä niitä ei pitäisi tulla. Vähempikin alkaa ällöttämään. Itse ainakin haluan hoitaa kirppiskauppani ilman lähestymisyrityksiä.

   Lainaa

  31. Tornipöllö 5.12.2019 17:53
   Tulos: +89 (101 ääntä)
   On se nyt
   Banaani: Kaipa nämä on makuasioitakin mutta mun on vaikee nähä missään noista miesten kommenteista (edes Jarin) mitään mistä pitäisi inhoa herätä. Minusta ei ole kovin päällekäyvää ilmaista kiinnostuksensa ja letkauttaa päälle jotain mikä selvästi on vitsi. Yv:n kautta hiipiminen ja kehotuksesta huolimatta jankuttaminen olisi [...]
   Kyllä siinä nyt vaan on pikkuinen vivahde-ero että lähestyykö kadulla jotain hyvännäköistä ihmistä ja pyytää tältä puhelinnumeroa vai kysyykö roskalavan varjolla toisen osoitetta ja tulee koputtelemaan oveen todettuaan "me muuten seurustellaan nyt." Ensimmäisessä tapauksessa iskuyrityksen kohteella on mahdollisuus kieltäytyä, toisessa taas ei. Periaatteessa toki voi olla avaamatta ovea, mutta tässä vaiheessa "iskijä" kuitenkin tietää missä nainen asuu ja riippuen siitä kuinka häiriintynyt yksilö on kyseessä niin mikään ei estä "iskijää" yrittämästä myöhemmin uudelleen tai alkamasta kuljeksimaan alueella jos vaikka "sattumalta" törmäisi naiseen vaikka kauppareissulla. Onhan toki mahdollista, että Jari tässä heitti vain harvinaisen huonoa läppää, mutta ei Mari voi etukäteen tietää oliko kyseessä vilpitön iskuyritys vai ihan ehta stalkkeri.

   Lainaa

  32. Arkkienkeli 5.12.2019 18:40
   Tulos: -39 (47 ääntä)
   Kiimaiset teinit taas päässeet valloilleen naamakirjassa?

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (33 ääntä)
   MissK: Luuleeko nimimerkki kilokalori olevansa joku erityisen pidetty ja tunnettu julkkis? Et jos se sanoo livenä “arvaa mitä, mä oon kilokalori – se og-kilokalori!” niin ihmiset putoo perseelleen?
   Muutaman vuoden täällä ainakin on kirjoittanut eräs, nätisti sanottuna, ei penaalin terävin kynä kilokalorin nimimerkillä. Jäi vaan mieleen, kun vuodesta toiseen öyhöttää samaa mukahauskaa rasistit/persut sitä tätä ruikutusta.

   Lainaa

  34. Niin nähty 5.12.2019 20:01
   Tulos: -23 (33 ääntä)
   leimo: Ikävä kyllä tämä on liian tuttu tilanne naisille jotka myy nettikirppareilla tavaraa. Nää läähpuuh-sedät on valitettavasti siirtyneet sinne ja myyt sitten vaatteita tai vaikka keittiön jakkaraa niin inboxiin ropisee kaikkea kuvottavaa.
   Se on rikos ja sen voi ilmoittaa poliisille. Nämä sedät eivät opi kuin kantapään ja käräjien kautta jos sittenkään.

   Lainaa

  35. Tulos: +7 (23 ääntä)
   kcal: Mä.
   Ja mää.

   Lainaa

  36. Tulivuoren itu 5.12.2019 20:08
   Tulos: +7 (29 ääntä)
   Tää kilokalori tyyppi on kumminki alottanu ton koko homman ihan ite, kukaan muu "sen" nickiä kumminkaan käytä. Ihan vaan huomion takia huutelee noita säälittäviä juttujaan. Hupinsa kullakin, ei vissiin oo ihan hirveesti sisältöö elämässä.

   Lainaa

  37. Tulos: +56 (62 ääntä)
   Niin nähty: Se on rikos ja sen voi ilmoittaa poliisille. Nämä sedät eivät opi kuin kantapään ja käräjien kautta jos sittenkään.
   Harmillisesti aloituksen kaltaiset viestit eivät täytä rikoksen tunnusmerkkejä mitenkään.

   Lainaa

  38. Tulos: -20 (38 ääntä)
   traumcity: Mikä ihmeen fantasia Petterillä on, että Laura nukkuu kaikkien vaatteidensa seassa?
   Fetissit ovat ok, toisin kuin sinun epätoivoinen trollailu.

   Lainaa

  39. OG-Kilokalori 5.12.2019 23:19
   Tulos: +20 (46 ääntä)
   Mä keksin uuden nimimerkin itselleni. :)

   Lainaa

  40. OG-Kilokalori 6.12.2019 0:43
   Tulos: +4 (26 ääntä)
   Miks ihmiset aina kiusaa nykyään? Ei ole mukavaa ja tulee surku sellaisesta. :(

   Lainaa

  41. Tulivuoren itu 6.12.2019 1:19
   Tulos: +2 (26 ääntä)
   öä: Fetissit ovat ok, toisin kuin sinun epätoivoinen trollailu.
   Mitähän trollaamista lainaamassas pätkässä oli, niinhän Petteri juurikin ehdotteli että Laura vois nukkua vaatteittensa kans? :D onko käsitteet vai lukutaito hukassa?

   Lainaa

  42. Tulos: +64 (74 ääntä)
   Arkkienkeli: Kiimaiset teinit taas päässeet valloilleen naamakirjassa?
   Sori jos yllättyy, mutta noi ehdottelijat isoissa julkisissa ryhmissä on aika isolla prosentilla sellaista 40+ setiä.

   Lainaa

  43. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Tulivuoren itu: Tää kilokalori tyyppi on kumminki alottanu ton koko homman ihan ite, kukaan muu “sen” nickiä kumminkaan käytä. Ihan vaan huomion takia huutelee noita säälittäviä juttujaan. Hupinsa kullakin, ei vissiin oo ihan hirveesti sisältöö elämässä.
   Jep, eri asia olisi jos tää ois joku rekisteröimättömillä nimimerkeillä toimiva keskustelupalsta, jossa ko. toimintaan välillä törmää. Kymmenen vuotta mokia lukenut ja tää tapaus Kilokalori on vissiin ensimmäinen ”nimimerkkivarkaus” johon itse törmään. :D Omaa yhden päivän tapausta en laske, koska onhan oma nimimerkki sentään niin uniikki.

   Lainaa

  44. Tulos: -9 (21 ääntä)
   öä: Fetissit ovat ok, toisin kuin sinun epätoivoinen trollailu.
   Ei oo kovin epätoivoista mun trollailu.

   Lainaa

  45. Kilokalori 6.12.2019 6:47
   Tulos: +15 (31 ääntä)
   Moi.

   Lainaa

  46. Tulos: +33 (59 ääntä)
   MissK: Luuleeko nimimerkki kilokalori olevansa joku erityisen pidetty ja tunnettu julkkis? Et jos se sanoo livenä “arvaa mitä, mä oon kilokalori – se og-kilokalori!” niin ihmiset putoo perseelleen?
   Voi olla että luulee, onhan täällä ennenkin ollut nimimerkin kopioinnista närää. Itse olen sitä mieltä että feissarimokissa on ollut tasan 1 Legenda, jonka nimeä kukaan ei saa plagioida! Ja se on arvatenkin Mr Ällö! Vieläkin häntä ikävä! Nam nam.

   Lainaa

  47. Tulos: +3 (17 ääntä)
   traumcity: Jos sä ymmärrät että naisia ei nappaa niin miten sä et ymmärrä ongelmaa näissä? Yhtä “kasuaali tilanne” olisi sanoa bussipysäkin suuntaa kysyvälle TUNTEMATTOMALLE naiselle kadulle että “En mä tiiä missä bussipysäkki on mutta mä vien sut nyt mun kotiin” Iskuyrityksetkin kun voi aina hoitaa joko hyvin tai huonosti tai ihan päin helvettiä.
   En minä itse noin toimisikaan.

   Lainaa

  48. Tulos: +60 (78 ääntä)
   Kilokalori: Musta toi viimenen oli tosi söpöä, eikä mikään hyi. Sellanen ihanan itsevarma, hymiöillä epäilykset kuitattuna.
   Jari on 45v vanha ja Mari 18v.. tosi söpöö..

   Lainaa

  49. Tulos: -63 (75 ääntä)
   Itse asiassa Jari on 25 v, todella komea ja hyvätapainen mies, ja Mari kaiken lisäksi saman ikäinen sinkku. Tuollaisessa tilanteessa läpän heittoa ja iskuyritystä saa tehdä muuallakin kuin Tinderissä.

   Lainaa

  50. Tulos: +75 (91 ääntä)
   Irvikissa: Itse asiassa Jari on 25 v, todella komea ja hyvätapainen mies, ja Mari kaiken lisäksi saman ikäinen sinkku. Tuollaisessa tilanteessa läpän heittoa ja iskuyritystä saa tehdä muuallakin kuin Tinderissä.
   Moi Jari! Nämähän ovat tunnetusti aina niitä hyvätapaisia namipaloja jotka ahdistelevat naisia FB:n kirppariryhmissä. Juuri siksihän he ovat sinkkuja koska ovat niin komeita ja hyvätapaisia :)

   Lainaa

  51. Tulos: +12 (28 ääntä)
   MissK: Luuleeko nimimerkki kilokalori olevansa joku erityisen pidetty ja tunnettu julkkis? Et jos se sanoo livenä “arvaa mitä, mä oon kilokalori – se og-kilokalori!” niin ihmiset putoo perseelleen?
   Luulen että se ite noi molemmat kilokalorit ja hakee vaan huomioo tolla erittäin väsyneellä väännöllä. Eihän kukaan ollu noteerannu koko tyyppiä ennen tätä show'ta.

   Lainaa

  52. Tulos: -10 (36 ääntä)
   BonnieC: Ei täällä oo mitään “omia” nimimerkkejä. Kilokalori on yleinen nimimerkki netissä eikä kukaan varmaan tahallaan ole “sun” nimeä ottanut. Et ole mitenkään tunnettu täällä.
   Nimimerkin pointti on nimenomaan se, että se on oma, josta sinut tunnistetaan. Et taida oikein ymmärtää nimimerkin konseptia. Ja kyllä, juuri Feissarimokissa nimenomaan tunnistetaan kommentoijat vakiintuneista nimimerkeistä.

   Lainaa

  53. Tulos: +34 (42 ääntä)
   Irvikissa: Itse asiassa Jari on 25 v, todella komea ja hyvätapainen mies, ja Mari kaiken lisäksi saman ikäinen sinkku. Tuollaisessa tilanteessa läpän heittoa ja iskuyritystä saa tehdä muuallakin kuin Tinderissä.
   Todella luotaantyöntävä lähestymistapa tuo on iästä ja ulkonäöstä riippumatta.

   Lainaa

  54. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Banaani: Kaipa nämä on makuasioitakin mutta mun on vaikee nähä missään noista miesten kommenteista (edes Jarin) mitään mistä pitäisi inhoa herätä. Minusta ei ole kovin päällekäyvää ilmaista kiinnostuksensa ja letkauttaa päälle jotain mikä selvästi on vitsi. Yv:n kautta hiipiminen ja kehotuksesta huolimatta jankuttaminen olisi [...]
   Ehkäpä myyjän tarkoius on vain päästä eroon siitä tavarasta ja saada vähän rahaa? Ei siis tehdä tilaa "jantterille", eikä myydä n.s. "muuta". Tällöin ehdottelu on vain ja ainoastaan vastenmielistä.

   Lainaa

  55. Tulos: +9 (11 ääntä)
   traumcity: Mikä ihmeen fantasia Petterillä on, että Laura nukkuu kaikkien vaatteidensa seassa?
   Mahdollisesti on tullut typo ja tarkoittanut että "voisin". Tai näin itse asian tulkitsin.

   Lainaa

  56. Muumi(kopio) 9.12.2019 16:35
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Keijo Pekoni: Kuka helvetti edes yrittää tehdä jotain kestohahmoa tänne?
   En ymmärrä.

   Lainaa

  57. Sukupuolivarianssi 9.12.2019 20:06
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Tornipöllö: On se nyt Kyllä siinä nyt vaan on pikkuinen vivahde-ero että lähestyykö kadulla jotain hyvännäköistä ihmistä ja pyytää tältä puhelinnumeroa vai kysyykö roskalavan varjolla toisen osoitetta ja tulee koputtelemaan oveen todettuaan “me muuten seurustellaan nyt.” Ensimmäisessä tapauksessa iskuyrityksen kohteella on [...]
   No täähän se juuri on. "Ei nappaa kunnes nappaa" logiikassa on se ongelma että naispuolinen ei mitenkään voi tietää ennalta kuinka pahaksi tilanne voi juuri tämän miehen kohdalla äityä. Eli siihen asti "kunnes nappaa", olet ehtinut aiheuttaa epämukavan olon jo aika monelle tahdoit tai et. Jos erehtyy olemaan mukava tai ottamaan heiton läppänä, niin kohta sulla on elinikäinen stalkkeri varjostamassa... erityisen inhottavaa juuri kirppariryhmässä, jossa joku ajattelematon voi oikeesti erehtyä antamaan kotiosoitteensa.

   Lainaa

  58. ApinaKapina 10.12.2019 11:30
   Tulos: -18 (28 ääntä)
   Hiro: Jotenkin tuntuu, ettet ole joutunut (onneksi) kokemaan juurikaan häirintää. Se alkaa ylee sä juuri näin.
   Et parempi vaan tuomita kaikki ennenku mitään edes tapahtuu? Hitto miten tylsä ja vaikea elämä. Oon samaa mieltä Banskun kans. Jos tuosta ei pidemmälle mene ilman rohkaisua niin söpöä.

   Lainaa

  59. ApinaKapina 10.12.2019 11:34
   Tulos: -25 (41 ääntä)
   Siis mikä kaikkia vaivaa? Ei tuossa kukaan edes ahdistellut ketään! Miten se on parempi et kadulla lähestyy kiinnostavaa tyyppiä ja pyytää puhelinnumeron? Onko tää nyt sitä snowflake meininkiä?

   Lainaa

  60. Tulos: +11 (15 ääntä)
   ApinaKapina: Siis mikä kaikkia vaivaa? Ei tuossa kukaan edes ahdistellut ketään! Miten se on parempi et kadulla lähestyy kiinnostavaa tyyppiä ja pyytää puhelinnumeron? Onko tää nyt sitä snowflake meininkiä?
   Tulet olemaan yksin vielä pitkään tolla menolla.

   Lainaa

  61. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Joopajoo: Jep, eri asia olisi jos tää ois joku rekisteröimättömillä nimimerkeillä toimiva keskustelupalsta, jossa ko. toimintaan välillä törmää. Kymmenen vuotta mokia lukenut ja tää tapaus Kilokalori on vissiin ensimmäinen ”nimimerkkivarkaus” johon itse törmään. Omaa yhden päivän tapausta en laske, koska onhan oma nimimerkki sentään niin uniikki.
   Oli myös muumi! Sitten täällä oli 50 muumikopiota :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, pipo, takki, varattu, sohva, nouto, yv, nukkua, roskalava, kirpputori, kirppari, kirppis