Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakas on aina oikeassa, osa 5

Olen kokenut vääryyttä ja vaadin korvauksia.
Suurenna näkymä
Asiakas on aina oikeassa, osa 5

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1371 (1387 ääntä)
   Ei vi**u nyt taas. Kaikki on muiden vika aina. Joo vituttaa varmasti, mutta hengissä, ilman sairaalahoitoa selvisit. Mitä sulle pitäisi käytännössä korvata? T. Itsekin ykköstyypin diabeetikko

   Lainaa

  2. Tulos: +1065 (1077 ääntä)
   Operaattorin ei tulisi korvata mitään tälle Pelle Pelottomalle. Vaikka harmillinen keissi olikin, Villen uhriutuminen ja operaattorin syyllistäminen ärsytti typeryydessään.

   Lainaa

  3. Tulos: +552 (566 ääntä)
   Ville on idiootti.

   Lainaa

  4. Tulos: +806 (812 ääntä)
   Minäkin pistän elämäni nettiyhteyden varaan ja vien sen jälkeen Telian oikeuteen!

   Lainaa

  5. Tulos: +705 (723 ääntä)
   m: Minäkin pistän elämäni nettiyhteyden varaan ja vien sen jälkeen Telian oikeuteen!
   Minun elämäni on jo nettiyhteyden varassa, koska on pakko lukea Feissarimokat kahdesti viikossa. Meinasin kuolla kun verkko kaatui.

   Lainaa

  6. Jo on aikoihin eletty 5.12.2019 1:08
   Tulos: +392 (404 ääntä)
   Pelle Pelottomasta tuli tosiaan mieleen Ville Älytön:'D Itse Telian asiakkaana toivon, että minun maksamiani kuluja ei käytetä penniäkään tuon sankarin korvauksiin itse aiheuttamastaan mielipahasta.

   Lainaa

  7. Tulos: +576 (594 ääntä)
   Ihmishenkeä on hankala hinnoitella mutta mun mielestä Telia tarjosi kympin verran liikaa tästä ääliöstä.

   Lainaa

  8. Tulos: +485 (493 ääntä)
   Villen ei parane ajaa pidemmässä tunnelissa, tai varsinkaan maanalaisissa pysäköintiluolissa. Eikä matkustaa laivalla Tallinaan tai Ruotsiin. Tai koskaan lentää lentokoneella. Lisäksi jossain elokuva- tms saleissa kännykkäverkko on estetty (tai voimakkaasti häiritty), jotta puhelimet eivät soi esityksen aikana. Vaarallista on elämä, jos se on kiinni nettiyhteyden jatkuvuudesta. Lisäksi Telia ei varmasti ole koskaan luvannut, että netti toimii 100% ajasta.

   Lainaa

  9. Miukumauku 5.12.2019 1:40
   Tulos: +418 (424 ääntä)
   Villen mielestä rahalla ei voi mitata, kun henki meinasi mennä, mutta sitten kuitenkin haluaisi rahallista korvausta. Eli voi mitata kuitenkin? Ville hei, ota se pää pois p*rseestä.

   Lainaa

  10. Kaikkivaltias 5.12.2019 1:50
   Tulos: +143 (149 ääntä)
   Ville nyt rakennat seuraavaksi älykellon, joka alkaa hälyyttää kun netti on kaatunut. On se kun teille kaikki pitää valmiiksi neuvoa.

   Lainaa

  11. Tulos: +439 (447 ääntä)
   Käytän vastaavaa itse kasattua systeemiä kuin Ville. Ja tässä on kyllä ehdottomasti kyse siitä, että Ville on idiootti ja/tai sensaatiohakuinen. Jos ei osaa ohjelmoida hälytystä puuttuvasta verensokeridatasta (tai takkuilevasta yhteydestä pumppuun tai mistä vain ongelmasta, joka voi häiritä insuliinin annostelua) ei todellakaan kannata siirtyä pois kaupallisesti hyväksytyistä järjestelmistä. Ja mitä väärään määrään insuliinia tulee, Ville ei ilmeisesti ole asettanut systeeminsä perusannostelua oikein tai on poistanut joitakin turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Jos verensokeridata puuttuu, pumppu vaihtaa käyttäjän itsensä asettamalle insuliiniannostelulle kun automatisoidun järjestelmän asettama tilapäinen annostelu loppuu. Juuri tällaisten henkilöiden vuoksi lääkärit ovat varuillaan näistä systeemeistä. Sääli, sillä kun osaa käyttää systeemiään ja tiedostaa sen riskit, elämänlaatu voi kohentua ihan huomattavasti. No, onneksi tässä oli sentä Villestä itsestään kyse, sillä olen valitettavasti nähnyt vastaavalla tavalla pihalla olevia vanhempia virittelemässä lapsilleen DIY-keinohaimoja...

   Lainaa

  12. Tulos: +28 (36 ääntä)
   Itkuhan tässä tulee näitä lukiessa

   Lainaa

  13. Tulos: +178 (180 ääntä)
   Ei taida Telian sopimuksissa lukea että palvelua olisi suositeltavaa käyttää elämää ylläpitäviin tarpeisiin ja toimimattomuuden hetkellä itkeä perään. Eri asia jos olisi alunperin sovittu virheetön palvelu hengen ylläpitoon ja sovittu korvausvelvollisuudesta, kuten sairaaloiden käyttämissä laitteissa yleensä.

   Lainaa

  14. Tulos: +120 (154 ääntä)
   "kyllä minä nyt niin mieleni pahoitin" Mikä helvetin itsekeskeisyyden ja loukkaantumisen kulttuuri suomessa nykyään velloo? just tollasten saatanan valittavien uiveloiden takia itellä menny täysin maku valtaosaan ihmisistä

   Lainaa

  15. Olohuoneen laama 5.12.2019 4:26
   Tulos: +284 (288 ääntä)
   "tästä tulee vielä somehitti" No sinusta varmaan Ville tuleekin jos jostain. Ei hyvää päivää.

   Lainaa

  16. Tulos: +132 (134 ääntä)
   Se kun oot samaa mokaa lukiessasi noin seitsemän erillistä kertaa jo kirjoittamassa että ei vittu nyt oikeesti. Mutta asiakaspalvelijalta minusta aivan loistavaa työtä.

   Lainaa

  17. Tulos: +153 (157 ääntä)
   Olisi ottanut sen 10€, joka oli kyllä avokätisesti tarjottu tuollaisesta turhasta vinkumisesta. Myötähäpeä taas iskee ihmisten puolesta. Ville ei näin.

   Lainaa

  18. Tulos: +161 (171 ääntä)
   Veikkaanpa ettei Villellä ole ollut minkäänlaista hengenhätää, vaan on haistanut kusetusmahdollisuuden Telian ongelmien takia.

   Lainaa

  19. Tulos: +103 (105 ääntä)
   Ei tullut somehittiä ei, mutta Villestäpä tuli täysi idiootti Feissarimokassa :) Tuolla järjesnjuoksulla hän pitänee sitäkin hyvänä saavutuksena.

   Lainaa

  20. Tulos: +161 (163 ääntä)
   Ville oli oikeassa ja täsät tuli somehitti. Ei kuitenkaan niin miten Ville olisi ehkä toivonut.

   Lainaa

  21. Setä Tiramisu 5.12.2019 7:12
   Tulos: +151 (153 ääntä)
   Mäyrä: Minun elämäni on jo nettiyhteyden varassa, koska on pakko lukea Feissarimokat kahdesti viikossa. Meinasin kuolla kun verkko kaatui.
   Muistattehan sen ajan, kun mokat tuli kolmesti viikossa. Silloin se elämä oli jotenkin vakaammalla pohjalla, kun yhden päivän mokien unohtuminen ei vielä kuolemaa aiheuttanut. Nyt on kaikki toisin.

   Lainaa

  22. Vieraslajeihin kuuluva 5.12.2019 7:17
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   Olohuoneen laama: “tästä tulee vielä somehitti” No sinusta varmaan Ville tuleekin jos jostain. Ei hyvää päivää.
   Totta. Idioottiville rakentaa itselleen pumpun ja vika on ruotsalaisessa konsernissa.

   Lainaa

  23. Tulos: +111 (113 ääntä)
   Tällaisten ihmisten takia en ikinä voisi työskennellä asiakaspalvelussa.

   Lainaa

  24. Abbasabbasmabbas 5.12.2019 8:25
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   skkdkd: “kyllä minä nyt niin mieleni pahoitin” Mikä helvetin itsekeskeisyyden ja loukkaantumisen kulttuuri suomessa nykyään velloo? just tollasten saatanan valittavien uiveloiden takia itellä menny täysin maku valtaosaan ihmisistä
   Ei oo pelkästään Suomessa. Osataan sitä maailmallakin ihan yhtä lahjakkaasti.

   Lainaa

  25. Tulos: +96 (98 ääntä)
   Yhtä hölmö kuin se, joka ajoi suoraan järveen koska navigaattori sanoi että "käänny oikealle", ei siinä tietä ollut vaan järvi. Mutta koska navigaattori ohjeisti....

   Lainaa

  26. Tulos: +104 (108 ääntä)
   yhyy: Käytän vastaavaa itse kasattua systeemiä kuin Ville. Ja tässä on kyllä ehdottomasti kyse siitä, että Ville on idiootti ja/tai sensaatiohakuinen. Jos ei osaa ohjelmoida hälytystä puuttuvasta verensokeridatasta (tai takkuilevasta yhteydestä pumppuun tai mistä vain ongelmasta, joka voi häiritä insuliinin annostelua) ei [...]
   Villen kommentin lukiessani ihmettelin, miten uskaltaa laittaa henkensä app:n ja wifin varaan. Nettihän voi loppua ihan muistakin syistä, kuin operaattorin väliaikaisista häiriöistä. Sinun kommenttisi taas kertoo, että tämä ilmeisesti aika yleistä. Kiitokset, kun selvensit, ettei systeemin tarvitse olla ihan noin vaarallinen. Siltikään en ymmärrä, miten noin tärkeä asia annetaan itserakentaman sovelluksen hoidettavaksi.

   Lainaa

  27. Tulos: +172 (176 ääntä)
   Törmään näihin villeihin työssäni. Vuokralla asuva diabeetikko soittaa, että jääkaappi ei toimi ja insuliinit pitää säilyttää ilmeisesti viileässä. Kun kerron, että hänen vuokranantajansa määräyksen mukaisesti paikalle tulee ensin kodinkonekorjaaja ja jos hän katsoo, että laitetta ei kannata korjata, hän ilmoittaa vuokranantajataholle asian ja tämä tilaa Gigantista uuden jääkaapin. Kerron, että tähän kaikkeen menee aikaa pari päivää ja että suosittelen häntä siirtämään insuliinit kylmälaukkuun tai johonkin muuhun vastaavaan siksi aikaa. Asiakas syyttelee minua kuolemantuottamuksesta. Voi kun voisin joskus sanoa, että jos minun henkeni olisi kiinni insuliinista, minulla olisi tällaisten ja muiden ennalta-arvaamattomien olosuhteiden varalle varmasti olemassa plan b, c ja d ja että pidän omaa henkeäni sen verran arvokkaana että en jättäisi sitä yhden kortin varaan. Etenkään sellaisen kortin varaan, johon en itse vuokra-asujana voisi vaikuttaa.

   Lainaa

  28. Tulos: +71 (75 ääntä)
   Taidanpa tästä käydä korvaamassa kotini sulakkeet rautanauloilla, ja vaadin sitten Fortumilta korvaukset, jos tulee tulipalo...

   Lainaa

  29. Ihmettelen vaan 5.12.2019 11:46
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   Edes Yhdysvalloissa, miljoonakorvausten luvatussa maassa, tuosta ei olisi maksettu kymppiä enempää.

   Lainaa

  30. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Rakennanpa auton ja syytän renkaiden valmistajaa kun auto hajoaa

   Lainaa

  31. Tulos: +65 (69 ääntä)
   Setä Tiramisu: Muistattehan sen ajan, kun mokat tuli kolmesti viikossa. Silloin se elämä oli jotenkin vakaammalla pohjalla, kun yhden päivän mokien unohtuminen ei vielä kuolemaa aiheuttanut. Nyt on kaikki toisin.
   Reilu viikko sitten oli jäänyt yksi moka jumiin ja tuli viiden sijasta vain neljä. Oli mielenterveys vaakalaudalla! Onneksi FM korjasi pikaisesti ongelman, mutta olis varmaan kans pitänyt vaatia kymppiä hyvitykseks. Mihinkään ei enää voi luottaa!

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (30 ääntä)
   Mäyrä: Minun elämäni on jo nettiyhteyden varassa, koska on pakko lukea Feissarimokat kahdesti viikossa. Meinasin kuolla kun verkko kaatui.
   Tee valitus Telialle. Voit saada 10e. Ne näköjään maksaa typeryyksistä mihin niillä ei ole osaa eikä arpaa. Itekkin ajattelin pyytää 10e ku oisin maksanut lääkkeeni verkossa, mutta verkko kaatu ja meinasin kuolla.

   Lainaa

  33. Kirjautuminen epäonnistui 5.12.2019 12:54
   Tulos: +89 (91 ääntä)
   ”Oon rakentanut omalla vastuulla” ... ”Mikä on hyvitys? Miten voin reklamoida eteenpäin?”

   Lainaa

  34. Kirjautuminen epäonnistui 5.12.2019 12:57
   Tulos: +3 (17 ääntä)
   Mäyrä: Minun elämäni on jo nettiyhteyden varassa, koska on pakko lukea Feissarimokat kahdesti viikossa. Meinasin kuolla kun verkko kaatui.
   Milläs Feissarimokat aikonee nyt korvata tämän?

   Lainaa

  35. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Erittäin loistavaa palvelua Telian puolelta! Ei noiden inisijöiden vaatimuksiin kannata nöyrtyä (varsinkin kun tässä inisijä ei edes osannut vaatia mitään), koska niille ei kelpaa mikään kuitenkaan. Inisevät vain inisemisen ilosta. Hienosti hoidettu.

   Lainaa

  36. Tulos: +72 (72 ääntä)
   Miten ville on rakentanu kotitekoisen älypumpun mutta ei oo ajatellu plan B:tä siltävaralta että jotain menee pieleen?

   Lainaa

  37. Tulos: +40 (50 ääntä)
   Nannu: Törmään näihin villeihin työssäni. Vuokralla asuva diabeetikko soittaa, että jääkaappi ei toimi ja insuliinit pitää säilyttää ilmeisesti viileässä.
   Juu, pitkäaikaissäilytys jääkaapissa. Mutta se ampulli, joka on käytössä, säilytetään huoneenlämmössä. Sinun "villesi" pitäisi myös tietää, että insuliini säilyy huoneenlämmössä 1-2 kuukautta. Eli ei se päivässä tai edes viikossa mihinkään mene, vaikkei jääkaappi toimisikaan. Jos se olisi niin tarkkaa, niin vuokralaisen olisi syytä hankkia pieni varakaappi hätätilanteita varten. Se on kuitenkin ehdotonta, että insuliini ei saa lämmetä yli 30 asteeseen eikä se saa jäätyä. Eli kuumina kesäpäivinä on teoriassa mahdollisuus, että jääkaapin sisäinen lämpötila nousee liikaa, mutta kyllä siihenkin varmasti pari päivää menee.

   Lainaa

  38. yli opisto hörhö 5.12.2019 15:19
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Voi luoja mikä idiootti tämä Ville. Luonnonvalinta vain yritti toimia kuten pitää mutta hän ei välittänyt siitä.

   Lainaa

  39. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Pidän siitä, miten tyynesti asiakaspalvelu tarjosi 10 euroa korvaukseksi. Vaatinut pokkaa, että on mennyt näin tyynesti mukaan.

   Lainaa

  40. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Ville oli aivan oikeassa :D tästä kyllä some "hitti" hetkellisesti tuli :D ei vain ehkä siinä mielessä mitä hällä mielessä.. vastaisuuden varalta ehkä ei kannata rakennella omia kyhäelmiä ja vaikka iha mittarilla ja liuskallakin tarkkailla sokereita :D

   Lainaa

  41. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Apoleon: Villen ei parane ajaa pidemmässä tunnelissa, tai varsinkaan maanalaisissa pysäköintiluolissa. Eikä matkustaa laivalla Tallinaan tai Ruotsiin. Tai koskaan lentää lentokoneella. Lisäksi jossain elokuva- tms saleissa kännykkäverkko on estetty (tai voimakkaasti häiritty), jotta puhelimet eivät soi esityksen [...]
   Ja itsellä ainakin häviää netti kun matkustan junalla pohjois-haagan ja huopalahden kohdalla. Samaten myös edellisessä asunnossa hävisi netti hississä siinä kolmannen kerroksen kohdalla. Ei siis edes tarvitse kovin kummoinen paikka olla kun saattaa netti katketa hetkeksi.

   Lainaa

  42. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Miukumauku: Villen mielestä rahalla ei voi mitata, kun henki meinasi mennä, mutta sitten kuitenkin haluaisi rahallista korvausta. Eli voi mitata kuitenkin? Ville hei, ota se pää pois p*rseestä.
   Ville haaveilee myös "somehitistä". Kiitos iltapäivälehtien, nämä ihmisperseet ovat päivittäin valittamassa "pöyristystään" mistä kulloinkin.

   Lainaa

  43. Arkkienkeli 5.12.2019 18:57
   Tulos: -14 (28 ääntä)
   Koko julkaisu on schaissea. Terveisin 37 vuotta 1 tp diabetestä sairastanut. Ensinnäkin nämä insuliinihoitoisten ns. "tekoälypumput" eivät hae jatkuvasti infoa netistä. Ne ovat autonomisia seuraten edellisiä glugoosimääriä veressä joko sisäänrakennetun anturin tai FreeStyle Libre anturin kautta. Ja annettu insuliinimäärä perustuu aiemmin mitattuihin verensokerimääriin veressä vuorokaudenajasta riippuen. Itse seuraan verensokerikäyrää FreeStyle mittarista, joka mittaa minuutin välein, ja pistän inskaa tarpeen mukaan. Illalla jos mennään 11 mmol/L menen nukkumaan. Jos alle 3 mmol/L niin lasillinen tuoremehua nostaa kyllä jo aamiaistason ulkopuolelle.

   Lainaa

  44. Tulos: -6 (18 ääntä)
   Memerento: Ville on idiootti.
   Harmi että jäi henkiin. Telian aspalle täydet pisteet. Kaikkea ne joutuu kestämäänkin.

   Lainaa

  45. Jorma McJormaface 5.12.2019 20:13
   Tulos: +74 (76 ääntä)
   Harmi ettei palautteeseen ollut vastaamassa Asiakaspalvelu Suomi.

   Lainaa

  46. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Taitaa olla bullshittia koko tarina, katsoi vain, olisiko Telialta saanut huijattua isot korvaukset tekaistulla jutullaan. Ei saanut ja hyvä niin.

   Lainaa

  47. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Villellä ei ole kaikki muumit laaksossa. Itsekin diabeetikko eikä ole hengenlähtö ollut lähellä vaikka netti ei olisi toiminut. Ville tarvitsee psykologia, ei korvausta.

   Lainaa

  48. Tulos: +42 (42 ääntä)
   "oman tekoälypumpun omalla vastuulla puhelimeen" -> "OmAlLa VaStUuLlA"

   Lainaa

  49. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Tein itse, säästin.

   Lainaa

  50. Itsekin chat-asiakaspalvelussa työskennellyt 8.12.2019 22:01
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   ”Pahoittelen vielä että säikähdit kovasti” :D Naurattaa tuo lause

   Lainaa

  51. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Ville ei taida olla ihan selvillä siitä mitä "omalla vastuulla" tarkoittaa.

   Lainaa

  52. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Ei hitto miten noloa Ville. Teit itsestäsi ääliön :D

   Lainaa

  53. Sukupuolivarianssi 9.12.2019 20:25
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Tietenkin pelottavaa jos henki on mistään syystä vaakalaudalla. Mutta jotenkin tää villen viestien sävy on enemmän sellainen "ootappahan vaan, tästä tulee kaikkien aikojen jymyuutinen ja imen teidät oikeudessa kuiviin ameriikantyyliin" kuin "pelästyin ihan v*tusti, teidän palvelussa on iso turvallisuuspuute tehkää nyt herranjestas jotain!!!". Varsinkin kun se turvallisuuspuute oli lopulta villen omissa säädöissä ja hän mitä ilmeisimmin luuli että saa vaan höynäytettyä asiakaspalvelijan...

   Lainaa

  54. ApinaKapina 10.12.2019 15:57
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   En tiiä.. Kaverilla on nyt vähän pallo hukassa. Mut sen sanon et jos olisi diabetes (olikin raskausajan, ja piiriin itse) en luottaisi minkään valtakunnan laitteeseen. Ei se niin kauhean vaikea ole oppia oloa seuraamaan ja mittaamaan niitä sokereita..

   Lainaa

  55. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Villen mielestä ihmishenkeä ei voi rahassa mitata, mutta jos olisi tarjottu 100000€ niin silloin olisi kelvannut. Mutta 10€ ei riitä

   Lainaa

  56. Villiväkkärä 14.12.2019 18:01
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   ApinaKapina: En tiiä.. Kaverilla on nyt vähän pallo hukassa. Mut sen sanon et jos olisi diabetes (olikin raskausajan, ja piiriin itse) en luottaisi minkään valtakunnan laitteeseen. Ei se niin kauhean vaikea ole oppia oloa seuraamaan ja mittaamaan niitä sokereita..
   Ykköstyypin diabetes ei ole sama kuin kakkostyypin(tai se raskausajan). Eikä niitä sokeriarvoja kyllä omista tuntemuksista voi tietää, ennen kui laskee liian alas. Mutta Ville on idiootti.

   Lainaa

  57. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Mitäs jos ottaisit Ville sen pumpun irti ja käyttäisit kyniä sen aikaa että alkaa pumppu pelittää? Joidenkin kohdalla luonnonvalinta tekis kyllä poikaa

   Lainaa

  58. heimosenkeimo22 27.8.2020 19:41
   Tulos: -1 (1 ääni)
   mä en tarvii insuliinipumppua nettiyhteyden päähän kuollakseni, pelkkä netin kaatuminen riittää.

   Lainaa

  59. Vihattava salaatti 5.1.2021 14:36
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Villestä tuli somehitti :D Kuinka tyhmä voi ihminen olla?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Telia, asiakaspalvelu, hyvitys, diabetes, insuliini, tekoälypumppu, operaattori, keskustelu, chat