Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 42

Jos lapsi olisi ollut kyydissä, sille olisi käynyt näin.
Suurenna näkymä
Avuton autoilija, osa 42

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +314 (328 ääntä)
   Tuosta Mintusta tuli ensimmäisenä eräs ryhmäläinen mieleen. Logiikka juuri se, että jos sulla on uus hieno auto, niin muut väistää.

   Lainaa

  2. Tulos: -82 (154 ääntä)
   Pellin saa uusittua mutta toivottavasti hevonen on kunnossa!

   Lainaa

  3. Tulos: +345 (363 ääntä)
   traumcity: Pellin saa uusittua mutta toivottavasti hevonen on kunnossa!
   Olipa kuinka hevonen tai vaikka kirahvi kyydissä niin ei siltä kolaripaikalta kyllä kauas saa lähteä ennen homman selvittämistä. Ja Minttu on kyllä täys kusipää.

   Lainaa

  4. Tulos: -111 (183 ääntä)
   traumcity: Pellin saa uusittua mutta toivottavasti hevonen on kunnossa!
   Jos hevonen teuraaksi, siitä tulee itselleni huomattavasti tärkeämpi tuote.

   Lainaa

  5. Tulos: +309 (329 ääntä)
   Yllä olevat kommentoijat: Siinä kolarissa ei ollut hevosta. Kolarin toinen osapuoli oli MENOSSA HOITAMAAN HEVOSTA oletettavasti jollekin tallille. Jos sillä olisi ollut hevonen kolarissa mukana, olisi Antinkin kommentointi hyvin suurella todennäköisyydellä ottanut sen huomioon.

   Lainaa

  6. Tulos: +106 (130 ääntä)
   ikävystynyt: Ikävää, täällä taas kaikki autopuolustajat öyhöttää että kolaripaikalta ei voi poistua edes hevosen takia. ihan ku ilmasto ei kärsisi tarpeeksi, hyvä vain että nuo rusinoituu
   Meinaatko, että sinne kolaripaikalle jäädään hoitamaan niitä autoja? Meinaatko, että kun auto kolaroidaan, niin uutta ei tule tilalle?

   Lainaa

  7. Tulos: +58 (88 ääntä)
   ikävystynyt: Ikävää, täällä taas kaikki autopuolustajat öyhöttää että kolaripaikalta ei voi poistua edes hevosen takia. ihan ku ilmasto ei kärsisi tarpeeksi, hyvä vain että nuo rusinoituu
   Heppojen taputteluhan se ei olekkaan yhtään ympäristölle ongelmallista...

   Lainaa

  8. Toi jätkä 10.12.2019 7:41
   Tulos: +53 (61 ääntä)
   Jepjep: Meinaatko, että sinne kolaripaikalle jäädään hoitamaan niitä autoja? Meinaatko, että kun auto kolaroidaan, niin uutta ei tule tilalle?
   Svogoiys: Heppojen taputteluhan se ei olekkaan yhtään ympäristölle ongelmallista…
   Älkää ruokkiko trolleja, kiitos.

   Lainaa

  9. Viidennentoistatyypin pitaleipä 10.12.2019 7:50
   Tulos: +234 (246 ääntä)
   Nää kommentit oli aiemmin hausskaa luettavaa, nykyään toksista pskaa :(

   Lainaa

  10. Tökököö 10.12.2019 8:19
   Tulos: -72 (148 ääntä)
   Toj Karin: Yllä olevat kommentoijat: Siinä kolarissa ei ollut hevosta. Kolarin toinen osapuoli oli MENOSSA HOITAMAAN HEVOSTA oletettavasti jollekin tallille. Jos sillä olisi ollut hevonen kolarissa mukana, olisi Antinkin kommentointi hyvin suurella todennäköisyydellä ottanut sen huomioon.
   Veikkaan että hevosten hoidolla kuitenkin viitattiin vähemmistön edustajaan eikä mihinkään heppatyttöön.

   Lainaa

  11. Tulos: +52 (98 ääntä)
   Tökököö: Veikkaan että hevosten hoidolla kuitenkin viitattiin vähemmistön edustajaan eikä mihinkään heppatyttöön.
   Täh??

   Lainaa

  12. Tulos: -16 (68 ääntä)
   Siis kuka sitä hevosta hoiti? Mistä Antti tietää mihin kukakin oli menossa? Vai lähtikö Antin muija hoitamaan hevosta eikä siksi ehtinyt selvittää kuka tuli päin?? Vai oliko tosiaan vain Antilta rasistinen kommentti? Miks mä en ymmärrä.

   Lainaa

  13. Tulos: -28 (82 ääntä)
   Jos olisin ollut se päälleajaja niin kieltämättä hieman hämilläni olisin ollut. Ajan päälle, ja tajuan että hops, olikin mun vika mutta toinen osapuoli lähtee vaan kylmästi pakoon. Periaatteessa voisin soittaa poliisit mutta toisaalta itsekriminontisuoja ei vaadi minua ilmiantamaan itseäni syylliseksi joten jään toviksi odottelemaan kunnes tajuan että se toinen osapuoli ei todellakaan ole tulossa takaisin. Odottaessa tajuan että tässä haiskahtaa vahvasti se että ei olla haluttu jäädä kolaripaikalle. Mikähän on ollut ajokunto. Oliko tullut hieman pössyteltyä tai mahdollisesti jopa maistettua vai tuliko se itse asiassa kovaa ylinopeutta? Ehkä syyllisyys olisi äkkiä kääntynyt toisin päin jos poliisi rupeais syynäämään tarkemmin. Hämmentävää... Hmm... olenko siis uhri vai syyllinen. Luoja yksin tietää. Ennen kuin pää räjähtää syyllisyskysymyksen pohdintaan niin päätän itsekriminontisuojan turvin lähteä kotiin ja yrittää unohtaa koko episodin. Antti ja sen muija taas saavat ikuisen epäilyn varjon päällensä eikä sitä mitenkään ainakaan hälvennä se että dokumentoivat tapahtumien kulun facebookissa.

   Lainaa

  14. Tulos: +31 (59 ääntä)
   Toj Karin: Yllä olevat kommentoijat: Siinä kolarissa ei ollut hevosta. Kolarin toinen osapuoli oli MENOSSA HOITAMAAN HEVOSTA oletettavasti jollekin tallille. Jos sillä olisi ollut hevonen kolarissa mukana, olisi Antinkin kommentointi hyvin suurella todennäköisyydellä ottanut sen huomioon.
   Höpö höpö. Liikenneympyrässä hevonen veti Antin muijan autoa päin, ja sympatiat on hevosen puolella. Ihme hevosvihaajia taas paikalla.

   Lainaa

  15. Tulos: -14 (22 ääntä)
   Tuo Janinan lukemahan on matkan keskiarvo, tuossa näkyy tuo ykkönen lukeman nurkassa. Audissa on kaksi keskiarvoa kulutukselle ja nopeudelle sekä aika kauanko on mitattu. Toinen on pidemmältä ajalta (12h?) ja toinen ehkäpä edellisestä auton käynnistämisestä asti? Toki myös reaaliaikainen kulutus saadaan myös. Ottamatta siis kantaa itse lukemaan. Vähän polkasee kaasua niin tottakait keskiarvo nousee.

   Lainaa

  16. Tulos: +27 (47 ääntä)
   Jööh..: Tuosta Mintusta tuli ensimmäisenä eräs ryhmäläinen mieleen. Logiikka juuri se, että jos sulla on uus hieno auto, niin muut väistää.
   Oikeastihan tuollaisten eteen on hyvä kiilata, koska ovat niin huolissaan siitä maalipinnasta :D Nuo muistavat myös väistää kävelijöitä, koska takin vetoketjusta voi tulla ikävä naarmu konepeltiin ja veri voi tahria tuulilasin. Sit kun on joku 80-luvun pösö liikenteessä, niin sitä kannattaa varoa, sillä ei ole enää senttiäkään kiinni siinä autossa tai sen maalipinnassa.

   Lainaa

  17. Tulos: +9 (47 ääntä)
   Lamppu: Siis kuka sitä hevosta hoiti? Mistä Antti tietää mihin kukakin oli menossa? Vai lähtikö Antin muija hoitamaan hevosta eikä siksi ehtinyt selvittää kuka tuli päin?? Vai oliko tosiaan vain Antilta rasistinen kommentti? Miks mä en ymmärrä.
   Mä ainakin ymmärsin tämän heti vähän rasistisena viittauksena, että kolaroija on romani. Useinhan heihin viitataan jollain hevosjutuilla tai "kulmahousuilla" tms., ehkä ei uskalleta sanoa suoraan.

   Lainaa

  18. NiiTaiSitten 10.12.2019 12:13
   Tulos: +16 (42 ääntä)
   Toj Karin: Yllä olevat kommentoijat: Siinä kolarissa ei ollut hevosta. Kolarin toinen osapuoli oli MENOSSA HOITAMAAN HEVOSTA oletettavasti jollekin tallille. Jos sillä olisi ollut hevonen kolarissa mukana, olisi Antinkin kommentointi hyvin suurella todennäköisyydellä ottanut sen huomioon.
   Saattaapi v*i*tuillen viitata myöskin siihen että törmäilijä on ollut mustalainen.

   Lainaa

  19. Tulos: +3 (11 ääntä)
   Molemmat yhtä tyhmiä. Toinen provosoi ja toinen ei pysty olemaan huomioimatta sitä.

   Lainaa

  20. Tulos: +12 (30 ääntä)
   Mitä tuolla hevosen hoitamisella tarkalleen tarkoitettiin? Tulee mieleen itselleni ainakin että Antti tarkoittaa että kolarin toinen osapuoli olisi ollut romani. Ellei sitten ole kyse siitä että Antin naisystävä näki että kuski ajoi jonnekin hevostallille tms.

   Lainaa

  21. Tulos: +35 (47 ääntä)
   otk: Jos olisin ollut se päälleajaja niin kieltämättä hieman hämilläni olisin ollut. Ajan päälle, ja tajuan että hops, olikin mun vika mutta toinen osapuoli lähtee vaan kylmästi pakoon. Periaatteessa voisin soittaa poliisit mutta toisaalta itsekriminontisuoja ei vaadi minua ilmiantamaan itseäni syylliseksi joten jään [...]
   Teksti niin sekava, että ymmärsin myöskin vaimolla olleen kiire hoitamaan hevosta.

   Lainaa

  22. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Kolarin toinen osapuoli karkaa kolaripaikalta, koska oli kiire hevostalleille? Tais kuitenkin käydä niin, että kuski oli päihteiden vaikutuksen alainen ja nyt huudellaan toista osapuolta ottamaan vastuu teoistaan. Hyi vittu teitä ihmiset!

   Lainaa

  23. Tökököö 11.12.2019 7:48
   Tulos: +14 (26 ääntä)
   Hellu: Täh??
   Niin, siis ei kolarissa mikään hevoslääkäri ollut, vaan mustalainen kolaroi ja pakeni paikalta. Tästä sitten kirjoittaja käytti ilmausta "kiire hoitamaan hevosta". Menikö nyt paremmin jakeluun?

   Lainaa

  24. Aina oppii uutta 11.12.2019 11:02
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Tuo "kiire hoitaa hevosta" viittauksena romaneihin oli ihan uusi juttu minulle. Ei mennyt hukkaan tämäkään päivä. Kun luin tuon julkaisun, niin kuvittelin, että oli kyse jostain heppatytöstä.

   Lainaa

  25. Tulos: +42 (42 ääntä)
   NipaMan: Oikeastihan tuollaisten eteen on hyvä kiilata, koska ovat niin huolissaan siitä maalipinnasta Nuo muistavat myös väistää kävelijöitä, koska takin vetoketjusta voi tulla ikävä naarmu konepeltiin ja veri voi tahria tuulilasin. Sit kun on joku 80-luvun pösö liikenteessä, niin sitä kannattaa varoa, sillä ei ole enää senttiäkään kiinni siinä autossa tai sen maalipinnassa.
   Joskus Pariisissa porukkamme kuski selitti paikallisia liikennesääntöjä: "Etuajo-oikeus on sillä, jolla on vanhempi, lujempi ja valmiiksi kolhuisempi auto."

   Lainaa

  26. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Mutta onneks sentään Mintulla on värinä minttu!

   Lainaa

  27. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Toj Karin: Yllä olevat kommentoijat: Siinä kolarissa ei ollut hevosta. Kolarin toinen osapuoli oli MENOSSA HOITAMAAN HEVOSTA oletettavasti jollekin tallille. Jos sillä olisi ollut hevonen kolarissa mukana, olisi Antinkin kommentointi hyvin suurella todennäköisyydellä ottanut sen huomioon.
   Ja muidun mies itkee netissä pöyristelemässä. "Jos isoäitini olisi elossa ja olisi istunut kyytisdä, se olis kuallu. Koira olus voinu lentää ikkunasta ulos tai jos toi olis ollu ambulassi, niin vanhus... Eikö kukaan ajattele vanhuksia?" mikään ei ole rasittavampia, kuin nämä puskaradioissa vonkuvat katastrofikantelijat. No ehkä horrostamaan meneviä siiliä pelastavat tyypit, jotka niitä elukoita sitten kuvaavat ilmaista marsuhäkkiä kerjäten.

   Lainaa

  28. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Aina oppii uutta: Tuo “kiire hoitaa hevosta” viittauksena romaneihin oli ihan uusi juttu minulle. Ei mennyt hukkaan tämäkään päivä. Kun luin tuon julkaisun, niin kuvittelin, että oli kyse jostain heppatytöstä.
   Samoin. Onko tämä siis joku oikeasti käytössä oleva ilmaisu? Missä päin Suomea?

   Lainaa

  29. Mustalaisnaamio 11.12.2019 21:52
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Siiseli: Mä ainakin ymmärsin tämän heti vähän rasistisena viittauksena, että kolaroija on romani. Useinhan heihin viitataan jollain hevosjutuilla tai “kulmahousuilla” tms., ehkä ei uskalleta sanoa suoraan.
   Mustalaisiako tarkoitat?

   Lainaa

  30. Tulos: +13 (19 ääntä)
   xz: Mitä tuolla hevosen hoitamisella tarkalleen tarkoitettiin? Tulee mieleen itselleni ainakin että Antti tarkoittaa että kolarin toinen osapuoli olisi ollut romani. Ellei sitten ole kyse siitä että Antin naisystävä näki että kuski ajoi jonnekin hevostallille tms.
   Itse käsitin tämän niin, että tämä syyllinen osapuoli on osuman jälkeen tullut ulos autosta (mahdollisesti tarkistamaan ettei tullut henkilövahinkoja) ja ollut puheissa Antin paremman puoliskon kanssa. Tässä yhteydessä ja paikalta poistuessa on sitten tullut ilmi että kolarin aiheuttajalla on kiire eikä hän aio jäädä odottamaan poliisia.

   Lainaa

  31. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Jepjep: Meinaatko, että sinne kolaripaikalle jäädään hoitamaan niitä autoja? Meinaatko, että kun auto kolaroidaan, niin uutta ei tule tilalle?
   Uutta ei tule tilalle, ellei tuliterä auto mennyt lunastukseen ja itsellä ole täyskasko, kun syyllinen karkasi. Et taida paljon vakuutusalan tulonmuodostuksesta tietää?

   Lainaa

  32. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Mm: Samoin. Onko tämä siis joku oikeasti käytössä oleva ilmaisu? Missä päin Suomea?
   Persulais-Suomessa, Turun ympäristössä.

   Lainaa

  33. Tökököö 17.12.2019 8:00
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Partamuumi: Itse käsitin tämän niin, että tämä syyllinen osapuoli on osuman jälkeen tullut ulos autosta (mahdollisesti tarkistamaan ettei tullut henkilövahinkoja) ja ollut puheissa Antin paremman puoliskon kanssa. Tässä yhteydessä ja paikalta poistuessa on sitten tullut ilmi että kolarin aiheuttajalla on kiire eikä hän aio jäädä odottamaan poliisia.
   Jaa että samalla kun kertoi menevänsä talleille hepoja silittelemään, unohti antaa yhteystietonsa ja poistui. Juuri noin se varmasti meni.

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kilokalori: Uutta ei tule tilalle, ellei tuliterä auto mennyt lunastukseen ja itsellä ole täyskasko, kun syyllinen karkasi. Et taida paljon vakuutusalan tulonmuodostuksesta tietää?
   Et taida ymmärtää miten maailma toimii? Kun ihminen kolaroi auton, hän tarvitsee tilalle uuden. Hän ostaa tilalle uuden auton. Maailmassa tarvittiin taas yksi auto lisää, ja uusia autoja tehdään tarpeeseen.

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (0 ääntä)
   traumcity: Pellin saa uusittua mutta toivottavasti hevonen on kunnossa!
   Usklisin, että nyt oltiin menossa tallille vauhdilla. Hevonen siellä odottamassa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, auto, taksi, tyhjäkäynti, Audi, autot, kolari, liikenneympyrä, risteys, autokoulu, kiertoliittymä