Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 81

  Voi voi minua, huuleni ovat niin pienet!
  Suurenna näkymä
  Hissiaihetta on aikaisemmin käsitelty julkaisussa Kuvakooste, osa 257. Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 81

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Lohikäärme 21.11.2019 1:06
   Tulos: +852 (940 ääntä)
   Saija: "Jes! Huulet mainittu, nyt voin laittaa parhaat huulipunat ja rajaukset ja esitellä kaikille botoxia. Muah~" Ainakin sellanen mielikuva tosta käytöksestä tulee...

   Lainaa

  2. Tulos: +347 (531 ääntä)
   Lohikäärme: Saija: “Jes! Huulet mainittu, nyt voin laittaa parhaat huulipunat ja rajaukset ja esitellä kaikille botoxia. Muah~” Ainakin sellanen mielikuva tosta käytöksestä tulee…
   Botox ei ole täyteaine, sitä ei laiteta huuliin.

   Lainaa

  3. Tulos: +238 (530 ääntä)
   Filleri: Botox ei ole täyteaine, sitä ei laiteta huuliin.
   Oon niin triggered aina, kun joku tulee pätee miten huulia ei täytetä botoxilla. Kiitos tästä, mutta ME KAIKKI TIEDÄMME SEN MYÖS! Se on vaan sellane lausahdus, joka on jääny elämään. Sama asia kun sanoo et "jouduin venaa ainakin sata vuotta" ja toinen tulee pätee, että et varmasti odottanu sataa vuotta. Niin siis TIEDÄN ETTÄ EN ODOTTANUT SATAA VUOTTA, mutta se on vaan lausahdus.

   Lainaa

  4. Tulos: +196 (214 ääntä)
   Oliko huulet nyt siis liian lyhkäset (tarkottaako kapeita?) vai liian leveät? Koita Saija ees se nyt päättää.

   Lainaa

  5. Tulos: +288 (302 ääntä)
   Nnoh... jos mitään näin typerää nyt ylipäänsä kannattaa lainkaan ruotia, niin Saijalla saattaa hyvinkin mielestään olla liian pieni suu, muttei osaa sitä nyt oikein ajatella sillei. Huulet ovat silti suhteessa suuhun isot. Mutta eipä nykyään ole kovin harvinaista olla niin vääristynyt kuva itsestä, että pitää tuollaisiakin huulia pieninä, tai ainakin pienempinä kuin haluaisi. Ps. Pienet huulet on jees.

   Lainaa

  6. Tulos: -73 (133 ääntä)
   Onko pienen määritelmä liian lyhkänen tai LEVEÄ? Mutta jeninan viesti onnistui silti olemaan mokan typerin postaus... mun mielestä sulla ei oo pienet huulet joten jos sun mielestä sulla on niin olet väärässä :D

   Lainaa

  7. Se aito oikea 21.11.2019 4:25
   Tulos: -38 (310 ääntä)
   Ihania nämä ihmiset, joiden huolenaiheista päällimäisenä on aina se, että "Saako siitä Kelalta rahaa..?" Menisivät töihin, niinkuin ihmisten kuuluukin, perkele.

   Lainaa

  8. Tulos: -119 (229 ääntä)
   Se aito oikea: Ihania nämä ihmiset, joiden huolenaiheista päällimäisenä on aina se, että “Saako siitä Kelalta rahaa..?” Menisivät töihin, niinkuin ihmisten kuuluukin, perkele.
   Mutta kun ei jaksa aamulla herätä ja iltapäivästä on muutakin tekemistä. Ja pomoksi ei pääse kuin suhteilla tai pitäisi ainakin olla Kokoomuksen jäsenkirja. Siksi siis Kelaan.

   Lainaa

  9. Tulos: -300 (428 ääntä)
   Rupea mamuksi, niin saat Kela Gold kortin. Sillä voi ostaa timanttisormukset.

   Lainaa

  10. Tulos: +230 (270 ääntä)
   Se aito oikea: Ihania nämä ihmiset, joiden huolenaiheista päällimäisenä on aina se, että “Saako siitä Kelalta rahaa..?” Menisivät töihin, niinkuin ihmisten kuuluukin, perkele.
   Siis Emmahan vaan kysy onko tää totta, mitä hänen poikaystävä väittää, ite en nää tässä mitään "eletään sossun rahoilla" tyylistä ajattelua...?

   Lainaa

  11. Tulos: -37 (71 ääntä)
   Filleri: Botox ei ole täyteaine, sitä ei laiteta huuliin.
   Lobotoxomia on hyvä jos tarvii täutettä.

   Lainaa

  12. Tulos: +209 (263 ääntä)
   Väsynyt: Rupea mamuksi, niin saat Kela Gold kortin. Sillä voi ostaa timanttisormukset.
   Nimimerkkisi kuvaa juttujesi tasoa harvinaisen hyvin.

   Lainaa

  13. Isä neljän, joka olet töissä 21.11.2019 7:20
   Tulos: +55 (71 ääntä)
   Jjorma: Mutta kun ei jaksa aamulla herätä ja iltapäivästä on muutakin tekemistä. Ja pomoksi ei pääse kuin suhteilla tai pitäisi ainakin olla Kokoomuksen jäsenkirja. Siksi siis Kelaan.
   https://liitykokoomukseen.fi/ Tuosta sivustosta pääsee johtajaksi ihan suoraan. Jo käymällä tuolla saa kaksi sihteeriä ja yhden siivoojan.

   Lainaa

  14. Tulos: +114 (130 ääntä)
   Jos haluat mennä ylös, painat nuolta ylös. Tästäkin oli juttu täällä joskus.

   Lainaa

  15. Tulos: +75 (83 ääntä)
   Kihlautumisesta ei kelatukia ropise, mut itse kun menin naimisiin niin se jotenki silloin vaikutti kelan tukiin. Vähintään niin että nuorella ihmisellä ei sit vanhempien tulot vaikuta mihinkään enää. En toki tiedä onko tämä asia muuttunu vuosien aikana..

   Lainaa

  16. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Mariamalle kymmenen pistettä napakasta vastauksesta :D

   Lainaa

  17. Tulos: +218 (240 ääntä)
   Saija on kehujen kalastelija. Varmasti _tietää_ että hänen huulensa ovat isot (koska on ne itse täytättänyt), ja tunkee kuvaansa joka paikkaan vaan saadakseen ihmisiltä kehuvia kommentteja huulistaan. Tai sitten hänellä on joku ruumiinkuvan vinouma, ja puolen vuoden päästä Saija on iltalehdessä aiheesta ”seitsemäs huulten täyttökerta pilasi naisen kasvot - huulet turposivat irti kasvoista ja elävät nyt omaa elämäänsä jäätelö- ja pinup-mainoksissa.”

   Lainaa

  18. Tulos: +12 (72 ääntä)
   Aiheen vierestä mutta olenko ainoa joka ei ymmärrä tuota ohuthuulisen tytön kuvaa? Ihan kuin hänen ruumiistaan puuttuisi puolet?!?!

   Lainaa

  19. Tulos: -7 (31 ääntä)
   teeäl: Aiheen vierestä mutta olenko ainoa joka ei ymmärrä tuota ohuthuulisen tytön kuvaa? Ihan kuin hänen ruumiistaan puuttuisi puolet?!?!
   Korsetti

   Lainaa

  20. Tulos: +151 (159 ääntä)
   Mulla olis Paulinalle lisäkysymys. Odotat hissiä hissiaulassa jossa on kolme hissiä. Olet kerroksessa 3 ja menossa kerrokseen viisi. Yksi hisseistä on kakkosessa, yksi nelosessa ja yksi seiskassa. Mistä perkeleestä voit tietää painatko nappia ylös vai alas, miten voit tietää mikä hissi niistä aikoo tulla luoksesi? Ehkä tämä antaa myös oikean vastauksen kysymykseen.

   Lainaa

  21. Vieraslajeihin kuuluva 21.11.2019 9:04
   Tulos: -70 (94 ääntä)
   Kilokalori: Saija on kehujen kalastelija. Varmasti _tietää_ että hänen huulensa ovat isot (koska on ne itse täytättänyt), ja tunkee kuvaansa joka paikkaan vaan saadakseen ihmisiltä kehuvia kommentteja huulistaan. Tai sitten hänellä on joku ruumiinkuvan vinouma, ja puolen vuoden päästä Saija on iltalehdessä aiheesta ”seitsemäs [...]
   Mulla oli turussa tuonnäköinen fuckbuddy vuosia, ja ei sitten minkäänlaista täytettä oltu laitettu.

   Lainaa

  22. Tulos: -20 (54 ääntä)
   Vaalean tytön vartalosta puuttuu paljon osia

   Lainaa

  23. Tulos: -26 (54 ääntä)
   Emma ja yli sukupolvien Kelan pyörittämät perheet

   Lainaa

  24. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Just: Nimimerkkisi kuvaa juttujesi tasoa harvinaisen hyvin.
   Mä tulkitsin ekan viestin nimimerkin, että "kohta joku kumminkin sanoo näin, en jaksa lukee taas sitä paskaa joten heitetään tää nyt ihan itte, kai sen kaikki tajuu sarkasmiksi". Saatoin silti olla väärässä, koska ei näistä ikinä tiiä kuka on sittenkin tosissaan, jolloin pahoittelen yläpeukkua.

   Lainaa

  25. Tulos: +117 (117 ääntä)
   Kihlat eivät tosiaan ole mikään juridinen sopimus, tarkoittaa siis sitä, että se on samalla viivalla esimerkiksi ”ollaan parhaita kavereita ikuisesti”-lupauksen kanssa. Kihlausta ei siis siinä mielessä voi mitenkään ”virallistaa”, jos sillä tarkoitetaan nimenomaan virallisia järjestelmiä. Mihinkään ei kirjata, oletko kihloissa vai et. Avioliitto on sitten juridinen sopimus.

   Lainaa

  26. Bodvåihsojeåve 21.11.2019 10:24
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   Lily: Vaalean tytön vartalosta puuttuu paljon osia
   Ja millähän tavalla? Hän seisoo vasen kylki kohti kameraa, halaa itseään ja kääntää päätään vasemmalle. Kaikki tallella. Toki hän näyttää aika pieneltä ihmiseltä, ja vielä korsetti tätä korostamassa.

   Lainaa

  27. Tulos: -27 (65 ääntä)
   Hissiä "tilatessa" painetaan alanuolta jos ollaan menossa alas ja ylänuolta jos ylös.
   Päivi: Mulla olis Paulinalle lisäkysymys. Odotat hissiä hissiaulassa jossa on kolme hissiä. Olet kerroksessa 3 ja menossa kerrokseen viisi. Yksi hisseistä on kakkosessa, yksi nelosessa ja yksi seiskassa. Mistä perkeleestä voit tietää painatko nappia ylös vai alas, miten voit tietää mikä hissi niistä aikoo tulla luoksesi? Ehkä tämä antaa myös oikean vastauksen kysymykseen.
   Painat ylänuolta.

   Lainaa

  28. Tulos: +2 (34 ääntä)
   Päivi: Mulla olis Paulinalle lisäkysymys. Odotat hissiä hissiaulassa jossa on kolme hissiä. Olet kerroksessa 3 ja menossa kerrokseen viisi. Yksi hisseistä on kakkosessa, yksi nelosessa ja yksi seiskassa. Mistä perkeleestä voit tietää painatko nappia ylös vai alas, miten voit tietää mikä hissi niistä aikoo tulla luoksesi? Ehkä tämä antaa myös oikean vastauksen kysymykseen.
   Muuten hyvä ajatusharjoitus, mutta ei tehoa. Ei-hissinatiivit painavat juuri sen hissin vieressä olevaa kutsunappia, jonka haluavat kutsua luokseen. Ja yllättävän usein se on juuri sama, joka sitten tuleekin, koska on ehkä lähimpänä?

   Lainaa

  29. Tulos: +60 (66 ääntä)
   Paulina perustaa kimppataksifirman. Asiakas: Hei, haluaisin kyydin osoitteeseen... Paulina: Määränpääsi ei kiinnosta, mutta auto vapautuu kohta osoitteessa Pikkukatu 1. Mihin suuntaan haluat sen sieltä lähtevän?

   Lainaa

  30. Tulos: +72 (76 ääntä)
   Näitä hissirajoitteitia ihmisiä näkee elävässä elämässä aivan liikaa. Ole töissä rakennuksessa jonka alakerrassa on ostoskeskus ja katso monta kertaa päivässä kun ihmiset tilaavat hissejä väärään suuntaan, hyppäävät ylöspäin menevään hissiin kun pitäis alas päästä ja joskus vielä rähjäävät muille hissinkäyttäjille turhautuneisuuttaan. Eikä siinä vielä kaikki, jos nyt onkin opittu suunnilleen ymmärtämään mihin suuntaan hissi liikkuu, viimeistään siinä vaiheessa loppuu käsityskyky kun hissin molemmilla puolilla on aukeavat ovet ja katutason ovista pääsee sekä ostarin aulaan että kadulle. Silloin iskee paniikki kun piti päästä Dressmanille ja ovi aukeaakin kadulle. Ollapa vielä niin, että kolmen hissin ryhmästä yksi on tavarahissi jolle on oma kutsunappi mutta tulee paikalle myös normaalihissin kutsunapista painamalla. Luonnollisesti ihmiset painavat aina vain sitä tavarahissin nappia ja kiroilevat hitaita hissejä koska ovat tilanneet nimenomaan tavarahissin eli yhden kolmesta käytössä olevasta hissistä. Noissa tavarahissin kutsunapeissa on myös ollut tarroja "VAIN TAVARAHISSI" mutta koska ihmiset ovat fiksuja, ne revitään aina irti.

   Lainaa

  31. Tulos: +43 (51 ääntä)
   "erimieltä". Miten näitä äikän tunneilta lintsanneilta on nykyään niin paljon?

   Lainaa

  32. Tulos: +74 (98 ääntä)
   Nomutta: Oon niin triggered aina, kun joku tulee pätee miten huulia ei täytetä botoxilla. Kiitos tästä, mutta ME KAIKKI TIEDÄMME SEN MYÖS! Se on vaan sellane lausahdus, joka on jääny elämään. Sama asia kun sanoo et “jouduin venaa ainakin sata vuotta” ja toinen tulee pätee, että et varmasti odottanu sataa vuotta. Niin siis TIEDÄN ETTÄ EN ODOTTANUT SATAA VUOTTA, mutta se on vaan lausahdus.
   Mielestäni tuo ”sata vuotta” on vain tarkoituksellista liioittelua, mutta ”botoxhuulet” on väärinkäsitys, enkä todellakaan usko, että kaikki tietävät mitä botox todellisuudessa on, miten se toimii tai mihin sitä käytetään.

   Lainaa

  33. Tulos: -56 (66 ääntä)
   öä: “erimieltä”. Miten näitä äikän tunneilta lintsanneilta on nykyään niin paljon?
   Ja itse laitoit pisteen lainausmerkkien jälkeen.

   Lainaa

  34. Tulos: +26 (28 ääntä)
   Sinderella: Kihlautumisesta ei kelatukia ropise, mut itse kun menin naimisiin niin se jotenki silloin vaikutti kelan tukiin. Vähintään niin että nuorella ihmisellä ei sit vanhempien tulot vaikuta mihinkään enää. En toki tiedä onko tämä asia muuttunu vuosien aikana..
   Kun menet naimisiin, vanhempiesi tulot eivät enää vaikuta sinuun. Silloin puolisosi on lähin omaisesi ja hänen tulot vaikuttavat sinun/teidän yhteiseen talouteenne. Eli mikäli puolisosi on palkkatyössä, se vaikuttaa sinun tukiisi, esim asumistuki (olettaen, että olisit työtön tai opiskelija). Teidän tulot katsotaan yhteisiksi. Mikäli yhteenlaskettuna summa jää kelan määrittämän minimin alle, olette oikeutettuja saamaan esim just sitä asumistukea. (näin se oli ennen ja oletan, että on edelleen - mutta saathan sen kelan sivuilta selville, mikäli haluat tarkempaa tietoa).

   Lainaa

  35. Tulos: +27 (31 ääntä)
   teeäl: Aiheen vierestä mutta olenko ainoa joka ei ymmärrä tuota ohuthuulisen tytön kuvaa? Ihan kuin hänen ruumiistaan puuttuisi puolet?!?!
   Se on vartalon sivuprofiili, ei edestä otettu kuva.

   Lainaa

  36. Tulos: -56 (60 ääntä)
   Mun provo on päässy tänne mitä vittua :DDDDDDD

   Lainaa

  37. Tulos: +32 (38 ääntä)
   PIN: Mä tulkitsin ekan viestin nimimerkin, että “kohta joku kumminkin sanoo näin, en jaksa lukee taas sitä paskaa joten heitetään tää nyt ihan itte, kai sen kaikki tajuu sarkasmiksi”. Saatoin silti olla väärässä, koska ei näistä ikinä tiiä kuka on sittenkin tosissaan, jolloin pahoittelen yläpeukkua.
   Ihan kaunis ajatus. Itse alapeukutin koska vaikka olisikin ollut sarkasmia, on se liian hämärää esitettäväksi sellaisenaan tuntemattomille ihmisille internetissä kasvottomana ja ilman mitään johdatusta tai viittausta sarkastiseen sävyyn.

   Lainaa

  38. Tulos: +87 (91 ääntä)
   Hhahahaha: Mun provo on päässy tänne mitä vittua :DDDDDDD
   En tiedä kumpi on surkeampaa - ihmiset jotka huutavat "provoa" jokaisen jutun kohdalla vai ne, jotka selittävät typeryyksiään jälkikäteen "provoina".

   Lainaa

  39. ............. 21.11.2019 15:25
   Tulos: -11 (47 ääntä)
   Filleri: Mielestäni tuo ”sata vuotta” on vain tarkoituksellista liioittelua, mutta ”botoxhuulet” on väärinkäsitys, enkä todellakaan usko, että kaikki tietävät mitä botox todellisuudessa on, miten se toimii tai mihin sitä käytetään.
   Newsflash: ketään ei kiinnosta. Pointti varmaan oli, että huulia on täytetty jollain aineella.

   Lainaa

  40. Tulos: +45 (47 ääntä)
   Se aito oikea: Ihania nämä ihmiset, joiden huolenaiheista päällimäisenä on aina se, että “Saako siitä Kelalta rahaa..?” Menisivät töihin, niinkuin ihmisten kuuluukin, perkele.
   Kelalta maksetaan rahaa ihan normaaleille työssäkäyville ihmisille erilaisina etuuksina. Eikä liene tarkoituskaan että synnytyslaitokselta palattaisiin suoraan sorvin ääreen (en ole ihan varma kuka maksaa äitiys- isyys- ja vanhempainrahat, työnantaja vai Kela, mutta ainakin opintotukeni maksoi Kela vaikka kävinkin töissä). Kihloihin meneminen ei kyllä vaikuttaisi tukiin kuin kielteisesti jos vaikuttaisi jotenkin, koska yleisesti ottaen Kela olettaa että aikuinen ihminen elättää sekä itsensä että kaikki halonheittoetäisyydellä olevat muutkin aikuiset; sitä pitää erikseen selventää jos ei ole senlaatuisessa suhteessa että heidät pitäisi elättää (esim. kämppis), ei sitä jos on.

   Lainaa

  41. Tulos: -20 (44 ääntä)
   Ronde: Kihlat eivät tosiaan ole mikään juridinen sopimus, tarkoittaa siis sitä, että se on samalla viivalla esimerkiksi ”ollaan parhaita kavereita ikuisesti”-lupauksen kanssa. Kihlausta ei siis siinä mielessä voi mitenkään ”virallistaa”, jos sillä tarkoitetaan nimenomaan virallisia järjestelmiä. Mihinkään ei kirjata, oletko kihloissa vai et. Avioliitto on sitten juridinen sopimus.
   Siis avioliittohan virallistaa kihlat. Kihlaushan on lupaus avioliitosta.

   Lainaa

  42. Tulos: -2 (16 ääntä)
   utale: Mariamalle kymmenen pistettä napakasta vastauksesta
   Ottamatta kantaa kyseisiin huuliin, mutta mitä määreitä lyhyt tai leveä sitten on, jos ei koon?

   Lainaa

  43. Kallo Pää 22.11.2019 0:27
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Meneekö Paulina(t) hissi katosta läpi jos se on jo ylimmässä kerroksessa kun painat ensimmäisessä kerroksessa ylöspäin nappia?

   Lainaa

  44. Tulos: +35 (41 ääntä)
   Se aito oikea: Ihania nämä ihmiset, joiden huolenaiheista päällimäisenä on aina se, että “Saako siitä Kelalta rahaa..?” Menisivät töihin, niinkuin ihmisten kuuluukin, perkele.
   Oi voiski vaan "mennä" töihin. Haluan elää semmosessa utopiassa.

   Lainaa

  45. Tulos: -10 (20 ääntä)
   Just: Nimimerkkisi kuvaa juttujesi tasoa harvinaisen hyvin.
   Jep, olen todella väsynyt typeriin väitteisiin kuinka mamut saa sitä ja tätä, "harkinnanvaraisesti".

   Lainaa

  46. Tulos: -41 (49 ääntä)
   Litton: Oi voiski vaan “mennä” töihin. Haluan elää semmosessa utopiassa.
   Mä oon aina mennyt. Omasta aktiivisuudesta se on kiinni, että sopii tapaamisen yritykseen x ja markkinoi itsensä sinne töihin. Portfolio mukaan ja asenne kuntoon. Eivät ne usein kotoa hae (vaikka on mulle niinkin käynyt. Maine kulkee, headhunter soittelee).

   Lainaa

  47. Tulos: -1 (13 ääntä)
   2019 eikä osata hissiä käyttää. Mistä sen ensinnäkään porrastasanteen puolelta edes näkisi, että hissi on kerroksessa n?

   Lainaa

  48. Jorma Mensasta päivää 22.11.2019 8:37
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   traumcity: Ja itse laitoit pisteen lainausmerkkien jälkeen.
   Kuten kuuluukin, kun yhden sanan mittainen sitaatti päättyy. Jos on pitkä, usean lauseen sitaatti, piste pannaan lainausmerkkien sisään, ellei ole tarkoitus jatkaa esim: , sanoi Frankenstein, jolloin lainausmerkin sisään ei tule pistettä mutta sen jälkeen pilkku. Wittu opettele kielioppi, tämä on sinun äidinkielesi.

   Lainaa

  49. Jorma Mensasta päivää 22.11.2019 8:40
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   Väsynyt: Rupea mamuksi, niin saat Kela Gold kortin. Sillä voi ostaa timanttisormukset.
   Mikset siis itse rupea? Voisitko vain painua sinne Shavutshkininkadun konttorillesi duuniin ihqulla 300 euron liksalla.

   Lainaa

  50. Tulos: -34 (44 ääntä)
   Toi huulikuva on samanlainen kun ketju, jossa pyydetään laittamaan kuvia hoikista ihmisistä. Kohta joku läski sotanorsu laittaa itsestään jonkun tursuilevan toppikuvan, kun yrittää kalastella kehuja parantaakseen itsetuntoa.

   Lainaa

  51. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Päivi: Mulla olis Paulinalle lisäkysymys. Odotat hissiä hissiaulassa jossa on kolme hissiä. Olet kerroksessa 3 ja menossa kerrokseen viisi. Yksi hisseistä on kakkosessa, yksi nelosessa ja yksi seiskassa. Mistä perkeleestä voit tietää painatko nappia ylös vai alas, miten voit tietää mikä hissi niistä aikoo tulla luoksesi? Ehkä tämä antaa myös oikean vastauksen kysymykseen.
   Tämä! Ja sit sekin, et kaikissa hisseissä ei oo kerrosnäyttöä, eli et tiedä missä kerroksessa hissi on. Mitä sitten painetaan?

   Lainaa

  52. Tulos: +43 (47 ääntä)
   foo: Toi huulikuva on samanlainen kun ketju, jossa pyydetään laittamaan kuvia hoikista ihmisistä. Kohta joku läski sotanorsu laittaa itsestään jonkun tursuilevan toppikuvan, kun yrittää kalastella kehuja parantaakseen itsetuntoa.
   No eihän ole kuin just päinvastoin. Jos tuota sun paino-analogiaa käyttää, se on kuin jossain olisi ketju jossa isommat ihmiset laittaisivat itsestään kuvia joissa tuntevat näyttävänsä hyvältä, ja sitten joku 50-kiloinen työntäisi sinne kuvansa että katsokaa oon läski (tietysti toivoen kehuja ja huomiota ja vastaväitteitä).

   Lainaa

  53. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Jorma Mensasta päivää: Kuten kuuluukin, kun yhden sanan mittainen sitaatti päättyy. Jos on pitkä, usean lauseen sitaatti, piste pannaan lainausmerkkien sisään, ellei ole tarkoitus jatkaa esim: , sanoi Frankenstein, jolloin lainausmerkin sisään ei tule pistettä mutta sen jälkeen pilkku. Wittu opettele kielioppi, tämä on sinun äidinkielesi.
   Piste laitetaan lainausmerkkien sisään jos se kuuluu itse lainaukseen, ulkopuolelle jos se kuuluu ympäröivään virkkeeseen. Eli esimerkiksi: Suosikkiromaanini on Leo Tolstoin "Sota ja rauha". Aleksis Kivi sanoi viimeisiksi sanoikseen "Minä elän."

   Lainaa

  54. Tulivuoren itu 22.11.2019 17:48
   Tulos: -15 (19 ääntä)
   Saija on qma. <3 kelpais.

   Lainaa

  55. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Alma: Mä oon aina mennyt. Omasta aktiivisuudesta se on kiinni, että sopii tapaamisen yritykseen x ja markkinoi itsensä sinne töihin. Portfolio mukaan ja asenne kuntoon. Eivät ne usein kotoa hae (vaikka on mulle niinkin käynyt. Maine kulkee, headhunter soittelee).
   Noku en mä tahdo kelvata kellekkää vaikka kuinka tunkis jalkaa oven väliin. Mulla töppää aina haastatteluun kaikki työnhakuyritykset.

   Lainaa

  56. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Nomutta: Oon niin triggered aina, kun joku tulee pätee miten huulia ei täytetä botoxilla. Kiitos tästä, mutta ME KAIKKI TIEDÄMME SEN MYÖS! Se on vaan sellane lausahdus, joka on jääny elämään. Sama asia kun sanoo et “jouduin venaa ainakin sata vuotta” ja toinen tulee pätee, että et varmasti odottanu sataa vuotta. Niin siis TIEDÄN ETTÄ EN ODOTTANUT SATAA VUOTTA, mutta se on vaan lausahdus.
   Ei ole. Suurin osa tätä laukovista oikeasti luulee, että sillä täytetään.

   Lainaa

  57. Tulos: +11 (11 ääntä)
   foo: Piste laitetaan lainausmerkkien sisään jos se kuuluu itse lainaukseen, ulkopuolelle jos se kuuluu ympäröivään virkkeeseen. Eli esimerkiksi: Suosikkiromaanini on Leo Tolstoin “Sota ja rauha”. Aleksis Kivi sanoi viimeisiksi sanoikseen “Minä elän.”
   Lainauksen sisältämä piste sisällytetään lainatessa kokonaista lausetta, ja sen ollessa erillinen johtolauseesta lauseet erotetaan kaksoispisteellä. Antamassasi esimerkissä lainaus nimenomaan ei ole erillinen, joten piste jää merkkien ulkopuolelle. Joko näin:
   Aleksis Kivi sanoi viimeisiksi sanoikseen “minä elän”.
   Tai näin:
   Aleksis Kivi sanoi viimeisiksi sanoikseen: “Minä elän.”
   EI näin:
   Aleksis Kivi sanoi viimeisiksi sanoikseen “Minä elän.”

   Lainaa

  58. Bukkake Randelin 26.11.2019 0:56
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Jjorma: Mutta kun ei jaksa aamulla herätä ja iltapäivästä on muutakin tekemistä. Ja pomoksi ei pääse kuin suhteilla tai pitäisi ainakin olla Kokoomuksen jäsenkirja. Siksi siis Kelaan.
   Syöppä Jorma ulostetta

   Lainaa

  59. Punainen Komentaja 26.11.2019 4:58
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Kilokalori: Saija on kehujen kalastelija. Varmasti _tietää_ että hänen huulensa ovat isot (koska on ne itse täytättänyt), ja tunkee kuvaansa joka paikkaan vaan saadakseen ihmisiltä kehuvia kommentteja huulistaan. Tai sitten hänellä on joku ruumiinkuvan vinouma, ja puolen vuoden päästä Saija on iltalehdessä aiheesta ”seitsemäs [...]
   Tämä on naisimmeisten joukossa hyvin yleinen tapa toimia. Esim. Naiset manaa pieniä tissejään, joukkoon liittyy nainen jonka tissit on oman pään kokoiset, manaa pieniä tissejään, muut sanoo tissien olevan isot, isotissi kerää kehut ja vakuuttelut, huomio saatu

   Lainaa

  60. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Ronde: Kihlat eivät tosiaan ole mikään juridinen sopimus, tarkoittaa siis sitä, että se on samalla viivalla esimerkiksi ”ollaan parhaita kavereita ikuisesti”-lupauksen kanssa. Kihlausta ei siis siinä mielessä voi mitenkään ”virallistaa”, jos sillä tarkoitetaan nimenomaan virallisia järjestelmiä. Mihinkään ei kirjata, oletko kihloissa vai et. Avioliitto on sitten juridinen sopimus.
   Ei se nyt ihan noinkaan ole, vaikka suurin osa kihlaukseen liittyvistä juridisista seikoista kuten kihlauksen purkautumiseen liittynyt vahingonkorvausvelvollisuus esim. jo syntyneiden häävalmistelukulujen osalta kumottiinkin jo 80-luvulla. Kihlauksella on edelleen juridisia merkityksiä toisin kuin "ollaan kavereita" -sopimuksella. Oikeudessa ei ole pakko todistaa kihlakumppania vastaan, kaveria vastaan on, ja kihlauksella voi olla vaikutusta myös perinnönjaossa.

   Lainaa

  61. Diia dai dai 26.11.2019 12:04
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Topitii: Lainauksen sisältämä piste sisällytetään lainatessa kokonaista lausetta, ja sen ollessa erillinen johtolauseesta lauseet erotetaan kaksoispisteellä. Antamassasi esimerkissä lainaus nimenomaan ei ole erillinen, joten piste jää merkkien ulkopuolelle. Joko näin: Tai näin: EI näin:
   Sanoiko Aleksis Kivi tosiaa noin viimeisinä sanoinaan? Aika koskettavaa. Ja näin sitä oppii uutta feissarimokien kautta!

   Lainaa

  62. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Paulina, jos olet pohjakerroksessa niin haluaisit painaa nuolesta alaspäin mutta vaihtoehtona löytyy vain nappi jossa on nuoli ylöspäin. Case closed

   Lainaa

  63. Tulos: -1 (3 ääntä)
   PIN: Mä tulkitsin ekan viestin nimimerkin, että “kohta joku kumminkin sanoo näin, en jaksa lukee taas sitä paskaa joten heitetään tää nyt ihan itte, kai sen kaikki tajuu sarkasmiksi”. Saatoin silti olla väärässä, koska ei näistä ikinä tiiä kuka on sittenkin tosissaan, jolloin pahoittelen yläpeukkua.
   Näin. Nyt Emma olikin jo menossa kihloihin, mutta äiti ja isi kieltää. Ne kun eivät tykkää tuosta poikaystävästä joka nimittelee Emmaa lihavaksi ja taisi se Emmaa välillä vähän nyrkilläkin taputella.. He ovat kuitenkin seurustelleet jo melkein vuoden, eli nyt olisi teinien mielestä hyvä aika kihlautua.

   Lainaa

  64. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Voiko joku selittää minulle tuon pienihuulitytön kuvan, mun aivot ei vaan tajua?! Mikä toi hämähäkkikuvioinen alempi juttu on, näyttää kyynärpäältä mutta eihän se voi olla? :O Aivot nyrjähti.

   Lainaa

  65. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Nomutta: Oon niin triggered aina, kun joku tulee pätee miten huulia ei täytetä botoxilla. Kiitos tästä, mutta ME KAIKKI TIEDÄMME SEN MYÖS! Se on vaan sellane lausahdus, joka on jääny elämään. Sama asia kun sanoo et “jouduin venaa ainakin sata vuotta” ja toinen tulee pätee, että et varmasti odottanu sataa vuotta. Niin siis TIEDÄN ETTÄ EN ODOTTANUT SATAA VUOTTA, mutta se on vaan lausahdus.
   KIITOS!! Ajattelen aina tätä samaa, mutta ikinä en oo vaan jaksanu sanoa mitään. Nyt voin kuolla onnellisena

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: hissi, nappula, nappi, kerros, kihlat, kela, raha, huulet, kuva, pienet huulet, hissit, suunta