Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 262

"Paitavalintani ei mennyt oikein putkeen."
Kuvakooste, osa 262

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +703 (743 ääntä)
   "Älkää kysykö miten" En kysy en, kai sen nyt järkikin sanoo että blenderistä puuttui joko kansi kokonaan tai sitten kannesta se pieni kupu. Mitäköhän Tuomas on kelaillut että on voinut tapahtua?

   Lainaa

  2. Tulos: +278 (286 ääntä)
   Tuomas - katon maalaus.

   Lainaa

  3. Tulos: -35 (55 ääntä)
   Aina meitä huijataan.

   Lainaa

  4. Tulos: -192 (262 ääntä)
   Jennan juttu ikivanha ja revittyä jostain netin sopukoista. Mahtaa olla tylsää kun tälläsiä vetelee

   Lainaa

  5. Tulos: +414 (446 ääntä)
   Natas: Jennan juttu ikivanha ja revittyä jostain netin sopukoista. Mahtaa olla tylsää kun tälläsiä vetelee
   Jaa mitä?:D siks, että tää on tapahtunu joskus jollekki aikasemmin tarkottaa sitä, ettei niin voi käydä koskaan kellekkään toiselle?:D Mulla on ittellä yks paita missä on kans kohokuvioo ja kun tarpeeks ohkasen paidan vetää päälle niin efekti on sama. Ainoo ero, et mä oon huomannu ennen kylille lähtöö.

   Lainaa

  6. Tulos: +147 (171 ääntä)
   "Mikä on narkkarin lempiosoite?" Kts. Erkin kuva.

   Lainaa

  7. Tulos: +140 (160 ääntä)
   Erkki varmaan syö ruiskuitupizzaa, kuten Fingerporissa.

   Lainaa

  8. King Arthur 31.10.2019 7:10
   Tulos: +191 (219 ääntä)
   Mustikkatahrat lakkaavat näkymästä vasta kun olet sokea. Siihen ei ole mitään ainetta, oikeesti! Muistan kun joskus oli joku pyykinpesuaineen mainos jossa lapsi läikyttää mustikkasoppaa ja sit muka joku Ariel tai Omo tai joku teki valkoista pyykkiä. Asian kokeneena sanon että paskanmarjat.

   Lainaa

  9. Tulos: +101 (113 ääntä)
   King Arthur: Mustikkatahrat lakkaavat näkymästä vasta kun olet sokea. Siihen ei ole mitään ainetta, oikeesti! Muistan kun joskus oli joku pyykinpesuaineen mainos jossa lapsi läikyttää mustikkasoppaa ja sit muka joku Ariel tai Omo tai joku teki valkoista pyykkiä. Asian kokeneena sanon että paskanmarjat.
   Sappisaippualla lähtee ongelmitta. Ei tosin ehkä katosta.

   Lainaa

  10. Tulos: +29 (37 ääntä)
   King Arthur: Mustikkatahrat lakkaavat näkymästä vasta kun olet sokea. Siihen ei ole mitään ainetta, oikeesti! Muistan kun joskus oli joku pyykinpesuaineen mainos jossa lapsi läikyttää mustikkasoppaa ja sit muka joku Ariel tai Omo tai joku teki valkoista pyykkiä. Asian kokeneena sanon että paskanmarjat.
   Bio-Color. "Ei mustikka lähde. Mustikka lähtee BioColorilla"

   Lainaa

  11. Tulos: -81 (99 ääntä)
   Kloif: Jaa mitä?:D siks, että tää on tapahtunu joskus jollekki aikasemmin tarkottaa sitä, ettei niin voi käydä koskaan kellekkään toiselle?:D Mulla on ittellä yks paita missä on kans kohokuvioo ja kun tarpeeks ohkasen paidan vetää päälle niin efekti on sama. Ainoo ero, et mä oon huomannu ennen kylille lähtöö.
   Ah! Minä en tätä heti älynnytkään. Luulin,että kerrankin joku nainen on oikeasti kuin Jennifer Aniston :)

   Lainaa

  12. Tulos: +34 (44 ääntä)
   Petkele: Aina meitä huijataan.
   Toki, kun olette niin ennustettavia.

   Lainaa

  13. Tulos: +121 (129 ääntä)
   Kyllä meillä on mustikkatahrat lähteneet vaatteista ihan tavallisessa pesussa pois. Porkkana sen sijaan, se on saatanasta. Ja ei se sappisaippua mitään ihmeainetta ole, vaikka kaikki niin väittää. Perskele, pakko oli tulla kommentoimaan, kun on näin tärkeästä aiheesta kyse.

   Lainaa

  14. Ruiskujalla 40 vuotta sitten asunut 31.10.2019 9:23
   Tulos: -102 (120 ääntä)
   Tuo Ruiskuja -juttu on jo niin vanha ja nähty, että mitä se täällä tekee?

   Lainaa

  15. reddittiläinen 31.10.2019 9:32
   Tulos: +51 (61 ääntä)
   Kloif: Jaa mitä?:D siks, että tää on tapahtunu joskus jollekki aikasemmin tarkottaa sitä, ettei niin voi käydä koskaan kellekkään toiselle?:D Mulla on ittellä yks paita missä on kans kohokuvioo ja kun tarpeeks ohkasen paidan vetää päälle niin efekti on sama. Ainoo ero, et mä oon huomannu ennen kylille lähtöö.
   Tämä sama kyseinen kuva on kiertänyt koko kesän Redditissä...

   Lainaa

  16. Tulos: +52 (56 ääntä)
   Kloif: Jaa mitä?:D siks, että tää on tapahtunu joskus jollekki aikasemmin tarkottaa sitä, ettei niin voi käydä koskaan kellekkään toiselle?:D Mulla on ittellä yks paita missä on kans kohokuvioo ja kun tarpeeks ohkasen paidan vetää päälle niin efekti on sama. Ainoo ero, et mä oon huomannu ennen kylille lähtöö.
   Tässä tapauksessa Natas o kyllä oikeassa. Olen 100% varmasti nähnyt nuo tasan samat kuvat aiemminkin. Ei ole Jenna noissa kuvissa.

   Lainaa

  17. Tulos: +91 (101 ääntä)
   Ruiskujalla 40 vuotta sitten asunut: Tuo Ruiskuja -juttu on jo niin vanha ja nähty, että mitä se täällä tekee?
   Sä oot varmaan ite nauran tolle niiiiin monta kertaa kun oot tuolla kerran asunut, muulle maailmalle (Tai ainakin allekirjoittaneelle) ihan uus tapaus

   Lainaa

  18. Tulos: +18 (26 ääntä)
   King Arthur: Mustikkatahrat lakkaavat näkymästä vasta kun olet sokea. Siihen ei ole mitään ainetta, oikeesti! Muistan kun joskus oli joku pyykinpesuaineen mainos jossa lapsi läikyttää mustikkasoppaa ja sit muka joku Ariel tai Omo tai joku teki valkoista pyykkiä. Asian kokeneena sanon että paskanmarjat.
   Maali on keksitty.

   Lainaa

  19. Tulos: +43 (53 ääntä)
   Kloriitilla muuten lähtee mustikkatahrat, voi tosin lähteä muutakin.

   Lainaa

  20. Hightower71 31.10.2019 9:52
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   Vaakku: Sä oot varmaan ite nauran tolle niiiiin monta kertaa kun oot tuolla kerran asunut, muulle maailmalle (Tai ainakin allekirjoittaneelle) ihan uus tapaus
   Tuskin hän kuitenkaan asuu tuolla Nilsiän Tahkon mökkikylässä vaan jollain 9 muusta Suomen Ruiskujasta ;-)

   Lainaa

  21. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Hightower71: Tuskin hän kuitenkaan asuu tuolla Nilsiän Tahkon mökkikylässä vaan jollain 9 muusta Suomen Ruiskujasta
   Okei, mä en oo tuolla päinkään käynyt koskaan niin enpäs tiennyt, aina oppii jotain uutta :D

   Lainaa

  22. Tulos: -1 (11 ääntä)
   traumcity: “Älkää kysykö miten” En kysy en, kai sen nyt järkikin sanoo että blenderistä puuttui joko kansi kokonaan tai sitten kannesta se pieni kupu. Mitäköhän Tuomas on kelaillut että on voinut tapahtua?
   Varmaan juuri siitä syystä tuo sivuhuomautus. Tulee semmoinen mukava mysteerin ja jännityksen tuntu. Hyvällä tuurilla se myös kyseenalaistaa blendaajan osuutta asiaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +28 (52 ääntä)
   Lukioaikoinani jollain kuvaamataidon tunnilla useampi oppilas innostui kutsumaan toisiaan kullaksi läpällä. Aina kun joku ojensi toiselle työvälineen tai jotain, vastauksena annettiin että "kiitos, kulta". Opettaja seurasi menoa huvittuneena vähän aikaa ennen kuin alkoi toppuutella: "Riittää jo se kullittelu."

   Lainaa

  24. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Itse laittaisin maalia kattoon

   Lainaa

  25. Tulos: +22 (24 ääntä)
   reddittiläinen: Tämä sama kyseinen kuva on kiertänyt koko kesän Redditissä…
   Tässä yksi, postattu 18 päivää sitten: https://www.reddit.com/r/CrappyDesign/comments/dh7plo/this_shirt_making_it_look_like_youre_cold_all_the/

   Lainaa

  26. Tulos: -29 (39 ääntä)
   Mikä juttu tuossa Jennan paitakuvassa oikein on?

   Lainaa

  27. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Kloif: Jaa mitä?:D siks, että tää on tapahtunu joskus jollekki aikasemmin tarkottaa sitä, ettei niin voi käydä koskaan kellekkään toiselle?:D Mulla on ittellä yks paita missä on kans kohokuvioo ja kun tarpeeks ohkasen paidan vetää päälle niin efekti on sama. Ainoo ero, et mä oon huomannu ennen kylille lähtöö.
   Mäki kyllä muistelin et oon nähnyt ton kuvan ennenki jossain. :/

   Lainaa

  28. Tulos: -14 (30 ääntä)
   Mitä helvetin animointia toi Jenna on tekemässä kun paidassa on tollasia pallukoita?

   Lainaa

  29. Ruiskuttaja 31.10.2019 15:27
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Lopen Vapaapalokunta oli muinoin osoitteessa Ruiskuja 3.

   Lainaa

  30. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Inkku: Tässä yksi, postattu 18 päivää sitten: https://www.reddit.com/r/CrappyDesign/comments/dh7plo/this_shirt_making_it_look_like_youre_cold_all_the/
   Piti oikeen mennä kaivamaan tää naistenhuoneelta, jossa tää on jaettu kuukausi sitten kahtena erillisenä isona pystykuvana. Täällä mokissa ja tuolla linkin takanahan on vaan mitä näkyy Jos ottaa screenshotin facebookin esikatselusta julkaisun alla ennen kun kuvan klikkaa auki. Toki Jenna on voinut löytää noi kuvat kokonaisena jostain, en kiellä sitä. Muuten kuitenkin tää yleisesti kiertänyt kuva on kyllä vaan noista pienemmistä ja rajautuneista versioista. Eli siis, jos tässä mainittua koko kesää voidaan pitää vähän liioiteltuna aikamääreenä niin haluisin kyllä tällä aineistolla uskoa että kuvat voi oikeesti olla tän Jennan.

   Lainaa

  31. Paska-Avenue 31.10.2019 20:12
   Tulos: +4 (22 ääntä)
   Hightower71: Tuskin hän kuitenkaan asuu tuolla Nilsiän Tahkon mökkikylässä vaan jollain 9 muusta Suomen Ruiskujasta
   Vaakku: Sä oot varmaan ite nauran tolle niiiiin monta kertaa kun oot tuolla kerran asunut, muulle maailmalle (Tai ainakin allekirjoittaneelle) ihan uus tapaus
   Tästä tuli mieleen, itse olen kotoisin paikasta missä on osoite Paska-Avenue ja vaikka luulen että kaikki on kuullut ja nauranut sille tarpeeksi niin silti aina väliin tulee porukkaa sanomaan että ei oikeasti voi olla sen nimistä paikkaa. Ja kyllä, kyllä voi ja perään vanha läppä ”haiseeko siellä paska? Hehe...” Se on ollut niin monesti eri someissa, kuvissa yms. Että luulis jokaisen sen nähneen.

   Lainaa

  32. Paska-Avenue 31.10.2019 20:13
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Menipäs aikaisempi kommentti puhelimella hyvin... aikaisempi lainaus ja ”tä” piti olla pois.

   Lainaa

  33. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Itse olen nauranut monesti, kun yhdessä pikkukaupungissa on vierekkäin koivikko, lepikko ja hevonkuusi. Oli ne minullekin uusi asia muuttaessani sinne vuosia sitten, vaikka paikallisille ei varmaan enää niis hauskaa ollut. Niin, ja Tuomaalle sanoisin että kokeile putsata katto taikasienellä. Lähtee hyvon tahrat mutta katon rapingit säilyy.

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (16 ääntä)
   King Arthur: Mustikkatahrat lakkaavat näkymästä vasta kun olet sokea. Siihen ei ole mitään ainetta, oikeesti! Muistan kun joskus oli joku pyykinpesuaineen mainos jossa lapsi läikyttää mustikkasoppaa ja sit muka joku Ariel tai Omo tai joku teki valkoista pyykkiä. Asian kokeneena sanon että paskanmarjat.
   Mustikkatahrat lähtee vaatteista kuumalla vedellä, ei tarvi mitään pesuaineita tai myrkkyjä. Itse kiehautan vedenkeittimellä vettä ja kaadan tahralle, tahra katoaa heti.

   Lainaa

  35. Tulos: -14 (16 ääntä)
   Ruiskuja sijaitsee Mänttässä. Tämä on fakta, eräs ystäväni asui Ruiskujalla Mänttässä vuosia sitten. Ja tunnistan nuo talot myös :)

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (17 ääntä)
   emma: Ruiskuja sijaitsee Mänttässä. Tämä on fakta, eräs ystäväni asui Ruiskujalla Mänttässä vuosia sitten. Ja tunnistan nuo talot myös
   Mänttästä Ruiskuja kyllä löytyy, mutta väittäisin, että tuossa kuvassa ei Mänttän Ruiskuja ole.

   Lainaa

  37. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Itse aloin epäillä noita Jennan kuvia ihan vaan siksi, kun minusta ne ainakin näyttää ihan kuin vaatteet olis mallinuken päällä. Kaulakin näyttää ihan oudolta, vai johtuuko sitten valotuksesta, en tiedä. Eikö kenenkään muun mielestä?

   Lainaa

  38. Tulos: +4 (8 ääntä)
   King Arthur: Mustikkatahrat lakkaavat näkymästä vasta kun olet sokea. Siihen ei ole mitään ainetta, oikeesti! Muistan kun joskus oli joku pyykinpesuaineen mainos jossa lapsi läikyttää mustikkasoppaa ja sit muka joku Ariel tai Omo tai joku teki valkoista pyykkiä. Asian kokeneena sanon että paskanmarjat.
   Mustikkatahrat vaatteissa ovat itseasiassa tosi helppoja - lähtevät pelkällä kiehuvalla vedellä, mitään pesuainetta ei edes tarvita. Ja näistä on todella kokemusta pienen sormiruokailevan eli itse syövän lapsen äitinä. Mustikasta ei ole ikinä jäänyt pysyvää tahraa, sen sijaan esim. banaanista jäävä samea läntti on aika hankala. Suurin osa tahroista lähtee kuitenkin auringossa haalistumalla, mutta mustikka ei vaadi sitäkään kikkaa :)

   Lainaa

  39. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Pöö: Kyllä meillä on mustikkatahrat lähteneet vaatteista ihan tavallisessa pesussa pois. Porkkana sen sijaan, se on saatanasta. Ja ei se sappisaippua mitään ihmeainetta ole, vaikka kaikki niin väittää. Perskele, pakko oli tulla kommentoimaan, kun on näin tärkeästä aiheesta kyse.
   Ei se tosiaan ihmeainetta ole, vaan porkkana sillä lähtee. Tomaatti ja sitrushedelmät sen sijaan eivät.

   Lainaa

  40. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Mustikka lähtee kiehuvalla vedellä. Kattoon en sitä ehkä koittaisi kaataa.

   Lainaa

  41. Tulos: +7 (9 ääntä)
   emma: Ruiskuja sijaitsee Mänttässä. Tämä on fakta, eräs ystäväni asui Ruiskujalla Mänttässä vuosia sitten. Ja tunnistan nuo talot myös
   Mikä laskettelurinne sijaitsee Mäntässä?

   Lainaa

  42. Tulos: -14 (14 ääntä)
   traumcity: “Älkää kysykö miten” En kysy en, kai sen nyt järkikin sanoo että blenderistä puuttui joko kansi kokonaan tai sitten kannesta se pieni kupu. Mitäköhän Tuomas on kelaillut että on voinut tapahtua?
   Mites tuo oma järki? Kaapin ovet täysin puhtaat, mutta katossa jälkiä. Eiköhän tuo blenderin räjähtäessä myös nuo ovet olis roiskeessa. Vai väitätkö, että tässä on kaapin ovet ja seinä pesty ja jääty ihmetteleen miten katosta irtoaa?

   Lainaa

  43. Jännä pulu 31.3.2023 7:44
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Valle: Mites tuo oma järki? Kaapin ovet täysin puhtaat, mutta katossa jälkiä. Eiköhän tuo blenderin räjähtäessä myös nuo ovet olis roiskeessa. Vai väitätkö, että tässä on kaapin ovet ja seinä pesty ja jääty ihmetteleen miten katosta irtoaa?
   En ole se, jolle vastaat, mutta kyllä, juuri noin lienee tapahtunut, ja se on jopa erittäin todennäköistä. Uusavuton ehkä postaisi kuvan tuoreeltaan ja kyselisi, että mitäs nyt pitäisi tehdä. Mutta tämän postaaja ei seissyt tumput suorina ja ilmaiseekin jo kokeilleensa esimerkiksi sitä Fairyä (rätti ja Fairy lienee ollut ihan riittävä tuoreisiin tahroihin vaikka niissä kaapin ovissa). Joten siivottu on jo ja vain nuo hankalat tahrat katossa on jäljellä. Niihin siis kyselee vinkkejä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, kyltti, ruiskuja, ruis, ruiskut, paita, katto, smoothie, mustikka, sotku, kullat, kulta, taivutus